Curierul Zilei - Oameni care ajuta oameni
PRIMA PAGINA arrow CAMPANII arrow Oameni care ajuta oameni
 Publicitate pdf
Revelionul pensionarilor costã 150 de lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 03 decembrie 2009
 Odatã intrați în Luna Cadourilor, ne gîndim cu toții unde vom petrece la cumpãna dintre ani. Pentru pensionari, Clubul Pensionarilor Metropol, prin președinta sa, Paula Stamate, vine cu o ofertã irezistibilã. Revelionul la restaurantul Metropol, din strada Violetelor nr. 2, Pitești, costã 150 de lei, preț în care sînt incluse meniul și muzica.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5925

Continuare
 
„Nu mai poate nici sã vorbeascã“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 03 decembrie 2009
 V-am prezentat, în urmã cu ceva timp, în paginile ziarului nostru, povestea dramaticã a lui Georgian Bîtfoi, militarul diagnosticat în urmã cu un an cu tumoare gigant benignã de cerebel. Bãrbatul a fost supus pînã în prezent la trei intervenții chirurgicale, iar luna viitoare urma sã fie internat, pentru o a patra. Starea lui de sãnãtate s-a agravat extrem de tare în ultimele zile, bãrbatul fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgențã Bagdasar Arseni, din București, unde, astãzi, urmeazã sã fie operat. Intervenția chirurgicalã presupune riscuri majore.

Orice persoanã interesatã sã do-neze o sumã, indiferent cît ar fi ea de micã, o poate face la numãrul de cont deschis la Alpha Bank pe numele lui Georgel Bîtfoi: RO77 BUCU 481290692511RO95 (în lei).

    

Comentarii (1) | Vizualizari: 6637

Continuare
 
Are nevoie de un cãrucior electric Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 01 decembrie 2009Pe cînd avea doar 25 de ani, Constanţa Rãdoi, din Piteşti, a avut un accident. Dupã foarte puţin timp, tînãra avea sã descopere repercusiunile: suferea de Scheuermann. Maladia Scheuermann este o patologie ce apare în cursul dezvoltãrii („de creştere“) ce se manifestã prin hipercifoza dorsalã/dorso-lombarã, inconstant dureri asociate şi determinate de modificãri la nivelul corpurilor şi al spaţiilor vertebrale (osteocondroza nucleilor secundari de osificare de la nivelul corpurilor vertebrale), evidenţiabile radiologic. Femeia, educatoare de profesie, a continuat sã spere cã va fi bine. Calmantele pe care le lua în permanenţã, dar şi dragostea pentru copii au fãcut-o sã îndure suferinţa mult mai uşor. În urmã cu 7 ani, starea de sãnãtate a femeii s-a complicat foarte tare. Pentru cã nu se mai putea deplasa singurã, Constanţa Rãdoi a ajuns sã fie dependentã de cãrucior şi, implicit, de cei din jurul ei. Situaţia femeii, acum în vîrstã de 50 de ani, ar fi mult mai uşoarã dacã avea un cãrucior electric. Cu ajutorul acestuia, piteşteanca s-ar fi putut deplasa mai uşor, fãrã sã mai fie nevoitã sã apeleze în permanenţã la familie atunci cînd vrea sã parcurgã fie şi cîţiva metri. Cei care au posibilitatea s-o ajute pe Constanţa Rãdoi sã treacã mai uşor peste durerea care o macinã, ştiindu-se în imposibilitatea de a se descurca singurã, o poate face adresîndu-se redacţiei Curierul zilei.                  

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4948

 
„Caut o femeie care sã mã îngrijeascã!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 01 decembrie 2009
 În imposibilitatea de a-şi mai purta de grijã singur, Florea Staicu, din comuna Albota, Mareş, cautã pe cineva care sã-i ţinã companie, sã-i mai alunge singurãtatea. Bãrbatul, 75 de ani, care a rãmas vãduv în urmã cu 6 luni, ar dori sã gãsescã o femeie amãrîtã, cuminte, sã aibã peste 55 de ani şi sã-l îngrijeascã.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5824

Continuare
 
Merge la grãdiniţã, dar nu poate vorbi cu micuţii Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 01 decembrie 2009
 Ionuţ Maria, micuţul de numai 3 anişori care a rãmas fãrã auz dupã ce i s-a administrat un tratament neadecvat, are mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet. Pentru a putea redeveni un copil normal, bãieţelul are nevoie urgent de douã proteze auditive. Costul acestora ajunge la aproximativ 10.000 de lei, o sumã mult prea mare pentru puterile financiare ale familiei sale.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5891

Continuare
 
La 4 ani, trebuie sã facã transplant de ficat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 noiembrie 2009

 Justin Tudor s-a nãscut cu o gravã problemã de sãnãtate: cirozã biliarã. Ar fi trebuit sã i se facã, încã de atunci, un transplant de ficat. Dar la noi în ţarã, lucrurile se mişcã extrem de greu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5634

Continuare
 
Au primit alimente şi haine Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 noiembrie 2009
 Povestea cutremurãtoare a lui Ionuţ Breazu şi a frãţiorilor lui a continuat sã stîrneascã reacţiile oamenilor cu suflet mare din judeţ. Dupã ce, acum douã zile, o piteşteancã a fãcut un gest cum rar ţi-e dat sã vezi în ziua de azi, donîndu-i familiei Breazu 3.000 de lei, şi alte persoane i-au urmat exemplul. Cei patru frãţiori din comuna argeşeanã Leordeni au primit alimente şi hãinuţe. De asemenea, un domn le-a promis cã le va oferi mobilã.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5953

Continuare
 
„Caut o femeie care sã mã îngrijeascã“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 noiembrie 2009
 În imposibilitate de a-şi mai purta singur de grijã, Florea Staicu, din comuna Mareş-Albota, cautã pe cineva care sã-i ţinã companie, sã-i mai aline, astfel, singurãtatea. Bãrbatul de 75 de ani, rãmas vãduv în urmã cu şase luni, ar dori sã gãseascã o femeie amãrîtã şi cuminte, care sã aibã peste 55 de ani şi care sã-l îngrijeascã. Dacã aceea care îl va îngriji se va dovedi a fi serioasã, Florea Staicu  nu exclude posibilitatea ca, dupã moartea lui, locuinţa şi pãmîntul pe care le are în proprietate sã-i rãmînã respectivei femei.
  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6163

Continuare
 
Ajutaţi-l pe Remus sã trãiascã! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 noiembrie 2009
 În decembrie anul trecut, Remus Ivan, un bãieţel de doar 11 ani, din Piteşti, a fost lovit de o boalã cruntã: panencefalitã sclerozantã subacutã (maladie ce îi afecteazã sistemul nervos central, în mod special creierul, mãduva spinãrii şi nervii optici).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6098

Continuare
 
Cei patru fraţi au primit 3.000 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 noiembrie 2009
 O piteşteancã a fãcut un gest cum rar ţi-e dat sã mai vezi în ziua de azi: i-a donat familiei Breazu 3.000 de lei. Astfel, femeia (care a dorit sã-şi pãstreze anonimatul) le-a adus zîmbetul pe buze celor patru frãţiori din comuna argeşeanã Leordeni, care, la vîrste foarte fragede, sînt nevoiţi sã înfrunte toate greutãţile vieţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6356

Continuare
 
„Nu avem bani sã stãm cu micuţa în spital“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2009

 Starea de sãnãtate a Alexandrei Nedelcu, fetiţa de 3 anişori care a supravieţuit accidentului petrecut în Joia Mare dinaintea Paştelui la Ştefãneşti, e din ce în ce mai bunã. Fetiţa e zglobie, aleargã, poate mînca singuricã, vorbeşte, deseneazã, chiar spune poezii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6027

Continuare
 
„Vreau sã fiu Moş Crãciun pentru copii“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 noiembrie 2009
 Publicam în ediţia de ieri a ziarului nostru povestea cutremurãtoare pe care o trãiesc patru fraţi din satul Ciulniţa, comuna Leordeni. Copiii, cu vîrste cuprinse între 5 şi 16 ani, au fost nevoiţi sã se maturizeze mult prea devreme. În urma unui accident petrecut acum 8 ani, tatãl micuţilor a rãmas în incapacitate de a munci. De atunci, totul s-a schimbat în familia Breazu.             

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6333

Continuare
 
La 4 ani, trebuie sã facã transplant de ficat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 noiembrie 2009

 Justin Tudor s-a nãscut cu o gravã problemã de sãnãtate: cirozã biliarã. Ar fi trebuit sã i se facã, încã de atunci, un transplant de ficat. La noi în ţarã, lucrurile decurg extrem de greu. Deşi pentru Justin s-a gãsit un donator, micuţului nu i s-a fãcut nici pînã acum transplantul de care atîrnã viaţa lui. Imediat ce i-a fost depistatã afecţiunea, bãiatul a fost înscris pe o listã de aşteptare care numãra aproximativ 200 de persoane. Acum, dupã patru ani şi jumãtate, şansele copilului sã ajungã sã i se facã acest transplant în România sînt cam aceleaşi, anual realizîndu-se nu mai mult de zece astfel de intervenţii. În asemenea condiţii, familia lui Justin se simte datoare sã facã orice pentru a-l salva. Au gãsit o posibilitate: transplantul sã se facã peste hotare. Lucrul implicã, însã, mult prea mulţi bani pentru puterile familiei greu încercate. De 10.000 de euro atîrnã viaţa unui îngeraş. Donînd orice sumã de bani, indiferent cît ar fi ea de micã, oamenii cu suflet mare îl pot ajuta pe Justin sã trãiascã. Astfel, cei care vor sã întindã o mînã de ajutor familiei micuţului, pentru a-l putea duce cît mai urgent la clinica din Madrid, unde urmeazã a i se face transplantul de ficat, pot dona o sumã de bani la unul dintre numerele de cont deschise la BRD pe numele Mariei Bãjan, bunica lui Justin:
 RO 46 BRDE 030 SV 82460580300
 RO 30 BRDE 030 SV 82460900300
M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4948

 
Starea Luboviei este tot mai gravã Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 noiembrie 2009
 Disperarea şi neputinţa de a-şi ajuta fetiţa grav bolnavã au împins-o pe Efimia Bogdan, din Chişinãu, sã le cearã argeşenilor ajutorul. Pe cînd avea 10 anişori, fetiţa Efimiei, Lubovi Bogdan, acum în vîrstã de 19 ani, a fost diagnosticatã cu tumorã de cerebel (astrocitom).A fost operatã de urgenţã.   

Cei care vor sã-i întindã acestei mame ajunse la capãtul puterilor o mînã de ajutor o pot face donînd orice sumã de bani la sediul redacţiei noastre sau în numerele de cont deschise la Banca Transilvania, sucursala Piteşti: RO 67BTRL 0030120 AS 90546 XX (în lei), RO 11 BTR200 304 20 AS 90 546 XX (în euro), ori pot lua legãtura cu Eftimia Bogdan, la numãrul de telefon: 0769 912 838. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6060

Continuare
 
„Nu mai avem bani nici pentru laptele micuţei!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 noiembrie 2009
 Marina Andreea Bãluţã a fost nãscutã prematur şi cu o gravã problemã de sãnãtate. Acum în vîrstã de 9 luni, micuţa are doar o jumãtate de inimã, iar pentru a-i fi reconstruitã şi cealaltã parte care-i lipseşte, mai are nevoie de încã o intervenţie chirurgicalã şi asta  cît mai urgent. Operaţia implicã, însã, costuri ridicate, mult prea mari pentru puterile financiare ale familiei, care nu mai are bani nici pentru hrana de zi cu zi a Andreei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6128

Continuare
 
Alte cazuri pe scurt.... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 noiembrie 2009

 A acumulat datorii de 20.000 lei

Georgian Bîtfoi, 30 de ani, din Piteşti, a aflat în urmã cu un an cã are tumorã gigant benignã de cerebel. Pînã acum, piteşteanul, militar de carierã, a fost supus la trei intervenţii chirurgicale, iar în luna ianuarie a lui 2010 urmeazã sã i se facã o a patra operaţie. Acest lucru implicã, însã, şi foarte multe costuri. Familia lui Georgian a acumulat deja datorii de peste 20.000 de lei, sumã pe care ar trebui sã o achite cît mai curînd. Pentru cã nu au de unde face rost de bani, bãrbatul, soţia acestuia şi bãieţelul lor de doar 4 anişori riscã sã-şi piardã locuinţa. Lansãm un apel cãtre oamenii cu suflet mare care pot şi vor sã ajute familia Bîtfoi sã iasã din aceastã situaţie grea. Orice persoanã doritoare sã doneze o sumã, indiferent cît ar fi ea de micã, o poate face la numãrul de cont deschis la Alpha Bank pe numele lui Georgel Bîtfoi:
RO77 BUCU 481290692511RO95 (în lei).

Donaţii la redacţie

Doamna Geta a donat pentru Georgian Bîtfoi 10 lei n Tot pentru Georgian a donat 100 de lei şi doamna Doiniţa.
De asemenea, piteşteanca i-a oferit bãrbatului din Mioveni o parte din medicamentele de care avea atîta nevoie. 

Cautã pe cineva  care sã-i ţinã companie mamei

O tînãrã din comuna Cocu cautã o femeie care sã-i ţinã companie mamei sale: „Eu mi-am gãsit un loc de muncã în Piteşti. Fiind de fel de la ţarã, programul de la serviciu nu-mi permitea sã fac naveta. De aceea am fost nevoitã sã mã mut în oraş. Mama a rãmas, atunci, singurã. Deşi o vizitez destul de des, nu pot fi lîngã ea zilnic, de aceea caut pe cineva, eventual o femeie care nu are obligaţii şi vicii, sã stea cu ea. Nu e bolnavã, deci nu are nevoie de îngrijire“. Cei interesaţi de ofertã pot obţine mai multe detalii la redacţia noastrã.     

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5565

 
<< Start < Înapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 838 - 868 din 873


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiExclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info