Curierul Zilei - Oameni care ajuta oameni
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Oameni care ajuta oameni
 Publicitate pdf
Nevoit să muncească, la 71 de ani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 martie 2011

Nevoit să muncească, la 71 de ani!

 

Gheorghe Doae, 71 de ani, din Dîmboviţa, ne-a trimis o scrisoare la redacţie, în care ne prezintă trista lui poveste. În urma unei operaţii de colon, a rămas cu unele probleme ale tractului intestinal. Cu toate acestea, în ciuda vîrstei, ar dori să-şi găsească un loc de muncă în Piteşti. Pensia de 350 de lei pe lună nu-i ajunge pentru a-şi face bătrîneţea mai uşoară. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4791

Continuare
 
„Nu vreau milă, caut de lucru“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 17 martie 2011

„Nu vreau milă, caut de lucru“

„Nu vreau să primesc mila oamenilor, vreau să am un loc de muncă, să-mi întreţin familia!“, e dorinţa unui piteştean care se chinuie de aproape un an să-şi găsească de lucru.  „Am 45 de ani. Cartea mea de muncă e plină de meserii, dar lista cu oferte, de multe luni, este goală. Ultimul curs pe care l-am absolvit a fost în meseria de inspector resurse umane, iar ultima funcţie pe care am avut-o a fost de asistent manager curăţenie, într-un centru comercial.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4789

Continuare
 
Dau casa de la Cotmeana pentru o locuinţã în oraş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 martie 2011

Ca nepotul lor sã nu mai parcurgã 60 km zilnic, distanţa între casã şi şcoalã, doi bunici

Dau casa de la Cotmeana pentru o locuinţã în oraş

# Alexandru e în clasa a X-a la Liceul Sportiv # De trei ani, bãiatul activeazã ca fotbalist la Clubul LPS Piteşti

 

 Alexandru Radu a avut neşansa sã creascã departe de pãrinţi. Bunicii au încercat din rãsputeri ca micuţul, ce avea doar 3 luni cînd a rãmas în grija lor, sã nu ducã lipsã de nimic. Au şi reuşit, într-o mare mãsurã. Acum, bãiatul, ajuns la 17 ani, are mai multe nevoi, viseazã la o carierã în lumea sportului. E greu... Cea mai mare piedicã o reprezintã distanţa prea mare pe care adolescentul o strãbate zilnic între casã şi liceu ori la locul unde face antrenamentele. Pentru ca nepotul lor sã nu mai fie nevoit sã parcurgã 60 km în fiecare zi, bunicii lui intenţioneazã sã renunţe la gospodãria pe care o au la Cotmeana şi sã se mute lîn Piteşti. Un schimb de locuinţe în acest sens ar uşura viaţa lui Alex şi l-ar ajuta sã fie mai aproape de a-şi îndeplini visul.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4950

Continuare
 
„Ajutaţi-mã sã trãiesc pentru fiul meu!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 martie 2011

O argeşeancã de 46 de ani, cu leucemie, are nevoie de sprijin financiar:

„Ajutaţi-mã sã trãiesc pentru fiul meu!“

# De parcã leucemia n-ar fi fost de ajuns, femeii i-au apãrut nişte noduli la gît, care trebuie extirpaţi cît mai urgent

 

 De la jumãtatea anului trecut, de cînd a aflat cã suferã de o boalã cumplitã - leucemie - viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Ea a stat timp îndelungat în spitale. Din pãcate, situaţia femeii s-a înrãutãţit de la o zi la alta. De parcã leucemia nu-i era de ajuns, femeii i-au apãrut în jurul gîtului mai mulţi noduli. Medicii i-au recomandat argeşencei sã meargã la Institutul Parhon, din Bucureşti, pentru ca specialiştii de aici sã-i extirpeze nodulii. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4972

Continuare
 
Claudia şi fiica ei au primit un godin Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 martie 2011

Oamenii cu suflet mare au auzit-o:

Claudia şi fiica ei au primit un godin

 

 Claudia Fieraru, din Valea Mãrului, a strigat disperatã dupã ajutor, iar acesta n-a întîrziat sã aparã. 

„Era sã pierim! Ne-am trezit în miez de noapte, într-un fum puternic. Dumnezeu a vrut sã nu murim. Nu ştiam ce se întîmplã... Am scos copilul afarã, am aerisit şi am încercat sã rezolv situaţia. Nu se mai poate. Soba ar trebui sã fie refãcutã. De unde bani? Şi dacã aş avea, nu s-ar merita sã mai fac o sobã nouã în cãmãruţa asta, care stã sã se prãbuşeascã peste noi. A trebuit sã plec la sora mea. Ne-am mutat la ea pentru cîteva zile, mai mult nu poate nici ea sã ne ţinã, nu are posibilitate şi nici spaţiu. Poate cineva ne ajutã cu o sobã de fier, un godin. Sper din suflet sã fim sprijinite, sã putem trece şi noi peste iarna asta grea“, spunea femeia în urmã cu puţin timp. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5104

Continuare
 
S-au donat medicamente Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 10 martie 2011

S-au donat medicamente

 Ieri, la redacţia noastrã, o doamnã a adus o pungã cu medicamente pe care doreşte sã le doneze. N-a vrut sã-şi dezvãluie identitatea, dar a spus: „Ştie El, Dumnezeu, cine sînt“. Cei care au nevoie de medicamentele respective şi nu-şi permit sã le cumpere pot veni la redacţia noastrã, pentru a le primi. Ca sã intraţi în posesia lor, aveţi nevoie de reţeta eliberatã de medic, pe care trebuie sã se regãseascã aceste medicamente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5123

Continuare
 
Vrea sã aibã grijã de un copil Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 10 martie 2011

Vrea sã aibã grijã de un copil

Gherghina B., 54 de ani, pensionarã (a lucrat 30 de ani la Fabrica de Încãlţãminte), vrea sã aibã grijã de un copil, sã facã menajul, e dispusã sã presteze orice activitate. „Vreau sã muncesc!“, ne declarã doamna Gherghina: „Ne e destul de greu, soţul meu a lucrat la Combinat, ca strungar. Are 57 de ani, nu e la vîrsta pensionãrii, avem doi copii, o fatã de 24 de ani, care lucreazã, şi un bãiat în clasa a XII-a, pe care îl întreţinem. Tot venitul nostru se rezumã la pensia mea de 550 lei, ne e destul de greu!“. Dacã o puteţi ajuta, apelaţi numãrul ei de telefon 0770/177537 sau sunaţi la redacţia noastrã.       

  • E.Voica

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4366

 
Slujbele se ţin într-o grădiniţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 martie 2011

De doi ani de cînd a ars din temelii biserica din Urluieni,

Slujbele se ţin într-o grădiniţă

# Preotul Constantin Raicu vrea acum să ridice un nou lăcaş de cult, fapt pentru care vă cere cu smerenie ajutorul

 

 O biserică de peste 200 de ani vechime a ars din temelii în luna ianurie 2009. La lăcaşul de cult situat în satul Urluieni, din comuna Bîrla, mergeau să se roage 66 de familii, majoritatea pensionari CAP. Fără o casă a Domnului, serviciile religioase s-au desfăşurat de atunci într-o grădiniţă nefuncţională. Preotul paroh a demarat lucrările pentru construirea unui nou lăcaş de cult, dar lipsa fondurilor îl împiedică să-şi ducă planul la bun sfîrşit. 

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 5531

Continuare
 
Donaţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 martie 2011

Donaţii:

 

Eugen Ciocănău, din Piteşti, a donat 100 lei pentru Nicolas Andrei Eduard Pal. Pentru a încasa banii, tatăl copilului grav bolnav este rugat să se prezinte la redacţia ziarului nostru. Tot pentru băieţelul de doar două luni, care trebuie să suporte în această lună o operaţie pe cord, a donat şi Ion Turcu 10 lei.

 

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4372

 
Ajutaţi-l să-şi cumpere un cărucior special! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 martie 2011

Deşi are 4 ani, Cristian n-a mers niciodată

Ajutaţi-l să-şi cumpere un cărucior special!

 

 Cristian Alexandru Pisanu, un băieţel de doar 4 ani, nu a putut beneficia pînă acum de nimic din tot ce înseamnă bucuriile copilăriei. Micuţul suferă de o boală cumplită, tetrapareză spastică, suferinţă ce nu îi permite să zîmbească, din cauza căreia nu merge, nu vorbeşte şi nu poate mînca singur. Părinţii copilului au făcut nenumărate eforturi pentru a-şi putea salva băieţelul. Boala e necruţătoare, nu se vindecă! Au aflat asta, dar nu pot sta cu mîinile în sîn. Vor măcar să-i uşureze modul de a trăi şi să facă în aşa fel încît boala să nu avanseze. Progresele s-au văzut, dar lipsa banilor îşi spune cuvîntul. Acum, Cristian ar avea nevoie de un cărucior special. Costul lui este de 2.800 lei. Se pare că CAS ar deconta jumătate din preţul acestuia. Pînă pe 20 martie, părinţii copilului ar trebui să strîngă cealaltă jumătate.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4976

Continuare
 
Aveţi un adăpost, întreţinînd o gospodărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 02 martie 2011

Aveţi un adăpost, întreţinînd o gospodărie

Nu aveţi un loc unde să staţi? Dacă găsiţi unul, nu dispuneţi de bani ca să plătiţi chiria? Un argeşean vă oferă şansa de a avea un acoperiş deasupra capului fără să plătiţi nimic. Ce cere în schimb binefăcăto-rul? „Caut persoană serioasă pentru a avea grijă de o gospodărie la ţară, zona Morăreşti,  judeţul Argeş. Nu se percepe chirie, iar casa are toate utilităţile, acestea urmînd să fie  plătite de proprietar“.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre oferta argeşeanului îl pot suna la unul dintre numerele de telefon: 0765.469.945, 0766.329.803.    

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4193

 
„N-am lemne de foc, or sã-mi moarã copiii de frig!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 februarie 2011

O mamã necãjitã vã cere ajutorul:

„N-am lemne de foc, or sã-mi moarã copiii de frig!“

 # Nu rãmîneţi indiferenţi!

 

  O femeie din comuna argeşeanã Buzoieşti îşi strigã disperatã neputinţa. Florina Violeta Bujoreanu are 37 de ani şi a trãit o întreagã viaţã chinuindu-se. A rãmas vãduvã în urmã cu cinci ani. Nici de cei doi copii nu se poate bucura din plin. Atît fata, cît şi bãiatul femeii au epilepsie. Pînã acum, Florina s-a zbãtut şi a reuşit sã facã faţã greutãţilor de una singurã. Acum nu mai poate... Cheltuielile sînt prea mari. Rãmasã fãrã lemne de foc, argeşeanca a venit la redacţia ziarului nostru, în speranţa cã cititorii n-o vor lãsa, pe ea şi pe copii, sã îngheţe în casã.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 5467

Continuare
 
„Avem nevoie de un godin“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 februarie 2011

În plinã iarnã, au rãmas fãrã sobã

„Avem nevoie de un godin“

 

 Nenorocirile se ţin lanţ în familia Claudiei Fieraru, din Valea Mãrului. În urma articolelor publicate în paginile ziarului nostru, în care povesteam situaţia dramaticã prin care trec femeia şi fiica acesteia, ajutorul din partea cititorilor n-a întîrziat sã aparã. Oamenii cu suflet mare au dus de nenumãrate ori alimente, haine ori lemne pentru foc acestei familii. 

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5113

Continuare
 
Donaţii Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 februarie 2011

Bani de la un anonim

Un argeşean care a vrut sã-şi pãstreze anonimatul a donat 100 de lei pentru Andrei Soare. Aceeaşi sumã a fost donatã şi pentru Florina Mãdãlina Stanciu. Ca sã intre în posesia bani-lor, familiile celor doi copii bolnavi sînt rugate sã contacteze redacţia Curierul zilei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4942

Continuare
 
Riscă să rămînă pe drumuri Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 februarie 2011

Pentru că şi-a vîndut garsoniera, ca să-i dea fiului ei bani,

Riscă să rămînă pe drumuri

 

 Dragostea oricărei mame pentru copiii ei nu are limite. Aşa s-a întîmplat şi în cazul Floricăi Şerban. Femeia şi-a iubit atît de mult fiul, încît a renunţat la tot ce avea pentru el, chiar şi la propria locuinţă. Toţi banii obţinuţi acum 4 ani în urma vînzării garsonierei pe care o deţinea, 50.000 de lei, i-a dat băiatului ei, ca acesta să-şi ridice o casă. Donaţia s-a făcut în prezenţa unui notar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5754

Continuare
 
Trei suflete trăiesc cu 350 lei lunar Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 17 februarie 2011

Trei suflete trăiesc cu 350 lei lunar

 Victoria Şerban, o piteşteancă de 58 de ani, grav bolnavă, are nevoie de ajutor. Dintr-o pensie de 350 de lei, femeia este nevoită să-şi întreţină fiica şi nepoţica. Nu mai poate face faţă traiului prea scump şi banilor mult prea puţini. Şi asta nu e tot. Cele trei suflete riscă să ajungă în orice secundă în stradă. „Nu mai pot să trăiesc aşa! Am ajuns la capătul puterilor, am nevoie de ajutor! Nu mă gîndesc la mine, am avut şi-aşa o viaţă foarte amărîtă, plină numai de greutăţi! Mă tem pentru viaţa fetei mele, de 25 de ani, şi pentru fiica acesteia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5334

Continuare
 
<< Start < Înapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 621 - 651 din 873


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info