Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 21 ianuarie 2019

Din punctul meu de vedere

Prea multă Manu-factură


    Eram, în urmă cu o săptămână, la emisiunea doamnei Marilena Baraţă. Înainte de a intra în subiectul acestui articol, vreau să spun că doamna Baraţă conduce un cenaclu politic de foarte bună calitate şi Argeşul ar trebui să îi fie recunoscător pentru efort. Noi toţi trăim zile de 24 de ore, în schimb doamna amintită trăieşte zile de 21 de ore, fiindcă trei ore le dăruieşte comunităţii. Dacă democraţia ne este folositoare, ca apa şi aerul, atunci vă rog să remarcăm că doamna Marilena Baraţă dă apă şi aer societăţii şi, în mod cert, nu primeşte nimic în schimb, aşadar munca pe care o face este doar generozitate. Va avea cândva statuie pentru asta ? Vreo stradă sau vreo piaţă va purta numele ziaristei care trăieşte 21 de ore? Nici vorbă, ziariştii nu au niciodată statui.

Comentarii (1) | Vizualizari: 359

Continuare
 
Imprimare E-mail
(7 voturi)
joi, 17 ianuarie 2019

Din punctul meu de vedere

Un Neica Nimeni de la marginea Imperiului


     Vreau să fiu un bun cetăţean al ţării mele, România. Cred că, în bună măsură, reuşesc acest lucru. Vreau să fiu însă şi un bun cetăţean al Uniunii Europene. Am impresia că această cerinţă mă depăşeşte şi nu o pot îndeplini cu succes. Mai mult decât atât, cred că nu sunt nici măcar un cetăţean mediocru al acestei structuri. Mă îngrozeşte chiar faptul că nu aş fi deloc cetăţean european. Mai întâi, aş vrea să explic de ce mă îngrozesc. Deoarece aproape toţi prietenii mei , intelectuali, scriitori, ascultători de muzică bună, oameni care periodic merg în vacanţă la Londra sau la Paris, se declară cu mândrie cetăţeni ai Uniunii Europene. Scepticismul meu în această privinţă riscă să mă marginalizeze, să mă facă să-mi pierd prietenii.

Comentarii (5) | Vizualizari: 804

Continuare
 
Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019

Din punctul meu de vedere

Unora le este ruşine să iasă la braţ cu Dumnezeu, pe stradă


      De multă vreme nu mai împart oamenii în deştepţi şi proşti. Am observat că adeseori proştii sunt deştepţi, iar deştepţii acţionează prosteşte. Nu aţi observat că atunci când vă consideraţi deştepţi, luaţi hotărâri proaste, iar dacă lăsaţi prostia un pic mai liberă, nimeriţi cea mai bună soluţie ? Mie acest lucru mi s-a întâmplat în nenumărate rânduri.

Comentarii (1) | Vizualizari: 630

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Din punctul meu de vedere

Vinovat este Curierul zilei


E slabă politica în Argeş, apă de ploaie, dacă s-ar desfiinţa partidele în judeţ nu ar sesiza nimeni nimic, aşa cum nu sesizezi când nu mai adie vântul slab. Nu mai adie, să fie sănătos !

Principalul vinovat de această stare de lucruri este Curierul zilei, ceea ce voi demonstra în continuare.

Politica funcţionează pe bază de mituri, Constantin Nicolescu, de pildă, a fost un mit şi încă este, la fel şi Tudor Pendiuc. Erau cândva mituri Adrian Miuţescu şi Postelnicescu, primarii de la Bascov şi Albota, şefii principalelor instituţii, chiar şi ziariştii  erau mituri, Golescu, Grigore, realizatorii de emisiuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 83

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

Ce se întâmplă, doctore Dan Manu ?


Nu îmi place când îl văd ponegrit pe doctorul Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș. Măcar dacă ar fi acuzat de ceva, dar nu, niciun reproș concret, totul e abureală, dar o abureală continuă, consecventă, pe cale să intre în conștiința socială, în opinia publică, în istorie, Doamne ferește. Nu se spune despre Dan Manu că e corupt, chiar dacă sunt unele sugestii, nu e nimic serios, ceea ce aproape că mă enervează, fiindcă a fi corupt înseamnă în primul rând a fi, dar se pare că lumea nu vrea cu nici un chip să îi acorde acestui om dreptul la existență, îl tratează ca pe ceva ce doar pare că este, fără să fie cu adevărat nimic. Mă mai luminez la față, uneori, auzind bârfe cu doctorul președinte, anume că ar fi ar fi berbant, dar imediat preopinenții dau din mână a lehamite, adică se îndoiesc și de posibilitatea asta, a ștrengăriilor salvatoare carevasăzică, nu e, domnule, capabil, sunt povești nemuritoare, Manu nu există, e doar o iluzie, o fantomă care îi mai bântuie pe unii din înalta societate, din presă, din partide, dar lumea nu mai crede în poltergeist, totul e ironie și fum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 04 octombrie 2018

Din punctul meu de vedere

Viaţa deputatului Mircea Drăghici şi a celor patru copii ai săi povestită lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene


Tocmai mă pregăteam să îmi scriu rubrica pe o altă temă, nu mai are importanță care, în momentul când a luat cuvântul la Strasbourg prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans, în cadrul dezbaterii despre schimbarea legilor justiției din România. Vâzându-l pe omul acesta cât de formal se exprimă, cât de rece și cât de enervant vorbește pe marginea unui subiect pe care evident nu îl stăpânește și nu îl simte cu conștiința și sufletul, m-am gândit să îl întreb de la distanță ceva concret, uman și necesar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 65

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 12 din 31


embedgooglemap.net


Comentarii

Prea multă Manu-factură
Articole grele,dificil de comentat ati postat in ultimul timp d-le Smeoreanu,poate asta explica si lipsa parerilor pro s...
21/01/19 13:37 Mai mult...

Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani
Etilismul nu prea are vindecare.Instanta putea lua in considerare si alta varianta:s-a imbatat sa-si faca curaj pt. comi...
21/01/19 07:54 Mai mult...

Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară
Uiti si de ce te judeci.Batausii si procurorii vor sa-si retraga toti plangerile!
21/01/19 07:37 Mai mult...

Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul
Sincere condoleante familiei pacat era un om care a muncit din greu fara ajutorul nimanui pacat de tineretea lui sincere...
20/01/19 12:03 Mai mult...

16 zone de pescuit în Argeş!
..... sa inteleg ca pescuitul pe raul Topolog este intrezis ?
19/01/19 19:34 Mai mult...

Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info