Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Microbuze mei dese, prin Bascov      *** Se anunţă proteste în sănătate!      *** Noul spital din Mioveni, în grafic      *** Nu creşte alocaţia pentru copii      *** Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!      *** Primar acuzat că a agresat văcarul      *** A accidentat o bătrînă şi a fugit      *** „Atuul nostru este GRUPUL!“      *** Alexandru Crivac, gol pentru Naţională!      *** Cristea, eliminat de la Europene!      *** Inter Cîmpulung, amical cu Dinamo Bucureşti!      *** Liga I, etapa 10      *** Opere de artă din cioburi!      *** Alexandra Uşurelu, la Filarmonica      *** Marin Ioniţă, omagiat la Filarmonică      *** Şefii de la Judeţean au ridicat din umeri      *** Consilierul a contestat raportul ANI      *** Şofer cîmpulungean, condamnat la închisoare     

 


Şofer cîmpulungean, condamnat la închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 21 septembrie 2017

După ce a fost prins, de două ori, conducînd fără permis,

Şofer cîmpulungean, condamnat la închisoare

 

Un bărbat de 29 de ani, din Cîmpulung, şi-a forţat norocul şi a fost condamnat la închisoare după ce a fost depistat de poliţişti şofînd fără permis, pentru a doua oară. Incidentul s-a petrecut anul trecut, pe 16 iunie, pe strada Răceni, din Lereşti, acolo unde Andrei Ionel Andrei a fost tras pe dreapta de agenţii Secţiei de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar pe 14 septembrie 2017, a fost condamnat la închisoare, însă sentinţa nu este definitivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 451

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Trupul Paulei Breazu depus la capela Sfînta Vineri

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu Paulei Breazu o pot face la Capela Bisericii Sfînta Vineri, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit. Femeia de afaceri a decedat la sfîrşitul săptămînii, însă formalităţile repatrierii au fost de durată de aceea sicriul a ajuns în ţară, aseară. Slujba funerară va avea loc mîine, la ora 12,00, la Biserica Sfînta Vineri. Paula Breazu va fi înmormîntată la Cimitirul Sfîntul Gheorghe, din Piteşti.   

M.Sandu 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
A accidentat o bătrînă şi a fugit Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 septembrie 2017


A accidentat o bătrînă şi a fugit

 

Grav accident rutier, petrecut ieri dimineaţă, în satul Retevoeşti, comuna Pietroşani. O femeie în vîrstă de 86 de ani, din localitate a fost acroşată de o maşină, al cărui şofer a fugit, abandonînd-o pe marginea drumului. Femeia rănită a fost descoperită de un medic, acesta sunînd la 112. Victima a ajuns la spital în comă. Două ore mai tîrziu a fost descoperit şoferul.     


Comentarii (2) | Vizualizari: 757

Continuare
 
Primar acuzat că a agresat văcarul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 septembrie 2017


Primar acuzat că a agresat văcarul

 

Acuzaţii grave la adresa unui primar din Argeş. Ionel Moloiu, în vîrstă de 37 ani, edilul comunei Hîrseşti, face obiectul unor cercetări după ce a fost implicat într-un scandal cu văcarul satului. Edilul susţine că nimic din ceea ce a declarat păstorul nu este adevărat, ci, din contră, el a fost cel atacat. La poliţie au fost depuse plîngeri şi de către văcar, şi de căre primar.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 784

Continuare
 
Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 21 septembrie 2017

La Albota,

Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!

 

O ciondăneală între copii a fost tratată într-un mod extrem de agresiv de către un bărbat în vîrstă de 55 de ani şi concubina acestuia. Individul fără scrupule, ca să-şi apere băiatul, a tratat cu bestialitate copila, acuzată că le-ar fi lovit odrasla, lovind-o cu pumnii şi picioarele. Totul s-a petrecut în plină stradă sub privirile îngrozite ale elevilor, care se întorceau de la şcoală, şi a localnicilor. Un martor şocat a sunat imediat la 112. Ilie Diaconu, din comuna Albota, a fost reţinut.     


Comentarii (3) | Vizualizari: 1160

Continuare
 
Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Condamnat la închisoare pe viaţă

Ucigaşul din Stoeneşti a cerut revizuirea

 

Pe 10 aprilie 2016, o crimă oribilă a zguduit comunitatea din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti. Constantin Bragă, de 45 de ani, şi-a ucis colega de serviciu, pe Gladiola Vătăşescu, de 48 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a abandonat-o în magazinul în care lucra şi a fugit pe un deal din apropierea localităţii. Înainte să fie găsit de o echipă formată din jandarmi, poliţişti şi săteni, prăbuşit pe o pajişte, Bragă ar fi încercat să se sinucidă. A fost dus însă la spital şi salvat.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 616

Continuare
 
Profesorul criminal s-a întors! Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

După ce a luat gîtul unei pensionare pe stradă,

Profesorul criminal s-a întors!

 

Alin Minciunescu, profesorul de Istorie care în luna august a tăiat gîtul unei femei, omorînd-o cu sînge rece, pe stradă, a fost supus unei expertize psihiatrice şi s-a întors în Argeş. În prezent se află la Spitalul Penitenciar Mioveni. Ieri, Tribunalul Argeş i-a prelungit mandatul de arestare preventivă. Bărbatul ar putea fi internat dacă psihiatrii vor stabili că nu a avut discernămînt. Întrebarea este cît va putea fi ţinut în spital?  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1308

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Transporta alcool fără acte

Poliţiştii de la Formaţiunea Ordine Publică Topoloveni  împreună cu cei de la Secţia de Poliţie Rurală din Călineşti l-au oprit în trafic, pe DN 7, în oraşul Topoloveni, pe Ionuţ D., în vîrstă de 27 de ani, din comuna Priboieni. Acesta transporta cu o autoutilitară o cantitate de 301 litri de alcool, fără a avea documente legale de provenienţă şi nici de transport. Întreaga cantitate de alcool, dar şi autoutilitara au fost ridicate în vederea cercetărilor. De asemenea, a fost întocmit şi un dosar penal pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
Hoţii au luat pontul de la proprietar Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Unde nu-i cap, vai de bunuri

Hoţii au luat pontul de la proprietar

 

Bucuros tare că şi-a găsit o echipă de muncitori care să-i repare acoperişul casei, un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Poiana Lacului, s-a lăudat cu gospodăria lui şi, ca să fie credibil, chiar le-a arătat străinilor cîteva dintre achiziţiile de care era foarte mîndru. După ce au terminat lucrarea, primindu-şi plata, muncitorii s-au întors în gospodărie, dar nu cu gînduri bune. Au furat exact bunurile cu care se lăudase proprietarul. Nu le-a fost deloc greu, avînd toate detaliile chiar de la cel pe care îl prădau. Hoţii au fost prinşi de poliţişti cînd încercau să fugă cu bunurile în valoare de 6.500 lei.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Tînăr cu infarct, la 19 ani Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

Trimis la Bucureşti cu elicopterul

Tînăr cu infarct, la 19 ani

 

Un caz de infarct miocardic acut, la 19 ani! Cu asta s-au confruntat medicii cardiologi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş, ieri. Tînărul a ajuns la spital avînd dureri mari în piept, iar markerii specifici au evidenţiat infarctul. Mai grav de atît este faptul că, deşi unitatea amintită dispune de un angiograf, aparat ultraperformant, cumpărat din donaţii de la societatea civilă, acesta nu este folosit pentru urgenţe. Tocmai de aceea, pacientul a fost trimis la Bucureşti cu elicopterul.     


Comentarii (5) | Vizualizari: 1664

Continuare
 
Mort sub gard Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 septembrie 2017

La Valea Iaşului,

Mort sub gard

 

Tragedie, petrecută luni seară, în comuna Valea Iaşului. Un bărbat în vîrstă de 54 de ani a murit în timpul unui accident neobişnuit. Omul lucra la consolidarea unui gard din beton cu piatră, acesta prăbuşindu-se peste el. A murit strivit de greutatea imensă, dar şi a loviturilor la cap.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 840

Continuare
 
Paula Breazu, înmormîntată vineri Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 septembrie 2017


Paula Breazu, înmormîntată vineri

 

Trupul neînsufleţit al Paulei Breazu va fi adus în ţară, înmormîntarea urmînd să aibă loc vineri, la Piteşti. Femeia de afaceri a trecut în nefiinţă în Franţa, la Paris, fiind răpusă de o boală cruntă. Soţul, fiul şi o nepoată se ocupă de formalităţile de repatriere, urmînd ca ceremonia funerară să fie organizată în oraşul în care Paula Breazu a trăit şi a devenit una dintre cele mai puternice femei de afaceri din Argeş.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1468

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 septembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferiţă băută

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Albeştii de Argeş au oprit-o la control pe Iuliana E., în vîrstă de 29 de ani, din comuna Coşeşti. Ea conducea o maşină marca Opel Corsa, iar în urma verificărilor făcute de poliţişti a reieşit că avea o concentraţie de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Femeia mergea cu maşina pe DN 7C, prin comuna Albeştii de Argeş. Iuliana E. a fost dusă la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit pe numele ei un dosar de cercetare penală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
Cîine salvat de pompieri dintr-o fosă septică Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 19 septembrie 2017


Cîine salvat de pompieri dintr-o fosă septică

 

O misiune inedită a fost încheiată cu succes de pompierii cîmpulungeni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină, ieri dimineaţă, în jurul orei 8, pentru a salva viaţa unui cîine care căzuse în fosa septică a unei gospodării din satul Voineşti, comuna Lereşti. În momentul efectuării intervenţiei, cîinele se afla în stare de şoc şi a dat ceva emoţii salvatorilor săi.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
Ambulanţă lovită de o şoferiţă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 septembrie 2017

În timp ce transporta un pacient la spital,

Ambulanţă lovită de o şoferiţă

 

Ieri dimineaţă, o şoferiţă din Mioveni a reuşit performanţa de a lovi o ambulanţă aflată în misiune. Pentru a stabili cu certitudine cine se face vinovat de coliziune, oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Au stabilit că şoferul ambulanţei trecuse pe roşu, dar încetinise pentru a evita impactul cu un alt autovehicul cînd a fost lovit în partea laterală de autoturism.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1116

Continuare
 
S-a spînzurat în podul casei Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 19 septembrie 2017

Datoriile l-au băgat în mormînt

S-a spînzurat în podul casei

 

La 36 de ani, un bărbat a cedat şi a decis să îşi pună capăt zilelor. A lăsat în urmă doi copii mici şi o soţie traumatizată. Înainte să îşi ducă planul la sfîrşit, Nicolae Cuciuc, din Bascov, i-a trimis un  mesaj soţiei sale, cea care a descoperit cadavrul. Deşi a alergat într-un suflet acasă, femeia nu l-a mai putut salva. Acesta murise de puţin timp, spînzurîndu-se!    


Comentarii (2) | Vizualizari: 2467

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5311

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!
Ce noroc a avut ca nu au pus consatenii mâna pe el ....iară fata,bravo ei ca sa apărat,la vârsta ei si pe mine daca ...
21/09/17 15:32 Mai mult...

Inter Cîmpulung, amical cu Dinamo Bucureşti!
Ce onoare pe Dinamo.... Inter Campulung, performera Cupei Romaniei, invinsa la Leresti de niste copii, fara antrenamente...
21/09/17 15:14 Mai mult...

A accidentat o bătrînă şi a fugit
Nu are ce cauta in libertate acest om. Altadata va lovi mortal si putem fi oricare dintre noi.
21/09/17 13:46 Mai mult...

Alexandru Crivac, gol pentru Naţională!
Crivac este baiatul lui Iulica Crivac(fost la FC Arges )?!!
21/09/17 12:48 Mai mult...

Fetiţă de 13 ani, bătută de o bestie!
Oricum...un semn de intrebare...si fata i-a dat o palma femeii care putea sa-i fie mama. Violenta in randul copiilor e i...
21/09/17 10:56 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 19.09.2017

4.149 vizitatori unici

 
  
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter