Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
 Publicitate pdf
(9 voturi)
Thursday, 14 November 2019

Din punctul meu de vedere

Klaus Iohannis nu se sfieşte să arate că e bărbat, arian, stăpân


Nu se spune pe față, nici nu ar avea cum, dar impresia mea devine tot mai puternică. Herr Klaus Werner Iohannis refuză dezbaterea electorală cu Viorica Dăncilă nu din rațiuni de strategie, ci pur și simplu fiindcă este de părere că stăpânul nu trebuie să stea niciodată la aceeași masă cu sluga.

Comentarii (14) | Vizualizari: 693

Continuare
 
(9 voturi)
Monday, 11 November 2019

Din punctul meu de vedere

În ziua votului, poporul este Dumnezeu şi poate face ce vrea cu ţara lui


Două lucruri am de spus pentru început.
Primul, că în ziua votului, poporul este Dumnezeu, iar Dumnezeu nu greşeşte niciodată. În fond şi la urma urmei, România aparţine poporului său, iar acesta poate face ce vrea că ea. Poate să o crească ori să o scufunde, să o facă măreaţă, vorba lui Trump, ori să o arunce la groapa de gunoi a istoriei. Nu vă miraţi că vorbesc şi despre această groapă, în fond din vechii egipteni, constructorii piramidelor, nu au mai rămas decât vreo câţiva berberi prin deşert. Nici din asiro – babilonieni nu a mai rămas nimic, nici din avarii care clădiseră un imperiu în preajma Daciei şi care s-au prăbuşit în mai puţin de un sfert de veac şi din motive necunoscute.

Comentarii (11) | Vizualizari: 783

Continuare
 
(10 voturi)
Thursday, 07 November 2019

Din punctul meu de vedere

E o bucurie să votezi ca un patriot


Fiindcă mi-e frică să scriu pe față ceea ce scriu astăzi, o voi lua pe ocolite.
Mai întâi, vreau să explic de ce și de cine îmi este frică. Îmi e frică de sistem. Sunt un ziarist care locuiește la țară, are familie și copil. Nu am suficienți bani încât să trăiesc liniștit până la sfîrșitul zilelor mele, iar afacerea mea de presă poate fi spulberată ușor de oameni pricepuți. Ce e drept, am un mic avantaj, anume că nu am făcut afaceri, așadar ar fi imposibil să fiu vreodată acuzat de fapte de corupție, dar cum merg lucrurile acum, nu se știe ce se poate întâmpla.

Comentarii (7) | Vizualizari: 1018

Continuare
 
(11 voturi)
Monday, 04 November 2019

Din punctul meu de vedere

Dacă iubim Constituţia nu îl putem iubi pe domnul Iohannis. Ghinion.


Cineva mi-a lăsat în poartă programul electoral al domnului Klaus Iohannis. Un lucru foarte bun, fiindcă nevastă-mea mi l-a adus exact la cafea şi astfel m-am simţit dator să îl citesc. Mi-am zis, în sinea mea, că ar fi minunat dacă toţi cei care vor merge duminică la vot ar citi programul domnului Iohannis. Ar putea vota astfel, în cunoştinţă de cauză, pro sau contra celui care este la această oră preşedintele României.

Comentarii (8) | Vizualizari: 1445

Continuare
 
(10 voturi)
Thursday, 31 October 2019

Din punctul meu de vedere

De ce e diasporezul fudul pe Facebook


Cunosc câţiva români aflaţi acum în ţări străine, oameni care se dau de ceasul morţii să fie reales Klaus Iohannis. Pe vremea când erau în ţară, pe iohanniştii de azi nu îi interesa politica absolut deloc, nu aveau habar de viaţa partidelor , de programe politice, de campanii electorale.

Comentarii (19) | Vizualizari: 1943

Continuare
 
(8 voturi)
Monday, 28 October 2019

Din punctul meu de vedere

Îi doare în cot pe Trump şi Ursula von der Leyen de suferinţa românului Ion Trăncău de la Piteşti


Mă plimbam în urmă cu câteva zile prin curtea unei mănăstiri alături de o persoană foarte importantă, cu conexiuni în înalta societate, iar discuția era despre alegerile prezidențiale, adică acceptăm că Iohannis este deja câștigător sau, măcar de dragul jocului politic, putem crede într-o dezvăluire care să îl distrugă pe aberantul nostru președinte ?

Comentarii (9) | Vizualizari: 1275

Continuare
 
(8 voturi)
Thursday, 24 October 2019

Din punctul meu de vedere

În atenţia bastarzilor fără glorie


În politică, lucrurile s-au complicat de la o vreme. În urmă cu ceva timp, aproape oricare cetăţean înţelegea cum stă treaba cu războaiele şi jocurile de interese. Chiar şi ţăranul analfabet trimis pe front ştia că Puterile Centrale vor să păstreze Transilvania în cadrul imperiului, iar mai târziu, că trebuie să trecem Prutul alături de cel de al treilea Reich pentru a elibera Barasabia de sub ruşi.

Comentarii (5) | Vizualizari: 695

Continuare
 
(7 voturi)
Monday, 21 October 2019

Din punctul meu de vedere

Scriem pentru alungarea strigoiului


Povestea cu Dan Barna şi fondurile europene folosite în favoarea familiei şi a prietenilor are mai multe semnificaţii decât sunt unii dispuşi să accepte.
În primul rând, mă gândesc la uşurinţa cu care astfel de proiecte de ajutorare a persoanelor cu probleme speciale sunt aprobate. Doar proiectele pentru punctele de informare turistică au fost acordate cu o mai mare generozitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 17 October 2019

Din punctul meu de vedere

Să ne ferească Dumnezeu de omul frustrat cu cont pe Facebook


Închipuiţi-vă că Viorica Dăncilă ar fi cerut bani de campanie de la un asfaltator şi i-ar fi adresat frumoasa rugăminte:
Dă-mi şi mie un şut în fund.
Închipuiţi-vă, de asemenea, că Viorica Dăncilă ar fi făcut milioane de euro exploatând persoane cu dizabilităţi şi ciupind averi din fonduri europene.
În sfîrşit, închipuiţi-vă că aceeaşi Viorica Dăncilă ar fi obţinut nu o casă, ci o rulotă folosind acte false.

Comentarii (11) | Vizualizari: 852

Continuare
 
(7 voturi)
Monday, 14 October 2019

Din punctul meu de vedere

Gura trădătorului adevăr grăieşte


Pesediștii nu se trezesc, sunt total rămași în urmă, demodați, se visează pe vremea lui Văcăroiu. Deși este clar pentru toată lumea că am pășit cu toții în epoca digitală în care curentele de opinie se creează pe social media, campania electorală e condusă de Miron Mitrea, pe ideea că voturile se obțin prin metoda cu cireada, când electoratul era luat din fața porții și mânat la secție precum vacile la pășune.

Comentarii (6) | Vizualizari: 986

Continuare
 
(10 voturi)
Thursday, 10 October 2019

Din punctul meu de vedere

Povestea parlamentarului care a dat ieri anunţ la ziar că i-a murit fratele fără să aibă frate. Moţiunea pică la 1 vot


Sunt sigur că veţi citi acest articol doar dacă, în titlu, vă promit că voi spune şi voi argumenta pronosticul meu în legătură cu moţiunea de cenzură. Trebuie să ştiţi că orice ziarist care se consideră cât de cât bun adaugă titlul după ce a scris articolul, cu toate că se mai întâmplă şi invers, dacă vrei să scrii un material comercial mai întâi găseşti un titlu bun, după care încerci să îl justifici în curprinsul textului.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1252

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 21 din 137


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info