Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** La Palatul Goleşti, nobilimea judeţului a stat la masă cu şerbii din presă     *** Delegaţie din Mioveni, la Sofia     *** Se opreşte curentul la Călineşti     *** PASTILA de UMOR      *** Sfaturi pentru evitarea îngheţului     *** Seminar internaţional, la UPIT    *** Muzica folk are viitorul asigurat la Piteşti     *** Omorît de un taur în călduri     *** Şoferul beat s-a oprit într-un cap de pod     *** Fost consilier local amendat pentru scadal     *** Condamnat după ce a vrut să violeze o elevă     *** Muscelean la Jocurilor Paralimpice „Invictus”     *** Ordin de protecţie împotriva concubinului violent     *** Unirea Bascov, la prima înfrîngere     *** Culisele meciului     *** A apărat penalty de ziua lui!     *** CS Mioveni - Luceafărul Oradea 2-1 (0-1)     *** Fază controversată la eliminare     *** Filmul meciului     *** Au condus dar au pierdut!!     *** Prima victorie pentru baschetbaliştii piteşteni!     *** Vicecampionul european aclamat de argeşeni!    

 
Concurs
La Palatul Goleşti, nobilimea judeţului a stat la masă cu şerbii din presă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

La Palatul Goleşti, nobilimea judeţului a stat la masă cu şerbii din presă


    De 20 de ani, PSD manipulează presa din judeţe, de când Adrian Năstase a avut intuiţia să le traseze baronilor locali sarcina de a încuraja apariţia în provincie a cât mai multor ziare , pe principiul divide et impera. Aşa s-au născut puzderie de gazete finanţate de partid, iar presa locală a devenit un furnicar în care zeci şi sute de roade seci ale şcolii, cum îi numeşte Caragiale, adică mici condeieri rataţi din start, cară în spinare grăunţele unor contracte de sponsorizare aruncate prin ogradă de clasa politică. Din regina anilor 90, presa judeţelor a devenit o slujnică a marelui partid, căruia i-a lustruit zilnic cizmele, împroşcând cu vorbe de mahala pe cei care, în opoziţie fiind, îi deranjau stăpânul. S-a născut astfel o relaţie de tip feudal între PSD şi presă care dăinuie  până în zilele noastre şi nu se întrevede încă orizontul dincolo de care ziariştii se vor dezrobi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 738

Continuare
 
Muzica folk are viitorul asigurat la Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 22 octombrie 2018

Prin Festivalul Naţional Trivale Fest la care participă mulţi tineri,

Muzica folk are viitorul asigurat la Piteşti


Sîmbătă seara, la Filarmonica Piteşti, s-a desfăşurat a  IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk Trivale Fest. Manifestarea la care au venit sute de spectatori a fost organizată de Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local, prin Centrul Cultural Piteşti. Nu numai publicul a fost numeros, dar şi participanţii au fost în număr mare, viitorul muzicii folk fiind asigurat, printre concurenţi numărîndu-se foarte mulţi copii şi tineri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 182

Continuare
 
Condamnat după ce a vrut să violeze o elevă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018

Rudarul care a alergat o tînără pe stradă

Condamnat după ce a vrut să violeze o elevă


Rudarul din Valea Mare Pravăţ, Iulian Grancea, a fost condamnat pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze de o elevă care mergea la cursuri, la Colegiul Tehnic.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
Prima victorie pentru baschetbaliştii piteşteni! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 22 octombrie 2018


Prima victorie pentru baschetbaliştii piteşteni!


Baschetbaliştii de la BCM U FC Argeş au obţinut vineri seară prima victorie din această ediţie de campionat. Echipa pregătită de Florin Nini s-a impus cu 96-91 în confruntarea de pe propriul teren cu SCM Timişoara la capătul unui meci destul de echilibrat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 176

Continuare
 
Delegaţie din Mioveni, la Sofia Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018


Delegaţie din Mioveni, la Sofia


În capitala Bulgariei, la Sofia, are loc Forumul Local 16+1 China şi Europa Centrală şi de Est, forum economic şi comercial la care participă aproape 700 de delegaţi din 17 state, 300 dintre invitaţi fiind din cele mai importante provincii ale Chinei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 195

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 31461
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info