Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Deputatul Rădulescu, trimis în judecată Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Procurorii DNA au încheiat cercetările penale în cazul parlamentarului argeşean

Deputatul Rădulescu, trimis în judecată

 

 Un cadou neplăcut a primit de Paşte deputatul PSD Cătălin Rădulescu, din partea procurorilor DNA - Serviciul Teritorial Piteşti, Sec­ţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie. Ma­gistraţii i-au prezentat parlamentarului, joi, materialul de urmărire pe­nală şi l-au anunţat că va fi trimis în judecată sub acuzaţia de efectu­area de operaţiuni financiare ca ac­te de comerţ incompatibile cu func­ţia şi dare de mită.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Drum naţional blocat de o cisternă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Aseară, la Bascov,

Drum naţional blocat de o cisternă

# Pentru unii a fost un eveniment rutier care le-a întins nervii la maximum, pentru localnicii din zona în care s-a petrecut accidentul a fost motiv de bucurie. Aceştia din urmă s-au adunat cu găleţi şi bidoane ca să strîngă motorina scursă din rezervoarele cisternei, care s-au spart.

 

 A încercat să evite impactul cu un autoturism care a oprit brusc în faţa lui, a ajuns pe contrasens în altul, s-a răsucit şi a blocat circulaţia. E păţania şoferului unei cisterne, de aseară, în localitatea Bascov. Traficul a fost paralizat aproape o oră pe DN7. Coloanele de maşini au depăşit cinci kilometri în ambele sensuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 151

Continuare
 
Şi-a dat foc în faţa poliţiei Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

A vrut să moară pentru un loc de parcare

Şi-a dat foc în faţa poliţiei

 

 Un bărbat de 48 de ani, din cartierul piteştean Trivale, a recurs, joi seară, la un gest necugetat. Omul şi-a dat foc în faţa noului sediu al Poliţei Locale din Piteşti. Din primele verificări, se pare că motivul pentru care bărbatul a vrut să-şi încheie conturile cu viaţa chiar în Joia Mare ar fi nesoluţionarea unor plîngeri depuse de el privind un loc de parcare. Cu arsuri de gradele 3 şi 4 pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului, piromanul a fost transportat cu o ambulanţă la un spital din Capitală, unde se zbate acum între viaţă şi moarte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 166

Continuare
 
Ambulanţa a cărat beţivii la Urgenţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

A fost înregistrat un apel la fiecare 5 minute

Ambulanţa a cărat beţivii la Urgenţă

 

 Abuzurile alimentare, dar mai ales de alcool au făcut ca telefoanele din dispeceratul 112 să sune încontinuu, în zilele Săr­bă­­torilor Pascale. Dacă în ziua de Paşte au fost înregistrate 244 de solicitări, în a doua zi de Paşte, numărul a crescut considerabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
Tînăr găsit mort în lacul Herişanu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Crimă sau sinucidere?!

Tînăr găsit mort în lacul Herişanu

 

 Sfîrşit îngrozitor, chiar în ziua de Paşte, pentru un tînăr de 21 de ani, din Cîmpulung. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit plutind cu faţa în jos la marginea lacului Herişanu, din comuna Lereşti, de un localnic. Tînărul avea gîtul şi mînile legate în faţă cu o cordelină, fapt ce i-a determinat pe anchetatorii sosiţi la faţa locului să creadă că este vorba despre o crimă în stil mafiot, nefiind însă exclusă nici ipoteza unei sinucideri.                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 599

Continuare
 
Cinci copii s-au născut de Paşte Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Judeţean

Cinci copii s-au născut de Paşte

 

 Sărbătoare dublă pentru cinci familii din judeţul nostru, în zilele de Paşte. Pe lîngă petrecerea prilejuită de Învierea Domnului, au avut bucuria de a deveni părinţi, copiii lor venind pe lume în ziua sfîntă. La Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş au fost înregistrate cinci naşteri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 712

Continuare
 
La furat calorifere, ca să facă bani de Paşte Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 aprilie 2014

La furat calorifere, ca să facă bani de Paşte

 

 Pentru a face rost de ceva bani pentru Sărbătorile Pascale care se apropiau, doi tineri din Cîmpulung au încercat să sustragă, în ve­de­rea valorificării, cîteva calorifere din imobilul unde funcţiona pînă în urmă cu cîţiva ani Şcoala Gimnazială Nr. 5. Zilele trecute, în jurul orei 10, a fost semna­lată prezenţa unor persoane suspecte în zonă, iar un echipaj al Poliţiei Locale s-a deplasat la faţa locului, pentru a ve­dea despre ce e vorba.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Cu nasul spart pentru că a fost martor la accident Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

S-a băgat unde nu-i fierbe oala şi a fost bătut

Cu nasul spart pentru că a fost martor la accident

 

 Un bărbat din Ilfov s-a ales cu nasul spart pentru că a avut ghinionul să fie martor la un accident petrecut exact în faţa sa, în trafic. Omul care a fost bătut chiar în seara de Paşte, în plină stradă, la Bascov, a povestit că i s-au împărţit din senin pumni şi picioare pentru că a încercat să spună ce a văzut.

Comentarii (2) | Vizualizari: 309

Continuare
 
După gratii 29 de zile Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 aprilie 2014

S-a urcat beat la volan şi a omorît doi oameni

După gratii 29 de zile

 

Dorin Ulei, 29 ani, din co­muna Slobozia, se de­plasa luni la volanul unui Opel Corsa, dinspre Mozăceni către domiciliu. N-a apucat însă să ajungă la destinaţie pentru că a dat cu maşina peste două persoane. A rea­lizat ce a făcut, a plecat de la locul faptei, dar a su­nat la 112 să anunţe acci­dentul. El a fost reţinut de poliţişti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 237

Continuare
 
Copil înecat în rîul Teleorman Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 aprilie 2014

De la fotbal, în coşciug!

Copil înecat în rîul Teleorman

 

 A plecat în ziua de Paşte să joace fotbal cu nişte prieteni, iar de atunci nu l-a mai văzut nimeni în viaţă. Familia copilului de 13 ani, din Miroşi, l-a căutat disperată. Pom­pierii au intervenit şi ei, după ce s-a aflat că Daniel ar fi alu­necat în rîul Teleorman. Acolo a şi fost gă­sit, luni, mort, de pompi­erii ar­ge­şeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 199

Continuare
 
Mort după liniuţe Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Patima vitezei distruge vieţi

Mort după liniuţe

 

 Patima vitezei a distrus în noaptea de luni spre marţi două vieţi. Un tînăr de 21 de ani va ajun­ge în mormînt, iar un altul, de 19 ani, care a fost şi el rănit, s-a ales cu dosar penal. Tra­gedia s-a petrecut pe Bdul Nicolae Băl­cescu, du­pă ce maşina în care cei doi tineri se aflau s-a izbit violent de un stîlp. Cunoscuţi ai celor doi spun despre aceştia că erau împă­ti­miţi ai între­cerilor ilegale de maşini.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1280

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 aprilie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Transportau lemne fără documente

Poliţiştii din Rucăr l-au depistat, în Cetăţeni, pe M.Florin, de 25 ani, din localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1.500 mc de fag, fără a avea aviz de însoţire. Bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei, iar lemnele i-au fost confiscate şi predate în custodia OS Cîmpulung. Agenţii de poliţie din Domneşti i-au prins pe M.Gheorghe, de 26 ani, şi pe T.Mihai Trandafir, de 21 ani, ambii din Mălureni, care transportau cu două atelaje cantitatea de 1 mc material lemnos speciile fag şi stejar, fiecare fără aviz de însoţire. Persoanele au fost sancţionate cu amen­dă în valoare totală de 4.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat OS Piteşti. 

   I.Şutan

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 239

Continuare
 
Echipaj al Ambulanţei, atacat de rromi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Echipaj al Ambulanţei, atacat de rromi

 

 Experienţă neplăcută, luni, a doua zi de Paşte, pentru un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, staţia Curtea de Argeş. Salvatorii s-au văzut înconjuraţi de un grup de rromi furioşi şi era cît pe ce să se transforme în victime şi chiar ei să aibă nevoie de ajutor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 301

Continuare
 
Apartament ars de la un televizor Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Apartament ars de la un televizor

 

 A fost panică, sîmbătă seară, printre locuitorii unui bloc din cartierul piteştean Războieni. Totul, după ce un apartament a luat foc. Incendiul a avut loc la etajul al treilea. Pînă ce pompierii au stins flăcările care au izbucnit de la un televizor lăsat în priză, locatarii de pe palier şi cei de la etajele inferioare au ieşit afară de teamă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Argeşul, lovit de inundaţii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

La cîţi bani se cheltuiesc pentru curăţarea rîurilor,

Argeşul, lovit de inundaţii!

 

 Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în Argeş. Zeci de gospodării din judeţ s-au aflat sub ape chiar de Sărbătorile Pascale. Din cauza vijeliei, mai multe familii au rămas în beznă. Aşa se face că au curs încontinuu apelurile prin care oamenii solicitau ajutorul reprezen­tanţilor ISU şi ai CEZ.

Comentarii (1) | Vizualizari: 534

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 aprilie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Cioacă, în aşteptarea sentinţei de la Braşov

Ieri, Judecătoria Braşov ar fi trebuit să dea sentinţa în procesul lui Cristian Cioacă, în care ofiţerul piteştean este acuzat de violarea corespondenţei soţiei sale, Elodia Ghinescu. După dispariţia a­vo­catei, ofiţerul a apelat la un coleg şi a spart căsuţa de e-mail, spune el, în încercarea de a afla unde este Elodia. Procesul a fost unul de lungă durată, ajungînd pînă la Curtea Supremă, de un­de a fost trimis spre rejudecare la instanţele din Braşov. Deşi, ieri, era aşteptată pronunţarea, ma­gistraţii au amînat-o pentru o săptămînă. Vă vom ţine la curent.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6104

clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Miercuri, 23 Aprilie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->