Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ A căzut de pe schelă de la etajul V     Fapt divers *** ️ S-a rătăcit cu BMW-ul pe un drum forestier     Fapt divers *** ️Anchetă la Jandarmeria Argeş     Social *** ️34 de persoane munceau la negru     Sport *** ️ Cei mai iubiţi dintre români vor pierde alegerile     Sport *** ️ Doi piteşteni, calificaţi la FOTE!     Social *** ️ Reglementări privind ucenicia la locul de muncă     Fapt divers *** ️ Carambol cu şapte maşini la Bascov     Fapt divers *** ️ A lovit un motociclist cînd intra în peco     Social *** ️ Moment festiv de Ziua Piteştiului    
 Publicitate pdf
Carambol cu şapte maşini la Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019


Carambol cu şapte maşini la Bascov


Ieri după-amiază, în timp ce afară ploua torenţial, un carambol a avut loc la Bascov, pe strada Serelor. Şapte maşini au fost implicate.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
Anchetă la Jandarmeria Argeş Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 21 mai 2019

Parchetul Militar a demarat

Anchetă la Jandarmeria Argeş


Procurorii militari au deschis o anchetă pentru a verifica dacă în intervenţia jandarmilor de la Topoloveni, împotriva protestarilor faţă de venirea liderului PSD Liviu Dragnea, s-a respectat legea. Ancheta se desfăşoră in rem    (n.r pe faptă). Vineri mai mulţi manifestaţi au fost urcaţi în dubele jandarmilor fiind duşi la sediul Poliţiei Topoloveni pentru a fi identificaţi. Aceştia protestau la venirea lui Liviu Dragnea în judeţul Argeş, afişînd bannere. Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş susţine că nu are nimic de ascuns şi va fi la dispoziţia procurorilor dacă i se va cere.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 552

Continuare
 
S-a rătăcit cu BMW-ul pe un drum forestier Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 21 mai 2019

 Femeie cu doi copii

S-a rătăcit cu BMW-ul pe un drum forestier


O femeie în vîrstă de 50 de ani, a vrut să facă o drumeţie, în zona de munte din comuna Brăduleţ. Convinsă că maşina ei puternică, un BMW, va putea să străbată drumul anevoios fără probleme, s-a aventurat luînd cu ea în maşină şi doi copii. Plimbarea a sfîrşit prost! S-a rătăcit şi a rămas cu bolidul blocat pe un drum forestier, fiind căutată de pompieri mai bine de cinci ore.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 673

Continuare
 
A căzut de pe schelă de la etajul V Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019

Accident de muncă mortal

A căzut de pe schelă de la etajul V


Accident de muncă petrecut ieri, pe un şantier din Piteşti. Un muncitor care desfăcea confrajul de pe un stîlp a căzut în gol de la etajul V. Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti în stop cardio-respirator. Era angajat ca dulgher la o societate de construcţii care ridica un bloc pe strada Fraţii Goleşti. Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a descoperit nereguli în timpul anchetei demarate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 743

Continuare
 
Nu avea permis de conducere Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 21 mai 2019


Nu avea permis de conducere

Poliţiştii din Oraşul Cîmpulung l-au prins pe Timotei B., în vîrstă de 19 ani, din Valea Mare Pravăţ, care mergea cu maşina prin localitate fără a avea permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi acum urmează să suporte consecinţele faptei sale. Vă reamintim că, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu, la cinci ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 276

Continuare
 
A lovit un motociclist cînd intra în peco Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


A lovit un motociclist cînd intra în peco


Un şofer care nu a acordat prioritate de trecere, este răspunzător de rănirea unui motociclist. Accidentul s-a petrecut ieri, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aproape de ieşirea din Piteşti către Bascov. Şoferul voia să intre într-o benzinărie.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 428

Continuare
 
Şase maşini incendiate din răzbunare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

La Curtea de Argeş,

Şase maşini incendiate din răzbunare!


Răzbunare în stil mafiot, la Curtea de Argeş, în noaptea de vineri spre sîmbătă! Poliţiştii se află în căutarea unor indivizi care au incendiat şase maşini aflate în parcarea unui bloc. Două dintre autovehiculele distruse, îi aparţineau unui afacerist din localitate. Se bănuieşte să focul a fost pus de unul dintre foştii angajaţi ai acestuia, nemulţumit de felul cum a fost plătit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

Telenovelă sfîrşită la spital

Iubitul părăsit i-a bătut pe îndrăgostiţi


Patru bărbaţi au ajuns în arest în seara de vineri spre sîmbătă, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare. Totul ca rezultat al unei poveşti de dragoste, sfîrşită în mod neplăcut! O fată de 18 ani era mărul discordiei! Fostul iubit a întîl­nit-o pe stradă în timp ce mergea de mînă cu noul ei parter. Furios i-a băut pe amîndoi, fiind ajutat de verii şi unchiul său.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 756

Continuare
 
Elevi prinşi cu marijuana Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 mai 2019

La Zilele Piteştiului

Elevi prinşi cu marijuana


În timp ce cu prilejul Zilelor Piteştiului în Piaţa Primăriei se desfăşura un spectacol susţinut de Lidia Buble şi Holograf, jandarmii au prins

4 adolescenţi care aveau asupra lor un pachet de ţigări, ce conţinea resturi vegetale uscate cu aspect de marijuana. Elevii în vîrstă de 17 ani, au fost predaţi poliţiştilor Antodrog, din cadrul Brigăzii de Combaterea a Crimei Organizate Piteşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 696

Continuare
 
Şoferul beat s-a urcat pe scuar Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019

După ce s-a certat cu soţia

Şoferul beat s-a urcat pe scuar


În timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, un şofer a pierdut controlul maşinii. A urcat cu autovehi­culul pe scuarul care despărţea cele două sensuri. Conducătorul auto nu a păţit nimic, însă poliţiştii au constatat că era beat criţă. Cel de la volan s-a ales cu dosar penal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
23 de şoferi au rămas pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 mai 2019


23 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 431 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 110.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 260

Continuare
 
Poţi deveni ofiţer sau agent de penitenciare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019

Se derulează o campanie în licee

Poţi deveni ofiţer sau agent de penitenciare


Tinerii care doresc să devină ofieri sau a­gen­ţi de penitenciare se pot înscrie la una din­tre unităţile de învăţă­mînt care pregătesc astfel de cadre. Peni­tenciarul Mioveni şi Penitenciarul Spital Mioveni face cunoscu­tă oferta educaţională pentru elevii din jude­ţele Argeş şi Vîlcea ca­re doresc să se îns­crie la concurs.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 649

Continuare
 
Reţinut pentru o alcoolemie de peste 2,50 la mie Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019


Reţinut pentru o alcoolemie de peste 2,50 la mie 


Beat la volan şi fără permis, aşa a fost prins un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din comuna Mozăceni, luna trecută. Bărbatul a fost testat cu etilotestul iar oamenii legii şi-au dat seama că omul nu băuse doar un păhărel şi mai degrabă toată sticla. Poliţiştii au primit rezultaul alcoolemie şi au dispus reţinerea lui, joi, pentru 24 de ore după ce s-a contatat că avusese o alcoolemie de peste 2,50 la mie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 489

Continuare
 
Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul drumului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019

La Mărăcineni

Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul drumului


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Un şofer grăbit a făcut o manevră riscantă, întorcînd în mijlocul dru­mului. A lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma coli­ziunii, o femeie a fost rănită şi a ajuns la spital. După impact, trafi­cul în zonă a fost paralizat. Asta, cu atît mai mult cu cît în intersecţia cu pricina se efec­tuează şi lucrări de reamenajare a sensului giratoriu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
Raiul beţivilor pe A1! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019

Tone de bere pe şosea

Raiul beţivilor pe A1!


Un accident petrecut ieri dimineaţă pe A1 i-a făcut să pălească de invidie pe iubitorii de bere. Raiul beţivilor s-a mutat pentru cîteva ore, pe A1. Şoferul unui tir încărcat cu cutii, sticle şi bidoane de bere a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu glisiera. Toată marfa s-a împrăştiat pe şosea. Au curs rîuri de bere, irosindu-se, spre dezamăgirea şoferilor care treceau prin zonă şi se uitau cu părere de rău la recipientele împrăştiate pe şosea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 633

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 8233


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info