Curierul Zilei - Politic
Aniversare
 Publicitate pdf
„E posibil să candidez la orice funcţie“
(11 voturi)
Tuesday, 17 March 2015

Într-un PSD Argeş dezbinat, Cristian Gentea anunţă:

„E posibil să candidez la orice funcţie“

 

 Cristian Gentea, secre­tar executiv al PSD Ar­geş şi preşedinte al PSD Pi­teşti, a dat cărţile pe faţă şi a anunţat ieri, în conferinţa de presă a fi­lialei judeţene a social- de­mocraţilor, că ar pu­tea candida pentru func­ţia de primar al munici­piului. Totodată, Gentea s-a arătat nemulţumit şi de activitatea actuală a filialei PSD Argeş.

Comentarii (11) | Vizualizari: 8246

Continuare
 
Întîlniri cu pensionarii
(0 voturi)
Tuesday, 17 March 2015

Întîlniri cu pensionarii

 

Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, a venit cu o iniţiativă bu­nă pentru organizaţia de pensionari, punîndu-i pe consilierii locali, dar şi pe şefii unor direcţii deconcentrate în faţa cetăţenilor, ca aceştia din urmă să le aducă la cunoştinţă problemele identificate. „Am o iniţiativă care cred că dă roade. Organizaţia de pensionari este de excepţie, avînd foşti şefi de instituţii, profesori, doctori, colonei, care, avînd timp liber, merg prin tot oraşul şi văd neregulile. Le-am propus ca, în fiecare miercuri, la ora 17, în funcţie de dorinţa lor, să se vadă cu orice conducere a unei societăţi a Consiliului Local sau unei direcţii deconcentrate. Au vrut să începem cu Publitrans. Vin şi cîte doi consilieri, pentru că, din păcate, sînt şi consilieri care numai aşa îşi aduc aminte că au candidat pe o listă şi că nu ar trebui să dea dovadă că singura lor activitate este aceea de a veni la şedinţele de CL şi să ridice mîna, unii fără a şti pentru ce“, a explicat Gentea.

A.Dumitru

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4466

 
Burnei se pensionează?
(0 voturi)
Tuesday, 17 March 2015

Burnei se pensionează?

 

De cîteva zile, circulă un zvon conform căruia actualul subprefect, Ion Burnei, ar dori în acest an să se pensioneze. Din informaţiile noastre, fostul deputat PSD de Argeş şi actualul subprefect Ion Burnei ar îndeplini condiţiile pentru pen­sionare spre sfîr­şitul acestui an, însă rămîne de văzut dacă va lua în calcul decizia retragerii.  

A.Dumitru

Comentarii (2) | Vizualizari: 4679

 
Cursuri pentru femeile social-democrate
(2 voturi)
Monday, 16 March 2015

S-a derulat prima etapă a proiectului „Mentorat pentru decizie“

Cursuri pentru femeile social-democrate

 

Sîmbătă, la sediul PSD Argeş s-a derulat prima etapă a proiectului „Mentorat pentru decizie“, lansat de Organizaţia de Femei a PSD Argeş. Este vorba de un proiect prin care membrele OFSD Argeş iau contact cu femei care au fost alese fie primari, fie parlamentari sau sînt în funcţii de miniştri şi care le împărtăşesc din experienţa lor personală.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5176

Continuare
 
Oprescu, în deplasări în teritoriu
(1 vot)
Saturday, 14 March 2015

Pentru a vedea la faţa locului problemele cu care se confruntă oamenii,

Oprescu, în deplasări în teritoriu

 

 Prefectul de Argeş, Mihail Oprescu, a început să meargă în teritoriu, pentru a ve­dea la faţa locului problemele semnalate de primari. Această decizie a venit în urma discuţiilor purtate cu autorităţile publice locale şi a problemelor ridicate periodic în şedinţele de Colegiu Pre­fec­tural. Astfel, s-a întrunit un grafic cu deplasări în teritoriu, pentru a analiza toate aceste situaţii, explică reprezentanţii Instituţiei Prefectului.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5882

Continuare
 
Arestaţii, suspendaţi din funcţiile de conducere
(1 vot)
Saturday, 14 March 2015

Propunerile social-democraţilor argeşeni pentru modificarea statutului:

Arestaţii, suspendaţi din funcţiile de conducere

 

PSD Argeş a decis care sînt cei doi membri ai organizaţiei judeţene care îi vor înlocui pe Tudor Pendiuc şi Constantin Nicolescu în Consiliul Naţional al partidului. Astfel, delegaţia cu 28 de membri de drept plus cei doi va merge la Consiliul Naţional şi cu o serie de propuneri de modificare a statutului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 6328

Continuare
 
Bani europeni pentru administraţiile publice
(1 vot)
Saturday, 14 March 2015

Bani europeni pentru administraţiile publice

 

Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a fost prezent la sediul Guvernului, unde a fost lansat oficial Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 - 2020.  Evenimentul de la Palatul Victoria a avut loc în prezenţa comisarului european pentru Politică Regională, Corina Creţu, a primului ministru Victor Ponta şi a ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5951

Continuare
 
Clădirea Primăriei Mioveni se extinde
(0 voturi)
Saturday, 14 March 2015

Clădirea Primăriei Mioveni se extinde

 

 Zilele trecute s-a predat amplasamentul pentru demararea lucrărilor de extindere la corpul B al sediului Primăriei Mioveni. Terenul pe care va fi ridicat noul corp este situat lîngă actualul sediul al instituţiei pe o suprafaţă de 2.509 mp. Noua clădire administrativă va avea o suprafaţă totală construită de 204,50 mp şi desfăşurată de 659,46 mp (D parţial + P+M+1E+Supantă etaj). Vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte. Astfel, la demisol, va funcţiona arhiva, la parter, va fi mutat biroul Impozite şi Taxe, iar ca noutate, tot aici va funcţiona şi Casa Căsătoriilor. La etajul I, vor mai exista spaţii destinate activităţilor desfăşurate în interesul cetăţenilor. Investiţia va fi finanţată de la bugetul Primăriei, iar durata execuţiei va fi de 15 luni . 

   S.Mihai

Comentarii (1) | Vizualizari: 5660

 
Au început cursurile pentru femeile social-democrate
(1 vot)
Saturday, 14 March 2015

Au început cursurile pentru femeile social-democrate

 

Ieri, în cadrul conferinţei de presă a PSD Argeş, deputatul PSD Ar­geş şi lidera Organizaţiei de Fe­mei a PSD Argeş, Simona Bucu­ra Oprescu, a anunţat începerea programului de mentorat destinat femeilor din organizaţie. Prin această iniţiativă, Simona Bucura Oprescu îşi doreşte ca, la alegerile din 2016, cît mai multe femei să ajungă primari şi consilieri locali şi judeţeni. În acest sens, femeile din organizaţie vor fi instruite încă de pe acum, astfel încît să ştie cum să ducă o campanie electorală (dominate de bărbaţi de cele mai multe ori). Prima femeie-primar care va ţine cursuri la PSD Argeş este Mariana Gîju, din Cumpăna, care va fi astăzi în judeţul nostru. În Argeş vor veni şi alte femei-primar din ţară, inclusiv Lia Olguţa Vasilescu, de la Craiova. În acest moment, PSD Argeş are o singură femeie-primar - Elisaveta Tudose, la Coşeşti.

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5255

 
Ionică a promis autobuze noi în aprilie
(7 voturi)
Friday, 13 March 2015

Întors din Polonia,

Ionică a promis autobuze noi în aprilie

 

 Viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a venit, ieri, cu veşti bune din Polonia: noile autobuze vor veni mai devreme. De altfel, avem şi poze cu noile autobuze ce vor circula prin Piteşti din această vară. Ele vor fi personalizate în culorile siglei Publitrans 2000, iar dotarea este una bună, potrivit reprezen­tanţilor autorităţii locale.

Comentarii (3) | Vizualizari: 7327

Continuare
 
Dreptul consumatorilor la o hrană sănătoasă
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Ieri, autorităţile au discutat cu producătorii şi cetăţenii

Dreptul consumatorilor la o hrană sănătoasă

 

 Ieri, în sala mare a Consiliului Judeţean Argeş, Prefectura Argeş şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş au organizat un eveniment care să marcheze Ziua Internaţională a Consumatorului, sub sloganul „Dreptul consumatorilor la o hrană sănătoasă“. La aceste discuţii, pe lîngă reprezentanţii autorităţilor locale, au fost şi principalii factorii de pe piaţa producătorilor, dar şi a unor comercianţii importanţii de alimente.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5950

Continuare
 
Pierderi în urma fuziunii PC şi PLR
(0 voturi)
Friday, 13 March 2015

Pierderi în urma fuziunii PC şi PLR

 

Ieri, preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, după o întîlnire cu liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu, că „este posibil să existe şi pierderi“ în urma fuziunii dintre PC şi PLR, dar că acestea vor fi „minime“.  Constantin a precizat, după întîlnirea cu Tăriceanu, că a avut loc „o discuţie de principiu“ şi, probabil, săptămîna viitoare vor avea loc întîlnirile în comisiile desemnate de PC şi PLR. Daniel Constantin, potrivit Mediafax, nu a putut spune cum se va numi noul partid rezultat din fuziune.     

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5899

 
Vin grevele în administraţia publică
(1 vot)
Friday, 13 March 2015

Vin grevele în administraţia publică

 

Luna aprilie vine cu grevă în administraţia publică, inclusiv în instituţiile din Argeş ai căror an­ga­jaţi sînt afiliaţi la Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA). Astfel, este de aşteptat ca la această grevă să ia parte şi salariaţii Primăriei Piteşti şi ai Consiliului Judeţean Argeş. Din informaţiile celor de la FNSA, greva va fi de o zi, cu întreruperea totală a lucrului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5982

Continuare
 
Municipalitatea plantează peste 300 de arbori!
(2 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Viceprimarul Zidaru îi răspunde prefectului Oprescu:

Municipalitatea plantează peste 300 de arbori!

 

 După ce prefectul de Argeş, Mihail Oprescu, s-a luat public de reprezentanţii municipalităţii că taie co­paci în cadrul proiectului urban, limitînd, astfel, zonele verzi, şi că intrarea în Piteşti, în zona Podul Viilor, se face prin tranşee, ieri, viceprimarul municipiului, Laurenţiu Zidaru, a răspuns acestor acuzaţi. Astfel, el a explicat că, în locul arborilor tăiaţi, vor fi plantaţi mult mai mulţi, peste 300, numai în zona Calea Bucureşti, şi că circulaţia de la Podul Viilor n-a fost închisă, pentru că nu a existat o soluţie de deviere a ei.

Comentarii (4) | Vizualizari: 5789

Continuare
 
„Avem partea noastră de vină“
(0 voturi)
Thursday, 12 March 2015

După două zile fără apă, viceprimarul de la Cîmpulung recunoaşte:

„Avem partea noastră de vină“

 

 Viceprimarul Liviu Ţîroiu a susţinut, marţi, prima conferinţă de presă în calitate de înlocuitor al primarului Călin Andrei, care, după cum se ştie, şi-a pierdut mandatul, după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul reabilitării şcolilor. Printre subiectele abordate de vicele Ţîroiu s-a aflat şi avaria de la conducta magistrală din Voineşti, care a lăsat fără apă, două zile, Cîmpulungul şi comunele limitrofe. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5004

Continuare
 
Program prelungit la taxe locale
(0 voturi)
Thursday, 12 March 2015

Program prelungit la taxe locale

 

Conducerea Primăriei Mioveni le reaminteşte contribuabililor că şi în anul 2015 pot beneficia de bonificaţii pentru achitarea integrală şi cu anticipaţie a sumelor datorate, pînă la data de 31 martie 2015, după cum urmează: 10%pentru persoanele fizice şi 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5038

Continuare
 
<< Start < Înapoi 31 32 33 34 35 36 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1055 - 1085 din 1102


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info