Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 25 martie 2019

Din punctul meu de vedere

O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu


Sincer să fiu, îmi e frică de USR – PLUS. Simt în vorbele lor un ecou al discursurilor lui Corneliu Zelea Codreanu care voia să facă „o Românie frumoasã si mândrã ca soarele sfânt de pe cer”.

Comentarii (6) | Vizualizari: 511

Continuare
 
Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 21 martie 2019

Din punctul meu de vedere

Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news


Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news. Nici dacă spun că eşti deştept nu este fake news. O opinie nu poate fi niciodată fake news. Reţineţi acest lucru, deoarece unii  din America, din Europa şi, evident, din România ar vrea să vă convingă de faptul că părerile pot fi fake kews. Adică o părere considerată de unii incorectă să fie taxată drept fake news. Niciodată !

Fake news este doar ştirea falsă şi nimic mai mult.

Comentarii (7) | Vizualizari: 679

Continuare
 
Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 18 martie 2019

Din punctul meu de vedere

Scrisoare deschisă unui prieten de la PNL


Dragă domnule M. A.,

Încep prin a vă spune că pentru mine sunteţi cel mai valoros, mai original şi cel mai interesant, în consecinţă, dintre toţi liberalii pe care îi cunosc. Cultura dumneavoastră, spiritul viu pe care îl aveţi, tinereţea, toate aceste trăsături şi încă multe altele fac să vă port un deplin respect şi o vie admiraţie. Mulţi dintre colegii dumneavoastră nu ştiu şi nu vor ştii vreodată despre ce vorbesc. Ei nu pricep ce fericire pentru mine ca ziarist este să pot sta de vorbă, di când în când,  cu un om politic posesor al unei solide culturi clasice, al unei bune informări teologice şi epostemologice, aflat la zi cu noile apariţii importante din librăriile noastre şi din presa naţională şi internaţională.

Comentarii (5) | Vizualizari: 710

Continuare
 
Imprimare E-mail
(12 voturi)
joi, 14 martie 2019

Din punctul meu de vedere

Pe cine iubeşti tu, neicuşorule?


Cine nu înțelege că jocul politic în România nu este pro sau contra PSD, pro sau contra Klaus Iohannis, pro sau contra Liviu Dragnea, pro sau contra Kovesi etc., acela este un  mare naiv care nu are ce face cu articolele mele și ale altora care știu despre ce e vorba.

Comentarii (8) | Vizualizari: 951

Continuare
 
Imprimare E-mail
(11 voturi)
luni, 11 martie 2019

Din punctul meu de vedere

Un discurs secret al lui Donald Trump şi adevărurile lui năucitoare


Distinsul domn Emil Adrian Maghinici mi-a făcut alaltăieri un cadou extraordinar. Domnul Maghinici este un excelent analist politic, cunoscut de mine mai ales de la emisiunea doamnei Marilena Baraţă, emisiune difuzată, seară de seară, la Curier TV, în judeţul Argeş. Ştia aşadar distinsul domn că voi aprecia la maxim cadoul său, reprezentat de un clip conţinînd un discurs al lui Donald Trump din timpul campaniei electorale, pe care presa establismentului politic de pe mapamond a refuzat să îl publice.

Comentarii (2) | Vizualizari: 886

Continuare
 
Imprimare E-mail
(11 voturi)
joi, 07 martie 2019

Din punctul meu de vedere

Când actorii devin clovni, teatrul devine circ


A rămas toată lumea cu gura căscată la aflarea veştii că actorii Teatrului Naţional Bucureşti, unul dintre cele mai vechi temple ale culturii din România, au ieşit la protest pentru a-i susţine pe procurori în chestiunea Ordonanţei 7. Puţini sunt cei care au înţeles ce treabă au actorii cu procurorii.

Comentarii (14) | Vizualizari: 1027

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 12 din 48


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info