Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Primarul din Căldăraru, incompatibil Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Ionuţ Rîcanu a avut întreprindere individuală cînd era vice

Primarul din Căldăraru, incompatibil

 

 Agenţia Naţională de Integritate a anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, faptul că a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă, precum şi indicii privind existenţa conflictului de interese de natură penală în cazul a 19 foşti şi actuali aleşi locali. Printre aceştia se numără şi actualul primar al comunei Căldăraru, Ionuţ Rîcanu, la care s-a constatat starea de incompatibilitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 36

Continuare
 
10 copii şi-au făcut răni pe mîini! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Jocul periculos Balena albastră a ajuns în Argeş?

10 copii şi-au făcut răni pe mîini!

 

 Jocul Balena albastră se pare că a început să aibă adepţi şi printre elevii argeşeni! După ce săptămîna trecută a fost sesizat Inspectoratul Şcolar Argeş cu privire la faptul că 9 elevi de la o şcoală din Curtea de Argeş s-au zgîriat pe mîini, marţi a fost făcută o nouă sesizare, ce vizează un copil de la Şcoala Hîrseşti, care s-a rănit pe mîini.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 45

Continuare
 
Fraţii otrăviţi sînt în stare critică Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

 S-au intoxicat cu medicamente, fiind duşi cu elicopterul la Bucureşti

Fraţii otrăviţi sînt în stare critică

 

 Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, doi fraţi, o fetiţă de 5 ani şi un băieţel de 6 ani, din Vlădeşti, au fost trimişi de urgenţă cu elicoptere SMURD la un spital din Bucureşti, în stare comatoasă, după ce s-au intoxicat cu o substanţă toxică necunoscută. Iniţial, în jurul prînzului, s-a dat alarma doar pentru copilă, însă, la aproximativ patru ore de la prima intervenţie, elicopterul l-a preluat şi pe fratele acesteia, care se afla într-o stare mult mai gravă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 58

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

14 ha de vegetaţie uscată, arse

Marţi, pompierii argeşeni au intervenit pentru lichidarea a 7 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş în localităţile Beleţi-Negreşti, Valea Mare Pravăţ, Purcăreni, Sălătrucu, Uda, Călineşti şi Berevoieşti. Toate incendiile au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Suprafaţa totală afectată de arderea vegetaţiei uscate a fost de aproximativ 14 ha. 

I.Ivănoiu

Pompierii, chemaţi să deblocheze uşa

Membrii unui echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Garda de Intervenţie Nr.2 Topoloveni au fost solicitaţi să intervină în Topoloveni,  pe strada Parcului, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la parter. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea ferestrei de la parter cu ajutorul accesoriilor din dotare, în interior fiind găsit proprietarul, care se afla în imposibilitatea de a se deplasa. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.  

I.Ivănoiu

A luat foc maşina

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în localitatea Tigveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Maşina a ars în proporţie de 90 %. Sursa probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţie deteriorată.

I.Ivănoiu

17 şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 206 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 49.564 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Prins cu autorizaţia expirată

 Georgel Dumitru L., de 43 de ani, din comuna Hîrseşti, a fost depistat pe strada Dumbravei de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Conducea fără permis

Iuliana Casiana M., de 28 de ani, din comuna Berevoeşti, a fost prinsă de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Femeii i s-a întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Prins băut la volan

 Teodor B., de 50 de ani, din comuna Corbeni, a fost depistat de  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, în timp ce conducea pe drumul comunal Oeşti-Pămînteni un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de alcool de 0,45 la mie în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Dosar penal din cauza alcoolului

Marian M., de 38 de ani, din comuna Stolnici, a fost prins de oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului în timp ce conducea un tractor, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcolice. El avea o concentraţie de alcool de 0,50 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferului i-a fost întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Pe mopedul neînmatriculat şi fără carnet

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au depistat pe Marian Cristian D., de 21 de ani, din comuna Hîrseşti, în timp ce conducea un moped, neînmatriculat sau neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. Tînărul s-a ales cu dosar penal.   

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 30

Continuare
 
Nemulţumiţi de salarii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Funcţionarii publici din cadrul DGEP Argeş,

Nemulţumiţi de salarii

 

 Ieri, funcţionarii publici din cadrul DGEP Argeş au trimis o scrisoare deschisă consilierilor judeţeni, cu titlul „Discriminare sau rea-voinţă?“. Ei sînt nemulţumiţi de sumele alocate instituţiei în proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2017, susţinînd că aceste fonduri sînt insuficiente plăţii drepturilor lor salariale. Iată ce se spune în această scrisoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Patron dus la închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Judecat pentru evaziune fiscală,

Patron dus la închisoare

 

 Trimis în judecată pentru evaziune fiscală în anul 2015, Iulică Dumitru Bădiţă, de 36 de ani, din Piteşti, a fost încarcerat, ieri, la Penitenciarul Colibaşi, după ce instanţa l-a condamnat la 4 ani închisoare. Afaceristul acuzat că a prejudiciat statul înregistrînd facturi false are de plătit despăgubiri în valoare de 502.742 lei daune materiale, la care se vor adăuga şi dobînzi şi penalităţi pînă la achitarea integrală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 
Cauza sinuciderii, un mister! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

Cazul Asistent medical mort în cabinet!

Cauza sinuciderii, un mister!

 

 Misterul morţii lui Bogdan Toma, asistentul care s-a sinucis la serviciu marţi, nu a fost desluşit. Cu toate că a lăsat în urmă un bilet de adio de patru pagini, bărbatul nu a mărturisit ce l-a împins la un asemenea gest. Rudele susţin că nu cunosc motivul şi că, din cîte ştiu ele, Bogdan nu avea supărări, nici probleme care să-l determine să îşi curme zilele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Îşi viola copila de 13 ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 martie 2017

A ajuns după gratii

Îşi viola copila de 13 ani

 

 Caz terifiant la Ştefăneşti! Un tată îşi abuza sexual fiica în vîrstă de 13 ani! Copila a ajuns într-un centru de urgenţă, după ce s-a aflat la ce era supusă de părintele ei. La rîndul său, bărbatul, căruia numai tată nu-i poţi zice, a ajuns în arest. Totul a ieşit la iveală după ce minora i-a mărturisit mătuşii ei prin ce trece.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 51

Continuare
 
Ajutor, după ce i-a ars locuinţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Autorităţile i-au cumpărat materiale de construcţii

Ajutor, după ce i-a ars locuinţa

 

 Autorităţile locale din comuna Valea Mare Pravăţ au decis, recent, să sprijine cu bani de la bugetul local o femeie din satul Nămăeşti, căreia, la mijlocul lunii ianuarie 2017, i-a fost distrusă locuinţa în urma unui incendiu. Ajutorul a fost atribuit în baza Legii 416/2001, privind rezolvarea unor situaţii de urgenţă ale cetăţenilor, cum ar fi: decesul unei rude, o boală ce necesită spitalizare şi intervenţie chirurgicală, pierderea locuinţelor ca urmare a unor evenimente nefericite etc.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 149

Continuare
 
Fraţi de 5 şi 6 ani, în stare critică Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 martie 2017

După ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută,

Fraţi de 5 şi 6 ani, în stare critică

 

 Un elicopter SMURD a ate­rizat, ieri, în jurul orei 14.30, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel, pentru a prelua o fetiţă în vîrstă de 5 ani, din Vlădeşti, care avea probleme medicale grave şi necesita transferul la un spital din Bucu­reşti, după ce s-a intoxicat cu o subs­tan­ţă toxică necunos­cută. Fetiţa a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgen­ţe a Spitalului Municipal şi, pentru că starea ei de să­nă­tate nu-i permitea transportul spre Capitală cu o ambu­lanţă, s-a ales deplasarea pe calea aerului. Aseară, a fost dus cu elicopterul la Bucureşti şi fratele în vîrstă de 6 ani al copilei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Poienarii de Muscel

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în localitatea Poienarii de Muscel, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars casa din bîrne de lemn pe 40 mp. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza focului deschis în spaţii deschise.  

  I.Ivănoiu

11 permise, reţinute de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au  efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 48.089 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare. 

    I.Ivănoiu

A luat foc rumeguşul din buncăr

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în localitatea Pietroşani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rumeguşul depozitat într-un buncăr. La stingerea incendiului a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti. Au ars aproximativ 500 kg de rumeguş şi 0,5 mc cherestea. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit  produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

I.Ivănoiu 

Proiectil găsit pe ogor în Dobreşti

 Echipajul pirotehnic de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Dobreşti, pentru asanarea teritoriului de muniţie neexplodată, întrucît, în urma unor lucrări agricole, un cetăţean a descoperit un obiect metalic. În urma cercetării, echipajul pirotehnic a găsit şi ridicat, în vederea distrugerii, un proiectil exploziv, de calibrul 76 mm, trecut prin gura de foc, fără focos, provenit din Al Doilea Război Mondial. 

I.Ivănoiu 

Pe moped, băut şi fără carnet

Ilie Nicolae D., de 51 de ani, din comuna Mărăcineni, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un moped, neînregistrat sau neînmatriculat. De asemenea, bărbatul nu avea permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de  0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal.    

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 229

 
Locuri pentru palestinieni, la Pompieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Încep înscrierile la şcolile de specialitate

Locuri pentru palestinieni, la Pompieri

 

 Din aprilie, încep înscrierile pentru elevii care doresc să urmeze cursuri ale unor unităţi de învăţămînt pentru a deveni ofiţeri sau subofiţeri la Pompieri. În funcţie de şcoala pe care doritorii vor să o urmeze, se modifică data-limită de depunere a dosarelor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 262

Continuare
 
S-au îmbogăţit din proxenetism Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

În cursul anchetei s-a descoperit:

S-au îmbogăţit din proxenetism

 

 Cazul proxeneţilor din Cîmpulung a făcut vîlvă anul trecut, cînd mai mulţi oameni de afaceri au ajuns în arest, fiind acuzaţi că au făcut bani de pe urma soţiilor sau iubitelor, pe care le-au determinat să practice prostituţia. Ocupaţia acestora nu era un secret pentru nimeni, indivizii afişînd maşini de lux, dînd petreceri impresionante şi deţinînd imobile scumpe. Dată fiind complexitatea dosarului, cu un număr mare de inculpaţi, 23 în prima fază, procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş au împărţit cauza în mai multe dosare, acestea începînd să fie trimise pe rolul Tribunalului Argeş. În cadrul anchetei, procurorii au stabilit că veniturile suspecţilor erau importante, trei dintre ei cîştigînd mai bine de 100.000 de euro.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 471

Continuare
 
Trei patroni, reţinuţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

Emiteau facturi false

Trei patroni, reţinuţi

 

 Trei oameni de afaceri din Piteşti au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, fiind acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Carmen Bulimar, de 49 de ani, Oreste Eugen Pricolici, de 47 de ani, şi Laurenţiu Petrescu, de 45 de ani, au petrecut noaptea în celulă, fiind acuzaţi că au adus un prejudiciu la bugetul de stat în valoare de 1.607.225 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1272

Continuare
 
Asistent medical, mort în cabinet! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 29 martie 2017

La 35 de ani,

Asistent medical, mort în cabinet!

 

 Descoperire cutremurătoare, ieri, într-un cabinet medical din cadrul policlinicii de pe bulevardul I.C. Brătianu! Asistentul medical generalist Bogdan Toma, în vîrstă de 35 de ani, zăcea mort pe canapeaua din încăpere. Bărbatul s-a sinucis, bînd o substanţă toxică. Lăsase un bilet de adio foarte lung, în care îşi cerea iertare tuturor rudelor, dar şi doamnei doctor Liliana Ţeţiu, în cabinetul căreia şi-a pus capăt zilelor. În mesajul impresionant, nu a spus însă şi motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. Rudele, şocate, susţin că Bogdan Toma nu avea nici un motiv să se sinucidă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2212

Continuare
 
Se încălzeşte vremea Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 martie 2017

Se încălzeşte vremea

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 aprilie. Potrivit acesteia, procesul de încălzire a vremii va determina o medie a temperaturilor maxime de 20 de grade Celsius pe 29 şi 30 martie. După o zi mai rece, din nou vremea se va încălzi, astfel încît pe 3 aprilie vor fi, în medie, temperaturi maxime de 18 grade. Ulterior, această medie se va încadra în limite apropiate de normalele perioadei, respectiv între 16 şi  18  grade. Temperaturile minime  vor  creşte şi ele de la o medie de 1-2  grade Celsius în  primele două nopţi, pînă la 5-6  grade în jurul  datei de 31 martie. După o noapte  rece, această medie va urca treptat spre o medie de 4-6 grade.  Probabilitatea de apariţie a ploilor  va fi mai ridicată pe 30 martie şi în  intervalul 4  -  7 aprilie.  

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 174

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4469
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD
asta este unul din ******** din decembrie 89
29/03/17 11:58 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Lasand deoparte ca nu se face nimic pentru recuperarea palmaresului lui FC Arges, lotul SCM este slab valoric si se vor ...
29/03/17 09:26 Mai mult...

Fraţii otrăviţi sînt în stare critică
***** astia cu BMW-uri, ar trebui bagati la puscarii dublu decat alti conducatori auto. Astia se cred regii soselelor, p...
29/03/17 11:58 Mai mult...

„Ratăm foarte mult“
Nu mai aruncati cu declaratii ca vreti promovarea,este o iluzie.Publicul va hiuduie ca le vindeti iluzii desarte.Jucati ...
28/03/17 21:29 Mai mult...

La 17 puncte de locul doi!
Clona Clona pazeaaaa ma ca vine clona! Ha ha haaaa ... cu aceasta clona o mare pata pe traditia fotbalistica a Pitestiu...
28/03/17 21:01 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Joi, 30 Martie

   Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter