Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Ce se întîmplă cu firmele abandonate      *** Medicii de familie au primit o majorare de 20 de bani!      *** Elev din Uda, suspect de scarlatină!      *** Dacia participă la Tîrgul Gaudeamus      *** Începerea lucrărilor la piaţa Trivale, amînată      *** Noi reguli pentru eliberarea paşapoartelor      *** Apă cu bacterii, la Cotmeana!      *** Se vorbeşte, se citeşte...      *** Arestat pentru hărţuire şi şantaj      *** Luau bani cu adeverinţe false      *** Şi-a uitat averea in maxi-taxi      *** „Am luptat, dar atît am putut!“      *** Pelici: „La Mioveni se cîştigă greu!“      *** Galben-verzii au infirmeria plină      *** Iulian Călin şi Cătălin Popa s-au întîlnit cu Vassaras      *** Derbi de tradiţie al fotbalului românesc!      *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** UTA Arad - FC Argeş, netelevizat!      *** Nu vor amînarea ultimelor două etape      *** Eduard: „Jucătorii sînt alături de mine“     

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Firmele nepăzite, amendate

Oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş şi ai secţiilor de poliţie rurală arondate au efectuat controale la societăţi comerciale pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. În timpul verificărilor, poliţiştii au dat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.000 de lei, unor unităţi comerciale care nu luaseră măsuri de asigurare a cerinţelor minimale de securitate prevăzute de lege.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 403

Continuare
 
Şi-a uitat averea in maxi-taxi Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 23 noiembrie 2017

Şoferul i-a înapoiat banii păgubaşei

Şi-a uitat averea in maxi-taxi

 

Un şofer de maxi-taxi a dovedit că mai sînt şi oameni cu suflet. Omul era în timpul serviciului cînd a găsit o geantă, în care erau aproximativ 10.000 de lei. Omul s-a dus şi a predat-o la Poliţie, oamenii legii găsind-o pe păgubaşă. Femeia strînsese banii din pensie cu intenţia de a-şi cumpăra ceva pentru casă. La cum arăta geanta şi ce nimicuri conţinea, ai fi fost tentat să o arunci, mai ales că banii erau împachetaţi în mai multe pungi, fiind ascunşi sub căptuşeală.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1498

Continuare
 
Luau bani cu adeverinţe false Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 noiembrie 2017

Percheziţii ample

Luau bani cu adeverinţe false

 

În baza autorizaţiilor emise de instanţă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş, poliţişti specializaţi în investigarea infracţionalităţii economice, împreună cu luptători din cadrul Serviciilor pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 9 percheziţii la locuinţele unor persoane, precum şi la sediile unor societăţi comerciale şi instituţii financiare nebancare din judeţele Argeş şi Mehedinţi, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea unor ilegalităţi economico-finaciare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1408

Continuare
 
Arestat pentru hărţuire şi şantaj Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 noiembrie 2017

A comis-o din nou!

Arestat pentru hărţuire şi şantaj

 

O pasiune bolnavă a făcut un tînăr de 27 de ani, din comuna Slobozia, pentru iubita lui în vîrstă de 20 de ani. Cînd fata a încercat să pună capăt relaţiei, individul a vrut cu tot dinadinsul să o ţină lîngă el. Iubirea l-a dus în arest, după ce a şantajat-o mai multe luni, la rînd.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1441

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Închis pentru că a tăiat ilegal arbori

Luni, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Mandatul emis de Judecătoria Piteşti îl viza pe Ion Dură, din comuna Cotmena, condamnat la un an de închisoare, pentru săvîrşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
Afacerist acuzat de ultraj Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 22 noiembrie 2017


Afacerist acuzat de ultraj

 

Un cunoscut om de afaceri din Piteşti s-a ales cu o plîngere sub acuzaţia de ultraj după ce a împins un poliţist, refuzînd să se legitimeze. Ion Arabolu, patronul societăţii Alfa Motor Technology, a avut o altercaţie cu un agent de la Biroul Rutier Piteşti. Totul din cauza unui camion care umpluse şoseaua de noroi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1571

Continuare
 
Percheziţii la puşcărie Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 noiembrie 2017


Percheziţii la puşcărie

 

Ieri dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, au efectuat 6 percheziţii la Penitenciarul Mioveni. Existau indicii că, în interiorul spaţiului de detenţie, ar fi făcut trafic de droguri unii deţinuţi, oferind spre vînzare colegilor de suferinţă, medicamente psihotrope, clasificate ca precursori de droguri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1068

Continuare
 
Patron şi angajaţi, răniţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 22 noiembrie 2017

Explozie la restaurantul „La Vera“

Patron şi angajaţi, răniţi

 

O deflagraţie a avut loc, ieri, la localul „La Vera“, din strada Fraţii Goleşti. Cinci persoane au ajuns la spi­tal: clienţi, patro­nul şi angajaţi. Explozia a fost provocată de o a­cumulare de gaze şi nu a fost urma­tă de un incen­diu. Localul a avut dis­tru­geri minore. Cazul a intrat în atenţia Inspec­toratului Teritorial de Mun­­­că, fiind încadrat drept accident de mun­că, dar şi a poliţiei.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1917

Continuare
 
Locuinţă distrusă de foc, la Boteni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 22 noiembrie 2017

În pragul iernii,

Locuinţă distrusă de foc, la Boteni

 

O bătrînă din comuna Boteni a rămas, luni seara, în prag de iarnă, sub cerul liber şi fără agoniseala de-o viaţă după ce un incendiu devastator i-a distrus aproape în întregime locuinţa. Potrivit pompierilor, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile, în condiţiile în care aproape toată construcţia era din lemn tencuit. Din fericire, nu au fost victime, însă pagubele sînt însemnate.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 506

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 noiembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Măsuri de prevenire a incendiilor

Membrii unui echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au fost solicitaţi să intervină în localitatea Valea Iaşului, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. În zona respecrivă, un autoturism căzuse într-un şanţ. S-a acţionat pentru deconectarea bornelor autoturismului şi s-a degajat partea carosabilă pentru reluarea circulaţiei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 483

Continuare
 
Două incendii de maşini Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017


Două incendii de maşini

Ieri, pompierii au fost chemaţi să intervină la două incendii de maşini. Primul apel a venit de la Mioveni, în jurul orei 14.00, militarii fiind chemaţi pe strada Petre Zugravu, acolo unde un microbuz ardea la compartimentul motor. S-a deplasat un echipaj care a stins focul în scurt timp, mai ales că, pînă la sosirea acestuia, şoferul folosise extinctorul din dotarea autovehiculului, reuşind să limiteze extinderea. Cea de-a doua solicitare a fost făcută de la Lunca Corbului, acolo unde apelantul anunţa că ardea un BMW aflat într-o curte. La scurt timp după ce s-a cerut ajutorul pompierilor, aceeaşi persoană a sunat şi a anunţat că focul a fost stins şi nu mai este necesară intervenţia pompierilor, echipajul fiind întors din drum. 
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 603

 
Şoferul care a aruncat poliţişti-n şanţ, liber Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017


Şoferul care a aruncat poliţişti-n şanţ, liber

Duminică, doi poliţişti, unul de la Postul de Poliţie Vedea, celălalt de la Postul de Poliţie Cocu, au pornit în urmărirea unui individ aflat la volanul unui Logan. Ştiau că bărbatul în vîrstă de 30 de ani are permisul anulat şi au vrut să-l oprească. În loc să tragă pe dreapta, şoferul a accelerat, cu echipajul pe urmele sale. Cînd agenţii au încercat să-l depăşească pentru a-i bloca drumul, şoferul a tras de volan şi i-a băgat în şanţ. Unul dintre poliţişti a tras 6 focuri de armă, în aer şi în direcţia maşinii. Ambii agenţi au ajuns la spital, fiind răniţi uşor. Individul a reuşit să fugă. Deşi a fost căutat, acasă, la locuinţele rudelor, la prieteni, bărbatul nu este de găsit. Oamenii legii au extins cercetările în tot judeţul. Deocamdată, nu au dat de urma suspectului. Acesta este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului.     
M.Sandu

Comentarii (2) | Vizualizari: 1271

 
S-a spînzurat, la 76 de ani Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 noiembrie 2017

În Postul Crăciunului,

S-a spînzurat, la 76 de ani

 

Ieri dimineaţă, cadavrul lui Gheorghe Ieşeanu, un pensionar în vîrstă de 76 de ani, a fost găsit fără suflare, după ce omul îşi pusese capăt zilelor. Bătrînul era spînzurat în baie. Vestea morţii a fost anunţată chiar de victimă, pensionarul sunîndu-şi o nepoată înainte de a se sinucide şi mărturisindu-i ce are de gînd să facă. Poliţiştii şi pompierii alertaţi de rudele bătrînului au ajuns prea tîrziu. În Postul Crăciunului, omul a făcut unul dintre cele mai mari păcate, acela de a-şi lua zilele.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1222

Continuare
 
Şoferul a ucis şi a fugit Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 noiembrie 2017

I-a spulberat din parcarea magazinului!

Şoferul a ucis şi a fugit

 

Un mort şi trei tineri ră­­niţi grav! Acesta este bi­lanţul crunt al unui acci­dent petrecut duminică seară, în comuna Bascov. Victimele se aflau într-o ma­şină parcată, care a fost izbită în plin de un bolid scăpat de sub con­trol. Şoferul ucigaş a fu­git împreună cu alţi trei pasageri din SAAB-ul cu numere de Anglia. Şase suspecţi, romi din Băi­cu­­leşti, au fost audiaţi de oa­menii legii, însă toţi nea­gă că s-ar fi a­flat în autovehiculul mor­ţii.  


Comentarii (1) | Vizualizari: 3339

Continuare
 
Se vorbeşte,se citeşte... Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017

Se vorbeşte,se citeşte...

Ţopăiala prin cîrpeli

Se zice că doar banul e un bun gospodar, şi că la omul sărac nici boii nu trag. De la începutul anului s-au depus la Parlament circa 40 de proiecte care cuprind măsuri fiscale. Statul caută mereu să cîrpească, iar antreprenorii trebuie să-şi refacă mereu calculele, ca să reziste cumva.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 629

Continuare
 
Blonda beată, trimisă la dezalcoolizare Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 noiembrie 2017


Blonda beată, trimisă la dezalcoolizare

 

O nouă sentinţă a fost dată în cazul Alinei Elena Badea, de 29 de ani, din comuna Albota, cunoscută de toată lumea ca „Blonda beată“. Se pare că şi judecătorii s-au convins că, atunci cînd bea, nu mai ţine cont de lege, tocmai de aceea o obligă să se interneze la Spitalul Sfînta Maria Vedea pentru un tratament de dezalcoolizare.  


Comentarii (1) | Vizualizari: 2301

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5635

 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter