Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Traseul autostrăzii, pregătit de licitaţii     *** Constantin Ivan, înlocuit cu un paznic?     *** Trebuie să aveţi căi şi ieşiri de urgenţă!     *** Simfonia Lalelelor, denigrată la Bucureşti     *** Pariu că Simfonia o să dispară?     *** Văcarul satului, găsit înecat     *** Au plonjat cu maşina într-o grădină     *** Scandal cu iz de telenovelă, la Călineşti      *** Pompierii s-au luptat cu focare dispersate      *** Misiune aproape imposibilă     *** S-au jucat aseară     *** Mioveniul vrea punctele!     *** Programul etapei 31 şi meciurile care vor fi televizate     *** Roşu: „Îmi doresc să cîştigăm!“     *** Barnabas Szaszgaspar a preluat BCM U FC Argeş!    

 
Concurs
Trebuie să aveţi căi şi ieşiri de urgenţă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 aprilie 2018

ITM Argeş îi avertizează pe angajatori:

Trebuie să aveţi căi şi ieşiri de urgenţă!


Toţi angajatorii din Argeş, indiferent dacă este vorba despre firme private sau instituţii, trebuie să respecte cerinţele minime pentru angajaţi la locul de muncă, în ceea ce priveşte căile şi ieşirile de urgenţă. Situarea acestora trebuie făcută cunoscută tuturor angajaţilor, pentru ca, în caz de pericol, să poată să se salveze şi să ştie unde sînt amplasate.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A crescut, din nou, indicele ROBOR

Veste proastă pentru toţi cei care au credite în lei la bănci! Pentru a doua oară în această săptămînă a crescut indicele ROBOR. Astfel, potrivit anunţului făcut de Banca Naţională a României, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobînda variabilă, a crescut, ieri, la 2,28%, de la 2,22%, urmat şi de indicii la şase şi nouă luni. Indicele la şase luni, utilizat în calculul dobînzilor la creditele ipotecare, a crescut la 2,52%, de la 2,49%. Indicele ROBOR la nouă luni, care reprezintă rata dobînzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a crescut de la 2,56% la 2,57%. Indicele ROBOR la 12 luni a crescut la 2,62%, de la 2,60%.  

M.Sandu


  
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 163

Continuare
 
Traseul autostrăzii, pregătit de licitaţii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 aprilie 2018


Traseul autostrăzii, pregătit de licitaţii


CNAIR SA a publicat, zilele trecute, pe noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice (SICAP), anunţurile de intenţie pentru două noi licitaţii de tronsoane ale viitoarei autostrăzi Piteşti - Sibiu - însumînd ultimii 68 de km rămaşi, cei mai dificili (pentru care trebuie făcută, de cîştigători, atît proiectul tehnic, cît şi execuţia).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Constantin Ivan, înlocuit cu un paznic? Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Se pregăteşte o nouă învestitură în Consiliul Local Cîmpulung

Constantin Ivan, înlocuit cu un paznic?


Aşa după cum v-am informat, cîmpulungeanul Constantin Ivan, fost director la Hidroelectrica şi consilier local PSD în urbea păstorită de Liviu Ţîroiu, se află pe lista noilor secretari de stat, nouă la număr, desemnaţi recent de premierul Viorica Dăncilă. Potrivit Monitorului Oficial  din 28 martie 2018, Constantin Ivan, în vîrstă de 59 de ani, de profesie inginer, a fost numit ministru secretar de stat în Ministerul Economiei. La şedinţa Consiliului Local din această săptămînă, aleşii cîmpulungenilor vor lua act de încetarea de drept a mandatului acestuia, ca urmare a demisiei, şi tot prin hotărîre de Consiliu va fi declarat vacant locul alesului PSD-ist, urmînd ca cel care-i va lua locul să fie învestit la următoarea întrunire în plen.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
Simfonia Lalelelor, denigrată la Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 aprilie 2018

Greşeala profesoarei, speculată de presa centrală

Simfonia Lalelelor, denigrată la Bucureşti


La cea de-a 41-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, un incident petrecut în timpul paradei a dus la pole­mici aprinse. Astfel, un eveniment de referinţă al Piteştiului a ajuns să fie denigrat. Ceea ce ar fi trebuit să fie mîndria copiilor şi să-i încînte pe pi­teşteni a devenit dintr-o dată un spectacol criticat. Simfonia Lalelelor, organizată an de an de peste patru decenii, eveniment la care mulţi oameni pun suflet, muncesc şi îşi doresec să fie unic, a fost plasată în sfera spectacolelor politice, comuniste. Este un moment mult aşteptat de piteşteni, de copiii care participă la parade, îmbrăcaţi în cos­tume special pregătite, de dascălii care organi­zează pînă la cel mai mic amănunt totul şi de muncitorii care creează carele alegorile şi expoziţiile de flori.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 754

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 28035
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter