Curierul Zilei - Oameni care ajuta oameni
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Oameni care ajuta oameni
Fapt divers *** ️ S-a spînzurat după ce a rămas şomer     Fapt divers *** ️ Percheziţii la un hoţ din Leordeni!     Social *** ️Tot ce trebuie să ştiţi despre alegerile din 26 mai!     Fapt divers *** ️ Arestaţi pentru a fi predaţi autorităţilor franceze     Editorial *** ️ Gusturile şi voturile nu se discută!     Sport *** ️ CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina!     Social *** ️ Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic     Social *** ️ Pe lângă europarlamentare să votăm şi referendumul!     Social *** ️ A scăzut rata şomajului     Social *** ️ Sute de proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării     Social *** ️ Subvenţiile acordate au dus la performanţă     Social *** ️ Secţie de votare închisă din cauza lucrărilor    
 Publicitate pdf
Ajutați-l sã-și recapete auzul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 august 2010

Ajutați-l sã-și recapete auzul!

 Ionuț Maria, 4 anișori, este surd. Nu s-a nãscut așa. Mama susține cã bãiețelul ei a început sã-și piardã treptat auzul încã de acum doi ani, în urma administrãrii unui tratament neadecvat. Pentru a și-l recãpãta, Ionuț are nevoie sã poarte cît mai urgent proteze auditive. Pãrinții lui nu au bani pentru acoperirea costului acestora: 7.200 de lei.

 


Cei care vor sã-i ajute sã-i poatã cumpãra lui Ionuț proteze auditive o pot face venind la sediul redacției Curierul zilei, luînd legãtura direct cu mama bãiețelului, la numãrul de telefon 0729/212689, sau donînd o sumã de bani în numãrul de cont: RO 04BRDE030 SV 62890700300. 


 

M.Cazacu  Foto: I.Tudor    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4895

 
3 ședințe îl pot scãpa de paralizia celebrarã Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 august 2010

3 ședințe îl pot scãpa de paralizia celebrarã

 


 

Andrei Poștoacã, bãiețelul de 5 anișori care suferã de paralizie cerebralã, are mare ne­vo­­ie de ajutorul oamenilor cu suflet. Poves­tea lui, publicatã în edițiile trecute ale zia­rului nostru, i-a impresionat pe cîțiva ar­ge­șeni. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5319

Continuare
 
Le-a luat apa casa Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 august 2010

O bãtrînicã vã cere ajutorul

Le-a luat apa casa

 

Nimic nu poate fi mai dureros pen­tru o ma­mã decît sã-și vadã copiii la necaz și sã nu poatã face nimic pen­tru ei. Într-o asemenea situație se aflã și Gher­ghina Stan, o bãtrî­nicã de 72 de ani, din comu­na arge­șeanã Suseni, ca­re vede cum se surpã casa peste ea, fiica și copiii acesteia, dar nu poate face nimic mai mult decît sã cearã ajutorul în stîn­ga și-n dreapta și sã se roage la Dumnezeu sã se întîmple o minune și în familia ei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5663

Continuare
 
Ajutați-l sã-și recapete auzul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 iulie 2010

Ajutați-l sã-și recapete auzul!

 

 Ionuț Maria este un copil normal. Merge, vede, zîm­bește atunci cînd cineva drag îi acordã atenție sau cînd primește o jucãrie. Din pãcate, pentru el to­tul se oprește aici. Micuțul de numai 4 anișori este surd. Nu s-a nãscut așa. Mama sus­ține cã bãiețelul ei a început sã-și piardã treptat auzul încã de acum doi ani, în urma administrãrii unui tratament neadecvat. 

Odatã ce a rãmas complet surd, bãiatul, care abia învãțase sã vorbeascã, a uitat aproape toate cuvintele pe care le știa. Singurele pe care le mai pronunțã sînt mami, tati, pui și copii. Pentru a-și recãpãta auzul, Ionuț are nevoie sã poarte cît de urgent proteze auditive. Pãrinții lui nu au  bani pentru a acoperi costul acestora, care este de 7.200 de lei. Ionuț vrea sã audã vocea mamei spunîndu-i povești. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5934

Continuare
 
Trebuie sã strîngã 3.000 euro Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 iulie 2010

 Termenul - limitã: 31 iulie

 

 Andrei mai are nevoie de trei ședințe pentru a scãpa de paralizia cerebralã de care suferã

Trebuie sã strîngã 3.000 euro

 

Un bãiețel de 5 anișori, care n-a spus niciodatã mamã, are a­ceas­tã șansã. E nevoie însã de bani, iar pãrinții și rudele co­pilului nu au de unde face rost. E vorba despre Constantin An­drei Poștoacã, din Cîmpulung, care suferã de paralizie cerebralã cu sindromul diplegie distonicã. Dupã primele douã etape de tratament, medicii de la o clinicã din Ucraina au adus zîmbetul pe buze familiei Puștoacã. Ar mai fi nevoie de alte 3 ședințe de tratament, numai cã fiecare dintre acestea costã 3.000 de euro. Termenul- limitã pînã la care trebuie dați banii pentru prima etapã de tratament e 31 iulie.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5949

Continuare
 
Soția îi doneazã un rinichi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 iulie 2010

Un transplant îi poate salva viața

Soția îi doneazã un rinichi

# Mai are nevoie doar de 5.000 de euro, cît costã operația

 

 Nimic nu poate fi mai dureros pentru o mamã decît sã-și vadã fiul aflat la necaz. Dar, cînd copilul îi este grav bolnav și nu poate face nimic sã-l ajute, atunci durerea e nemãrginitã. Maria Cercel trece prin aceastã situație. Fiul acesteia, Alexandru, are nevoie urgent de un transplant de rinichi. Donatorul a fost gãsit. Mai e nevoie însã de bani, aproximativ 5.000 de euro, atît susține femeia cã ar avea nevoie ca viața fiului ei sã fie salvatã.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5709

Continuare
 
30.000 de euro i-ar schimba viața Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iulie 2010

30.000 de euro i-ar schimba viața

Una din marile bucurii ale unui pãrinte este atunci cînd își vede copilul fãcînd primii pași. Din pãcate, familia Bițoiu, din Ștefãnești, nu s-a putat bucura de astfel de clipe, deoarce bãiețelul lor, Darius Mihai, s-a nãscut cu o boalã rarã, tetraparezã spasticã. Ce înseamnã asta? Copilul nu-și poate folosi mușchii. Nu poate sta în fund, nu poate merge, nu-și poate mișca mîinile. Pentru a putea duce o viațã normalã, bãiețelul, în vîrstã de numai 2 anișori, are nevoie de implanturi cu celule stem, o operație care se poate face doar în China. Singura problemã ar fi costurile mult prea mari pentru posibilitãțile familiei - 30.000 de euro.

 


Toți cei care doresc sã-l ajute pe Darius pot suna sau veni la Curierul zilei, pentru a fi puși în contact cu pãrinții bãiatului. Se pot, de asemenea, depune bani în contul: RO35BR DE030 SV 88667830300 BRD (în lei), deschis pe numele lui Bițoiu Ionel.     


 

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4573

 
La 5 anișori, suferã de leucemie acutã limfoblasticã Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iulie 2010

La 5 anișori, suferã de leucemie acutã limfoblasticã

De mai bine de nouã luni, pentru Sorin Bengulescu, un bãiețel de numai cinci anișori, patul de spital înseamnã „acasã“. Copilul suferã de o boalã cruntã: leucemie acutã limfoblasticã. Deși pînã acum nu s-a pus problema unui transplant, pentru acest micuț, fiecare zi de viațã înseamnã bani... mulți bani. Mama lui Sorin, care mai are în grijã alți doi copilași, a acumulat datorii de 10.000 de lei. „Deși nu s-a pus problema unui transplant, ca orice persoanã bolnavã, are nevoie de o înrgijire specialã. Din pãcate, totul se rezumã la bani. Pe mine, singurii care mã ajutã sînt pãrinții mei. N-au putere financiarã, dar sînt fizic lîngã mine și conteazã enorm. Am lãsat-o pe mama în spital cu bãiețelul, tata stã cu ceilalți doi copilași ai mei acasã... Toate acestea pentru ca eu sã pot merge la muncã în continuare“, povestește Ionela Geambei.

 

Cei care vor sã-i întindã o mînã de ajutor acestei mame disperate sînt rugați sã depunã orice sumã de bani la numãrul de cont deschis pe numele Ionelei Geambei la BRD: RO55 BRDE030 SV8 7849720300 (în lei).    


 

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4768

 
Ajutați-l sã se opereze de cataractã, ca sã poatã lucra! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iulie 2010

Ajutați-l sã se opereze de cataractã, ca sã poatã lucra!

 

Un bãrbat din Pitești a­bia mai zãrește cu un ochi și are nevoie ur­gent de bani, pentru ope­ra­ția de cataractã, care i-ar sal­va vederea.

