Curierul Zilei - RUBRICI
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI

*** Boia şi Liiceanu l-au băgat la mijloc pe Liviu Dragnea     *** Prefectura angajează Consilier juridic     *** Le-a ars balconul!     *** Un mort şi trei răniţi la Lunca Corbului!     *** Casa a ars, icoana a rămas intactă     *** Ucisă de nepot în Italia     *** Dan Puric, apel la valori în Anul Centenarului     *** Se pun în vînzare biletele la Festivalul Zavaidoc!     *** Concert pentru doi corni şi orchestră      *** Fetiţele din Argeş au luat 13 premii     *** Culisele meciului     *** 4 goluri şi multe ratări la Mioveni     *** CS Mioveni - Dacia Unirea Brăila 4-0 (2-0)     *** Tricolorii s-au reunit pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru     *** Au urcat pe podium     *** Victorie la scor cu bănăţenii!     *** „Am ratat şi de la 1 m de linia porţii!”     *** Săvoiu: „Sper să rămînem în liga a doua”     *** Ceferin, încă 4 ani la şefia UEFA    

 
Primar liber, dar fără funcţie Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 06 iulie 2016

Lucrătură sau naivitate?

Primar liber, dar fără funcţie

 

 Ieri, Curtea de Apel Piteşti a decis ca primarul ales al comunei Bradu, Dănuţ Trandafir Stroe, să rămînă liber, însă nu mai are voie să îşi exercite funcţia şi nici să intre în Primăria Bradu. În aceste condiţii, am pu­tea avea din nou alegeri în comuna amintită.

Comentarii (6) | Vizualizari: 16590

Continuare
 
Dan Manu, la Forumul Administraţiei Publice Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 iulie 2016

Preşedintele CJ a fost ieri la Palatul Parlamentului

Dan Manu, la Forumul Administraţiei Publice

 

 Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a participat ieri, la Palatul Parlamentului, la Forumul Administraţiei Publice. Forumul este organizat de Guvernul  României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), şi se desfăşoară pe perioada a două zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 13721

Continuare
 
Frătică, ales viceprimar la Bradu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 iulie 2016

La un singur vot diferenţă,

Frătică, ales viceprimar la Bradu

 

 Şedinţă de învestire a viceprimarului, asistată de poliţişti, la Bradu! Agenţi de la Poliţia Rurală Bradu şi mascaţi au stat în zonă, asigurîndu-se că între susţinătorii actualului primar, Dan Stroe, şi fostul primar, Florin Frătică, nu vor exista ciocniri. Ultimele evenimente din comună au stîrnit duşmănii în rîndul alegătorilor. În cele din urmă, viceprimarul a fost numit - Florin Frătică, şi nu un membru PSD, aşa cum şi-ar fi dorit noul primar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 15089

Continuare
 
„Piteştiul să devină capitală de regiune!“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 02 iulie 2016

Preşedintele CJ Argeş este optimist:

„Piteştiul să devină capitală de regiune!“

 

 Ieri, la sediul PSD Argeş a avut loc conferinţa de presă săptămînală, la care au fost prezenţi social-democratul dr Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, primarul Ion Georgescu - secretar executiv al PSD, şi Ion Dumitru, preşedintele Asociaţei Comunelor Filiala Argeş.

Comentarii (5) | Vizualizari: 16439

Continuare
 
Stroe rămîne primar la Bradu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 iulie 2016

Stroe rămîne primar la Bradu

 

 Referitor la primarul ales la Bradu, Dan Stroe Trandafir, şi la problemele pe care le-a avut în urma dării de mită, în Biroul Permanent de azi se va discuta şi acest aspect. Preşedintele CJ, Dan Manu, ne-a spus că acesta îşi va prelua mandatul de primar, deoarece momentan nu există nici o interdicţie în acest sens. PSD va vedea motivarea instanţei şi apoi se va lua o decizie în privinţa colaborării cu alte formaţiuni politice dacă va fi cazul, respectiv ALDE şi UNPR.

 Antonela Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 14675

 
Preşedintele CJ la Parlament Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 iulie 2016

Preşedintele CJ la Parlament  

Luni, la ora 9,30, la Palatul Parlamentului, preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, va participa la un simpozion naţional la care sînt invitaţi cei din administraţia judeţeană şi municipală. Manifestarea are loc pe parcursul a două zile, respectiv, luni şi marţi. Vor fi luate în discuţie probleme referitoare la regionalizare.

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 14132

 
Dan Manu taie în carne vie la CJ! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 01 iulie 2016

Noul preşedinte e hotărît să facă schimbări majore

Dan Manu taie în carne vie la CJ!

 

 Noua conducere a Consiliului Judeţean Argeş a organizat ieri prima sa conferinţă de presă. Preşedintele CJ, Dan Manu, şi-a prezentat echipa alături de care va lucra, şi anume cei doi vicepreşedinţi: Simona Brătulescu şi Ion Mînzînă. În cadrul conferinţei, au fost prezentate două proiecte cu finanţare europeană importante pentru judeţul nostru, iar acest lucru nu a fost ales întîmplător. Dan Manu a declarat că mesajul său ferm pentru argeşeni este crearea unui departament special în cadrul Consiliului Judeţean pentru atragerea şi accesarea fondurilor europene.

Comentarii (5) | Vizualizari: 15373

Continuare
 
Ei sînt membrii comisiilor de specialitate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 iulie 2016

Au fost aleşi de Consiliul Local

Ei sînt membrii comisiilor de specialitate!

 

Consiliul Local a anunţat componenţa comisiilor de specialitate pentru mandatul 2016 - 2020. Acestea sînt formate din oameni de diferite vîrste şi profesii, iar dorinţa lor, aşa după cum au promis în campania electorală, este aceea de a face cît mai multe pentru piteşteni pe parcursul mandatului.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11602

Continuare
 
Au fost prezentaţi noii primari Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 30 iunie 2016

Ieri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural,

Au fost prezentaţi noii primari

 

 Ieri, în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural Argeş, unde au fost prezenţi, pentru prima dată, primarii din noul mandat. Aceasta este ultima şedinţă a Colegiului Prefectural din acest an care are loc în Piteşti, urmînd ca, din luna iulie, şedinţele să aibă loc în alte localităţi din judeţ. Prima, cea de luna viitoare, se va desfăşura la Curtea de Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 11182

Continuare
 
Şedinţă ordinară a Consiliului Local Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 iunie 2016

Şedinţă ordinară a Consiliului Local

Marţi, 5 iulie, la ora 16.00, va avea loc prima şedinţă ordinară a Consiliului Local Piteşti, în noua formulă, de după alegerile locale. Cei care sînt interesaţi pot consulta ordinea de zi a acesteia pe site-ul Primăriei Piteşti, la secţiunea Consiliul Local.   

 Antonela Roşu  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10492

 
Ene, în conflict de interese Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 29 iunie 2016

ANI s-a sesizat a doua oară în privinţa primarului comunei Moşoaia

Ene, în conflict de interese

 

 Ieri, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, a fost postat un comunicat referitor la starea de incompatibilitate, precum şi la existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală în cazul a cinci foşti şi actuali aleşi locali.

Comentarii (2) | Vizualizari: 11140

Continuare
 
Bradu şi Valea Danului, ultimele pe listă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iunie 2016

Din 102 consilii locale, 91 şi-au ales şi viceprimarii

Bradu şi Valea Danului, ultimele pe listă

 

 La ultima conferinţă de presă organizată ieri de prefectul Cristian Soare, acesta a subliniat faptul că, în perioada 22 - 25 iunie, a fost convocat în şedinţa de constituire Consiliul Judeţean şi consiliile locale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 9636

Continuare
 
Ţîroiu primar, Blidaru viceprimar Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iunie 2016

Prefectul, la  învestirea aleşilor locali din Cîmpulung

Ţîroiu primar, Blidaru viceprimar

 

 În prezenţa prefectului Cristian Soare, vineri, 24 iulie 2016, noua conducere a municipiului Cîmpulung şi-a intrat în drepturi, în sala mare a Primăriei derulîndu-se şedinţa de învestire a aleşilor locali, în frunte cu primarul Liviu Ţîroiu. După acest moment festiv a venit şi prima înfruntare politică din noul Consiliu Local: alegerea viceprimarului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9469

Continuare
 
Premierul Dacian Cioloş, în vizită la Dacia Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 iunie 2016

Premierul Dacian Cioloş, în vizită la Dacia

 

Joi, 30 iunie, premierul Dacian Cioloş va face o vizită la Uzina Dacia de la Mioveni. El va fi prezent pe platforma industrială la ora 10.00, cînd se va întîlni cu conducerea acestui mare constructor de automobile din ţara noastră.  

 A.Roşu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6025

 
Ionică a depus jurămîntul! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 iunie 2016

S-a constituit noul Consiliu Local la Piteşti

Ionică a depus jurămîntul!

 

 Avem conducere nouă la Primăria Piteşti! Ieri, după şedinţa de constituire a noului Consiliu Local la Piteşti, primarul ales Cornel Ionică a depus jurămîntul, ca mai apoi s-a trecut la alegerea prin vot secret a celor doi viceprimari. Deşi în spaţiul public au apărut mai multe zvonuri, singurele propuneri, care de altfel au fost şi votate cu majoritatea de voturi, au fost cele ale PSD-ului: Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru.

Comentarii (3) | Vizualizari: 10466

Continuare
 
Trei femei, viceprimar Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 iunie 2016

Trei femei, viceprimar

 

Marţi, 22 iunie, s-au constituit Consiliile Locale în comunele Lereşti, Stîlpeni şi Dîrmăneşti, anunţă cei de la biroul de presă al OFPSD Argeş. Aleşii locali din cele trei comune din Argeş şi-au primit mandatele de consilieri şi au depus jurămîntul. Prin vot, consilierii locali au ales şi viceprimarii care împreună cu primarii, aleşi uninominal, vor administra cele trei localităţi în următorii patru ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 9589

Continuare
 
„Uşa rămîne deschisă“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 23 iunie 2016

Dr Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş:

„Uşa rămîne deschisă“

 

 Ieri, a fost aleasă noua conducere a Consiliului Judeţean Argeş: preşedinte dr Dan Manu şi vicepreşedinţi Ion Mînzînă şi Simona Brătulescu. Acest eveniment a avut loc în şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean. Noul preşedinte ales ne-a declarat că uşa acestuia va rămîne deschisă pentru toţi cei care vor dori să discute cu acesta.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 10600

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 331 - 363 din 1102
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info