Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow politic
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf

CELE MAI CITITE DIN ACEASTA SECTIUNE

Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de Fan Georgescu in 03-11-2016 11:31 - Vizitator
 
 
Foarte interesant, N. G. e surpriza pozitiva? Ofiteul acesta acoperit? Mor de ras!!! Cred ca tot el a scris si comentariul de mai sus in care se lauda ca e serios. Ii recunosc limbajul. E pasionat de footbal de proasta calitate, un om ingamfat pana la Dumnezru si invidios de ti-o coace pe la spate ca sa se razbune. A jucat footbal la Speranta Costesti, un fel de FC Bâta. Asta e singura lui realizare, si si-a promovat nevasta directoare de banca. Bineinteles si ea tot o competenta.  
Atentie, Dragnea o sa iti para rau ca l-ai pus pe individ pe liste! Sau ti-a fost recomandat de unii mai smecheri de prin servicii? E limpede cum se explica ascensiunea lui fulminanta din ultimul timp si stabilitatea lui in functia de director! Competenta? Pe naiba. Omul e un sarpe veninos care isi gandeste miscarile cu sange rece. In plus cam ciudate vizitele lui prin state gen Israel, Dubai etc Schimb de experienta cumva? Sau alte afaceri incurcate?
 


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info