Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow sport
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de CVititor in 02-09-2019 09:36 - Vizitator
 
 
Sunt curios daca,voi,toti acestia care criticati cu spume la gura evolutia FC Arges in acest debut de campionat ati vazut o minge de fotbal de aproape,ati tinut-o in mana,nici nu-mi mai pun problema daca ati lovit-o cu piciorul,macar asa in joaca pentru ca mi-e greu sa cred ca voi cunoasteti legile jocului. Voi stiti totul,care jucatori sunt buni si care nu merita sa imbrace tricoul de fotbalist,care antrenori sunt mai performanti...etc,etc.Nu puteti avea putina rabdare, o echipa se construieste greu,la fel ca si o casa, cu atat mai multa dificultate cu cat bugetul este limitat,relatiile de joc au nevoie de ceva timp sa se inregistreze pe cortex,adversarii nu te menajeaza,accidentarile pot decima o echipa...Iata imaginea FCSB,s-a crezut ca daca se aduc cei mai scumpi/valorosi jucatori totul se va rezolva de la sine. 
Ce s-ar intampla daca Dica s-ar lua dupa voi,dupa ideile si conceptiile tuturor asa zisilor suporteri ?? credeti ca am promova neconditionat ??Asa ca...rabdare d-lor acum de-abia se toarna fundatia,mai avem mult pana sa deschidem sampania,dar cu rabdare vom ajunge la destinatie.
 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

 
Flag Counter


PRchecker.info