Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019


Viteza a dus Loganul în şanţ


Viteza combinată cu neatenţia, au fost motivele producerii unui eveniment rutier soldat ieri, doar cu pagube materiale. Şoferul unui Logan nu a adaptat viteza pe DN 7, într-o zonă în care se efectuează lucrări şi a ajuns cu maşina în şanţ. Asta după ce a acroşat şi un autoturism.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 15 August 2019

La Muşăteşti,

Şoferul obosit a ajuns pe contrasens


Ieri dimineaţă, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comu­na Corbeni, a provo­cat un acci­dent în comuna Muşăteşti, la intersecţia cu dru­mul care ducea că­tre Curtea de Argeş. Deşi iniţial s-a anun­ţat că ar fi vorba de două victi­me, din fe­ricire a ajuns la spi­tal o singură per­osa­nă. Este vorba de şo­ferul vinovat care, a­ces­ta suferind leziuni uşoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 355

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019

A avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor argeşeni

Turist polonez căzut pe munte


Marţi, un turist polonez rănit, în Munţii Fărăgaş, a fost preluat de salvamon­tişti, fiind predat unui echipaj SMURD. Bărbatul avea o fractură la un braţ şi răni la un picior, după ce a căzut. Făcea parte dintr-un grup care urma un traseu în apropiere de Cota 2000.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019


Poliţistul împuşcat a murit


La aproximativ două săptămâni de la data la care a fost împuşcat, poliţistul din comuna Muşăteşti a murit. Acesta şi-a dat ultima sufla­re pe patrul spitalului, la Floreasca.  Nicolae Cătălin R., de 28 de ani, era agent la Secţia 1 Poliţie Bucureşti şi a fost rănit, se pare, în tim­pul unei partide de vânătoare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 800

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019


Hoaţă capturată din autobuz

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Argeş se afla în patrulare pe strada Negru Vodă, din Piteşti. Oamenii legii au fost sesizaţi că unui bărbat aflat într-un autobuz pe traseul Centru- Bascov i-au fost furaţi banii. Echipajul a oprit autobuzul şi în urma verificărilor au stabilit că Maria B., de 22 de ani, din comuna Băiculeşti, o tânără de etnie rromă era cea care l-a buzunărit. Întreaga sumă i-a fost înapoiată păgubaşului, un pensionar în vârstă de 74 de ani, din comuna Hârtieşti. Persoana depistată a fost predată Secţiei 1 Piteşti, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele Mariei B. a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
(3 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

S-au afişat rezultatele la examenul de admitere 2019

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie


Dacă în anii prece­denţi argeşenii a­veau rezul­ta­te bune la admiterea la Academia de Poliţie „Alex­andru Ioan Cuza“, anul acesta, doar 6 tineri din judeţul nostru au pro­mo­vat exa­menul. din totalul de  peste 2700 de candidaţi din întreaga ţară.  

Comentarii (7) | Vizualizari: 1381

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

Fura ce apuca din boxe şi garaje

A dat 4 spargeri în două luni!


Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Bradu a ajuns în arestul IPJ Argeş, ieri după-amiază, sub acuzaţia de furt calificat. Este bănuit că în două luni a comis patru spargeri la boxe şi garaje din cartierul piteştean Găavana. Prejudiciul a fost evaluat la 7.000 de lei. Bărbatul a mai fost cercetat şi în alte dosare de furt, fiind cunoscut de oamenii legii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 513

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

Turiştii erau epuizaţi  

Familie salvată din Piatra Craiului


Luni seară, un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutorul salvamontiştilor şi jandarmilor argeşeni. Omul era împreună cu soţia şi copilul în vârstă de 13 ani. Fiind epuizaţi, nu puteau con­tinua drumul, aflându-se pe un traseu din Munţii Pia­tra Craiului. Se înnopta şi riscau să cadă pradă animalelor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019


A întors în drum şi l-a lovit TIR-ul


Accident soldat cu rănirea a două persoane, petrecut ieri dimineaţă pe DN 7, în Valea Ursului. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce angajatul unei firme de pază şi protecţie, aflat la volanul maşinii de serviciu a întors în mijlocul drumului. Autoturismul a fost izbit de un TIR care mergea în aceeaşi direc­ţie. A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 498

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019


Punct de prim ajutor la Câmpulung

Întrucât în CâmpulunPg se înregistrează temperaturi foarte ridicate (+33 ˚C) şi un indice de confort termic ce depăşeşte 80 ITU, primăria municipiului Câmpulung, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a deschis un punct de prima ajutor în primărie la subsol. Punctul de prima ajutor înfiinţat funcţionează de la ora 09.00 până la ora 17.30, astfel încât cetăţenii din tot oraşul să poată primi, în caz de nevoie, chiar şi unele servicii medicale primare. De asemenea, prin acest punct câmpulungenii vor beneficia de apă plată şi apă minerală, deoarece din cauza caniculei gradul de deshidratare este cât se poate de ridicat, ceea ce poate duce la reale probleme de sănătate, mai ales persoanelor în vârstă sau cu tulburări cardiace.   
 Bogdan Radu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 176

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

S-a emis mandat euroepan pe numele său

Acuzat în Spania de infracţiuni informatice


Curtea de Apel Piteşti a respins cererea înaintată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti privind arestarea pre­ven­tivă, în baza unui mandat european, a lui Constantin Cătălin Spiridon. Bărbatul a stat o noapte în arestul IPJ Argeş, fiind plasat sub control judiciar. Nu a scăpat definitiv, pe data de 20 august urmând să se rejudece cererea. Este acuzat de comiterea de infracţiuni infor­matice, în Spania.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019


Poliţiştii i-au înapoiat banii


Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Albeştii de Argeş au făcut un om fericit! Oamenii legii au găsit o borsetă cu acte şi bani, pe care un turist din Târgu Mureş o uitase pe masa unei terase din comuna Albeştii de Argeş. Omul îşi luase gândul de la bunurile sale când a fost sunat de oamenii legii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 379

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

Accident la Piscani

O şoferiţă gravidă, rănită


Un accident rutier soldat cu rănirea a două femei a avut loc ieri, la Piscani. Potrivit cercetărilor efec­tuate de poliţişti, vinovată de producerea coliziunii este o şoferiţă gravidă. Aceasta nu a păstrat distanţa regula­mentară faţă de maşina care rula în faţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

Poliţişti, jandarmi şi salvamontişti alertaţi de dispariţia unui turist!

El se plimba şi echipele îl căutau


Un bucureştean le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Muscel, dar şi jandarmilor din cadrul Postului Mon­tan, şi salvamon­tiş­tilor. Echipe mixte au plecat în căutarea bărbatului de 70 de ani care se afla îm­preună cu un grup de turişti la Voina. Bărba­tul a fost găsit a doua zi în Câmpulung. Era ne­vătămat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

Simbolul clubului FC Argeş s-a stins din viaţă la 80 de ani

A murit Florin Halagian!


O veste cumplită a zguduit ieri fotbalul argeşean şi nu nu numai. Florin Halagian, antrenorul cu care FC Argeş a câştigat cele două titluri de campioană a României s-a stins din viaţă ieri la vârsta de 80 de ani.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

Şoferi aveţi grijă, cresc amenzile!

Guvernul a modificat Codul Rutier


Ieri, în şedinţa de Guvern, a fost adoptat un proiect de lege ce vizează modificări importante la Codul Rutier. După adoptarea propunerii legislative, şoferii vor plăti amenzi mai mari pentru folosirea tele­fonului în timpul mer­sului. De asemenea va fi reţinut permisul de conducere dacă cel de la volan a co­mis şi o altă contravenţie în acelaşi timp.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 520

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 8648


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info