Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


A dat o gaură-n buget de 160.000 lei Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 septembrie 2014

Patron trimis în judecată pentru evaziune fiscală

A dat o gaură-n buget de 160.000 lei

 

 Un nou dosar de evaziune fiscală, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş, a ajuns la final. Valentin Gabriel Miu, patronul firmei Seba Decor Product, a fost trimis în judecată pentru un prejudiciu adus la bugetul de stat de 160.0000 lei, potrivit cercetărilor. Omul de afaceri nu a înregistrat în contabilitate unele operaţiuni financiare derulate de societatea pe care o conduce.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Procurorul Austrianu, respins la interviu Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 septembrie 2014

S-a înscris la concursul pentru un post la DNA Piteşti

Procurorul Austrianu, respins la interviu

 

 Structura Centrală a DNA Piteşti a organizat concurs pentru ocuparea a 15 posturi în cadrul structurilor sale. Printre cei înscrişi la e­xamen s-a numărat şi procurorul Mărgărit Austrianu, cel care fusese delegat pe o funcţie la DNA Piteşti şi dorea să promoveze examenul pentru a deveni titular pe această funcţie. Magistratul care spera să se alăture definitiv colectivului condus de Daniela Lupu a renunţat la intenţie şi nu s-a mai prezentat la interviu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Schimbări în justiţia din Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 septembrie 2014

Unii au fost numiţi în funcţii, alţii au fost demişi sau au renunţat de bunăvoie

Schimbări în justiţia din Argeş

 

 Imediat cum vacanţa judecătorească a luat sfîrşit, la mai multe instanţe şi Parchete din Argeş au loc schimbări în funcţii. Consiliul Superior al Magistratruii a dispus numirea în funcţii a altor magistraţi sau suspendarea altora. Iată ce schimbări vor fi făcute în justiţia din Argeş. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
Prima zi de şcoală, la poliţie! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 16 septembrie 2014

Isprava unui elev: „Nouă dintr-o lovitură!“

Prima zi de şcoală, la poliţie!

 

 9, din prima zi de şcoală! Nu facem refe­ri­re la vreo notă, ci la numărul de maşini pe care un puştan a reuşit, ieri dimineaţă, să le şifoneze. Accidentul spectaculos s-a în­tîmplat la Mioveni. Aşa se face că, în loc să audă clopoţelul sunînd şi să-şi vadă co­legii, puştanul de 19 ani a ajuns la po­liţie, pentru audieri.

Comentarii (7) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 septembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclist rănit în accident

 Accident cu victime, din cauza neacordării de prioritate. Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe Bdul Basarabia din Piteşti. Georgel Daniel T., 33 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bdul Petrochimiştilor către Calea Craiovei, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stînga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus de Mihai D., 26 de ani, din Piteşti. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului şi a Larisei Andreea C., 21 de ani, din Piteşti, pasageră pe motocicletă. Georgel Daniel T. avea o concentraţie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti.   

M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 191

Continuare
 
Peste 450 de poliţişti, la datorie! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 septembrie 2014

Peste 450 de poliţişti, la datorie!

 

 Peste 450 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au fost la datorie, cu ocazia începerii noului şcolar. Ei au acţionat în întreg judeţul pentru menţinerea ordinii publice, creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi cadrelor didactice în incinta şi în zona adiacentă tuturor unităţilor de învăţămînt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 160

Continuare
 
Nunica, Monalisa şi Nadia rămîn în arest Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 16 septembrie 2014

Nunica, Monalisa şi Nadia rămîn în arest

 

 Cele trei ursărese care au tîlhărit un bătrîn de 78 de ani, din Bughea de Sus, au ajuns, ieri, din nou în faţa ma­gis­tra­­ţilor de la Jude­că­toria Cîmpulung. Mirela Călin, Marinela Alexan­dru şi Mihaela Petra­che au fost prezentate ju­de­cătorilor, după ce Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung a cerut prelungirea man­datelor de arestare preventivă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
Restricţie de viteză, pe podul Agigea Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 septembrie 2014

Restricţie de viteză, pe podul Agigea

 

Şoferii argeşeni care tranzitează podul Agigea trebuie să ştie că CNADNR a aprobat regimul de circulaţie pe acest pod de peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, pe DN39, KM 8+988, judeţul Constanţa. În perioada 14 iunie 2014 - 15 martie 2015, circulaţia pe Podul de la Agigea se va desfăşura astfel: va fi permisă trecerea tuturor categoriilor de au­tovehicule, fără restricţii de tonaj, pe cele patru benzi de circulaţie aferente podului, excepţie făcînd autovehiculele şi coloanele agabaritice; restricţionarea vitezei de circulaţie la 50 km/h, pe toată lungimea podului, pe cele patru benzi de circulaţie. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360 sau accesînd pagina de Internet: www.cnadnr.ro.  

  I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

 
Recuperată de părinţi din braţele iubitului! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 15 septembrie 2014

O adolescentă care fugise de acasă a fost adusă înapoi cu tămbălău

Recuperată de părinţi din braţele iubitului!

 

 Piaţa Primăriei din Cîmpulung a fost, sîmbătă, în jurul prînzului, pentru cîteva minute, scena unui tărăboi de  pomină, iscat de părinţii unei adolescente de 15 - 16 ani. Aceştia nu s-au dat în lături de la nimic, pentru a-şi recupera odrasla din braţele iubitului ei, cu cîţiva ani mai în vîrstă, pe  care nu-l vedeau cu ochi buni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

Continuare
 
Strivit de tractor Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 septembrie 2014

Sfîrşit tragic pentru un bărbat de 37 de ani, din Călineşti:

Strivit de tractor

 

 Sfîrşit tragic pentru un bărbat de 37 de ani, din Călineşti! Omul şi-a dat duhul, sîmbătă, într-o pădure din localitate. Totul după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat de cîteva ori, aruncîndu-l pe argeşean din cabină. În zadar s-au chinuit medicii chemaţi la faţa locului să-l ţină în viaţă pe bărbatul găsit inconştient. Manevrele de resuscitare au fost fără rezultat.

Comentarii (1) | Vizualizari: 438

Continuare
 
Un băiat de 17 ani, acuzat de viol Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 septembrie 2014

Dragoste cu scandal între minori, la Bîrla

Un băiat de 17 ani, acuzat de viol

 

 Ca să spele ruşinea, o familie din Bîrla l-a acuzat pe un adolescent de 17 ani, din aceeaşi localitate, că ar fi violat-o pe fata ei, cu trei ani mai mică. Mai mult, fratele minorei l-ar fi bătut măr pe cel care i-a iubit sora. O parte din scandal a ajuns în atenţia poliţiştilor, care au constatat că nu e vorba de viol, amîndoi minorii fiind de acord cu relaţia amoroasă, dar au deschis totuşi dosar de cercetare penală pe numele băiatului, pentru întreţinere de raporturi sexuale cu un minor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 563

Continuare
 
Salvat de la moarte de ginerele pompier! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 septembrie 2014

I-a stat inima de două ori, dar a supravieţuit

Salvat de la moarte de ginerele pompier!

 

 Un bărbat de 65 de ani, din comuna Godeni, a a­vut nevoie, vineri, de in­tervenţia elicopterului SMURD, pentru a fi trans­portat la un spital din Ca­pitală, după ce a suferit două stopuri cardio-res­pi­ratorii, la un interval foarte scurt. Omul a su­pra­vieţuit graţie inter­venţiei prompte a ginere­lui, pompier de meserie, care a sesizat că socrul său s-a prăbuşit la pă­mînt şi l-a resuscitat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 580

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 septembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Pădurar acuzat că face legea cu pumnul

 Un minor din Mălureni îl acuză pe pădurarul din localitate că l-a snopit în bătaie. Totul după ce băiatul în vîrstă de 15 ani ar fi fost prins la furat de lemne. Poliţia a intrat pe fir şi urmează să elucideze acest caz. Dan C., 47 de ani, din Mălureni, este acuzat de un tînăr din localitate că l-ar fi bătut măr. Scandalul ar fi pornit după ce minorul ar fi fost prins în pădure în timp ce dezrădăcina şi tăia lemne, fie pentru a le vinde, fie pentru a se încălzi, la iarnă. În urma sesizării făcute la poliţie, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Vom reveni. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
La 79 de ani, călcat pe zebră! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 septembrie 2014

Tragedie mare, pentru o familie din Mărăcineni

La 79 de ani, călcat pe zebră!

 

 La 79 de ani şi-a găsit sfîrşitul chiar pe trecerea de pietoni, locul care, scriptic vorbind, ar trebui să le ofere pietonilor cea mai mare siguranţă. Accidentul mortal a avul loc sîmbătă seara, la Mărăcineni. Şoferul, Ion D., un piteştean în vîrstă de 53 de ani, este acum cercetat penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 531

Continuare
 
Strivit de maşină, sub ochii tatălui! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 septembrie 2014

Tragedie, sîmbătă seară, la Băiculeşti

Strivit de maşină, sub ochii tatălui!

 

 Nimic nu poate să fie mai cumplit pentru un părinte decît să-şi vadă fiul murind sub privirile sale şi să nu poată face nimic, să-l salveze! Un asemenea coşmar îl va marca, pentru tot restul vieţii sale, pe un bărbat din Băiculeşti. Omul se afla, sîmbătă seara, împre­u­nă cu băiatul său şi cu alţi doi tineri, pe marginea drumului din localitatea de domiciliu, cînd o maşină i-a izbit în plin. Singurul care a scăpat nevătămat a fost bărbatul al cărui fiu a murit pe loc. Un alt bărbat a murit la scurt timp după accident, la spital, iar cea de-a treia victimă se zbătea, ieri seară, între viaţă şi moarte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1116

Continuare
 
„Vrea să îmi facă rău!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 13 septembrie 2014

Nepoata Patriarhului, în război cu soră-sa!

„Vrea să îmi facă rău!“

 

 De cînd şi-a întemeiat o familie la Coteşti, în judeţul Argeş, nepoata Patriarhului Daniel, Stela Ispas Ciobotea, a avut parte numai de scandaluri mediatice, alimentate din plin de tot felul de clevetitori, dar şi de cadrul familial tulbure care i-a marcat existenţa. Mai nou, jurnaliştii de la Libertatea susţin că tînăra a cerut în instanţă protecţie maximă, după ce, pe 8 iulie 2014, soţul ei a snopit-o în bătaie. Nepoata Patriarhului neagă însă implicarea în acest demers şi dă vina pe sora sa Anduza.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7094
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Prima zi de şcoală, la poliţie!
alta creatie a politiei romane. oare chiar nu ii pot depista din timp instructorii si politia inainte sa le dea permis? ...
16/09/14 12:07 Mai mult...

În chiloţi, după peşte!
Argeseni flamanzi, care in loc sa dati 10 lei pe un peste va bagati ca porcii in mal si va faceti de noroi pana la ochi....
16/09/14 12:52 Mai mult...

Eparhia Argeşului acordă împrumuturi avantajoase!
Da pe cand un titlu "Eparhia Argeşului infinteaza cantina saracilor" sau "Eparhia Argeşului ajuta copii saraci", "Epar...
16/09/14 11:07 Mai mult...

Eparhia Argeşului acordă împrumuturi avantajoase!
Vai de capul nostru, biserica si-a facut si banca, romani treziti-va, cum sa ma mai duc eu la biserica cand vad asemenea...
16/09/14 11:05 Mai mult...

Prima zi de şcoală, la poliţie!
alt kamikaze cu LOGAN.
16/09/14 11:00 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 16 Septembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->