Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(7 voturi)
Thursday, 04 July 2019

Din punctul meu de vedere

La prezidenţiale, pesediştii vor vota pe sub mână


Fără discuţie că vedeta verii în politică este Liviu Pleşoianu. Pleşoianu este un Dragnea mai radical şi fără dosare penale. Poate şi mai naiv? Poate.
Totuşi, nu chiar atât de naiv, din moment ce şi-a creat cea mai vastă reţea de susţinători pe Facebook, cu un grup central de peste 40 de mii de fani şi grupuri în judeţe. Apoi, Liviu Pleşoianu ştie să caute conflictul, scandalul care să îi sporească notorietatea, provocând-o pe Viorica Dăncilă.
Ştie că pe fondul frustrării generate de arestarea lui Liviu Dragnea poate fi noul Dragnea şi mai mult decât atât.

Comentarii (4) | Vizualizari: 844

Continuare
 
(7 voturi)
Monday, 01 July 2019

Din punctul meu de vedere

Am fost la o piesă de teatru numită Congresul PSD


Pe scena de la Sala Palatului s-a jucat sâmbătă, în faţa unei săli arhipline,  o piesă de teatru numită Congresul PSD. Aşa cum se întâmplă adesea în teatrul contemporan, nu a existat o graniţă dintre actori şi spectatori, aceştia din urmă având şi ei rolul lor.
Piesa, foarte bună şi consistentă, a fost scrisă de un autor care nu vrea să iasă la rampă pentru a primi aplauzele. Regizorul, la rândul său, doreşte să rămână anonim. În teatrul politic românesc moda este ca dramaturgii şi regizorii să pară cu nu există, pentru a crea impresia de naturaleţe.

Comentarii (4) | Vizualizari: 876

Continuare
 
(7 voturi)
Thursday, 27 June 2019

Din punctul meu de vedere

Trei dovezi că ni se spune în faţă: PROŞTILOR!


Sunt mai multe definiţii ale epocii în care trăim, unii vorbesc despre progresism, postmodernism, încălzire globală sau post-adevăr, eu însă aş denumi perioada ca fiind Epoca Prostirii pe Faţă.
Cineva, mai precis elita elitelor mondiale, acei 1 % care stăpânesc 99% din avuţia mondială, a dat tonul unei campanii în urma căreia miliarde de cetăţeni vor fi convinşi că sunt nişte proşti şi e mai bine să nu mai gândească cu capetele lor, ci să confere dreptul de a gândi şi a lua decizii celor aflaţi la butoane.

Comentarii (1) | Vizualizari: 788

Continuare
 
(9 voturi)
Monday, 24 June 2019

Din punctul meu de vedere

Îşi face PSD operaţie estetică precum un criminal care vrea să nu fie recunoscut?


Sunt mai informat la Albota decât mulţi dintre cei care se consideră informaţi fiindcă locuiesc în Bucureşti. Vin la mine po­rum­bei călători cu mesaje prinse în inel care vorbesc despre lucruri teribile întâmplate în politică, chestiuni care te fac să înţelegi mersul ţării, ba chiar şi pe cel al lumii, nu în totalitate, fiindcă aşa ceva nu reuşeşte nimeni, dar într-o cât mai mare măsură.

Comentarii (5) | Vizualizari: 944

Continuare
 
(7 voturi)
Thursday, 20 June 2019

Din punctul meu de vedere

Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?


Pentru a putea răspunde la întrebarea din titlu, trebuie să mă raportez la două texte apărute recent.
Primul text îi aparţine lui dan Andronic.
„Viorica Dăncilă este premierul perfect pentru Klaus Iohannis. A devenit docilă de când a plecat Liviu Dragnea la pușcărie, influența ofițerilor superiori de informații (r) care au populat Palatul Victoria fiind evidentă. "CERCUL DE FIER" cum este denumit anturajul premierei Dăncilă este format din:

Comentarii (4) | Vizualizari: 1329

Continuare
 
(10 voturi)
Tuesday, 18 June 2019

Din punctul meu de vedere

Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare


Jucătorii din umbră, sforarii politicii din România, au mizat totul pe eșecul PSD la europarlamentare și arestarea lui Liviu Dragnea. Au luat în considerare că trebuie folosite toate resursele de manipulare posibile pentru o singură lovitură care ar fi urmat să fie ultima. PSD trebuia lovit o dată și bine, drept în creștet, așa cum își omoară țăranii vita.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1479

Continuare
 
(8 voturi)
Thursday, 13 June 2019

Din punctul meu de vedere

Brânză bună în burduf de câine


Marți dimineața am avut întâlnire pentru un interviu cu președinta consiliului local al orașului suedez Hjo. Aici, președintele consiliului local este practic primarul orașului. Am discutat mult, mai mult decât presupune un banal interviu și m-a preocupat să aflu care sunt motivele pentru care cetățenii votează într-un fel sau altul. Concluzia a fost că suedezii iși analizează în mod profund votul și nu votează în gașcă, nici mânați de ură. Fiecare are un set de interese personale legate de învățământ, sănătate, mediu, impozite, parcări, drumuri și analizează bine care tabără politică pare capabilă să îndeplinească obiectivele de etapă.

Comentarii (8) | Vizualizari: 923

Continuare
 
(11 voturi)
Monday, 10 June 2019

Din punctul meu de vedere

Dacă suveranitatea s-a risipit, să ne rămână măcar un strop de demnitate


Am susținut PSD și programul său de guvernare nu pentru că îmi făceam iluzii cu privire la suveranitate, dar mă gândeam că poate ne rămâne măcar un pic de demnitate în Europa. N-a fost să fie, laboratoarele au lucrat perfect, scoțând la vot o armată căreia i s-a spus că Dragnea este piatra de poticnire a poporului român în drumul său spre fericire și bunăstare. Desigur, realitatea este alta și prefer să transcriu aici cuvintele crude și nemiloase ale lui Dan Tănasă,  jurnalist și președinte-fondator al Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC).

Comentarii (10) | Vizualizari: 1334

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 06 June 2019

Din punctul meu de vedere

Bătaie pentru o femeie (plus alte câteva scene)


Scriu acest articol jumătate pe aeroporul Henri Coandă și jumătate la o cafenea din Stockholm. Și pentru că încep o nouă călătorie, vă propun să vă împărtășesc câteva dintre amintirile mele cele mai puternice din alte călătorii. Ceea ce îmi rămâne cel mai puternic în memorie nu e legat nici de faptul că am putut cunoaște șefi de stat și de guvern, nici de spectacole sau muzee. Amintirile cele mai persistente sunt frânturi de viață. Voi enumera câteva astfel de frânturi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1585

Continuare
 
(8 voturi)
Monday, 03 June 2019

Din punctul meu de vedere

România, în cool-ul gol


Cei care sunt, din umbră, stăpânii opoziţiei şi-au mărit pretenţiile şi vor să fie şi stăpânii PSD. Şi de ce nu ar face-o, din moment ce au ieşit învingători? Proşti ar fi dacă nu ar bate fierul cât e cald.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1354

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 30 May 2019

Din punctul meu de vedere

O plimbare printre ruine după bomba electorală


Fiecare cohortă de alegători are nevoie de propriile iluzii. Iluziile înmuguresc, de dezvoltă, ating maturitatea, apoi se sparg de realitate precum valurile mării de ţărm. De data aceasta, cohorta a crezut că PSD trebuie zdrobit, că PNL şi USR – PLUS reprezintă salvarea. Iluzia a trecut dincolo de marginile ei, devenind obsesie, nebunie, psihoză în masă. Desigur, ce e val ca valul trece, o spune însuşi Eminescu.
În genere, tot ce nu este clădit pe adevăr nu este menit să reziste.

Comentarii (3) | Vizualizari: 992

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 43 - 63 din 142


embedgooglemap.net


Comentarii

Liberalii nu au greşit ignorându-l pe veteranul de război...
comentariul de astăzi e din ciclul cum se face din ţînţar armăsar! iar voi ăştia care nu aplaudaţi povestitorul...
05/12/19 18:37 Mai mult...

Liberalii nu au greşit ignorându-l pe veteranul de război...
De acord cu dl Mihnea, impartialitatea s-a inecat in "punga cu galbeni" incasata de dl GS. Pacat ca un ziarist "cu cond...
05/12/19 15:17 Mai mult...

Liberalii nu au greşit ignorându-l pe veteranul de război...
Un ziarist trebuie sa fie impartial,asa am invatat eu la facultate.Niciodata nu ai scris un articol negativ la adresa PS...
05/12/19 12:52 Mai mult...

Beat, şi-a dat foc la maşină!
Bună ziua. Pentru o știre de primă pagină, consider că ar trebui să se citească de câteva ori bune, înainte d...
05/12/19 12:04 Mai mult...

Beat, şi-a dat foc la maşină!
Bună ziua. Pentru o știre de primă pagină, consider că ar trebui să se citească de câteva ori bune, înainte d...
05/12/19 11:59 Mai mult...

Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info