Curierul Zilei - Oameni care ajuta Oameni
PRIMA PAGINA arrow Oameni care ajuta Oameni

*** Se opreşte curentul în Albota     *** ️Dacă spun că eşti prost, asta nu este fake news     *** Vor fi montate containere îngropate      *** Se fură lalelele şi gardul viu      *** Transport de lemne ilegal      *** Gabi a pierdut lupta cu boala!     *** Spărgătorul, prins la păcănele!     *** Escrocul plasat în arest la domiciliu    *** „Ieri transfer de contribuţii, astăzi sporuri îngheţate!”     *** Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!    *** Ionică a contestat demiterea!    *** Sfinţii zilei      *** Investiţii şi decizii importante!     *** Pui cu sos de şofran     *** Evenimente 21 martie de-a lungul vremii     *** Cupa primăverii la şah     *** „Donbass” şi „Charleston” la Cinema„Bucureşti”     *** „Fum de tavernă” cu Mărgineanu      *** Mălăele, în „Cafeneaua“      *** Echipamentul de protecţie, obligatoriu      *** Vali Porcişteanu la startul Trofeului Serus!      *** Victorie pe terenul oltenilor    *** Denisa Dragomir, pe podium în Spania!    *** CS Mioveni, televizată de două ori    *** Mioveniul, gazdă a turneului semifinal    *** Liga I    

 Publicitate pdf
Oameni care ajuta Oameni
Şi ei au nevoie de ajutorul dvs. Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 noiembrie 2010

Şi ei au nevoie de ajutorul dvs.

 

„Nu mă lăsaţi  să mor!“

De şase luni, de cînd a aflat că suferă de o boală cumplită, leucemie, viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Femeia nu mai ştie ce înseamnă acasă, ce înseamnă viaţa alături de fiul ei de 18 ani, elev în clasa a XII-a. Patul de spital reprezintă totul... Din păcate, şi acesta este prea scump pentru femeia care nu mai are cu ce-şi plăti tratamentul. Nu mai are la cine să apeleze, iar de vîndut, a vîndut cam tot ce avea de valoare. I-a mai rămas speranţa că poate cititorii cu suflet ai ziarului nostru o vor ajuta să învingă boala. Orice bănuţ îi poate prelungi viaţa. „Nu mă lăsaţi să mor, vreau să trăiesc pentru fiul meu!“, îi imploră Cristiana pe cei care pot şi vor să-i întindă o mînă de ajutor.

 

Donaţii se pot face la numărul de cont deschis pe numele Cristianei Savu, la banca Transilvania: RO 66 BTRL 00301201 C51 684 XX.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4806

Continuare
 
Salvaţi-i mînuţa! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Salvaţi-i mînuţa!

# Trebuie să strîngă 500 euro în două zile, ca să cumpere o proteză necesară în urma unei intervenţii chirurgicale

 

 Doar două zile, atît au la dispoziţie doi părinţi pentru a strînge 500 de euro. Nu vor aceşti bani ca să plece în călătorie, nici pentru a-şi cumpăra haine ori a-şi satisface alte mofturi. Această sumă de bani ar putea uşura viaţa fiicei lor, Elena Cristina, în vîrstă de 10 anişori. Copila suferă de retard psihic sever şi de multe alte afecţiuni, urmare a acestei boli. De asemenea, încă de la naştere, o greşeală a medicilor au lăsat-o pe Elena în imposibilitatea de a-şi folosi, ca orice copil normal, mîna stîngă. În timp, fetiţa a crescut, iar problema s-a agravat. Pentru ca Elena să-şi poată folosi în continuare mîna, are nevoie cît mai urgent de o intervenţie chirurgicală. E programată pentru operaţie pe data de 16 noiembrie. Părinţii fetei nu-şi vor putea duce fetiţa la spital, pentru că nu dispun de 500 de euro, atît cît costă o proteză de susţinere pe care familia Toader trebuie s-o cumpere, pentru că spitalul nu dispune de ea, aceasta fiind esenţială în efectuarea operaţiei. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5438

Continuare
 
Are nevoie de un aragaz Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Are nevoie de un aragaz

 

 Bătrîneţe, haine grele! Înţeleaptă vorbă, dar şi adevărată în tot mai multe din cazuri. De greutăţile bătrîneţii se loveşte şi o femeie din cartierul piteştean Găvana.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5351

Continuare
 
Donaţii primite la redacţie: Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Donaţii primite la redacţie:

# Gheorghe Bădescu, din Piteşti, a donat medicamente

# Claudia Ristea, din Mioveni, a donat medicamente pentru astm

# Un alt argeşean cu suflet mare a donat, prin intermediul ziarului nostru, alimente pentru o familie nevoiaşă.

 

Cei interesaţi de donaţiile făcute de aceşti trei argeşeni sînt rugaţi să se adreseze redacţiei Curierul zilei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4878

 
„Leucemia mi-a schimbat radical viaţa“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 13 noiembrie 2010

La 46 de ani, suferă cumplit!

„Leucemia mi-a schimbat radical viaţa“

 # Cristina Savu cheltuieşte lunar 2.000 de lei pe medicamente

 

 Pe 21 iunie a.c., a aflat că suferă de o boală cumplită: leucemie. De atunci, viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Femeia nu mai ştie ce înseamnă acasă, ce înseamnă viaţa alături de fiul ei de 18 ani, elev în clasa a XII-a, pe care îl creşte singură. Patul de spital reprezintă totul, din păcate şi acesta prea scump pentru femeia care nu mai are cu ce-şi plăti tratamentul. De aceea, se vede nevoită să ceară ajutorul oamenilor cu suflet.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5428

Continuare
 
„N-am avut bani nici sã ajung la Fundeni“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 11 noiembrie 2010

O argeşeancã de 46 de ani, cu leucemie, vã roagã s-o ajutaţi:

„N-am avut bani nici sã ajung la Fundeni“

 

  De şase luni, de cînd a aflat cã suferã de o boalã cumplitã, leucemie, viaţa Cristianei Savu, 46 de ani, din Cîmpulung, s-a schimbat radical. Femeia nu mai ştie ce înseamnã acasã, ce înseamnã viaţa alãturi de fiul ei de 18 ani, elev în clasa a XII-a. Patul de spital reprezintã totul, din pãcate, şi acesta este prea scump pentru femeia care nu mai are cu ce-şi plãti tratamentul. Nu mai ştie la cine sã apeleze, iar de vîndut, a vîndut cam tot ce avea de valoare. I-a mai rãmas speranţa cã poate cititorii cu suflet ai ziarului nostru o vor ajuta sã învingã boala. Orice bãnuţ donat îi poate prelungi viaţa.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 6428

Continuare
 
Oferã gratis locuinţã Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 11 noiembrie 2010

Oferã gratis locuinţã

 

 

O familie din comuna Moşoaia face o ofertã greu de refuzat unei persoane care, acum, în prag de iarnã, nu are un acoperiş deasupra capului: o locuinţã pe termen îndelungat, fãrã sã cearã vreun ban în schimb.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5482

Continuare
 
Cu 500 euro îi salvaţi mînuţa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 11 noiembrie 2010

O fetiţã de 10 ani are nevoie urgent de intervenţie chirurgicalã

Cu 500 euro îi salvaţi mînuţa

 

 500 de euro e o sumã atît de micã pentru oamenii potenţi financiar, dar reprezintã o imensã avere pentru o mamã care nu dispune de aceşti bani ce i-ar putea uşura viaţa fiicei sale. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5176

Continuare
 
„Sper că va exista şi pentru mine mîine“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 08 noiembrie 2010

Un piteştean de 27 de ani, ce suferă de limfom malign Hodgkin:

„Sper că va exista şi pentru mine mîine“

# Ca să trăiască, Ionuţ are nevoie de un transplant de celule stem # Intervenţia se poate face în Germania şi costă între 50.000 şi 100.000 de euro

 

 Ionuţ Popescu, din Piteşti, un tînăr de 27 de ani, ce suferă de limfom malign Hodgkin (un cancer al sistemului limfatic), are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Viaţa lui atîrnă de minimum 50.000 de euro, sumă care reprezintă costul transplantului cu celule stem pe care piteşteanul trebuie să-l facă în Germania cît mai urgent. „Ajutaţi-mă să lupt cu boala asta, să sper că va exista şi pentru mine mîine şi că, într-o zi, voi putea spune: Sînt vindecat, sînt din nou un om normal!“, este rugămintea disperată a acestui tînăr aflat pe patul de spital către cititorii ziarului nostru.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 7532

Continuare
 
Oferă locuinţă gratis Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 noiembrie 2010

Oferă locuinţă gratis

 

 

O familie din comuna Moşoaia face o ofertă greu de refuzat unei persoane care, acum, în prag de iarnă, nu are un acoperiş deasupra capului: oferă o locuinţă pe termen îndelungat, fără să ceară vreun ban în schimb.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5221

Continuare
 
Are nevoie de un aragaz, oricît de folosit ar fi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 noiembrie 2010

Are nevoie de un aragaz, oricît de folosit ar fi

 

 „Bătrîneţe, haine grele!“... Înţeleaptă vorbă, dar şi adevărată în tot mai multe din cazuri. De greutăţile bătrîneţii se loveşte şi o femeie din cartierul piteştean Găvana. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5541

Continuare
 
Cazul: Părăsită de soţ, după ce a rămas fără sîn Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 noiembrie 2010

Cazul: Părăsită de soţ, după ce a rămas fără sîn

N-are cu ce-şi plăti datoria de 500 lei

# Femeia are cancer mamar n Şi-a înlocuit sînul cu un săculeţ de nisip # Are în continuare nevoie de ajutor financiar, deoarece va începe o nouă etapă de citostatice

 

 Drama Nataşei Boştină, femeia părăsită de soţ după ce a aflat că are cancer mamar, bărbatul luîndu-i acesteia şi copilul, pare că nu mai ia sfîrşit. În urmă cu 4 ani, Nataşei i-a fost extirpată tumora şi, odată cu aceasta, şi sînul drept. Deşi în acel moment a simţit că viaţa ei nu mai are nici un rost, femeia mai avea o mică speranţă că va ieşi cîndva şi pe străduţa ei soarele. N-a fost aşa! Problemele s-au ţinut lanţ. Recent, viaţa i-a mai dat Nataşei, şi aşa greu încercată de greutăţi, o nouă palmă. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5485

Continuare
 
Pentru a merge, Maiei îi mai trebuie 12.000 euro Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 noiembrie 2010

Pentru a merge, Maiei îi mai trebuie 12.000 euro

 

 Maia are 3 anişori şi 4 luni şi abia de curînd a făcut primii paşi. Din păcate, trebuie să se rezume la atît. Nu poate alerga ca toţi ceilalţi copii de vîrsta ei, şi asta pentru că are luxaţie congenitală a şoldului stîng.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5772

Continuare
 
Un tînăr de 37 de ani, paralizat, are nevoie de ajutor Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 06 noiembrie 2010

Un tînăr de 37 de ani, paralizat, are nevoie de ajutor:

„Nu-mi permit picioare, visez la un scaun cu rotile“

 

 La doar 18 ani, Ionel Pascu, un tînăr acum în vîrstă de 37 de ani, din Măicăneşti, judeţul Vrancea, a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat. Din cauza handicapului, Ionel Pascu n-a mai ieşit din casă timp de cinci ani. Între timp, a înţeles că viaţa nu s-a terminat şi, cu ajutorul prietenilor, a ales să lupte cu greutăţile. În mare parte, a învins. S-a căsătorit, s-a înscris la facultate, ba chiar este tatăl unui băieţel de 4 luni. Dacă vei citi următoarele rînduri, n-ai cum să rămîi insensibil... E povestea unui tînăr care luptă zi de zi cu greutăţile vieţii şi care demonstrează că se poate să fii învingător, chiar dacă te afli într-un scaun cu rotile. Şi totuşi, uneori nu depinde doar de noi să mergem mai departe. Lui Ionel Pascu îi lipsesc 150.000 de euro, ca să poată merge. Pentru că i se pare o sumă prea mare ca să mai poată spera la ea, tînărul visează acum la un fotoliu rulant performant, al cărui cost, 4.000 de euro, este şi el prea mare pentru puterile financiare ale proaspătului tătic. De aceea, tînărul îndrăzneşte să se adreseze cititorilor Curierului zilei.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 5936

Continuare
 
Mire în scaun cu rotile Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 03 noiembrie 2010

Poveste incredibilă: au împreună un băieţel de 4 luni

 Pentru o fată n-a contat decît dragostea şi s-a căsătorit cu iubitul ei paralizat

Mire în scaun cu rotile

# Tînărul de 37 de ani vă cere ajutorul: „Nu-mi permit picioare, visez la un cărucior performant“

 

 

Dacă îi priveşti viaţa din exterior, realizările, problemele şi grijile cotidiene, ai spune că e vorba de un om obişnuit, care şi acum, în perioadă de criză economică, reuşeşte „să se ţină pe picioare“: căsătorit, cu un copil de 4 luni, rate la bancă şi grijile oricărui român. De fapt, acest om, în mod ironic, chiar dacă este stîlpul familiei, are mai multe probleme decît le-ar putea face faţă mulţi dintre noi. La doar 18 ani, Ionel Pascu, un tînăr acum în vîrstă de 37 de ani, din Măicăneşti, judeţul Vrancea, a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat.

Comentarii (7) | Vizualizari: 10689

Continuare
 
Cazul: Cade casa peste ele Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cazul: Cade casa peste ele

Uimită de cîte daruri a primit, fetiţa de 8 ani a Claudiei Fieraru a exclamat:

„A venit şi la mine Moş Crăciun!“

 Orice, bani, materiale de construcţie, alimente, haine, lemne pentru foc, toate sînt binevenite şi pot uşura viaţa cruntă a familiei Fieraru.


 

Surprizele pentru Claudia Fieraru şi fiica acesteia nu încetează să vină. Cele două argeşence din Valea Mărului trăiesc într-o cămăruţă gata să se prăbuşească peste ele în orice moment şi, pînă nu demult, nu aveau ce mînca sau cu ce se îmbrăca. Ele au primit în continuare ajutorul cititorilor ziarului nostru. Oameni cu suflet mare au mers în vizită la familia Fieraru şi au dus o mulţime de daruri. Pentru prima dată, Micuţa Maria, ce are doar 8 anişori, s-a simţit pe deplin fericită, exclamînd în momentul în care a primit dulciuri, hăinuţe şi jucării: „A venit Moş Crăciun şi la mine!“.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5767

Continuare
 
<< Start < Înapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 683 - 713 din 873


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info