Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Militarii din Piteşti, la Centrul Sfînta Filofteia

Elevii şi cadrele Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre BASARAB I au mers la cei 75 de copii din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Sfînta Filofteia, la sediul Centrului Şcolar din Ştefăneşti. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Personalul şcolii militare a adus zîmbetul pe buzele copiilor cu a­numite deficienţe, oferind acestora cadouri constînd în dulciuri şi băuturi răcoritoare.

 15 şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de cir­culaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.955 lei, şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

 Lemne, confiscate

Poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală din Domneşti l-au prins pe Dragoş Ş., în vîrstă de 27 de ani, din comuna Pietroşani, în timp ce transporta 13,1 metri cubi de lemne, avînd avizul primar de însoţire a materialului lemnos completat necorespunzător. Tînărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 4.000 de lei. De asemenea, cantitatea de lemne a fost confiscată şi predată apoi în custodie Ocolului Silvic din Domneşti.   

 Elevii, în vizită la Jandarmerie

Ieri, peste 150 de elevi de la instituţiile de învăţămînt din Piteşti au vizitat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, din strada Smeurei. Aici, le-au fost prezentate materialele şi tehnica din dotarea jandarmilor, respectiv, autovehicule, armament, tehnică de comunicaţii, dar au asistat şi la o serie de exerciţii demonstrative. Această activitate a făcut parte din cadrul programului Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!  

 Incendiu la Călineşti

Duminică noaptea, un incendiu a izbucnit la o anexă a unei gospodării din Călineşti. După anunţarea acestuia la Serviciul de Urgenţă 112, la faţa locului au plecat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie Nr. 2 din Topoloveni. Focul a distrus magazia din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi, incen­diul fiind provocat de un scurtcircuit la un cablu electric care era defect sau izolat necorespunzător.   

Grupaj de A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 164

 
După ce i-a muncit, l-a tîlhărit! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 30 mai 2017

Din cauză că nu s-au înţeles la bani,

După ce i-a muncit, l-a tîlhărit!

 

A ajuns în arest, din cauză că nu a putut să îşi stăpînească nervii. Robert Marian Rotăreasa, de 19 ani, din comuna Călineşti, a fost eliberat, ieri, sub control judiciar, după ce a petrecut în celulă 5 zile. El este acuzat de tîlhărie calificată şi riscă să stea mai mulţi ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 338

Continuare
 
Audi aruncat de pe şosea în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 mai 2017

Ieri, la Mărăcineni,

Audi aruncat de pe şosea în şanţ

 

Un Audi a fost făcut praf, ieri, în comuna Mărăcineni, după ce a fost lovit de un tir. O persoană a fost rănită uşor, iar şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Mai grav pentru şoferul profesionist este faptul că a rămas fără permis pe durata cercetării penale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 417

Continuare
 
Fără permis, a provocat accident în lanţ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 30 mai 2017

Inconştienţă la volan

Fără permis, a provocat accident în lanţ

 

Ieri, un şofer inconştient a lovit două maşini, cu a lui trei, şi s-a ales cu dosar penal. Ionuţ C., de 38 de ani, din Piteşti, conducea un BMW, însă nu posedă permis. Nu a avut niciodată dreptul de a conduce un autovehicul şi cu toate acestea...   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
Nicolescu, liber! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 30 mai 2017

După 2 ani şi 4 luni închisoare,

Nicolescu, liber!

 

Mult mai slab, mai palid, dar cu aceeaşi figură im-punătoare şi demnă, aşa a ieşit, ieri, Constantin Nicolescu pe poarta Penitenciarului Mioveni! Şi-a îmbrăţişat strîns soţia şi cele două fiice, care îl aşteptau la poartă, a răspuns pe scurt întrebărilor jurnaliştilor, după care a salutat cu respect şi a urcat în maşină, pentru a merge acasă. Fostul pre-şedinte al Consiliului Judeţean a părăsit închi­soa­rea, după ce Tribunalul Argeş i-a admis con­tes­ta-ţia, fiind eliberat condiţionat.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 908

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Victima s-a răzgîndit

O tamponare care a avut loc sîmbătă, pe strada Eroilor, din Piteşti, s-a transformat în accident, după ce o pasageră din maşinile implicate a ajuns la spital. Impactul a avut loc la ora 11.30, pe strada Eroilor, cînd Ionuţ Georgel A., de 30 de ani, din Piteşti, conducea un taxi Logan din direcţia străzii Nicolae Dobrin, către centru Piteştului. Nu a păstrat o distanţă suficientă, intrînd în coliziune cu autoturismul marca Ford, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de Florin Robert P., de 22 de ani, din comuna Vultureşti. După producerea accidentului, şoferii s-au prezentat la Biroul Rutier Piteşti, unde le-a fost protocolat accidentul rutier cu pagube materiale, aceştia declarînd că nu au existat victime. Ulterior, Andreea Marilena B., de 21 de ani, din comuna Poiana Lacului, pasageră în Ford, a mers la spital spunînd că se simte rău. Astfel, încadrarea  a fost făcută pe accident, taximetristul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.  

A ajuns cu maşina în şanţ

Sîmbătă seară, în comuna Morăreşti, pe DN 7, Iulian B., de 47 de ani, din comuna Moşoaia, în timp ce conducea un Renault Symbol dinspre Rîmnicu Vîlcea către Piteşti, nu a adaptat corespunzător viteza la condiţii de carosabil umed într-o curbă deosebit de periculoasă. A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şantul de pe marginea drumului. Mariana B., de 45 ani, din comuna Mosoaia, şi o fetiţă, de 13 ani, din comuna Mosoaia, ambele pasagere în autoturism, au fost rănite uşor.    

M.Sandu

 

Foc într-un microbuz

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în oraşul Mioveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz în care se aflau cinci persoane şi şoferul. Echipajul de pompieri a intervenit cu mijloace de primă intervenţie, a deconectat bornele bateriei şi a securizat zona. A ars izolaţia din plastic a patru cabluri electrice. Pompierii au concluzionat că s-a produs un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Incendiu în Cîmpulung

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în municipiul Cîmpulung, pe strada Cuza Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea de pe coş, sursa focului fiind scînteile produse ca urmare a faptului că nu fusese curăţat coşul de funingine.    

27 de şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 349 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 87.136 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 27 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Prins conducînd cu 102 km/h prin Piteşti

Petruţ Cosmin N., de 23 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe bulevardul Petrochimiştilor, cu viteza de 102 km/h, înregistrată cu aparatul radar. Tînărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 1305 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Nu mai avea dreptul de a conduce

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe Ştefan D. din municipiul Rîmnicu Vîlcea, în timp ce conducea un autoturism, avînd permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Şi băut, şi cu permisul suspendat

Ilie V., de 61 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, a fost depistat, pe strada Valea Iaşului, de către poliţiştii din Curtea de Argeş, în timp ce conducea un autoturism, avînd suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Mai mult decît atît, bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice avînd o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au  întocmit dosar penal. 

Incendiu în podul unui bar

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi să intervină în Mioveni, pe strada Ion Pillat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în podul unui bar. Echipajul de pompieri a luat măsura evacuării a 15 persoane aflate pe terasa localului. Au ars o grindă din lemn şi un cablu electric. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un cablul electric neizolat corespunzător care s-a încins.

A luat foc tabloul electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada 1 Decembrie, pentru stingerea unuiincendiu izbucnit la tabloul electric situat la etajul 2 pe casa scării unui bloc. În timpul incendiului a ars un metru liniar de izolaţie a cablului electric. Focul a fost cauzat de un cablu electric neizolat corespunzător care s-a încins.  

Grupaj de I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 301

 
A băut, a lovit şi a fugit! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 mai 2017

Condamnat după ce a omorît un consătean

A băut, a lovit şi a fugit!

 

Pe 1 decembrie 2015, Ion Voinea, de 56 de ani, din comuna Rucăr, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a fost lovit cu maşina de un consătean care se urcase băut la volan. Bărbatul a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care, dată fiind gravitatea traumatismelor suferite, a fost transferat la un spital din Capitală, unde a murit la scurt timp. Şoferul implicat în accident a fost judecat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind condamnat recent la o pedeapsă privativă de libertate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
A adormit la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 mai 2017

Ieri dimineaţă, la Drăganu,

A adormit la volan

 

Răpus de oboseală, un bucureştean a făcut, ieri, accident în comu-na Drăganu, după ce a adormit la volan. Bărbatul nu a mai ajuns acasă aşa cum dorea, ci la spital, fiind rănit grav.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 621

Continuare
 
Şoferul băut a plecat, dar... s-a întors Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 mai 2017

După ce a rănit un om,

Şoferul băut a plecat, dar... s-a întors

 

Sîmbătă dimineaţă, un şofer băut a provocat un accident în comuna Buzoeşti. După impact, deşi un om a fost rănit, conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Fie l-au apucat mustrările de conştiinţă, fie s-a gîndit că în cele din urmă tot va fi prins, cert este că, după aproximativ o oră, s-a întors la locul coliziunii, exact cînd oamenii legii erau la cercetări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 519

Continuare
 
S-au ciocnit două tir-uri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 29 mai 2017

Sîmbătă, la Morăreşti,

S-au ciocnit două tir-uri

 

Doi mastodonţi s-au ciocnit sîmbătă, în jurul prînzului, pe DN 7, la Morăreşti. Circulaţia a fost îngreunată pentru ceva timp. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, afară mai şi ploua!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Închis 7 ani, pentru furt

Judecătoria Piteşti a dat ieri sentinţa într-un dosar de furt în care inculpat este Nicolae Bădărăru. Bărbatul este în stare de recidivă, lucru de care s-a ţinut cont în cadrul deciziei. Pînă acum, bărbatul a fost condamnant de mai multe ori, de fiecare dată pentru furt. Instanţa a contopit pedepsele, a adăugat restul rămas neexecutat, urmînd ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 5 ani, 10 luni şi 350 zile. În plus, individul este obligat să plătească daune materiale celor păgubiţi, în valoare de 2.000 de lei, şi 1.000 de lei cheltuieli judiciare.   

M.Sandu

10 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.597 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 10 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.                   

30 de cazuri, la SMURD

Echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La patru dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

A vîndut ilegal lemne

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ şi reprezentanţii Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat verificări la o societate comercială cu profil de activitate depozitare, prelucrare şi comercializare material lemnos. În urma controlului s-a constatat faptul că administratorul societăţii, Mircea Dănuţ S., de 25 de ani, din comuna Bughea de Sus, a expediat material lemnos fără provenienţă legală din depozitul societăţii, fapt rezultat în urma comparării stocurilor faptice cu cele scriptice, şi nu a verificat veridicitatea datelor pentru un avizul de însoţire a materialului lemnos, alt aviz nefiind înregistrat în aplicaţie. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 29.000 de lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea cantităţii de 17,50 mc cherestea răşi­noase şi a sumei de 8.457 lei.   

Grupaj de I.Ivănoiu

Condamnată pentu contrabandă cu ţigări

Aurelia Meilă, trimisă în judecată pentru contrabandă cu ţigări, a fost condamnată de Judecătoria Piteşti. Instanţa a dispus o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare şi fixează termen de încercare de 3 ani şi 4 luni. De asemenea au fost confiscate ţigările cu care a fost prinsă. „dispune confiscarea cantităţii de 1520 pachete de ţigarete, depuse la camera de corpuri delicte a Pol. Mun. Piteşti, conform dovezii seria H, nr. 0077970, din data de 25.07.2013. (...) admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă, ANAF-Direcţia Regională Vamală Ploieşti şi obligă pe inculpată la plata către aceasta a sumei de 17555,22 lei, reprezentînd prejudiciu cauzat ca urmare a săvîrşirii infracţiunii“, se precizează în sentinţă. Hotărîrea nu este definitivă.  

M.Sandu  Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

 
Alarmă de incendiu de la o oală Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 mai 2017

Panică în cartierul Vişoi!

Alarmă de incendiu de la o oală

 

Panică în cartierul cîmpulungean Vişoi! Un bărbat a pus pe jar poliţia, pompierii şi serviciul SMURD, după ce vecinii săi au anunţat un incendiu în apartamentul acestuia, situat în blocul 6, pe bulevardul I.C. Brătianu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 339

Continuare
 
Brînză şi-a „cumpărat“ maşinile de la instanţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Din cauză că nu i s-a admis ridicarea sechestrului,

Brînză şi-a „cumpărat“ maşinile de la instanţă

 

După încercări repetate de a scoate maşinile de lux de sub sechestru, Ion Andrei, zis Brînză, patronul societăţilor de exploatere forestieră Ioni Liv Forest SRL şi Andris, din comuna Pietroşani, a reuşit să convingă instanţa să îi înapoieze maşinile, abia după ce a plătit contravaloarea acestora şi a depus suma drept garanţie la CEC. Afaceristul, împreună cu fiii săi, şi pădurarii din localitate au fost trimişi în judecată pentru un prejudiciu de 3,6 milioane de euro, după ce a tăiat ilegal 23.000 de arbori.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1223

Continuare
 
Băiatul are complicaţii la plămîni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 mai 2017

Cazul „Copil spulberat de o maşină“

Băiatul are complicaţii la plămîni

 

Băiatul de 13 ani, din comuna Dragoslavele, rănit grav în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri de dimineaţă, pe şoseaua principală ce străbate localitatea, se află în continuare internat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni“, din Bucureşti.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 548

Continuare
 
Pietonul lovit a murit Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Cazul A băgat un om în comă

Pietonul lovit a murit

 

După aproximativ 12 ore de comă, Ion Constantin, de 70 de ani, a murit în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Judeţean. Piteşteanul a fost victima unui accident rutier petrecut pe aleea care duce către Spitalul Judeţean. A fost lovit de un Seat care dădea în marşarier. Şoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1218

Continuare
 
Incendiu de la maşina de spălat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 mai 2017

Atenţie la aparatura electrocasnică!

Incendiu de la maşina de spălat

 

Panică, ieri-dimineaţă, în rîndul locatarilor unui bloc turn din Cîmpulung, după ce o maşină de spălat dintr-un apartament situat la etajul al doilea a luat foc. Un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din localitate a intervenit cu promptitudine şi a stins fo­cul înainte ca acesta să se extindă în toată locu­inţa. Din cauza fumului dens degajat, proprietara apartamentului s-a intoxicat cu fum şi a fost trans-portată la spital, avînd şi un atac de panică.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 648

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4712
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Nicolescu, liber!
Nu stie el cati pesedisti i-au vrut raul. Daca se mai intoarce la Consiliul Judetean il mananca smecherii asa de viu.
30/05/17 09:26 Mai mult...

Nicolescu, liber!
Cum de puteti pune pe prima pagina articolul cu un ESCROC..??? Nicolescu este un mare escroc care trebuia sa iasa pe usa...
30/05/17 09:25 Mai mult...

Nicolescu, liber!
pai e bine in romania, faci o avere super frumoasa si stai doi ani jumate in puscarie.
30/05/17 07:38 Mai mult...

Nicolescu, liber!
In sfarsit , a fost eliberat un nevinovat. Sa-l pomenim pe el si pe alt Constantin ca i-a facut pe multi Pitesteni, nave...
30/05/17 07:25 Mai mult...

Un monstru terorizează Căteasca!
Multi se intreaba ce s-ar intampla daca in Romania ar scapa in libertate vreun sarpe veninos adus cu circul sau cu gradi...
29/05/17 12:59 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
marţi, 30 mai 2017
EUR 4.5637
USD 4.0822

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

 
 

 


 

 

 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter