Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Minorul a comis trei infracţiuni

Gest inconştient al unui adolescent în vîrstă de 17 ani, din Cîmpulung! Pentru a impresiona o tînără de ace­eaşi vîrstă, băiatul s-a oferit să o plimbe cu motocicleta, ignorînd faptul că, neavînd permis, nu avea dreptul să con­ducă un astfel de vehicul. Mai mult, motocicleta nu era înmatriculată. Aflat pe strada Elena Doamna, din Cîm­pulung, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoutilitara condusă în faţă de Ion Cătălin Ş., de 46 ani, din Cîmpulung, şi a intrat în coliziune cu aceasta. Vehiculul pe două roţi s-a răsturnat pe calda­rîm, iar prie­tena motociclistului a fost rănită. Tînărul este acum cercetat penal pentru comiterea a trei infrac­ţiu­ni: condu­ce­rea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 41

Continuare
 
„Nu am văzut facturile, nu plătesc!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Nemulţumiri, după repararea terasei unui bloc din Piteşti:

„Nu am văzut facturile, nu plătesc!“

 

 Patru familii ale Asociaţiei de Proprietari 762 Piteşti, din strada Exerciţiu, reclamă că au de plătit sume nejustificat de mari, după ce au fost efectuate lucrări la terasa blocului şi de anvelopare. Nicolae Florescu, locatar al imo­bilului cu pricina, a venit la redacţia noastră, sesizînd faptul că, deşi le-au cerut reprezentanţilor asociaţiei documente justificative ale cheltuielilor, nu le-au obţinut. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 80

Continuare
 
Femeie bolnavă, dispărută de acasă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Rudele au apelat la Poliţie, pentru a da de urma ei

Femeie bolnavă, dispărută de acasă!

 

 De peste două luni, Poliţia caută o femei dispărută din co­muna Teiu. Rudele au apelat la oa­me­nii le­gii, după ce, timp de o săptă­mî­nă, au căutat-o, fără să-i dea de urmă. Nici încer­că­rile poliţiştilor nu au dus la gă­sirea femeii, toc­mai de aceea, se face apel la ci­titorii noştri care au văzut-o şi pot furniza chiar şi cea mai mică in­formaţie des­­pre femeie să sune la 112 ori să anunţe cea mai a­pro­pia­tă secţie de poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
Micuţul era blocat în apartament Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Părinţii au chemat disperaţi pompierii, să-şi salveze copilul de un an şi opt luni

Micuţul era blocat în apartament

 

 Un apel disperat a venit, joi după-a­mia­ză, de la o femeie al cărei băieţel, de un an şi opt luni, rămăsese blocat în apartament. Micuţul rămas singur plîngea, iar femeia nu avea cum să intre în casă, după ce uşa se încuiase în urma ei. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul de la balcon pentru a in­tra în locuinţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
Copil rănit cînd traversa pe marcaj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Două maşini s-au lovit, una fiind proiectată pe trecerea de pietoni

Copil rănit cînd traversa pe marcaj

 

 Cînd ţi-e scris să ţi se întîmple un necaz, poţi să îţi iei toate mă­surile de precauţie, că tot o pă­ţeşti! Un copil de 12 ani a fost victima unui accident ru­tier ne­o­bişnuit. Băiatul traversa pe tre­ce­rea de pie­toni, însă a fost acroşat de un autoturism im­pli­cat într-o tamponare. Din fericire, minorul a suferit leziuni uşoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 72

Continuare
 
Prudenţă maximă, dacă mergeţi în Thailanda! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

O nouă avertizare venită de la Ministerul Afacerilor Externe:

Prudenţă maximă, dacă mergeţi în Thailanda!

 

 Argeşenii care vor să meargă în vacanţă sau în interes de serviciu în Thailanda trebuie să ţină cont de o nouă avertizare, emisă, ieri, de Ministerul Afacerilor Externe. Deşi această ţară este guvernată de forţe militare, care au instituit legea marţială şi restricţii la unele drepturi şi libertăţi, junta a spus că a luat toate măsurile pentru protecţia turiştilor, iar accesul lor la obiective turistice este nerestricţionat. E interzisă, însă, criticarea loviturii de stat, a juntei sau a membrilor familiei regale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 142

Continuare
 
Bătută de fostul soţ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

Pentru că nu i-a dat mîncare,

Bătută de fostul soţ

 

 Violenţa domestică este deja un mod de viaţă în România zilelor noastre, doborîtă de criză şi de crizaţi. Zilnic, televiziunile şi publicaţiile locale şi naţionale nu mai contenesc cu informaţii mirosind a sînge şi a violenţă, condimentate din plin cu alcool, care-i ţin în priză pe românii ce se hrănesc cu scandal. Zona Cîmpulung se înscrie fără probleme în topul localităţilor în care violenţa domestică este la ea acasă. Dacă într-o săptămînă la Spitalul Municipal nu vine cineva bătut, în următoarea săptămînă apar sigur victime în fiecare zi. De cele mai multe ori femeile sînt cele care o încasează, aşa cum s-a întîmplat recent cu o soţie din Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 237

Continuare
 
S-a omorît cu motocoasa Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

Cazul: S-a sinucis de frica procurorilor DNA!

S-a omorît cu motocoasa

 

 Vasile Dumitru, în vîrstă de 60 de ani, din Bascov, şi-a pus capăt zilelor, după ce a fost audiat de procurorii DNA, fiind sus­pectat că a obţinut ilegal pensia pe caz de boală. Omul a lăsat în urmă un bilet în care îi spunea soţiei că mai bine moare, decît să fie anchetat. Se bănuia că a murit intoxicat, însă, abia după efectuarea autopsiei, a ieşit la ivea­lă adevărul. Omul a dece­dat în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Pen­sionarul speriat de an­chetă a folosit o metodă cutremurătoare pentru a-şi pune capăt zilelor. Reamintim cititorilor că este al treilea pensionar din Argeş care se sinu­ci­de, după ce a fost audiat de procurorii DNA în do­sarul pensionărilor ile­gale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 861

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Vitezomanii, vînaţi de poliţişti

Conducătorii auto s-au obişnuit cu prezenţa poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Argeş în stradă. Cu toate acestea, sînt încă mulţi care ignoră regulile rutiere şi au de tras din această cauză. Sperînd că vor scăpa nepedepsiţi, calcă tare pedala acceleraţiei, fac depăşiri riscante sau vorbesc la telefon în timp ce sînt la volan. Miercuri, 171 de conducători auto s-au ales cu amenzi pentru neglijenţa lor în trafic. Cel mai rău este de 12 şoferi, cărora le-au fost suspendate permisele, în timp ce alţi 13 au rămas fără certificatele de înmatriculare. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
Bun de plată, din cauza vitezei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

În timp ce urca pe Calea Bucureşti, a lovit maşina din faţă

Bun de plată, din cauza vitezei

 

 Un copil de numai 6 luni şi mămica lui au ajuns, ieri dimineaţă, la spital, fiind victime ale unui accident rutier. Neplăcutul accident a avut loc pe Calea Bucureşti, din Piteşti, din cauza unui şofer neatent, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un alt autoturism.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
Percheziţii la clanurile de ţigani Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 iulie 2014

Poliţiştii din Argeş au participat la descinderile organizate de IGPR

Percheziţii la clanurile de ţigani

# 200 de lucrători implicaţi # 37 de adrese verificate # 35 de mandate de aducere # 6 milioane de euro evaziune fiscală

 

 Zeci de locuinţe ale unor cetăţeni rromi din mai multe judeţe au fost scotocite, ieri dimineaţă, în timpul unor percheziţii ale poliţiştilor. La acţiunea organizată de Poliţia Română au participat şi mai mulţi ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 661

Continuare
 
Noe a făcut accident, la Bascov! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 25 iulie 2014

A venit din America, s-o păţească în România

Noe a făcut accident, la Bascov!

 

 Nefiind obişnuit cu şoselele înguste din România, un şofer american a provocat, miercuri seară, un accident la Bascov. Noe R., în vîrstă de 29 ani, din California, a lovit un autoturism care ieşea din pasaj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
Pompierii piteşteni, cei mai buni din judeţ! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 iulie 2014

Au cîştigat faza judeţeană a concursurilor profesionale pentru situaţii de urgenţă

Pompierii piteşteni, cei mai buni din judeţ!

 

 În organizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Căpitan Puică Nicolae, pe Stadionul Municipal din Cîmpulung, s-a desfăşurat, marţi, faza judeţeană a concursurilor serviciilor profesionale pentru situaţii de urgenţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 162

Continuare
 
Averea magistraţilor argeşeni (II) Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 iulie 2014

Case, terenuri, conturi în bancă, bijuterii, toate apar în declaraţiile completate de ei

Averea magistraţilor argeşeni (II)

 

 În numărul de ieri, am prezentat cititorilor declaraţiile de avere ale unor ma­gis­traţi de la Curtea de Apel Piteşti. În prima parte am arătat ce averi deţin membri din conducerea instanţei, judecători ai Secţiei Penale şi de la cea Civilă. Informaţiile provin din declaraţiile pe proprie răspundere completate de magistraţi, potrivit legislaţiei. Astăzi continuăm serialul cu alte declaraţii ale magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 402

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Spărgătorii au fost arestaţi

Doi adolescenţi au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, acuzaţi fiind de furt şi furt calificat, după ce au spart o locuinţă din blocul G1, din cartierul piteştean Războieni. Marius Oane, în vîrstă de 17 ani, şi Robert Claudiu Marin, 16 ani, locatari ai aceluiaşi imobil, ştiau că vecinul lor se află internat în spital şi au putut acţiona în voie. Au forţat fereastra garsonierei de la parterul blocului şi au pătruns în locuinţă, de unde au furat un laptop, un telefon mobil şi haine. În plus, cei doi sînt acuzaţi că, timp de cîteva luni, au spart mai multe vitrine frigorifice ale unor magazine din cartierul Războieni, furînd de acolo băuturi răcoritoare. Marţi, ei au fost prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea şi au emis mandate a cîte 30 de zile pe numele celor doi.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Accident spectaculos, pe Republicii Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 iulie 2014

Din cauza unui şofer care a trecut pe culoarea roşie a semaforului,

Accident spectaculos, pe Republicii

 

 Un eveniment rutier spec­ta­cu­los a avut loc, marţi seară, în intersecţia de lîngă fostul sediu CEZ, din Piteşti. Trei maşini s-au lovit, una dintre ele fiind răs­turnată cu roţile în sus. În urma izbiturii, o persoană a fost rănită, însă, din fericire, n-a avut leziuni grave.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 776

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6730
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Piteştenii, supăraţi pe unii medici care se cred Dumnezeu
Va prezint cazul meu :am fost rugata sa duc un tanar la spitalul judetean Pitesi la primiri urgente minore in data de 24...
25/07/14 14:04 Mai mult...

S-a omorît cu motocoasa
ar trebui sa tragem un semnal de alarma, este deja al 3 lea caz chiar nu se sesizeaza nimeni, nici un organ superior DNA...
25/07/14 16:37 Mai mult...

Bunicul a presimţit nenorocirea!
Ar trebui sa se ia masuri.Tragedia nu s.ar fi produs daca aveau grija de el.Familia il batea tot timpul si nu ii dadea s...
25/07/14 16:39 Mai mult...

Trei firme licitează pentru angiograf
Va dati seama ca daca spitalul nu trebuia sa plateasca imensa suma la care a fost obligat,de catre judecator, aveam de m...
25/07/14 16:35 Mai mult...

Jurnalistul Adi Ilinca a fost operat!
Sa te aiba Dumnezeu in grija!Ajuta-l ,doamne!
25/07/14 07:14 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 26 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->