Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversMergi la vot! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Nu lăsa pe altul să aleagă în locul tău

Mergi la vot!

 

 O nouă videocoferinţă a avut loc, ieri, înainte de alegerile prezidenţiale. Ministrul Adrministraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, a făcut ultimele precizări cu privire la ziua votului, mobilizîndu-şi subalternii din toate structurile să fie o ochii în patru, să nu existe incidente electora­le. Acesta a lansat poliţiştilor avertismentul de a face controale operative pentru a stopa turismul electoral. Mobilizarea generală este însă în folosul cetăţeanului, pe care îl sfă­tuim să nu lase pe altul să aleagă în locul lui, ci să meargă la vot

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 49

Continuare
 
Condamnat cu suspendarea după tentativa de omor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

I-a dat cu parul în cap unui om şi a scăpat cu o pedeapsă uşoară

Condamnat cu suspendarea după tentativa de omor

 

 La doi ani după ce a atacat un localnic lovindu-l cu parul în cap, Remi Ghighilă, din comuna Davideşti, satul Conţeşti, a fost condamnat cu suspendare. Asta, în ciuda acuzaţiei deosebit de grave care plana asupra lui, fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor. Bărbatul a primit o pedeapsă de 4 ani, fiind fixat un termen de încercare de 8 ani. El i-a plătit victimei suma de 8.000 de lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 67

Continuare
 
Spulberată de un Logan! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

O depăşire periculoasă putea avea urmări tragice, la Băiculeşti

Spulberată de un Logan!

 

 A vrut să depăşească o coloană de maşini, dar a lovit o tînără de 19 ani. Fata, Ramona Cătălina C., din comuna Băiculeşti, care se deplasa pe mar­ginea stră­zii, a ajuns la spital cu răni care, potrivit anchetatorilor, nu-i pun viaţa în peri­col, după ce a fost proiectată la zeci de metri distanţă, pe cîmp. Accidentul a avut loc, ieri dimineaţă, în comuna Băiculeşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 70

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Firme de pază, amendate

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au efectuat un control privind modul în care se realizează mo­ni­torizarea şi inter­venţia la o unitate bancară de către o societate specializată în asigurarea măsurilor de pază. Cu această ocazie, s-a cons­tatat că societatea de pază nu a intervenit în timp optim. Astfel, a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 2.000 lei. Pentru aceeaşi neregulă, poliţiştii cîm­pu­lungeni au amendat o societate cu 5.000 de lei. 

    M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 106

Continuare
 
Sute de şoferi, amendaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Atenţie unde vă parcaţi maşinile!

Sute de şoferi, amendaţi

 

În luna octombrie, agenţii Po­liţiei Locale Piteşti au des­fă­şurat multiple acti­vităţi de pre­venire şi com­­­batere a faptelor anti­sociale, preve­ni­rea şi des­coperirea infracţiu­ni­lor, în toa­te domenile de activitate pen­tru care sînt împuterniciţi să ac­ţi­o­neze. O atenţie deose­bi­tă a fost acordată creă­rii unui cli­mat de ordine şi siguranţă în preajma u­ni­tăţilor şcolare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 51

Continuare
 
Bughiu îl vrea la închisoare pe ucigaşul mamei lui Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Şoferul care a ucis-o pe trecerea de pietoni a fost trimis în judecată

Bughiu îl vrea la închisoare pe ucigaşul mamei lui

Specialiş­tii au con­­clu­zi­onat că vi­na îi a­par­ţine exclusiv şof­e­rului

 

 A ucis în accident o femeie care traver­sa pe trecea de pietoni şi a fost trimis în judecată. Tragedia s-a petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, victima fiind mama directorului adjunct de la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Argeş, Adrian Bughiu. Expertizele au arătat că şoferul Lucian Valentin Stan, în vîrstă de 22 de ani, este vinovat de tragedie, acesta urmînd să fie tras la răspundere sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 79

Continuare
 
Mama i-a luat gîtul copilului! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Fiind bolnavă psihic,

Mama i-a luat gîtul copilului!

# Crima înfiorătoare a avut loc, ieri dimineaţă, în comuna Poenarii de Muscel # Gabriela Ţicu, 25 de ani, i-a tăiat gîtul cu un cuţit singurului ei copil, un băieţel de 3 ani şi 11 luni # Cu doar cîteva ore înainte de fapta oribilă, femeia fusese dusă de rude la spital, din cauză că era agitată şi începuse să-şi lovească copilul # Medicii i-au pus o perfuzie, i-au dat un calmant şi au trimis-o acasă # Rudele nu au conştientizat pericolul şi au lăsat-o singură cu micuţul # Apropiaţii susţin că suferea de o depresie severă # Autorităţile nu ştiau de situaţia femeii şi abia în urma omorului s-au autosesizat

 

Caz cutremurător în co­mu­na Poienarii de Mus­cel! O femeie de 25 de ani, din localitate, cunos­cută cu probleme psihice, şi-a ucis, ieri dimineaţă, băiatul în vîrstă de numai 3 ani şi 11 luni. O întreagă comunitate este în stare de şoc şi încearcă acum să-şi explice cum de Ga­briela Ţicu a fost în stare să-i taie gîtul, cu un cuţit de bucătărie, singurului ei copil, fără nici o remuşca­re şi dînd dovadă de o cru­zime de nedescris! Par­che­tul de pe lîngă Tribu-na­lul Argeş a deschis o anchetă în acest caz.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 82

Continuare
 
Accident mortal, la Buzoeşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 31 octombrie 2014

Strivit de roţile unei autoutilitare, în drum spre casă

Accident mortal, la Buzoeşti!

 

 Un bărbat de 54 de ani, din Costeşti, a murit, aseară, într-un ac­ci­dent rutier ce a avut loc în comuna Buzoeşti. Marian P. se deplasa pe lîngă bicicletă, spre casă. La un mo­ment dat, omul ar fi căzut ca secerat în faţa unei autoutilitare la volanul căreia se afla Dumitru S., în vîrstă de 69 de ani, din Costeşti. În urma impactului, arge­şea­nul a murit pe loc, medicii chemaţi de urgenţă să-i acorde îngrijiri ne­mai­putînd face altceva decît să constate decesul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
Păcăliţi cu locuri de muncă în Belgia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

Păcăliţi cu locuri de muncă în Belgia

 

 Le-a promis că le va da lo­curi de muncă, bine plătite, în Bel­gia. Şi cum fapta bună trebuia răsplătită, le-a cerut celor doi importante sume de bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 222

Continuare
 
Pedepsit să meargă la şcoală! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 31 octombrie 2014

Minori condamnaţi de instanţă pentru comiterea mai multor furturi

Pedepsit să meargă la şcoală!

 

 Trei tineri din comuna Moşoaia au dat dovadă de multă perseverenţă, din nefericire în comiterea de infracţiuni. Încă de pe vremea cînd aveau doar 16 ani, mai exact în 2011, Traian Ionuţ Popescu şi Puiu Ionuţ Zăbavă au avut primul conflict cu legea, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru furt şi furt calificat. Nici n-au terminat cu procesul pentru această infracţiune, că au şi recidivat, de a­ceastă dată cooptîndu-l în e­chipă şi pe Buzoianu Răzvan Marian, acum în vîrstă de 16 ani. Judecătoria Piteşti i-a condamnat pe toţi trei la pedepse educative. Cea mai interesan­tă dintre ele se referă la Buzoianu, care este obligat prin sen­tinţă să meargă la cursuri şi să termine clasa a VIII-a, adolescentul abandonînd şcoala, în urmă cu ceva timp.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 196

Continuare
 
Parchetul din Curtea de Argeş, în casă nouă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 31 octombrie 2014

Parchetul din Curtea de Argeş, în casă nouă

 

 Ieri, a fost inaugurat noul sediu al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeş. De fapt, a avut loc doar inaugurarea oficială, cu tăieri de panglici, cu invitaţi de seamă, fiindcă, în realitate, procurorii îşi desfăşoară activitatea în sediul din strada Nevers nr. 3, încă de luna trecută. Imobilul a costat 1.400.000 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 151

Continuare
 
Vlăsceanu se judecă pentru averea lui Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

Fostul şef de la Permise încearcă să mai salveze ceva din bunuri

Vlăsceanu se judecă pentru averea lui

 

 Din august 2012, Codruţ Vlăsceanu, fost şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Autovehiculelor Argeş, se luptă în instanţă, pentru averea sa. Îm­preună cu soţia, Maria Vlăsceanu, a făcut con­tes­taţie la executarea silită prin care statul i-a pus sechestru pe bunuri şi bani, în valoare de aproxi­mativ un milion de euro. În timp ce Codruţ Vlăs­ceanu îşi execută condamnarea de 6 ani, la Pe­ni­tenciarul Colibaşi, soţia lui depune la instanţă di­verse documente prin care să convingă com­ple­tul că nu toţi banii familiei Vlăsceanu provind din fap­te de corupţie, ci bunurile au fost dobîndite cins­tit. Procesul a ajuns la final, dar sentinţa nu este definitivă.

Comentarii (6) | Vizualizari: 464

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Închis un an, pentru furt

În aprilie 2013, Petre Nicolescu a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a comis trei furturi: unul la o so­cie­tate comercială, iar celelalte două din locuinţe. A fost eliberat, însă, a doua zi, fiind trimis în judecată sub acuza­ţiile de furt şi furt calificat. La mai bine de un an, instanţa a dat sentinţa în dosarul lui. Judecătoria Piteşti l-a con­damnat, zilele trecute, la un an închisoare cu executare. În perioada în care va fi închis, inculpatului i se interzice dreptul de a vota. Toţi cei păgubiţi de individ nu s-au constituit părţi civile în proces, prin urmare Petre Nicolescu nu va fi nevoit să plătească despăgubiri materiale.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
S-a întors ursul! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

La două zile după ce fost gonit în creierii munţilor,

S-a întors ursul!

 

 Premoniţia directorului Asociaţiei Judeţene a Vînătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş, Constantin Istrătescu, s-a adeverit. Deşi a fost hăituit de vînători pînă în creierii munţilor, ursul care a terorizat localnicii din zona Grui - Dobreşti a comunei Bughea de Sus a revenit în apropierea gospodăriilor oamenilor, spre disperarea acestora, dar şi a autorităţilor locale, care nu mai ştiu ce măsuri să ia, pentru a ţine dihania departe de zonele locuite.

Comentarii (3) | Vizualizari: 333

Continuare
 
A scos din foc două femei! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

Deşi nu se afla în misiune, poliţistul erou şi-a riscat viaţa

A scos din foc două femei!

 

 Un poliţist din Argeş a devenit erou peste noap­te, după ce a salvat do­uă femei dintr-o vilă cuprinsă de flăcări, la Rociu. Alexandru Flo­rian Vlad, 26 de ani, din Piteşti, se afla în timpul lui liber, cînd a trecut pe lîngă locuinţa care ardea ca o torţă. După ce a sunat la 112, să cheme pompierii, omul legii a intrat în locuinţă şi le-a salvat pe cele două femei, mamă şi fiică, de 77 şi, respectiv, 55 de ani. Pa­gubele depăşesc o su­tă de mii de euro, dar, din fericire, vila fa­miliei Smărăndescu, ca­re a fost mistuită de flăcări aproape în tota­li­tate, este asigurată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 447

Continuare
 
Juristul de serviciu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 octombrie 2014

Juristul de serviciu

 

Noul Cod Ci­vil a a­dus schim­bãri im­por­tan­te în ce priveşte u­nele ins­ti­tuţii juri­di­ce.

 

Vocaţia la moştenire a ascendenţilor şi colateralilor privilegiaţi

Articolul 976 din Codul Civil prevede că ascendenţii privilegiaţi sînt tatăl şi mama defunctului. Colateralii privilegiaţi sînt fraţii şi surorile defunctului, precum şi descendenţii acestora, pînă la al patrulea grad inclusiv cu defunctul. Ascendenţii şi colateralii pri-
vilegiaţi vin la moştenire, dacă des­cendenţii nu îndeplinesc condiţiile necesare pentru a moşteni.

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 236

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7439
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Meci în memoria lui Nicolae Dobrin!
nu dragule, sunt fan FC ARGES PITESTI. doar ca niciuna din clonele astea nu reprezinta orasul. iar galeria cu echipa aia...
31/10/14 23:17 Mai mult...

Miting de susţinere a lui Ponta
Corect,spune asdf...Taxe in plus,timbrul de mediu auto etc.Ne mai fura si cu inchirierea parcari la bloc,impozit la masi...
31/10/14 21:56 Mai mult...

Sondaj politic al Curierului
Va rugam, pe cei de la Curierul,sa ne ajutati pe noi cetatenii, de pe str Prelungirea Micsunele Bascov ,unde au fost inu...
31/10/14 15:33 Mai mult...

ACL a intensificat acţiunile de campanie
Cand vin domnii acestia si pe str Prelungirea Micsunele Bascov ?[sis-a-vis de Auchan] ? Cand ploua e noroi si balti,in r...
31/10/14 15:27 Mai mult...

„Eu nu fac blaturi nici în particular“
Demonstrati ca este asa si ajutati cetatenii str Prelungirea Micsunele Bascov [ unde sunteti senator] sa asfaltam si sa ...
31/10/14 15:22 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 1 Noiembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->