Curierul Zilei

 
Mergem, dacă ne dau bani! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 august 2014

Reacţia primarilor, la ordonanţa care le permite traseismul politic:

Mergem, dacă ne dau bani!

 

 OUG care permite migraţia aleşilor lo­cali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern. În urma adoptării aces­tei ordonanţe, unii primari argeşeni sînt în espectativă, aşteptînd momentul o­portun în care să ia o decizie: îşi schim­bă partidul sau nu! În final, cel mai pro­babil, decizia va fi înclinată în funcţie de ce promisiuni se vor face pentru fiecare localitate. Cu alte cuvinte, edilii sînt gata să treacă dintr-o barcă politi­că în alta, cu condiţia să primească fonduri pentru localităţile pe care le păstoresc. Liderii social - democraţi argeşeni sînt convinşi în schimb că nu PSD-ul este avantajat de această ordonanţă, ci mai degrabă PMP-ul şi PRL-ul. De cealaltă parte, liderul PDL Cătălin Teodorescu a criticat dur OUG care permite migraţia aleşilor locali. 

Continuare
 
Boala limbii albastre, în Argeş! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

La Cocu şi Călineşti au fost depistate nouă bovine cu Bluetongue

Boala limbii albastre, în Argeş!

Autorităţile sanitar-veterinare, în alertă!

 

 De ce ne-am temut n-am scăpat! Au fost confirma­te prin rezultatele analizelor de laborator 9 cazuri de Boala limbii albastre (Bluetongue) la bovine din Cocu şi Călineşti. Afecţiunea se transmite prin înţepăturile de ţînţari, dar nu afectează omul, producînd, însă, pagube economice. Cazurile au a­părut în gospodăriile populaţiei. Directorul Direc­ţiei Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Ali­men­telor Argeş, dr Daniel Lupu, ne-a declarat că au fost trimise, zilele trecute, la Institutul de Diag­nostic şi Sănătate Animală din Capitală, 10 probe de la bovine: 9 din comuna Cocu, satul Bărbăteşti, dintre care 8 au ieşit pozitive, şi una de la Că­li­neşti, satul Gorganu, care, de asemenea, este pozitivă.

Continuare
 
„Nu-mi dă permisul, că’s de culoare!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

O femeie care n-a trecut de proba practică îl acuză pe examinator:

„Nu-mi dă permisul, că’s de culoare!“

 

 A fost scandal mare, ieri, la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere! Supărată că n-a obţinut nici de a­ceas­­tă dată carnetul, Julieta Cocoroadă, din comuna Răteşti, a de­pus con­tes­taţie împo­tri­va exami­na­torului. Fe­me­ia îl acuză pe poliţist că n-a vrut s-o treacă, pentru că pur şi simplu nu i-a plăcut faţa ei, că e de culoare. Su­pe­riorii poli­ţis­tului au des­chis o an­che­tă.   

Continuare
 
Liga I, care nu se vede la televizor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

Liga I, care nu se vede la televizor

 

 Iubitorii fotbalului din ţara noastră nu vor vedea meciurile din Liga I la televizor, pentru că fir­ma Intel Sky Broadcast, care a cumpărat drepturile de transmisie a par­tidelor pentru următorii 5 ani, nu a ajuns la un numitor co­mun cu operatorii de cablu. În acest mo­ment, posturile Look TV şi Look Plus, care trans­mit meciurile din Liga I, se văd numai în reţe­lele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV, Romtelecom ce au o acoperire naţională foarte mică. Curierul zilei s-a gîndit să vină în sprijinul micro­biştilor şi iubitorilor de fotbal, iar îna­intea fiecărei etape şi după încheierea acesteia, vom pre­zenta cîte un scurt rezumat al fiecărui meci. Am ajuns la etapa a şasea a primei ligi, care a de­butat aseară, după închiderea ediţiei, cu jocurile Gaz Metan mediaş - Pandurii Tg Jiu, respectiv Cea­hălul Piatra Neamţ - Concordia chiajna, şi care se va încheia luni seară, cu jocul dintre U Cluj - CSMS Iaşi.

Continuare
 
Renata, speriată că Leo a făcut infarct! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

Asistenta Andreei Mantea la „Petrecerea burlăciţelor“ a trecut prin clipe de coşmar

Renata, speriată că Leo a făcut infarct!

Medicii l-au salvat în ultimul moment şi i-au montat un stent, motiv pentru care va avea o mulţime de restricţii în viaţa de zi cu zi.

 

 Renata Gheorghe, Regina Piteştiului 2007, este una dintre asistentele Andreei Mantea, bruneta focoasă ce a pus pe jar inima băr­ba­­ţilor din România, în emisiunea „Burlăciţa“. Pe Renata aţi putut-o vedea la postul Antena Stars, în emisiunea verii „Petrecerea bur­lă­ciţelor“, alături de Denisa Biţă, Cristina Ro­man şi Simona Traşcă. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 806

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
luni, 29 mai 2017
EUR 4.5573
USD 4.0641

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017

4.612 vizitatori unici

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter