Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

11 ani de DGA

Ieri, Direcţia Generală Anticorupţie a sărbătorit 11 ani de la înfiin­ţare. Prin toate acţiunile sale, DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atît pentru personalul propriu, cît şi pentru cel al MAI. Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putînd fi apelată din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României. La nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, al cărui sediu se află în Piteşti, pe strada Victoriei nr. 60, telefon/fax 0248.607.000, interior 20300. Cetăţenii judeţului Argeş care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru print­r-o sesizare, gratuit, la Telverde 0800.806.806, prin e-mail la  Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau direct de la sediul structurii judeţene“ , anunţă DGA într-un comunicat. Se pot sesiza la DGA fapte de corupţie ale funcţionarilor publici.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 260

Continuare
 
„L-am lovit din greşeală!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 mai 2016

Criminalul se scuză:

„L-am lovit din greşeală!“

 

 Un bărbat în vîrstă de 35 de ani, din Ştefăneşti, a fost ucis, duminică seară, fiind înjunghiat în inimă. Constantin Niculae a ajuns la spital mort. Marius Trandafir, de 43 de ani, agresorul, a fost reţinut imediat după atac. Bărbatul a fost prezentat, ieri, Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă. El este acuzat de omor şi tentativă de omor.

Comentarii (2) | Vizualizari: 709

Continuare
 
A picat un alt agent de la Rutieră Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 31 mai 2016

Un nou dosar la DGA

A picat un alt agent de la Rutieră

 

 În mai puţin de o lună, ofiţerii DGA au întocmit trei dosare penale unor subofiţeri de la Serviciul Rutier Argeş. Este al optulea agent pus la dispoziţie, după ce împotriva lui a fost începută urmărirea penală sub acuzaţia de abuz în serviciu. În acest ritm, într-o lună, întregul efectiv al Serviciului Rutier va ajunge să fie anchetat. Pentru unii din afară, motivele nu sînt nici pe departe unele grave, poliţiştii „picînd“ pentru fapte derizorii, care însă contravin legii. Şi, conform principiului „Unde-i lege nu-i tocmeală“, uşor, uşor, probabil că vom asista la o epurare drastică, menită să descurajeze orice faptă de corupţie în rîndul oamenilor legii. Ne referim aici la adevăratele fapte de corupţie!

Comentarii (1) | Vizualizari: 1066

Continuare
 
Campion la canotaj, arestat Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 31 mai 2016

Florin Răzvanţă, acuzat de trafic de droguri

Campion la canotaj, arestat

 

 Bilanţul ultimelor trei săptămîni de muncă a o­fiţerilor BCCO Piteşti - Antidrog a atins cifra 11 la arestări. Printre cei ajunşi în celulă se numără şi nume celebre. Florin Răzvanţă, un canotor cu re­zultate sportive internaţionale remarcabile, legitimat la Steaua, este acuzat de trafic de droguri de mare risc. Printre cei cercetaţi în acest dosar se numără şi un fost concurent la Vocea României, emisiune difuzată pe PRO TV. Toţi cei aflaţi în celulă sînt cercetaţi atît pentru trafic de cocaină, marijuana şi ecstasy, cît şi pentru consum de droguri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 625

Continuare
 
Şef nou la ISU Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 mai 2016

De astăzi,

Şef nou la ISU Argeş

 

 De astăzi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş are un nou şef. Colonelul Liviu Popescu îl va înlocui la comandă pe colonelul Ion Popa, proaspăt pensionar. După ce va fi predată unitatea, va fi orga­nizată o festivitate în Piaţa Vasile Milea. Ceremonia va avea loc pe 10 iunie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
A lovit un Mercedes Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 30 mai 2016

 Nu a cedat trecerea

A lovit un Mercedes

 

 Vineri seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, un Renault a izbit violent un Mercedes. Accidentul s-a petrecut în Tîrgul din Vale, din cauză că unul dintre şoferi nu a cedat trecerea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 278

Continuare
 
Crimă la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(10 voturi)
luni, 30 mai 2016

Crimă la Ştefăneşti

 

 O vorbă nelalocul ei a dus la crimă, aseară, la Ştefăneşti! Un bărbat a fost ucis şi alte două persoane au ajuns la spital, victime ale furiei criminalului. Marius Trandafir, de 43 de ani, din satul Viişoara, Ştefăneşti, a petrecut după-amiaza de ieri la barul din localitate. La masă cu el, a băut ceva şi Constantin Niculae, de 35 de ani, cel care avea să moară ceva mai tîrziu. Se spune că, în timp ce bărbaţii se cinsteau, Mihai Niculae, fratele lui Constantin, a venit la local şi ar fi zis: „Ce faci, frate, stai la masă cu duşmanul?“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2570

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Şi-a înfipt cuţitul în piept

La 62 de ani, un bărbat din comuna Şuici a decis să îşi pună ca­păt zilelor. Ieri, în jurul prînzului, Con­stantin M. şi-a înfipt un cuţit în piept. Din fericire, la scurt timp a fost găsit de o vecină, care a chemat ajutoare. Pacientul a fost dus la Spitalul Municipal Curtea de Ar­geş, unde a fost stabilizat, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean. A ajuns la Piteşti cu cuţitul înfipt în piept, fiind supus unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fi scoasă lama, altfel risca să facă un şoc hemoragic. Medicii au constatat că arma nu-i atinsese vreun organ vital. Constantin M. nu se află la prima tentativă de sinucidere. Bărbatul locuieşte singur şi este depresiv.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 329

Continuare
 
Căruţa, mai tare ca Skoda Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 30 mai 2016

Într-un accident petrecut în apropiere de Mall,

Căruţa, mai tare ca Skoda

 

 Un căruţaş a pus în pericol viaţa mai multor persoane, vineri seară, cînd a ignorat orice regulă rutieră şi a ieşit cu atelajul în mijlocul drumului, în intersecţia de pe DN 7, în apropiere de Mall. A fost izbit în plin de o Skoda care circula regulamentar, fiind rănite trei perosane. După accident, autovehiculul era se­rios avariat, căruţa dovedindu-se mai tare.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 693

Continuare
 
Rănită la aterizarea forţată cu parapanta Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 30 mai 2016

A ajuns la spital

Rănită la aterizarea forţată cu parapanta

 

 O tînără din Bucureşti s-a accidentat, sîmbătă după-amiază, în timp ce efectua un zbor cu parapanta, pe teritoriul comunei Stoeneşti. Parapantista s-a lovit destul de rău la aterizare şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Cîmpulung, unde a primit îngrijirile medicale care se impuneau. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
A ajuns cu maşina într-un copac Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 mai 2016

După o depăşire neregulamentară,

A ajuns cu maşina într-un copac

 

 Un şofer imprudent, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a provocat un accident, sîmbătă dimineaţă, pe DN 7, în comuna Leordeni. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite uşor, fiind solicitată intervenţia cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 705

Continuare
 
Argeşeancă moartă în Italia Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 30 mai 2016

Argeşeancă moartă în Italia

 

 O tînără din Topoloveni a murit în Italia, ucisă de un şofer a cărui identitate nu este cunoscută. Elena Mădălina Onilă, de 25 de ani, era mama unui copil şi plecase la muncă în Peninsulă. Deşi la prima vedere pare a fi un accident, apropiaţii vorbesc despre o posibilă crimă. Trupul neînsu-fleţit a fost adus la Topoloveni şi se pare că va fi condus pe ultimul drum marţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1016

Continuare
 
Trei ani închisoare pentru furt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 mai 2016

După faptă şi răsplată!

Trei ani închisoare pentru furt

 

 Doi parteneri de hoţii au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de furt şi furt calificat şi de punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa săptămîna trecută, astfel că Alexandru Nicolae Minescu a primit trei ani închisoare, iar Costel Georgel Jucătoru, 10 luni şi 20 de zile, dar cu suspendare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 262

Continuare
 
Vipera, un pericol mortal în munţii Argeşului Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 mai 2016

Vipera, un pericol mortal în munţii Argeşului

 

 Sezonul cald bate la uşă, astfel că turiştii încep să se aventureze în număr din ce în ce mai mare pe munte. Aceştia trebuie să ştie că în Masivele Făgăraş, Iezer-Păpuşa şi Leaota se pot întîlni oricînd cu vipere. Chiar zilele trecute, un turist a fost muşcat de un astfel de şarpe veninos. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Deşeurile s-au autoaprins Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 mai 2016

În cazul incendiului de la depozitul de pe Drumul 23,

Deşeurile s-au autoaprins

 

 Un incendiu de proporţii a izbucnit, joi dimineaţă, la un depozit de deşe­uri de pe Drumul 23, la intrarea în Pi­­teşti, dintre Autostrada Bu­­­cureşti - Piteşti. Zeci de pompieri au acţionat pentru a stinge flăcările, iar echipajul CBRN a făcut măsurători în zonă, să se stabilească dacă nivelul de polu­a­­re a depăşit limitele normale. Ca­uza incendiului a fost stabilită după mai multe ore de cercetări.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 236

Continuare
 
A căzut din cireş Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 mai 2016

Scara i-a alunecat, nefiind fixată bine

A căzut din cireş

 

 Valerică Onea, de 57 de ani, din Cetăţeni, a ajuns pe patul spitalului la începutul acestei săptămîni din cauza unor cireşe de mai, pe care nici măcar nu a mai apucat să le culeagă. Bărbatul locuieşte singur, fiind văduv de peste 14 ani, şi, chiar dacă are o vîrstă destul de înaintată, nu pregetă în a munci prin gospodărie sau grădina casei.

Comentarii (2) | Vizualizari: 383

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3891
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„L-am lovit din greşeală!“
Toti zic greseala dar nu e asa. Cum naiba de or umbla cu cutitele dupa ei. Nu sunt sanatosi la cap. Puscarie pe viata.
31/05/16 11:18 Mai mult...

Victorie cu scandal la Ştefăneşti!
intrati pe youtub si vedeti principalele faze penalti acordat corect penalti neacordat pt afumati pt tinere in careu rep...
31/05/16 10:34 Mai mult...

Primarul din Călineşti, pensat în grabă
E rusinos pentru domnul Ionescu ca a devenit de rasul cetatenilor. S-a facut de ras la toate capitolele, atat viata priv...
31/05/16 12:32 Mai mult...

NU VĂ LĂSAŢI ÎNŞELAŢI, MERGEŢI ŞI VOTAŢI!
Acest militar trebuia sa candideze pt. primar. Îl cunosc pt.ca am facut armata la dânsul cand a fost comandant la UM 0...
31/05/16 08:56 Mai mult...

Au murit lîngă cruce
De ce nu se pun separatoare acolo ???
31/05/16 08:54 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 31 Mai

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter