Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Temperaturi între 4 şi 17 grade Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 octombrie 2016

Temperaturi între 4 şi 17 grade

Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va avea înnorări, pe parcursul zilei, dar va ploua doar pe arii restrînse. Vîntul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.

    Antonela Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 31

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 octombrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Remorca s-a desprins de tir, în drum

 Ieri dimineaţă, pe Dealul Negru, în localitatea Deduleşti, a avut loc pe şosea un incident mai puţin obişnuit. Dan I., de 57 de ani, din comuna Ocniţa, judeţul Dîmboviţa, conducea un TIR cu remorcă, încărcat cu boabe de porumb. Bărbatul venea dinspre Rîmnicu Vîlcea către Piteşti. Urca o pantă, cînd a ajuns într-o curbă foarte strînsă. În timp ce efectua virajul, s-a rupt cuiul care ţinea remorca prinsă de capul-tractor şi, astfel, ansamblul s-a desprins şi a luat-o în direcţii diferite. Remorca s-a pus de-a curmezişul şoselei, blocînd o bandă de mers. Din acest motiv, traficul a fost îngreunat. Din fericire, remorca era bine asigurată, iar porumbul nu s-a împrăştiat pe şosea. Reprezentanţii firmei la care lucra şoferul au trimis la Deduleşti o macara şi, ieri, în jurul prînzului, şoseaua a fost deblocată complet. 

    M.Sandu

Lovită de o Dacia, cînd traversa

Victimă a unui accident rutier, Florina B., de 34 de ani, din Piteşti, a ajuns ieri la spital. Femeia traversa pe trecerea de pietoni din faţa Colegiului I.C. Brătianu. A fost lovită de o Dacia condusă de Rusu G., de 22  de ani, din Tîrgu Mureş. Tînărul nu oprise la trecerea de pietoni. I-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut permisul pe durata cercetărilor. Victima nu are leziuni grave.   

M.Sandu

Biciclist acroşat de maşină

 Ulise P., de 52 de ani, cetăţean italian, rezident în Piteşti, mergea cu bicicleta prin cartierul Trivale. Bărbatul a fost acroşat de maşina condusă de Ioana I., de 50 de ani, care venea dinspre Cornul Vînătorului şi care a virat la stînga, fără a acorda prioritate. Biciclistul a fost trîntit pe asfalt, moment în care a fost rănit. Bărbatul a fost prelat de un echipaj SMURD, iar şoferiţa este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. 

   M.Sandu

 Incendiu la Albota

Miercuri seară, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un stîlp electric. După anunţarea incendiului, la Serviciul de urgenţă 112, la locaţia indicată, a ajuns un echipaj cu autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Stîlpul electric se afla în comuna Albota, iar în urma focului, pompierii au constatat că a ars izolaţia conductorilor electrici pe o lungime de aproximativ 1 metru. Focul se pare că a pornit de la un manşon care era defect şi izolat necorespunzător sau care a fost suprasolicitat.

A.Roşu

 Femeie moartă la Mioveni

În cursul zilei de miercuri, la Serviciul de urgenţă 112 s-a primit un apel care solicita ajutor pentru o femeie din Mioveni. La adresa indicată a ajuns în cel mai scurt timp un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni. Femeia locuia în oraşul Mioveni, pe strada 7 septembrie 1485. Cînd au găsit-o, femeia în vîrstă de 75 de ani se afla în stop cardio-respirator. Deşi s-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a solicitat şi sprijinul unui alt echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat la rîndul său manevrele de resurcitare, acestea nu au mai dat nici un rezultat, iar femeia a fost declarată decedată.

A.Roşu

 220 de şoferi, amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi ex-pun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma neregulilor constatate, au fost date un nu-măr de 220 de sancţiuni contravenţionale, valoare totală a acestora fiind de 74.065 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere. În plus, oamenii legii au retras şi şase certificate de înmatriculare.  

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 30

 
Patron reţinut Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 octombrie 2016

Patron reţinut

 

 Acuzat de evaziune fiscală, Mircea Bogdan Muşunoi, de 39 de ani, din Bucureşti, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, fiind reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Bărbatul face parte dintr-un lot de alţi doi colaboratori care au ajuns în arest, în luna septembrie, după ce au avut loc percheziţii la firmele lor. Atunci, bucureşteanul era plecat din ţară, iar după ce a revenit, a fost audiat şi încarcerat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 60

Continuare
 
Elevul bolnav, exclus de la ore Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 octombrie 2016

Pînă la examenul medical,

Elevul bolnav, exclus de la ore

Autorităţile locale au ales cea mai simplă soluţie

 

 După trei zile de proteste la Şcoala Gimnazială I.L. Caragiale, din Piteşti, lucrurile s-au calmat, momentan. As­ta pentru că elevul împotriva căruia s-a realizat protestul e acum acasă, scutit medical. În această situaţie, colegii lui au intrat la ore. Tot­odată, s-a decis ca băiatul să meargă săptămîna viitoare la o evaluare medicală de specialitate, în urma căreia specialiştii vor decide dacă este oportun sau nu să îşi continue studiile în învăţămîntul de masă sau se va a­pela la o altă formă de educaţie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 46

Continuare
 
Oprit de poliţişti pe contrasens Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 octombrie 2016

S-a evitat un carambol pe autostradă

Oprit de poliţişti pe contrasens

 

 Un şofer în vîrstă de 65 de ani, din Slatina, a pus în pericol, ieri, viaţa mai multor participanţi la trafic, făcînd o manervă de neiertat. Omul circula cu maşina pe Autostrada Bucureşti - Piteşti pe contrasens. Asta, după ce la kilometrul 109 întorsese în mijlocul şoselei. Din fericire, a fost văzut de agentul şef principal Ştefan Radu, din cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale - Biroul de Poliţie Autostrada A1, care l-a oprit din cursa nebunească. Conducătorul auto a rămas fără permis. Să nu credeţi că a înţeles cît de gravă a fost greşeala lui!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 53

Continuare
 
Vremea se încălzeşte Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

Vremea se încălzeşte

Astăzi, conform ANM, vremea este în uşoară încălzire comparativ cu zilele trecute. Cu toate acestea, pe parcursul acestei zile temperaturile se vor menţine mai coborîte decît cele normale pentru această perioadă a anului. Norii nu se vor restrînge, iar trecător, pe alocuri, vor fi şi cîteva ploi slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade. Pe arii restrînse îşi va face apariţia şi ceaţa.

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 192

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 octombrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Băiat de 14 ani, lovit de maşină

Un băiat în vîrstă de 14 ani a fost victima unui accident rutier care s-a petrecut, marţi după-amiază, în comuna Mărăcineni. La locul accidentului a ajuns în scurt timp un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Adolescentul era lovit la cap şi la umărul drept şi avea mai multe julituri pe faţă.   

Antonela Roşu 

 Găsit în casă inconştient

Un bărbat în vîrstă de 62 de ani, din comuna Vedea, a avut nevoie de intervenţia unui echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Ajunşi la adresa indicată de dispecer, ei au acordat primul ajutor bărbatului pe care l-au găsit inconştient. El s-a simţit rău şi a căzut în casă, în urma unui accident vascular cerebral.   

Antonela Roşu 

 A murit la 61 de ani

Marţi după-amiază, în urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a plecat spre strada Paltinului. La adresa indicată au găsit o femeie în vîrstă de 61 de ani, care se afla deja în stop cardio-respirator. Deşi s-au efectuat manevrele de resuscitare, acestea nu au dus la nici un rezultat, iar femeia a fost declarată decedată.

Antonela Roşu 

25 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 245 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 48.700 de lei. De asemenea, au mai fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Antonela Roşu 

 Pe moped, fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Tigveni l-au oprit la control, pe DJ 703H, în comuna Sălătrucu, pe Marian M., în vîrstă de 31 de ani, din comuna Şuici. În urma verificărilor făcute de ei, a reieşit că omul care conducea un moped nu avea permis. Pentru acest lucru, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, riscînd acum o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Antonela Roşu 

 Conducea ilegal

Ieri, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Călineşti l-au prins băut la volan pe Alin B., în vîrstă de 27 de ani, din Călineşti. El se afla la volanul unei maşini şi mergea pe drumul comunal Glodu - Călineşti, fără a avea permis de conducere. Pentru fapta sa, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, iar acum poate primi o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

 
Olimpiada deţinuţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 20 octombrie 2016

La Colibaşi se organizează

Olimpiada deţinuţilor

 

 Mîine, va avea loc cea de-a treia ediţie a Olimpiadei deţinuţilor, competiie iniţiată şi organizată în fiecare an de Penitenciarul Colibaşi. Se vor desfăşura competiţii de fotbal, tenis de masă şi darts. Sînt aşteptate aproximativ 100 de persoane private de libertate, aflate în mai multe penitenciare din ţară.

Comentarii (1) | Vizualizari: 235

Continuare
 
Procesul edilului din Davideşti, tărăgănat de expertize Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

Început în aprilie 2015,

Procesul edilului din Davideşti, tărăgănat de expertize

 

 Anul trecut, în luna martie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti l-au trimis în judecată pe primarul comunei Davideşti, Ion Sandu, pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu şi complicitate la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de acesta au mai fost deferite Justiţiei alte opt persoane, angajaţi ai Primăriei Davideşti şi oameni de afaceri care au contracte cu această instituţie. Procesul este unul de lungă durată, în condiţiile în care, pînă acum, s-a mers din amînare în amînare, din cauza zecilor de expertize. Inculpaţii sînt cercetaţi în stare de libertate, ei fiind acuzaţi că au prejudiciat bugetul comunei, prin efectuarea unor plăţi nejustificate către firme şi angajaţi din sistemul bugetar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 352

Continuare
 
Primarul comunei Bogaţi, incompatibil Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

Din cauză că a fost şi apicultor,

Primarul comunei Bogaţi, incompatibil

 

 Un ales local din Argeş a fost declarat incompatibil de Agenţia de Integritate Naţională, după ce s-a constatat că, simultan cu funcţia publică pe care o deţinea, a desfăşurat şi o activitate comercială şi a fost membru într-un consiliu de administraţie al unei unităţi de învăţămînt. Este vorba de primarul din Bogaţi, Ion Gîrleanu. Acesta are dreptul să atace hotărîrea în instanţă.

Comentarii (4) | Vizualizari: 430

Continuare
 
Ionică a pierdut prima luptă cu ANI Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

Curtea de Apel Piteşti i-a respins contestaţia

Ionică a pierdut prima luptă cu ANI

 

 Prima încercare de a scăpa de acuzaţiile Agenţiei Naţionale de Integritate aduse primarului Cornel Constantin Ionică s-a soldat cu un eşec. Curtea de Apel Piteşti a respins contestaţia depusă de edil. Decizia nu este însă definitivă, primarul avînd la dispoziţie alte două căi de atac.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
A murit Radu Cîmpeanu Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

A murit Radu Cîmpeanu

 Primul preşedinte al PNL după anul 1989, Radu Cîmpeanu, a mu­rit ieri. Anunţul a fost făcut de PNL într-un comunicat oficial. Politicianul, care a petrecut mulţi ani în închisorile comuniste, a trăit o vre­­me şi în Argeş, avînd o propri­­e­­tate la Budeasa. Dumnezeu să-l odihneas­­­că în pace!     

M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 390

 
A treia zi de protest împotriva elevului Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 20 octombrie 2016

A treia zi de protest împotriva elevului

 

 Corpul de control al Prefecturii Argeş a fost la Şcoala Gimna­zială IL Caragiale. S-au adunat o serie de informaţii de la toţi factorii implicaţi în această problemă, au avut loc două întîlniri la Prefectură cu aceş­tia şi s-a ajuns la o concluzie: se va face o evaluare medicală complexă de specialitate, în deplin acord cu familia mi­no­rului.

Comentarii (6) | Vizualizari: 655

Continuare
 
Rănit în timpul unui incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 octombrie 2016

Rănit în timpul unui incendiu

 

 Un incendiu a izbucnit ieri după-amiază în comuna Stoeneşti, satul Valea Runcului. Proprietarul, Ion P., 61 de ani, a fost surprins în casă de flăcările care au cuprins în scurt timp încăperea. În zonă s-au deplasat două echipaje de pompieri şi un echipaj medical SMURD. Bărbatul a fost scos din încăpere de cîţiva localnici. Avea arsuri pe faţă şi mîini. El a fost transportat la Spitalul Municipal Cîmpulung, pentru a primi îngrijirile necesare. După o primă evaluare, rănile nu sînt grave. În ciuda eforturilor pompierilor, locuinţa a fost distrusă în întregime. În urma cercetărilor, s-a stabilit că incendiul a izbucnit cînd proprietarul a vrut să aprindă focul în sobă şi cel mai probabil a turnat prea mult petrol.  

 M.Sandu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 146

 
Vrea prelungirea termenului de evacuare a deşeurilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 octombrie 2016

Deşi pînă acum n-a mişcat mai nimic, Vasile Tofan

Vrea prelungirea termenului de evacuare a deşeurilor

 

Patronul moldovean al firmei cu deşeurile de pe fosta platformă ARO nu se dezminte şi dă dovadă de un tupeu fantastic! Deşi au trecut mai bine de doi ani de cînd şi-a luat angajamentul că va evacua otrăvurile depozitatea pe proprietatea celor de la Landmark Management, Vasile Tofan n-a mişcat mai nimic din ograda firmei bucureştene, iar acum vrea să i se dea o nouă perioadă de graţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 179

Continuare
 
Alţi doi „peşti“ în plasa Poliţiei Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 octombrie 2016

Numărul proxeneţilor arestaţi a ajuns la 25

Alţi doi „peşti“ în plasa Poliţiei

 

 Numărul persoanelor a­­res­tate în dosarul proxe­ne­­ţilor din Cîmpulung a ajuns la 25, după ce alte două persoane au fost reţinute de poliţiştii cîmpu­­lungeni. Este vorba despre Bogdan Andrei Bădulici şi Flavius Dumitru Mărgescu, ambii în vîrstă de 25 de ani, din Cîmpulung, care, în momentul descin­derilor din 5 octombrie, n-au fost găsiţi la domiciliu de oamenii legii, ei aflîn­du-se în străinătate, la „muncă“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 558

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3609
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Sunteți de acord cu modificarea art. 48 al. 1 din Constitu...
Atata timp cat nu se organizea parade si alte chestii de genu, e alegerea fiecaruia sa faca ce vrea. Romanii in general...
21/10/16 01:47 Mai mult...

Primarul comunei Bogaţi, incompatibil
doamne cum poti scrie de primar asa ceva cind toata lumea il iubeste toti barinii bolnavi ii ajuta cu produse si multe ...
20/10/16 22:33 Mai mult...

Primarul comunei Bogaţi, incompatibil
doamne cum poti scrie de primar asa ceva cind toata lumea il iubeste toti barinii bolnavi ii ajuta cu produse si multe ...
20/10/16 22:27 Mai mult...

A treia zi de protest împotriva elevului
voi, tolerantilor, sunteti ca iubitorii de animale: - iubesc cainii vagabonzi care colinda pe strazi, dar nu ii iau la ...
20/10/16 21:09 Mai mult...

Primarul comunei Bogaţi, incompatibil
A accesat masura 141 fonduri europene .Aceeasi numar de stupi figureaza si la sotia Preda Mihaela si la una din fete res...
20/10/16 19:27 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 21 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter