Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Vijelia a lăsat pe întuneric mai multe localităţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 iulie 2014

Vijelia a lăsat pe întuneric mai multe localităţi

 

 Meteorologii au dat avertismente de cod galben, anunţînd ploi a­bundente, duminică. Într-adevăr, a plouat de parcă ar fi turnat cu găleata, în unele zone, însă autorităţile anunţă că nu au fost probleme deosebite cauzate de feno­­­menele meteo. Deşi n-au fost înregistrate inundaţii, mai multe localităţi au rămas pe întuneric.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 241

Continuare
 
Falşi deratizatori, în oraş Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 29 iulie 2014

Aveţi grijă pe cine băgaţi în case!

Falşi deratizatori, în oraş

 

 De o surpriză neplăcută a avut, ieri, parte o piteşteancă ce locuieşte în cartierul Prun­du. Femeia s-a trezit la uşă cu doi indivizi care pretindeau că sînt de la o firmă de deratizare. Mai de voie, de nevoie, femeia s-a văzut pusă în situaţia de a le permite mun­citorilor să-şi facă treaba. Deşi iniţial i se spusese că acţiunea este gratuită, la final nota de plată era una destul de mare. Angajaţii au fost daţi pe mîna oamenilor legii, fiind întocmit un dosar de cercetare penală de înşelăciune.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 457

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

A lovit maşina că nu a cedat trecerea

Forţîndu-şi intrarea în intersecţia din comuna Mărăcineni, a DN 73 cu DN 73 D, drumul care duce către Mio­veni, Puiu M., de 38 ani, din comuna Valea Iaşului, a provocat un accident rutier, duminică seară. Bărbatul a ieşit dintre Colibaşi, în intersecţie, ignorînd semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea“, amplasat în zonă. Din a­ceas­tă cauză, a lovit maşina condusă re­gu­la­mentar de Jan Laurenţiu S., de 58 ani, din Mioveni, pe DN 73, şo­seaua Piteşti - Cîmpulung. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Maria S., de 57 ani, din Mioveni, a su­ferit leziuni uşoare, fiind transportată la spital, pentru îngrijirile medicale de ca­re avea nevoie. 

   M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 157

Continuare
 
Sinucigaşi de teama procurorilor DNA Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 29 iulie 2014

Sinucigaşi de teama procurorilor DNA

 

 O anchetă a procurorilor DNA este în plină desfăşurare, existînd suspiciuni de obţinere ilegală de pensii pe caz de boală la mai mulţi argeşeni. Pentru a lămuri situaţia, au fost citaţi ca martori sute de pensionari. Astfel, zilnic, la sediul DNA - Serviciul Teritorial Piteşti aşteaptă să ajungă în faţa procurorilor oameni trecuţi de prima tinereţe, pentru a povesti cum au fost întocmite dosarele de pensionare şi dacă au dat mită în acest sens. Din nefericire, au existat în această lună trei cazuri de pensionari care s-au speriat atît de tare de anchetă, încît au decis să îşi pună capăt zilelor. Dis­peraţi de ce ar putea păţi, s-au sinucis, lăsînd în urmă bilete prin care îşi explicau gestul.

Comentarii (3) | Vizualizari: 497

Continuare
 
Ca să evite impactul, a izbit un stîlp Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 iulie 2014

Şoferul a scăpat de una şi a dat de alta!

Ca să evite impactul, a izbit un stîlp

 

 Neatenţia! Acesta este motivul pro­du­cerii unui accident rutier, duminică, în Mioveni. Constantin F. nu a respectat regulile rutiere, fiind cît pe ce să lo­veas­că o maşină. A urmat o ade­vă­ra­tă cascadorie, în urma căreia o fe­me­ie nevinovată a fost rănită.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 244

Continuare
 
Şi-a făcut Golful zob! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 iulie 2014

Fiind cu ochii după cai verzi,

Şi-a făcut Golful zob!

 

 Atenţie la neatenţie, ar spune o persoană cu simţul umorului! Ion Nicolae, 44 de ani, din Piteşti, şi-a fă­cut maşina zob, ieri, pe bulevardul Nico­lae Bălcescu, din Piteşti. Bărbatul a intrat în­tr-un autobuz con­dus de Georgel Săvu­les­cu, 31 de ani, din Piteşti, care oprise în staţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Cod galben de ploi! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 iulie 2014

Cod galben de ploi!

 

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben valabilă şi în Argeş, de aseară, de la ora 18, şi pînă mîine, la ora 9. Potrivit acesteia, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în vestul şi sud-vestul ţării, precum şi în zona de munte. Vor fi averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vîntului, ce vor lua şi aspect de vijelie, în Oltenia, Banat, sudul Crişanei, sud-vestul Transilvaniei şi nord-vestul Munteniei. Cantităţile de apă vor depăşi, local, 25 - 30 litri pe metrul pătrat şi, izolat, 50 litri pe metrul pătrat şi va cădea grindină. Fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în restul teritoriului, dar pentru intervale mai scurte de timp şi pe arii restrînse.         

    I.Şutan

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 177

 
Petrică nu va avea urmaşi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 28 iulie 2014

Maimuţoiul a fost sterilizat în Ungaria, înainte de a fi adus la ZOO Piteşti

Petrică nu va avea urmaşi!

 

 Sutele de animale şi păsări care trăiesc la grădina zoologică din Pădurea Trivale se simt în elementul lor aici, dovadă stînd faptul că multe dintre ele s-au înmulţit, fiind îngrijite ca la carte. Familiile de lupi, lei, urşi şi tigri au crescut, în ultimii ani. Maimuţoiul Pişta, zis Petrică, un superb pavian cu mantie, adus, în urmă cu 11 ani, de la o grădină Zoologică din Ungaria, este unul dintre cele mai iubite exemplare din Trivale şi printre cele mai simpatice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Cisternă în flăcări, pe A1! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 28 iulie 2014

Accident spectaculos, la KM 110, cu un mastodont de 20 de tone

Cisternă în flăcări, pe A1!

 

 O cisternă încărcată cu sodă caustică s-a fă­cut, sîmbătă, scrum, pe au­tos­trada Bucureşti - Pi­teşti, la KM 110. Masto­dontul de circa 20 de to­ne s-a izbit de para­pe­­tul care desparte ce­le două sensuri de mers, iar în urma im­pac­tului, a izbucnit în flăcări. Şoferul, Iulian Marian Suciu, 27 de ani, din Cîmpia Turzii, s-a salvat sărind din cabina care luase foc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 371

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Razie la prostituate

Locurile frecventate de prostituate sînt bine ştiute de poliţişti, doar că, potrivit noului Cod Penal, „fetiţele“ nu mai pot fi trase la răspundere penal, ci doar amendate. Sîmbătă, în timpul unei razii a oamenilor legii, la Podul Viilor şi pe strada Depozitelor, din Piteşti, prostituatele au fost găsite „la serviciu“. Toate sînt cunoştinţe vechi ale po­li­ţiştilor şi jandarmilor, fiind, pînă acum, sancţionate de nenumărate ori. Elena Florentina M., 39 de ani, din Mioveni, Florica A., 30 de ani, din comuna Mătăsaru, judeţul Dîmboviţa, Silvia M., 29 de ani, din Ludeşti, Dîm­bo­viţa, Liliana M., 34 de ani, din Bucureşti, şi Mihaela Georgiana B., 29 de ani, din Piteşti, au fost de­pis­tate în timp ce-i ademeneau pe şoferii aflaţi în trafic, la o partidă de sex. Toate au fost amendate cu suma to­ta­lă de 2.500 de lei, însă e greu de crezut că vreuna va plăti sancţiunea.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
Cu maşina sub tir, pe Dealul Negru Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 iulie 2014

Patru unguri au avut cumpănă, sîmbătă seară, la Morăreşti

Cu maşina sub tir, pe Dealul Negru

 

 Accident grav, petrecut, sîmbătă seară, pe Dealul Negru, pe drumul dintre Piteşti şi Rîmnicu Vîlcea, în comuna Morăreşti. Trei persoane au ajuns la spital, dintre care două în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a pă­truns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un tir. Poliţiştii au deschis o anchetă şi nu exclud ca, dincolo de viteză, pan­tă şi curbă deosebit de pericu­loa­să, o cauză a accidentului să fi fost şi pneurile de iarnă ale autoturismului.

Comentarii (1) | Vizualizari: 526

Continuare
 
Touareg făcut zob, la Smeura! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 28 iulie 2014

O fată în comă şi un băiat grav rănit, transferaţi la Bucureşti

Touareg făcut zob, la Smeura!

 

 Sîmbătă, trei oameni au fost răniţi, în timpul unui accident petrecut la intrarea în comuna Smeura, dinspre Piteşti. Şoferul unui Volkswagen Touareg, a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de un cap de pod, după care auto­vehiculul s-a răsturnat, fiind proiectat la cîţiva metri de şosea, pe o u­li­ţă denumită, ca o iro­nie a sorţii, „Aleea Spe­ranţei“.  Două dintre vic­time au ajuns la Bucureşti, în stare gra­vă. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 1287

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Minorul a comis trei infracţiuni

Gest inconştient al unui adolescent în vîrstă de 17 ani, din Cîmpulung! Pentru a impresiona o tînără de ace­eaşi vîrstă, băiatul s-a oferit să o plimbe cu motocicleta, ignorînd faptul că, neavînd permis, nu avea dreptul să con­ducă un astfel de vehicul. Mai mult, motocicleta nu era înmatriculată. Aflat pe strada Elena Doamna, din Cîm­pulung, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoutilitara condusă în faţă de Ion Cătălin Ş., de 46 ani, din Cîmpulung, şi a intrat în coliziune cu aceasta. Vehiculul pe două roţi s-a răsturnat pe calda­rîm, iar prie­tena motociclistului a fost rănită. Tînărul este acum cercetat penal pentru comiterea a trei infrac­ţiu­ni: condu­ce­rea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 272

Continuare
 
„Nu am văzut facturile, nu plătesc!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Nemulţumiri, după repararea terasei unui bloc din Piteşti:

„Nu am văzut facturile, nu plătesc!“

 

 Patru familii ale Asociaţiei de Proprietari 762 Piteşti, din strada Exerciţiu, reclamă că au de plătit sume nejustificat de mari, după ce au fost efectuate lucrări la terasa blocului şi de anvelopare. Nicolae Florescu, locatar al imo­bilului cu pricina, a venit la redacţia noastră, sesizînd faptul că, deşi le-au cerut reprezentanţilor asociaţiei documente justificative ale cheltuielilor, nu le-au obţinut. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 563

Continuare
 
Femeie bolnavă, dispărută de acasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Rudele au apelat la Poliţie, pentru a da de urma ei

Femeie bolnavă, dispărută de acasă!

 

 De peste două luni, Poliţia caută o femei dispărută din co­muna Teiu. Rudele au apelat la oa­me­nii le­gii, după ce, timp de o săptă­mî­nă, au căutat-o, fără să-i dea de urmă. Nici încer­că­rile poliţiştilor nu au dus la gă­sirea femeii, toc­mai de aceea, se face apel la ci­titorii noştri care au văzut-o şi pot furniza chiar şi cea mai mică in­formaţie des­­pre femeie să sune la 112 ori să anunţe cea mai a­pro­pia­tă secţie de poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

Continuare
 
Micuţul era blocat în apartament Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 26 iulie 2014

Părinţii au chemat disperaţi pompierii, să-şi salveze copilul de un an şi opt luni

Micuţul era blocat în apartament

 

 Un apel disperat a venit, joi după-a­mia­ză, de la o femeie al cărei băieţel, de un an şi opt luni, rămăsese blocat în apartament. Micuţul rămas singur plîngea, iar femeia nu avea cum să intre în casă, după ce uşa se încuiase în urma ei. Pompierii au fost nevoiţi să spargă geamul de la balcon pentru a in­tra în locuinţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6742
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Sinucigaşi de teama procurorilor DNA
N-o fi normal nici cum actioneaza procurorii DNA,asta in opinia noastra pt ca nu stim ce prceduri respecta ei, dupa cum ...
29/07/14 12:45 Mai mult...

Ei sînt Fiii şi cetăţenii de onoare ai Argeşului!
Felicitari tuturor celor selectati. Dar de ALEX ANDREI PIRVU s-a auzit auzit? De palmaresul realizarilor lui nu au auzit...
29/07/14 16:19 Mai mult...

Sinucigaşi de teama procurorilor DNA
Cred ca in aceasta poveste s-a pus "carul inaintea boilor". Au fost arestate numai doctoritele care se aflau la comisia...
29/07/14 12:03 Mai mult...

Sinucigaşi de teama procurorilor DNA
Nu e normal nici cum actioneaza procurorii DNA. Oamenii in marea lor majoritate sunt si bolnavi. Ca au dat mita au dat p...
29/07/14 11:30 Mai mult...

Ce credeţi că ar trebui făcut ca judeţul nostru să devi...
Bani sunt pentru a se face tot felul de proiecte de turism in Arges dar autoritatile isi baga banii in buzunar nu se ocu...
29/07/14 09:14 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 29 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->