Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
 Publicitate pdf
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de CVititor in 11-07-2019 09:41 - Vizitator
 
 
Super d-le Smeoreanu !!!,era de mult nevoie de un astfel de articol care incearca sa explice in cuvinte putine crezul unui ziarist \"rasat\" care isi iubeste si mai ales isi respecta meseria. 
Din pacate...puteti fi catalogat drept \"rara avis\" in breasla ziaristilor,nu de putine ori avand ocazia sa cunoasc niste \"elemente\"evident neinzestrate cu talentul necesar scrisului dar cu un tupeu si o nesimtire fara margini in virtutea faptului ca puteau sa \"incondeeze\"pe oricine intr-o fituica locala.Si stiti foarte bine ca \"aria calomniei\"functioneaza fara repros atunci cand asa zisele acuze curg incet, ca picatura chinezeasca,cu mesaje subliminale menite sa debusoleze gandirea cititorilor. 
Sunt extrem de curios cate comentarii injurioase va vor fi adresate in urma acestui articol- pentru ca sunt sigur de asta!!! - ce sa facem, este lumea noastra in diversitatea ei. 
Chiar ma gandeam la un moment dat:nu stiu cate cuvinte sunt alocate unui comentariu anonim, dar, poate ca n-ar fi rau sa faceti loc unei astfel de rubrici in care sa se poata exprima liber potentialii doritori.Si asta pentru ca urmaresc de fiecare data si gasesc de multe ori chestii interesante gandite de noi ,\"anonimii\"comentatori.Stiu, exista si riscul ca o astfel de rubrica sa se transforme intr-un fel de \"latrina verbala\" unde fiecare sa-si verse frustrarile si neimplinirile... Eu mai sper totusi, ca bunul simt sa primeze si dialogul sa ramana civilizat. 
Felicitari inca o data pentru expunerea dvs!!!
 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info