Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Iodul a pus autorităţile pe jar Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 octombrie 2015

Alertă falsă la Cîmpulung!

Iodul a pus autorităţile pe jar

 

 Referitor la incidentul de la societatea Ecovalor din Cîmpulung, prefectul de Argeş, Mihail Oprescu, a precizat că, din cîte se pare, substanţa ar fi iod folosit în activitatea medicinală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 149

Continuare
 
S-a sinucis directorul de la Arpechim Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 07 octombrie 2015

De frica disponibilizării şi cu rate la bănci,

S-a sinucis directorul de la Arpechim

 

 De teamă că o să-şi piardă locul de muncă, şeful Serviciului Energetic - Divizia Petrochimică Bradu din cadrul Oltchim, şi-a pus ştreangul de gît. Macabra descoperire a fost făcută, ieri la prînz, de unul dintre vecinii bărbatului, în vîrstă de 58 de ani, din Ştefă­neşti. Fiul şi soţia argeşeanului se aflau la Bucureşti, cînd s-a produs tragedia. A­propiaţii acestora susţin că Puiu, aşa cum îl ştiau toţi pe Mihail Buţan, avea datorii la bănci.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1154

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Căruţaş băut, pericol pe şosea

Băut bine, după mai multe pahare golite la cîrciuma din sat, Nicolae P., în vîrstă de 57 de ani, din comuna Davideşti, a plecat cu căruţa către casă. Avînd vedere starea lui, este lesne de înţeles că nu s-a mai gîndit deloc că trebuie să respecte regu­lile rutiere. Ajuns într-o intersecţie din comuna Davideşti, căruţaşul la virat la stînga fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar, din sens opus, de Ionuţ Răzvan C., de 19 ani, din comuna Hîrtieşti. Autovehiculul a izbit căruţa, iar Nicolae P. a fost proiectat pe asfalt, fiind rănit uşor. Poliţiştii care au făcut cercetările la locul accidentului au constatat că Nicolae P. avea o concentraţie de alcool de 0, 90 la mie, în aerul expirat, adică, o alcoolemie de aproape 2 la mie.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

Continuare
 
Urmărire ca-n filme, pe DN 73! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 octombrie 2015

După ce un şofer băut a trecut pe roşu,

Urmărire ca-n filme, pe DN 73!

 

 Un tînăr de 33 de ani, din Furnicoşi, a fost urmărit de poliţişti cîţiva kilometri buni, în urmă cu cîteva zile, pe Drumul Naţional 73, după ce a depăşit o coloană de ma­şini, care aştepta regulamentar la un semafor instalat tem­porar în comuna Mihăeşti, ignorînd culoarea roşie a semaforului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

Continuare
 
La 32 de ani, a murit lîngă soţie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 octombrie 2015

La 32 de ani, a murit lîngă soţie

 

 Un apel disperat la 112 a fost dat în noaptea de luni spre marţi de o femeie care cerea ajutorul. Soţul ei, un bărbat în vîrstă de 32 de ani, se simţea foarte rău, avînd nevoie urgentă de ajutor medical. Din nefericire, cînd a ajuns ambulanţa SMURD acasă la paci­ent, acesta era în stop car­dio respirator. Manevrele de resus­citare nu l-au putut readuce la viaţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 507

Continuare
 
O şoferiţă a băgat un biciclist în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 octombrie 2015

Neatenţia se plăteşte cu... dosar penal

O şoferiţă a băgat un biciclist în spital

 

 O şoferiţă neatentă a băgat un biciclist în spital. Accidentul a avut loc, luni, pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul piteştean Găvana. Poliţiş­tii care au efectuat cercetările au stabilit că nici unul dintre cei implicaţi în evenimentul rutier nu consumase băuturi alcoolice. Pentru soluţionarea acestui caz, a fost întocmit dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 205

Continuare
 
„Ne alegem primarul, ne alegem şi preotul!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 octombrie 2015

Oamenii din Costeştii Vechi au protestat, luni noaptea, în curtea bisericii:

„Ne alegem primarul, ne alegem şi preotul!“

 

 Protest în plină noapte, în curtea Bisericii Costeştii Vechi! Cînd au auzit că protopopul din oraş împreună cu reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului au venit să facă inventarul, pentru a-l numi în funcţie, în locul celui care a ridicat lăcaşul sfînt, pe un alt preot, enori­aşii n-au ţinut cont de oră şi s-au adunat să-şi strige oful. Peste 100 de oameni l-au susţinut pe preotul Ene. Edilul oraşului a fost şi el prezent, de partea cetăţenilor. Ca situaţia să nu degenereze, po­liţiştii au supravegheat zona.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
Cioban căzut în cap de la 12 metri Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 octombrie 2015

Accident în apropiere de Bîlea Lac

Cioban căzut în cap de la 12 metri

 

 Un cioban în vîrstă de 63 de ani a ajuns, aseară, în stare critică, la spital. Bărbatul, din Cicăneşti, se afla, împreună cu un alt coleg de-al său, la vreo 3 km deasupra Transfagărăşanului. La un moment dat, argeşeanul s-a împiedicat. A reuşit să se ridice, dar a căzut din nou, rostogolindu-se 10-12 m, pe un povîrniş. Speriat, celălalt cioban a sunat imediat la 112. Un echipaj SAJ şi patru salva­montişti, doi din Argeş şi doi din Sibiu, au ajuns în sprijinul acestuia. Victima, ce avea o lovitură puternică la cap, a fost găsită la un pas de comă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Val de amenzi

Week-end plin de ghinion pentru mulţi dintre şoferii aflaţi în trafic pe drumurile din judeţul nostru! Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti aflaţi pe principalele drumuri din judeţ au depistat mulţi conducători auto care au încălcat regulile rutiere. Toţi cei prinşi pe picior greşit au fost amendaţi, fiind emise în total 118 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 23.584 de lei. Au existat şi situaţii cînd celor aflaţi la volan le-au fost reţinute permisele de conducere, 9 şoferi fiind lăsaţi „pietoni“. Oamenii legii au retras şi 6 certificate de înmatriculare.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 235

Continuare
 
Şoferi cercetaţi penal Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 octombrie 2015

Şoferi cercetaţi penal

 

Acţiunile de duminică ale poliţiştilor rutieri au vizat în special şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice şi vitezomanii. Duminică, agenţii au prins patru şoferi care au plecat la drum cu maşina, după ce au băut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 307

Continuare
 
Găsit mort în apartament Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 octombrie 2015

Bărbat de 65 de ani, din oraşul muscelean,

Găsit mort în apartament

 

 Un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Cîmpulung, a fost găsit mort, duminică seara, în apartamentul său din blocul 30, situat în cartierul cîmpulungean Vişoi. Poliţiştii sosiţi la faţa locului fac acum cercetări pentru a stabili cauzele şi circumstanţele morţii bărbatului, cunoscut cu afecţiuni medicale cronice şi un împătimit al alcoolului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 527

Continuare
 
Oltcitul, mai tare ca Loganul poliţiştilor Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 06 octombrie 2015

În urma unei coliziuni într-o intersecţie semaforizată,

Oltcitul, mai tare ca Loganul poliţiştilor

 

 O maşină a Poliţiei Cîm­pu­lung, aflată în misiune, a fost avariată în urma unui accident rutier petre­cut, duminică seară, în ju­rul orei 18, în inter­sec­ţia semaforizată din cartierul Schei. Auto­spe­ciala de poliţie a fost lovită în plin, din lateral, de un alt auto­turism aflat în trafic, însă, din fericire, în urma im­pac­tului destul de violent, nimeni nu a fost rănit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 361

Continuare
 
6 tone de fîn şi acoperişul Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 octombrie 2015

Din cauza unui scurtcircuit la un cablu defect,

6 tone de fîn şi acoperişul

 

 Două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Cîmpulung au intervenit, duminică seara, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din Cîmpulung. Flăcările au cuprins un grajd şi fînarul de deasupra, ameninţînd să se extindă şi la alte imobile din jur. Pompierii musceleni au intervenit însă cu promptitudine şi au limitat proporţiiile dezastrului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 222

Continuare
 
Moartea o aştepta în apă Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 octombrie 2015

A plecat să-şi umple găleţile în rîul din Sătic

Moartea o aştepta în apă

 

 O femeie în vîrstă de 78 de ani, din Săticul de Sus, comuna Ru­căr, şi-a găsit sfîr­şi­tul, duminică seara, în jurul orei 22, în apele învolburate ale rîului Dîmboviţa. Po­liţiştii cîmpu­lun­geni din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au demarat o anchetă pentru a stabili cau­ze­le şi împrejurările care au stat la baza dece­su­lui, din primele cer­cetări reieşind fap­tul că bătrîna a murit înecată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 620

Continuare
 
Salvatorii au intrat pe geam, să descuie uşa Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 octombrie 2015

Copilul s-a încuiat în casă şi a dormit

Salvatorii au intrat pe geam, să descuie uşa

 

 A fost nevoie de intervenţia pompierilor, în miez de noapte, la Mioveni. Apelul la 112 a fost făcut, în acest weekend, de către un miovenean care n-a mai putut intra în casă, uşa fiind blocată de copilul său prin interior. Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul doi, pe geam. Fetiţa de zece ani a fost găsită dormind.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
Alertă radioactivă la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Un autocamion plin cu deşeuri periculoase a pus pe jar autorităţile judeţene

Alertă radioactivă la Cîmpulung

 

 Alertă cu pericol de radiaţii, sîmbătă du­pă-amiază, în comună Valea Mare Pravăţ! La controlul accesului unui transport de deşeuri sortate în incinta societăţii Ecovalor a fost semnalat, prin intermediul instalaţiei speciale de monitorizare, un nivel anormal al indicatorului de radioactivitate. Autocamionul care transporta această încărcătură a fost trecut în zona de carantină. Conform procedurilor în vigoare, au fost anunţate autorităţile abilitate ale statului prin 112. La faţă locului s-au deplasat reprezentanţi ai IPJ, ISU Argeş şi Gărzii de Mediu pentru constatări. Transportul a fost sigilat şi pus sub pază reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie şi Jandarmeriei Argeş, se arată într-un comunicat al ISU Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 401

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3551
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Miercuri, 7 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter