Curierul Zilei

*** Închiderile de firme, în creştere     *** Reţele de apă şi de canalizare cu fonduri europene      *** Lucrări de lărgire a benzilor pe Calea Craiovei     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Cursuri de lux plătite de la bugetul local     *** Pasagerii, proiectaţi în aer, de pe motoscuter     *** Are un fiu în mormînt, altul, în închisoare     *** Pronunţare amînată în Dosarul Consultanţa     *** Poliţiştii au găsit 50 grame cannabis     *** A trecut de două ori pe lîngă moarte!     *** Vila Luca, demolată abuziv de rechinii imobiliari     *** 786 de contestaţii la Evaluare     *** Ziua iei, la Universitatea Piteşti     *** „Fulgi de iubire“      *** Copil de 8 ani, suspect de scarlatină     *** Materiale igienico-sanitare pentru angajaţi     *** CM 2018      *** Rusia, prima echipă calificată în optimi!     *** Panţuroiu, în mare formă     *** Au ratat calificarea în finala campionatului!     *** Jandarmul Viorel Olteanu, campion şi vicecampion pe MAI     

 
„Puneți capãt relațiilor care nu merg!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 mai 2010

 Astrologul Minerva:

„Puneți capãt relațiilor care nu merg!“

Din 30 octombrie 2009, Saturn a trecut, pentru alți doi ani și jumãtate, în semnul Balanței, unde revine dupã circa 29 de ani. În aceastã poziție, el ne va obliga sã învãțãm lecția cinstei și a onestitãții, sã ne prețuim la adevãrata valoare, pentru cã el ne supune la o cizelare, dacã vreți, a relațiilor dintre noi, ca familie și prieteni, dar și cu ceilalți. Vom redefini valorile diplomației, ne vom redescoperi echilibrul interior. Va trebui sã învãțãm arta responsabilitãții, sã avem rãbdare, flexibilitate și rezistențã în relațiile dintre noi și chiar cu noi înșine. Ce se întîmplã însã cînd este retrograd? Încã de la început de an, de pe 13 ianuarie, Saturn a intrat în retrogradare. Pe atunci, tot în mers aparent retrograd, erau Mercur și Marte. De ieri, și-a reluat mersul normal și multe lucruri care pãreau blocate, fãrã nici o ieșire sau doar neînțelese își vor recãpãta acum sensul. În primul rînd, cu stabilitate emoționalã, ceea ce ar trebui sã facã relația sã meargã, pentru cei care au o relație. La fel și pentru cei cãsãtoriți. Cum semnul Balanței este unul al iubirii, prezența lui Saturn acolo sugereazã cã relația de dragoste va da cîte un test în fiecare zi. De fapt, el intensificã totul în jur tocmai pentru a vedea care sînt anduranța, limpezimea, rezistența și durabilitatea relației. Axioma poate fi aplicatã și relațiilor parteneriale în afaceri, prieteniilor vechi, apropierii de copii, cît este de pertinentã imaginea publicã. Vom vedea în ce fel nivelul nostru de trai și modul de viațã îi afecteazã pe ceilalți, și invers, cum sîntem noi afectați de felul de a fi, a trãi și a vedea lucrurile celorlalți. Este momentul sã nu mai credem cã sîntem unici în Univers, sã vedem cã existã și celãlalt și sã punem capãt relațiilor care nu mai merg. Cãminul va reprezenta pentru noi refugiul și vom constata cît de important este sã dãruiești și sã primești, sã îi acceptãm pe cei din familie așa cum sînt, și nu cum am vrea sã fie. 

 

 
Nou-nãscut aruncat la gunoi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 mai 2010

 Polițiștii cautã o mamã fãrã suflet

Nou-nãscut aruncat la gunoi 

Poliția face verificãri pentru a gãsi o femeie care, dupã ce a nãscut o fetițã, a arun­cat-o la gunoi. Cadavrul nou-nãscutului a fost gãsit la groapa de gunoi din Mioveni, de douã persoane care își cîștigã existența scotocind prin maldãrele de resturi aruncate. Nu se știe, deocamdatã, ce anume i-a adus copilului sfîrșitul, dacã s-a nãscut viu sau nu și dacã a venit pe lume la ter­men. Cert e cã fetița, care potrivit medicilor nu se nãscuse de mai mult de 48 de ore, avea cordonul ombilical tãiat, dar prin­ci­pala ipotezã este aceea cã ea nu fusese asistatã la naștere. Deși au o misiune extrem de dificilã, polițiștii au deschis o anchetã și ve­ri­ficã acum toate femeile în­sãrcinate aflate în eviden­țele medicilor din județul nostru. Cel mai probabil fetița a fost aruncatã direct la groapã, fiindcã, în ulti­me­le zile, mașinile de gunoi nu au descãrcat în zona unde a fost gãsit cadavrul.   
Continuare
 
Galben-verzii, doar egal la Baia Mare Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 mai 2010

 

 Dacia Mioveni și-a compromis în mare mãsurã șansele de promovare în Liga I, dupã ce, sîmbãtã, în deplasarea de la Baia Mare, n-a reușit decît un 1-1. Argeșenii au deschis scorul cu cinci minute înainte de pauzã, prin Ayza, care a transformat penaltiul scos de Claudiu Ionescu. Bãimãrenii au restabilit egalitatea pe tabelã, la puþin timp dupã reluarea jocului, prin Ernszt. Pentru a mai spera la promovare, argeșenii trebuie sã aștepte un eventual pas greșit al clujenilor, care mai au de jucat cu CS Otopeni și cu Minerul Lupeni. Vom reveni.      

 

Marius Duinea

 

 
Botezat de ministrul Apãrãrii Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 mai 2010

 Fiul eroului mort în Afganistan

Botezat de ministrul Apãrãrii

Desfãșurare masivã de forțe, sîmbãtã, în comuna Budeasa, la biserica din Va­lea Mãrului. Sute de oameni au parti­ci­pat la botezul celui de-al doilea copil al eroului Florin Bãdiceanu, mort pe 23 februarie, în timp ce se afla într-o misiune în Afganistan. Ministrul Apãrãrii Naționale, Gabriel Oprea, alã­turi de soția lui, Sanda, a fost naș de botez al micuțului care nu-și va vedea tatãl decît în fotografii. La botez au venit, alãturi de naș, o mulțime de per­sonalitãți din lumea politicã. Biserica a fost înțesatã de SPP-iști, care îi apã­rau pe demnitar și pe invitații sãi. 

 

Continuare
 
Prințul Paul și Prințesa Lia, așteptați cu caleașca Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 31 mai 2010

 Înalți oaspeți la Ziua Comunei Bradu

Prințul Paul și Prințesa Lia, așteptați cu caleașca

Prințul Paul și Prințesa Lia au fost, ieri, cele mai admirate prezențe în comuna Bradu. Invitate la Ziua localitãții, Altețele lor Regale au fost așteptate la poarta Primãriei de întreaga suitã a liderilor democrat-li­berali din județ, dar și de un armãsar energic care, prin nechezatul ce se auzea de la o poștã,  a știut sã le dea de veste tuturor celor care îl priveau cã în caleașca pe care o trage se aflã persoane de vițã nobilã.                                    
Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 637
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter