Curierul Zilei - Oameni care ajuta oameni
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Oameni care ajuta oameni

*** Costul locului de la masa bogaţilor     *** Campanie de informare şi concurs în Şcolile din Mioveni      *** Cartofii şi utilităţile s-au scumpit!     *** PASTILA de UMOR      *** Mai puţine naşteri decît decese     *** Maşini multe, vînzări rare, în tîrgul auto     *** Pregătiţi-vă de Black Friday!     *** Ursul l-a muşcat de cap     *** Ameninţa că se aruncă de pe pasaj     *** Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest      *** Furau din maşini, locuinţe, societăţi...     *** Costache a fost achitat     *** Accident, cu trei răniţi şi trei maşini     *** O piteşteancă, campioană mondială     *** Învinşi greu de olteni!     *** Florin Nini: „Nu am fost constanţi”     *** Todorov: „Formăm o echipă unită“nbsp;    *** Stupu şi Ankomah, doar spectatori la Piteşti!     *** Liga 1 - Etapa 13     *** Victorii şi medalii la oină, handbal, volei şi karate     *** Gazdele, victorii pe linie    

 
Riscă să stea în cărucior toată viaţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2012

Dacă nu merge urgent la spital,

Riscă să stea în cărucior toată viaţa

 

 Irina Mercan s-a născut cu un picior mai scurt ca ce­lălalt. Ar fi trecut peste a­cest handicap, dacă n-ar fi atras după sine mai multe probleme, şi dintre cele mai grave. La doar 19 ani, fata din Călineşti riscă să rămînă dependentă de cei din jurul său pentru tot restul vieţii.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5813

Continuare
 
Salvaţi-i şi celălalt ochi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2012

2.000 de lei îl scapă de orbire!

Prima intervenţie chirurgicală a decurs bine

Salvaţi-i şi celălalt ochi! 

 

 Claudiu Dodel Ion, micuţul de 6 anişori care nu vede, a fost operat, săptămîna trecută, la o clinică de oftalmologie din Bucureşti. Intervenţia a decurs bine, iar şansele ca băiatul să-şi poată vedea mama şi frăţiorii sînt mai aproape de a se transforma în realitate ca niciodată. Peste o lună, băieţelul va trebui să ajungă din nou la spital, pentru o nouă intervenţie care să-i scoată şi celălalt ochi din beznă, iar pentru acest lucru e nevoie din nou de ajutorul financiar al oamenilor cu suflet mare. 2.000 de lei îl pot salva de la orbire! 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5908

Continuare
 
În noiembrie, trebuie să se opereze Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iunie 2012

La 5 ani, are tetrapareză spastică

În noiembrie, trebuie să se opereze


 Un băieţel de doar 5 anişori se luptă cu o boală cruntă, încă de cînd se ştie. Are tetrapareză spastică, afec­ţiune care nu se vindecă, dar care necesită nenumărate tratamente, in­tervenţii chirurgicale pentru a nu se agrava.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5799

Continuare
 
S-a operat ieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

Băieţelul de 6 ani, care nu vede,

S-a operat ieri

# Copilul mai are nevoie de 2.000 de lei, să scape de orbire!

 

 Claudiu Dodel Ion, un mi­cuţ de 6 anişori, care nu vede, a fost, ieri, ope­rat la o clini­că de oftal­mologie din Bucureşti. Intervenţia a decurs bine, şansele ca băiatul să-şi poată vedea mama şi frăţiorii sînt mari, potrivit medicilor. Peste o lună, băieţelul va trebui să ajungă din nou la spital, pentru o nouă intervenţie, care să-i scoată şi celălalt ochi din beznă, iar pentru acest lucru e nevoie din nou de ajutorul financiar al oamenilor cu suflet mare. 2.000 de lei îl pot salva de la orbire! 

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5951

Continuare
 
Oferă casă unor nevoiaşi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

Oferă casă unor nevoiaşi

 

Jan Stănculeţ, unul dintre membrii formaţiei Ro­man­ticii, face un gest cum rar ne mai este dat să vedem în ziua de azi. Acesta o­feră, fă­ră să perceapă vreun ban în schimb, un a­dăpost, pen­tru o perioa­dă ne­limitată, unei familii ne­vo­iaşe. Lo­cu­inţa are patru camere mobi­late şi se află în judeţul Olt, în co­muna Bălăneşti.
 

Cei ca­re sînt interesaţi de o­ferta cîntă­re­ţului de la Ro­man­­ticii sînt rugaţi să con­tacteze Curierul zilei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4328

 
Ajutaţi-l pe Ionuţ să audă din nou! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

Îi trebuie urgent aparate auditive

Ajutaţi-l pe Ionuţ să audă din nou!

 

 Ajutaţi un băieţel de 8 anişori şi jumătate să audă! Ionuţ Cristian Rada, din Piteşti, nu s-a născut surd. A dobîndit această dizabilitate în urma unui trata­ment cu genta­micină. De atunci, copilul a reuşit să audă doar cu aju­torul unor aparate auditive. Are nevoie de unele noi, însă costul acestora, 11.000 de lei, este unul mult prea mare pentru puterile financiare ale părinţilor. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4987

Continuare
 
Riscă să ajungă în cărucior Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

Are 18 ani, dar nu se poate bucura de tinereţe

Riscă să ajungă în cărucior

 

 Irina Mercan s-a născut cu un picior mai scurt decît celălalt. Ar fi trecut peste acest handi­cap, dacă n-ar fi atras după sine mai multe probleme, şi dintre cele mai grave.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5014

Continuare
 
„Vreau să o strîng pe mami în braţe!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

„Vreau să o strîng pe mami în braţe!“

 

 „Tati, îmi e tare dor de mami, vreau să o strîng în braţe! Cînd vine acasă?“, e întrebarea pe care o fetiţă de doar 9 anişori i-o pune de cîte ori are ocazia lui Cristi Marinescu. Bărbatul se vede nevoit să-şi mintă copila. Cum să-i spună că mami e grav bolnavă, că se luptă să rămînă în viaţă, iar pentru asta e nevoie, pe lîngă ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor, de mulţi bani?  Da, măcinată de leucemie, Simona, care a împlinit de curînd 30 de ani, are nevoie de ajutorul cititorilor ziarului nostru. Doar împreună putem ajuta o mămică să se întoarcă de pe patul de spital înapoi în sînul familiei sale. Orice sumă de bani poate ajuta la reîntregirea familiei Marinescu. Toţi cei care vor să intervină în acest caz şi să doneze orice sumă de bani sînt rugaţi să contacteze redacţia ziarului nostru.   

 M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4345

 
Lupta pentru viaţă continuă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 iunie 2012

Cristian Pisanu s-a născut cu tetrapareză spastică

Lupta pentru viaţă continuă

 

 Un băieţel de doar 5 anişori se luptă cu o boală cruntă, încă de cînd se ştie. Are tetrapareză spastică, afecţiune care nu se vindecă, dar care necesită nenumă­ra­te tratamente, intervenţii chirurgicale, să nu se agraveze. Cu ajutorul citi­torilor ziarului nostru, Cristian Pisanu a putut să fie de multe ori ajutat de medi­ci. Acum, părinţii copilului strigă din nou după ajutor. Au nevoie pînă mîine de 200 de euro, pe care să-i achite ca primă taxă pentru o intervenţie pe care copilul este programat să o facă în luna noiem­brie a acestui an, la Chişinău, şi al cărei cost total se ridică la 1.850 de euro. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5313

Continuare
 
„Mănînc pîine cu sare“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2012

Cazul: O boală ereditară a nenorocit o familie

„Mănînc pîine cu sare“

 

 Viaţa familiei Lazăr este pe zi ce trece mai insuportabilă, întrucît n-a fost prea îngădui­toa­re cu Maria Lazăr. 

Femeia îşi tîrăşte viaţa cu pro­ble­mele de osteomielită, cele cu inima şi rinichii. Însă cea mai mare durere a femeii este că ambii copii, Cristi şi Claudia, au moştenit boala ma­mei. Din această cazuă, familia a fost nevoită să muncească pe unde a­pucă şi acum se văd obligaţi să-şi ducă traiul cu 1.290 lei lunar, re­pre­zen­tînd pen­sia mamei, gradul de handicap, de 33 lei, şi salariul fetei. Din păcate, datoriile sînt prea mari pentru veniturile familiei: 2.700 lei au la întreţinere, un impozit res­tant de 400 lei şi 700 lei la a­manet. A­cum mai bine de 44 de ani, femeia a trecut printr-o intervenţie chirurgi­cală, pentru că s-a născut cu o boală, osteomielita, ce nu-i permite să ducă o viaţă normală. Acum, a ajuns din nou la spital: nu mai poate merge.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5710

Continuare
 
Ajutaţi-l pe Ionuţ să audă din nou! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2012

Unui băieţel de 8 ani îi trebuie urgent aparate auditive

Ajutaţi-l pe Ionuţ să audă din nou!

 

 Ajutaţi un băieţel de 8 ani­şori şi jumătate să audă! Ionuţ Cristian Rada, din Piteşti, nu s-a născut surd. A dobîndit această dizabi­litate în urma unui trata­ment cu Gentamicină. De atunci, copilul a reuşit să audă doar cu ajutorul unor aparate auditive. Are nevoie de unele noi, însă costul acestora, 11.000 de lei, este unul mult prea mare pentru puterile financiare ale părinţilor.

 

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4998

Continuare
 
Are nevoie de Milgamma Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2012

Are nevoie de Milgamma

O fetiţă cu afecţiuni neurologice are nevoie de Milgamma N (100 mg). Costul medicamentului este de 80 lei. Cei care pot ajuta în acest sens sînt rugaţi să sune la Curierul zilei.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4847

 
Donează picături oftalmice Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 mai 2012

Donează picături oftalmice

O piteşteancă a donat Tra­vatan. Cei care au nevoie de astfel de picături oftal­mice sînt rugaţi să contac­teze redacţia ziarului nostru.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3940

 
„Vreau să o strîng pe mami în braţe!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 17 mai 2012

„Vreau să o strîng pe mami în braţe!“

„Tati, îmi e tare dor de mami, vreau să o strîng în braţe! Cînd vine acasă?“, e întrebarea pe care o fetiţă de doar 9 anişori i-o pune de cîte ori are ocazia lui Cristi Ma­rinescu. Bărbatul se vede nevoit să-şi mintă copila. Cum să-i spu­nă că mami e grav bolnavă, că se luptă să rămînă în viaţă, iar pentru asta e nevoie, pe lîngă ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor, de mulţi bani?  Da, măcinată de leucemie, Si­mona, care a împlinit de curînd 30 de ani, are nevoie de ajutorul cititorilor ziarului nostru. Doar îm­preună putem sprijini o mămică să se întoarcă de pe patul de spi­tal înapoi în sînul familiei sale. Ori­ce sumă de bani poate ajuta la reîntregirea familiei Marinescu.

Toţi cei care vor să intervină în acest caz şi să doneze orice sumă de bani sînt rugaţi să contacteze re­dacţia ziarului nostru.

M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3893

 
Oferă casă unor nevoiaşi Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 17 mai 2012

Oferă casă unor nevoiaşi

Jan Stănculeţ, unul dintre membrii formaţiei Romanticii, face un gest cum rar ne mai este dat să vedem în ziua de azi. Acesta oferă, fără să perceapă vreun ban în schimb,  un adăpost pentru o perioadă ne­limitată unei familii nevoiaşe. Lo­cu­inţa are patru camere mobilate şi se află în judeţul Olt, în comuna Bălăneşti.

 

Cei care sînt interesaţi de oferta cîntăreţului de la Ro­man­­ticii sînt rugaţi să contacteze redacţia Curierul zilei.

M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4056

 
O fetiţă nu vrea să-şi piardă mama Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 10 mai 2012

Despărţirea prin moarte este cea mai dureroasă!

O fetiţă nu vrea să-şi piardă mama

# Simona are 30 de ani şi suferă de leucemie

 

  „Tati, îmi e tare dor de ma­­mi! Cînd vine a­casă?“, e întrebarea pe care o feti­ţă de doar 9 anişori i-o pune de cîte ori are oca­zia lui Cristi Marinescu.

Bărbatul se vede nevoit să-şi mintă copila. Cum să-i spună că mami e grav bolnavă, că se luptă să rămînă în viaţă, iar pentru asta e nevoie, pe lîngă ajutorul lui Dum­nezeu şi al medicilor, de mulţi bani?  Da, măcinată de leucemie, Simona, care a împlinit de curînd 30 de ani, are nevoie de ajutorul cititorilor ziarului nostru. Doar îm­preună putem ajuta o mămică să se întoarcă de pe patul de spital înapoi la cei dragi. Orice sumă de bani poate ajuta la reîntregirea fa­miliei Marinescu.

 

Comentarii (4) | Vizualizari: 6043

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 311 - 341 din 873
embedgooglemap.net
Click view
Intrebarea Curierului

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!Comentarii

Costache a fost achitat
La cîți bani are ăsta de la jnapanul de tac-so, a plătit și a scăpat. Ce e de mirare aici ?
13/11/18 13:45 Mai mult...

Costache a fost achitat
De la câini poate să treacă oricând la oameni şi la fel nu va păţi nimic. Asta e justiţia în România.
13/11/18 12:25 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
strainii nu au luat toate bogatiile cu japca...politicienii nostri au negociat in interesul lor,ei au luat comisioanele ...
13/11/18 09:09 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
Copiii ... au plecat cumva slugi la bogatii imbuibati? Daca da, au facut-o, desigur, din cauza saraciei. Daca nu, inseam...
13/11/18 09:52 Mai mult...

Costul locului de la masa bogaţilor
padurile , petrolul si gazele, bancile Romaniei sunt in labele unor firme din Austria. Eu zic sa le dam gaze de buda. Ga...
13/11/18 01:14 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info