Curierul Zilei - Oameni care ajuta Oameni
PRIMA PAGINA arrow Oameni care ajuta Oameni
Fapt divers *** ️ Voiau să bată femeia de pe targă!     Social *** ️ Papamobilul va fi un Duster     Fapt divers *** ️ După impact i-a sărit planetara în parbiz     Fapt divers *** ️ A vrut să depăşească şi a rănit o femeie     Social *** ️ Dacia conduce în topul vânzărilor!     Sport *** ️ Ultimele meciuri pentru Bradu şi Bascov!     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe A1     Social *** ️ Sfaturi pentru achiziţii la mâna a doua!     Sport *** ️ Vor să strice sărbătoarea ilfovenilor!    
 Publicitate pdf
Oameni care ajuta Oameni
Un şomer caută de lucru, să strîngă bani de operaţie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 ianuarie 2011

Cataracta i-a răpit vederea

Un şomer caută de lucru, să strîngă bani de operaţie

 

Un piteştean abia de mai zăreşte cu un ochi şi are urgent nevoie de bani, pentru operaţia de cataractă, intervenţie ce i-ar salva vederea. Florian Udeanu are 49 de ani, dar spune că greutăţile prin care a trecut în viaţă îl fac să pară mult mai în vîrstă. Omul a fost sudor, însă mai bine de un an n-a mai lucrat în acest domeniu, de teamă să nu-şi piardă detot vederea.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5477

Continuare
 
Ajutaţi-o să împlinească 8 anişori! Imprimare E-mail
(25 voturi)
marţi, 11 ianuarie 2011

Florina Mădălina Stanciu are tumoră pe creier

Ajutaţi-o să împlinească 8 anişori!

 

 Singura slvare a acestui îngeraş constă într-o operaţie ce se poate realiza în Germania. Costul acesteia se ridică la 20.000 de euro. În plus, familia copilei trebuie să strîngă bani pentru transport şi tratament. Fetiţa are doar 7 anişori şi nu se poate bucura de copilărie ca toţi ceilalţi micuţi de vîrsta ei. Florina Mădălina Stanciu, din Găvana, suferă de tumoră cerebrală de tect mezencefalic. A aflat acest lucru în urmă cu 4 luni. Cifra 4 pare să-i poarte ghinion. Copila a fost operată de 4 ori şi a trecut prin tot atîtea etape de chimioterapie. În zadar însă! Şansa acestei micuţe de a rămîne în viaţă constă într-o operaţie ce nu poate fi efectuată decît dincolo de graniţele ţării. Din nefericire, familia Florinei nu dispune de suficienţi bani ca să acopere costurile necesare tratamentului în Germania. Viaţa acestui îngeraş atîrnă de zeci de mii de euro. Doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare se poate strînge această sumă într-un timp atît de scurt.

 

Comentarii (27) | Vizualizari: 12981

Continuare
 
Viaţa unui piteştean atîrnă de 50.000 euro Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 11 ianuarie 2011

Viaţa unui piteştean atîrnă de 50.000 euro

 

Ionuţ Popescu, din Piteşti, un tînăr de 27 de ani, ce suferă de limfom malign Hodgkin (un cancer al sistemului limfatic), are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Viaţa sa atîrnă de minimum 50.000 de euro, sumă ce reprezintă costul transplantului de celule stem pe care piteşteanul trebuie să-l facă urgent, în Germania. „Ajutaţi-mă să lupt cu boala asta, să sper că va exista şi pentru mine un mîine şi că într-o zi voi putea spune că sînt vindecat, că sînt din nou un om normal!“, este rugămintea disperată a acestui tînăr, aflat pe patul de spital, către cititorii ziarului nostru. Oricine vrea să-i întindă o mînă de ajutor lui Ionuţ o poate face donînd bani în următoarele numere de cont:

 # Titular cont: Popescu Radu Ionuţ Cont bancar: RO11 ING B00 00 99 9900646830 - RON (ING Bank)

# Titular cont: Popescu Ioana (mama lui Ionuţ) Cont bancar: RO17I NG B0 000999 9018 54178 - RON ; RO41IN GB 000099 990185 7626 - EURO. 

 

O parte din suma de care are nevoie a fost strînsă cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

 Mihaela Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4616

 
Suferă de leucemie Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 11 ianuarie 2011

Suferă de leucemie

 De şase luni, de cînd a aflat că suferă de o boală cumplită, leucemie, viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Femeia nu mai ştie ce înseamnă acasă, ce înseamnă viaţa alături de fiul ei de 18 ani, elev în clasa a XII-a. Patul de spital reprezintă totul... Din păcate, şi acesta este prea scump pentru femeia care nu mai are cu ce-şi plăti tratamentul. Nu mai are la cine să apeleze, iar de vîndut, a vîndut cam tot ce avea de valoare. I-a mai rămas speranţa că poate cititorii cu suflet ai ziarului nostru o vor ajuta să învingă boala. Orice bănuţ îi poate prelungi viaţa. „Nu mă lăsaţi să mor, vreau să trăiesc pentru fiul meu!“, îi imploră Cristiana pe cei care pot şi vor să-i întindă o mînă de ajutor.

Donaţii se pot face la numărul de cont deschis pe numele Cristianei Savu, la banca Transilvania: RO 66 BTRL 00301201 C51 684 XX.

Mihaela Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4707

 
Are nevoie urgent de operaţie, ca să poată lucra Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 11 ianuarie 2011

Are nevoie urgent de operaţie, ca să poată lucra

 

Un bărbat din Piteşti abia mai zăreşte cu un ochi şi are nevoie urgent de bani, pentru operaţia de cataractă, care i-ar salva vederea.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5772

Continuare
 
7.000 de lei îi pot reda auzul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 10 ianuarie 2011

Spectacolul umanitar s-a anulat, dar încă îl mai puteţi sprijini pe Ionuţ  

7.000 de lei îi pot reda auzul

 

 Deoarece spectacolul umanitar organizat de interpreta Magdalena Misescu, ce trebuia să aibă loc la restaurantul Cornul Vînătorului, luna aceasta, a fost amînat, cei care doresc să-l ajute pe micuţul Ionuţ Maria, din Ioneşti, în vîrstă de numai 4 anişori, cu probleme de auz, avînd nevoie urgent de o proteză auditivă ce costă peste 70.000.000 lei vechi, o pot face venind la Curierul zilei ori sunînd la numărul de telefon 0743859372 sau 0746469851. De asemenea, orice ajutor constînd în haine, alimente, jucării şi altele este binevenit. Copilul a fost selectat din mulţimea de cazuri prezentate în rubrica Oameni care ajută oameni, din cotidianul Curierul zilei. Prin sprijinul dumneavoastră, el va putea să redevină un copil normal şi să audă, astfel, glasul mamei şi tot ce se petrece în jurul său.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 5811

Continuare
 
Tu îi poţi dărui viaţă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 08 ianuarie 2011

De ziua lui, Ionuţ vrea o nouă şansă

Tu îi poţi dărui viaţă!

 

 Ionuţ Popescu, din Piteşti, un tînăr de 27 de ani ce suferă de limfom malign Hodgkin (un cancer al sistemului limfatic), are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Viaţa lui atîrnă de cel puţin 50.000 de euro, sumă ce reprezintă costul transplantului de celule stem pe care piteşteanul trebuie să-l facă de urgenţă, în Germania. Cu ajutorul oamenilor, s-au strîns o parte din aceşti bani. Mai este, însă, nevoie de sprijin financiar.  „Ajutaţi-mă să lupt cu boala asta, să sper că va exista şi pentru mine un mîine şi că într-o zi voi putea spune sînt vindecat, sînt din nou un om normal!“, este rugămintea disperată a acestui tînăr către cititorii ziarului nostru. Ieri, Ionuţ şi-a serbat ziua onomastică. Marea lui dorinţă a fost să redevină un om normal. Nu i s-a împlinit încă visul, dar speranţa lui nu a murit. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5590

Continuare
 
„Vreau să trăiesc pentru fiul meu!“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 08 ianuarie 2011

O argeşeancă de 46 de ani, bolnavă de leucemie, are nevoie de ajutor financiar

„Vreau să trăiesc pentru fiul meu!“

 

 O femeie puternică, dar care a trecut printr-o mulţime de greutăţi. De la jumătatea anului trecut, de cînd a aflat că suferă de o boală cumplită, leucemie, viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Femeia nu mai ştie ce înseamnă acasă, ce înseamnă viaţa alături de fiul ei de 18 ani. Patul de spital reprezintă totul pentru ea, dar, din păcate, şi acesta e prea scump, fiindcă nu mai are cu ce-şi plăti tratamentul, nu mai are nici la cine să apeleze, iar de vîndut, a vîndut cam tot ce avea de valoare. I-a mai rămas speranţa că poate cititorii cu suflet ai ziarului nostru o vor ajuta să învingă boala. Orice bănuţ pe care i l-aţi dărui i-ar putea prelungi viaţa. 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 5707

Continuare
 
Cazul: Înainte de Revelion, i-a ars casa Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 08 ianuarie 2011

Cazul: Înainte de Revelion, i-a ars casa

„Nu mă lăsaţi să stau sub cerul liber!“

 

 În luna mai a anului trecut, i-a murit soţul. De parcă drama ei n-ar fi fost suficient de mare, o femeie s-a trezit, în prag de Sărbători, cu casa în flăcări. Toată agoniseala ei de-o viaţă s-a făcut scrum. Elena Chiriac, 59 de ani, din Ştefăneşti, a rămas, astfel, sub cerul liber. Primăria din localitate nu o poate ajuta cu nimic, pentru că nu sînt fonduri... Poate mai tîrziu se va putea face ceva şi va primi materiale de construcţie. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5398

Continuare
 
Înainte de Revelion, i-a ars casa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 ianuarie 2011

Înainte de Revelion, i-a ars casa

# Elena Chiriac are nevoie de bani, pentru a-şi construi o nouă locuinţă # Soţul femeii a murit anul trecut

 

 Îi murise soţul cu doar cîteva luni în urmă. De parcă drama n-ar fi fost suficient de mare, Elena Chiriac, 59 de ani, din Ştefăneşti, s-a trezit, în prag de Sărbători, cu locuinţa în flăcări. Toată agoniseala ei de-o viaţă s-a făcut scrum. Femeia a rămas, astfel, sub cerul liber. Primăria n-o poate ajuta cu nimic, fiindcă nu sînt fonduri. Poate că, mai tîrziu, se va putea face ceva şi va primi materiale de construcţie. În această situaţie, Elena Chiriac se vede nevoită să se uite în stînga şi-n dreapta, cerînd disperată ajutor. Pensia pe care o are nu-i permite să meargă să locuiască undeva cu chirie. O mai găzduiesc, din cînd în cînd, fiica ei şi un vecin care urmează să-i fie cuscru. Nu poate rămîne, însă, definitiv la aceştia, pentru că fiecare are viaţa şi greutăţile lui. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6057

Continuare
 
A rămas pe drumuri, cu un copil de doi anişori Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 ianuarie 2011

Fiindcă rudele n-o mai primesc şi s-a certat cu concubinul,

A rămas pe drumuri, cu un copil de doi anişori

 

 O femeie de 37 de ani ne-a cerut ieri, disperată, ajutorul, după ce a rămas pe drumuri împreună cu fetiţa ei de doar 2 anişori. Ana Elena Bîcă susţine că a avut o viaţă plină de necazuri şi, în urma concubinajului cu trei bărbaţi, a dat naştere la cinci copii. Doi dintre aceştia au ajuns în îngrijirea statului, alţi doi au murit, iar singurul copil care i-a mai rămas este Florina Luiza Manole. Fetiţa s-a născut în urma relaţiei avute de femeie cu un bărbat din Poienarii de Muscel. Fiindcă rudele nu au posibilităţi şi n-o mai pot primi, iar cu concubinul ei s-a certat, femeia a rămas pe drumuri.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5736

Continuare
 
„Ajutaţi-mă să nu-mi moară fetiţa de foame!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 ianuarie 2011

„Ajutaţi-mă să nu-mi moară fetiţa de foame!“

 


În urma articolelor publicate în paginile ziarului nostru, în care vă relatam situaţia dramatică prin care trec o mamă şi fiica acesteia, ajutorul din partea cititorilor n-a întîrziat să apară. Claudia Fieraru, din Valea Mărului, ce trăieşte, alături de fiica ei într-o cămăruţă din chirpici, gata oricînd să se prăbuşească peste ele, strigă din nou disperată după ajutor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5483

Continuare
 
10 suflete trăiesc în două camere Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 05 ianuarie 2011

10 suflete trăiesc în două camere

# Tatăl copiilor are cancer

 

 Stîlpul unei familii numeroase din Poiana Lacului, Bradu Ardelean, este zdruncinat de cîţiva ani de o boală cruntă. După o operaţie pe cord, a aflat că are cancer la plămîni. Astfel, de trei ani, pentru bărbatul ce are doar 48 de ani acasă înseamnă mai des salonul unui spital decît propria locuinţă. Femeia împreună cu care Bradu Ardelean are şapte copii, cu vîrste cuprinse între 6 şi 20 de ani, nu are un loc de muncă. Trăiesc cu greu, de aceea o mînă de ajutor le-ar prinde tare bine. 

 

 

 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 6032

Continuare
 
Ajutaţi-l să-şi recapete auzul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 ianuarie 2011

Ajutaţi-l să-şi recapete auzul!

# Are nevoie urgent de proteze  auditive # Acestea costă 10.000 de lei

 

 Ionuţ Maria, un copil de numai 4 anişori, din Ioneşti, a rămas fără auz, după ce i s-a administrat un tratament neadecvat. El are mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet. Ca să încerce să redevină un copil normal, îi trebuie urgent două proteze auditive. Costul acestora ajunge la aproximativ 10.000 de lei, o sumă mult prea mare pentru puterile financiare ale familiei sale. Peste cîteva zile, Ionuţ trebuie să ajungă la o clinică din Timişoara, însă nu poate fără ajutorul dvs. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5914

Continuare
 
Romanticii, în rolul lui Moş Crăciun Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 decembrie 2010

Romanticii, în rolul lui Moş Crăciun


De Crăciun, toţi copiii, fie ei de doar cîţiva anişori sau aproape de a împlini vîrsta majoratului, fie săraci sau foar-te bogaţi, fie bolnavi sau perfect sănătoşi, fie cuminţi sau nu, speră ca Moşul să treacă pe la ei în seara magică şi să le lase daruri care mai de care mai frumoase.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6581

Continuare
 
Angajaţii CAS au oferit 200 lei unei familii cu 7 copii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 decembrie 2010

MoŞul a ajuns Şi la Poiana Lacului

Angajaţii CAS au oferit 200 lei unei familii cu 7 copii

 

Moşul s-a grăbit să ajungă anul acesta şi la o familie tare necăjită şi numeroasă, din Poiana Lacului. Ce-i drept, bătrînelul generos a fost ajutat şi de această dată. O parte dintre angajaţii CAS Argeş au donat 200 de lei, bani care să-i ajute pe membrii unei familii să aibă sărbători un pic mai fericite. Nici cei 7 copii ai lui Bratu Ardelean şi ai Marianei Gheorghe n-au fost uitaţi. Curierul zilei le-a dus acestora cîte o plăsuţă cu dulciuri. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5557

Continuare
 
<< Start < Înapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 652 - 682 din 873


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info