Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alţi trei elevi suspecţi de scarlatină Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iunie 2016

La Secţia Boli Infecţioase de la Judeţean,

Alţi trei elevi suspecţi de scarlatină

 

 Deşi este o boală specifică sezonului rece, scarlatina continuă să se extindă în judeţul nostru în această vară, epidemiologii punînd acest lucru pe seama schimbărilor bruşte de temperatură. Şefa Compartimentului Epidemiologie - Boli Transmisibile din cadrul DSP Argeş, dr Maria Păun, ne-a spus că, ieri, au fost raportate de Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean trei cazuri suspecte de scarlatină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 64

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iunie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

16 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au efectuat controale în trafic. Cu această ocazie, au dat 125 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.770 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Amendat cu 1.000 lei

Virgil N., de 46 de ani, din Siliştea Gumeşti, judeţul Teleorman, a fost depistat de oamenii legii de la Buzoieşti, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 65A, avînd inspecţia tehnică periodică şi poliţa de răspundere civilă auto expirate şi fără a avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Prinşi băuţi la volan

Florian L., de 30 de ani, din oraşul Costeşti, a fost prins de poliţiştii din Costeşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, oamenii legii din Mioveni l-au depistat pe Gabriel - Cătălin N., de 28 de ani, din comuna Mihăeşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 73, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi Cristian M., de 39 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, a fost prins de poliţiştii din Rociu, în timp ce conducea un autoturism în Ştefan cel Mare, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirea alcoolemiei. Celor trei şoferi li s-a întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Cu remorca neînmatriculată

Florin - Cornel P., de 20 de ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, a fost prins de poliţiştii din Ştefăneşti, în timp ce conducea pe DN 7 un ansamblu format dintr-un autoturism şi o remorcă, avînd permis necorespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constat că remorca nu era înmatriculată, numărul de înmatriculare montat pe aceasta fiind atribuit unui autoturism radiat din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

 
S-a urcat cu maşina pe discul agricol Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

Din cauza vitezei,

S-a urcat cu maşina pe discul agricol

 

Duminică, un şofer grăbit şi-a făcut maşina zob, ba mai mult, s-a ales şi cu dosar penal, fiindcă din vina lui au fost rănite două persoane. Chiar dacă nu au leziuni grave, cei doi bărbaţi au ajuns la spital, avînd nevoie de îngrijiri medicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 77

Continuare
 
Cîinele vecinului i-a rupt urechea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

Cîinele vecinului i-a rupt urechea

 

 Iulian Onică, de 45 de ani, din Stoeneşti, a ajuns la spital cu urechea dreaptă sfîrtecată după ce l-a muşcat cîinele vecinului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 69

Continuare
 
Accidentaţi pe trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

Evenimente rutiere trase la indigo

Accidentaţi pe trecerea de pietoni

 

 Două evenimente rutiere similare au avut loc, ieri, la Piteşti şi la Mărăcineni. În ambele cazuri, şoferii au lovit pietoni care traversau regulamentar pe trecere. Din fericire, nici una dintre victime nu a suferit leziuni grave. Vinovaţii au rămas fără permise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 121

Continuare
 
Pasageră aruncată prin parbriz pe asfalt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

În timpul unui accident la Albota,

Pasageră aruncată prin parbriz pe asfalt

 

 Clipe de coşmar pentru o tînără în vîrstă de 18 ani, din comuna Albota, duminică seara. Fata se afla într-un Volkswagen Golf care s-a răsturnat. În momentul impactului, Andreea C. a fost proiectată prin geam, fiind aruncată pe asfalt. Ea a suferit multiple leziuni la faţă. Martorii sînt de părere că în felul acesta fata a fost salvată, altfel risca să moartă strivită în maşina care s-a rostogolit şi a ajuns în şanţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 118

Continuare
 
Cinci răniţi la Morăreşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

Un Logan s-a lovit cu un Audi

Cinci răniţi la Morăreşti

 

 Ieri după-amiază, în comuna Morăreşti, pe DN 7, a avut loc un accident soldat cu cinci victime. La intrarea în localitate, dinspre Cotmeana, un Logan s-a lovit violent cu un Audi. În cele două maşini se aflau trei copii. Toţi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul a fost blocat pe un sens de mers, după produce­rea evenimentului, circu-lîndu-se cu greutate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 90

Continuare
 
Copil de 3 ani, din Mioveni, cu scarlatină! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iunie 2016

Deşi nu era la grădiniţă, tot n-a scăpat de boală

Copil de 3 ani, din Mioveni, cu scarlatină!

 

 Scarlatina continuă să se răspîndească la copiii din judeţul nostru. Potrivit medicului Maria Păun, de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, la Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean mai sînt internaţi trei copii suspecţi de scarlatină, doi de la Grădiniţa Dumbrava Minunată din Bradu şi un copil de 3 ani, din Mioveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 142

Continuare
 
Un şofer vinovat, patru maşini lovite Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iunie 2016

Accident la Cîmpulung

Un şofer vinovat, patru maşini lovite

 

Neatenţia la volan a dus, sîmbătă, la producerea unui accident rutier petrecut pe strada I.C. Brătianu. În urma coliziunii, un şofer a fost rănit şi patru maşini au fost avariate. Pe numele conducătorului vinovat a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 210

Continuare
 
Poliţistul l-a scos din ghearele morţii Imprimare E-mail
(7 voturi)
luni, 27 iunie 2016

A fost descoperit la timp

Poliţistul l-a scos din ghearele morţii

 

 La 78 de ani, un bătrîn din comuna Morăreşti a văzut moartea cu ochii. A fost salvat de şeful Postului de Po­liţie Cuca, în timp ce se afundase într-o baltă plină pe fund cu un strat gros de nămol. Bătrînul a fost scos cu greu, ulterior fiind preluat de echipajul me­dical şi dus la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 624

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iunie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Controale la produse alimentare

În comuna Mărăcineni au avut loc cinci controale la agenţi economici care vindeau produse alimentare. Controlul a fost făcut de către poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş şi inspectori ai Ministerului Agriculturii - Compartimentul Judeţean de Inspecţie, Verificare şi Control Argeş. În urma verificărilor făcute, au fost date patru sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 şi a OUG nr. 28/1999, în valoare totală de 7.000 lei. De asemenea, au fost confiscaţi şi 447 lei, bani ce nu au putut fi justificaţi prin datele înscrise în documentele emise de casele de marcat, registru special sau chitanţe.

 A.Roşu

 S-a urcat băut la volan

Iulian Valentin T., în vîrstă de 30 de ani, din Piteşti, a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş, pe DN 73, în localitatea Stîlpeni. După un control de rutină, oamenii legii au constatat că omul s-a urcat băut la volanul maşinii, punînd în pericol atît viaţa lui, cît şi pe a celorlalţi şoferi şi chiar a pietonilor. El avea o concentraţie de 0,46mg/l de alcool pur în aerul pur expirat şi a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit şi un dosar penal.

 A.Roşu

 Nu avea permis corespunzător

Chiar dacă se ştie clar care sînt regulile ce trebuie urmate, mulţi nu le pun în practică. Astfel, poliţiştii din Mioveni l-au găsit în trafic pe Viorel O., în vîrstă de 41 de ani, din comuna Vultureşti, care conducea, pe strada Dealul Viilor din localitate, o autoutilitară ce tracta o remorcă. În urma verificărilor făcute de ei a reieşit că şoferul avea o altă categorie la permisul de conducere, fiind necorespunzătoare celei din care făcea parte ansamblul auto. I-a fost întocmit dosar penal, iar acum va răspunde pentru această neconcordanţă


 A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 288

Continuare
 
Tofan şi firma Global Eco Center, judecaţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 27 iunie 2016

Pentru că, în 2010, a trimis deşeuri periculoase la groapa de la Glina,

Tofan şi firma Global Eco Center, judecaţi

 

În septembrie 2010, două tone şi jumătate de deşeuri periculoase, sosite de la Cîmpulung, urmau să fie deversate la groapa de gunoi de la Glina, însă poliţiştii din Ilfov au stopat acţiunea. Recipientele au fost aduse la marginea Bucureştiului de pe fosta platformă ARO, de firma lui Vasile Tofan, un controversat om de afaceri din Iaşi, care deschisese la acea vreme un punct de lucru la Cîmpulung, în incinta aşa-zisului parc industrial cu care se laudă cei de la Landmark Management, ce avea să fie distrus de flăcări, în 2013, la începutul lunii octombrie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 298

Continuare
 
Îşi aşteaptă pedeapsa Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 27 iunie 2016

După ce a vrut să îşi violeze mătuşa,

Îşi aşteaptă pedeapsa

 

 Mădălin Ionel, de 34 de ani, din comuna Stolnici, va fi deferit justiţiei după ce poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au finalizat cercetările în dosarul de tentativă de viol, lipsire de libertate şi furt calificat, în care a fost cercetat. Bărbatul recidivist a intrat în casă peste mătuşa lui, în toiul nopţii, iar acum, îşi aşteaptă pedeaspa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 363

Continuare
 
Dosarul jafului de 200.000 euro, la final Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 iunie 2016

Dosarul jafului de 200.000 euro, la final

 

 Poliţiştii au finalizat cercetările în dosarul jafului de 200.000 de euro din casa patronului italian al cazinoului Premier din Piteşti, Fabio Lanzafame, făptaşul fiind trimis în judecată. Liviu Ciucurovschi, de 39 de ani, din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, se află la Penitenciarul Colibaşi, dosarul lui fiind trimis Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 427

Continuare
 
Şoferul beat a răsturnat camionul Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 27 iunie 2016

A încercat să spună că nu el a condus

Şoferul beat a răsturnat camionul

 

 Ieri după-amiază, un TIR plin cu cereale s-a răsturnat pe DN 65B, în faţa reprezentanţiei Ford. Şoferul şi un alt pasager au rămas captivi în cabină. Deşi a fost chemat un echipaj al descarcerării, cei doi au fost scoşi de martori, fără ca pompierii să mai intervină. În timpul cercetărilor, poliţiştii s-au izbit de o problemă. Cel pe care îl bănuiau că ar fi condus maşina era băut. Acesta susţinea însă cu tărie că el a ocupat locul din dreapta.

Comentarii (1) | Vizualizari: 854

Continuare
 
Vînzătorii ambulanţi, amendaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 iunie 2016

Acţiune a Poliţiei Locale, în Piaţa Ceair

Vînzătorii ambulanţi, amendaţi

 

 Ieri dimineaţă, în Piaţa Ceair, au fost făcute controale, la comercianţi. Poliţiştii locali au amendat mai mulţi vînzători ambulanţi care îşi expuneau marfa, în condiţii insalubre. De asemenea, oamenii legii fac un apel către cetăţeni să nu mai încurajeze comercializarea produselor vîndute în condiţii improprii.

Comentarii (3) | Vizualizari: 340

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4042
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Marţi, 28 Iunie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter