Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Ambulanţa a provocat accident


Accident provocat ieri, la intresec­ţia de pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, de o ambu­lan­ţă. Şoferul echipa­jului medical nu a res­pectat semnifica­ţia indicatorului „cedează trecerea“ şi a lovit două ma­şini.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 54

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


L-a primit de milă şi el s-a răzbunat


Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comu­na Drăganu a ajuns în arestul IPJ Argeş după ce şi-a lovit soţia şi fiica. Cele două au obţinut în instanţă un ordin de protecţie împo­triva bărbatului. Acesta nu avea voie să se a­propie la mai puţin de 50 de metri de ele sau de casă. Cum nu avea unde să se ducă, cele două femei l-au primit din milă în casă. În loc să aprecieze, bărbatul s-a răzbunat şi le-a bă­tut din nou!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 62

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!

Femeia l-a iertat!


Un caz de violenţă domestică, petrecut la Mioveni îi pune pe poliţişti în imposibilitatea de a lua o măsură. Săptămâna trecută, o femeie a sesizat Poliţia şi s-a plâns că este agresată de soţ. La scurt timp ea s-a răzgândit şi a retras plângerea. A fost bătută din nou! Bărbatul a ajuns în arest, însă soţia l-a iertat!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 73

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair


Zeci de percheziţii au fost organizate ieri, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimina­lităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti. Cele mai multe dintre descinderi au avut loc în Piteşti. Acţiunea a fost demarată pentru destructurarea unei gru­pări care făcea contrabandă cu ţigări. Indivizii vindeau ţigări netimbrate în Piaţa Ceair.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 105

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Patron de local, condamnat


A condus băut, a refuzat să fie testat şi a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o altă pistă, venind cu martori falşi. Este pe scurt, povestea omului de afaceri Daniel Otobîcu, con­damnat recent de Judecătoria Piteşti. A­cesta a primit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni, în­chisoare cu suspendare. Are obligaţia să exe­cute şi zile de muncă în folosul comunităţii şi i s-a iterzis dreptul de a mai conduce orice tip de autovehicul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 68

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


De două ori în arest, într-o zi!


Performanţă greu de egalat pentru un patron arge­şean. Constantin S., de 54 de ani, din comuna Bas­cov, a ajuns de două ori în arest, în aceeaşi zi. Băr­batul tocmai ieşise pe poarta Inspectoratului Judeţean de Po­liţie Argeş când a fost luat din nou, la audieri şi a fost emisă a doua ordonanţă de reţinere pe numele său. De această dată, este acuzat de loviri şi alte violenţe.                                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019

La Curtea de Argeş

Restaurant distrus de incendiu


Incendiu devastator ieri, la un local situat pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Ar­geş. Old House Pub a fost dis­trus de flăcări, în ciuda inter­ven­ţiei pompierilor. Militarii au reuşit să limiteze extinderea flăcărilor la o clădire situată la mică distanţă care avea acope­riş din şiţă. Incendiul a fost pro­vocat de un scurt cirucit care a avut loc la o hotă din bucătărie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 iulie 2019


Şoferiţa nu a cedat trecerea

Ieri, la Albota, Dorin B., de 63 de ani, din comuana Albota a provocat un accident rutier pe Dn 65. Acesta se afla la volanul unui Ford, pe strada Morlovani. A ieşit în DN 65 fără să cedeze trecerea şi a lovit un Audi condus regulamentar de Cosmin F., de 32 de ani, din Craiova, care se îndrepta dinspre Piteşti către Slatina. În urma impactului Fordul a fost distrus complet în partea din faţă. A fost rănită şoferiţa, care a suferit un traumatism cranio cerebral şi o contuzie de coapsă. De asemenea, au ajuns la spital două fetiţe minore, ambele în vârstă de 8 ani, pasagere în Audi şi şi Loredana F., de 30 de ani, din Albota. cele patru victime au fost transportate la spital, copilele la Spitalul de Pediatrie Piteşti iar femeile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 49

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 iulie 2019


Nu s-a asigurat şi a lovit maşina


Accident petrecut ieri după-amia­ză, în cen­trul Piteş­tiului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 495

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 iulie 2019


Incendiu de garsonieră de la tabloul electric


La numai o zi după ce au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu în cartierul piteştean Găvana, pompierii s-au confruntat şi ieri cu un alt incendiu de locuinţă în acelaşi cartier. De această dată, ardea o locuinţă situată la etajul II. Focul a cuprins o debara.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 iulie 2019

Curtea de Apel Piteşti mai pierde un magistrat

Judecătoarea Dumitrache se pensionează


A doua cerere de pensionare din acest an, înaintat de un magistrat al Curţii de Apel Piteşti a fost admisă de Consiliul Superior al Magistraturii urmând ca o cunoscută judecătoare să părăsească sistemul. Este vorba de judecătoarea Jeana Dumitrache, de la Secţia I Civilă . Urmează ca preşedintele Klauss Iohannis să semneze decretul 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 iulie 2019


Afacerist arestat pentru evaziune fiscală


Un om, de afaceri din Argeş a ajuns în arestul Inspectora­tului Judeţean de Poliţie Argeş, fiind acuzat de evaziune fiscală. Constantin S. de 54 de ani, din co­muna Bascov este patronul unei ferme de porci. El este suspectat că nu ar fi înregistrat în evidenţe contabile trazacţiile cu animale pe care le efectua. În plus, omul de afaceri nu s-a prezentat la audieri când a fost chemat, sustrăgându-se cercetărilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1305

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 iulie 2019


Pensionarul vitezoman

Când întâlneşti un puşti teribilist care calcă acceleraţia maşinii fără să contientizeze pericolul pe care îl reprezintă în trafic, mai e ceva, dar când ai în faţă un bărbat, trecut de prima tinereşte pe care îl aşteaptă nepoţii acasă, care goneşte cu maşina de parcă ar fi la curse, te întrebi dacă nu cumva doreşte să se sinucidă. Un pensionar din Curtea de Argeş se încadrează perfect în categoria din urmă!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 iulie 2019


Tatăl în mormânt, fiul la mila oamenilor


Un copil în vârsată de 11 ani, a ajuns să trăiască din mila oamenilor după ce tatăl lui a fost omorât la Piteşti, de un coleg de serviciu. Crima a avut loc în septembrie 2017 în hotelul Alcadibo. Între Daniel Pădure, în vârstă de 20 de ani, din Târgu Jiu, agresorul şi Florin Marian Dat, de 43 de ani, din comuna Jupâneşti, tatăl copilului, ambii salariaţi la firma de cablaje „Leoni” din Bascov a avut loc un conflict. Tânărul l-a lovit pe bărbat, acesta din urmă decedând în urma agresiunii. Băiatul celui ucis, este crescut de bunică şi a trăit dramă după dramă. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1262

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 iulie 2019


Pasagera a spart geamul autobuzului cu capul


Accident neobişnuit ieri dimienaţă, înr-un autobuz Publitrans. După ce şoferul a frânat brusc, o femeie, pasageră în mijlocul de transport în comun, a ajuns la spital. Ea era rănită după ce a lovit cu capul geamul, spărgându-l.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 952

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 iulie 2019


Apartament distrus de fierul de călcat


Panică într-un bloc din cartierul piteştean Găvana ieri după-amiază. Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul III. Locatarii se temeau ca flăcările să nu se extindă la locuinţele învecinate. Ca să intre să stingă flăcările, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului. Din fericire nu au existat victime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8520


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info