Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Accident cu 3 maşini, la Big Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Accident cu 3 maşini, la Big

 

 Trei persoane au fost, ieri, victime ale unui accident în care au fost implicate trei maşini, petrecut pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropiere de fostul complex Big. Au ajuns la spital membrii unei familii, soţ, soţie şi fetiţa lor, în vîrstă de 15 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
Familie înşelată de lucrătorii CEZ Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

A rămas fără curent după ce i s-a montat un contor furat

Familie înşelată de lucrătorii CEZ

Caz de Poliţie şi Parchet

 

 Într-o lume care aleargă încontinuu după cîştiguri nemeritate şi tot felul de escro­cherii, „băieţii deştepţi“ care jonglează cu banii oamenilor au un loc aparte. În rîndurile de mai jos o să vă prezentăm păţania unui abonat al CEZ, care, pentru faptul că a avut încredere în cei care i-au racordat un imobil la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, s-a trezit fără curent, constatînd că, de fapt, branşamentul a fost efectuat ilegal, utilizîndu-se şi un contor furat. Bineînţeles că cei de la CEZ l-au luat pe „nu“ în braţe, precizînd că nu ei au făcut lucrarea, iar acum persoana în cauză îşi caută dreptatea, după ce i s-a sugerat să solicite emiterea unui nou aviz tehnic de racordare! Este ceva de necrezut, de domeniul absurdului, cum din cauza matrapazlîcurilor unor trepăduşi, reprezentanţi ai unei companii străine, ce ne drămuie energia electrică, tot a noastră, kilowat cu kilowat, un om poate fi tîrît prin procese şi jupuit de o traistă de bani.

Comentarii (3) | Vizualizari: 940

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de la un cablu electric

La Serviciul de Urgenţă 112 au sunat mai multe persoare care au anunţat, miercuri după-amiază, că iese fum dintr-un apartament. Imediat, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a ajuns pe strada Frasinului, unde au constatat că focul este la un apartament situat la etajul III al unui bloc. După ce au reuşit să stingă incendiul, a reieşit că au ars aproximativ un metru liniar de conductor electric şi o parte dintr-un fotoliu. Totul a pornit de la un cablu defect sau izolat necorespunzător.    

    A.Roşu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 188

Continuare
 
Cadavrul plutea pe rîu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 04 septembrie 2015

Descoperire, ieri, în zona hidrocentralei Noapteş

Cadavrul plutea pe rîu

 

 Ieri în jurul prînzului, un cetăţean a observat, în zona hidrocentralei Noapteş, un cadavru plutind pe luciul apei. Omul a alertat autorităţile, iar poliţiştii şi pompierii s-au deplasat în zonă. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal, constatîndu-se că este vorba de un bărbat. Victima era greu de recunoscut, fiind în stare avansată de putrefacţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 449

Continuare
 
Procesul s-a amînat din nou Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Magistraţii nu vor să judece cererea de strămutare a lui Pendiuc

Procesul s-a amînat din nou

 

 Nici la termenul din 2 septembrie nu s-a judecat contestaţia depusă de Tudor Pendiuc şi Constantin Scalat prin care cer strămutarea dosarului la o instanţă din Piteşti. Două judecătoare au făcut pînă acum cerere de abţinere, în ambele cazuri fiind aprobate şi fiind date noi termene. De ce oare se feresc magistraţii să judece această contestaţie?

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 304

Continuare
 
Hoţ prins după o filmare pe Facebook Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

Site-ul de socializare le-a fost de ajutor poliţiştilor

Hoţ prins după o filmare pe Facebook

 

 Bogdan Dincă, de 27 de ani, din Piteşti, a fost filmat în timp ce fura capacele de la roţile unui Logan. Filmuleţul a fost postat pe Facebook, astfel că, în mai puţin de cîteva ore, a ajuns la Poliţie. Ancheta a stabilit că individul acţionase la comandă, astfel că, pe lîngă el, un taximetrist a ajuns să fie cercetat penal.

Comentarii (1) | Vizualizari: 433

Continuare
 
S-a spînzurat în casa de vacanţă Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 04 septembrie 2015

 S-a spînzurat în casa de vacanţă

A doua oară i-a reuşit!

 

 Imagine de coşmar pentru o tînără care, miercuri  seara, şi-a găsit tatăl atîrnat în ştreang fără suflare. Fata împreună cu mama ei se îngrijoraseră văzînd că părintele nu mai răspundea la telefon. Asta, cu toate că, în urmă cu cîteva ore,  Dumitru Dîrnea, de 50 de ani, vorbise cu soţia sa fără a lăsa să se înţeleagă ce urma să facă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Arde din nou în Masivul Iezer - Păpuşa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 septembrie 2015

Arde din nou în Masivul Iezer - Păpuşa

# Flăcările au cuprins două hectare de vegetaţie uscată

 

 Un nou incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit în Masivul Iezer - Păpuşa, la numai o zi după ce pompierii cîmpulungeni reuşiseră să stingă şapte focare în golul alpin de pe muntele Bătrîna. În ajutorul lor au sărit acum şi colegi de la Curtea de Argeş, dar şi militari din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, din Cîmpulung, în condiţiile în care focul a cuprins două hectare de vegetaţie uscată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 290

Continuare
 
Matiz şi Logan, impact la Păsărica Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 03 septembrie 2015

Din cauza unui şofer imprudent,

Matiz şi Logan, impact la Păsărica

 

 Accident rutier care ar fi putut avea consecinţe tragice, ieri de dimineaţă, la Cîmpulung! Patru copii au ajuns la spitalul din localitate pentru a primi îngrijiri medicale după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o alta care circu­la din sens opus. Din fericire, minorii nu au suferit traumatisme grave, fiind acum în afara oricărui pericol. Şi unul dintre şoferii implicaţi în accident a avut de suferit de pe urma impactului, însă a refuzat să meargă cu ambulanţa la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 472

Continuare
 
Judecătoria Piteşti nu l-a arestat Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

A violat o fată în vîrstă de 12 ani

Judecătoria Piteşti nu l-a arestat

 

 Au trecut 6 ani de cînd po­liţiştii argeşeni încearcă să dea de urma unui individ acuzat că a violat o copilă cu dizabilităţi, în vîrstă de 12 ani. Fapta a avut loc în anul 2009 şi, imediat după aceea, suspectul a fugit în Spania. Nicolae Milea, în vîrstă acum de 65 de ani,  a fost prins de poliţişti după ce a revenit în ţară, fiind dus la Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Cu toate că, po­tri­vit anchetatorilor, există probe ADN care dovedesc faptul că acuzaţiile sînt în­te­meiate, ieri, Judecătoria Piteşti a respins propune­rea procurorilor de ares­tare preventivă şi au luat împotriva bărbatului măsu­ra controlului judiciar.

Comentarii (6) | Vizualizari: 774

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Accidentată pe trecerea de pietoni

Marţi, pe strada Pătraşcu Vodă din Piteşt a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat Mihai Daniel B., în vîrstă de 20 de ani, cu domiciliul în Piteşti. El mergea cu maşina dinspre Calea Craiovei, către str. Exerciţiu. La un moment dat, din cauza neatenţiei, tînărul a accidentat-o pe Georgeta A., în vîrstă de 68 de ani, tot din Piteşti. Femeia traversa strada corect, pe marcajul pietonal, marcat şi semnalizat corespunzător. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier din Piteşti. S-a constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a pleca cu maşina. Mihai Daniel B. s-a ales cu dosar penal, conform articolului 196 din Codul Penal, pentru infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii, respectiv vătămare corporală din culpă.  

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
Spiderman, reţinut Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Spărgea apartamente, căţărîndu-se pe bloc

Spiderman, reţinut

Hoţul i-au furat omului trei televizoare şi un telefon mobil, pre­judiciul fiind estimat la 6.000 de lei.

 

 De un curaj nebun a avut nevoie un hoţ din Piteşti care, pentru a putea fura, era nevoit să facă acrobaţii asemănătoare lui Spiderman. Dumitru Voicu, în vîrstă de 30 de ani, a fost reţinut, marţi, de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Piteşti, fiind suspectat că a spart un apartament din Găvana. Ieri, individul a fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 596

Continuare
 
Acuzat de luare de mită Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Director argeşean reţinut de DNA

Acuzat de luare de mită

 

 Procurorii DNA l-au reţinut, marţi seara, pe argeşeanul Viorel Gheorghe Radu, directorul Direcţiei Supraveghe­re Utilizare Radiaţii Ionizante, din cadrul Comisiei Na­ţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN). Acesta este acuzat de luare de mită, după ce fusese denunţat de un om de afaceri, fiind organizat un flagrant. Banii fuseseră ceruţi pentru urgentarea emi­terii unei autorizaţii pentru o societate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 577

Continuare
 
Adolescentul, găsit înecat! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 03 septembrie 2015

Dat dispărut, marţi seara,

Adolescentul, găsit înecat!

 

 Clipe de coşmar pentru o familie din Bănănăi, care, marţi seara, a anunţat dispariţia unui adolescent, în vîr­stă de 16 ani. Cristian Georgescu vorbise cu un amic, în jurul orei 16.00, iar de atunci nu mai fusese văzut. Nu s-a întors acasă seara, iar membrii familiei au cerut ajutorul poliţiştilor, după ce un copil găsise pe nisip, în zona barajului Goleşti, pe rîul Argeş, brăţara pe care o purtase adolescentul. Căutările de marţi nu au avut succes, însă, ieri dimineaţă, băiatul a fost găsit fără suflare, în apă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1015

Continuare
 
Doi argeşeni arestaţi pentru transport de imigranţi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

Doi argeşeni arestaţi pentru transport de imigranţi!

 

 Doi argeşeni au fost arestaţi de autorităţile ungare pentru trafic cu imi­granţi. Deşi sute de mii de persoane vin în Europa, fugind din calea războiului şi a dificultăţilor de trai cu care se confruntă în ţări din Orientul Mijlociu şi Africa, sînt şi români care încearcă să profite de necazul refugiaţilor. Printre românii arestaţi care ar fi transportat ilegal şi contra cost unii imigranţi, se numără şi doi argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 488

Continuare
 
Femeie şi copil luaţi pe sus de un Logan Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 02 septembrie 2015

După ce au traversat neregulamentar,

Femeie şi copil luaţi pe sus de un Logan

 

 Ieri în jurul prînzului, o femeie şi copilul ei au fost izbiţi în plin de o maşină, în timp ce traversau neregulamentar. Accidentul a avut loc în apropiere de magazinul Lidl, din Găvana. Deşi impactul a fost unul serios, ambii pietoni au scăpat fără leziuni. Avînd în vedere că era vorba de un copil, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, echipajul medical consultîndu-l pe băiatul în vîrstă de 7 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3344
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

MSS n-a respectat contractele de muncă
Cred ca voi reclamantii deaia ati plecat de la mss ca nu ati putut sa deveniți agenți interlopi..si de ciuda ii si rec...
04/09/15 10:29 Mai mult...

Popescu e la Muzeul Judeţean Argeş
iar proiectul pentru sustinerea facaturii de concurs ,este facut de directorea de marcheting care e bagata fara concurs ...
04/09/15 09:54 Mai mult...

Familie înşelată de lucrătorii CEZ
Rugam Curierul sa ne spuna intr-o editie viitoare,pe vremea carui guvern a fost vanduta reteaua electrica a Romaniei, sa...
04/09/15 09:38 Mai mult...

Familie înşelată de lucrătorii CEZ
in primul rand cei de la CEZ ar trebui sa prezinte un certificat metrologic din care sa rezulte ca contorul respectiv fu...
04/09/15 09:05 Mai mult...

Jurnalistul Silviu Mihai, din nou tătic!
Cit l-a costat cezariana ? Trebuie sa nasc in octombrie si ma intereseaza si pe mine,daca 10 milioane imi ajung.La ce me...
04/09/15 06:59 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 4 Septembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter