Curierul Zilei - Politic
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf
Proiectul Molivişu îngroapă primăriile în datorii Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 30 martie 2015

Consiliul Judeţean, spectator la loja a doua

Proiectul Molivişu îngroapă primăriile în datorii

 

 Asocierea ADI Molivişu a căutat susţinerea al­tor primării pentru a putea duce la bun sfîrşit pro­iectul staţiunii de schi din judeţul nostru. Mai precis, s-a solicitat cooperarea primăriilor Al­-beş­tii de Argeş, Valea Iaşului, Valea Danului şi Curtea de Argeş pentru acoperirea cofinanţării de 8,080 de milioane lei prin împrumuturi de la Trezoreria Statului. Cu toatea astea, nici o primărie n-a acceptat să se împrumute motivînd că sînt prea săraci. În acest context, greul cade tot pe CJ Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 7365

Continuare
 
În Centru, doar 5 terase cu grătar! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

În şedinţa de Consiliu Local, consilierii au aprobat

În Centru, doar 5 terase cu grătar!

 

 În ultima şedinţă de Consiliu Local Piteşti s-a adoptat o hotărîre privind ocuparea zonei centrale, prin închiriere, cu cinci terase de alimentaţie publică. Dacă unii consilierii locali au propus ca pe aceste amplasamente să fie interzisă folosirea grătarelor, deoarece sînt mulţi piteşteni deranjaţi de fum şi de miros, alţii n-au avut nimic împotriva acestuia.

Comentarii (3) | Vizualizari: 7762

Continuare
 
Valeca vrea disciplină în partid Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Preşedintele PSD Argeş le-a tăiat avîntul comentatorilor de ocazie:

Valeca vrea disciplină în partid

 

Ieri, preşedintele interimar al PSD Argeş, Şerban Valeca, i-a trimis mai întîi la trea­bă pe toţi comentatorii social-democraţi de o­ca­zie şi apoi la vorbă. Valeca a spus mai diplomat că fiecare trebuie mai întîi să-şi facă datoria pe funcţia pe care a fost ales şi abia apoi să vină cu critici la adresa partidului. De altfel, prin aceste declaraţii, Va­leca a bătut apropouri atît la primarii ne­mul­ţumiţi de legea bugetului, cît şi la preşedintele PSD Piteşti şi secretarul in­terimar al PSD Argeş, Cristian Gentea. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 6260

Continuare
 
Lazăr a pierdut în faţa lui Polexe Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Lazăr a pierdut în faţa lui Polexe

 

Ieri, în cadrul conferinţei de presă a PSD Argeş, Şerban Valeca a recunoscut că Bucureştiul a vrut să dea postul liber (n.r. - cel lăsat liber de Florin Tecău) de vicepreşedinte al CJ Argeş celor din a­lianţă, favoritul din alianţă fiind chiar preşedintele PC Argeş, Cornel Lazăr. Valeca a explicat că discuţia legată de al doilea vicepreşedinte se poartă de un an şi jumătate, iar cei de la Bucureşti au vrut pe cineva din alianţă pe postul liber. „Eu am refuzat, spunînd că acela e postul PSD“, a ex­­plicat Valeca. Apoi s-a amînat luarea unei decizii pînă după prezidenţiale. În final s-a ajuns la consensul ca pe al doilea post să se voteze în CJ cineva din alian­ţă. Consilierii judeţenii l-au păstrat însă pe Constantin Polexe de la PLR Argeş, în faţa căruia Cornel Lazăr de la PC Argeş n-a avut nici o şansă.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5740

 
Nici presa şi nici primarii n-au avut acces! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 27 martie 2015

La Şedinţa Colegiului Prefectural,

Nici presa şi nici primarii n-au avut acces!

 

 Ieri a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural Argeş, la care n-au avut acces  presa şi nici primarii. Mai degrabă, această întîlnire a avut loc cu uşile închise, în sala de conferinţe a Prefecturii Argeş. Potrivit ordinii de zi publicate pe site-ul Prefecturii, reprezentanţii APIA Argeş şi ai Direcţiei de Agricultură Argeş au avut fiecare cîte o prezentare. Potrivit celor de la Agricultură, cultura însămînţată în toamnă a răsărit, numai timpul să fie bun, şi vom avea o producţie bunicică.

Comentarii (2) | Vizualizari: 5573

Continuare
 
Protest al actorilor în şedinţa CJ Argeş Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Actorul Gabriel Gheorghe şi-a manifestat nemulţumirea în faţa consilierilor

Protest al actorilor în şedinţa CJ Argeş

 

 Şedinţa Consiliului Judeţean de ieri a început cu aflarea veştii că directorul Teatrului Alexandru Da­vila din Piteşti, Sevastian Tudor, a ajuns, în urma unor discuţii aprinse, la Spitalul Judeţean de Ur­gen­ţă Argeş. Această veste a fost confirmată şi prin mesajul intitulat „Protest spontan“, pe care actorul Gabriel Gheorghe l-a citit consilierilor jude­ţeni. Tudor a ajuns însă la şedinţa de CJ Argeş, pen­tru că pe ordine de zi se regăsea şi un punct privind aprobarea organigramei. Cu toate acestea, în timpul şedinţei, el a ieşit din sala mare a CJ fiindcă i se făcuse rău, dar pe parcurs starea i s-a îmbunătăţit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5944

Continuare
 
Bănică şi Frăţică au fost validaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Bănică şi Frăţică au fost validaţi

 

 Ieri, în sala mare a avut loc şedinţa ordinară a Consiliul Judeţean Argeş, unde au fost validaţi doi noi consilierii, Valentin Bănică şi Iulian Frăţică. Noii consilieri au venit pe locurile lăsate libere de Denisa Zevedei şi de Mihai Cocaină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5567

Continuare
 
Şedinţă-maraton la CL Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

Şedinţă-maraton la CL Piteşti

 

Ieri după-amiază a avut loc şi şedinţa Consiliului Local Piteşti. Pe ordinea de zi au fost 78 de punc­te, iar marea majoritate au fost aprobate, însă cu mai multe detalii vom reveni în ediţiile viitoare. Printre proiectele de hotărîre s-au regăsit şi cele care vizau aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015 al societăţiilor Termo Calor Confort, Publitrans sau Salpitflor Green.

A.Dumitru

Comentarii (2) | Vizualizari: 4919

 
Fost primar, incompatibil Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Fost primar, incompatibil

 

ANI a mai găsit un incompatibil în Argeş. Potrivit informării ANI, printre mai mulţi actuali sau foşti aleşi locali aflaţi în stare de incompatibilitate se regăseşte şi Traian Baicu, fostul primar al comunei Dobreşti. Potrivit ANI, acesta „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 13 septembrie 2010 - 10 iunie 2012, întrucît a deţinut, simultan cu funcţia de primar, şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Dobreşti, încălcînd, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003“. Fostul primar poate contesta în justiţie concluzia inspectorilor de integritate.  

A.Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 4686

 
Miuţescu, dat pe mîna DIICOT! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 26 martie 2015

L-a mîncat undeva şi s-a ales cu dosar penal

Miuţescu, dat pe mîna DIICOT!

 

 După declaraţiile făcute cu privire la scurgerile ra­dioactice de la reactorul de la ICN Piteşti, A­drian Miuţescu, pur­tăto­rul de cuvînt al PNL Ar­geş şi fost deputat libe­ral, riscă acum să su­por­te rigorile legii. Zilele tre­cute, Regia Autonomă Tehnologii pentru Ener­gie Nucleară (RATEN) a făcut plîngere penală îm­potriva acestuia în te­me­iul art. 38 din Legea 535/2004 privind pre­ve­nirea şi combaterea te­rorismului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 6656

Continuare
 
Primăria Albota, blocată de viceprimar Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 26 martie 2015

Primăria Albota, blocată de viceprimar

# Ducele a fost internat o săptămînă la Bucureşti, pentru o intervenţie chirurgicală

 

De o săptămînă, Primăria Albota ar trebui să fie condusă de viceprimarul Marin Kral, însă, după cum spun sătenii şi angajaţii instituţiei, lucrurile nu stau chiar aşa. Ce se întîmplă în localitatea argeşeană se potriveşte foarte bine cu un proverb popular, însă puţin transformat: „Cînd primarul nu-i acasă, joacă vicele pe masă...“

Comentarii (2) | Vizualizari: 6298

Continuare
 
Secretarii s-au întîlnit cu prefectul! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Secretarii s-au întîlnit cu prefectul!

 

 Zilele trecute, instituţia Prefecturii Argeş a reluat practica întîlnirilor cu secretarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul nostru. În cadrul discuţiilor purtate s-au dezbătut aspecte care vizează legalitatea actelor administrative emise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4954

Continuare
 
Autobuzul electric pleacă de la Teatru Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 26 martie 2015

Autobuzul electric pleacă de la Teatru

 

De mîine, în Piteşti va circula, de probă, un autobuz electric produs în Cehia. Din informaţiile afla­te ieri, plecarea în prima cursă e programată în jurul orei 11, din sta­ţia de la Teatrul A­l. Davila. La acest moment, se pare că aceste călătorii cu autobuzul electric vor fi gratuite, fără bilet. Municipalitatea Piteşti vrea să cumpere cu bani europeni 40 de astfel de autobuze.   

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4693

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 26 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Program prelungit la taxe şi impozite

Primăria Piteşti a decis să prelungească programul de lucru la toa­te ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor locale în zilele de luni, 30, şi marţi, 31 martie. În ce­le două zile, taxele şi impozitele pot fi plătite între orele 8 şi 18. Con­form legii, taxele şi impozitele locale se pot achita integral, pentru întreg anul, pînă pe data de 31 martie, iar contribuabilii beneficiază de o reducere de 10%. Ci­ne nu poate achita dările pînă la data menţionată mai are un termen în care să se încadreze, respectiv 30 septembrie inclusiv. După aceea, se calculează penalităţi de întîrziere de 2%. Centre de încasare sînt la Gară, Casa Cărţii, dîn Trivale şi în Găvana şi la Primărie.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5176

Continuare
 
Noul consilier local are casă în Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 martie 2015

Noul consilier local are casă în Piteşti

 

 Ultimul consilier local venit în CL Piteşti, conservatorul Daniel Florea, cel care a înlocuit-o pe Gabriela Zoană (PSD) după demisia acesteia, şi-a depus la Primărie declaraţia de avere, la început de mandat. Astfel, acesta are trecute în declaraţie terenuri, apartamente şi o casă.            

Comentarii (1) | Vizualizari: 5252

Continuare
 
Taxe noi pentru lucrări în apropierea drumurilor Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 martie 2015

Consilierii judeţeni vor decide în următoarea şedinţă:

Taxe noi pentru lucrări în apropierea drumurilor

 

Consilierii judeţeni vor trebui să aprobe sau să respingă proiectul de lege privind taxe pentru persoanele fizice şi juridice care fac diverse lucrări în apropierea drumurilor judeţene. Astfel, valoarea acordului pentru amplasarea de ins­talaţii aproape de drumurile judeţene este de 256 de lei, iar acordul pentru amplasarea de panouri publicitare, 322 de lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5123

Continuare
 
<< Start < Înapoi 31 32 33 34 35 36 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1024 - 1054 din 1102


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info