Curierul Zilei - Oameni care ajuta Oameni
PRIMA PAGINA arrow Oameni care ajuta Oameni
 Publicitate pdf
Oameni care ajuta Oameni
Are 6 degete la o mînă
(1 vot)
Thursday, 13 June 2013

Are 6 degete la o mînă

 În urma unui accident rutier, Ion Floca, din Curtea de Argeş, a ră­mas fără un picior. De atunci, via­ţa lui s-a schimbat radical. Soţia l-a părăsit, cei doi copii rămînînd, unul la tată şi celălalt în grija ma­mei. Şi de parcă nu ducea o via­ţă grea, şi fetiţa aflată în custodia bărbatului are o problemă de să­nătate. La mînuţa stîngă are un al şaselea deget care o incomo­dează şi care ar trebui înlăturat chirurgical. „Vreau să fiu un copil normal, să nu mai rîdă copiii de mine că am 6 degete la o mînă!“, spune micuţa. Din păcate, arge­şeanul ce are nevoie urgent de o proteză pentru a-l ajuta să se de­plaseze nu are bani spre a aco­peri nici măcar costul transportu­lui fiicei sale, în vîrstă de 7 ani, pînă la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7231

Continuare
 
„Nu mă lăsaţi să mor!“
(1 vot)
Thursday, 13 June 2013

„Nu mă lăsaţi să mor!“

 Dacă pentru mulţi din­tre noi 2.000 de lei în­seamnă distracţia din­tr-un week-end petre­cut alături de par­te­ner sau de prieteni, la munte ori la mare, pentru Ma­riana această sumă repre­zintă şansa la viaţă. Ar­geşeanca, în vîrstă de 53 de ani, este măcinată de cancer. Femeia ar fi trebuit să ajungă în­că de a­nul trecut la spital, să în­ceapă tra­tamentul cu citostatice. N-a a­vut, însă, bani nici pentru trans­port pînă la clinica din Capitală, cu atît mai puţin pentru analizele pe care trebuie să le facă înainte şi care sînt contra cost.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6781

Continuare
 
Raluca are leucemie!
(3 voturi)
Thursday, 13 June 2013

Raluca are leucemie!

 La nici doi anişori, Anamaria Raluca Deaconu suferă de o boală nemiloasă, leucemie limfoblastică acută. Zîmbetul se­­nin al micu­ţei ascunde o grea suferinţă, care o ţine inter­nată la Spitalul Cli­nic Fundeni, secţia Hematologie - Pedia­trie. I s-a recomandat un tratament extrem de costisitor, în Italia, ca­re depăşeşte cu mult prea mult puterile financiare ale famili­ei. Dacă vreţi s-o ajutaţi pe Raluca să rămînă în viaţă, o pu­teţi face donînd bani în conturile deschise pe nu­mele tatălui ei, Costinel Sabin Deaconu, la Raif­feisen Bank: Euro: RO46 RZBR 0000 0600 155 05985; LEI: RO 57R ZBR 0000 O600 1550 5981.     

M.Cazacu  Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6068

 
Mamă şi fiică, fără adăpost
(3 voturi)
Thursday, 13 June 2013

Mamă şi fiică, fără adăpost

Părăsită de bărbatul alături de care a făcut un copil, o femeie s-a trezit în stradă. S-a văzut nevoită să-şi ia fetiţa, ce avea doar 10 luni, în bra­ţe şi să ceară ajutor. Sora sa, ce locuieşte în Mărăcineni, le-a primit pe cele două în propria-i casă. Acum, nu mai poate să facă acest lucru, are şi ea 10 copii în grijă. Ana Elena Bîcă, 39 de ani, şi fetiţa ei, 4 ani şi 10 luni, s-au trezit din nou fără adăpost. De parcă nu era suficient, micuţa, ce are probleme de sănătate, trebuie să ajungă la un spital din Bucureşti, însă lipsa banilor îşi spune cuvîntul, fapt pentru care Ana Elena Bîcă cere ajutorul cititorilor ziarului nostru. Cei care vor să le ajute pe cele două să depăşească situaţia prin care trec sînt rugaţi să o sune pe femeie la nr. de telefon: 0752 360 178.      

M.Cazacu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6400

 
Paralizat la 16 ani
(5 voturi)
Thursday, 06 June 2013

Şi-a revenit după două luni de comă profundă!

Paralizat la 16 ani

 

 Durere fără margini într-o familie din comuna Dîr­mă­neşti, care şi-a văzut singurul copil răpus de o boală îngrozitoare. Deşi băiatul a supravieţuit unei ocluzii intestinale şi apoi unei come profunde foar­te lungi, acum abia se mai poate mişca. 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 8537

Continuare
 
Suferă de cancer osos
(7 voturi)
Thursday, 06 June 2013

Are nevoie de o proteză pentru a nu-şi pierde piciorul

Suferă de cancer osos

 

 Cosmin Marinescu a fost diagnosticat cu o boală cruntă la doar 16 ani, cancer osos! A fost imediat trecut pe tratament de spe­cialitate, însă, dacă nu îşi va lua proteza necesară, nu va mai putea merge. 

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 9976

Continuare
 
„2.000 de lei mă pot ţine în viaţă“
(1 vot)
Thursday, 06 June 2013

„2.000 de lei mă pot ţine în viaţă“

 

Viaţa unei femei atîrnă de 2.000 de lei. Mariana e mă­cinată de cancer. Ar fi trebuit să ajungă încă de anul trecut la spital, să înceapă tratamen­tul cu citostatice. N-a avut în­să bani nici pentru transport pînă la clinica din Capitală, cu atît mai puţin pentru analizele pe care trebuie să le facă înainte şi care sînt contra cost, iar situaţia ei s-a înrău­tăţit de atunci. Pentru că viaţa îi atîrnă acum doar de un fir de aţă, femeia strigă cu dispe­rare după ajutor în speranţa că cititorii ziarului nostru îi vor oferi sprijin bănesc. Pînă anul trecut, Mariana, 53 de ani, era o femeie puternică, stîlpul fa­miliei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8137

Continuare
 
Ajutaţi-o să iasă din beznă!
(1 vot)
Thursday, 06 June 2013

Larisa nu vrea să rămînă întreaga viaţă dependentă de cei din jur

Ajutaţi-o să iasă din beznă!

 

 Ionela Larisa Neagu, din comuna Băbaba,  are doar 17 ani şi nu s-a putut bucura de ni­mic din ceea ce în­sea­m­nă copilărie ori adoles­cenţă. Speră însă, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al cititorilor ziarului nostru, să găsească un specialist care să o scoată din beznă. În caz contrar, va fi în­treaga viaţă depen­dentă de mama sa şi de cei din jur. 

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8104

Continuare
 
Sara e prea mică să urce la ceruri
(6 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Haideţi să nu rămînem indiferenţi! - Tratamentul săptămînal costă 8.800 de euro

Sara e prea mică să urce la ceruri

# La doar 3 anişori, e măcinată de cancer

 

 O fetiţă de doar 3 ani şi jumătate, din Piteşti, are nevo­ie de ajutorul nostru. Micuţa, măcinată de cancer, are o singură şansă pentru a rămîne în viaţă, să ajungă cît mai urgent la o clinică din Germania.  

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 9478

Continuare
 
Nu le lăsaţi să moară!
(0 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Viaţa gemenelor atîrnă de 20.000 de euro

Nu le lăsaţi să moară!

# Au doar 13 ani, vîrstă la care orice copil adoră să iasă la plimbare prin parc, să mear­gă pe bicicletă sau cu ro­le­le, să danseze, dar An­dreea şi Cris­tina nu pot să facă aceste lucruri. 

 

 Nimic nu poate să fie mai dureros pentru părinţi decît să-şi vadă copiii bolnavi şi să nu poată să facă ceva în privinţa aceasta pentru a le salva via­ţa. În această situaţie se regăsesc soţii Durucu din Piteşti. Pînă în urmă cu doi ani, ei formau o familie fru­moa­să, sănătoasă, unde nu era loc de lacrimi şi durere. 

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 9262

Continuare
 
Eduard nu aude
(0 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Ajutaţi-l să se dezvolte normal!

Eduard nu aude

 

 La naştere, Eduard era un copil sănătos, se dezvolta perfect normal. La un mo­ment dat, însă, Roxana, mama aces­tuia a observat că băieţelul ei nu reacţionează în nici un fel la zgomote, că n-o aude. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7687

Continuare
 
Raluca are leucemie
(2 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Raluca are leucemie

 

 La doar un an şi opt luni, Anamaria Raluca Dea­conu suferă de o boală nemiloasă, leucemie limfoblastică acută. Zîmbetul senin al micuţei ascunde o grea suferinţă, care o ţine internată la Spitalul Clinic Fundeni, Secţia Hematologie - Pediatrie. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8028

Continuare
 
Riscă să ajungă în stradă!
(0 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Tată şi fiică, în pragul disperării

Riscă să ajungă în stradă!

 

 În urma unui accident rutier, Ion Floca, din Curtea de Argeş, a rămas fără un picior. De atunci, via­ţa lui s-a schimbat radical. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7628

Continuare
 
Se luptă cu leucemia!
(0 voturi)
Thursday, 16 May 2013

Se luptă cu leucemia!

Mariana, 53 de ani, este măcinată de cancer. Ea ar fi trebuit să ajungă în­că de anul tre­cut la spital, să înceapă trata­men­tul cu citostatice. N-a avut, însă, bani nici pentru transport pînă la clinica din Capitală, cu atît mai puţin pentru analizele pe care tre­buie să le facă înainte şi care costă 2.000 de lei. De curînd, a aflat că mai are de lup­tat cu o altă suferinţă. Asta înseam­nă, pen­tru femeia care n-a spus încă membri­lor familiei că are leu­ce­mie, în pri­mul rînd, alţi bani. Continuăm apelul lansat în urmă cu ceva timp. Dacă cineva vrea s-o aju­te cu bani, o poate face contactînd redacţia ziarului nostru.   

 M.Cazacu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5938

 
Concediată pentru că s-a îmbolnăvit
(0 voturi)
Thursday, 09 May 2013

O tînără de 25 de ani are nevoie de ajutor!

Concediată pentru că s-a îmbolnăvit

 

 Măcinată de boală, o tînără de 25 de ani a fost nevoită să ajungă de ur­gen­ţă la spital. Medicii au băgat-o imediat în operaţie, spunîndu-i că se poate considera o norocoasă, întrucît, dacă nu ajungea atunci, risca să moară. A scăpat cu viaţă, dar şi-a pierdut locul de muncă. Aşa a consi­derat şefa azi­lului de bătrîni, unde fata lucra, să reacţioneze. Acum, Cristina Romina Drag­ne ce locuieşte cu chirie în cartierul Găvana nu ştie ce să facă să depă­şească situaţia. Un nou loc de muncă ar ajuta-o enorm.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 8344

Continuare
 
Pompierii, în rolul Iepuraşului
(0 voturi)
Thursday, 09 May 2013

Alături de semeni!

Pompierii, în rolul Iepuraşului

 

 Sărbătorile Pascale au constituit pentru angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Puică Nicolae al judeţului Argeş prilejul de a arăta solidaritatea faţă de semenii aflaţi în situaţii dificile, faţă de care viaţa nu s-a arătat atît de îngăduitoare. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8456

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 873


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info