Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Iarnă grea pentru drumari!      *** După ninsoare, curăţaţi trotuarele!      *** Spitalul Municipal, luat la puricat      *** Proiect pentru fermieri, lansat la UPIT     *** Elevii, premiaţi de SC Apă Canal     *** Adrian Tase, la Congresul Societăţii de Medicină Internă      *** Unirea Basarabiei cu România, omagiată la Piteşti      *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Poliţiştii locali păzesc gunoiul      *** Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii      *** Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar      *** Fată de 15 ani în comă!     *** Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi      *** A trecut cu maşina printr-un gard      *** Pieton accidentat cînd traversa pe trecere     *** Meciuri amicale internaţionale      *** Etapă amînată şi la juniori      *** 6 medalii în prima zi!      *** Turneul play-off, la Oradea!      *** CS Mioveni joacă, FC Argeş stă     *** Etapa de azi, amînată     *** FC Argeş old-boys, la Legenda Lupilor! stă     *** O nouă medalie pentru CS Dacia     

 
Pieton accidentat cînd traversa pe trecere Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

  La Mioveni          

Pieton accidentat cînd traversa pe trecere


Ieri, la Mioveni un pensionar a fost victima unui accident rutier petrecut la una dintre trecerile de pietoni de pe bulevardul Dacia. A fost lovit de un taxi care nu acordase prioritate de trecere. Se pare că pietonul era băut, ceea ce nu elimină însă, vina şoferului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
A trecut cu maşina printr-un gard Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 martie 2018

 La poalele Mateiaşului,

A trecut cu maşina printr-un gard


Accident spectaculos, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, ieri-dimineaţă, în apropierea fabricii Holcim, din comuna Valea Mare Pravăţ! Un autoturism Renault Clio a ajuns într-un şanţ şi a rupt apoi un gard metalic după ce tînăra care se afla la volanul acestuia a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Femeia s-a ales doar cu o sperietură groaznică şi, cu siguranţă, nu va uita prea curînd acest incident.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 396

Continuare
 
Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

Timp de două săptămîni

Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi


Caz incredibil, petrecut la Moşoaia! Un bărbat abia ieşit din puşcărie, şi-a ţinut cei patru copii şi soţia sechestraţi, într-o cameră cu geamuri acoperite cu pături. Timp de două săptămîni, cei cinci au trăit clipe de coşmar. Ieri, totul a ieşit la iveală, după ce fiica cea mare a reuşit să scape păcălindu-şi tatăl că trebuie să meargă la şcoală. Bărbatul a fost reţinut aseară.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1170

Continuare
 
Fată de 15 ani în comă! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

A fost trimisă la Bucureşti

Fată de 15 ani în comă!


O fată în vîrstă de 15 ani, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Vrăneşti, a ajuns, ieri dimineaţă, în comă, la Spitalul de Pediatrie Piteşti. A fost transferată la Bucureşti, existînd suspiciunea că este intoxicată cu medica-mente. După simptome, fata părea că ar fi ingerat barbiturice, ipoteza unei tentative de suicid fiind luată în calcul după ce s-a aflat că, miercuri seară, se certase cu tatăl ei.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1206

Continuare
 
Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Victimă colaterală

Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar


Un bărbat, a fost, ieri, rănit grav, în urma unui accident rutier. Omul a avut ghinionul să se afle pe trotuar, cînd două maşini s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme a sărit bordura lovindu-l pe piteştean. Bărbatul s-a ales cu o fractură la picior.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 443

Continuare
 
Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 martie 2018

La Cupa presei la tir,  

Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii


Ieri, în poligonul de la Budeasa al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, a avut loc Cupa presei la tir. Manifestarea, devenită tradiţie,  face parte dintre cele destinate Zilei Poliţiei Române. Spre deosebire de alţi ani, jurnaliştii nu au mai tras la ţintă, ci au fost angrenaţi într-un exerciţiu demonstrativ de luare de ostatici. Liderii competiţiei au fost: la fete, Manuela Ionaşcu, reporter la Muscel Tv, iar la băieţi, Cristi Matei, de la Radio România Actualităţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 
Poliţiştii locali păzesc gunoiul Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Ca să nu fie furat,

Poliţiştii locali păzesc gunoiul


De ceva vreme, echipaje ale Poliţiei Locale Piteşti au, printre alte responsabilităţi, şi supravegherea ghenelor de gunoi amplasate în anumite zone ale oraşului. Măsura este, ni se spune, una tempo­rară, pînă cînd vor fi amplasate camere de supraveghere. Motivele pentru care s-a recurs la acest lucru sînt furtul deşeurilor reci­clabile din tomberoane şi faptul că, în anumite zone rezidenţiale, proprietarii vilelor nu au încheiat contracte cu firmele de salubri­zare şi obişnuiesc să arunce gunoiul la ghenele alocate asociaţiilor de proprietari. De reţinut este faptul că Primăria Piteşti poate fi sancţionată dacă nu atinge norma de materiale reciclabile impusă de Uniunea Europeană, fiind penalizată, pentru fiecare tonă de gunoi, din banii cetăţenilor.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 656

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Accident pe A1

Membri unui echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  au intervenit pe A1, km 105, la un accident rutier produs  între un autoturism şi o cisternă, fără încărcătură. În urma accidentului au rezultat două victime: un bărbat de 23 de ani, cu scurgeri nazale de sînge şi dureri la cap, ulterior fiind transportat la spital. Cealaltă victimă, un bărbat de 36 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 martie 2018


Se vorbeşte, se citeşte...

Un parastas pentru asprete

Aspretele, specia de peşte care ar fi supravieţuit pe Vîlsan 65 de milioane de ani, a dat multă vreme de mîncare presei, fie că exista în realitate, fie că era doar un fel de nălucă subacvatică. Prin anii 2000, multe ONG-uri se luptau şi se agitau pe acest subiect. De la un timp, e tăcere. Am întrebat pe cineva care milita, într-un astfel de ONG, dacă vestitul peşte mai trăieşte. Şi ni s-a recunoscut că nu. Cum aşa? De cînd? N-am ştiut şi noi, să-i fi ţinut lumînarea la căpătîi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
Judecătoarea, trecută pe dializă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 martie 2018


Judecătoarea, trecută pe dializă


De duminică, de cînd a ajuns la spital în comă, după ce a încercat să se sinucidă, starea judecătoarei este neschimbată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1543

Continuare
 
„Infracţiunile, în scădere în 2017 faţă de 2016!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 martie 2018

Comisarul şef Cristian Mihalcea, comandantul Poliţiei Mioveni:

„Infracţiunile, în scădere în 2017 faţă de 2016!“


Ziua Poliţiei este una specială şi pentru lucrătorii din sistem din Mioveni. Comandantul Poliţiei oraşului constructorului auto, comisar şef Cristian Mihalcea, a transmis un mesaj colegilor din oraş, judeţ şi ţară, dar, totodată, ne-a vorbit şi despre cîteva din reperele anului trecut, dar şi de la începutul acestui an, cazuri care au ieşit în evidenţă în localitate. Tot de la comandant am aflat că infracţiunile în Mioveni au fost în scădere în 2017 faţă de 2016.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 555

Continuare
 
Din spital dus în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 martie 2018

Cazul Bărbatul înjunghiat în inimă, în stare gravă

Din spital dus în arest


După aproximativ două săptămîni, în care a stat internat în spital, cu escortă lîngă pat, agreso-rul de la Călineşti a fost dus direct în arest. Ionuţ Caran, de 47 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat concubina în gît şi în spate, pe data de 8 mar-tie. După ce a tăiat-o pe femeie, şi-a înfipt cuţitul în piept, avînd nevoie de o intervenţie chirurgicală, după ce îşi atinsese un ventricul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1224

Continuare
 
Carambol pe DN 65 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 martie 2018


Carambol pe DN 65


Vremea şi neatenţia la volan au dus, ieri, la producerea unui carambol pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului. Au fost implicate patru autoturisme, fiind rănite trei perosane. Victimele sînt mamă, tată şi fiică, toate provenind din aceeaşi maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 938

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A ajuns cu maşina-n şanţ

Ieri, Ilie S., de 60 de ani, din Costeşti, se afla la volanul unei Dacia Super Nova. Bărbatul se îndrepta către Costeşti. În apropiere de Podul Broşteni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, afară ningea, iar asfaltul era alunecos, şi, din acest motiv, a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit şoseaua şi a ajuns în şanţ. În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit uşor.

M.Sandu


   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 545

Continuare
 
TIR în şanţ la Mărăcineni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 martie 2018


TIR în şanţ la Mărăcineni


Ieri dimineaţă, la Mărăcineni, un TIR a ajuns în şanţ din cauza neatenţiei unui şofer polonez. Bărbatul a încercat să evite impactul cu un alt TIR şi a tras de volan. Afară ninsese, iar carosabilul era îngheţat, de aceea maşina cu o încărcătură de peste 20 de tone a derapat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 981

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 6169
embedgooglemap.net
 
 

 

COD PORTOCALIU şi GALBEN de ninsori și ger


Potrivit meteorologilor, o avertizare cod galben de ger, ninsori şi polei, care vizează, 17 judeţe, a intrat în vigoare de ieri, de la ora 15.00. De ieri de la ora 23.00, 14 judeţe vor fi sub cod portocaliu, urmând a se înregistra ninsori abundente şi viscol. Unităţile de învăţământ vor fi închise astăzi în Bucureşti şi în opt judeţe - Dolj, Teleorman, Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Olt, Giurgiu şi Prahova. Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter