Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 A murit la 32 de ani

Miercuri, la prînz, după ce s-a primit un apel la Serviciul de Urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a plecat spre comuna Domneşti. Odată ajunşi la faţa locului, au găsit un bărbat, în vîrstă de 32 ani, mort. S-a constatat decesul şi nu a mai fost nevoie să se efectueze manevrele de resuscitare.              

       A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
Bani în plus pentru salvamontiştii voluntari Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Bani în plus pentru salvamontiştii voluntari

 

 Salvamontiştii voluntari argeşeni vor primi indemnizaţie de periculozitate pentru fiecare dintre zilele serviciului de patrulare. Vorbim de nişte bani în plus care se vor acorda, prevăzuţi în proiectul de hotărîre ce propune acest lucru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 139

Continuare
 
Copil lovit de Logan Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Copil lovit de Logan

 

 Accident în faţa catedralei din Mioveni, miercuri seară. Cristian Laurenţiu T., 29 de ani, conducea un Logan pe bulevardul Dacia către DN 73. Băiatul în vîrstă de 12 ani traversa pe bicicletă, în zona catedralei, cînd a fost lovit de Logan. Copilul a fost rănit uşor, la faţa locului deplasîndu-se un echipaj SMURD, care l-a preluat şi l-a transportat la spital. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine cui îi aparţine vina. Pe de-o parte, şoferul avea obligaţia să acorde prioritate de trecere, însă băiatul nu avea voie să traverseze pe bicicletă, ci pe lîngă vehicul.  

  M.Sandu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

 
Dubiţa a lovit un autocamion Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Graba strică treaba!

Dubiţa a lovit un autocamion

 

 Ieri dimineaţă, în jurul orei 7,00, un accident a avut loc, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 97, în zona localităţii Căteasca. Şoferul unei dubiţe nu a păstrat distanţa faţă de un TIR care rula în faţă şi l-a izbit în plin. Deşi a fost rănit uşor, şoferul vinovat a refuzat transportul la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 247

Continuare
 
Cioacă nu se lasă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

A făcut o nouă contestaţie

Cioacă nu se lasă!

 

 Cristian Cioacă nu vrea să nu renunţe la ideea de a ieşi din închisoare. De la condamnarea lui din anul 2014, fostul poliţist a făcut toate demersurile legale pentru a obţine rejudecarea procesului său. De fiecare dată, instanţele i-au respins cererile. Curtea de Apel Piteşti i-a respins, pe 11 aprilie, contestaţia la cererea de revizuire. Cristian Cioacă nu s-a lăsat înfrînt şi a depus o nouă cerere, de această dată fiind vorba de o contestaţie la executare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

Continuare
 
Militar mort la instrucţie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Tragedie la Batalionul 33 Vînători de Munte:

Militar mort la instrucţie!

 

 Nenorocire în timpul programului de instrucţie de miercuri, la UM 01042, Batalionul 33 Vînători de Munte „Posada“, Curtea de Argeş! Un militar s-a prăbuşit sub ochii colegilor. A fost chemată o ambulanţă, însă, din nefe­­ricire, la Spitalul Mu­nicipal Curtea de Argeş, unde a fost transportat plutonierul adjutant Ion Cîrstea, s-a constatat decesul acestuia. La scurt timp după moartea militarului, contul său de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanţe.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 698

Continuare
 
S-a oprit cu maşina-n gard Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 aprilie 2016

Acroşată de un tir,

S-a oprit cu maşina-n gard

 

 O şoferiţă din Cîmpulung a ajuns, ieri-dimineaţă, la Spitalul Municipal, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc pe strada Alexandru cel Bun. Din fericire, chiar dacă autoturismul pe care-l conducea a fost serios avariat, femeia a scăpat doar cu cîteva contuzii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 370

Continuare
 
Fiu înjunghiat de tată Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 aprilie 2016

Fiu înjunghiat de tată

 

 O ceartă între tată şi fiu a sfîrşit prost, ieri după-amiază. Silviu Chirilă, de 77 de ani, din comuna Bascov, satul Rotăreşti, l-a înjunghiat pe fiul său, cu acelaşi nume, în vîrstă de 53 de ani, post poliţist la un post din sudul judeţului. Fiul a fost rănit în zona toracelui şi la degetul mijlociu de la mîna stîngă, însă, din fericire, leziunea nu este una gravă. După scandal, victima a ieşit în stradă şi a strigat după ajutor, fiind preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Chirilă tatăl a fost dus de poliţişti la Secţia Rurală Bascov, pentru audieri. Omul era băut şi nici nu putea explica prea bine motivul disputei. Acesta susţine că s-a certat cu băiatul, la rîndul său băut, pentru un topor. Supărat, fiul i-ar fi dat cu spray paralizant în faţă tatălui, ceea ce l-a înfuriat la culme pe părintele lui, care a pus mîna pe cuţit şi a lovit. Silviu Chirilă senior este cercetat penal sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 395

 
David are atribuţiuni de primar la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 aprilie 2016

David are atribuţiuni de primar la Cîmpulung

 

Începînd de marţi, 26 aprilie, Bogdan David este noul edil în Primăria Cîmpulung, după ce Liviu Ţîroiu a pierdut şi la Curtea de Apel Piteşti procesul intentat Consiliului Local, în disperare de cauză, pentru a-şi păstra funcţsia de viceprimar.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 187

Continuare
 
Evaziune de 1 milion lei, cu porci Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 aprilie 2016

Percheziţii în patru localităţi din judeţ

Evaziune de 1 milion lei, cu porci

 

 Ziua de ieri a început prost pentru administratorii unor firme din judeţ. Oamenii legii au făcut, la prima oră, nouă percheziţii în Piteşti, Lunca Corbului, Ştefăneşti şi Bradu. Suspecţii, şapte la număr, sînt bănuiţi de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. Aceştia ar fi creat un prejudiciu de aproximativ un milion de lei, în urma unor afaceri cu porci.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1065

Continuare
 
Accident cu 30 de victime la Mall Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 28 aprilie 2016

Exerciţiu de cod roşu, organizat de ISU Argeş

Accident cu 30 de victime la Mall Piteşti

 

 Desfăşurare de forţe im­presionantă, ieri, la Piteşti Mall! Zeci de e­chipaje SMURD, ambu­lanţe, poliţie, jandarmi şi pompieri au intervenit la un accident cu peste 30 de victime. Totul, din cauză că o cisternă pli­nă cu GPL a căzut de pe breteaua autostrăzii A 1 (centura Piteştiului) în parcarea de la Mall, după care a explodat. Au fost peste 250 de angajaţi de la instituţiile responsabile care au inter­venit în salvarea vic­timelor. Din fericire, totul a fost doar un exerciţiu organizat de Inspecto­ratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pentru a se testa viteza de reacţie a celor respon­sabili în cazul în care, în urma unui accident, va fi dat codul roşu, exact aşa cum s-a întîmplat în Bucureşti după incendiul din clu­bul Colectiv.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 aprilie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Controale în pieţele Ceair şi Găvana

Marţi, poliţiştii de la IPJ Argeş - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, şi poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au făcut controale în pieţele Ceair şi Găvana, ocazie cu care au fost verificaţi 17 agenţi economici care vînd produse din carne, legume şi fructe. În urma controalelor, au fost date cinci amenzi în valoare totală de 8.100 lei şi au fost confiscaţi 820 de lei, care nu au putut fi justificaţi prin datele înscrise în documentele emise cu aparate de marcat, registru special sau chitanţe.  

   Antonela Roşu 

Comentarii (1) | Vizualizari: 297

Continuare
 
Sanitas va continua protestele după Paşte Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 aprilie 2016

Fiindcă nu se majorează salariile tuturor angajaţilor din Sănătate,

Sanitas va continua protestele după Paşte

 

 Angajaţi din sistemul sanitar, membri Sanitas, vor continua acţiunile de protest după Paşte. Liderul Sanitas Filiala Argeş, Doina Fănică, ne-a spus că oferta Ministerului Muncii nu este la nivelul aşteptărilor sindicaliştilor, care doresc creşterea cu 25% a salariilor în 2016 pentru toţi angajaţii din Sănătate, asistenţă socială şi medico-socială.

Comentarii (1) | Vizualizari: 194

Continuare
 
Războinicul din Miroşi, reţinut Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 28 aprilie 2016

Din cauză că a bătut mai multe persoane,

Războinicul din Miroşi, reţinut

# La 24 de ore, a fost eliberat de procurori

 

Are doar 21 de ani, dar a speriat o întreagă comunitate. Florin Cristian Ioniţă, din comuna Miroşi, a ajuns în arest, marţi seară, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe şi că ar fi comis numeroase scandaluri. De asemenea, tînărul, care se pare că şi-ar fi asumat rolul de războinic, este suspectat că a condus un autovehicul, deşi nu posedă permis de conducere.

Comentarii (1) | Vizualizari: 737

Continuare
 
Copilul bătut cu pietre a murit! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 28 aprilie 2016

După două luni de agonie,

Copilul bătut cu pietre a murit!

 Cazul Băiat în comă la Bucureşti

 

 Un băiat în vîrstă de 14 ani s-a zbătut mai bine de două luni între viaţă şi moarte, iar în Săptămîna Patimilor a pierdut lupta cu viaţa şi a decedat. Cazul lui a şocat întreaga ţară. Marian Funie, din comuna Slobozia, s-a dus, într-una din zilele lunii februarie, la şcoala din localitate, la sora lui. Acolo a fost bătut cu pietre de mai mulţi elevi de clasa a III-a. A fost lovit în cap şi a ajuns în comă la Spitalul Bagdasar Arseni. Rudele, sărace lipite pămîntului, vor trebui să facă rost de bani să aducă de la Bucureşti trupul neînsufleţit, să-l înmormînteze. Minorul care l-a lovit cu piatra nu poate fi tras la răspundere, avînd doar 11 ani.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1078

Continuare
 
Prins de două ori băut la volan Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 27 aprilie 2016

Şoferul inconştient a ajuns în arest!

Prins de două ori băut la volan

 

 Incredibil pînă unde a putut ajunge tupeul unui şofer inconştient! Florian Oprea, de 33 de ani, din Piteşti, a obţinut recordul nedorit ca, într-un interval de cîteva ore, să fie prins de două ori băut la volan. Poate ar fi picat şi a treia dată, numai că a fost oprit de poliţişti, oamenii legii „cazîndu-l“ pentru 24 de ore în arestul IPJ Argeş. Povestea şoferului consecvent în comiterea de infracţiuni o aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 336

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3958
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Aveţi grijă ce semnaţi şi cui daţi banii!
@claudiu ii sufli de praf. sunt tinuti in spate de politicieni si procurori mafioti si poate te mai trezesti si cu o ame...
29/04/16 13:57 Mai mult...

Gara din Piteşti nu e finalizată!
Faliment, un pasaj plin de ... mizerii. Accesul peste linii va fi mai simplu decat sa urci 2 etaje + cobori 2 etaje pen...
29/04/16 10:33 Mai mult...

Oamenii, scandalizaţi de escrocherie!
Mai mult ca sigur angajatii din Spitale (medici, asistente etc) furat produsele originale si le vindeau probabil la cabi...
29/04/16 09:47 Mai mult...

Se vorbeşte, se citeşte...
Chiar daca o spun rusii, nu inseamna ca nu au dreptate. Romania a pierdut din suveranitate in cele mai proaste feluri...
29/04/16 09:41 Mai mult...

În iunie se termină studiul pe capetele autostrăzii
Pana in 2021 se perindeaza 2-3 ministri la Transporturi, fiecare cu "viziunea" sa asupra autostrazii, deci promisiunile ...
29/04/16 09:36 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 29 Aprilie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei

V-au felicitat de Sărbători! 

Flag Counter