Curierul Zilei - RUBRICI
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Saturday, 04 March 2017

De ieri este oficial primar

Stroe a depus jurămîntul la Bradu

 

 De ieri, Dan Stroe a devenit primar cu acte în regulă la Primăria Bradu. Asta, după ce Tribunalul Argeş l-a achitat pe data de 15 februarie, în dosarul de dare de mită.

Comentarii (1) | Vizualizari: 10078

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 04 March 2017

Coaliţia guvernamentală face schimbări

Săptămîna viitoare, vor avea loc schimbări importante în cadrul u­nor instituţii. Vicepremierul Daniel Constantin a spus: „La începutul săptămînii viitoare, co­­a­liţia guvernamentală va desem­na persoanele ce vor fi audiate pentru funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României, preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, vicepreşedinte al Autorităţii de Su­­praveghere Financiară şi vicepreşedinte şi preşedinte al Institutului Cultural Român. Toate par­tidele vor veni cu propuneri şi vom decide în funcţie de CV-ul fecărui candidat“.  

A. Roşu

Comentarii (1) | Vizualizari: 9203

 
(5 voturi)
Thursday, 23 February 2017

Dănuţ Stroe, cale liberă spre Primăria Bradu

 

 După cum aţi putut citi în ziarul nostru, Tribunalul Argeş a dat, pe 15 februarie, hotărîre de achitare a primarului ales al comunei Bradu, Dănuţ Trandafir Stroe, în dosarul penal instrumentat imediat după alegerile locale, unde era acuzat de mituirea unui consilier UNPR pentru formarea majorităţii. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 13427

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 23 February 2017

Patru noi miniştri în guvern  

Comitetul Executiv Naţional al PSD a făcut ieri unele modificările în ce priveşte componenţa Guvernului Grindeanu. Astfel, la Ministerul Justiţiei a fost ales Tudorel Toader, fost judecătorla Curtea Constituţională a României. La ministerul Economiei a fost ales Mihai Tudose, care îl înlocuieşte pe Alexandru Petrescu. Acesta din urmă va conduce Ministerul Mediului de Afaceri şi Antreprenoriat. Şi la Ministerul Fondurilor Europene s-au făcut schimbări, postul fiind preluat de Rovana Plumb, care a înlocuit-o pe Mihaela Toader. 

    Antonela Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9130

 
(2 voturi)
Wednesday, 22 February 2017

Declaraţie în plenul Camerei Deputaţilor

 Deputatul de Argeş al PSD Simona Bucura Oprescu a sus­­ţinut ieri o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor, cu tema „Programul de guvernare al PSD este reflectat în bugetul de stat şi va fi respectat pe deplin“. Ea a spus că Parlamentul a adoptat un buget „echilibrat şi sustenabil, care conţine toate măsurile cuprinse în programul de guvernare, un program pe care ni l-am asumat cu toată încrederea şi responsabilitatea“. De asemenea, deputatul Simona Bucura Oprescu a arătat că, „în doar o lună şi jumătate de la învestirea Guvernului Grindeanu, putem vorbi despre mai multe măsuri realizate din programul de guvernare decît au făcut alte guverne timp de patru ani“.

    A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11027

 
(9 voturi)
Monday, 20 February 2017

Urît din partea dumneavoastră, domnule Dan Manu!

A venit Shhaideh, presa afară!

 

 Vicepremierul României, Sevil Shhaideh, a venit, ieri, în vizită oficială în judeţul Ar­geş! Imediat după ce a intrat în sala mare a Consiliului Judeţean, jurnaliştii au fost invitaţi să iasă. Asta deşi vizita fusese anunţată de întreaga presă din Argeş, iar zi­a­riştii aveau acreditări pentru a participa la întîlnire. Dan Manu se comportă ca un dictator comunist! Vrea să îl copieze pe Constantin Nicolescu, dorind ca toată lumea să-i ciugulească din mî­nă, dar nu are nici o şansă, neavînd aptitudinile fostului preşedinte al CJ Argeş. Nicolescu nu a dat niciodată pre­sa afară de la întîlnirile la nivel înalt din judeţ. Ce face Dan Manu este lipsă de respect faţă de presa care l-a susţinut întotdeauna, atunci cînd dorea să îşi facă imagine pentru a candida la funcţia pe care o deţine în prezent. Preconizez viitorul de politician al domnului Dan Manu ca fiind unul sumbru, rece şi întunecat, exact ca la SML.

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 12806

Continuare
 
(11 voturi)
Monday, 20 February 2017

Mii de oameni, la mitingul PSD

Sîmbătă, în Piaţa Vasile Milea, aşa cum anunţaseră anterior, a avut loc un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat de PSD. Au fost prezenţi aproximariv 8.000 de oameni care au venit cu steaguri tricolore, cu pancarte şi au strigat lozinci pentru susţinerea actualului guvern şi i-au cerut preşedintelui României să îl lase să guverneze şi să îşi pună în practică măsurile din programul de guvernare. Ei au mai cerut şi demisia lui Klaus Iohannis. Evenimentul de sîmbătă s-a încheiat cu Hora Unirii unde, din cauza aglomeraţiei, cei prezenţi s-au prins în mai multe hore. O parte dintre participanţi au mers apoi pe centrul oraşului, oprindu-se în faţa Primăriei Piteşti.

  A.Roşu

Comentarii (8) | Vizualizari: 11237

 
(0 voturi)
Saturday, 18 February 2017

Reconstituirea vizitei lui S. Shhaideh

Secretele erau promisiuni şi strategii

 

 Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh şi şefa ministerului-mamut al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (M.D.R.A.P.F.E.) a făcut ieri prima sa vizită de lucru, tocmai la Piteşti, însoţită de secretarii de stat Sirma Caraman şi Adrian Ionuţ Gîdea. Vizita a fost organizată de Consiliul Judeţean, în Sala Mare a Consiliului, unde au fost chemaţi să participe conducerea Prefecturii, consilierii judeţeni, primarii din judeţ, parlamentarii de Argeş, „Comitetul Consultativ de Excelenţă“, constituit de Dan Manu, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai mediului universitar. Într-un cuvînt, mai toată lumea.

Comentarii (1) | Vizualizari: 10929

Continuare
 
(6 voturi)
Friday, 17 February 2017

Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢCD:

Iohannis, cel mai moftangiu preşedinte!

 

 Ieri, preşedintele PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, ne-a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul a ales calea de mij­loc în disputa dintre preşedintele Klaus Iohannis şi Guvern. Atît el, cît şi vicepreşedintele Sebastian Aldea se arată nemulţumiţi de faptul că miniştrii au început să fie chemaţi la DNA, să dea explicaţii pentru deciziile luate, considerînd că trăim într-o dic­tatură a procurorilor din România.

Comentarii (4) | Vizualizari: 13695

Continuare
 
(5 voturi)
Friday, 17 February 2017

Miting autorizat în Piaţa Milea

Mîine, 18 februarie, între orele 17 şi 19, PSD Argeş va organiza un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti. „Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate. În continuare, sperăm că putem trăi împreună în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare. Vă aşteptăm alături de noi, în Piaţa Milea, sîmbătă, la ora 17“, se arată în comunicatul primit de la PSD Argeş.    

    Antonela Roşu

Comentarii (5) | Vizualizari: 12357

 
(1 vot)
Thursday, 16 February 2017

Sevil Shhaideh vine la Piteşti

# Pentru că nu s-a promulgat bugetul, Consiliul Judeţean nu ştie încă ce să-i ceară

 

 Sevil Shhaideh va sosi mîine în Argeş, însoţită de secretarul de stat Adrian Ionuţ Gîdea. Vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, ea va avea o întrevedere cu conducerea CJ Argeş, a ADR Sud Muntenia, cu consilierii judeţeni, parlamentarii argeşeni, precum şi cu primarii din judeţul Argeş. Va fi prima ei vizită în teritoriu, dar pentru Argeş nu e neapărat un avantaj, întrucît lucrurile sînt aici neclare în privinţa cadrului bugetar pe 2017.

Comentarii (5) | Vizualizari: 12835

Continuare
 
(10 voturi)
Wednesday, 15 February 2017

Miting de susţinere pentru Guvern la Piteşti

 

 Sîmbătă, la Piteşti, va avea loc un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat de PSD. Acesta va începe la ora 17.00 şi se va încheia la ora 19.00. Mitingul a fost anunţat autorităţii locale de PSD Piteşti, şi după ce se vor strînge în Piaţa Vasile Milea, participanţii vor pleca spre Piaţa Primăriei şi apoi se vor întoarce în punctul de plecare, respectiv, în Piaţa Vasile Milea.

Comentarii (10) | Vizualizari: 14206

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 15 February 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Ordonanţa 14, adoptată de Senat

Ieri, a fost adoptată de plenul Senatului Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 14. Prin aceasta este abrogată ordonanţa de modificare a Codului Penal şi Codului de Procedură Penală. Senatul a adoptat-o cu unanimitate de voturi. Raportul favorabil cu amendamente întocmit luni de Comisia juridică a fost asumat de plenul Senatului. Proiectul va merge ulterior la Camera Deputaţilor, care este şi for decizional.                         

Antonela Roşu 

Şedintă de urgenţă a PSD 

Partidului Social Democrat se va întîlni într-o şedintă de urgenţă care va avea loc la sfîrşitul săptămînii acesteia sau cel tîrziu luni. Se va vorbi despre numirea la Justiţie, situaţia codurilor penale şi atacurile care vin chiar din interiorul partidului.  

Antonela Roşu 

Ludovic Orban vrea să conducă PNL

Ludovic Orban vrea să fie la conducerea PNL. Anunţul a fost făcut de acesta în şedinţa de zilele trecute a Biroului Politic Naţional al PNL. Tot pentru această funcţie s-a decis să candideze şi Cătălin Predoiu. Orban a menţionat că şi-a depus candidatura pentru această funcţie pentru a oferi partidului caracter, identitate, forţă şi credibilitate.  

Antonela Roşu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11617

 
(0 voturi)
Tuesday, 14 February 2017

Ion Georgescu susţine că oamenii au fost obligaţi să iasă în stradă:

„Firmele şi-au trimis angajaţii la proteste!“

 

 Ieri, în cadrul conferinţei de presă săptămînale a PSD, au fost prezenţi Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, şi parlamentarul Nicolae Velcea, fost consilier judeţean.

Comentarii (18) | Vizualizari: 16136

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 14 February 2017

Parlamentul aprobă referendumul lui Iohannis

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a votat în unanimitate referendumul cerut de preşedintele Klaus Iohannis. Acesta a transmis Parlamentului o scrisoare prin care consultă forul legislativ cu privire la convocarea unui referendum naţional. Avizul Parlamentului este unul consultativ, iar de acum, preşedintele trebuie să anunţe data referendumului şi întrebarea la care trebuie să răspundă românii chemaţi la urne.

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10390

 
(0 voturi)
Tuesday, 14 February 2017

Întîlniri ale premierului la Palatul Victoria

Ieri, premierul Sorin Grindeanu a avut o întîlnire cu reprezentan­ţii UNICEF. Guvernul va sprijini UNICEF în proiectele dedicate creşterii calităţii în educaţie, reducerii inechităţilor şi facilitării accesului copiilor proveniţi din familii vulnerabile la servicii sociale de calitate. „Apreciez implicarea şi faptul că vă dedicaţi timpul şi energia iniţiativelor care să contribuie la o educaţie de calitate pentru copiii României. Guvernul şi eu, în calitate de prim-ministru, vă stăm alături ca parteneri“, a spus şeful Executivului. Un alt punct al discuţiei de ieri a fost legat de lansarea, în România, în martie, a Parteneriatului Global Opriţi Violenţa Împotriva Copiilor! Tot ieri, premierul s-a întîlnit cu reprezentanţii Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) şi a purtat discuţii cu ambasadorul Republicii Italiene în România, Diego Brasioli. Toate aceste discuţii au avut loc la Palatul Victoria.

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10279

 
(0 voturi)
Tuesday, 14 February 2017

Aviz favorabil la proiectul de lege privind graţierea

Ieri, comisia pentru constituţionalitate a Senatului a acordat aviz favorabil proiectului de lege al Guvernului pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate, potrivit Agerpres. S-a acordat aviz favorabil proiectului de lege pentru completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Comisia juridică a Senatului se va exprima prin raport asupra acestor proiecte de lege, după care plenul Senatului va dezbate şi vota actele normative, în calitate de primă cameră sesizată.  

 Antonela Roşu

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 10456

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 166 - 198 din 1102


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info