Curierul Zilei - RUBRICI
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 06 October 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Întîlnire de lucru la Topoloveni

Mîine, 7 octombrie, la ora 12, la Topoloveni, va avea loc întîlnirea de lucru a aparatului  tehnic al CJ Argeş cu reprezentanţii mai multor localităţi din zona Topoloveni. Vor fi discutate probleme actuale cu care reprezentanţii autorităţilor locale se confruntă. La discuţii sînt aşteptaţi şi cei de la Călineşti, Priboieni, Dobreşti, Beleţi-Negreşti, Boţeşti, Leordeni, Bogaţi, Căteasca, Răteşti, Teiu, Suseni, Rociu, Negraşi, Mozăceni, Slobozia şi Ştefan cel Mare.

  A.Dumitru 

 Proiectul ANR este unul civic

 Marian Munteanu, preşedintele formaţiunii politice Alianţa Noastră România, a fost ieri prezent în Argeş împreună cu liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, pentru a vorbi despre proiectul ANR. Marian Munteanu, preşedintele acestei alianţe, a explicat că ANR „îşi propune să promoveze oameni noi“. Aurelian Pavelescu a explicat că pe 15 iulie s-a semnat un protocol prin care PNŢCD va sprijini ANR pentru alegerile parlamentare, fără a candida pe liste proprii. Targhetul este de a trece de 8%. Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu a explicat că proiectul ANR este unul civic.

  A.Dumitru  Foto: I.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6325

 
(0 voturi)
Monday, 03 October 2016

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş:

„Fără taxă la intrarea de la Pediatrie“

 

 „Nu sînt de acord să puneţi taxă la intrarea de la Spitalul de Pediatrie“, a spus foarte hotărît preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf. Aceste declaraţii vin în contextul în care pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de CJ Argeş a fost un proiect prin care se dorea închirierea unui spaţiu pentru un aparat care să dea contra cost halate şi botoşei pentru cei care intrau la Pediatrie. Bulf a explicat că un astfel de aparat a fost pus în primăvară, iar cu 5 lei luai halat şi botoşei. Totodată, preşedintele filialei Argeş a partidului a vorbit şi despre fuziunea care se doreşte cu PAM-ul.

Comentarii (2) | Vizualizari: 6813

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 01 October 2016

Pentru că aleşii locali nu s-au pus de acord,

Comuna Cetăţeni, tot fără viceprimar

 

 Consilierii locali din comuna Cetăţeni nu au reuşit să aleagă un viceprimar nici acum, la aproape patru luni de la alegerile locale. De fiecare dată, subiectul a fost intens dezbătut, creînd numeroase polemici şi împăr-ţind aleşii locali în două tabe-re. S-a ajuns chiar şi la o acţiune în instanţă. În şedinţa ordinară a Consiliul Local din 27 septembrie, spiritele s-au încins din nou, fiecare tabără menţinîndu-şi poziţia.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6559

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 01 October 2016

Şedinţă comună CL Mioveni - CL Măgdăceşti

 

 Joi seară a avut loc şedinţa comună a Consiliului Local Mioveni şi a Consiliului Local Măgdăceşti, din Republica Moldova. În cadrul acestei şedinţe a fost ratificată Înţelegerea de cooperare între oraşul Mioveni şi localitatea Măgdăceşti, Raionul Criuleni, din Republica Moldova, şi aprobată constituirea unei comisii comune, formată din consilieri locali din cele două localităţi, în vederea elaborării Planului de Acţiuni pe domenii, pentru perioada 2016 - 2020.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6522

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 30 September 2016

Din partea ALDE,

Pendiuc candidează la Senat

 

 Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, candidează din partea ALDE la alegerile parlamentare. El va fi primul pe listă pentru un post de senator. De altfel, informaţia a fost confirmată de Tudor Pendiuc, ieri în cursul după-amiezii.

Comentarii (16) | Vizualizari: 9041

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 29 September 2016

Blaga şi-a anunţat demisia

 

 Ieri, Vasile Blaga, anchetat de DNA pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an, potrivit informaţiilor celor de la Mediafax.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6444

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 26 September 2016

PMP îşi propune 15% la parlamentare

 

 Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat în conferinţa de presă a fililalei judeţene că target-ul la alegerile parlamentare este de 15%. O altă veste importantă referitor la aceste alegeri a dat-o Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş. Acesta a explicat că a defintivat şi trimis la Bucureşti lista cu numele candidaţilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 6769

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 24 September 2016

Urmat de floarea cea vestită a administraţiei,

Iohannis s-a plimbat la Cîmpulung

 

 Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent, ieri, la Cîmpulung, timp de mai bine de trei ore, pentru a participa la manifestările dedicate marcării a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. Momentul culminant al acţiunii s-a derulat la Mausoleul Mateiaş, ridicat în memoria celor peste 2.300 de militari români care şi-au dat viaţa, în 1916, în încercarea de a opri armatele germane şi austro-ungare în drumul lor către sudul ţării, prin pasul Rucăr - Bran, însă, pînă atunci, preşedintele Iohannis a vizitat alte trei obiective importante din Cîmpulung: Mănăstirea Negru Vodă, Muzeul de Etnografie şi Folclor şi Colegiul Naţional Pedagogic Carol I.

Comentarii (1) | Vizualizari: 6754

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 24 September 2016

Oprea şi-a anunţat demisia

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a anunţat ieri pe pagina acestuia de FB că demisionează din Senatul României. „Nu mă ascund în spatele niciunei imunităţi şi, la fel ca şi familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înţeleg că sînt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunţ că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămîna viitoare“, a scris Oprea pe FB.  

 A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 5898

 
(1 vot)
Wednesday, 21 September 2016

Numărul alegătorilor din Argeş

 

 La nivelul Argeşului sînt 539.459 de alegători înscrişi în Registrul Electoral, inclusiv cetăţenii ce vor împlini 18 ani pînă la data de 11 decembrie, anunţă cei de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Numărul minim de semnături necesare pentru susţinerea candidaturilor în fiecare circumscripţie electorală este de 5.394. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 6744

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 21 September 2016

Şedinţă la Cîmpulung

Şedinţa Colegiului Prefectural din luna septembrie va avea loc la Cîmpulung pe 29 septembrie, de la ora 10, în sala mare de şedinţe. Pe ordinea de zi sînt două puncte: informare privind activitatea desfăşurată de Garda Forestieră şi informarea despre activitatea Comisariatului Judeţean Argeş pentru Protecţia Consumatorilor.   

 A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5855

 
(2 voturi)
Tuesday, 20 September 2016

Fuziunea merge înainte

 

 În conferinţa săptămînală de la PMP, preşedintele Cătălin Bulf a vorbit despre fuziunea PMP-UNPR, făcînd referire la faptul că o anumită persoană a avut alt drum. Acest lucru nu a afectat cu nimic tratatul politic semnat în luna august. La conferinţa săptămînală a PMP au fost prezenţi preşedintele Cătălin Bulf, consilierii locali Mihai Alexandrescu, Ilie Bărbulescu şi Nechifor Bălan, prim-vicepreşedinte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5778

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 September 2016

Pe 23 septembrie,

Iohannis, în vizită la Cîmpulung

 

 Săptămîna trecută, la şedinţa de îndată, convocată de primarul Liviu Ţîroiu, aleşii cîmpulungenilor au aprobat, printre altele, antamarea unor cheltuieli pentru organizarea comemorării a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. Ceremonia se va desfăşura pe 23 septembrie, la Mausoleul Mateiaş, în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6149

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 September 2016

 Societăţile de asigurări trimit profitul în afara ţării

 

 În conferinţa de presă săptămînală de la Partidul Mişcarea Populară au fost prezenţi fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, candidatul PMP pe primul loc la Se­nat, preşedintele Cătălin Bulf şi consilierii locali Mihai Alexandrescu şi Ilie Bărbulescu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5975

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 06 September 2016

Cer demisia şefului Poliţiei Locale

 

 În conferinţa săptămînală de la PMP au participat preşedintele Cătălin Bulf şi consilierii Mihai Alexandrescu şi Ilie Bărbulescu.

Comentarii (11) | Vizualizari: 7779

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 06 September 2016

 Corpul experţilor electorali

Autoritatea Electorală Permanentă a elaborat şi a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărîre privind modificarea şi completarea metodologiei de admitere în Corpul experţilor electorali. Prin proiectul de hotărîre se propune ca decizia AEP privind admiterea în Corpul experţilor electorali a persoanei care îndeplineşte condiţiile legale să fie adoptată astfel: pe baza avizului favorabil emis de către compartimentul de specialitate competent din cadrul AEP; pe baza propunerilor privind persoanele care au promovat examenul, formulate de către compartimentul de specialitate competent din cadrul AEP; pe baza propunerilor formulate de Ministerul Afacerilor Externe privind persoanele care vor face parte din corpul experţilor electorali din străinătate. Observaţiile şi propunerile legate de acest proiect de hotărîre a AEP pot fi transmise la adresa de e-mail Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , pînă la data de 7 septembrie 2016.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5748

 
(1 vot)
Saturday, 03 September 2016

Înscrierea în Registrul electoral, online!

 

 Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe pe 11 noiembrie, iar listele electorale permanente se vor întocmi cel tîrziu pe 8 decembrie. Aceste reglementări, dar şi alte completări legislative pentru facilitarea exercitării votului pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate au fost adoptate în şedinţa Guvernului din această săptămînă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5855

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 298 - 330 din 1102


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info