Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Incendiu în bloc, de la o ţigară! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 30 martie 2015

Panică printre locatarii unui imobil de pe Depozitelor

Incendiu în bloc, de la o ţigară!

 

 Panică în noaptea de vineri spre sîmbătă, printre locatarii unui imobil situat pe strada Depozitelor, din Piteşti! La ora 3, oamenii au fost treziţi din somn de un fum gros. Pe hol ardea un scaun, iar flăcările se extinseseră şi la uşa unei garsoniere, al cărui proprietar nu era acasă. La faţa locului au ajuns atît pompierii, cît şi poliţiş­tii. Oamenii legii nu exclud nici o ipoteză, dar se pare că de această dată nu e vorba de un act criminal, ci de neglijenţa cuiva, care a fumat şi şi-a lăsat ţigara aprinsă lîngă un scaun din paie, care s-a aprins ca o torţă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 192

Continuare
 
Patru medici, patru diagnostice! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 30 martie 2015

În cine să ai încredere?

Patru medici, patru diagnostice!

# Ce se întîmplă în sistemul medical se dovedeşte a fi incompetenţă şi lipsă de omenie

 

Sistemul sanitar românesc este departe de a fi unul în care pacientul să se simtă în siguranţă şi bine îngrijit, iar atitudinea medicilor lasă mult de dorit. Aşa se întîmplă şi în judeţul nostru, unde se prescriu antibiotice după ureche, se schimbă diagnosticul de la un medic la altul, iar bieţii pacienţi sînt supuşi unui lung travaliu, riscînd să moară cu zile.

Comentarii (13) | Vizualizari: 725

Continuare
 
La 18 ani, a murit la volan! Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 30 martie 2015

Noaptea, pe timp ploios,

La 18 ani, a murit la volan!

Părinţii nu pot zice că n-au nici o vină!

 

 Viteza excesivă a mai luat o viaţă! La doar 18 ani, Alexandru Gheorghe Duicu, din Călineşti, a murit, în noaptea de sîmbătă spre duminică, la Topoloveni. Se pare că băiatul se întorcea de la o petrecere, unde fusese cu un prieten de aceeaşi vîrstă. Iubea adrenalina, aşa că nu i-a păsat că n-are experienţă într-ale şofatului şi nici că afară ploua. A călcat pedala de acceleraţie, ajungînd să nu mai poată controla maşina. Skoda a ajuns pe contrasens. A izbit puternic un stîlp de susţinere a unei staţii de maxi-taxi, apoi s-a oprit într-un gard. În urma impactului, şoferul, ce nu purta centură de siguranţă, a fost aruncat din au­toturism, pe uşă. Prietenul său, care alesese să poarte centura, a rămas în­carcerat pînă la sosirea pompierilor. Amîndoi au ajuns la spital. Din păcate, aici, Alexandru a murit. Amicul său, cu care plecase în cursa nebună pe patru roţi, se pare că are răni care nu-i pun viaţa în pericol.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1727

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A murit în drum spre biserică

A plecat la biserică, dar n-a mai ajuns. Elena Luţu, 74 de ani, din Poiana Lacului, a ple­cat sîmbătă dimineaţă spre bise­rica din satul Păduroiu Deal. Pe drum, femeia s-a întîlnit cu nişte cunoscuţi. Nu s-au depărtat bine unii de alţii, că bătrîna a căzut ca secerată, cu faţa în jos, pe mar­ginea drumului. Vecinii bătrînei au crezut că i s-a făcut rău ori s-a împiedicat. Au sunat la 112, dar a fost în zadar. Medicii n-au putut face altceva decît să constate de­cesul. „Tru­pul neînsufleţit al fe­meii a fost transportat la SML Ar­geş pentru efectuarea necrop­siei şi stabilirea cauzei morţii“, a de­clarat Mădă­lina Sima, purtător de cuvînt al IPJ Argeş. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Copos nu a dovedit că vrea să se îndrepte Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 30 martie 2015

Judecătorii au dat motivarea în sentinţa eliberării condiţionate:

Copos nu a dovedit că vrea să se îndrepte

 

 Omul de afaceri George Copos, patronul societăţii Ana IMEP, nu scapă de închisoare. Judecătorii Sectorului 5, care i-au respins cererea eliberării condiţionate pe data de 25 febru­a­rie, au explicat în motivare ce a stat la baza deciziei luate de ei. Concluzia ar fi aceea că afaceristul nu i-a convins pe magis­traţi că do­reşte într-adevăr să se îndrepte şi nu depune e­for­turi pentru reintegrarea în societate.

Comentarii (1) | Vizualizari: 248

Continuare
 
„Să ne dea banii înapoi!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 martie 2015

Copiii maltrataţi o acuză pe asistenta maternală că le-a furat sumele de pe card:

„Să ne dea banii înapoi!“

 

 Aşa după cum v-am informat, cei doi adolescenţi din Schitu Goleşti, în vîrstă de 16, respectiv, 17 ani, care au fost chinuiţi ani la rînd de o asistentă maternală, în grija căreia au fost daţi după ce părinţii lor au murit, au ajuns într-un centru de plasament din Cîmpulung. Aici se simt foarte bine, le-a revenit zîmbetul pe buze şi spun că nu s-ar mai întoarce în ruptul capului la Aurora Cotescu. Laurenţiu Pişinaru, băiatul cel mare, mai vorbăreţ din fire, ne-a povestit, emoţionat, cum s-au derulat, în mare, ultimii opt ani din viaţa sa şi a fratelui său, Andrei, alături de „mama de împrumut“, căreia nici pe nume nu poate să îi spună acum, ci doar simplu, ea. Copiii nu-i vor răul asistentei maternale, dar, în schimb, ei vor ca femeia să le dea înapoi banii cuveniţi din pensia de urmaş, pe care i-a cheltuit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Traficant de persoane, în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 martie 2015

Acuzat de şantaj şi exploatare sexuală,

Traficant de persoane, în arest

 

 O plimbare cu maşina, un parfum scump sau ieşiri la distracţie, sea­ră de seară, au fost ten­­taţii cărora mai mul­te tinere din Piteşti nu le-au putut rezista. Asta a fost însă doar par­tea frumoasă a po­veştii. Cum nimic nu este gratis, fetele au ajuns să plătească scump plăcerile vino­va­te. Au fost exploata­te sexual de un individ care, după ce le-a şan­tajat, le-a obligat să se prostitueze. Vasilică Ionuţ Dincă a ajuns în arestul IPJ, vineri sea­ră, fiind acuzat de tra­fic de persoane. Tînă­rul nu este la primul con­tact cu rigorile le­gii, fiind recidivist. În tre­cut a mai fost con­dam­nat pentru trafic de dro­guri. Mai avea a­pro­xi­mativ 5 luni ca să în­che­­­ie perioada de su­praveghere fixată de in­stanţă. Între timp, s-a reprofilat, tot în sfera penalului, şi a ajuns din nou în arest.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 313

Continuare
 
Le filma şi le şantaja Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Le filma şi le şantaja

 

Mai multe tinere au fost audiate ieri de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de persoane. Fetele au fost exploatate de Vasilică Ionuţ Dincă, de 23 de ani, din Piteşti. Tînărul „se îndrăgostea“ de fete şi filma partidele lor de amor. Ulterior, le obliga să întreţină relaţii cu diverşi clienţi, şantajîndu-le cu imaginile deocheate. Ieri, Dincă a fost reţinut, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de şantaj şi trafic de persoane. Vom reveni.   

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-a crezut şofer înainte să dea examenul

Împlinise vîrsta majoratului, dar n-a mai avut răbdare si obţină permisul de conducere pentru a se urca la volan. Crezînd că, da­că ştie să pornească maşina şi să plece cu ea de pe loc, nu mai are nevoie de nimic, Radu Ştefan R., în vîrstă de 18 ani, din Piteşti, a plecat la o plim­bare prin oraş. Joi, pe strada Calea Bucureşti, din Piteşti, po­liţiştii l-au depistat în trafic şi i-au făcut semn să oprească. Controlul de rutină s-a terminat prost pentru piteştean. „Pe nu­mele tînărului prins de colegii mei în timp ce conducea un autoturism fără a poseda per­mis de conducere a fost în­tocmit dosar penal“, a declarat Mă­dălina Sima, purtător de cuvînt al IPJ Argeş.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 192

Continuare
 
Gard distrus de un incendiu de vegetaţie, la Cîndeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Gard distrus de un incendiu de vegetaţie, la Cîndeşti

 

 Joi, în Muscel, s-au înregistrat trei incendii de vegetaţie uscată, soldate, din fericire, doar cu pagube minore. Pompierii musceleni şi lucrătorii din cadrul serviciilor locale pentru situaţii de urgenţă sînt cu ochii în patru deoarece această perioadă este recunoscută ca fiind una propice pentru izbucnirea incendiilor de vegetaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 148

Continuare
 
Un taximetrist a dat cu capul în parbriz! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Din vina unui şofer dîmboviţean,

Un taximetrist a dat cu capul în parbriz!

 

 Accident cu o victimă, ieri dimineaţă, pe strada Crinului, din Piteşti. Un şofer din Dîmboviţa, ce n-a ţinut cont de regulile de circulaţie, a intrat cu Volkswagenul Lupo într-o Dacia Logan. În urma impactului, şoferul nevinovat, taximetrist de meserie, a lovit cu capul parbrizul, acesta avînd nevoie de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
S-a aruncat în puţ şi trăieşte Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Măcinată de probleme,

S-a aruncat în puţ şi trăieşte

# Ea a supravieţuit unei căderi de aproximativ 15 metri, fiind scoasă la suprafaţă de pompierii cîmpulungeni

 

 O femeie în vîrstă de 47 de ani, din comuna Mihă­eşti, cunoscută cu afec­ţiuni psihice, a încercat, ieri-dimineaţă, să-şi pună capăt zilelor, aruncîndu-se într-o fîntînă din curtea casei în care locu­ia. Din fericire, Maria Enache a rămas blocată în puţ la o adîncime de 15 metri, fi­ind salvată ulterior de pom­pierii cîmpulungeni, sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112. Fe­meia a ajuns în cele din urmă la Spitalul Muni­ci­pal Cîmpulung, unde, du­pă ce a primit îngri­jirile medicale de rigoare, a fost direcţionată către o unitate medicală de psihiatrie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 377

Continuare
 
Se caută şef de post la Recea Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

După condamnarea definitivă a fostului agent,

Se caută şef de post la Recea

 

 În luna februarie, fostul şef al Postului de Poliţie Recea, a­gentul şef Marian Cos­min Ioniţă, a fost condamnat definitiv, şefii săi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au scos postul la concurs. Fostul agent urmează să fie înlocuit cu un coleg care să preia co­man­da postului. Exa­me­nul va avea loc pe data de 31 martie, la ora 12,00, la sediul IPJ Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 408

Continuare
 
Poliţişti premiaţi cu plachete Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Pentru rezultatele bune ale activităţii de anul trecut,

Poliţişti premiaţi cu plachete

 

 La festivitatea organizată de Ziua Poliţiei Române, trei structuri din cadrul IPJ Argeş au fost premiate cu plachete. Medaliile au fost acordate de ins­pectorul şef Ionel Ispir. Astfel, au fost recunoscute meritele pentru o ac­tivit­a­te deosebită şi rezultate foarte bune, anul trecut. Plachetele au fost acor­da­te Secţiei Rurale Bascov, Poliţiei Municipiului Piteşti şi Serviciului de Inves­tigare a Criminalităţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
Asistenta maternală, anchetată penal Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Fraţii maltrataţi, incluşi într-un program de consiliere

Asistenta maternală, anchetată penal

 

 După cum v-am informat, doi fraţi din localitatea Schitu Goleşti, în vîrstă de 16, respectiv, 17 ani, au trăit în ultimii opt ani un adevărat calvar. Rămaşi orfani, după ce mama s-a sinucis, iar tatăl a fost răpus de o boală nemiloasă, au fost încredinţaţi unei asistente maternale care pentru un salariu de peste două mii de lei pe lună i-a bătut pe copii, i-a chinuit şi i-a pus să muncească. Acum, va răspunde penal pentru faptele ei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 278

Continuare
 
„Să se jure ei că n-au luat şpăgi!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Cititorii comentează:

„Să se jure ei că n-au luat şpăgi!“

Cazul: „Ionică, la DNA“

 

 Mai mulţi funcţionari publici din cadrul Primăriei Piteşti au fost chemaţi la DNA pentru a fi audiaţi. După cum anunţam din numărul de ieri, vice­pri­marul Cornel Constantin Ionică, secretarul general Iosiv Cerbureanu, di­rectorul Di­recţiei de Urbanism, Emilian Nechita, şi alţi angajaţi au avut de dat ex­pli­caţii după ce au fost reclamaţi de un piteştean. Cititorii Curierului zilei au lăsat pe site-ul ziarului mai multe comentarii la acest articol.

Comentarii (1) | Vizualizari: 381

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3310
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Proiectul Molivişu îngroapă primăriile în datorii
:grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin :cry :cry :cr...
30/03/15 15:07 Mai mult...

Patru medici, patru diagnostice!
Draga "medic upu" si "medic" sa va de-a Dumnezeu si voua tot ce doriti voi bietilor oameni bolnavi si multi, dar multi b...
30/03/15 13:39 Mai mult...

Patru medici, patru diagnostice!
bravo il medic upu sei veramente una persona umana e intelligente ippocrate non ti ha insegnato niente e che dio ti tra...
30/03/15 13:34 Mai mult...

Patru medici, patru diagnostice!
Fratilor asa va trebuie sa stati cu orele la coada la spital!se duc tot felul de banalitati la urgenta,ex.te doare mana ...
30/03/15 13:34 Mai mult...

Patru medici, patru diagnostice!
@ medic upu ;@ medic , crezi ca daca ai salariul mai mare esti mai destept? si amaratul care are un salariu de mizerie ...
30/03/15 12:58 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Luni, 30 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter