Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversCadou de Crăciun, pentru pompieri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 decembrie 2014

Detaşamentul din Bradu a primit în dar o autospecială nouă

Cadou de Crăciun, pentru pompieri

 

 În prezenţa autorităţilor judeţene, dar şi a reprezentanţilor firmei contractoare, la finele săptămînii trecute, la Detaşamentul de Pompieri Bradu, a avut loc recepţia autospecialei de lucru cu apă şi spumă, de 7.000 de litri capacitate, achiziţionată prin Programul Operaţional Regional (POR).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 151

Continuare
 
„Judokanul“, arestat la Cîmpulung! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 22 decembrie 2014

Căutat în trei judeţe, pentru furturi din buzunare,

„Judokanul“, arestat la Cîmpulung!

 

 Niciodată hoţii n-au fost mai inventivi ca astăzi, cînd şi tehnologia pare să fie de partea lor. Folosindu-se de mici trucuri, infractorii reuşesc să păcălească şi să le ia banii persoanelor credule, care se lasă uşor duse de tertipurile lor. Ion Feraru, în vîrstă de 58 de ani, din Leordeni, un client vechi de-al poliţiştilor, cu ani mulţi de puşcărie, a „brevetat“ de ceva vreme o nouă metodă de operare, numită „Judokanul“, cu care a făcut numeroase victime, în mai multe localităţi din Argeş şi din judeţele limitrofe.

Comentarii (1) | Vizualizari: 324

Continuare
 
Accident spectaculos, la Păuleasca! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 decembrie 2014

Un şofer de 25 de ani, speriat, a ajuns în şanţ

Accident spectaculos, la Păuleasca!

 

 Accident spectaculos, sîmbătă dimineaţă, pe DN73, la Mărăcineni. Şoferul unei dubiţe, care l-a văzut pe un altul depăşind, s-a speriat şi a tras de volan, pînă ce s-a răsturnat şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. Nici unul dintre pasageri, însă, n-a suferit răni grave.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 178

Continuare
 
A murit pe terenul de fotbal! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 22 decembrie 2014

Ieşit la o miuţă cu prietenii,

A murit pe terenul de fotbal!

 

 Un bărbat de 59 de ani, din Curtea de Argeş, a mers la fotbal, împreună cu mai mulţi prieteni, pe un teren sintetic de pe strada 1 Mai, din oraşul de domiciliu. În timpul partidei, omul a căzut ca secerat. Ceilalţi jucători s-au speriat. Nu-l atin­se­se nimeni, în plus arge­şeanul nu a­cu­zase vre­o­dată că ar avea pro­ble­me de să­nă­tate. Medicii care au a­juns la faţa lo­cului n-au avut cum să-l mai rea­du­că la viaţă pe Cris­ti­an Chistol.

Comentarii (1) | Vizualizari: 744

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 decembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Doi ani cu suspendare, pentru refuz de recoltare

Aviz amatorilor! Te poţi alege cu o pată în cazier sau chiar cu închisoare, şi atunci cînd refuzi să sufli în etilotest, dacă ţi-o cer poliţiştii rutieri. George Cristian Simionescu s-a convins de acest lucru, zilele trecute, cînd Judecă­to­ria Piteşti a dat sentinţa în dosarul său penal. Acesta a fost trimis în judecată sub acuzaţia de refuz de recoltare a pro­belor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce, în urma unui control al poliţiştilor, oamenii legii care l-au oprit în trafic aveau suspiciuni serioase că individul aflat la volan consumase alcool. Instanţa i-a dat o con­dam­­nare de 2 ani închisoare cu suspendare, fixîndu-i un termen de încercare de 4 ani. În tot acest timp, incul­pa­tul are de respectat mai multe obligaţii, altfel va trebui să îşi execute pedeapsa în penitenciar. Printre interdicţii se nu­mără şi aceea că, timp de 4 ani, nu are voie să conducă nici un vehicul.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 165

Continuare
 
25 de ani de la Revoluţia din ’89 Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 decembrie 2014

1.104 morţi şi 3.321 răniţi, preţul democraţiei

25 de ani de la Revoluţia din ’89

 

 Evenimentele din decembrie 1989 au schimbat radical evoluţia României, poporul scăpînd atunci de comunism. Am obţinut, astfel, democraţia la care românii visau, dar pe care unii au interpretat-o în mod greşit. În intervalul 16 - 25 decembrie, s-au succedat o serie de proteste, lupte de stradă şi demonstraţii. Au murit aproximativ o mie de oameni nevinovaţi şi au fost răniţi de trei ori mai mulţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 143

Continuare
 
Au ieşit vii, dintr-un morman de fiare Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 decembrie 2014

A uitat că e la volan şi s-a răsturnat cu maşina  

Au ieşit vii, dintr-un morman de fiare

 

 A uitat preţ de cîteva secunde că este la volan, a pierdut controlul, iar maşina a ajuns cu roţile în sus, în afara părţii carosabile. Din mormanul de fiare, au scăpat cu viaţă atît şoferul, cît şi cei trei pasageri. Din păcate, aceştia din urmă, printre care şi un bebeluş de 7 luni, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc, sîmbătă, în comuna Drăganu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 395

Continuare
 
Pendiuc are rea-credinţă! Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 22 decembrie 2014

Motivarea Tribunalului Bucureşti arată că

Pendiuc are rea-credinţă!

# Din această cauză, primarul a rămas în arest

 

 Cu o aşa motivare venită de la Tribunalul Bu­cureşti, e lesne de înţeles de ce nu au admis, vineri, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, contestaţia primarului Tudor Pendiuc. Edilul a rămas în arest preventiv, mandatul expirîndu-i după perioada Sărbătorilor. Iată în continuare pasaje din motivarea dată de magistraţii care au decis, vineri, 12 decembrie, ca primarul Piteştiului să se întoarcă în arest.

Comentarii (2) | Vizualizari: 672

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Ajuns la închisoare pentru abandon de familie

Ionuţ Bogdan Marinescu va ajunge la închisoare, fiind nevoit ca următorii trei ani să şi-i petreacă în spatele gratiilor. Individul a fost judecat pentru abandon de familie, după ce nu a mai plătit pensia alimentară. A primit o pedeapsă cu închisoarea de un an. Cum avea o altă condamnare cu suspendare de 2 ani, instanţa a dispus să o execute şi pe aceasta. Astfel, completul a hotărît ca Ionuţ Bogdan Marinescu să execute în total trei ani de închisoare. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel. Dacă va fi menţinută, bărbatul va fi încarcerat.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
Ştiri de la Poliţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

Ştiri de la Poliţie

 

S-a ales cu dosar penal

Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Poiana Lacului l-au depistat pe Alin Cosmin C., 26 de ani, din comuna Băbana, în timp ce conducea un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvîrşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui auto neînmatriculat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 389

Continuare
 
Pedepse cu executare pentru trei inculpaţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

Judecaţi după ce au demontat şinele de cale ferată

Pedepse cu executare pentru trei inculpaţi

 

 Trimişi în judecată după ce au furat componente de cale ferată, trei indivizi şi-au primit pedepsele. Judecătoria Piteşti a dispus pedepse cu executare pentru Adrian Doru Şerban, Bobi Gheorghe Şerban şi Marius Constantin Miu. Aceştia vor fi obligaţi să plătească despăgubiri Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Craiova. Sentinţa poate fi atacată.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Bebeluş, rănit în accident Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

Din vina unui puştan grăbit,

Bebeluş, rănit în accident

 

 Un bebeluş de doar trei luni a fost victima unui accident rutier petrecut, joi, la Mărăcineni. De vină pentru evenimentul rutier este un puştan de 22 de ani, care, aflat la volanul unui au­to­turism, n-a a­cordat prioritate de trecere unei al­te maşini, im­pac­tul dintre cele do­uă fiind ine­vi­ta­bil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Condamnat după 3 ani Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

A provocat un accident, iar acum şi-a primit pedeapsa

Condamnat după 3 ani

 

 A provocat un accident rutier, iar acum şi-a primit pedeapsa. În anul 2011, Constantin Cătălin Şerbănoiu a fost trimis în instanţă, sub acuzaţia de ucidere din culpă. Şoferul vinovat de cele petrecute a primit o condamnare de 2 ani închisoare cu suspendare. Instanţa i-a aplicat şi o serie de interdicţii. Bărbatul are de plătiti şi sume mari de bani drept despăgubiri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 429

Continuare
 
Pendiuc rămîne în arest! Imprimare E-mail
(9 voturi)
sâmbătă, 20 decembrie 2014

Curtea de Apel Bucureşti a respins, ieri, cererea primarului

Pendiuc rămîne în arest!

 

 Primarul Tudor Pendiuc nu se va putea în­toar­ce acasă de Sărbători. El va petrece Cră­ciu­nul şi Revelionul în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Române. Asta după ce, ieri, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia de­pu­să de Tudor Pendiuc. De asemenea, instanţa a respins şi contestaţia DNA prin care ataca senţinţa Tribunalului Bucureşti prin care omul de afaceri Constantin Scarlat rămînea în con­tinuare în arest la domiciliu. 

Comentarii (18) | Vizualizari: 882

Continuare
 
Judecat după ce a înşelat SC Vlăsia Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 decembrie 2014

Judecat după ce a înşelat SC Vlăsia

 

Anul trecut, Petrică Iov a fost trimis în judecată, după ce a înşelat SC Vlăsia. În iunie anul acesta, a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la 1 an şi 7 luni închisoare cu suspendare, însă procurorii au făcut apel. Ieri, Curtea de Apel Piteşti l-a admis şi i-a mărit lui Iov pedeap­sa iniţială cu trei luni. În plus, inculpatul are de respectat mai multe obligaţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 254

Continuare
 
Copilotul SMURD, înmormîntat cu salve de foc! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 19 decembrie 2014

Copilotul SMURD, înmormîntat cu salve de foc!

 

 Durere fără margini, la Mioveni! Copilotul Ginel Claudiu Crăcănel, mort la datorie, a fost condus, ieri, pe ultimul drum, de peste o mie de persoane. Pe lîngă rude, prieteni, colegi, autorităţi locale, judeţene şi centrale, din cortegiul funerar au făcut parte şi oameni ce nu l-au cunoscut niciodată, dar care au fost marcaţi de tragedie. Pentru toţi, mioveneanul în vîrstă de 42 de ani, care locuia într-un bloc de pe strada Eroilor, va ră­mîne eroul ce a salvat vieţi pînă în ultima clipă. Slujba a avut loc la Catedrala Sf. Petru şi Pavel, iar înmormîntarea, la Cimitirul bisericii Sf. Gheorghe, din Mio­veni. Au fost trase trei salve de foc, s-a intonat imnul naţional, la final soţiei celui care a urcat, în prag de Sărbători, la ceruri, fi­indu-i înmînate decoraţiile pri­mite de Ginel pe parcursul ca­rierei sale şi o plachetă de onoare. Că­pitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel a lăsat în urma sa doi părinţi, o soţie, dar şi un băieţel de doar 9 ani, îndoliaţi pe veci.      

   M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 243

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7830
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Luni, 22 Decembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter