Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** „Cel mai frumos copil din Argeş“!      *** Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!      *** A doua zi de protest la APIA!      *** 1 km pe verticală, în 4 zile      *** Concert de 16 chitare!      *** Taţii pot cere concediu paternal      *** UN BUST AŞTEPTAT ŞI MERITAT      *** GENERAŢIA BÎNTUITĂ      *** Filmele săptămînii - 17 - 23 noiembrie      *** Un primar pierde mandatul      *** Fraţii Dobre au ieşit din arest      *** Se cere mutarea elevei cu probleme de adaptare      *** Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti      *** Cinematograful Sebastian Papaiani se închide      *** Cumpăraţi cu încredere servicii de la Telekom!      *** Detectorul de gaz nu e obligatoriu pentru toţi      *** Eduard şi Ciobanu rămîn antrenori la FC Argeş!      *** Ştiri de la CS Mioveni      *** Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament      *** Fotbal la TV, în weekend      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuit sportiv fără crap, somn, ştiucă şi şalău!     

 
Concurs
„Cel mai frumos copil din Argeş“! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Înscrieţi-vă la concursul

„Cel mai frumos copil din Argeş“!

 

Părinţi şi bunici, a început concursul „Cel mai frumos copil din Argeş!“, care se va încheia în apropierea Crăciunului. Atenţie! Acesta este dedicat în exclusivitate co­piilor! Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie este să aduceţi, la redacţia noastră, situată în Bulevardul Republicii nr. 1 A, lîngă Inspec­toratul Judeţean de Poliţie Argeş, o fotografie cît mai clară şi cît mai recentă a copilului sau nepotului dumneavoastră, ori s-o trimiteţi la adresa de e-mail:  Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 175

Continuare
 
Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Au avut loc alegeri la SNPPC Argeş

Poliţiştii, reprezentaţi de aceiaşi sindicalişti

 

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au avut loc, joi, alegerile membrilor Biroului Teritorial Argeş al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Alegerile s-au desfăşurat fără emoţii, fiind înscrişi la candidaturi tot foştii membrii, a căror rămînere în funcţie a fost reconfirmată pentru încă 5 ani.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 270

Continuare
 
Cinematograful Sebastian Papaiani se închide Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Pentru a două oară, RADEF a decis:

Cinematograful Sebastian Papaiani se închide

 

Pentru al doilea an con­se­cutiv, Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploa­tă­rii Filmelor „RomâniaFilm“, din Bucureşti, a decis în­chiderea Cinemato­gra­fu­lui Sebastian Papaiani, din centrul Piteştiului. De da­ta aceasta s-a decis închi­­derea acestuia pe perioa­da 19 noiembrie 2017 - 15 martie 2018. Cei patru an­gajaţi ai Cinematogra­fu­lui Sebastian Papaiani sînt în şomaj cu 75%. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 319

Continuare
 
Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Liga a IV-a, etapa 14:

Liderul face deplasarea la Făget + Ştefăneştiul poate urca în clasament

 

Etapa din acest weekend de la Liga a IV-a se va întînde pe durata a trei zile, astăzi, mîine şi luni. Runda va începe astăzi cu două partide, Sporting primind vizita echipei din Curtea de Argeş, iar DLR jucînd cu lanterna roşie, Real Bradu. Mîine, liderul din Bascov face deplasarea la Făget pentru jocul cu Colibaşi, iar Albota va primi vizita Berevoeştiului. Tot mîine, Mioveni II va juca, în deplasare, la Suseni, iar la Cîmpulung se va deplasa AS Miceşti. Ultimul meci de duminică va fi cel dintre Viitorul Ştefăneşti şi Victoria Buzoeşti, gazdele avînd şansa, cu o victorie, să mai urce în clasament, în timp ce runda se va încheia luni, cu meciul din la Bradu dintre echipa a doua a lui Atletic  şi Poiana Lacului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 225

Continuare
 
Feriţi-vă de abuzul de antibiotice! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Rezistenţa la aceste medicamente, mai dură decît cancerul

Feriţi-vă de abuzul de antibiotice!

Astăzi este Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice

 

Astăzi este Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice, specialiştii trăgînd un semnal de alarmă asupra apariţiei bacteriilor rezistente la aceste medicamente, fapt ce cauzează multe decese. Utilizarea iraţională a antibioticelor, atît în medicina veterinară, cît şi în medicina umană, este factorul care a dus la apariţia microbilor rezistenţi care fac multe victime. Organizaţia Europeană pentru Protecţia Consumatorilor susţine că fenomenul rezistenţei la antibiotice a luat o asemenea amploare încît chiar şi infecţiile obişnuite ar putea deveni mortale. În prezent, la nivel european, 25.000 de persoane mor din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice, iar la nivel mondial, numărul morţilor din această cauză este de 700.000. Rezistenţa la antimicrobiene este un inamic major al sănătăţii publice mondiale, iar pînă în anul 2050 ar putea face mai multe victime decît cancerul! Se estimează că, pînă în anul 2050, fără a se implementa acţiuni concrete, rezistenţa antimicrobiană va genera, la nivel global, un număr de 10 milioane de decese premature. Ne îndopăm cu antobiotice şi acelaşi lucru îl facem şi animalelor, şi păsărilor!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 24902

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Lun, 13.11.2017

--- 4.975 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter