Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


A furat o bicicletă de 3.000 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 iulie 2016

Cercetat sub control judiciar,

A furat o bicicletă de 3.000 de lei 

 

 În urmă cu aproximativ o lună, Ilie Georgel O., în vîrstă de 33 de ani, din comuna Căteasca, a furat o bicicletă din holul unui centru comercial.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 280

Continuare
 
„Dorel“ a spart conducta de gaze Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 iulie 2016

La un pas de explozie în centrul Piteştiului

„Dorel“ a spart conducta de gaze

 

 Ieri, „Dorel“ a comis-o din nou! Din greşeală, în timp ce lucrau la demolarea unei construcţii, cu buldoexcavatorul, au atins o conductă de gaze. S-a întîmplat, ieri, pe strada Victoriei. Poliţia, pompierii şi re­prezentanţii firmei de gaze s-au deplasat la faţa locului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
A crescut numărul incendiilor de vegetaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 iulie 2016

Sfaturi de prevenţie de la pompieri

A crescut numărul incendiilor de vegetaţie

 

 În ultima perioadă, pompierii se confruntă cu un număr mare de incendii, mai ales la ţară, pe izlazuri. De asemenea, încep şi activităţile agricole de curăţare a terenurilor, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Puică Nicolae Argeş le reaminteşte agricultorilor şi celor care deţin terenuri cîteva reguli ce trebuie avute în vedere în această perioadă, pentru a evita adevărate dezastre ecologice, pierderi de vieţi şi de bunuri materiale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 132

Continuare
 
Au vrut să fure dintr-un magazin alimentar Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 29 iulie 2016

Prinşi cu ajutorul camerelor de supraveghere

Au vrut să fure dintr-un magazin alimentar

 

 În urmă cu trei zile, doi tineri au spart un geam al unui magazin alimentar situat pe bdul IC Brătianu din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 284

Continuare
 
Acoperit de pămînt, dar trăieşte Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 iulie 2016

Terenul s-a surpat peste un muncitor

Acoperit de pămînt, dar trăieşte

 

 Ieri, în comuna Ciofrîngeni a avut loc un accident de muncă, în timp ce mai mulţi muncitori de la firma Iridex Group Construcţii lucrau de zor la un şanţ pentru înlocuirea reţelei de canalizare. Un mal de pămînt s-a surpat şi a căzut peste unul dintre lucrători. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 374

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Hoţ prins de poliţişti

Oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au identificat pe Cătălin Constantin C., de 20 de ani, din Vedea, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tînărul, în 16 iunie, ar fi sustras dintr-o locuinţă din Piteşti mai multe bunuri electrocasnice în valoare totală de 5.000 de lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi returnate persoanei vătămate. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi.

I.Ivănoiu

Probleme de securitate la casele de pariuri

Poliţişti din cadrul Poliţiei Cîmpulung au desfăşurat activităţi pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale. Cu această ocazie, la patru societăţii comerciale cu profil de activitate pariuri sportive, poliţiştii au constatat că nu erau asigurate cerinţele minimale de securitate conform planului de măsuri. Societăţile comerciale au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 8000 de lei.

I.Ivănoiu

Percheziţii la contrabandişti

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Topoloveni au făcut o percheziţie domiciliară la două persoane bănuite de săvîrşirea infracţiunii de contrabandă. În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat 2.040 de ţigarete nefiscalizate şi suma de 438 de lei, susceptibile a proveni din activităţi de contrabandă. Ţigaretele şi suma de bani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

I.Ivănoiu

Societate amendată cu 25.000 lei

Reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Ploieşti, alături de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, au efectuat un control la o societate comercială cu obiect de activitate exploatare şi prelucrare material lemnos, situată în Curtea de Argeş. În urma controlului, poliţiş­tii au constatat că societatea deţinea 21,12 mc lemn rotund, esenţă răşinoase, fără documentele legale de provenienţă, şi avea o lipsă din gestiune de 4,09 mc lemn rotund de fag. Societatea comercială a fost amendată cu 25.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 491 de lei, a fost confiscat contravaloric.

I.Ivănoiu

A rămas fără carnet din cauza alcoolului

Niculae M., de 47 de ani, din Găeşti, Dîmboviţa, a fost prins de oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.125 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. 

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 212

Continuare
 
Accident la Mărăcineni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iulie 2016

Ultima oră!

Accident la Mărăcineni

 

 Ieri seară, un accident de circulaţie a blocat traficul la Mărăcineni. Marian S., în vîrstă de 40 de ani, din Bascov, a intrat cu un Logan MCV break într-un Mercedes Sprinter, condus regulamentar de Vasile C., de 58 de ani, din Bradu. Şoferul Loganului nu a păstrat distanţa necesară şi a intrat în maşina din faţă, o dubă, care aparţine unei firme din Piteşti.

Comentarii (1) | Vizualizari: 697

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la mirişte

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în Suseni, sat Odăeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mirişte. Au ars aproximativ 15 ha de paie de grîu. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

I.Ivănoiu 

A ars gunoiul menajer

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în Costeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 500 kg de gunoi menajer. Potrivit pompierilor, a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

I.Ivănoiu 

Agenţii de securitate, fără uniformă

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au acţionat pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale. Cu această ocazie, la o societate comercială cu punct de lucru în  Piteşti, poliţiştii au constatat că reprezentantul acesteia nu a obţinut avizul de specialitate al poliţiei pentru planul de pază, iar reprezentantul prestatorului de servicii de pază nu a obţinut avizul de specialitate al poliţiei pentru planul de pază. De asemenea, acesta nu a dotat agenţii de securitate cu uniformă, însemne distinctive şi mijloace de apărare individuală. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au dat două amenzi în valoare totală de 4.000 de lei.

I.Ivănoiu 

În stop cardio-respirator, la 40 de ani

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  a intervenit în Piteşti, la un pacient de 40 de ani, aflat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, cu succes, pacientul fiind transportat la spital.

I.Ivănoiu 

S-a răsturnat cu maşina

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitaţi  în comuna Stîlpeni la o pacientă de 34 de ani. Femeia a fost victima unui accident rutier cu autoturismul propriu, care s-a răsturnat. Pacientei i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 335

Continuare
 
Arunca cu pietre în agenţii de pază Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 28 iulie 2016

Un tînăr din Trivale

Arunca cu pietre în agenţii de pază

 

 Nu a trecut foarte mult timp de cînd un tînăr a tras cu pistolul la bazinul din Trivale într-un agent MSS şi iată că aceştia sînt din nou ţinta unor puştani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 505

Continuare
 
Bărbat găsit mort într-un apartament din Grui Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iulie 2016

Bărbat găsit mort într-un apartament din Grui

 

 Un bărbat în vîrstă de 57 de ani, din Cîmpulung, a fost găsit fără suflare, marţi seara, chiar în locuinţa sa. Bărbatul era văduv şi îşi ducea traiul singur, într-un apartament situat în cartierul Grui, strada Gruiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
Au dat foc la saltea Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iulie 2016

Protest la Spitalul Penitenciar Colibaşi:

Au dat foc la saltea

 

 Ieri, la prînz, trei deţinuţi care erau închişi la Penitenciarul din Colibaşi, aflaţi în custodie la Spitalul Penitenciar, au dat foc unor obiecte care se aflau în celulă.

Comentarii (2) | Vizualizari: 556

Continuare
 
Poliţişti, trimişi în judecată Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 iulie 2016

Cazul Arestări la Circulaţie!

Poliţişti, trimişi în judecată

 

 După cum aţi mai putut citi în cotidianul nostru, poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş au fost reţinuţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, acuzaţi că au comis mai multe fapte ce contravin legii şi profesiei de poliţişti. Pe lîngă ei, în vizorul DGA s-au aflat şi un alt agent de la Serviciul Rutier Argeş, dar şi un poliţist local şi o persoană din afara sistemului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1253

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Foişor în flăcări  

 Ieri după-amiază, oamenii au sunat la Serviciul de urgenţă 112, după ce au văzut că, pe strada Teilor, din Piteşti, a luat foc un foişor confecţionat din lemn, situat în curtea unei case. Cei care au sunat s-au speriat şi din cauza faptului că exista posibilitatea ca focul să se extindă şi la casele din apropiere. Incendiul a fost  provocat de un cablu electric defect. Echipajul cu autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a venit imediat la faţa locului şi, în scurt timp, focul a fost stins.  

   A.Roşu

 Incendiu de la o ţigară

Un autocamion de intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în Mioveni, cartierul Colibaşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 1.000  mp de vegetaţie uscată. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de fumatul în locuri nepermise.

I.Ivănoiu

Au ars grîul şi ovăzul

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 Vedea a fost solicitat să intervină în comuna Poiana Lacului, sat Păduroiu Vale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mirişte. În timpul incendiului au ars aproximativ 5.000 mp mirişte de grîu, 3 ha de vegetaţie uscată şi 100 mp lan de ovăz. Incendiul a pornit de la focul deschis în spaţii deschise.

I.Ivănoiu

Zeci de tone de gunoi, făcute scrum

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Secţia  de Pompieri Costeşti a intervenit în Buzoeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetaţie uscată şi 20 de tone de gunoi menajer. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de o ţigară aprinsă aruncată în loc nepermis.

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 276

Continuare
 
I-a luat foc cauciucul pe autostradă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 iulie 2016

Spaimă pentru un şofer de camion:   

I-a luat foc cauciucul pe autostradă

 

 Un şofer al unui camion care mergea pe autostrada A1 a tras o spaimă de zile mari, după ce unul dintre cauciucuri a luat foc în timpul mersului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

Continuare
 
S-a tăiat la deget în feliatorul de pîine Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 iulie 2016

O angajată de la Kauflandul din Craiovei

S-a tăiat la deget în feliatorul de pîine

 

Luni după-amiază, o angajată de la Hipermarketul Kaufland din Craiovei a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, ea suferind un accident de muncă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 349

Continuare
 
Pasagerii au făcut atac de panică Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 iulie 2016

Pentru că a explodat cauciucul Fordului,

Pasagerii au făcut atac de panică

 

 Patru persoane care se aflau într-o maşină marca Ford Mondeo s-au speriat de moarte, cînd au ajuns cu maşina în parapet, pe autostrada A1, la kilometrul 110, pe direcţia Bucureşti - Vîlcea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 500

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3995
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Egal spectaculos în al doilea amical!
Vasile tot vasile ramane.Sustine ba fc arges renascut nu echipa primariei scm.Daca se duce primarul se duce si echipa.Fc...
29/07/16 16:02 Mai mult...

Baschet: Mihai Căprărescu, la Naţională
Va dati seama daca mihai Caprarescu prinde lotul national ce nivel avem !!!??!!!.....
29/07/16 12:31 Mai mult...

Egal spectaculos în al doilea amical!
Bravo SCM! Hai cu munca si la anul sa promovam! Pitestiul merita din nou pe FC Arges! Sa vina si palmaresul si cat mai m...
29/07/16 11:24 Mai mult...

Au dat foc la saltea
Acum o sa i cumparam infractorului saltea noua din bani publici sau infractorul urmeaza sa fie scos la munca pt a castig...
29/07/16 11:18 Mai mult...

Circulaţie fără restricţii pe DN 73
Cum adica? Drumul principal din Mioveni nu e al Primariei? O mare porcarie ca asta n.am mai auzit! Ma si miram ca arata ...
29/07/16 09:46 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 29 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter