Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** A cîntat o oră şi jumătate pe 2.200 lei!      *** Lovită de maşină în timp ce traversa strada      *** Dusterul în probe a lovit 3 maşini      *** Drumurile - toate...      *** „Nopţile de Poezie“ de la Curtea de Argeş      *** Din poemele premianţilor din concurs ai Festivalului Internaţional „Nopţile de Poezie“ de la Curtea de Argeş      *** A fost 3-0, dar s-a terminat 3-3!      *** Denumirea de Fotbal Club Argeş, recunoscută de Ministerul Sportului!      *** Europa League - Turul 2 preliminar - Retur      *** Vizaţi permisele la Poliţia de Frontieră!      *** Cumnatul i-a redat viaţa      *** Conducea cu permis fals!      *** Hoţ iertat de păgubaş      *** Sportivilor nu le prieşte controlul judiciar      *** Încep lucrările la Pasajul Magnolia      *** Întîlnire a cadrelor militare în rezervă şi retragere      *** Autorizaţie pentru cabinete de avocatură     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Două femei cu atac de panică

După ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost trimise în localitatea Mălureni, în satul Buneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă dintr-o gospodărie. Echipajul SMURD a acordat asistenţă medicală proprietarei, o femeie în vîrstă de 46 de ani, dar şi fiicei acesteia, în vîrstă de 23 de ani. Amîndouă s-au speriat şi au făcut atac de panică. Au ars acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi şi aproximativ 5 tone de fîn.   

 Mirişte arsă la Călineşti

În cursul după-amiezii de joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 din Topoloveni a plecat spre comuna Călineşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. A fost distrus aproximativ un hectar de vegetaţie uscată şi mirişte, focul fiind pus intenţionat pentru a provoca incendiul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Sportivilor nu le prieşte controlul judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Instanţa a decis în defavoarea lor

Sportivilor nu le prieşte controlul judiciar

 

Au distrus 13 maşini în comuna Budeasa, într-un moment de teribilism, iar procurorul a dispus împotriva lor măsura controlului judicar. Ionel Cristinel Triţă, de 17 ani, din Drăghiceşti, judeţul Olt, şi Ionuţ Alexandru Ciocîrlie, de 17 ani, din comuna Deveselu, judeţul Olt, kaiacişti la Clubul Sportiv Şcolar Caracal, alături de Alexandru Ionuţ Nicolae, de 16 ani, din Budeasa, sînt cercetaţi penal pentru distrugere. Nemulţumiţi de decizie, doi dintre adolescenţi au contestat măsura la Tribunalul Argeş. Aflaţi ce a decis instanţa din materiaul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 371

Continuare
 
Hoţ iertat de păgubaş Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

A scăpat de proces

Hoţ iertat de păgubaş

 

În luna februarie a acestui an, Nicolae Cosmin Tănase, în vîrstă de 17 ani, din comuna Bascov, a ajuns în arest, fiind acuzat de comiterea mai multor furturi. Adolescentul a scăpat acum de procesul penal şi, implicit, de pedeapsă, după ce păgubaşul l-a iertat. Ieri, acesta a părăsit arestul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 303

Continuare
 
Conducea cu permis fals! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Tupeu de şmecher:

Conducea cu permis fals!

 

Ion Costel Călin, de 24 de ani, din comuna Topana, judeţul Olt, a fost reţinut după ce a condus un autovehicul avînd permis fals. Ziua de 13 i-a purtat ghinion, atunci fiind prins după ce a circulat cu viteză. Tînărul a ajuns în arest joi seară.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
Cumnatul i-a redat viaţa Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Ieri, la Suseni,

Cumnatul i-a redat viaţa


O familie din Suseni a fost la un pas de tra­gedie, ieri. O supărare l-a dus pe Victor D., în vîrstă de 49 de ani, la un gest cutremurător. Bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor şi a încercat să se spînzure. A fost salvat în ultima clipă de cumnat. Omul a ajuns în viaţă la spital, iar medicii spun că se află în afara oricărui pe­ricol. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 727

Continuare
 
Dusterul în probe a lovit 3 maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Ieri, la Deduleşti,

Dusterul în probe a lovit 3 maşini

 

Ieri, pe DN 7, circulaţia a fost blocată la Deduleşti, după ce s-au lovit 4 maşini. Din fericire, în urma tamponării în lanţ, nu au existat victime, ci numai pagube materiale. Potrivit cercetărilor poliţiştilor care au fost la faţa locului, vinovată de cele petrecute este o şoferiţă în vîrstă de 26 de ani, din Piteşti, angajată la Dacia Renault. Maşina pe care o conducea se afla în probe.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 426

Continuare
 
Lovită de maşină în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

A ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost

Lovită de maşină în timp ce traversa strada

 

O femeie din Boteni a ajuns ieri în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină, în timp ce traversa strada. Tot în urma acestui accident, două autovehicule au fost avariate, iar poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung au demarat cercetările, pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
Doar 11 au trecut de proba practică pentru permis Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 22 iulie 2017

Sistemul de supraveghere audio-video i-a speriat pe aspiranţii la dreptul de a şofa

Doar 11 au trecut de proba practică pentru permis

 

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere va fi mai greu de fraudat, pentru că s-a trecut la supravegherea audio-video şi a probei practice. Măsura a fost luată după ce în ultimii ani au fost înregistrate mai multe cazuri de fraudă la obţinerea permisului de conducere, cel mai celebru caz fiind înre­gistrat la Piteşti, unde, după cum bine se ştie, mulţi poliţişti au ajuns în spa­tele gratiilor după ce ani la rînd au luat mită, eliberînd permise pe bandă rulantă. În Argeş, sistemul de supraveghere video este funcţional din 12 iulie, iar la Cîmpulung de joi, 20 iulie.                                                                                                             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 531

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 De la Bîlea Lac, la spital

Un bărbat în vîrstă de 39 de ani a avut nevoie, miercuri seara, de ajutorul de urgenţă al unui echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Punctul de Lucru Cota 2000. Omul se afla pe DN 7C, în zona Bîlea Lac. Se simţea rău şi avea greţuri şi vărsături. I s-au acordat îngrijirile medicale şi apoi a fost transportat la spital. La kilometrul 30, el a fost preluat de un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş.    

Foc la o casă nelocuită

Miercuri dimineaţa, nişte locuitori din Mioveni au sunat la Serviciul 112, să anunţe un incendiu. Un echipaj cu o autospecială cu apă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a mers pe strada 1 Decembrie 1918, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Focul a distrus podul casei pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, fîn şi aproximativ o tonă de deşeuri textile. Incendiul a pornit de la fumat în locuri nepermise.     Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 437

Continuare
 
S-a oprit cu tirul într-un stîlp de electricitate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Pierzînd controlul volanului, după ce a lovit un tei

S-a oprit cu tirul într-un stîlp de electricitate

O clipă de neatenţie se putea transforma într-o adevărată tragedie. Şoferul unui tir a pierdut controlul direcţiei şi a lovit violent un pom şi un stîlp de electricitate, aproape de miezul nopţii de miercuri, pe Bulevardul Ion Mihalache din Cîmpulung. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat decît pagube materiale. Cazul este cercetat acum de poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
Distras de soţie, a zobit 4 maşini Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 iulie 2017

Ieri, la Dobrogostea,

Distras de soţie, a zobit 4 maşini

 

Accident cu patru maşini implicate şi 6 per­soane rănite, între care doi copii! Doar cinci dintre cei care au suferit leziuni au mers la spi­­tal, cea de-a şasea persoană refuzînd trans­portul la unitatea medicală. Accidentul a avut loc din cauza unui şofer care, neobser­vînd maşinile din faţa lui care mergeau uşor în co­loană, a lovit autoturismul din faţa lui şi l-a împins în celelalte, avînd loc o reacţie în lanţ.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1799

Continuare
 
A murit scriitorul Mitică Georgescu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 iulie 2017

Doliu printre vînătorii argeşeni

A murit scriitorul Mitică Georgescu

 

Doctorul inginer Mitică Georgescu a trecut în nefiinţă. Fostul inspec­tor de vînătoare din cadrul Direcţiei Silvice Argeş, care vreme de mulţi ani a organizat partidele de vînătoare ale lui Nicolae Ceauşescu, a trecut la cele veşnice la vîrsta de 85 de ani.    

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 669

Continuare
 
Maşina a luat foc de la iarba aprinsă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 iulie 2017

Ieri, pe un cîmp la Oarja,

Maşina a luat foc de la iarba aprinsă

 

Un Logan s-a făcut scrum, ieri, pe un cîmp la Oarja. În ciuda intervenţiei pompierilor, autoturismul a fost distrus complet. Motivul incendiului este unul incredibil. Totul s-a petrecut din pricina unui incident stupid.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 772

Continuare
 
Bolnav de ciroză, bruscat şi înjurat de mamă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

Imagini şocante, surprinse în cartierul Rotunda, din Cîmpulung

Bolnav de ciroză, bruscat şi înjurat de mamă

 

Imagini şocante, postate de o cîmpulungeancă pe pagina unui grup constituit pe un site de socializare, pentru a arăta lumii întregi comportamentul grobian al unor vecini-problemă, care au lăsat „şatra“ pentru apartamentul de la bloc. Într-un filmuleţ, realizat cu telefonul mobil, apare un tînăr, aflat în suferinţă, întins pe iarbă, cu pantalonii sau pijamalele „în vine“, gemînd şi urlînd, în timp ce maică-sa îl ocărăşte ca la uşa cortului şi trage de el, ca să-l ia de-acolo.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1176

Continuare
 
Motociclist lovit de o maşină în intersecţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

A avut noroc şi a scăpat nevătămat

Motociclist lovit de o maşină în intersecţie

 

Mare noroc pe capul unui motociclist în vîrstă de 48 de ani, din Bucureşti, care a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, petrecut, ieri după-amiază, pe DN 73, la ieşirea din Cîmpulung, spre Braşov! Chiar dacă motocicleta a fost lovită în plin de un autoturism ce venea din sens opus, bărbatul s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 590

Continuare
 
Răzbunarea s-a întors împotriva lui, nu în adversari Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 iulie 2017

A intrat cu maşina în rude

Răzbunarea s-a întors împotriva lui, nu în adversari

 

Scandal mare, duminică, în comuna Miceşti! Mem­brii a două familii au avut un conflict, lăsîndu-se cu pumni şi picioare de ambele părţi. Totul ar fi putut trece drept o banală încăierare, însă întreg scan­dalul a luat o turnură periculoasă atunci cînd un tînăr aflat la vo­lanul unei maşini a accelerat, dema­rînd în viteză spre grupul adversarilor pe care do­rea să-l nimicească. Ghinion! În loc să-şi lovească duşmanii, şi-a lovit pro­pria mamă şi pe mătuşa lui. Viteazul şofer este cer­cetat acum pentru tenta­tivă de omor.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1125

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4994
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie - Iulie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter