Curierul Zilei - Gheorghe Smeoreanu
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
Fapt divers*** ️ Reţinut că şi-a şters urmele accidentului     Fapt divers*** ️ I-a făcut moşmoane de 180 lei!     Cultural*** ️ Sfîntul Nicolae, ocrotitorul copiilor     Social*** ️ S-a redeschis Cetatea Poienari     Sport*** ️ Victoria este obligatorie!     Sport*** ️ Ce peşti puteţi pescui pe Dunăre    
 Publicitate pdf
(8 voturi)
Thursday, 18 April 2019

Din punctul meu de vedere

Decupaţi din acest articol 396 de cuvinte. Este cadoul meu pentru voi


Azi, vă voi face un cadou de care să vă amintiți toată viața. Pur și simplu, vă veți simți obligați să decupați, să copiați, să rețineți cumva ceea ce voi scrie aici. Înainte de a trece la fapte, am nevoie de o introducere.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1611

Continuare
 
(8 voturi)
Monday, 15 April 2019

Din punctul meu de vedere

În loc să aşteptăm rezultatul votului, aşteptăm să îl ia pe Liviu Dragnea


„Avea multe temeri la anii săi, dar cel mai mult îi era teamă de lipsa îndoielii”  scrie Arthur Conan Doyle, creatorul lui Sherlock Holmes. Vreau să mă îndoiesc până la sfârşitul zilelor mele, ceea ce vă invit să faceţi şi dumneavoastră.

Comentarii (5) | Vizualizari: 1508

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 27 September 2018

Din punctul meu de vedere

Vinovat este Curierul zilei


E slabă politica în Argeş, apă de ploaie, dacă s-ar desfiinţa partidele în judeţ nu ar sesiza nimeni nimic, aşa cum nu sesizezi când nu mai adie vântul slab. Nu mai adie, să fie sănătos !

Principalul vinovat de această stare de lucruri este Curierul zilei, ceea ce voi demonstra în continuare.

Politica funcţionează pe bază de mituri, Constantin Nicolescu, de pildă, a fost un mit şi încă este, la fel şi Tudor Pendiuc. Erau cândva mituri Adrian Miuţescu şi Postelnicescu, primarii de la Bascov şi Albota, şefii principalelor instituţii, chiar şi ziariştii  erau mituri, Golescu, Grigore, realizatorii de emisiuni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2969

Continuare
 
(4 voturi)
Monday, 01 October 2018

Din punctul meu de vedere

Ce se întâmplă, doctore Dan Manu ?


Nu îmi place când îl văd ponegrit pe doctorul Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș. Măcar dacă ar fi acuzat de ceva, dar nu, niciun reproș concret, totul e abureală, dar o abureală continuă, consecventă, pe cale să intre în conștiința socială, în opinia publică, în istorie, Doamne ferește. Nu se spune despre Dan Manu că e corupt, chiar dacă sunt unele sugestii, nu e nimic serios, ceea ce aproape că mă enervează, fiindcă a fi corupt înseamnă în primul rând a fi, dar se pare că lumea nu vrea cu nici un chip să îi acorde acestui om dreptul la existență, îl tratează ca pe ceva ce doar pare că este, fără să fie cu adevărat nimic. Mă mai luminez la față, uneori, auzind bârfe cu doctorul președinte, anume că ar fi ar fi berbant, dar imediat preopinenții dau din mână a lehamite, adică se îndoiesc și de posibilitatea asta, a ștrengăriilor salvatoare carevasăzică, nu e, domnule, capabil, sunt povești nemuritoare, Manu nu există, e doar o iluzie, o fantomă care îi mai bântuie pe unii din înalta societate, din presă, din partide, dar lumea nu mai crede în poltergeist, totul e ironie și fum.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3286

Continuare
 
(5 voturi)
Thursday, 04 October 2018

Din punctul meu de vedere

Viaţa deputatului Mircea Drăghici şi a celor patru copii ai săi povestită lui Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene


Tocmai mă pregăteam să îmi scriu rubrica pe o altă temă, nu mai are importanță care, în momentul când a luat cuvântul la Strasbourg prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans, în cadrul dezbaterii despre schimbarea legilor justiției din România. Vâzându-l pe omul acesta cât de formal se exprimă, cât de rece și cât de enervant vorbește pe marginea unui subiect pe care evident nu îl stăpânește și nu îl simte cu conștiința și sufletul, m-am gândit să îl întreb de la distanță ceva concret, uman și necesar.

Comentarii (11) | Vizualizari: 17968

Continuare
 
(5 voturi)
Monday, 08 October 2018

Din punctul meu de vedere

În numele Miresei cu Barbă


          Trebuie să recunosc că, în acest moment, adică ieri pe la ora 18:00,  ştiind că referendumul nu trece, că Dumnezeu nu vrea să facă o minune în acest sens, lăsându-i pe români să se dea singuri cândva cu capul de pragul de sus, încerc un sentiment de disperare amestecată cu revoltă, fiindcă ambii actori principali ai sferei politice au trădat ideea de familie normală, unul din ticăloşie, altul din frică, dar tot trădare se cheamă la amândoi.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3259

Continuare
 
(6 voturi)
Thursday, 11 October 2018

Din punctul meu de vedere

Ana are anus, nu mai are mere


Votul la referendum   face acum parte din biografia mea, este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţă, în plan social, fiindcă nu am trăit, din fericire, vremuri de război pentru a putea lupta cu arma în mână pentru patria mea, nici pompier nu am fost ca să salvez oamenii din foc, nici doctor, ca să redau vieţi, nici poliţist, ca să prind hoţi şi criminali. Am fost în schimb un simplu votant la acest refrendum şi am dat ţării tot ce a fost mai bun în conştiinţa mea de român.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3120

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 15 October 2018

Din punctul meu de vedere

Am exportat ceva din Curierul zilei şi apoi m-am gândit la viitorul ţării


De când România a pierdut referendumul pentru familie, simt nevoia să mă port cu ea într-un fel aparte, aşa cum m-aş purta cu un om bolnav pe care trebuie să îl încurajezi, ori cu o mamă bătrână pe care trebuie să o treci strada. Desigur, ţara nu e nici bolnavă, nici bătrână, este vorba doar de o trăire a mea faţă de ea, de un sentiment, o stare subiectivă pe care o voi depăşi peste o vreme. Acum însă nu pot vorbi despre România decât cu blândeţe, cu compasiune şi multă, multă dragoste, ceea ce se va vedea foarte explicit în rândurile care urmează.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3024

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 22 October 2018

Din punctul meu de vedere

La Palatul Goleşti, nobilimea judeţului a stat la masă cu şerbii din presă


    De 20 de ani, PSD manipulează presa din judeţe, de când Adrian Năstase a avut intuiţia să le traseze baronilor locali sarcina de a încuraja apariţia în provincie a cât mai multor ziare , pe principiul divide et impera. Aşa s-au născut puzderie de gazete finanţate de partid, iar presa locală a devenit un furnicar în care zeci şi sute de roade seci ale şcolii, cum îi numeşte Caragiale, adică mici condeieri rataţi din start, cară în spinare grăunţele unor contracte de sponsorizare aruncate prin ogradă de clasa politică. Din regina anilor 90, presa judeţelor a devenit o slujnică a marelui partid, căruia i-a lustruit zilnic cizmele, împroşcând cu vorbe de mahala pe cei care, în opoziţie fiind, îi deranjau stăpânul. S-a născut astfel o relaţie de tip feudal între PSD şi presă care dăinuie  până în zilele noastre şi nu se întrevede încă orizontul dincolo de care ziariştii se vor dezrobi.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3556

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 25 October 2018

Din punctul meu de vedere

Elogiu marilor inculţi


    De când mă ştiu, nu am pus mare preţ, aproape niciun preţ pe cultură, am folosit-o dar nu am lăsat-o să îmi fie stăpână. Dacă vreţi, cultura poate fi comparată cu o maşină, te duce unde vrei şi dacă e mai rablagită. Mai încet, dar te duce.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2466

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 26 October 2018

Din punctul meu de vedere

Cel mai bun şi mai complet editorial despre situaţia actuală a României


    Nu, nu acest articol este cel mai bun şi mai complet editorial despre situaţia actuală a României, zâmbesc gândindu-mă că

m-aţi acuzat o clipă de o vanitate absurdă. Altul este editorialul complet pe care ni l-a lăsat Dumnezeu şi pe care am face bine să îl citim şi să îl recitim cu mâna pe inimă.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3172

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 64 - 84 din 142


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info