Florian Udeanu are 48 de ani, dar spune cã greutãțile prin care a trecut în viațã îl fac sã parã mult mai în vîrstã. Omul a fost sudor, însã de o jumãtate de an nu mai poate lucra, fiindcã a început sã nu mai vadã. Prin bunãvoința unui mare om, care a vrut sã-și pãstreze anonimatul, a reușit sã  se opereze, dar și-a recãpãtat parțial vederea la un ochi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5419

Continuare
 
Un tînãr orfan vrea loc de muncã Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iulie 2010

Riscã sã rãmînã sub cerul liber 

Un tînãr orfan vrea loc de muncã

 

 Primii șase ani din viațã au fost un ade­vãrat chin... Fiecare zi era o ade­vãratã luptã. Au urmat 12 ani mai liniștiți, petrecuți în casele de copii. Deși nu trecea mult timp și era trans­ferat dintr-un cãmin într-altul, în a­ceastã perioadã a simțit ce înseamnã cu adevãrat o familie. Cînd a împlinit 18 ani, a trebuit sã plece din casa de copii. A avut noroc, și-a gãsit un loc de muncã și un acoperiș dea­supra ca­pului. Criza financiarã însã a afec­tat firma unde lucra tînãrul.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5576

Continuare
 
În 4 zile trebuie sã strîngã 3.000 de euro Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iulie 2010

Încã trei ședințe îl pot scãpa de paralizia cerebralã de care suferã

În 4 zile trebuie sã strîngã 3.000 de euro

 

 Un bãiețel de 5 anișori, care n-a spus niciodatã mamã, are aceastã șansã. E nevoie însã de bani, iar pãrinții și ru­de­le copilului nu au de unde face rost. E vorba despre Cons­tantin Andrei Puștoacã, din Cîmpulung, care suferã de paralizie cerebralã cu sindromul diplegie distonicã. Dupã primele douã etape de tratament, medicii de la o clinicã din Ucraina au adus zîmbetul pe buze familiei Puș­toacã. Ar mai fi nevoie de alte trei ședințe de trata­ment, numai cã fiecare dintre acestea costã 3.000 de euro. Ter­menul-limitã pînã la care trebuie dați banii pentru prima etapã de tratament e data de 31 iulie. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5608

Continuare
 
Persoane din toatã țara vã cer sprijinul Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 iulie 2010

În speranța cã vor strînge bani pentru copiii lor, pãrinți din Bacãu și Caraș - Severin ne-au scris la redacție

Persoane din toatã țara vã cer sprijinul

În ultima perioadã, tot mai multe persoane cu probleme de sãnãtate, din întreaga țarã, ne-au trimis scrisori la redacție. Acestea ne-au rugat sã le publicãm poveștile în paginile ziarului nostru, la rubrica Oameni care ajutã oameni, în spe­ran­ța cã ulterior vor primi ajutor din partea citi­to­rilor cu suflet mare. Vã prezentãm astãzi douã cazuri impresionante, situațiile a doi copilași ale cãror vieți atîrnã de anumite sume de bani.

 

                  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6080

Continuare
 
Ajutați-l sã se opereze de cataractã! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 iulie 2010

Și el vrea sã munceascã

Ajutați-l sã se opereze de cataractã!

# Operația costã 1.600 lei

 Nimic nu este mai de preț pe lume ca vãzul, dar mulți conștienti­zeazã asta doar cînd și-au pier­dut a­cest simț im­por­tant. Un bãrbat din Pi­teș­ti abia mai zã­rește cu un ochi și are ne­voie ur­gentã de bani, pentru o­perația de cata­rac­tã, ca­re i-ar salva ve­de­rea. Flo­rian U­deanu are 48 de ani, dar spu­ne cã greu­tã­țile prin care a trecut în viațã îl fac sã parã mult mai în vîr­stã. Omul a fost sudor, însã, de o ju­mãtate de an, nu mai poate lucra, fi­indcã a început sã nu mai vadã.

 

Cu ochiul stîng nu vede

Prin bunãvoința unui mare om, care a vrut sã-și pãstreze anonimatul, a reușit sã se opereze, dar și-a recãpãtat parțial vederea, la un ochi. Cu ochiul stîng nu vede deloc. Are nevoie de aproximativ 1.600 de lei pentru operația de cataractã, fiindcã implantul de cristalin nu este gratuit, iar operația e mai complicatã, boala fiind agravatã. Bãrbatul nu dispune de acești bani, întrucît nu are nici un venit, iar soția lui este pensionarã și abia poate sã asigure traiul de zi cu zi al familiei. Omul nu vrea decît sã-și recapete complet vãzul, pentru a se putea angaja și a cîștiga cinstit o pîine.

Cei care vor sã-l ajute pot sã-l contacteze la tel. 0756/882.637 sau 0751/580.460. 

I. Șutan  Foto: C. Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4755

 
Pînã la sfîrșitul lunii, are nevoie de 3.000 euro Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 iulie 2010

Pînã la sfîrșitul lunii, are nevoie de 3.000 euro

 

 Constantin Andrei Poștoacã, din Cîmpu­lung, suferã de paralizie cerebralã cu sindromul displegie disto­ni­cã. Dupã primele douã etape de tra­tament, medi­cii de la o clinicã din Ucraina au adus zîmbetul pe buzele familiei Poștoacã. Ar mai fi nevoie de alte trei ședințe de tratament, numai cã fiecare dintre aces­tea costã 3.000 de euro.  

Termenul-limitã pînã la care trebuie dați banii pentru prima etapã de tratament este 30 iulie. „3.000 de euro, de atît avem nevoie ca sã continuãm tratamentul care o sã-l transforme pe micuțul nostru într-un copil normal. Am cãutat calea cea mai ieftinã, dar tot degeaba. Nu avem de unde face rost.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5400

Continuare
 
Cautã de lucru, pentru a-și întreține frații și tatãl Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 iulie 2010

Copilul care de la vîrsta de 8 ani e stîlpul casei are nevoie de ajutor

Cautã de lucru, pentru a-și întreține frații și tatãl

 

 

 Ionuț, alãturi de frați, tatã și bunicã

 

O argeșeancã a fãcut un gest cum rar ți-e dat sã mai vezi în ziua de azi: i-a donat familiei Breazu 3.000 de lei. Ast­fel, femeia, care a dorit sã-și pãstreze anonimatul, le-a adus zîmbetul pe buze celor patru frãți­ori din comuna Leordeni, care, la vîrste foarte fragede, sînt nevoiți sã înfrunte toate greutã­țile vieții. 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 6318

Continuare
 
Un tînãr de la o casã de copii vã roagã sã-l angajați Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 iulie 2010

Riscã sã rãmînã sub cerul liber

Un tînãr de la o casã de copii vã roagã sã-l angajați

 

 Primii 6 ani din viațã au fost un adevãrat chin... Fiecare zi era o lup­tã. Au ur­mat 12 ani mai liniștiți, petrecuți în casele de copii. Deși nu trecea mult timp și era transferat dintr-un cãmin într-altul, în aceastã perioadã a sim­țit ce în­seamnã cu adevãrat o familie. Cînd a împlinit 18 ani, a trebuit sã ple­ce din casa de copii. A avut noroc, și-a gãsit un loc de muncã și un aco­pe­riș deasupra capului. Criza financiarã a afectat firma unde tînãrul lucra. Rã­mas fãrã loc de muncã, acum, la 24 de ani, bãiatul are nevoie de ajutor. E trist, dar adevã­rat!  E povestea lui Constantin Zidaru, un tînãr originar din Cîm­pu­lung, care a ape­lat la redacția ziarului nostru, în speranța cã oamenii care îi voi afla povestea nu vor rãmîne insensibili.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5830

Continuare
 
<< Start < Înapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 745 - 775 din 873


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Gusturile şi voturile nu se discută!
la comunisti, cine era împotriva lor, obligatoriu era taxat ca fiind legionar sau fascist. iliescu, la mineriada, i-a i...
23/05/19 15:14 Mai mult...

Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic
In articol se scrie ca se desfiinteaza giratoriul la intersectia DN73 si DN73D! Care giratoriu?...Nu este nici un girat...
23/05/19 13:40 Mai mult...

Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare
De acord!!! Cui nu ii convone de salariile din spital sa plece, si sa dea inapoi banii pe care i-a cheltuit statul cu sc...
23/05/19 11:18 Mai mult...

Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic
Ma nea cuc, ce construiți acolo pasaj subteran, cum drq sa dureze atâta timp? Mafia PSD-ista în frunte cu ministrul a...
23/05/19 09:55 Mai mult...

Gusturile şi voturile nu se discută!
Inca un articol marca GS in care deplange realitatea - faptul ca partidul aflat la putere este in dizgratia multora se d...
23/05/19 09:39 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info