Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Emiterea rovinietei, înreruptă la staţiile OMV Petrom Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Emiterea rovinietei, înreruptă la staţiile OMV Petrom

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează şoferii că, în intervalul 5 iulie, ora 23 - 6 iulie, ora 0,20, emiterea rovinietelor nu va fi disponibilă în staţiile de distribuţie a carburanţilor aparţinînd SC OMV Petrom Marketing SRL. A­cest lucru este cauzat de e­fectuarea unor lucrări de mentenanţă, realizate în sistemul informatic al acestui distribuitor. Emiterea rovinietelor va fi disponibilă în acest interval orar la toate punctele de distribuţie aparţinînd celorlalţi distribuitori autorizaţi şi prin SMS.  

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 45

 
Restricţii de circulaţie în Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Restricţii de circulaţie în Mioveni

 

 În perioada 3 - 16 iulie, în intervalul orar 8.00 -22.00, pe stra­­da Valea Neagră, cartier Co­li­başi, traficul rutier va fi restricţionat în vederea executării lucrărilor de turnare a covorului asfaltic (proiect C.6684/2014 - Covor asfaltic stra­da Valea Nea­­­­gră, Cartier Colibaşi).

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 54

Continuare
 
Ion Năftănăilă, condamnat la închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

  Fostul primar de la Lereşti, acuzat de fapte de corupţie

Ion Năftănăilă, condamnat la închisoare

 

 Miercuri, 1 iulie, la Tribunalul Argeş, s-a dat verdictul în procesul deschis în dosarul de corupţie în care sînt implicaţi doi foşti primari din comuna Lereşti. Ion Năftănăilă şi Gheroghe Tonghioiu au fost trimişi în judecată de procurorii DNA alături de alte persoane, Ileana Soceanu, Nicolae Fianu, Nicoleta Sarmiza Stoica şi Niculae Poşchină, pentru modul cum au gestionat fondurile primite de la Uniunea Europeană. Completul Secţiei Penale a Tribunalului Argeş au decis ca Ion Năftănăilă, Nicolae Fianu şi Sarmiza Nicoleta Stoica să fie condamnaţi la închisoare, iar pentru Gheorghe Tonghioiu, Ileana Soceanu şi Niculaie Poşchină s-a dispus încetarea procesului penal. Decizia nu este definitivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 47

Continuare
 
Proiectul Kretzulescu a ajuns în instanţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Pentru că Primăria şi firma Grup Corint nu au căzut la pace

Proiectul Kretzulescu a ajuns în instanţă

# Autorităţile locale au solicitat o ordonanţă preşedinţială pentru a prelua forţat obiectivele de care şi-a bătut joc firma din Alba Iulia

 

 Autorităţile din Cîmpulung au decis, în ultimul ceas, să reacţioneze, pe cale legală, la bătaia de joc a celor care ar fi trebuit să se ocupe de schimbarea la faţă a municipiului prin celebrul de-acum proiect Kretzulescu. Primăria a acţionat în judecată firma care a dus Cîmpulungul în pragul falimentului şi a nenorocit două parcuri cu valoare de monument. Pe fir a intrat şi Poliţia Cîmpulung, care, în urma verificărilor, a deschis un dosar de cercetare penală pentru lucrările efectuate, dar şi pentru cele neefectuate.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 54

Continuare
 
Percheziţii la casa unui preot Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

În dosarul traficanţilor de LSD, ecstasy şi cocaină,

Percheziţii la casa unui preot

 

 Ieri, grupul de traficanţi reţinut joi a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare pre­ven­tivă. Indivizii sînt acuzaţi că vindeau consu­ma­to­rilor din mai multe localităţi timbre de LSD, pastile de ecstasy şi cocaină sau alte tipuri de droguri. Printre cei audiaţi în acest dosar, se numără şi fiul unui preot din comuna Stîlpeni. Bebe Bădulici a mai fost condamnat într-un dosar de droguri în anul 2011. De asemenea, alţi doi suspecţi sînt recidivişti, unul dintre ei condamnat în trecut tot pentru trafic de droguri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 89

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deţinuţii au strîns gunoaie

Ieri, zece deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi au participat la o acţiune de ecologizare în zona pîrîului Argeşel, din cartierul Racoviţa, la Mioveni. Persoanele pri­­vate de libertate au strîns gunoaiele de pe marginea apei, activitatea fiind organizată de a­utorităţile din Mioveni. „Folosirea la muncă a deţinuţilor, indiferent de natura a­­cesteia (prestări servicii, voluntariat sau în situaţii de calamitate), reprezintă o parte componentă a procesului de reintegrare socială, fiind, de altfel, o activitate de care se ţine cont, con­form prevederilor legale, la a­cordarea liberării condiţionate“, a declarat purtătorul de cuvînt al Penitenciarului Colibaşi.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Şoferul a adormit la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Două persoane, grav rănite în accident la Lunca Corbului

Şoferul a adormit la volan

 

 Un grav accident rutier a avut loc, ieri dimineaţă, în comuna Lunca Corbului, localitatea Lăngeşti! Un şofer bulgar, obosit de drum, a adormit la volan şi a scăpat maşina de sub control. Autovehiculul a izbit violent un cap de pod din beton, atît şoferul, cît şi concubina lui find grav răniţi. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde au rămas internaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 72

Continuare
 
Evacuare cu scandal, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Din cauza unei datorii la primărie,

Evacuare cu scandal, la Cîmpulung

 

 Scandal în Cîmpulung, la evacuarea unor chiriaşi ai Primăriei! Un executor judecătoresc, însoţit de poliţişti şi jandarmi, a venit ieri dimineaţă să-i scoată dintr-un apartament situat în blocul C4, din cartierul Vişoi, pe membrii unei familii care nu şi-au mai plătit chiria de ani buni, acumulînd datorii de peste 110 milioane lei vechi. Încă din 2009, există un ordin judecătoresc de executare, dar nu a fost pus în practică, pentru că reprezentanţii Primăriei i-au tot păsuit pe chiriaşi din cauza celor trei copii, care ar rămîne sub cerul liber. Acum, autorităţile locale au decis să-i dea afară din apartament, însă, nici de această dată, nu au avut sorţi de izbîndă, familia cu pricina fiind salvată de la evacuare de un consilier local, care le-a  achitat o mică parte din datorie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 72

Continuare
 
Deputatul Nicolescu, un nou dosar penal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 04 iulie 2015

Procurorii DNA au început urmărirea penală în altă cauză

Deputatul Nicolescu, un nou dosar penal

 

 Aflat în arest din luna martie, deputatul ar­ge­şean Theodor Nicolescu a aflat de la procu­ro­rii DNA că pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Împotriva lui a fost pusă în mişcare urmărirea penală sub acuzaţia de a­buz în serviciu, după ce a aprobat alături de colegii din cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, despăgubiri supraevaluate pentru un teren din Bucureşti. Valoarea calculată de anche­ta­tori ca prejudiciu adus statului este de 55.144.265 euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 51

Continuare
 
Grevă în mai multe gări Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Fiindcă angajaţii nu-şi primiseră salariile,

Grevă în mai multe gări

 

 Ieri, angajaţii mai multor secţii feroviare din judeţul nostru au intrat în grevă din cauză că nu-şi primiseră salariile. Este vorba de 123 de salariaţi din cadrul SC RC CF Trans SRL Braşov, care au fost preluaţi de la CFR în anul 2012, printr-un contract pe patru ani de închiriere a secţiilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 319

Continuare
 
Primăria Cîmpulung, amendată pentru parcare Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 03 iulie 2015

Pentru că n-a solicitat avizul de la Institutul Naţional al Patrimoniului,

Primăria Cîmpulung, amendată pentru parcare

 

 La jumătatea lunii iunie 2015, Primăria Cîmpulung a demarat lucrările pentru amenajarea unei parcări supraterane, în spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu“, în locul Teatrului de vară. Investiţia a fost însă stopată după cîteva zile, întrucît primăria s-a apucat de lucru fără să solicite şi avizul Direcţiei pentru Cultură. Pentru că au acţionat de capul lor, autorităţile locale s-au trezit şi cu o amendă de la Institutul Naţional al Patrimoniului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

În comă, după ce a căzut de la 6 metri

Un accident cumplit a avut loc, ieri, în complexul Argintex, acolo unde un bărbat a căzut de la circa 6 metri înălţime. Vasile Negru, în vîrstă de 54 de ani, din Mioveni, a fost transportat la Spitalul Judeţean, fiind în stare critică. Bărbatul avea multiple tra­umatisme şi era în comă de gradul IV, medicii fiind rezervaţi în prognosticuri privind starea lui. Bărbatul este angajat la firma de construcţii Cerbul Prod SRL, din Mioveni. El lucra la o hală situată în apropierea complexului Argintex. În timp ce se afla pe acoperişul clădirii, muncitorul s-a de­ze­­chilibrat şi a căzut în gol. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au demarat o anchetă, urmînd să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
Ucis dintr-o lovitură! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Caz controversat petrecut la Recea

Ucis dintr-o lovitură!

 

 Un bărbat din comuna Recea a murit după ce a primit o lovitură. Gheorghe Tănase, în vîrstă de 47 de ani, a plătit cu viaţa după ce le-a atras a­ten­ţia unor tineri să în­ce­teze cu gălă­gia în miez de noapte. Le-a cerut să plece din faţa porţii lui şi să facă linişte, ca să nu-i tre­zească ne­poţii. Un­ul dintre tineri l-a lovit în cap, iar omul a ajuns în comă la spital. Ieri dimineaţă, a murit, iar poliţiştii îl cercetează pe Cristian Stoica, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Izvoru, sub acuzaţia de lo­vituri cauzatoare de moarte. Rudele au­to­rului îl apără cu în­dîr­jire, avînd o altă ver­siune a celor petre­cu­te.

Comentarii (5) | Vizualizari: 906

Continuare
 
6 traficanţi de droguri, reţinuţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Vindeau LSD, ecstasy şi cocaină în Piteşti

6 traficanţi de droguri, reţinuţi

 

 Acţiune în forţă, ieri dimineaţă, a ofiţerilor antidrog din Argeş. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la o grupare de traficanţi de droguri despre care existau indicii că ar vinde în Piteşti cantităţi mari de substanţe periculoase. La percheziţiile efectuate au fost găsite cocaină, canabis şi pastile de ecstasy. Mai multe persoane au fost duse la audieri, fiind făcute şi reţineri. Oamenii legii au extins ancheta, încercînd să-i depisteze pe furnizori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 966

Continuare
 
Accidentat înainte de nuntă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 03 iulie 2015

Surdomut lovit de maşină în timp ce traversa pe trecere

Accidentat înainte de nuntă

 

 Cu puţin înainte de a fi ginere, un bărbat din comuna Mărăcineni a fost victima unui accident rutier şi a ajuns la spital. Cristian Iancu, 32 de ani, a fost lovit, miercuri seară, de o maşină încărcată cu lemne. A suferit răni la cap, fiind transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii au stabilit că victima tra­versa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 581

Continuare
 
Rănit cînd traversa pe trecere Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 iulie 2015

Rănit cînd traversa pe trecere

 

Un pieton a fost rănit aseară, în urma unui accident petrecut în comuna Mărăcineni. Cristian Iancu a fost rănit în timp ce traversa pe trecerea de pie­toni, de o autoutilitară încărcată cu lemne. Bărbatul  a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Vom reveni.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 223

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3424
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 4 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter