Curierul Zilei

*** Moş Crăciun vine în oraş!     *** Dîmbovicioara, staţiune turistică      *** Sicriul Regelui Mihai I ajunge la 17.30      *** „Drum interjudeţean, o batjocură!“     *** Finanţele scot la licitaţie 46.000 litri de coniac      *** Se dezveleşte bustul lui Stroe      *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Moş Crăciun, vandalizat la Mioveni!      *** A intrat cu Golful într-o autoutilitară Ford     *** Pendiuc a cîştigat procesul!     *** Asistent universitar, achitat de instanţă     *** Traficanţi de droguri, eliberaţi   nbsp; *** Director francez, implicat în accident     *** Liga I - Etapa 21     *** Roşu: „Am avut meciul în mînă!“      *** Dan Alexa: „Am avut şi şansă!“      *** Peste 450 de alergători la semimaraton     *** Liga Campionilor, Europa League     *** Mandat încheiat cu o victorie!     *** „Cel mai prost meci al nostru“     *** CS Dacia Mioveni - locul 2 la medalii pe echipe     *** CSM Piteşti a cîştigat Cupa Moş Nicolae    

 
Omorît de autobuz Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 30 decembrie 2014

Un bărbat de 80 de ani, din Popeşti,

Omorît de autobuz

 

 Sfîrşit cumplit pentru un bătrîn din Popeşti! Omul, în vîrstă de 80 de ani, a trecut, ieri, în jurul orei 11, prin spatele unui autobuz. Şo­fe­rul acestuia nu l-a văzut pe pieton. A dat cu spatele şi l-a doborît pe argeşeanul pentru care medicii n-au putut face altceva decît să constate decesul.     

Continuare
 
Pe podium la sfîrşitul turului! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 30 decembrie 2014

BC Argeş a avut un parcurs foarte bun în prima parte a sezonului

Pe podium la sfîrşitul turului!

 

 Baschetbaliştii de la BC Argeş au avut un tur de campionat foarte bun. Elevii lui Hristu Şa­pera se află pe locul 3, în urma echipelor Steaua CSM EximBank şi CSU Ploieşti, dar în faţa unor grei precum CSM U Oradea, BC Mu­reş şi BC Timişoara. De asemenea, for­ma­ţia piteşteană este calificată în sferturile de finală ale Cupei României. În optimi, alb-vi­o­leţii au trecut fără probleme de Gaz Metan Mediaş.

Continuare
 
Două instituţii se comasează Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 30 decembrie 2014

Ministerul Muncii vine cu un proiect de hotărîre care destabilizează sistemul

Două instituţii se comasează

Vor fi păstraţi toţi angajaţii sau vor îngroşa rîndurile şomerilor?

 

 Inspecţia Muncii şi Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială vor fi desfiinţate, iar în locul acestora va fi formată, prin comasare, o structură unică, denumită Agenţia Naţională pentru Inspecţia Muncii şi Securitate Socială, în subordinea Ministerului Muncii, a decis Guvernul. La nivelul Argeşului, vor dispărea ITM şi AJPIS, cele două fiind comasate în Direcţia Judeţeană de Muncă şi Securitate Socială. De altfel, la acest moment, proiectul de hotărîre privind organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Inspecţia Muncii şi Securitate Socială se află în dezbatere publică pe site-ul Minsiterului Muncii pînă la data de 15 ianuarie 2015. În ce priveşte responsabilii judeţeni, aceştia nu ne-au oferit prea multe detalii, pentru că nici ei nu ştiau mai mult decît apărea în proiectul de hotărîre.

Continuare
 
Năstase s-a întors la Primărie! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 30 decembrie 2014

Edilul de la Căteasca a cîştigat în prima instanţă

Năstase s-a întors la Primărie!

 

 După ce la Căteasca toţi se aşteptau la alegeri anticipate, se pare că instanţa a decis altfel: primarul Liviu Florian Năstase s-a întors pe funcţie! Dacă în luna noiembrie prefectul de Argeş, Mihail O­prescu, a emis ordinul de încetare înainte de termen a mandatului primarului de la Căteasca, Liviu Florian Năstase, pe 22 decembrie, la contestaţia formulată de Năstase la Tribunalul Argeş, acesta a fost repus pe funcţia de edil.

Continuare
 
Reguli de urmat de Revelion Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 30 decembrie 2014

Ce să faceţi ca să vă meargă bine tot anul 2015

Reguli de urmat de Revelion

 

 Ca să aveţi noroc în 2015, neapărat, de Revelion trebuie să purtaţi lenjerie roşie. Dacă bărbaţii pot opta pentru len­jeria intimă în formă de inimioară, tanga sau clasică, re­pre­zentantele sexului frumos au o mai mare diversifi­ca­re în acest domeniu. Cele care vor să fie sexy şi în ace­laşi timp originale ar trebui să aleagă compleuri din dantelă sau voal, cu fundiţe şi blăniţă albă sau roşie.

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 764

Închisoare pentru neplata impozitelor şi contribuţiilor


Potrivit unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă publicat de Ministerul Finanţelor, dacă nu vă plătiţi cu intenţie impozitele şi contribuţiile supuse regimului de reţinere, încasare şi plată, sau virare, veţi fi acuzaţi de evaziune fiscală şi riscaţi să ajungeţi la închisoare între 1 - 6 ani. Ordonanţa este valabilă atît pentru angajatori, cît şi pentru angajaţi. Plata impozitelor şi contribuţiilor trebuie făcute în cel mult 30 zile de la termenul de scadenţă prevăzut de lege. Între cele 32 de impozite şi contribuţii datorate bugetului se numără impozitele pe venit din salarii şi asimilate salariilor, pe pensii, pe drepturile de proprietate intelectuală, pe arendă, pe dobînzi şi dividende, pe premii şi din jocuri de noroc, contribuţia de asigurări sociale datorată de persoane fizice ce realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor şi contribuţia de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice ce realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor. Ordonanţa are în vedere creşterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul asigurărilor sociale de stat şi responsabilizarea angajatorilor în ce priveşte plata la timp a contribuţiilor sociale obligatorii datorate atît de ei cît şi de angajaţi. 

 

Licitaţie la Apă Canal


SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a făcut o licitaţie pentru un contract, în valoare de 35.600.000 lei, fără TVA, cu o durată de 36 de luni pentru efectuarea de mici lucrări de reparaţii şi extinderi locale, inclusiv branşamente. Au participat zece firme, iar cîştigă­toare au fost declarate mai multe societăţi, printre care se numără Hidroconstrucţia SA, Serv Construct Star, Florimar Forest Activ SRL, Euromega Construct Instal şi Vys Construct SRL.

Cîştigul net, mai mare decît în septembrie


Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş a prezentat evoluţia cîştigurilor salariale la nivel naţional pentru luna octombrie 2017. Astfel, în octombrie, cîştigul salarial mediu nominal brut a fost de 3.327 lei, iar netul, de 2.392 lei. Cel mai bine au cîştigat salariaţii din activităţi de servicii în tehnologia informaţiei, iar cel mai mic cîştig salarial mediu net a fost în hoteluri şi restaurante. De asemenea, cîştigul net a fost mai mare cu 0,7% decît în septembrie 2017 şi cu 13,5% decît octombrie 2016. Anul acesta, s-au înregistrat fluctuaţii ale cîştigului salarial determinate de primele anuale şi cele de sărbători.

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter