Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Se opreşte curentul la Costeşti     *** ️RAR lansează aplicaţia „Istoric vehicul”     *** Porţi deschise la staţia de epurare Mioveni      *** Astăzi este Ziua Mondială a Apei     *** Malul rîului Argeş curăţat de gunoaie     *** Firmă din Lereşti, amendată      *** Nu a ştiut că fratele a sărit de la etaj     *** Percheziţii la afaceriştii din Argeş    *** Ultimul condamnat în doarul sclaviei!    *** Un Ford a răsturnat un Duster    *** Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii!    *** 39 de solicitări pentru SMURD     *** Înşelaţi prin metoda „pomana“     *** Lovit de TIR, a ajuns la spital     *** Expoziţie la Curtea de Argeş      *** Medicamente şi concepte revoluţionare în cardiologie      *** A sosit a doua serie de bilete de tratament!     *** Sfinţii zilei      *** Evenimente 22 martie de-a lungul vremii     *** SALATĂ CU PIEPT DE CURCAN     *** Relaxare şi planuri de viitor!     *** Preliminarii Euro 2020    *** „Vrem puncte la Energeticianul!”    |*** CS Mioveni, lideră la Under 17    *** Tricolorii U19 au pierdut primul meci     *** Piteşteanul Alexandru Crivac a fost titular    *** David Dumitra a devenit campion naţional la karate    *** Siriscevic, menajat    *** Înfrîngere la scor în Cupa României!    *** Piteşteanul Alexandru Crivac a fost titular    *** Derby de tradiţie în Ardeal!   

 Publicitate pdf
Lovit de TIR, a ajuns la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Lovit de TIR, a ajuns la spital


Un accident rutier a avut loc miercuri în comuna Mărăcineni, din vina unui şofer neatent. Un alt şofer a ajuns la spital fiind rănit uşor. Gheorghe C, în vîrstă de 57 de ani, din comuna Dîrmăneşti, se afla la volanul unui TIR mergînd dinspre Mioveni către Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Înşelaţi prin metoda „pomana“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 martie 2019

Aveţi grijă pe cine primiţi în casă!

Înşelaţi prin metoda „pomana“


Escrocii sînt atît de inventivi încît, deseori găsesc cu uşurinţă oameni pe care să îi păcălească. Poliţiştii Secţiei de Poliţie 4, se confruntă cu o metodă care a făcut multe victime în rîndul vîrstnicilor. Denumită generic „pomana“, aceasta permite indivizilor certaţi cu legea să pătrundă în casele oamenilor. Profitînd de neatenţia proprietarilor infractorii fură bani şi bunuri de valoare.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 535

Continuare
 
39 de solicitări pentru SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


39 de solicitări pentru SMURD

Pentru echipajele SMURD ziua de miercuri a fost una extrem de solicitantă, dat fiind numărul mare de pacienţi la care s-a intervenit. Echipajele SMURD au fost chemate la 39 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La patru dintre pacienţi a fost necesară deplasarea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 144

Continuare
 
Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019

Prostie scump plătită

Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii!


Două femei de etnie rromă au reuşit să păcălească o tînără atrăgînd-o să-i ghicească. Au lăsat-o fără bani în buzunar. Dacă ar fi avut bijuterii la ea, tînăra de 20 de ani ar fi rămas şi fără acestea. În loc de bani, ea a primit de la hoaţe un teanc de hîrtii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
Un Ford a răsturnat un Duster Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019

Accident pe strada Depozitelor

Un Ford a răsturnat un Duster


Ieri dimineaţă, în timp ce afară ploua, a avut loc un accident cu două victime pe Depozitelor, în Piteşti. Una dintre maşinile implicate s-a răsturnat. Ambii şoferi au fost răniţi. Poliţiştii au constatat că vinovat este şoferul unui Ford care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 410

Continuare
 
Ultimul condamnat în doarul sclaviei! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Ultimul condamnat în doarul sclaviei!


Vasile Furdui este ultima persoană condamnată în dosarul stăpânilor de sclavi de la Berevoeşti. Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat pe acesta la 9 ani de închisoare pentru trafic de persoane. Bărbatul în vîrstă de 57 de ani a fost încarcerat. Toţi cei 30 de inculpaţi se află în închisoare unde îşi execută pedepsele.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 231

Continuare
 
Percheziţii la afaceriştii din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Percheziţii la afaceriştii din Argeş


Ample descinderi au avut loc ieri dimineaţă, în 19 judeţe din ţară şi în Capitală. Şi cum judeţul nostru nu a lipsit niciodată din sfera infracţională, ar fi fost imposibil ca mascaţii să nu derscindă şli la noi. Astfel, în Argeş au avut loc 5 percheziţii, 3 dintre acestea avînd loc la societăţi comerciale. Suspecţii sînt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare a banilor, într-un dosar intrumentat de poliţiştii din judeţul Giurgiu. O mare parte din bani obţinuţi ilegal au fost trasferaţi la firme din China. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Nu a ştiut că fratele a sărit de la etaj Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 martie 2019

Aflat în acelaşi apartament,

Nu a ştiut că fratele a sărit de la etaj


Nenorocire ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Găvana. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în iarba de lîngă bloc. Descoperirea a fost făcută de un trecător. În urma cercetărilor poliţiştilor, s-a stabilit că bărbatul în vîrstă de 42 de ani, s-a sinucis, aruncîndu-se de la etajul VIII, de la ferestra locuinţei sale. Fratele victimei care se afla în casă, însă habar nu avea de nenorocirea petrecută în familia lui.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 843

Continuare
 
Firmă din Lereşti, amendată Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Firmă din Lereşti, amendată

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ, împreună cu specialişti de la Garda Forestieră din Ploieşti, au verificat punctul de lucru al unui agent economic din comuna Lereşti, urmărindu-se dacă se respectă legislaţia privind regimul silvic. În urma veificărilor efectuate de ei, au fost date două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010. Au fost găsite, neînregistrate în ordine cronologică materiale lemnoase şi s-a constatat existenţa unei diferenţe dintre stocul scriptic şi cel faptic, de aproximativ 10 metri cubi de lemne, fiind luată şi măsura confiscării lemnului, în valoare de 2097,30 lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019

Poliţiştii au organizat „Cupa presei la tir“

Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!


Ieri, zi de foc, la propriu pentru mulţi jurnalişti din Argeş. Reprezentanţii presei au răspuns invitaţiei Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi au participat la „Cupa presei la tir“. Astfel, cei prezenţi s-au dovedit a fi la fel de pricepuţi la trasul cu arma cum sînt şi la scris. Ziariştii au tras la ţintă aceasta fiind prima parte a competiţiei. În cea de a doua parte, jurnaliştii au concurat pe echipe, împotriva unor echipe formate din poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale, ( n.r mascaţii). Rezultatul? Aflaţi din materialul următor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
Escrocul plasat în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019

Cazul: Obţinea credite cu un buletin găsit

Escrocul plasat în arest la domiciliu


Reţinut pentru 24 de ore după ce a obţinut credite în numele altei persoane, un vîlcean a fost plasat de instanţă, în arest la domiciliu. Iulian Constantin T., de 35 de ani, din Rîmnicu Vîlcea a luat împrumuturi în valoare de aproximativ 60.000 lei. Nu este la prima infracţiune de acest gen.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 367

Continuare
 
Spărgătorul, prins la păcănele! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 martie 2019


Spărgătorul, prins la păcănele!


Un tînăr piteştean a fost prins la scurt timp după ce a dat o spargere. Dorel C., de 25 a forţat un geam de la pizzeria Maestro situată peste drum de Prefectura Argeş. Cu banii furaţi s-a dus într-o sală de jocuri, fiind săltat de poliţişti, de la păcănele. Imaginile surpinse de camerele de surpaveghere ale societăţii au fost cele care l-au dat de gol.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 813

Continuare
 
Gabi a pierdut lupta cu boala! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 21 martie 2019


Gabi a pierdut lupta cu boala!


Gabriel Bălăşoiu fost cameraman la Antena 1 a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea de mai bine de un an. Încercările medicilor de a-l salva au fost inutile. Gabi a plecat la cer, marţi seară, să filmeze îngeri. Îşi va veghea familia şi prietenii de acolo de Sus!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1444

Continuare
 
Transport de lemne ilegal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019


Transport de lemne ilegal

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Stîlpeni au prins un tînăr, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Coşeşti, care conducea o autoutilitară în care transporta lemne. Şoferul, nu a putut prezenta acte de provenienţă şi însoţire a lemnului pe care îl transporta. Cu ajutorul unui specialist silvic s-a stabilit că, tînărul transporta o cantitate de 0,7 metri cubi de lemn de foc, de salcîm. Totodată, cu ocazia verificărilor a reieşit că autoutilitara nu avea poliţă RCA valabilă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare totală de 5.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010 şi Legii nr. 132/2017, fiind luate şi măsurile complementare de imobilizare a vehiculului prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare. De asemenea, lemnele au fost confiscate şi predate Ocolului Silvic Codrii Verzi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 martie 2019


Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă


Aseară, un bărbat a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla la ieşirea din cartierul Tudor Vladimirescu, în apropiere ştrand. Acesta a fost atacat în timp ce afla pe stradă, de un individ despre care susţine că nu-l cunoaşte. Agresorul l-a înjunghiat în abdoment. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind preluată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1267

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7953


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info