Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Spărgători săltaţi de mascaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Percheziţii la Bîrla şi Stolnici

Spărgători săltaţi de mascaţi

 

 De o bună bucată de timp, hoţii le-au dat multă bătaie de cap oamenilor legii de la Poliţia Costeşti. Au fost comise mai multe furturi din gospodării din comuna Stolnici şi, deşi oamenii legii aveau bănuieli cu privire la autori, nu puteau acţiona fără mandate. Ieri dimineaţă, au fost organizate 7 percheziţii la tot atîţia suspecţi, cu toţii fiind duşi la audieri. Doi dintre ei au fost reţinuţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
Casă incendiată de oamenii străzii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Casă incendiată de oamenii străzii

 

 O casă cu etaj, situată pe strada Cîmpului, din Piteşti, a fost incendiată de oamenii străzii de două ori în această săptămînă. Imobilul, deşi unul care valorează zeci de mii de euro, nu este locuit. Oamenii străzii s-au adăpostit acolo, însă, în loc să fie recunoscători că au unde să se adăpostească de gerul cumplit de afară, s-au pus pe distrugeri.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 423

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu la Băiculeşti

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Băiculeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al centralei unei locuinţe. Pompierii au concluzionat că focul a pornit din cauza faptului că nu fusese curăţat coşul de fum. Incendiul nu s-a extins la restul locuinţei, arzînd doar funinginea de pe coş. Un incendiu similar a avut loc şi în Rucăr, unde a intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la  Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punct de Lucru Rucăr.  

I.Ivănoiu 

Un bărbat fără adăpost, preluat de SMURD

Avînd în vedere temperaturile extrem de scăzute din timpul nopţii de joi spre vineri, echipajele SMURD au efectuat 16 misiuni de patrulare în principalele municipii şi oraşe din judeţ. Scopul misiunilor a fost găsirea persoanelor fără adăpost. În urma misiunilor a fost depistat un bărbat fără adăpost, care a fost transportat la spital.  

I.Ivănoiu 

Peste 2.000 de externări de la Spitalul-Penitenciar Mioveni

Ieri, la Penitenciarul-Spital Mioveni a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2016. Anul trecut, la nivelul Penitenciarului-Spital Mioveni au fost efectuate 2.476 externări, rata mortalităţii intraspitaliceşti a fost de 0,07%, iar incidenţa şi prevalenţa infecţiilor nosocomiale a fost constant zero. Bilanţul anului 2016 relevă faptul că personalul Penitenciarului-Spital Mioveni a desfăşurat un volum important de activităţi privind îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie, precum şi creşterea calităţii serviciilor medicale acordate deţinuţilor, în paralel cu asigurarea siguranţei deţinerii. Totodată s-a pus un accent deosebit şi pe îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru personal.

I.Ivănoiu 

Pacient de 66 de ani, resuscitat

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni au fost solicitaţi să intervină în comuna Călineşti, la un pacient de 66 de ani, aflat în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele. Pacientului i s-au reluat funcţiile vitale, fiind transportat la spital.

I.Ivănoiu 

Copil blocat în apartament

Un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Eugen Lovinescu, pentru deblocarea uşii de la dormitorul unui apartament situat la etajul doi. În dormitor era blocat un copil de 3 ani. S-a deblocat uşa cu ajutorul accesoriilor din dotare, copilul fiind în afara oricărui pericol.

I.Ivănoiu 

13 permise reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul verificărilor este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 145 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.774 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu 

Bărbat încarcerat la Mioveni

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe DN7 - Ştefăneşti. În urma verificării ocupanţilor autoturismului, poliţiştii l-au identificat pe Gheorghe P., de 53 de ani, din Ştefăneşti, pe numele căruia Judecătoria Piteşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 240

Continuare
 
Patron sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Acuzat de evaziune fiscală,

Patron sub control judiciar

 

 Un afacerist argeşean a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Alin Mihai Teodorescu, de 35 de ani, din Piteşti, este suspectat că avea două firme, una de tip-fantomă şi una reală, pe care funcţiona o societate de construcţii. Făcea tranzacţii fictive între cele două firme, să scape de impozite şi taxe. Teodorescu a mai fost arestat preventiv, în august 2012, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, fiind acuzat de comiterea aceloraşi infracţiuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 395

Continuare
 
S-a spînzurat în dormitor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

A treia oară a reuşit!

S-a spînzurat în dormitor

 

 Descoperire şocantă, ieri dimineaţă, într-un apartament din cartierul Trivale, din Piteşti. Un bărbat în vîrstă de 65 de ani a fost găsit de soţia lui spînzurat. Omul îşi pusese ştreangul de gît, în timp ce femeia era în încăperea alăturată. Omul era nevăzător şi a fost un mister pînă şi pentru criminaliştii care au făcut cercetările la faţa locului cum de a reuşit să-şi ducă planul sinucigaş pînă la final.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 442

Continuare
 
Accident cu cinci maşini la Albota Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Accident cu cinci maşini la Albota

 

 Un şofer grăbit a provocat, ieri dimineaţă, un accident în care au fost implicate, în total, cinci maşini. Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal, dat fiind faptul că, în urma coliziunii, o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital. Pagubele sînt însemnate, dat fiind faptul că toate cele cinci maşini au fost avariate serios. Traficul a fost îngreunat în zonă, circulîndu-se alternativ, pe o singur bandă, mai bine de o oră. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 508

Continuare
 
Coliziune între două tiruri Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Blocaj cu orele pe DN 65

Coliziune între două tiruri

 

 Ieri, DN 65 a fost coşmarul şoferilor. Pe şoseaua Piteşti - Slatina, în comuna Albota, au avut loc două accidente, în urma cărora a fost blocat traficul. Dacă dimineaţă, circulaţia s-a reluat pe o singură bandă, alternativ în circa 15 minute de la coliziune, în jurul prînzului, traficul a fost blocat aproximativ o oră şi jumătate. Coloane lungi de maşini s-au format în ambele sensuri, după ce două tiruri s-au lovit într-o curbă în apropiere de Popasul Cerbu. Unul dintre şoferii implicaţi a scăpat ca prin minune din cabina distrusă aproape complet.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 492

Continuare
 
Superbacteria vă omoară! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Consumul iraţional de antibiotice au făcut-o rezistentă

Superbacteria vă omoară!

# Se transmite prin mîini murdare

 

 Mare atenţie cînd luaţi antibiotice, fiindcă puteţi dezvolta rezistenţă la acestea! Specialiştii americani au avertizat că au apărut deja bacteriile de coşmar sau superbacteriile care rezistă la orice antibiotic existent pe piaţă şi, în acest fel, vă pot ucide! Noua ameninţare este CRE (carbapenem resistant Enterobacteriaceae). Superbacteria s-a dovedit deja a fi rezistentă la cele mai noi şi mai eficiente generaţii de medicamente, iar problema este că suferă mutaţii genetice şi evoluează.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Procesul lui Kovesi, strămutat de la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Procesul lui Kovesi, strămutat de la Piteşti

 

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cea de-a doua cerere de strămutare a procesului intentat de Laura Codruţa Kovesi jurnaliştilor Radu Tudor, Bianca Nae, Răzvan Savaliuc, Mugur Ciuvică, Mihai Gîdea şi Antena 3. De această dată, dosa­rul va intra pe rolul Curţii de Apel Ploieşti, după ce la Piteşti s-au judecat cinci termene şi rămăsese în pronunţare. Decizia ICCJ anulează deciziile luate de magistraţii argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 232

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Foc într-o casă părăsită

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, pe strada Cîmpulung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă părăsită, locuită de oamenii străzii. În timpul incendiului au ars obiecte de mobilier din sufragerie. Pompierii au concluziont că incendiul a fost cauzat de copiii aflaţi în incintă, care s-au jucat cu focul.   

I.Ivănoiu

Bătăuşii, trimişi în judecată

Oamenii legii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvîr­şirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Dosarul îi vizează pe Dragoş Cornel P., Adrian Florin D., Bogdan Gheorghe D. şi Aurel Alin A., din Piteşti. Bărbaţii sînt bănuiţi că, în luna octombrie a anului 2016, ar fi provocat scandal în incinta unui club, ar fi agresat fizic mai multe persoane aflate în club şi ar fi produs distrugeri. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.  

   I.Ivănoiu

Avizul pentru graţiere, amînat de CSM

Ieri, Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat că va avea nevoie de mai multe zile pentru a analiza proiectul de Ordonanţă de Urgenţă trimis spre consultare de Ministerul Justiţiei, privind graţierea, dar şi modificări ale Codului penal şi Codului de Procedură Penală.  Iniţial se cerea ca avizul să fie dat pînă pe 23 ianuarie, însă CSM a propus ca termen 27 ianuarie, variantă acceptată de minister. Modificările din Codul Penal au stirnit controverse, date fiind propunerile, ce par să fie cu „dedicaţie“ pentru a scăpa de închisoare mai mulţi primari şi apropiaţi ai PSD. De asemenea, noile modificări l-ar putea salva de condamnare şi pe Liviu Dragnea. Modificările care au strînit controverse sînt: dezincriminarea faptelor de abuz în serviciu care provoacă o pagubă mai mică de 200.000 lei, şi doar în urma unei sesizări şi nu prin autosesizare, denunţul să fie considerat legal doar în termen de 6 luni de la comiterea faptei.    

M.Sandu

Curăţaţi coşurile de fum!

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la  Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punct de Lucru Rucăr au fost solicitaţi să intervină în comuna Dragoslavele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. Focul s-a extins şi la o altă casă din apropiere. În timpul acestuia, au ars la primul proprietar funinginea din interiorul coşului de fum, iar la al doilea proprietar: aproximativ 2 mp perete de OSB. Potrivit pompierilor, focul a pornit din cauza faptului că nu fusese curăţat coşul de fum de funinginea depusă.

I.Ivănoiu

A furat o maşină şi a condus-o băut

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faţă de Adrian Florin D., de 20 de ani, din Piteşti. Tînărul este bănuit că, în anul 2014, ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi condus pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să aibă permis de conducere. Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului. Dosarul a fost îna­intat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

I.Ivănoiu

Au furat bunuri din 10 maşini

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, Compartimentul Investigaţii Criminale, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt, privind pe Ion P., de 19 ani, din Lunca Corbului, şi Nicolae Cosmin T., de 17 ani, din  Bascov. Tinerii sînt bănuiţi că, în luna aprilie a anului trecut, ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 7.000 de lei din 10 autoturisme parcate în Piteşti în zona de competenţă a Secţiilor 1 şi 2 Poliţie Piteşti. Bunurile au fost recuperat şi predate proprietarilor. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată. 

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
7 persoane reţinute Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Cazul S-au trezit cu mascaţii acasă!

7 persoane reţinute

 

 În urma percheziţiilor efectuate, de ofiţeri BCCO Piteşti, marţi, în mai multe judeţe din ţară, au fost reţinute 7 persoane. Suspecţii se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Toţi sînt acuzaţi de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat şi  infracţiunilor de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, falsificare de instrumente de plată electronică, acces fără drept la un sistem informatic, punerea în circulaţie de valori falsificate, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi spălare de bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

Continuare
 
Au rămas fără acoperiş, în plină iarnă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Din cauza unui coş de fum deteriorat,

Au rămas fără acoperiş, în plină iarnă

Ziua şi incendiul în Muscel

 

 Alarma a sunat din nou, miercuri seara, dar şi în cursul nopţii spre joi, la pompierii musceleni, aceştia fiind solicitaţi să intervină pentru stingerea a două incendii care au izbucnit în comunele Dragoslavele şi Valea Mare Pravăţ, ambele din cauza unor coşuri de fum neîntreţinute corespunzător. Dacă în primul caz flăcările nu au creat probleme deosebite, în al doilea caz, o familie a rămas, în plină iarnă, fără acoperiş la casă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Vehicul de 100.000 euro, avariat Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

La Dealul Sasului, un accident costisitor

Vehicul de 100.000 euro, avariat

 

 Două accidente rutiere, în care au fost implicate patru maşini, au avut loc, ieri, în jurul prînzului, pe DN 73, în comuna Dîmbovicioara, pe serpentinele de la Dealul Sasului, la doar cîteva minute distanţă unul de altul. Din fericire, chiar dacă autovehiculele s-au izbit violent, două cîte două, o singură persoană a fost rănită uşor, fără să necesite deplasarea la spital, însă pagubele materiale sînt însemnate. Ambele accidente au avut drept cauză probabilă neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 842

Continuare
 
Maşina DNA a provocat un accident Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 20 ianuarie 2017

Neacordînd prioritate,

Maşina DNA a provocat un accident

# Şoferul a rămas fără permis

 

 Ieri după-amiază, o maşină a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Piteşti a provocat un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane. Printre cei care au ajuns la spital se numără şi şoferul instituţiei amintite. Din fericire, niciuna dintre victime nu este rănită grav.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1189

Continuare
 
Revine gerul Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 ianuarie 2017

Revine gerul

Meteorologii au emis ieri o informare cu privire la intensificări ale vîntului, zăpadă spulberată şi ger, valabilă pînă astăzi, la ora 12. Potrivit acesteia, gerul se va extinde în nopţile următoare pînă la sfîrşitul săptămînii trecute, în cea mai mare parte a ţării.  Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -20 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 209

 
Cal nesupravegheat, lovit de maşină Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 ianuarie 2017

Cal nesupravegheat, lovit de maşină

 Ieri dimineaţă, un şofer aflat pe DN 73, şoseaua Piteşti - Cîmpulung, a avut ghinionul să-i apară în faţa maşinii un cal care mergea pe mijlocul şoselei. Cel de la volan nu a reuşit să evite animalul, pe care l-a lovit în plin. Tiberiu Marius I., de 58 de ani, din Piteşti, se afla la volanul unei Toyota, mergînd către Cîmpulung. În afara localităţii Miceşti a lovit calul, moment în care maşina a fost avariată rău în partea din faţă. Parbrizul s-a spart, iar şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital. Animalul a scăpat cu viaţă, fiind rănit uşor la un picior. Poliţiştii au demarat cercetări, urmînd a fi stabili cine este proprietarul calului lăsat nesupravegheat. Acesta va trebui să plătească pagubele provocate în urma accidentului.  

 M.Sandu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4079
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Mai mulţi bani pentru unităţile de învăţămînt!
Pestele de la cap se impute: dupa cum se scrie in articol, banii alocati de mninister pentru scoli nu sunt calculati ...
21/01/17 22:05 Mai mult...

Mîine, protest împotriva graţierii!
Cand auzi ca guvernul vrea sa dea o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie/gratiere te intrebi: Care este urgenta? ...
21/01/17 21:48 Mai mult...

S-a terminat cu sarmalele în Piteşti!
d nu jan ai ramas in sarmaua lu ionnica?
21/01/17 20:07 Mai mult...

Costin Stoica, al doilea transfer!
pai mister a uitat ca e pitestean in loc sa bage baietii tineri de la fc arges 53 sa joace ca au potential el aduce din...
22/01/17 15:11 Mai mult...

„Am venit la o echipă care vrea performanţă“
A cautat atacant in alt judet ca la noi erau putini baieti care au au fost elevii lui Ianovschi nascuti 94 ,95 tineri ta...
22/01/17 15:11 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 21 Ianuarie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter