Curierul Zilei - RUBRICI
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 decembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Azi, noul Parlament, convocat

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat astăzi, 20 decembrie, noul Parlament, urmînd ca în zilele următoare să aibă loc consultări cu partidele politice pentru desemnarea noului premier. De cealaltă parte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va anunţa imediat după consultările cu preşedintele Iohannis numele celui care va fi propus pentru funcţia de premier din partea PSD-ALDE şi a anunţat că nu va merge la Cotroceni cu o listă de nume, mai ales cu cele care au apărut la televizor.   

A.Dumitru

 Mîine, şedinţă de CJ

Ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean Argeş, preşedintele Dan Manu a precizat că mîine e posibil să se întrunească din nou consiliul în şedinţă extraordinară. Asta, pentru că ar fi nevoie de această şedinţă în vederea rezolvării unor probleme ce nu ar mai suporta amînare pînă la şedinţa din ianuarie.

A.Dumitru

Are atribuţii de primar la Albeştii de Muscel

Săptămîna trecută s-a întrunit Consiliul Local de la Albeştii de Muscel pentru a desemna consilierul care va prelua atribuţiile de primar. Cel care a fost ales este Viorel Simion, de la PNL. Această procedură a fost necesară după ce prefectul de Argeş, Crsitian Soare, a anunţat că a semnat ordinul de încetare, înainte de termen, a mandatului de primar al comunei Albeştii de Muscel, Cătălin Manta. Am luat legătura telefonic cu cel care a preluat atribuţiile de primar, iar acesta ne-a precizat: „Nu dau declaraţii prin telefon“.   

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3400

 
„În Argeş puteam să obţinem mai mult!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 decembrie 2016

Deputatul Andrei Gerea:

„În Argeş puteam să obţinem mai mult!“

 

 „Sîntem convinşi că vom avea un Guvern ALDE - PSD“, a declarat ieri, în ca­drul conferinţei de presă a filialei judeţene, Andrei Gerea, deputatul ALDE de Argeş. Asta, în contextul în care, la nivel central, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ALDE va merge către un guvern de coaliţie cu PSD. În privinţa rezultatelor, conducerea ALDE Argeş urmează să facă analize pe fiecare organizaţie locală, iar unde acestea au fost slabe, preşedinţii vor fi schimbaţi.

Comentarii (5) | Vizualizari: 4626

Continuare
 
Cu un candidat, nu cîştigi alegerile Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 19 decembrie 2016

Cu un candidat, nu cîştigi alegerile

 

La recentele alegeri parlamentare, s-a putut observa influenţa pe care o are un candidat cu nume pe o listă de partid. Candidaturile pentru Senat ale lui Tudor Pendiuc şi Cristian Diaconescu au tras în sus ALDE, respectiv, PMP - deşi insuficient pentru un mandat de senator pentru ei. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 3693

Continuare
 
Azi, îşi iau mandatele Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 decembrie 2016

Azi, îşi iau mandatele

Azi, începînd cu ora 9, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş, va avea loc ceremonia de înmînare a certificatelor de parlamentari către noii aleşi ai judeţului, deputaţi şi senatori. Judeţul Argeş va fi reprezentat în Senat de Şerban Valeca (PSD), Gheorghe Marin (PSD), Cristina Stocheci (PSD) şi Ion Popa (PNL). În Camera Deputaţilor au intrat Radu Vasilică (PSD), Mircea Drăghici (PSD), Simona Bucura Oprescu (PSD), Nicolae Georgescu (PSD), Cătălin Rădulescu (PSD), Nicolae Velcea (PSD), Dănuţ Bica (PNL), Ionuţ Moşteanu (USR) şi Andrei Gerea (ALDE).  

  A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3522

 
Harta votului, pe partide Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 decembrie 2016

Harta votului, pe partide

 

 În ediţiile noastre trecute, aţi putut afla rezultatele obţinute în alegeri de formaţiunile, mari şi mici, din judeţul nostru. Pe baza datelor înregistrate pe tabletele secţiilor de vot (la Camera Deputaţilor), prezentăm mai jos şi felul cum au fost distribuite acestea, cu fiefurile fiecărui competitor electoral în parte.

Comentarii (4) | Vizualizari: 4534

Continuare
 
Soare i-a semnat ordinul lui Manta! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 decembrie 2016

Comuna Albeştii de Muscel a rămas fără primar

Soare i-a semnat ordinul lui Manta!

 

 Ieri, prefectul de Argeş, Cristian Soare, a anunţat că a semnat ordinul de încetare, înainte de termen, a mandatului de primar al comunei Albeştii de Muscel, Cătălin Manta. Urmează să se întrunească Consiliul Local pentru a desemnat un consilier care să îndeplinească atribuţiile de primar. Vă reamintim că actualul primar a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, potrivit raportului ANI din 2012, pe vremea cînd era viceprimar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4157

Continuare
 
Candidaturile independente, în van Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 decembrie 2016

Candidaturile independente, în van

 

La alegerile parlamentare au candidat şi 44 de candidaţi independenţi - nici unul cu succes. Împreună, au strîns abia voturi de 4 mandate de deputat şi jumătate de mandat de senator.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 3665

Continuare
 
Rezultatele finale în Argeş! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 14 decembrie 2016

Rezultatele finale în Argeş!

 

 Din rezultatele finale, centralizate de BEJ, la nivelul judeţului nostru s-au prezentat la urne 215.658 cetăţeni. Au fost şi 7.256 de voturi nule la Cameră şi 6.860 la Senat. Pe lîngă competitorii cîştigători, avem şi alţii care au obţinut sub 100 de voturi.     

Comentarii (3) | Vizualizari: 4832

Continuare
 
Sinteza organizării alegerilor! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 decembrie 2016

Sinteza organizării alegerilor!

 

Cristian Soare, prefectul de Argeş, a făcut ieri o retrospectivă a alegerilor. Acesta a subliniat faptul că, la acest scrutin, numărul incidentelor electorale a fost cu mult mai scăzut, comparativ cu alte alegeri. Totodată, Soare le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în organizarea alegerilor şi celor circa 1.500 de persoane de la Poliţie, Jandarmerie şi ISU. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3497

Continuare
 
Şedinţa Colegiului Prefectural Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 14 decembrie 2016

Şedinţa Colegiului Prefectural

Şedinţa Colegiului Prefectural are loc, miercuri, 21 decembrie, de la ora 11. Pe ordinea de zi: măsuri de verificare şi control pentru prevenirea comercializării de alimente neconforme în preajma sărbătorilor de iarnă (DSVSA, OPC); Situaţia privind operatorii de deşeuri periculoase (Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu); Procedura de simplificare a rectificării titlurilor de proprietate. 

    A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3405

 
Marii perdanţi ai Argeşului! Imprimare E-mail
(6 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016

Marii perdanţi ai Argeşului!

 

 Tudor Pendiuc, Andrei Gerea şi Ion Popa pot fi consideraţi marii per­danţi ai acestor alegeri. Asta pentru că, din da­tele provizorii pe care le avem, Tudor Pendiuc a ratat postul de sena­tor, iar Andrei Gerea pe cel de deputat. Ion Popa, pentru că filiala libe­ra­lilor din Argeş a scos un scor sub aştep­tări la acest scrutin, şi-a dat demisia din funcţia de preşe­dinte al PNL Argeş 

Comentarii (20) | Vizualizari: 7007

Continuare
 
Procentele partidelor în judeţ! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016

Procentele partidelor în judeţ!

 

 Social-democraţii argeşeni sînt învingătorii acestui scrutin. Astfel, potrivit rezultatelor oficiale, la Camera Deputaţilor, la centralizarea a 505 secţii din 520, PSD a obţinut 58,93%, iar la Senat 58,84%. O surpriză au fost cei de la USR, care au obţinut la Cameră 6,74%, iar la Senat 6,86%.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4024

Continuare
 
Cum au votat oraşele Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016

Cum au votat oraşele

 

 În centrele urbane ale judeţului (unde au votat cei mai mulţi alegători), rezultatele au fost uşor diferite, deşi toate în nota unei dominări autoritare a PSD. PNL a pierdut locul 2 în Piteşti, în defavorarea USR. Pentru o comparaţie între oraşe, vă prezentăm mai jos rezultatele disponibile ieri, la alegerile pentru Camera Deputaţilor. Trebuie ştiut că, pentru un mandat plin, un deputat ar fi avut nevoie de circa 20.300 voturi, adică 10%, iar un senator, de circa 46.400 voturi, adică 23% pentru a nu depinde de redistribuire. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3547

Continuare
 
37,65 %, prezenţa la vot în Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 13 decembrie 2016

37,65 %, prezenţa la vot în Cîmpulung

 

 Cîmpulungenii şi muscelenii au răspuns într-o manieră exemplară chemării la vot. Lume de toate felurile, tineri, bătrîni, săraci, bogaţi, cu toţii au avut duminică un traseu comun: secţia de votare. S-a ieşit la vot, probabil, şi datorită faptului că am avut o zi de iarnă splendidă, dar parcă şi jocul orgoliilor a fost ceva mai tensionat, iar cîmpulungenii, la fel ca restul românilor, au fost încurajaţi să-şi susţină favoriţii. Pentru alegerile parlamentare în municipiul Cîmpulung au fost organizate 26 de secţii de votare, pe liste fiind 31.400 de persoane cu drept de vot. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3294

Continuare
 
PSD cîştigă zdrobitor Imprimare E-mail
(12 voturi)
luni, 12 decembrie 2016

În urma rezultatelor parţiale din Argeş,

PSD cîştigă zdrobitor

Cine cîştigă în Argeş

 

 # La PSD cîştigă cel puţin 6 candidaţi la Camera Deputaţilor: Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Simona Bucura - Oprescu, Nicolae Georgescu, Cătălin Rădulescu şi Nicolae Velcea. Al şaptelea (Daniel - Sorin Stancu) depinde de redistribuirea la nivel naţional - însă cu şanse sub 50%.
# La Senat, PSD are doi senatori: Şerban Valeca şi Gheorghe Marin, iar al treilea, Cristina Stocheci, are şanse foarte mari să obţină mandatul, în a doua etapă.
# PNL este sigur pe un mandat de deputat, care îi revine lui Dănuţ Bica.
# Are şanse la un mandat de senator şi Ion Popa.
# Ar mai putea intra în Camera Deputaţilor unul sau doi din următorii: Cătălin Bulf (PMP), Andrei Gerea (ALDE) şi Ionuţ Moşteanu (USR).
# Desigur, procesul de redistribuire poate oferi şi surprize, în funcţie de rezultatele din alte judeţe.
La ora închiderii ediţiei, pentru judeţul Argeş circulau mai multe variante de rezultate parţiale - pe mai multe eşantioane de secţii, compacte sau distribuite pe judeţ. Făcînd o medie a lor, rezultatele scontate, la ora 1.30, erau următoarele: PSD - 61,6%; PNL - 13,5%; PMP - 7,5%%; ALDE - 6,4%; USR - 5,7%.

Comentarii (15) | Vizualizari: 6254

Continuare
 
Primele reacţii după exit-poll-uri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 decembrie 2016

Primele reacţii după exit-poll-uri

 

 Seara a adus veşti bune pentru unii şi altele mai triste pentru alţii. Cam acestea sînt concluziile după ce, aseară, am mers să vedem starea de spirit a oamenilor ce aşteptau rezultatele.       

Comentarii (1) | Vizualizari: 3631

Continuare
 
Politicienii au votat în prima parte a zilei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 12 decembrie 2016

Politicienii au votat în prima parte a zilei!

 

Politicienii şi reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene au votat încă din prima parte a zilei. Toţi cu speranţa în mai bine şi cu aşteptări mari. Au fost situaţii în care unii candidaţi au întîmpinat ceva dificultăţi înainte de a vota. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 3637

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 232 - 264 din 1102
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info