Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Declaraţia Unică poate fi depusă şi online     *** Bucureştiul absoarbe populaţia judeţului      *** Donaţiile din Mioveni au ajuns la sinistraţi      *** Elevă din Cîmpulung, prima la un liceu din Capitală!     *** Pregătiri pentru a doua sesiune a Bac-ului     *** Tîrgurile de animale din Argeş, închise!     *** Colegiul „Carol I”, primul la BAC     *** Mîine, proba scrisă la Definitivat!     *** Femeia a pocnit un poliţist cu piatra-n cap!     *** Motociclist rănit grav de o şoferiţă      *** Maşina directorului de la ARO, vandalizată de un vecin     *** A murit actorul Dumitru Drăgan!     *** S-a pensionat un şef de la Jandarmeria Argeş     *** Încăierare între rudarii de la Stoeneşti     *** Toate meciurile jucate în Rusia     *** Francezii, mai buni în finală!     *** Culisele finalei: Deschamps în atenţie     *** 29 de pealtiuri a dat VAR-ul     *** TVR, lider de audienţă     *** Aşa ceva!!! Putin cu umbrelă, Macron şi Kolinda, nu!     *** Două eşecuri şi o victorie     *** Porcişteanu a ratat podiumul la Raliul Harghitei!     *** 18 medalii şi 2 Recorduri Naţionale!     *** Câmpulungul nu mai are fotbal    

 
Concurs
Tîrgurile de animale din Argeş, închise! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 iulie 2018

Ca măsură de prevenire a apariţiei pestei porcine africane,

Tîrgurile de animale din Argeş, închise!


Confirmarea unor cazuri de pestă porcină africană la porcii domestici şi porcii mistreţi din Tulcea, Brăila, Constanţa, Satu Mare şi Bihor au pus pe jar autorităţile sanitar veterinare. Potrivit directorului adjunct al Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Sorin Sorescu, ca măsură de prevenire a apariţiei bolii, în judeţul nostru s-au închis toate tîrgurile de animale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 38

Continuare
 
Declaraţia Unică poate fi depusă şi online Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 iulie 2018

Termenul limită este 31 iulie

Declaraţia Unică poate fi depusă şi online


Termenul limită de dpunere a declaraţiei unice la Finanţe a fost prelungit cuz încă două săptămîni. Astfel, deşi ultima zi de depunere ar fi fost ieri, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, termenul limită este de 31 iulie. Pentru a fi evitată aglomeraţia de la ghişee a fost lansată o aplicaţie online unde contribuabilii pot depune declaraţia de impozitare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 37

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Renault, record de vînzări

Grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, a anunţat , ieri, că în primul semestru a vîndut un număr record de 2,067 milioane vehicule la nivel mondial, în creştere cu 9,8% în ritm anual, graţie revenirii pieţelor din Rusia şi America Latină, precum şi unei cereri solide în Europa. Grupul a precizat că mărcile Renault şi Dacia au stabilit fiecare un record de vînzări semestrial, 1,378 milioane pentru marca Renault şi 378.095 vehicule vîndute la nivel global pentru marca Dacia. În Europa, marca Dacia a înregistrat un record semestrial de vînzări, cu 281.225 vehicule înmatriculate (în creştere cu 14,6%) şi o cotă de piaţă record de 2,9% (în creştere cu 0,3 puncte). Această creştere se datorează performanţelor înregistrate de Sandero 2 şi noului Duster, care a înregistrat 63.900 de înmatriculări în şase luni.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 30

Continuare
 
Bucureştiul absoarbe populaţia judeţului Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 iulie 2018

Argeşul, un punct de plecare pentru migraţia în interiorul graniţelor

Bucureştiul absoarbe populaţia judeţului


Pe parcursul anului 2017, 10.041 persoane şi-au mutat domiciliul, în Argeş (mai mulţi, în mediul rural -  5.482 -, faţă de cei mutaţi la în mediul urban - 4.559), conform datelor publicate de Direcţia de Statistică. Cele mai numeroase cazuri au fost mutările de la oraş la sat (3.088), urmate de cele de la sat la oraş (2.594), cele între sate (2.394), cele mai puţine fiind mutările în sau între oraşe. În aproape trei sferturi din cazuri (7.361),  au fost mutări în interiorul judeţului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 39

Continuare
 
Donaţiile din Mioveni au ajuns la sinistraţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 iulie 2018


Donaţiile din Mioveni au ajuns la sinistraţi


La sfîrşitul săptămînii trecute, un camion încărcat cu donaţii colectate în ultima săptămînă de la cetăţenii din Mioveni, Piteşti şi Cîmpulung, prin campania umanitară organizată de Prefectura Argeş a ajuns la persoanele afectate de inundaţii din zona Săcele, judeţul Braşov.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 52

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 29507
embedgooglemap.net

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info