Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
 Publicitate pdf
(11 voturi)
Thursday, 16 January 2020

Din punctul meu de vedere

Poc, poc, poc !


De ce mi-a fost frică nu am scăpat şi observ că PSD începe să semene din ce în ce mai mult cu PNL la capitolul lipsă de patriotism.
De pildă, ambele partide au aceeaşi teamă bolnăvicioasă şi mirosind a trădare naţională vizavi de Comisia Europeană. În chestiunea cu gândacul care blochează finanţarea autostrăzii Piteşti – Sibiu, PSD a dat vina pe Orban că nu a bătut cu pumnul în masă la Bruxelles şi nu a zis nici un cuvânt despre aberaţia Comisiei, nici despre comisarul pe Transporturi care, ce să vezi, provine din rândul liberalilor. Domnul Ciolacu nu a urcat în avion pe nimeni care să meargă la socialişti şi să caute sprijin, ori măcar să le explice celor din capitala imperiului că anual mor pe Valea Oltului şi pe Dealul Negru sute de români, rămân sute de copii orfani, accidentele costă România cam cât am face o autostradă. Mai bine o făceam pe banii noştri şi acum poate că îl înţeleg mai bine pe Dragnea care vorbea despre parteneriate public- private. Comisia Europeană ne blochează proiectul pentru un gândac şi au dreptate cei care spun că gândacul cu pricina nu se numeşte Morius Funereus, ci Romania. România e gândacul, simbolic vorbind. Pe scurt, a ieşit fostul ministru Cuc să spună câteva vorbe şi cu asta basta, PSD nu a sprijinit nici măcar opinia publică în revolta ei de pe Facebook.

Comentarii (8) | Vizualizari: 475

Continuare
 
(9 voturi)
Monday, 13 January 2020

Din punctul meu de vedere

Alegeri cu Ion şi Măria. Nu e banc


Nu mă pregătesc să vă spun bancuri, mai ales că bancurile cu Ion şi Măria sunt foarte porcoase, ci pur şi simplu voi discuta despre alegerile de la PSD Argeş. Alegeri care, ce să vezi, se vor face între Ion şi Măria.
Ion Mânzână şi Maria Dinu. Nu e banc, dar nu pot împiedica pe nimeni să râdă.

Comentarii (7) | Vizualizari: 772

Continuare
 
(14 voturi)
Thursday, 09 January 2020

Din punctul meu de vedere

România vagaboandă


Doamne iartă-mă şi păzeşte-mă pentru un asemenea titlu, nu credeam să spun asta vreodată, dar situaţia chiar aşa se prezintă, România vagabondează prin Europa şi nu ştie ce îi va aduce ziua de mâine..

Comentarii (12) | Vizualizari: 786

Continuare
 
(16 voturi)
Monday, 06 January 2020

Din punctul meu de vedere

Bucurii și îngrijorări românești


M-am cufundat adânc în vacanţa de iarnă pe care o respect mai mult decât pe cea de vară fiindcă din ajunul Crăciunului până după Sfântul Ion este plină de sfinte sărbători. Am plecat în Maramureş pentru a mă desprinde de tot ceea ce este politică şi administraţie, dar nu am reuşit, după cum vă voi povesti în continuare.
Prietenul meu, chirurgul DRP, mare cunoscător al Africii, unde a şi operat, al Rusiei, unde a fost reprezentantul unei companii medicale, al Indiei, Pakistanului şi Cambodgiei, pe care le-a străbătut pe motocicletă, dar şi mai mare iubitor al Maramureşului, m-a dus, în ultima zi a anului, să văd biserica de lemn din Şurdeşti, cel mai minunat monument arhitectonic pe care ochii mei, care au înregistrat multe, l-au cunoscut vreodată.

Comentarii (3) | Vizualizari: 552

Continuare
 
(23 voturi)
Monday, 30 December 2019

Din punctul meu de vedere

Răspunsuri domnilor Sergiu, Trivăleanu şi altora ca ei


Întotdeauna m-am mirat că există oameni care preferă să posteze comentarii sub psudonim. În afară de cei plătiţi pentru asta şi care acţionează la ordin, nu îi pot înţelege pe cei care insultă fără măcar să îşi asume atitudinea, semnând cu numele lor adevărat şi complet. Să mă scuzaţi că şarjez puţin, dar mi-i închipui pe aceşti oameni ca fiind nefericiţi. Poate alcoolul, poate sărăcia, poate frustrările erotice, poate toate acestea la un loc îi fac să se defuleze înjurând pe internet, batjocorind, dându-se importanţi. Îmi pare rău, dar vreau să ştie cei în cauză că în mintea mea îi văd cu vodca proastă la nas, frunzărind site-uri pornografice şi numărându-şi firfiricii pentru un pachet de ţigări ieftine. Poate nu e aşa, poate greşesc eu, dar asta este impresia pe care mi-o lasă aceşti oameni.

Comentarii (23) | Vizualizari: 1371

Continuare
 
(23 voturi)
Monday, 23 December 2019

Din punctul meu de vedere

Mutilarea morală a poporului român a fost dusă la bun sfârșit


Meseria mea de comentator politic are nu doar rigori, ci și mari frumuseți. Intru uneori în minea oamenilor și aflu acolo lucruri extraordinare, ciudate, bizare, amuzante. Iată, anul 2019 îmi aduce, pe final, două bijuterii de gândire românească pe care nu le voi uita niciodată.
Prima bijuterie.
O doamnă mai în etate, fără cine știe ce studii, dar foarte sigură pe soliditatea modului ei de gândire, îmi spune că îi pare nespus de rău că PSD i-a mărit pensia în mod nesustenabil. Fiindcă a văzut că rămân cu gura căscată, a încercat să mă lămurească. Da, a zis domna, eu sunt patrioată, nu suportam să văd cum duce Dragnea țara de râpă, mărind pensii și salarii numai pentru a se da el mare, ca un nenorocit ce este, de parcă ar fi făcut aceste măriri cu banii lui de la Teleorman.

Comentarii (21) | Vizualizari: 1693

Continuare
 
(10 voturi)
Thursday, 19 December 2019

Din punctul meu de vedere

Personalităţi şi personulităţi ale politicii argeşene


În fiecare an am făcut, în luna decembrie, topuri politice, un fel de clasamente ale personalităţilor din politică şi administraţie. Ce e drept, în ultimii ani am cam tras de păr aceste topuri, pentru ca anul acesta să renunţ definitiv la alcătuirea lor. De ce? Pentru că nimeni nu se remarcă, nimeni nu se detaşează, toţi sunt o apă şi un pământ.
Cu tot regretul pentru clasa politică argeşeană, nu am pe cine să urc pe un podium imaginar ca fiind cei mai buni oameni politici.
Dumneavoastră ce top aţi alcătui dacă aţi fi în locul meu?

Comentarii (3) | Vizualizari: 825

Continuare
 
(23 voturi)
Monday, 16 December 2019

Din punctul meu de vedere

Popor masochist ca al nostru nu cred că mai există pe lume


Nu trebuie decât să vă puneţi un pic mintea la contribuţie (o spun pentru cei care sunt prea comozi pentru a face acest lucru) şi veţi înţelege uşor de ce PNL şi Iohannis vor cu tot dinadinsul să desfiinţeze Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).
În mod normal, tot poporul ar trebui să fie fericit că există SIIJ şi să o apere în stradă. Fiindcă atunci când sesizăm că asupra noastră sau a altcuiva se exercită abuzuri în timpul actului de justiţie, am avea unde să ne plângem. Totuşi, dacă mâine s-ar supune la vot desfiinţarea SIIJ, românii ar vota favorabil. De ce ? Fiindcă propaganda a reuşit să spele creierele oamenilor, spunându-le că SIIJ este o instituţie controlată politic, deşi tot ceea ce ţine de această secţie este sub autoritatea CSM, garantul independenţei justiţiei în România.

Comentarii (11) | Vizualizari: 1686

Continuare
 
(20 voturi)
Thursday, 12 December 2019

Din punctul meu de vedere

Cititorii mei, stăpânii mei sau despre încă o diversiune


Ce semnificaţie are faptul că domnul Klaus Iohannis a decis să retragă distincţiile condamnaţilor penal ? Vă întreb acest lucru deoarece nimic nu este întâmplător.
Să consultăm pagina de Facebook a PSD, unde citim următoarele rânduri.
„Într-un proiect de lege, Guvernul PNL   anunță că se va împrumuta până la 45% din PIB, adică peste 100 miliarde lei în 2020! Pe lângă cele 15-20 miliarde din 2019! De trei-patru ori mai mult decât Guvernul PSD! România nu s-a împrumutat atât de mult nici în vârful crizei economice, în 2010! Într-un singur an, PNL va crește cu o treime datoria guvernamentală acumulată în 30 de ani!

Comentarii (11) | Vizualizari: 1055

Continuare
 
(9 voturi)
Monday, 09 December 2019

Din punctul meu de vedere

De ce urăsc cuvântul „Cex”


Cu doar cinci luni înaintea alegerilor locale, te întrebi dacă PSD mai există şi te miri că Iohannis şi ai săi nu fac tot ce e posibil pentru a provoca anticipate şi a duce fostul mare partid la 15 %.
Toate acestea se întâmplă deoarece PSD nu are capacitatea, organizatorică şi intelectuală, de a-şi defini filosofia. Nimeni din vârful acestui partid nu sesizează faptul că după moartea programului de guvernare semnat de Dragnea şi Vâlcov, refistolat de Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, îngropat de moţiunea de cenzură, PSD nu are nici un concept de bază, nici măcar o ciornă prin care să le spună românilor cum gândeşte şi ce valori susţine.

Comentarii (11) | Vizualizari: 1225

Continuare
 
(15 voturi)
Thursday, 05 December 2019

Din punctul meu de vedere

Liberalii nu au greşit ignorându-l pe veteranul de război. Aşa merită, ruşine să-i fie!


La festivităţile consacrate sărbătorilor oficiale depun coroane de flori lângă diverse monumente partidele şi principalele instituţii ale statului. Omul simplu, fără nicio funcţie, nu are loc să pună şi el o floare.
Nu despre asta este însă vorba în articolul de faţă, ci despre păţania discutată de o ţară întreagă prin care au trecut liberalii de la Vâlcea. După încheierea festivităţilor de 1 Decembrie, grupul de peste 50 de persoane al filialei de partid care tocmai depusese o coroană a trecut, în şir indian, să strângă mâna oficialităţilor. Ghinion, între prefectul judeţului şi şeful garnizoanei se afla un veteran de război în vârstă de 101 ani, cu decoraţiile pe piept. Din 54 de strângători de mâini, 51 au trecut de la prefect la ofiţer fără să catadicsească să îl bage în seamă pe bietul veteran Emil Veţeleanu, supravieţuitor al luptelor de la Cotul Donului şi Stalingrad.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1745

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 21 din 152


embedgooglemap.net


Comentarii

Hotel Regal în paragină!
Pe Coasta de Azur un frate mai mare, hotel Negrescu este și astăzi unul dintre cele mai scumpe și admirate. Când pro...
18/01/20 18:37 Mai mult...

Doar victoria contează!
Conteaza la ce ?????!!!!! Poate pentru propaganda psd care ne va spune ca nu e ultimul loc este locul 8 . :grin :grin ...
18/01/20 10:07 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
Felicitari procurorului de sedinta!Martorii mincinosi n-au niciun Dumnezeu si schimba viata cuiva,la fel cum a facut med...
17/01/20 16:46 Mai mult...

Martori cercetaţi de DNA pentru nesinceritate!
@Maria: si politisti, desigur, si toate cu clasare sau NUP dupa ce au fost tinute prin sertare (fara celeritate) si fapt...
17/01/20 11:56 Mai mult...

RMN şi computer tomograf de ultimă generaţie!
Exact. Daca ai nevoie de un RMN te trimit la particular, la spital Muntenia, din cauza a nspe mii de motive
17/01/20 11:41 Mai mult...

Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info