Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Amenzi drastice pentru şoferi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Amenzi drastice pentru şoferi

Poţi plăti 10.000 lei dacă parchezi pe locurile amenajate pentru handicapaţi


Persoanele care parchează autovehiculul pe locurile amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi ar putea primi amenzi de 5 ori mai mari decît în prezent, iar maşina le-ar putea fi ridicată. Aceste măsuri se regăsesc într-o propunere legislativă iniţiată de 28 de parlamentari din PSD, PNL, USR, UDMR, ALDE, PMP, minorităţi şi neafiliaţi. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 134

Continuare
 
Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

La Cîmpulung,

Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”


Anul acesta, la început de toamnă, în 15 judeţe din România au fost semnalate peste 2.700 de cazuri de copii cu păduchi în unităţile de învăţămînt, de la preşcolari pînă la elevii de liceu. Mai grav, acestea sînt doar cazurile descoperite de cadrele medicale detaşate în unităţile şcolare, dar există un număr cel puţin dublu al celor nedeclaraţi, aceştia fiind membri ai familiei sau copii ţinuţi acasă. La mijlocul acestei săptămîni, ni s-a semnalat faptul că şi la o grădiniţă din Cîmpulung sînt cazuri de pediculoză. Vorbim despre Grădiniţa cu program prelungit „Sfînta Maria”, din cartierul Vişoi, unde mai mulţi copii au fost găsiţi cu păduchi, iar instituţia de învăţămînt a fost declarată infestată.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 150

Continuare
 
Înlocuiţi carnea cu fasole Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

În timpul Postului Crăciunului,

Înlocuiţi carnea cu fasole


A început Postul Crăciunului şi timp de 40 de zile creştinii renunţă la carne, lapte, ouă. Care sunt semnificaţiile postului, cînd sunt dezlegările la peşte, ulei şi vin, cînd se ţine post negru şi cu ce puteţi înlocui carnea în aceste zile? Iată mai jos informaţiile de care aveţi nevoie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 101

Continuare
 
Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018


Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi


O poveste de dragoste dintre doi tineri din cătunul de rudari Valea Măcelarului, comuna Bughea de Jos, s-a încheiat, în iulie 2016, la spital, după un scandal de pomină.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 93

Continuare
 
S-a oprit cu maşina într-un pod Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Tînăr vitezoman

S-a oprit cu maşina într-un pod


Viteza este cauza producerii unui accident care a avut loc joi, seară pe DN 7, în comuna Călineşti. Un tînăr în vîrstă de 20 de ani a ajuns la spital fiind rănit. Maşina a fost distrusă aproape complet. Din fericire, şoferul teribilist a scăpat doar cu răni uşoare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 125

Continuare
 
Beat turtă, a căzut în canal Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

La Valea Ursului,

Beat turtă, a căzut în canal 


Operaţiune de salvare inedită, pentru pompierii argeşeni, joi seară. Militarii au fost chemaţi să intervină la Valea Ursului, acolo unde un bărbat căzuse într-un canal adînc de patru metri. Victima a scăpat, ca prin minune fără leziuni grave. Omul era atît de beat încît nu era de mirare că a ajuns în canal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 127

Continuare
 
Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Aflaţi la vînătoare cu ogarii

Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit


Doi braconieri sînt căutaţi de oamenii legii după ce au vînat iepuri cu ogari, deşi nu aveau acest drept. Aceştia au fugit, pierzîndu-se în noapte. Au abandonat la faţa locului maşina, proiectoarele folosite şi prada. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 181

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la ghenele de gunoi

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Piteşti a fost trimisă joi, pe strada Ion Minulescu ca să stingă un incendiu care a izbucnit la o ghenă de gunoi. Au ars aproximativ 50 de kilograme de hîrtie şi carton, totul pornind de la o ţigare şi fumatul în locuri nepermise. Tot în cursul zilei de joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă a fost solicitat, pe bulevardul I.C. Brătianu pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit tot la o ghenă de gunoi. Aici, au ars aproximativ 20 de kilograme de hîrtie şi carton, de data aceasta focul fiind pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 93

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Judecătorul Dumitrescu, înmormîntat sîmbătă

Ieri, a fost ridicat de la spitalul din Bucureşti, sicriul cu trupul neînsufleţit al judecătorului Marius Dumitrescu, de la Tribunalul Argeş. Acesta a fost depus la capela Bisericii Mavrodolu. La puţin timp, o mulţime de cunoscuţi şi colegi, au ţinut să-i aducă un ultim omagiu şi au aprins o lumînare la catafalcul judecătorului mort la 59 de ani. Marius Dumitrescu a murit marţi seară, în urma unor complicaţii apărute după ce fusese operat pe cord. Va fi înmormîntat sîmbătă, la Cimitirul Sfîntul Gheorghe.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
Primarul s-a ales cu camionul confiscat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Anchetă pentru un transport ilegal de lemne

Primarul s-a ales cu camionul confiscat


Anchetatorii încearcă să descurce iţele unui dosar în care ar fi sunt implicaţi mai mulţi funcţionari. Totul a pornit de la un control de rutină în timpul căruia un consilier local din Miceşti a fost prins conducînd un camion cu lemne pentru care nu avea nici documente de transport, nici de provenienţă. Autovehiculul care îi aparţine familiei primarului Ion Voicu, din comuna Miceşti, a fost ridicat în vedera confiscării.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1054

Continuare
 
Scandaluri sfîrşite la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018


Scandaluri sfîrşite la spital


Două cîmpulungence au ajuns la spital după ce au fost victimele unor agresiuni. Prima, o femeie în vîrstă de 80 de ani a fost bătută de propria-i fiică după cum a povestit. Cea de a doua, o femeie în vîrstă de 35 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost lovită crunt de concubin. Bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 256

Continuare
 
Consumator de droguri, condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018

Aviz amatorilor!

Consumator de droguri, condamnat


Instanţa a dat o decizie în cazul unui tînăr, din judeţul Vrancea trimis în judecată pentru deţinere de droguri în vederea consumului. Acesta a fost prins în cadrul unei acţiuni a Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, ulterior dovedindu-se că nu făcea trafic, ci cumpăra doar pentru a consuma. Ionuţ Adrian G. a fost condamnat la 3 luni închisoare, cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

După ce a trăit 4 ani într-un scaun cu rotile, în urma unui accident de camion,

A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi


Tamara Raab, singura femeie din Germania care conducea un TIR de 40 de tone, cutreierînd Europa în lung şi-n lat şi dedicîndu-şi o parte din timpul său pentru a veni în ajutorul cîinilor abandonaţi din România, inclusiv a celor de la Cîmpulung, s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Ea suferise un accident de camion în urmă cu patru ani şi de-atunci viaţa ei s-a transformat într-un coşmar. A trăit paralizată într-un scaun cu rotile, pînă duminică, 11 noiembrie, cînd organismul său a cedat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Camera Deputaţilor a adoptat legea

Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!


Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind executarea pedepselor privative de libertate, care introduce detenţia la domiciliu pentru cei cu pedepse de pînă la un an. Faţă de forma Senatului, PSD a eliminat posibilitatea ca această prevedere să se aplice şi pedepselor de pînă la 10 ani în cazul femeilor însărcinate şi celor care au minori în întreţinere. Astfel, în această formă, detenţia la domiciliu se va aplica persoanelor condamnate la închisoare de pînă la un an, cu excepţia persoanelor condamnate pentru fapte comise cu violenţă, dar şi persoanelor condamnate care mai au de executat 18 luni pînă la      împlinirea fracţiei minime obligatorii pentru liberarea condiţionată din pedeapsa iniţială a închisorii mai mare de un an.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
În arest după ce a spart o casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Este recidivist tot pentru furturi

În arest după ce a spart o casă


După mai bine de jumătate de an de la comiterea faptei, un bărbat din comuna Izvoru a ajuns în arest. Este acuzat că a spart o casă, din care a furat mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2.000 de lei. Au fost recuperate doar jumătate din bunuri. Ieri, individul a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de arestare preventivă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info