Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Ofiţerii BCCO Piteşti au destructurat o reţea din 6 judeţe

Poliţiştii argeşeni, sperietoarea traficanţilor

 

 Acţiune de amploare, joi, organizată de ofiţerii  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în colaborare cu colegii din Vîlcea şi Neamţ. Au avut loc 37 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Bihor, Sălaj, Maramureş, Neamţ şi Cluj. Era vizată o grupare care vindea substanţe etnobotanice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 54

Continuare
 
Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Spărgătorii din Teleorman acţionau în Argeş

Trei arestaţi, doi fugiţi din ţară

 

 Alte cinci percheziţii au fost organizate de oamenii legii de la Poliţia Costeşti, în localitatea Videle din judeţul Teleorman, dar şi în Giurgiu, la domiciliile mai multor indivizi suspectaţi că ar fi comis spargeri în comuna Izvoru din judeţul Argeş. Acţiunea vine după ce, la începutul săptămînii, în acelaşi dosar au mai fost arestate preventiv două persoane. Acestora li s-a alăturat în arest cel de-al treilea complice, reţinut joi de anchetatori. Alţi doi teleormăneni, suspecţi în dosar, sînt fugiţi din ţară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 84

Continuare
 
Arestat că şi-a bătut nevasta Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Încălcînd interdicţia, un bărbat din Stîlpeni,

Arestat că şi-a bătut nevasta

 

 Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Stîlpeni, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, după ce a încălcat ordinul de protecţie impus de instanţă pentru protejarea soţiei, pe care o bătea şi ameninţa cu acte de violenţă, femeia avînd în repetate rînduri nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 88

Continuare
 
„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Delaraţie-şoc a bestiei:

„Dacă nu mă arestaţi, voi comite alte jafuri!“

Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

 Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vasile Dumitru Burcea, în vîrstă de 33 de ani, din Cisnădie, autorul jafului comis la vila patronului Semiramis, a dat dovadă de mult sînge rece în atacurile săvîrşite. Tupeul acestui individ continuă să uimească, dove­dind faptul că este cu adevărat diabolic. Agresorul nu recunoscut decît indirect faptele şi nu a arătat în faţa anchetatorilor nici cel mai mic regret. Din moti­va­rea dată de magistraţii Tribunalului Argeş, la ares­tarea preventivă, reise faptul că, în faţa procurorilor şi judecătorilor, individul periculos a anunţat că, dacă va fi lăsat liber, va continua să comită fapte de aceeaşi violenţă extremă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 95

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 10 ani de la înfiinţarea DGA

Astăzi, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, sărbătoreşte 10 ani de la înfiinţarea sa, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rîndul personalului Ministerului Afacerilor Interne. Prin toate acţiunile sale, DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul ca standarde atît pentru personalul propriu, cît şi pen­tru cel al MAI. Cei care doresc să reclame o faptă de corupţie comisă de un angajat al MAI, fie el poliţist, jandarm, pompier şi funcţionari publici din cadrul Prefecturii, arhivelor etc., o pot face la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa:  Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau direct la sediul structurii judeţene, la Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş, al cărui sediu se află în Piteşti, strada Victoriei nr. 60, telefon/fax 0248.607.000, interior 20300, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş vor marca cei 10 ani de activitate ai Direcţiei Generale Anticorupţie prin distribuirea de flyere cu me­saje anticorupţie, pe raza municipiilor şi oraşelor din judeţ, în colaborare cu lucrători din cadrul IPJ Argeş.  

 M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 46

Continuare
 
Lovit de maşină în timp ce traversa strada Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Imprudenţa l-a băgat în spital

Lovit de maşină în timp ce traversa strada

 

 Un tînăr în vîrstă de 24 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, miercuri sea­ră, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Bărbatul a fost acroşat de o maşină în timp ce traversa strada şi s-a ales cu un picior rupt, medicii fiind nevoiţi să-l supună unei intervenţii chirurgicale. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung fac acum cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 74

Continuare
 
Taximetrist complice cu hoţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 mai 2015

Verifică cineva cazierul lor?

Taximetrist complice cu hoţii

 

 În urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Po­li­ţi­ei Municipiului Piteşti, doi indivizi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau din garajele unor blocuri din Piteşti. Cei doi tineri în vîrstă de cîte 17 ani sînt suspectaţi de comiterea mai multor furturi în Piteşti, avînd alţi trei complici, între ei şi o femeie. Patru persoane au fost reţinute.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 113

Continuare
 
Conduceau cu acte expirate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

Conduceau cu acte expirate

 

 Poliţiştii de la Biroul Rutier din Curtea de Argeş l-au oprit în trafic pe A. Ion, în vîrstă de 47 ani, din localitate. După ce i-au fost cerute toate actele la control, poliţiştii de la rutieră au constatat că bărbatul conducea maşina avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pentru acest lucru, A. Ion s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

Continuare
 
Salvată din flăcări de vecini Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 29 mai 2015

O bătrînă de 80 de ani era să moară arsă de vie, la Mihăeşti

Salvată din flăcări de vecini

 

 # Femeia s-a ales cu arsuri de gradul I pe faţă, fiind transportată în stare de semiinconştienţă la spitalul din Cîmpulung

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 191

Continuare
 
Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Urmărire ca-n filme după un BMW X5!

Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit

 

 O acţiune banală a poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti s-a transformat, miercuri seară, într-o urmă­ri­re mai ceva ca-n filme, pe străzile din oraş! Oamenii legii au făcut semnal de oprire şoferului unui BMW X5. În loc să tragă pe dreap­ta, individul de la volan a accelerat. Pe conducătorul auto nu l-au determinat poliţiştii să oprească, ci o... pană...

Comentarii (4) | Vizualizari: 367

Continuare
 
„La Urgenţe, nu l-au băgat în seamă!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Soţia patronului TGM vorbeşte despre moartea soţului:

„La Urgenţe, nu l-au băgat în seamă!“

 

 Au trecut aproximativ trei săptămîni de cînd omul de afaceri Longi Niţescu, unul dintre asociaţii firmei TGM, a trecut în nefiinţă, la 44 de ani. Nici acum, familia şi partenerii săi de afaceri nu şi-au re­venit din şocul pierderii. Soţia celui de­cedat, Svetlana Niţescu, a transmis un mesaj emoţionant către toţi cei care l-au cunoscut. Aceasta a dorit să facă unele precizări şi a comentat la una din­tre ştirile publicate.

Comentarii (4) | Vizualizari: 440

Continuare
 
Marţea, cele mai multe accidente rutiere! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 mai 2015

IPJ Argeş a prezentat în cadrul Colegiului Prefectural statistica tuturor evenimentelor

Marţea, cele mai multe accidente rutiere!

# Aveţi grijă cum conduceţi în aceste zile!

 

 Se spune că în zilele de marţi sînt trei ceasuri rele. Ei bi­ne, potrivit ultimei statistici privind evoluţia evenimen­telor rutiere grave în perioada ianuarie - mai 2015, prezentate ieri în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, de şeful IPJ Ar­geş, Ionel Ispir, marţea s-au întîmplat cele mai multe acci­dente. Asta, deşi poliţiştii au intervenit şi au luat în vede­rea suspendării doar în primele patru luni ale anului 1.622 permise de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclistul nu avea permis

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe Dealul Negru, în comuna Morăreşti. Ion I., în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, conducea o motocicletă, iar din cauza vitezei excesive, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul vehiculului. A fost proeictat în şanţul de pe marginea şoselei. Conducătorul a fost rănit uşor, iar pasagera din spate, Maria P., de 41 de ani, tot din Piteşti, a fost rănită grav. Femeia a suferit o fractură de claviculă şi multe alte traumatisme. În timpul cercetărilor evenimentului rutier, poliţiştii au stabilit că Ion I. nu poseda permis categoria A care să-i permită să conducă motociclete. Acesta dăduse examen, însă nu promovase. Asta nu l-a împiedicat să plece la drum. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
Macovei, la DNA Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Ancheta procurorilor continuă în cazul DGASPC Argeş

Macovei, la DNA

 

 Directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Adrian Macovei, şi doi subalterni de-ai săi, între care şi Nelida Ghiţulescu, de profesie asistent social, şefa Biroului Adopţii şi Postadopţii din cadrul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, au fost, ieri, la DNA Piteşti. Aceştia au lăsat nişte documente solicitate de procurori, ieşind din sediu după cîteva minute.

Comentarii (2) | Vizualizari: 675

Continuare
 
Stănescu, audiat ca martor Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Regele internaţional al rromilor, la DNA Piteşti

Stănescu, audiat ca martor

 

 Ieri dimineaţă, Dan Stănescu, autointitulat regele internaţional al rromilor creştini, a fost audiat la DNA Piteşti. Acesta susţine că prezenţa lui în faţa procurorilor a fost în calitate de martor. Stănescu a spus la ieşire că dosarul este instrumentat de procurori ca urmare a unui scandal dintre două clanuri de rromi din Drăgăşani. Atunci, un Ferrari a fost incendiat, iar două persoane au fost arestate pe nedrept, ulterior fiind achitate de Curtea de Apel Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 273

Continuare
 
Bestia nu era supravegheată Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 29 mai 2015

Deşi fusese eliberat condiţionat în 2013,

Bestia nu era supravegheată

# Cazul: Atac sîngeros într-o vilă din Piteşti

 

 Autorul jafului din casa patronului firmei Semiramis a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Vasile Dumitru Burcea, 33 de ani, din Cisnădie, Sibiu, este recidivist, avînd mai multe condamnări, unele pentru fapte cu violenţă. Ziarele relatează faptul că individul, aflat în perioada eliberării condiţionate, îşi petrecea timpul alături de interlopi cunoscuţi. De asemenea, apar informaţii despre cele 15 jafuri comise de individ în Franţa, se pare imediat după perioada eliberării din penitenciar. Cum de nu a fost supravegheat de poliţiştii sibieni şi a putut ieşi din ţară aflaţi din materialul ce urmează.

Comentarii (2) | Vizualizari: 908

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3493
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„Vom face o singură echipă“
eu sper ca cei de la 1953 sa dispara curand. au facut mult rau fotbalului din pitesti cu rautatile lor, injurand in stan...
30/05/15 00:07 Mai mult...

Şoferul nu a explicat de ce nu a oprit
:)) cate grame a aruncat pe geam domnii politisti??? Grigore ai scapat baiatule... miz**** e politia romana
29/05/15 21:43 Mai mult...

Bestia nu era supravegheată
Cand au fost magistratii sau judecatorii trasi la raspundere pentru ceva?? Sunt mai rau ca doctorii....acolo daca omoara...
29/05/15 19:11 Mai mult...

Stareţul Ioasaf, sub control judiciar
O,da, a venit vremea sa ii mai controleze si cineva pe acesti "oameni onesti"
29/05/15 19:09 Mai mult...

Simplu: îşi bate joc de clienţii corecţi!
Bancile sunt camatari cu acte, la camatari iti iau casa....la banca ce se intampla....nu zice nimeni ca nu trebuie sa da...
29/05/15 19:07 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 30 Mai

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter