Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Închiderile de firme, în creştere     *** Reţele de apă şi de canalizare cu fonduri europene      *** Lucrări de lărgire a benzilor pe Calea Craiovei     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Cursuri de lux plătite de la bugetul local     *** Pasagerii, proiectaţi în aer, de pe motoscuter     *** Are un fiu în mormînt, altul, în închisoare     *** Pronunţare amînată în Dosarul Consultanţa     *** Poliţiştii au găsit 50 grame cannabis     *** A trecut de două ori pe lîngă moarte!     *** Vila Luca, demolată abuziv de rechinii imobiliari     *** 786 de contestaţii la Evaluare     *** Ziua iei, la Universitatea Piteşti     *** „Fulgi de iubire“      *** Copil de 8 ani, suspect de scarlatină     *** Materiale igienico-sanitare pentru angajaţi     *** CM 2018      *** Rusia, prima echipă calificată în optimi!     *** Panţuroiu, în mare formă     *** Au ratat calificarea în finala campionatului!     *** Jandarmul Viorel Olteanu, campion şi vicecampion pe MAI     

 


Tir-ul a ajuns de pe un sens pe altul Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

Ieri, pe A1, la kilometrul 98,

Tir-ul a ajuns de pe un sens pe altul 


Un eveniment rutier rar întîlnit a avut loc, ieri după-amiază, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 98. Şoferul unui TIR încărcat cu haine, care se ducea dinspre Piteşti către Bucureşti, a pierdut controlul volanului, a izbit, cu putere, glisiera ce desparte cele două sensuri de mers, a parcurs circa 100 de metri, spun martorii, după care a ajuns pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Piteşti. Acolo a izbit o Dacia Logan, pe care a distrus-o aproape complet, mai ales că a împins în autoturism şi glisiera, îndoită. Din fericire, în ciuda violenţei impactului, nimeni nu a fost rănit, nici şoferul Loganului, nici cel al TIR-ului. Deşi, la faţa locului, au pornit mai multe echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, acestea au fost întoarse din drum. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri cîteva zeci de minute, după care s-a reluat, pe sensul de mers către Bucureşti, celălalt rămînînd blocat circa o oră în plus.    
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 152

 
A trecut de două ori pe lîngă moarte! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

David, militarul cîntăreţ din Afganistan

A trecut de două ori pe lîngă moarte!


George Marian David este unul dintre militarii Batalionului de Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” răniţi în incidentul din 30 aprilie. El a trecut cu bine peste acest nefericit episod din viaţa sa şi şi-a reluat locul în echipajul din care face parte, făcîndu-şi datoria cu aceeaşi intensitate ca şi pînă la incident, cu acelaşi tonus cu care ne-a obişnuit. Este un muscelean sociabil care are mereu o vorbă bună pentru cel pe care îl întîlneşte, un muscelean dedicat care adoră să muncească, mai ales că munca lui are rezultate concrete.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 155

Continuare
 
Poliţiştii au găsit 50 grame cannabis Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

Percheziţii la traficanţii de droguri

Poliţiştii au găsit 50 grame cannabis


Ieri dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Argeş, împreună cu poliţişti B.C.C.O. Piteşti au efectuat 8 percheziţii în Bradu şi la Piteşti, la indivizi suspectaţi de trafic de droguri. Este vorba de 5 suspecţi care luau droguri din Bucureşti şi le vindeau tinerilor din judeţul nostru. Oamnenii legii au găsit 50 de grame de cannabis. Au fost duse la audieri 20 de persoane.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 218

Continuare
 
Pronunţare amînată în Dosarul Consultanţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

Curtea Supremă nu a dat nici ieri sentinţa

Pronunţare amînată în Dosarul Consultanţa


Ieri, deşi anunţase că va da pronunţarea, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat o nouă amînare, în Dosarul Consultanţa. De această dată, judecătorii au anunţat că vor da decizia, pe data de 27 iunie, peste o săptămînă, fiind, pînă acum, cel mai mic termen. Deputatul Mircea Drăghici şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, alături de alţi 41de primari, foşti primari, viceprimari şi funcţioanri publici, au fost acuzaţi de procurorii DNA că au acordat ilegal contracte pentru consultanţă. Dosarul a fost trimis în judecată în 2015.                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

Continuare
 
Are un fiu în mormînt, altul, în închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 iunie 2018

Povestea impresionantă a dispărutului de la Miceşti

Are un fiu în mormînt, altul, în închisoare


De duminică, poliţiştii îl caută pe Mihai Mărgărit, un bărbat în vîrstă de 62 de ani, din comuna Miceşti, dispărut de acasă. Omul este bolnav de Alzheimer iar membrii familiei se tem de ce este mai rău. În spatele acestei întîmplări nefericite se află, însă, o poveste dureroasă. Un cumul de nenorociri petrecute în familie a dus la alterarea stării sale de sănătate. Rudele au apelat la ajutorul poliţiştilor să-l găsească pe bărbat. Oamenii legii fac apel la cetăţenii care l-au văzut şi pot furniza relaţii despre acesta    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 251

Continuare
 
Pasagerii, proiectaţi în aer, de pe motoscuter Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

Accident grav, la Curtea de Argeş

Pasagerii, proiectaţi în aer, de pe motoscuter


Două persoane au fost, ieri, în pericol de moarte, fiind victimele unui accident rutier spectaculos, petrecut la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie cu strada Eroilor, din Curtea de Argeş. Un bărbat, italian de origine, conducea un moped, cînd a fost lovit de un Subaru Forester. După impact, conducătorul mopedului şi concubina acestuia au ajuns la spital, avînd leziuni grave.           

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 164

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A prezentat un permis fals

Nicolae C., de 26 de ani din oraşul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost prins de către oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN.7, în comuna Morăreşti, fără a avea drept de circulaţie. La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere care avea elemente specifice ale unui permis de conducere emis de autorităţile italiene, însă era susceptibil a fi contrafăcut. În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material şi uz de fals.

12 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controlae în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 122 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 33.790 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 148

Continuare
 
„Vecinul îşi goleşte haznaua pe terenul meu“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 20 iunie 2018

Un bărbat din Ţiţeşti reclamă că instituţiile nu-şi fac treaba

„Vecinul îşi goleşte haznaua pe terenul meu“


Supărare mare pentru un bărbat din comuna Ţiţeşti, care, susţine că vecinul îşi deversează haznaua pe terenul său.  Neculae Robea susţine că, deşi s-a adresat instituţiilor abilitate, problema sa nu şi-a găsit rezolvarea. Mai mult, a reclamat la redacţia noastră faptul că funcţionari ai Primăriei Ţiţeşti şi-ar fi făcut treaba cam de mîntuială şi că adresa ce i-a fost trimisă este un document fără valoare, nefiind semnat de primar şi nici ştampilat. Omul a făcut reclamaţii şi la Garda de Mediu şi la Poliţia Ţiţeşti, însă răspunsurile nu-l mulţumesc, cu atît mai mult cu cît problema cu haznaua nu este rezolvată.                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
Tînără condamnată că a condus fără permis Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 iunie 2018


 Tînără condamnată că a condus fără permis


Judecătoria Cîmpulung emite pe bandă amenzi şi condamnări penale pentru muscelenii care au comis infracţiuni rutiere. În urma verificărilor, poliţiştii depistează în trafic numeroase persoane care se urcă la volan chiar dacă sînt sub influenţa alcoolului, nu deţin permis de conducere sau autovehiculele nu sînt înmatriculate. Pentru aceste infracţiuni sînt întocmite dosare penale pe care Parchetul le trimite instanţei pentru a da hotărîrea în fiecare caz în parte.De cele mai multe ori, cei care încalcă regimul circulaţiei pe drumurile publice sînt bărbaţi, dar au fost cazuri cînd şi femeile au călcat strîmb.                                                      

Comentarii (1) | Vizualizari: 642

Continuare
 
Băieţel, accidentat în faţa mamei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 iunie 2018

La Curtea de Argeş,

Băieţel, accidentat în faţa mamei


 Un copil a fost, ieri, victima unui accident la Curtea de Argeş. Micuţul, în vîrstă de 4 ani, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o Dacia Logan. Accidentul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mamei copilului, care nu a reuşit să-şi apere băiatul de pericol.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 600

Continuare
 
Femeia bate orice regizor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 iunie 2018

Mai tare ca filmul!

Femeia bate orice regizor!


În vîrstă de 35 de ani, o femeie a cedat nervos şi a ameninţat că va sări în gol de la etajul VIII. Asta după ce a avut o ceartă cu soţul de care a băgat divorţ. Georgeta B., despre ea fiind vorba, i-a jucat o festă bărbatului,  făcîndu-l să tremure de frică. Poliţiştii şi-au dat seama de farsă, însă, cu toate acestea, femeia nu a fost amendată, ci a fost dusă la Secţia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş, pentru tratament de specialitate dar şi pentru a fi protejată.                      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 908

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc fînarul

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a  intervenit în localitatea Teiu,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: 2 tone de fîn şi acoperişul fînarului pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de un   scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat necorespunzător.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
A pocnit un poliţist dar a scăpat uşor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 19 iunie 2018

Instanţa a fost extrem de blîndă

A pocnit un poliţist dar a scăpat uşor!


Un bărbat din Mioveni a scăpat doar cu o amendă penală, deşi a fost trimis în judecată pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Piteşti, putînd fi atacată. Individul în vîrstă de 35 de ani, din Mioveni, care a scăpat atît de uşor, a provocat un scandal, iar omul legii pe care l-a pocnit îşi făcea doar datoria!   

Comentarii (3) | Vizualizari: 800

Continuare
 
„De 28 de ani, apa intră peste noi!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 iunie 2018

Inundaţii la Budeasa şi Mărăcineni

„De 28 de ani, apa intră peste noi!“


Ploile abundente din cursul nopţii şi de ieri dimineaţă au provocat inundaţii în comunele Mărăcineni şi Budeasa. Pîrîul Budeasa a ieşit din matcă şi a ajuns în curţile şi în casele oamenilor. A fost necesară intervenţia mai multor echipaje de pompieri, angajaţi de la Administraţia Bazinală de Ape Argeş-Vedea şi localnici. Au fost făcute baraje din saci cu nisip. Problema nu este, însă, nici pe departe, rezolvată, pericolul existînd şi la viitoarele precipitaţii. Localnicii se plîng că, de peste 20 de ani, sînt inundaţi, iar autorităţile nu fac altceva decît să vină să constate la faţa locului, după care pleacă şi problema persistă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 737

Continuare
 
Cod galben de inundaţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 iunie 2018


Cod galben de inundaţii

În bazinul hidrografic Argeş– Vedea precipitaţiile căzute duminică, au depăşit pragul critic în mai multe zone. Astfel au fost înregistrate cantităţi de apă care au depăşit 49 de litri pe metrul pătrat în mai puţin de o oră. Cele mai mari cantităţi de apă au fost înregistrate la: Mălureni (rîul Vîlsan) 49,2 l/mp  în 50 minute; Bălileşti – (rîul Rîul Bratia) - 19,2 l/mp în 2 ore şi 15 minute; Căpăţîneni (rîul Argeş) - 17 l/mp într-o oră şi 30 minute; Arefu (râul Arefu) – 17.8 l/mp într-o oră şi 30 minute; Dîrmăneşti (rîul Rîul Doamnei) - 18 l/mp în 2 ore şi 15 minute; Vultureşti – (rîul Argeşel) - 19,3 l/mp în o oră şi 40 minute. Ieri dimineaţă, s-au înregistat precipitaţii sub formă de aversă. Cele  mai mari cantităţi de apă măsurate în acest interval au fost la staţiile hidrometrice: Dîrmăneşti (rîul Rîul Doamnei) – 30,4 l/mp în 2 ore şi 30 minute; Ciumeşti (rîul Doamnei) - 21,8 l / mp într-o 1 oră şi 50 min. La nivelul ABAAV se menţine activat Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, fiind luate măsurile specifice perioadelor cu pericol de inundaţii, colectarea datelor din teren la intervale scurte de timp, dublarea personalului de tură, pregătirea Formaţiilor de Intervenţie Rapidă şi altele. Pînă astăzi, la ora 9, rămîne valabilă şi avertizarea hidrologică cod galben pentru rîurile: Olt (inclusiv în judeţele Argeş şi Olt) Vedea – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman), Argeş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele Argeş, Dîmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov). Lacurile de acumulare din administrarea ABA Argeş- Vedea sînt exploatate fără probleme. Volumul de apă stocat în acumulări este de 675,36 milioane metri cubi (90 % din capacitatea de retenţie). Peste capacitatea totală de retenţie, în lacurile de acumulare, există posibilitatea atenuării unui volumul suplimentar de 247 milioane metri cubi. Debitele rîurilor din bazinul hidrografic Argeş-Vedea vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. 
  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

 
Pisicile moarte, infectate cu un virus periculos! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 19 iunie 2018

După ce au mîncat organe de la o carmangerie din Cîmpulung

Pisicile moarte, infectate cu un virus periculos!


Într-o ediţie trecută a ziarului v-am prezentat un caz şocant petrecut în comuna Schitu Goleşti. Nu mai puţin de opt pisici au murit, la mijlocul lunii mai, în decurs de trei zile, după ce au mîncat organe de porc (bojog şi gîturi) pe care proprietarul animalelor le-a cumpărat de la o carmangerie din Piaţa Centrală. Pisicile au murit în chinuri groaznice, iar stăpînul acestora, Dan Duţă, un muscelean stabilit în Bucureşti, dar care a moştenit o casă de vacanţă în localitatea amintită anterior, credea că animalele au fost infectate cu un virus care declanşează Boala lui Aujeszky, cunoscută şi sub denumirea de Pseudorabie.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1005

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6571
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Monstrul încă bîntuie Căteasca!
Sincer eu ma asteptam la un balaur mai mare de 3m. Acesta din poveste este mic. De ce? deoarece la noi in comuna exista ...
20/06/18 21:51 Mai mult...

Tînără condamnată că a condus fără permis
Daca mai conduce inca odata in astia 2 ani si n-o prinde primeste carnet moca. Daca n-aveam carnet puneam si eu 300lei ...
20/06/18 19:09 Mai mult...

Şcoala Dănuţ Coman, locul 2 la Dolphin Cup!
Sa le fie rusine celor de la primarie special pt. Zichil ACM inteleg de ce copii nostrii legitimați la FC Arges nu se s...
20/06/18 15:46 Mai mult...

Şcoala Dănuţ Coman, locul 2 la Dolphin Cup!
Pai Coman a pacalit Primăria, si Zichil stie ce combinații are cu Coman de cand a deschis Scoala nu a platit nici un b...
20/06/18 12:08 Mai mult...

Ramona Simion, secretar interimar la Primăria Cîmpulung
Saru'mana dom'primar! Merge treaba,merge! Primaria e ticsita de functionarasi care freaca menta, salarii babane ,trai n...
20/06/18 11:48 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter