Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

 Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi

 

Trei bărbaţi, tată, fiu şi ginere, au ajuns în arestul IPJ Argeş, fiind suspectaţi că ar fi comis o tîlhă­rie, anul trecut. Ieri, procurorul a dispus cercetarea în libertate a acestora, după ce a constatat că probele de la do­sar nu sînt concludente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 46

Continuare
 
Folosiţi rutele ocolitoare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Pentru a evita blocajele din trafic la Podul Viilor,

Folosiţi rutele ocolitoare!

 

 Lucrările care au început în zona Podul Viilor, la intrarea în Piteşti, au paralizat traficul. Zilnic, coloane lungi de maşini stau şi aşteaptă zeci de minute pînă trec podul, astfel că nervii şoferilor sînt puşi la grea încercare. Deşi în zonă sînt poliţişti din cadrul Serviciul Rutier şi poliţişti locali, care încearcă să fluidizeze circulaţia, aceştia nu fac faţă valului de autovehicule care aşteaptă în coloană. Şeful Serviciului Rutier Argeş, comisarul şef Marian Badea, vine cu o soluţie în folosul conducătorilor auto care tranzitează zona. Aceştia sînt sfătuiţi să folosească rute ocolitoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 80

Continuare
 
A luat un poliţist local pe capotă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Ca să scape, un şofer băut

A luat un poliţist local pe capotă

 

  Un agent de la Poliţia Locală Piteşti s-a aflat într-o situaţie urîtă, după ce un şofer refuzase să oprească la semnalele oamenilor legii. Din fericire, agentul nu a fost rănit, un coleg reuşind să-l tragă pe şofer din maşină înainte să accelereze. Au fost chemaţi poliţiştii de la Biroul Rutier Piteşti şi atunci toată lumea a înţeles de ce nu dorea conducătorul auto să dea ochii cu oamenii legii. Era băut zdravăn, avînd o concentraţie de alcool de 1,08 la mie în aerul expirat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 87

Continuare
 
La 34 de ani s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Părăsit de iubită, şi-a anun­ţat moartea pe Facebook

La 34 de ani s-a spînzurat!

 

 A scris un bilet de adio şi s-a spînzurat! Şi-a pus capăt zilelor în casă, de cîrligul lustrei. Mircea Dumitrana, din Piteşti, şi-a încheiat în acest mod socotelile cu viaţa, la 34 de ani. Descoperirea cruntă a fost făcută de bunica acestuia. Femeia crede că nepotul s-a sinucis din cauză că iubita lui şi-a luat copilul şi a ple­cat, lăsîndu-l pe Marius singur. Înainte de a-şi curma zilele, bărbatul şi-a anunţat moar­tea pe Facebook. Din păcate, prietenii nu au luat în seamă mesajele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 74

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Minoră accidentată

Un şofer neatent a rănit o adolescentă, în timp ce traversa regulamentar. Cornel S., de 58 de ani, din comuna Căteasca, se afla la volanul unui autovehicul pe bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti, îndreptîndu-se către Vama Piteşti. Acesta nu a oprit la una dintre trecerile de pietoni şi a lovit-o pe fata în vîrstă de 15 ani, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal. În urma loviturii, minora a suferit leziuni uşoare. Pe numele celui de la volan a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut şi permisul.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 43

Continuare
 
Soloholmes, reţinut pentru ultraj Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

După o încăierare între două clanuri de rromi,

Soloholmes, reţinut pentru ultraj

 

 Acţiune în forţă a poliţiştilor argeşeni, luni seară, pe strada Plopilor, din Piteşti, acolo unde fraţii Gardian s-au luat la ceartă. Pe de-o parte, Soloholmes Gardian cu ai lui, de cealaltă, Constantin Gardian, zis Împăratul, cu ai lui. Conflictul a degenerat, astfel că a fost necesară intervenţia poliţiştilor de la Secţia 2 şi a mascaţilor. Cînd toată lumea credea că apele s-au liniştit, tabăra rromilor şi-a îndreptat furia asupra poliţiştilor care încercau să restabilească ordinea şi liniştea. Astfel s-a ajuns la ultraj, iar Soloholmes Gardian, în acelaşi timp şi bulibaşa al ţiganilor, şi-a petrecut noaptea în arest, fiind reţinut pentru ultraj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 
Electrocutatul a scăpat cu viaţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Pescarul a atins cu undiţa firele electrice

Electrocutatul a scăpat cu viaţă

 

 Fără doar şi poate, Mihai Cojocaru, un bărbat în vîrstă de 57 de ani, din Piteşti, se poate considera un om norocos. Ieri dimineaţă, omul a păcălit moartea, scăpînd cu viaţă după ce a fost electrocutat. Este evident că a trecut cu bine peste o cumpănă, piteşteanul fiind convins că va trebui să-I mulţumească lui Dumnezeu pentru şansa de a se naşte a doua oară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 57

Continuare
 
Preotul Mărgăritescu, la un pas de moarte Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Ieri, zi cu ghinion pentru consilierul lui ÎPS Calinic:

Preotul Mărgăritescu, la un pas de moarte

 

 O clipă de neatenţie a unui şofer ar fi putut provoca o adevărată nenorocire, ieri, la Curtea de Argeş. Din fericire, coliziunea s-a soldat doar cu avarierea serioasă a celor două maşini. Şoferul vinovat a fost transportat totuşi la spital, din cauză că acuza dureri, dar investigaţiile au stabilit că nu suferise leziuni grave.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 72

Continuare
 
Prins de poliţişti, eliberat de procuror Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Încercînd să înşele prin metoda „Accidentul“,

Prins de poliţişti, eliberat de procuror

 

 Un cetăţean turc ce intenţiona să înşele un bărbat prin metoda „Accidentul“ şi-a găsit naşul la Piteşti. Po­li­ţiştii i-au întins o capcană şi l-au prins în flagrant chiar în timp ce lua banii. După ce a fost reţinut, Yildiz Ildat, de 41 de ani, a susţinut că el doar dorea să fa­că un serviciu unui pri­e­ten care îi ceruse să ridice un pachet de la Piteşti. Scuza lui nu a ţinut în faţa anche­ta­torilor, care ştiau foarte bine ce rol a avut turcul în acest caz.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
„În arest m-am îngrăşat 4 kg“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 04 august 2015

Interviu în exclusivitate cu primarul Florin Frătică:

„În arest m-am îngrăşat 4 kg“

# „Mîncam trei mese pe zi, mai bine ca acasă“

 

 Primul interviu, după 175 de zile în arest, cu primarul Florin Frătică aduce în prim-plan un om. Un simplu om, cu bune şi cu rele, care a trecut printr-o perioa­dă dificilă, dar peste care a reuşit să treacă. Un alt­fel de Florin Frătică, faţă de cum mulţi îl ştiau, care acum s-a îngrăşat 4 kilograme, vorbeşte precaut şi-şi măsoară cuvintele, dar e pus pe treabă şi vrea să-şi termine mandatul, ca apoi să-şi dedice tot timpul familiei. A stat în celulă cu oameni celebri, i-a cu­nos­cut pe fiecare în momentele grele, a resimţit şi el lipsa libertăţii, a lăsat acasă un copil de două luni şi, cînd s-a întors, l-a găsit de opt luni. Vorbeşte cu vo­ce duioasă despre fetiţă şi parcă vrea să-i surprindă acum fiecare moment. Nu vrea să mai piardă nici o clipă departe de ea! Despre aceste simţiri, dar şi despre povestea din spatele gratiilor am vorbit ieri cu Florin Frătică.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 920

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A lovit cu maşina un autobuz

Duminică, Aurelian D., în vîrstă de 73 de ani, venea dinspre Budeasa către strada Depozitelor. El nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz care era condus regulamentar de Constantin D., în vîrstă de 47 de ani, din comuna Copăceni, judeţul Vîlcea, iar cele două autovehicule s-au lovit. În urma acestui accident a fost uşor rănită Florica G., 67 de ani, din Piteşti, care era pasageră în maşina ce a provocat accidentul rutier, condusă de Aurelian D. Nici unul dintre şoferi nu consumase înainte băuturi alcoolice, conform poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier din Piteşti. Aurelian D. s-a ales cu dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă.   

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
Femeie lovită de un scuter Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 04 august 2015

Accident la Ziua Comunei Boteni

Femeie lovită de un scuter

 

 Petrecere mare, duminică, la Boteni, unde s-a sărbătorit Ziua Comunei. Cînd distracţia era în toi, un accident nefericit a întrerupt buna dispoziţie. Aurelia I., în vîrstă de 56 de ani, care tocmai plecase de la petrecere către casă, a fost lovită de un scuter, care a proiectat-o pe asfalt. În urma impactului, localnica a suferit leziuni grave la faţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

Continuare
 
MSS n-a respectat contractele de muncă Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 04 august 2015

Doi foşti angajaţi ai firmei de pază şi protecţie acuză:

MSS n-a respectat contractele de muncă

 

 Ore de muncă neplătite, contracte de muncă modificate după bunul plac, concedieri ilegale, sînt doar cîteva dintre acuzaţiile lansate de doi foşti angajaţi ai firmei de pază şi protecţie MSS la adresa conducerii. Constantin Dima şi Tiberiu Osiac, foşti a­genţi de securitate în cadrul societăţii amintite, s-au adresat insti­tuţiilor abilitate, făcînd plîngere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş şi la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Antifraudă. În urma sesizărilor, au fost făcute controale la MSS, în timpul verificărilor fiind constatate unele nereguli, pentru care MSS a fost sancţionată. Despre toate aceste acuzaţii, Ovidiu Costache, reprezentantul MSS, nu a vrut să comenteze, considerînd că este vorba de o răzbunare a foştilor angajaţi, spunînd că lasă insituţiile statului să dea un verdict în acest caz.

Comentarii (4) | Vizualizari: 719

Continuare
 
Salvatorii l-au cărat trei ore pe targă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 august 2015

Turist rănit în masivul Piatra Craiului

Salvatorii l-au cărat trei ore pe targă

 

 Intervenţie dificilă a salvamontiştilor ar­geşeni şi a jandarmilor montani, du­minică seara! Un turist bucureştean s-a rănit în timp ce urma un traseu foarte dificil din masivul Piatra Craiului. Avînd picio­rul fracturat, a sunat la 112. Salvatorii l-au transportat pe targă, timp de trei ore şi jumătate, printre stîncile abrupte, in­tervenţia fiind extrem de dificilă. Radu Ghiocel, în vîrstă de 39 de ani, a fost predat unui echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Municipal Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 256

Continuare
 
„Spintecătorul“, arestat în Suedia! Imprimare E-mail
(8 voturi)
marţi, 04 august 2015

Cazul: I-a tăiat gîtul cu sabia

„Spintecătorul“, arestat în Suedia!

 

 La aproximativ o lună de la comiterea faptei, Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Piteşti, a fost prins şi reţinut în baza unui mandat internaţional de ares­ta­re. Surse judiciare au confirmat pentru Curierul zilei faptul că „Spin­te­cătorul“, aşa cum a fost numit bărbatul, a fost prins în Suedia şi urmează a fi extrădat în România, pentru a da socoteală în faţa autorităţilor. Individul este acuzat de tentativă de omor, după ce, pe data de 4 iulie seara, l-a tăiat cu sabia la gît pe Iulius Cezar Cîrţu, de 31 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 765

Continuare
 
Cascadorie la Mărăcineni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 03 august 2015

Evitînd un biciclist,

Cascadorie la Mărăcineni

 

 Cascadorii din filme ar păli de invidie, dacă ar vedea ce salt spec­ta­culos a fost nevoit să facă şoferul unui Opel, ieri, la Mărăcineni, pen­tru a evita un biciclist! Maşina a izbit capătul din beton al glisierei despărţitoare, s-a ră­su­cit, sărind în aer, şi s-a răsturnat, mergînd tîrîş pe pavilion circa 50 de metri. O persoană a fost rănită uşor, restul pa­sagerilor din Opel scăpînd ca prin mi­nu­ne, nevătămaţi, în ciu­da impactului violent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 935

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3366
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Miercuri, 5 August

 Prima Pagina Curierul Zilei 


 
Flag Counter