Curierul Zilei - RUBRICI
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI
Aniversare
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Tuesday, 22 November 2016

Profesorii nu şi-au luat salariile

 

 La conferinţa săptămînală a PMP au particpat preşedintele partidului, Cătălin Bulf, candidatul de pe primul loc la Camera Deputaţilor, şi consilierul local Mihai Alexandrescu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6644

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 21 November 2016

Campanie electorală monotonă

Candidaţii, necunoscuţi

 

 Campania electorală a început de mai bine de o săptămînă, dar încă nu se simte în aer tensiunea unei veritabile bătălii. Afişele electorale, care în trecut umpleau oraşul, a­cum pot fi lipite doar pe panourile destinate acestui scop, montate în locuri circulate. Şi aceste panouri sînt însă mai mult goale şi, oricum, nu par să capteze atenţia trecătorilor.

Comentarii (13) | Vizualizari: 7984

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 21 November 2016

„Programele, minciuni“

Sondajul Curierului

 

 Din dorinţa de a lua pulsul acestei campanii electroale, ieri am vorbit cu mai mulţi cetăţeni referitor la viitoarele alegeri. Am discutat pe tema candidaţilor şi i-am întrebat pe oameni dacă îi cunosc şi ce ştiu despre platforma electorală pe care aceştia o promovează pentru alegerile parlamentare. Unii au spus foarte răspicat că vor merge şi de această dată cu partidul care a făcut ceva pentru ei de-a lungul timpului, pe cînd alţii au recunoscut că nu ştiu candidaţii şi că şi-ar dori să-i asculte pentru a vedea cum gîndesc. Au fost şi oameni care ne-au precizat că nu contează promisiunile electorale, ci ce a făcut pentru oamenii de rînd fiecare guvernare în parte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6278

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 15 November 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Igor Dodon, preşedinte al Republicii Moldova

Igor Dodon este noul preşedinte al Republicii Moldova, după centralizarea a 99,81% dintre procesele verbale, potrivit informaţiilor celor de la Mediafax. Astfel, Igor Dodon - 52,4%, Maia Sandu - 47,6%. Peste trei milioane de alegători au fost chemaţi la urne duminică în Republica Moldova, pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial, avînd de ales între candidatul prorus Igor Dodon şi Maia Sandu, politician proeuropean. Scrutinul prezidenţial a fost marcat de proteste, cozi şi nemulţumiri în diaspora, după epuizarea buletinelor de vot.   

   A.Dumitru

Numărul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat că, la data de 8 noiembrie 2016, numărul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral, inclusiv cetăţenii care vor împlini 18 ani pînă la data de 11 decembrie 2016 este de 18.906.721, cu 17.499 mai puţini faţă de ultima informare publică realizată de AEP. Referitor la cererile de înscriere în Registrul electoral cu opţiunea pentru votul prin corespondenţă, există 8.889 de solicitări ale românilor din străinătate. Cele mai multe cereri de vot prin corespondenţă au fost depuse în Spania - 2.794 şi în Italia - 1.228. La polul opus cîte o cerere s-a depus în: Africa de Sud, Arabia Saudită, Bulgaria, Camerun, Chile, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Georgia, Mexic, Rusia, Vanuatu şi Vietnam. AEP menţionează în comunicatul transmis că datele referitoare la numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral este într-o continuă modificare, fiind actualizate prin operaţiuni curente efectuate de primari, prin importuri de date de la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date şi de la Direcţia Generală de Paşapoarte.   

A.Dumitru 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7416

 
(0 voturi)
Monday, 14 November 2016

Drept la replică

 

Referitor la materialul apărut în numărul de luni, 7 noiembrie 2016, al Curierului zilei, sub titlul „Bucureşteni pe lista PNL“, vă rog să publicaţi următorul drept la replică, în aceleaşi condiţii editoriale ca şi articolul respectiv, conform legislaţiei în vigoare: „În prezentarea pe care mi-aţi făcut-o în ziarul dvs. v-aţi documentat de pe internet numai parţial, publicînd cercetarea mea de către diverse instituţii, în urma unor plîngeri. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6963

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 14 November 2016

PNL Argeş este grupa mică a PSD

 

 În conferinţa săptămînală a PMP, au fost prezenţi Cristian Diaconescu, fost minitru de externe, candidatul de pe primul loc la Senat, Cătălin Bulf, preşedinte şi candidat de pe primul loc la Camera Deputaţilor, şi consilierul local Mihai Alexandrescu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 8075

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 12 November 2016

Legea electorală, fără uninominal

 

 De ieri, bătălia politică pentru Parlament a intrat în „linie dreaptă“. Vă prezentăm mai jos ce spune prevede legea electorală în vigoare.

Comentarii (2) | Vizualizari: 6431

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 12 November 2016

 ALDE şi-a lansat campania electorală într-un mod inedit:

Argeşul, conturat de oameni!

 

 Ieri, în jurul orei 14, în Piaţa Vasile Milea, ALDE Argeş şi-a lansat campania într-un mod inedit. Mai precis, membrii de partid împreună cu candidaţii au format harta judeţului Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6010

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 11 November 2016

Clasa politică argeşeană comentează alegerile din SUA

Donald Trump nu e aşa cum pare!

 

 Politicienii argeşeni nu cred că politica noului preşedinte american ales, Donald Trump, va aduce derapaje notabile pe plan extern. În linii mari, aceştia s-au arătat încrezători, deşi Donald Trump a avut o serie de declaraţii imprevizibile în timpul campaniei, dar unul schimbat după cîştigarea alegerilor. Am discutat cu o parte dintre liderii argeşeni referitor la ce ar putea urma în relaţia SUA - Rusia, dar şi despre alte probleme ale politicii externe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6367

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 November 2016

23 de zone pentru afişaj electoral la Mioveni

 

 Primăria Mioveni a stabilit zonele speciale de afişaj electoral pentru alegerile parlamentare care se vor desfăşura pe 11 decembrie 2016. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5863

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 November 2016

Să ne amintim vechile campanii electorale din judeţ

Alegerile, tot mai plicticoase

 

 Campaniile electorale în care a fost implicat şi Curierul zilei s-au schimbat mult, cu timpul. Niciodată nu s-a lucrat perfect cu presa. Totuşi, în campaniile din 2000 şi 2004, ziarele aveau un rol central. Chiar şi în 2008, reflectarea în presă a contat mai mult. Cu timpul, a scăzut, odată cu miza imaginii în mass-media, şi tensiunea campaniei. Am făcut o retrospectivă a principalelor repere ale perioadelor electorale din 1996 încoace.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6170

Continuare
 
(4 voturi)
Thursday, 10 November 2016

Ce gîndesc piteştenii despre noul preşedinte al Americii

Trump, o persoană imprevizibilă!

 

 Republicanul Donald Trump a cîştigat alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii. Astfel, acesta a devenit cel de-al 45-lea preşedinte al SUA. Contracandidata sa, Hillay Clinton, şi-a acceptat înf-rîngerea şi l-a felicitat, telefonic, pentru victorie. Rezultatele acestor alegeri au adus un val de opinii şi din partea piteştenilor. Ieri am vorbit cu mai mulţi cetăţeni referitor la ce părere au aceştia despre Donald Trump şi ce viitor preconizează pentru România în acest context global. Majoritatea însă s-au arătat nedumeriţi, pentru că l-au văzut pe Donald Trump o persoană imprevizibilă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5002

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 November 2016

Azi candidaţii PMP, USR şi singurul independent

Fost ministru, vrea senator de Argeş!

 

 PMP Argeş deschide lista la Senat cu un fost ministru, actualmente prim-vicepreşedinte la nivel naţional, Cristian Diaconescu. La Cameră, primul este chiar preşedintele filialei din judeţulu noostru, Cătălin Bulf, urmat de Alina Frătică. Astfel, venim astăzi cu o scurtă prezentare a celor de pe locurile eligibile. Uniunea Salvaţi România vine cu oameni noi. La Camera Deputaţilor avem şi un independent.

Comentarii (2) | Vizualizari: 5899

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 November 2016

„Masa PSD-ului costă 400 de milioane“

 

 La conferinţa săptămînală a PMP au participat Cătălin Bulf, preşedintele filialei Argeş şi candidatul de pe primul loc la Camera Deputaţilor, şi Cristian Diaconescu, fost ministru de externe şi candidatul de pe primul loc la Senat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5380

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 08 November 2016

Astăzi vă prezentăm candidaţii lui Tăriceanu

Pendiuc, pe lista ALDE

 

 Astăzi a venit rîndul candidaţilor ALDE Argeş. Vi-i prezentăm pe cei de pe locurile eligibile. Dacă la Cameră deschide lista deputatul Andrei Gerea, fost ministru, la Senat, primul este fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc.

Comentarii (15) | Vizualizari: 6773

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 07 November 2016

Azi vă prezentăm candidaţii liberali eligibili

Bucureşteni pe lista PNL!

 

 Continuăm să vă prezentăm candidaţii la alegerile parlamentare: astăzi PNL Argeş, cei de pe locurile eligibile. Un lucru evident este şi de această dată: impunerea candidaţilor de la Centru. După ce în 2012 a fost trimis Ionuţ Elie Zisu la Argeş, iată că, acum, avem doi oameni noi trimişi de la Bucureşti să convingă argeşenii că merită votul lor pentru a ajunge în Parlament. În ce priveşte oamenii de fel din Argeş, din legislatura trecută doar unul şi-a dus mandatul pînă la capăt şi mai vrea încă unul la Senat. Ceilalţi liberali fie nu şi-au terminat mandatul, avînd probleme cu justiţia, fie au schimbat tabăra politică, pentru că în cei patru ani de mandat s-au produs mai multe schim-bări, de la fuziuni la scindări.

Comentarii (4) | Vizualizari: 8164

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 07 November 2016

5.000 de teste gratuite pentru sarcină

 

În conferinţa săptămînală a PMP au fost prezenţi Cătălin Bulf, preşedintele partidului, Mihai Tudor, vicepreşedinte în urma fuziunii cu PAM, Dan Radu Popescu, fost chirurg şi director la Spitalul Costeşti, candidat la Camera Deputaţilor, Alina Frătică, candidat la Camera Deputaţilor, Argentina Culcuş, de la organizaţia de tineret a partidului, Sorin Popescu de la organizaţia de tineret a partidului.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6961

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 265 - 297 din 1102


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info