Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


S-a răsturnat cu maşina pe munte Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

ULTIMA ORĂ

  S-a răsturnat cu maşina pe munte

Un turist străin a fost rănit grav, după ce s-a rostogolit cu maşina într-o rîpă de pe vîrful Ghiţu din Munţii Făgăraş. Bărbatul a făcut o cursă off-road, încercînd să treacă spre Molivişu. Era cu alţi turişti străini, cu 10 maşini. Aseară, la închiderea ediţiei, echipele de salvare se deplasau spre locul accidentului. Se lua în calcul şi solicitarea unui elicopter SMURD. Vom reveni.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Femeie accidentată de maşină

În urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers pe strada Libertăţii, unde a acordat primul ajutor unei femei în vîrstă de 69 de ani, care a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier. De asemenea, în cursul zilei de luni, echipajele SMURD au intervenit la 34 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 6 dintre acestea a fost nevoie şi de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

A.Roşu  

 11 şoferi au rămas pietoni

Luni, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru con­ştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Astfel, au fost date 168 de sancţiuni contravenţionale, de 40.005 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

A.Roşu  

Avea autorizaţia de circulaţie expirată

Aurel Costinel S., în vîrstă de 25 de ani, din comuna Godeni, a fost tras pe dreapta de oamenii legii de la Serviciul Rutier Argeş. În urma verificărilor făcute de aceş­tia, a reieşit că el conducea o maşină, avînd autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Pentru acest lucru i-a fost întocmit un dosar penal, iar acum bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani sau amendă.

A.Roşu  

 Conducea cu permisul suspendat

Oamenii legii de la Postul de Poliţie din Mălureni l-au prins pe Marius Marian C., de 23 de ani, din localitate. El şofa o maşină pe DJ 703I, avînd dreptul de a conduce suspendat, din cauza faptului că a încălcat limita de viteză. S-a ales cu dosar penal, riscînd acum o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani sau amendă.

A.Roşu  

 Transport ilegal de persoane

Poliţiştii din Mioveni au făcut controale pentru a vedea dacă e respectată legislaţia privind tran­sportul de persoane. Aşa, l-au prins pe Ilie Ş., de 50 de ani, din Mioveni, transportînd cu maşina mai multe persoane fără a avea documente legale pentru a putea face acest lucru. Şoferul a fost sancţionat cu o amendă de 5.000 de lei. De asemenea, ca o măsură complementară, i-au fost retrase certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare pentru şase luni.

A.Roşu  

 Minori acuzaţi de furt

Poliţiştii din Albeştii de Muscel au prins patru minori, între 13 şi 17 ani, toţi din respectiva comună,  bănuiţi că, în noaptea de 14 spre 15 august, ar fi furat un laptop şi un sistem audio din corturile unor persoane situate pe izlazul din satul Cîndeşti. Prejudiciul este de 4.000 de lei şi, din fericire, a fost recuperat şi predat părţilor vătămate. În acest caz sînt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorilor.  

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 48

 
Carne şi legume confiscate de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

Carne şi legume confiscate de poliţişti

 

 O acţiune ce-i viza pe comercianţii de carne, produse din carne, legume şi fructe a fost organizată în acest week-end. Controale au fost efectuate nu doar la societăţi comerciale, în tîrguri şi pieţe, ci şi în trafic. Au fost date sute de amenzi şi confiscate produse în valoare totală de 12.000 de lei. Nici şoferii nu au scăpat, fiind reţinute 38 de permise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 65

Continuare
 
Proteste doar la unele instanţe Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

După două săptămîni,  

Proteste doar la unele instanţe

 

 În judeţul nostru, doar unele instanţe continuă protestul declanşat în urmă cu aproximativ două săptămîni. Măsurile au fost adoptate după ce a fost transmis Ministerului Justiţiei „Memorandumul privind justiţia“, în care se expun problemele din sistemul judiciar şi se solicită implementarea unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate“. Ieri în Argeş, mai protestau doar Tribunalul Argeş şi Judecătoriile Piteşti, Curtea de Argeş şi Costeşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 54

Continuare
 
Beat, a fugit cu un moped Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

Deşi nu avea permis,

Beat, a fugit cu un moped

 

 Cu minţile răvăşite de alcool, Alexandru George F., de 32 de ani, din comuna Dobreşti, a pus la cale furtul unui moped. Ca şi cum asta nu ar fi fost de-ajuns, bărbatul  a plecat la drum cu vehiculul. Ce au mai descoperit oamenii legii, aflaţi din materialul următor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

Continuare
 
A furat Dacia şi a scăpat de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

Nu şi-au dus misiunea la bun sfîrşit

A furat Dacia şi a scăpat de poliţişti

 

 Cursă întreruptă brusc de poliţişti, luni seara, în apropiere de sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. Şoferul unei Dacia a fost urmărit de poliţişti şi s-a oprit cu maşina într-un indicator rutier. Înainte ca oamenii legii să pună mîna pe el, individul a dispărut în noapte. Culmea este că tot o Dacia a mai fost furată şi în noaptea de sîmbătă spre duminică din cartierul Trivale, tot de pe strada Frasinului, fiind găsită dimineaţă abandonată în apropiere de Spitalul Judeţean.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 73

Continuare
 
Patroni reţinuţi, apoi eliberaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 septembrie 2016

Au făcut achiziţii fictive prin firme-fantomă

Patroni reţinuţi, apoi eliberaţi

 

 Un prejudiciu de aproape 2 milioane de lei au făcut la bugetul de stat două societăţi comerciale - una din Argeş şi una din Bucureşti - prin înregistrarea în contabilitate a unor achiziţii fictive. Afacerile s-au derulat printr-o firmă-fan­tomă din comuna Mioarele. Poliţiştii au făcut, luni, şase percheziţii şi au ridicat o serie de documente, care vor fi depuse ca probe la dosar. Doi administratori au fost reţinuţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 99

Continuare
 
Sora lui Polexe, reţinută de DNA Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 27 septembrie 2016

ULTIMA ORĂ

Sora lui Polexe, reţinută de DNA

Ieri, procurorii DNA au reţinut-o pe Angela Toncescu, fost membru şi, ulterior, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Car­patica Asig SA Sibiu, nimeni alta decît sora fostului vicepreşedinte al CJ Argeş Constantin Polexe. A­ceas­ta este acuzată de trei infracţiuni de cumpărare de influenţă. Potrivit ordonanţei de reţinere, ea a intervenit prin intermediul a trei persoane la ASF să fie numită ca preşedinte, să nu fie sancţionată pentru neregulile din activitatea anterioară şi să menţină, în mod artificial, măsura de redresare pe bază de plan a SC Carpatica Asig SA, în contextul în care societatea încă din iulie 2015 avea o situaţie financiară ce impunea închiderea procedurii de redresare financiară, retragerea autorizării de funţionare şi constatarea stării de insolvenţă. Alături de ea în arest au ajuns şi cei trei complici.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 530

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 septembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Stradă blocată de stîlp 

În comuna Rucăr, a avut loc un accident în urma căruia o maşină a intrat într-un stîlp de iluminat, pe care l-a şi dărîmat. Deoarece, în cădere, acesta a blocat circulaţia pe un sens de mers, la faţa locului a fost solicitat şi a ajuns un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung.

A.Roşu

 Conducea o maşină radiată

Oamenii legii de la Secţia 4 Poliţie Piteşti l-au tras pe dreapta, pe DN 65 B, pe Bano G., de 33 de ani, din comuna Crăciuneşti, judeţul Mureş. În urma verificărilor făcute de aceştia, a reieşit că Bano G. se afla la volanul unei maşini care era radiată din circulaţie. Pentru acest lucru, şoferului i-a fost întocmit un dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani sau amendă.

A.Roşu

 Avea permisul reţinut

Gheorghe M., în vîrstă de 52 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, a fost oprit la control de oamenii legii din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş. După ce au verificat documentele şoferului, a reieşit că acesta conducea o autoutilitară, pe strada 1 Mai, din Curtea de Argeş, avînd permisul reţinut. Acum, şoferul s-a ales cu dosar penal şi poate primi o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani sau amendă.

A.Roşu

 Trei infracţiuni în acelaşi timp

Alexandru Mihai S., în vîrstă de 19 ani, din comuna Răteşti, judeţul Argeş, a fost oprit la control, pe DN 7, în Topoloveni. El a fost descoperit de poliţiştii de la Formaţiunea Ordine Publică din Topoloveni, care au văzut că tînărul se face vinovat de mai multe infracţiuni în acelaşi timp. Alexandru Mihai S. conducea fără permis, avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată şi consumase şi băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum cu maşina. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit că el avea o concentraţie de 0,26 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Pentru toate aceste infracţiuni s-a ales cu dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptelor sale.   

A.Roşu

Hoţ condamnat cu suspendare

O pedeapsă de un an închisoare, cu suspendare, atît  a primit  Florin Costache, din Curtea de Argeş. Bărbatul a fost judecat la Judecătoria Curtea de Argeş, iar instanţa a dispus o pedeapsă de un an şi şase luni închisoare, tot cu suspendare. Sentinţa a fost atacată la Curtea de Apel Piteşti, acolo unde magistraţii au redus-o cu 6 luni. Inculpatul are un termen de supraveghere de 2 ani, timp în care va trebui să se ferească de probleme, altfel riscă să execute condamnarea.   

M.Sandu

18 şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun şi pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma controalelor au fost date 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.980 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.   

A.Roşu

 S-a urcat băut la volan

În urma unor controale efectuate de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Lunca Corbului, pe DJ 679, în comuna Bîrla, l-au prins băut la volanul maşinii pe Norel R., în vîrstă de 41 de ani, din comuna Bîrla. În urma verificărilor făcute a reieşit că el avea o concentraţie de alcool de 0,85 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul din Costeşti pentru a i se recolta probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă. 

A.Roşu

Găsit mort, la 59 de ani

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, duminică, la miezul nopţii, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung a plecat spre comuna Valea Mare Pravăţ. La faţa locului, au găsit un bărbat în vîrstă de 59 de ani, decedat. Din această cauză, nu a mai fost nevoie de efectuarea manevrelor de resuscitare.   

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 268

Continuare
 
Judecat că a rănit grav o femeie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 septembrie 2016

La 3 ani de la accident,

Judecat că a rănit grav o femeie

 

 Un tînăr din Dîrmăneşti a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, după ce, în noiembrie 2012, a accidentat grav o femeie, la Mihăeşti. Procesul se derulează la Judecătoria Cîmpulung, primul termen fiind stabilit pentru data de 5 octombrie 2016.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 353

Continuare
 
Şoferiţa, prinsă între două TIR-uri Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 septembrie 2016

Şoferiţa, prinsă între două TIR-uri

 

 Ieri în jurul prînzului, o şoferiţă din Topoloveni a ajuns la spital din cauza unui şofer de TIR, neatent. Conducătorul vinovat, un cetăţean bulgar, nu a păstrat distanţa regulamentară. Astfel, femeia care şofa o Toyota a fost prinsă la mijloc între doi mastodonţi care o puteau strivi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Protest la Penitenciarul Colibaşi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 septembrie 2016

Angajaţii ies în stradă!

Protest la Penitenciarul Colibaşi

 

 Nemulţumirile legate de salariu şi condiţiile de muncă i-au determinat pe angajaţii din sistemul penitenciarelor la proteste. Manifestările au loc la penitenciare din întreaga ţară, joi, 6 octombrie, urmînd să iasă în stradă şi salariaţi de la Penitenciarul Colibaşi. Sindicaliştii ameninţă că, în cazul în care revendicările lor nu vor fi luate în seamă de ministrul Justiţiei, Raluca Prună, vor refuza să facă ore suplimentare, ceea ce ar putea duce la un blocaj în sistemul penitenciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 26 septembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

7 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acţiunilor a fost de prevenire a evenimentelor rutiere, precum şi de conştientizare a şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Au fost date 182 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.274 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Conducea băut

Mircea Bogdan C., din comuna Bascov, a fost prins de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală din localitate în timp ce conducea un autoturism pe DN7, în Bascov, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş, în vederea recoltării de probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

I.Ivănoiu

Pericol de incendiu la lanul de porumb

  Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 Topoloveni a intervenit, în oraşul Topoloveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată, cu posibilităţi de propagare la lanurile de porumb din apropiere. În timpul incendiului au ars aproximativ 6 ha de vegetaţie uscată. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

I.Ivănoiu

 A ars cablul electric de pe stradă

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Exerciţiu, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a unui incendiu produs la un cablu electric stradal defect. Au ars clemele de legătură ale conductorilor electrici şi cutia de ramificaţie. 

I.Ivănoiu 

Sandero lovit de Corsa

 Două maşini au fost avariate, şi un şofer a ajuns la spital, în urma unui accident petrecut zilele trecute în comuna Bradu. Mihaela S., de 37 de ani, din Piteşti, a virat la stînga, cu intenţia de a intra la o spălătorie. Şoferiţa nu s-a asigurat înainte de efectuarea manevrei şi a fost izbită în plin de un Corsa, condus de Marin L., de 57 de ani, din Costeşti. Bărbatul tocmai depăşea Sandero, atunci cînd şoferiţa a virat în faţa lui. În urma impactului, Marin L. a fost rănit uşor. 

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

 
Ucraineni, prădaţi la Merişani Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 26 septembrie 2016

Au rămas fără laptop, tabletă şi bani

Ucraineni, prădaţi la Merişani

 

 Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov l-au prins  pe David C., de 20 de ani, din comuna Merişani, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că, în data de 15 august a.c., profitînd de neatenţia unor cetăţeni ucraineni, ar fi sustras de la aceştia un laptop, o tabletă şi o sumă de bani.

Comentarii (1) | Vizualizari: 557

Continuare
 
Şi-a incendiat maşina Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 septembrie 2016

După cearta cu nevasta,

Şi-a incendiat maşina

 

 Un bărbat în vîrstă de 44 de ani şi-a pierdut cumpătul şi, de supărare că s-a certat cu soţia şi cu copilul, şi-a dat foc la maşi-nă. După incendiu, s-a dus şi s-a culcat. Pompierii nu au mai salvat mare lucru din camioneta care a ars în proporţie de 80%. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
În comă la spital Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 septembrie 2016

Pieton rănit grav

În comă la spital

 

 Un accident grav a avut loc, vineri seară, în comuna Albota. Un pieton în vîrstă de 44 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovit de o autoutilitară. Bărbatul se află internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean. Poliţiştii încearcă să afle dacă vinovat de producerea accidentului este bărbatul rănit ori şoferul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 662

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3706
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doar egal cu o nou-promovată!
E o situatie foarte urata si e neplacut ca la Mioveni se poate. Din pacate in Pitesti se cam bate joc! Domnul Jonica e b...
27/09/16 23:07 Mai mult...

CS Păuleşti - CS Mioveni şi SCM Piteşti - Chindia, în C...
Avem, sa criticam primaria corupta si pe aplaudaci precum neludum. Iti place cum te minte Ionica de 2 ani ca ia palmares...
28/09/16 00:20 Mai mult...

CS Păuleşti - CS Mioveni şi SCM Piteşti - Chindia, în C...
Dar eu nu prea inteleg care e problema voastra ,a celor de la defunctul '53 ! Nu aveti alta treaba ,alt proiect in deru...
27/09/16 17:23 Mai mult...

Sistemul educaţional, bolnav de „reformită-cronică“
Reforma in invatamant. Vorbiti prostii.halal reforma.la pietrosani a fost titularizata pe matematica una pe orele colegu...
27/09/16 17:10 Mai mult...

CS Păuleşti - CS Mioveni şi SCM Piteşti - Chindia, în C...
Ce promovare a imaginii visezi tu pretenas? Astia nu stiu bine nici drumul la stadion si noi vorbim de promovarea imagin...
27/09/16 18:44 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Miercuri, 28 Septembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter