Curierul Zilei

*** Locuri insuficiente în creşele din Piteşti!     *** Shaker Beach Party!      *** Încă trei grătare la zona de picnic Făget      *** Fetiţe lovite de maşină     *** Comandantul nu are avere, nici pile!     *** Adolescentul a făcut infarct     *** A murit Florea Tolea     *** A hărţuit şi a ameninţat o femeie     *** Fosta Şcoală generală nr. 6 din Vişoi, în paragină totală!     *** Primarul Ene şi-a tras avion     *** Gratuitate la rebranşare!     *** O nouă lege a asociaţiilor de proprietari      *** „Mereu pe fugă, dar nu şi astăzi”, la Cinema „Bucureşti”     *** Amical FC Argeş-Rapid, la Curtea de Argeş     *** Lucian Diaconescu şi Florin Drăguşin, antrenorii campionilor de la Sporting     *** Europa League, turul 1 preliminar     *** Universitatea din Piteşti, campioană europeană universitară!     *** "S-au ocupat în mod special de pregătire"     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul avatului pe Dunăre    

 
Mergem, dacă ne dau bani! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 august 2014

Reacţia primarilor, la ordonanţa care le permite traseismul politic:

Mergem, dacă ne dau bani!

 

 OUG care permite migraţia aleşilor lo­cali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern. În urma adoptării aces­tei ordonanţe, unii primari argeşeni sînt în espectativă, aşteptînd momentul o­portun în care să ia o decizie: îşi schim­bă partidul sau nu! În final, cel mai pro­babil, decizia va fi înclinată în funcţie de ce promisiuni se vor face pentru fiecare localitate. Cu alte cuvinte, edilii sînt gata să treacă dintr-o barcă politi­că în alta, cu condiţia să primească fonduri pentru localităţile pe care le păstoresc. Liderii social - democraţi argeşeni sînt convinşi în schimb că nu PSD-ul este avantajat de această ordonanţă, ci mai degrabă PMP-ul şi PRL-ul. De cealaltă parte, liderul PDL Cătălin Teodorescu a criticat dur OUG care permite migraţia aleşilor locali. 

Continuare
 
Boala limbii albastre, în Argeş! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

La Cocu şi Călineşti au fost depistate nouă bovine cu Bluetongue

Boala limbii albastre, în Argeş!

Autorităţile sanitar-veterinare, în alertă!

 

 De ce ne-am temut n-am scăpat! Au fost confirma­te prin rezultatele analizelor de laborator 9 cazuri de Boala limbii albastre (Bluetongue) la bovine din Cocu şi Călineşti. Afecţiunea se transmite prin înţepăturile de ţînţari, dar nu afectează omul, producînd, însă, pagube economice. Cazurile au a­părut în gospodăriile populaţiei. Directorul Direc­ţiei Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Ali­men­telor Argeş, dr Daniel Lupu, ne-a declarat că au fost trimise, zilele trecute, la Institutul de Diag­nostic şi Sănătate Animală din Capitală, 10 probe de la bovine: 9 din comuna Cocu, satul Bărbăteşti, dintre care 8 au ieşit pozitive, şi una de la Că­li­neşti, satul Gorganu, care, de asemenea, este pozitivă.

Continuare
 
„Nu-mi dă permisul, că’s de culoare!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

O femeie care n-a trecut de proba practică îl acuză pe examinator:

„Nu-mi dă permisul, că’s de culoare!“

 

 A fost scandal mare, ieri, la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere! Supărată că n-a obţinut nici de a­ceas­­tă dată carnetul, Julieta Cocoroadă, din comuna Răteşti, a de­pus con­tes­taţie împo­tri­va exami­na­torului. Fe­me­ia îl acuză pe poliţist că n-a vrut s-o treacă, pentru că pur şi simplu nu i-a plăcut faţa ei, că e de culoare. Su­pe­riorii poli­ţis­tului au des­chis o an­che­tă.   

Continuare
 
Liga I, care nu se vede la televizor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

Liga I, care nu se vede la televizor

 

 Iubitorii fotbalului din ţara noastră nu vor vedea meciurile din Liga I la televizor, pentru că fir­ma Intel Sky Broadcast, care a cumpărat drepturile de transmisie a par­tidelor pentru următorii 5 ani, nu a ajuns la un numitor co­mun cu operatorii de cablu. În acest mo­ment, posturile Look TV şi Look Plus, care trans­mit meciurile din Liga I, se văd numai în reţe­lele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV, Romtelecom ce au o acoperire naţională foarte mică. Curierul zilei s-a gîndit să vină în sprijinul micro­biştilor şi iubitorilor de fotbal, iar îna­intea fiecărei etape şi după încheierea acesteia, vom pre­zenta cîte un scurt rezumat al fiecărui meci. Am ajuns la etapa a şasea a primei ligi, care a de­butat aseară, după închiderea ediţiei, cu jocurile Gaz Metan mediaş - Pandurii Tg Jiu, respectiv Cea­hălul Piatra Neamţ - Concordia chiajna, şi care se va încheia luni seară, cu jocul dintre U Cluj - CSMS Iaşi.

Continuare
 
Renata, speriată că Leo a făcut infarct! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 30 august 2014

Asistenta Andreei Mantea la „Petrecerea burlăciţelor“ a trecut prin clipe de coşmar

Renata, speriată că Leo a făcut infarct!

Medicii l-au salvat în ultimul moment şi i-au montat un stent, motiv pentru care va avea o mulţime de restricţii în viaţa de zi cu zi.

 

 Renata Gheorghe, Regina Piteştiului 2007, este una dintre asistentele Andreei Mantea, bruneta focoasă ce a pus pe jar inima băr­ba­­ţilor din România, în emisiunea „Burlăciţa“. Pe Renata aţi putut-o vedea la postul Antena Stars, în emisiunea verii „Petrecerea bur­lă­ciţelor“, alături de Denisa Biţă, Cristina Ro­man şi Simona Traşcă. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 806
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info