Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Drumuri blocate, şcoală închisă şi oameni în beznă!     *** 10 mii de păsări, numărate pe Argeş     *** Peste 200 de pensionari au depus cereri pentru bilete     *** Copil de 6 ani, suspect de scarlatină!     *** Concert Loredana, la Piteşti      *** Deţine un apartament şi un Audi A4      *** Selca şi Zeus fac Piaţa Trivale      *** Se lucrează la bugetul oraşului Mioveni      *** Restriciţii la parcare în dreptul Vămii Mioveni      *** La 23 de ani, a murit în accident     *** Adoptat în Irlanda, îşi caută părinţii în Argeş     *** A amendat o ţărancă ce vindea leuştean!     *** Mădălin Ciucă a semnat pe un an şi jumătate!     *** Vali Porcişteanu, la Winter Rally Covasna!     *** Egal în al doilea amical din Turcia     

 
Concurs
10 mii de păsări, numărate pe Argeş Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 ianuarie 2018


10 mii de păsări, numărate pe Argeş


Zilele trecute, lacurile de acumulare de pe Argeş au fost cercetate de doi pasionaţi ornitologi, înarmaţi cu binocluri (cu zoom de minimum x10) şi cu o lunetă (cu zoom x45), cu ajutorul cărora care au numărat cu răbdare efectivele de păsări, din fiecare specie în parte.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 251

Continuare
 
Concert Loredana, la Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 ianuarie 2018

În cadrul turneului naţional „Ador“,

Concert Loredana, la Piteşti


Loredana Groza porneşte în turneul naţional „Ador“ şi va ajunge în curînd şi la Piteşti. Fanii Loredanei din 12 oraşe vor putea vedea show-ul „Ador“, una dintre cele mai mari desfăşurări de forţe în producţia de spectacole din România, dar şi unul dintre cele mai emoţionante spectacole-concept ale Loredanei.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 186

Continuare
 
Selca şi Zeus fac Piaţa Trivale Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 ianuarie 2018

Primăria a semnat contractul

Selca şi Zeus fac Piaţa Trivale


Piteştenii din cartierul Trivale vor avea o piaţă agroalimentară modernă. Va fi o investiţie ultramodernă, cu toate dotările necesare pentru a permite desfăşurarea activităţilor comerciale în cele mai bune condiţii.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 414

Continuare
 
CS Dacia, la primul joc oficial din 2018 Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 ianuarie 2018

Handbal

CS Dacia, la primul joc oficial din 2018

Duminică, de la ora 12.00, handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor juca primul meci oficial din acest an contra echipei Naţional Rm. Vîlcea. Antrenoarele Carmen Amariei şi Luminiţa Huţupan Dinu se arată încrezătoare în forţele proprii, mizează pe faptul că partida va fi acasă, acolo unde echipa va fi încurajată de suporteri, iar rezultatul poate fi oricare, pe teren întîlnindu-se două formaţii puternice. Partida face parte din campionatul regulat al Diviziei A, etapa a XIV-a şi se va juca în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti. Intrarea pentru spectatori va fi liberă.   
S.Mihai

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 130

 
Drumuri blocate, şcoală închisă şi oameni în beznă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 ianuarie 2018

Zăpada şi viscolul au făcut ravagii în Argeş

Drumuri blocate, şcoală închisă şi oameni în beznă!


Cele două coduri, galben în mare parte a judeţului nostru, respectiv portocaliu în zona montană, au dat mari bătăi de cap argeşenilor în noaptea de miercuri spre joi şi ieri. Vîntul şi viscolul, în special la munte, au troienit zăpada, blocînd porţiuni de drumuri, punînd la pămînt copaci şi lăsînd în beznă o mulţime de localităţi. Peste 200 de elevi din Sălătrucu nu au putut merge, ieri, la şcoală din cauza faptului că unitatea de învăţămînt nu mai avea curent electric.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 524

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 26075

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter