Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversCopil, grav rănit în accident de ATV Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 02 martie 2015

Copil, grav rănit în accident de ATV

 

Distracţia unui copil de 11 ani, care a vrut să se plimbe cu ATV-ul, a fost la un pas să se termine tragic. Din primele informaţii strînse de anchetatori se pare că minorul ar fi furat autovehiculul neînmatriculat şi a plecat la plimbare pe o stradă din cartierul Trivale. Într-o curbă, băieţelul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-o autoutilitară, se pare, staţionată. Copilul, grav rănit în urma impactului, a a­juns aseară la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Rămîne de văzut dacă este necesar transferul lui la o clinică din Capitală.  

 M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 242

 
Angajatul editurii a fugit cu banii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 martie 2015

În şase luni, a furat aproape tot ce încasa

Angajatul editurii a fugit cu banii

 

 Agent de vînzări la o editură din Piteşti, Ion Cristian Guţă, 41 de ani, din Piteşti, a dat o gaură în gestiune de peste 80.000 de lei. Practic, în cele şase luni cît a lucrat pentru firma respectivă, bărbatul a încasat mai mult pentru el, decît pentru firmă. Cînd administratorul editurii şi-a dat seama ce se petrece, salariatul a fost concediat şi dat pe mîna oamenilor legii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 522

Continuare
 
Pietonul mort, şoferul arestat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 02 martie 2015

Tragedie la Călineşti!

Pietonul mort, şoferul arestat!

 

 Accident cumplit, vineri seară, pe DN 7 Călineşti! Şoferul unui autoturism a dat cu maşina peste un bărbat care se deplasa pe stradă. Victima n-a putut fi identificată, posibil să fie vorba despre o persoană fără adăpost. În urma anchetei poliţiştilor, s-a stabilit că nu doar pietonul este vinovat de producerea tragediei. Probabil că, dacă n-ar fi fost băut, şoferul ar fi putut evita impactul mortal. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. În acest weekend, instanţa a hotărît ca şoferul băut, implicat în accidentul mortal, să rămînă 30 de zile după gratii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 479

Continuare
 
„Nepotul primarului din Vlădeşti l-a băgat în spital“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 martie 2015

Rudele unui tînăr din Stîlpeni acuză:

„Nepotul primarului din Vlădeşti l-a băgat în spital“

De la bal, la spital!

 

 De la bal, la spital! Asta a păţit Ionuţ Denis Stoica, un tînăr de 22 de ani, din Stîlpeni, care a fost rugat de un prieten să iasă, vineri seară, într-un local din Vlădeşti. La finalul distracţiei, cînd se pregătea să plece spre casă, băiatul susţine că a fost snopit în bătaie, cu pumnii şi cu picioarele, de patru indivizi, printre care şi nepotul primarului din Vlădeşti. Cu gura plină de sînge şi cîţiva dinţi care i se mişcă, a ajuns la spitalul din Cîmpulung, iar de aici, la Judeţean, unde i s-a recomandat să meargă la o clinică din Capitală. Victima nu ştie de ce a fost agresată şi speră ca poliţiştii să-i facă dreptate.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 455

Continuare
 
Arşi în maşină Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 02 martie 2015

În drum spre vînătoare,

Arşi în maşină

 

 Trei bărbaţi din Argeş au ars, sîm­bătă dimineaţă, în maşina cu care se duceau la vînătoare. Autoturismul de teren a luat foc din cauza gazului de la o butelie GPL, care s-a aprins, după ce u­nul dintre ei ar fi aprins o ţigară. Doi dintre vînători, cu arsuri pe mîini şi faţă, au fost transferaţi de urgenţă la spitalul de arşi din Capitală, cu un elicopter şi o ambulanţă SMURD, iar celălalt a rămas internat la Spitalul Jude­ţean Argeş.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 1515

Continuare
 
Judecătoria i-a confiscat pistolul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 martie 2015

Fiindcă era deţinut ilegal,

Judecătoria i-a confiscat pistolul

 

Pe parcursul lunii februarie, la Judecătoria Cîmpulung, au fost înregistrate mai multe dosare dosare penale care au a­vut ca obiect confiscări spe­ci­ale (arme, obiecte pirotehnice, bunuri electrocasnice, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte etc.), cel mai important dintre ele făcînd referire la deţinerea ilegală a unei arme de foc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 252

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 02 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Razie de amploare în pieţe

În weekend, poliţiştii Secţiei 1 Piteşti au efectuat o serie de controale în Piaţa Ceair, Bazarul Gheorghe Lazăr, pe străzile Crinului, 9 Mai, Sf. Vineri, Traian Vuia, Costache Negri şi în Piaţa angro CNCD. Au fost verificate cu această ocazie 12 societăţi comerciale şi 8 întreprinzători particulari şi au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri de 3.100 de lei. Aceleaşi verificări au scos la iveală alte nereguli. În zonele vizate au fost identificaţi de oamenii legii Marius D., 34  ani, Amalia Elena F., 23 de ani, Ion T., 71 de ani, şi Alexandru S., 59 de ani, toţi din Piteşti, în timp ce deţineau asupra lor 1.500 de ţigarete nefiscalizate, de provenienţă străină. În toate cazurile s-au întocmit dosare penale. De asemenea, toată cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.   

    M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
Amendate cu... flori Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 martie 2015

Poliţiştii le-au făcut o surpriză şoferiţelor aflate în trafic

Amendate cu... flori

 

 Surprinse cu cîte o floare au fost, ieri, şoferiţele aflate la volan prin Piteşti. Poliţişti din cadrul serviciului Rutier Argeş au continuat tradiţia din anii precedenţi şi, odată cu venirea primăverii, au ieşit în stradă, la vînătoare de şoferiţe, pe care nu le-au amendat, ci le-au oferit cîte un mărţişor. Oamenii legii au profitat totuşi de ocazie şi le-au oferit şi cîteva sfaturi doamnelor de la volan, povăţuindu-le să circule cu prudenţă, cu viteză scăzută şi să nu uite de centura de siguranţă...

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 268

Continuare
 
Bătut de patru indivizi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 martie 2015

A ajuns la spital cu leziuni grave, fiind operat de urgenţă

Bătut de patru indivizi

 

 O bătaie soră cu moartea a încasat, sîmbătă, Adrian Ilie, în vîrstă de 53 de ani, din comuna Vedea, satul Frăticei. Omul a ajuns la spital în stare gra­vă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii spun că în prezent starea lui este stabilă. Poliţiştii au demarat o anchetă. Agresorii au fost i­dentificaţi şi se fac cercetări, pentru loviri şi alte violenţe. În funcţie de rezultatul expertizei medico-legale încadrarea juridică ar putea fi schim­­bată în tentativă de omor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 483

Continuare
 
Piroman din gelozie Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 02 martie 2015

Incendiatorul din Nord, trimis în judecată

Piroman din gelozie

 

 Din cauză că nu a putut să suporte gîndul că fosta iubită l-a părăsit, Lucian Marius Dragnea, 29 de ani, din Piteşti, a pus la cale o răzbunare cruntă: a vrut să dea foc apartamentului în care tînăra lo­cuia cu părinţii. Pentru gestul inconştient, Drag­nea riscă acum o pedeapsă cu închisoarea cu­prinsă între 2 şi 7 ani, pentru distrugere prin in­cendiere. Procurorii care au instrumentat dosarul au dispus trimiterea în judecată cu inculpatul în stare de arest.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Copil mort în Germania din cauza rujeolei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Atenţie, părinţi!

Copil mort în Germania din cauza rujeolei!

 

 Medicii atrag atenţia a­su­pra importanţei vaccinării copiilor împotriva rujeolei, o boală care poate da complicaţii grave. După ce în SUA a fost epide­mie, acum este alertă sanitară în Germania, unde un co­pil de un an şi jumătate a murit la Berlin după ce s-a îmbolnăvit de pojar. În ul­timele luni, în capitala Ger­maniei, s-au înregistrat foarte multe cazuri de po­jar, dar acesta este pri­mul deces.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

Continuare
 
OMV poluează picătură cu picătură Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Deversări ilegale în rîul Cotmeana 

OMV poluează picătură cu picătură

Nimeni nu ia măsuri!

 

 Rîul Cotmeana a fost po­luat de două ori în trei zi­le. S-au scurs astfel pes­te 1000 de litri de produs petrolier. Cantitatea de ţiţei ce a ajuns pe maluri, dar şi în albia rîului a a­fectat cursul de apă pe o lungime de 13 km. Firma poluatoare, OMV Petrom SA, a fost sancţionată pentru cele două avarii. Dincolo de acestea, mai mulţi locuitori din Poiana Lacului vorbesc despre un adevărat dezastru e­cologic: „În comuna Po­iana Lacului, la parcul OMV Petrom de desalini­zare se eliberează voit saramură petrolieră în pă­dure, pe şanţul special conceput, şi nimeni nu sesizează“.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 391

Continuare
 
Elevi bătăuşi, amendaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 februarie 2015

70 de jandarmi, zilnic, la datorie

Elevi bătăuşi, amendaţi!

 

Săptămîna aceasta, aproximativ 350 de jandarmi au acţionat în 59 de misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul nostru. Pentru neregulile constatate, reprezentanţii IJJ au aplicat zeci de amenzi. Printre cei sancţionaţi s-au numărat şi doi elevi, care se luaseră la bătaie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

Continuare
 
Virozele respiratorii fac ravagii în rîndul copiilor, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Virozele respiratorii fac ravagii în rîndul copiilor, la Cîmpulung

 

 Odată cu temperaturile mai... primăvăratice, a crescut şi numărul virozelor respiratorii care fac ravagii în toată ţară, în ultima săptămînă fiind înregistrate şi cinci decese din cauza gripei. La Cîmpulung, în ultima săptămînă, cabinetele medicilor de familie, Ambulatoriul de Specialitate şi, nu în ultimul rînd, Spitalul Municipal au fost luate cu asalt, infecţiile respiratorii acute severe afectînd în special copiii. Fenomenul este acum sub control, însă medicii atrag atenţia populaţiei să respecte măsurile minime de igienă şi să se adreseze medicului la cel mai mic semn de boală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 189

Continuare
 
Tînără, dusă cu elicopterul la Fundeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

SMURDUL a aterizat ieri la Curtea de Argeş

Tînără, dusă cu elicopterul la Fundeni!

 

 A fost nevoie din nou ca elicopterul SMURD să aterizeze la noi în judeţ. Astfel, ieri, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul municipal Curtea de Argeş, de unde a preluat o tînără de la ambulanţa SAJ, pe care a transportat-o la un spital din Capitală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Are interzis la condus maşina

Judecat din cauză că a condus un autovehicul, fiind sub influenţa alcoolului, Constantin Bălteanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti. Bărbatul a primit o pedeapsă de un an cu suspendare, fiind fixată o perioadă de supraveghere de 2 ani. Decizia nu este defintivă, pedeapsa urmînd să fie pusă în aplicare abia după ce se va judeca şi apelul. În cazul în care inculpatul rămîne cu această condamnare, timp de doi ani, va fi obligat să se supună măsurilor de supraveghere prevăzute prin sentinţă. Pe lîngă obligaţiile prevăzute în mod normal de lege, judecătorii îi interzic lui Bălteanu să conducă orice tip de vehicul.   

 M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 216

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8300
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„Am refuzat vaccinarea copiilor“
Nu au voie sa conditioneze frecventarea unei scoli in functie de vaccinare. E un abuz si trebuie ca inspectoratul scolar...
02/03/15 14:50 Mai mult...

„Am refuzat vaccinarea copiilor“
Copiii doamnei sunt norocosi pentru ca au o mamica inteleapta. Din pacate, exista presiuni la nivelul medicilor si asist...
02/03/15 14:43 Mai mult...

Voleibalistele de la SCM Piteşti, în play-off
Scm ul NU are sediul in Trivale si nici nu a avut vreodata...sediul este in prundu!!!
02/03/15 16:03 Mai mult...

Ionică, despre investiţii în termoficare
Bai oameni buni reveniti-va... Nu spune nimeni de subventia pe care Primaria o da la termoficare... subventie platita di...
02/03/15 16:03 Mai mult...

Judoka de la LPS, pe podium la Bacău
Felicitãri,ţineţi-ő tót aşa...
02/03/15 13:33 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Luni, 2 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 


 
Flag Counter