Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii     *** Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!     *** Detenţia la domiciliu, neconstituţională!     *** Delict pe insula Caprelor!     *** „O creatură delicată” şi „Scurtcircuit”, la Cinema Bucureşti     *** Academicianul Gheorghe Păun vorbeşte despre globalizare     *** Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş      *** Afacerile din comerţ, în creştere     *** Spionaţi de adversari     *** Culisele meciului FC Argeş - U Cluj     *** La doar 1 punct de podium!     *** „Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“     *** „N-am găsit soluţii să desfacem apărarea“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Am crezut în echipă, de la început!“     *** Unirea Bascov, pe locul 4     *** Codin şi Preda au adus primul punct al lui Bradu     *** 24 de goluri, 7 penaltiuri, o eliminare    

 
Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Dacă îl recunoaşteţi sunaţi la Poliţie

Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii


Căutat de poliţie după ce a intrat în sediul unui ONG de unde a furat portofelul cu acte şi bani al terapeutei. Hoţul a fost surprins de imaginile de surpaveghere, acestea fiind făcute publice. Cine îl recunoaşte pe individ este rugat să sune la poliţie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 30

Continuare
 
Detenţia la domiciliu, neconstituţională! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Curtea Constituţională a admis sesizarea

Detenţia la domiciliu, neconstituţională!


Ieri, Curtea Constituţională a admis, marţi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificările aduse Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal. Astfel, introducerea unui regim de detenţie la domiciliu pentru condamnările de pînă la un an de închisoare, a fost declarată neconstituţională.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 39

Continuare
 
Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Focar de infecţie pe strada Constantin Brîncoveanu

Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!


Un adevărat calvar trăiesc de cîţiva ani locatarii unui bloc din Cîmpulung, situat în buricul tîrgului, după ce un fost vecin de-al lor, medic de profesie, a făcut în apropierea imobilului o adevărată rampă de gunoi. Bărbatul depozitează tot felul de mizerii atît în maşina personală, un autoturism Matiz, cît şi pe scara blocului, în care a locuit cu soţia, în timpul căsătoriei. Zona este un adevărat focar de infecţie, mai ales că în maşină ţine încuiaţi şi doi cîini (cum supravieţuiesc, Dumnezeu ştie!),  însă, pare-se că nimeni şi nimic nu-l pot determina pe doctor să-şi schimbe meteahna de colecţionar de gunoaie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 49

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 19 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Răteşti

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Răteşti, sat Pătuleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetaţie uscată şi 1000 kg de gunoi menajer. Pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat de  focul deschis în spaţii deschise. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 25

Continuare
 
Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

După ce muncitorii neplătiţi şi-au luat catrafusele şi au plecat,

Centrul Cîmpulungului arată ca după bombardament!


Demarate cu surle şi trîmbiţe la începutul lunii aprilie 2013, lucrările de reabilitare a centrului istoric al Municipiului Cîmpulung şi Parcului Kretzulescu au fost lăsate de izbelişte de cei de la firma ardeleană Grup Corint, fiind realizate în proporţie de 30%, iar proiectul a intrat într-un mare impas, determinînd administraţia locală să preia frîiele şi să încerce să finalizeze lucrările pe bucăţi, cu alţi antreprenori. S-a început cu Piaţa Jurămîntului, apoi cu strada Republicii, între Bărăţie şi Colegiul Dinicu Golescu, se lucrează acum pe strada Negru Vodă, pe acelaşi sector amintit anterior, şi, în mod normal, ar fi trebuit să se lucreze şi în zona ce înconjoară Primăria. Numai că după ce au început lucrările şi au transformat buricul tîrgului într-un ogor, distrugînd şi spaţiul verde din faţa Judecătoriei, la fel ca în primăvara lui 2013, muncitorii şi-au luat tălpăşiţa fiindcă nu au fost plătiţi. Primăria încearcă acum să rezolve problema, altfel cîmpulungenii, şi nu numai ei, vor avea în continuare de suferit, dat fiind faptul că circulaţia prin centrul Municipiului a fost blocată, fiind deviată pe rute ocolitoare, unde, deseori se creează ambuteiaje.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
Casă distrusă de foc Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

La Merişani,

Casă distrusă de foc


În noaptea de duminică spre luni, o casă a luat foc, în comuna Merişani, satul Malul Vînăt. Imobilul din chirpici a fost distrus în întregime. După ce focul a fost stins, pompierii au constatat că focul a fost pus cu intenţie. Din fericire casa nu era locuită.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
Daniela Lupu propusă la şefia DNA Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

A promovat interviul

Daniela Lupu propusă la şefia DNA Piteşti 


Şefia Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, va fi asigurată tot de către procurorul Daniela Lupu. Aceasta a promovat interviul, fiind emis avizul consultativ cu propunerea de numire în funcţie către Consiliului Superior al Magistraturii. Daniela Lupu va trebui să suţină un interviu şi la CSM, abia după aceea va fi luată decizia finală. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 456

Continuare
 
Nou şef al poliţiştilor argeşeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

A promovat concursul

Nou şef al poliţiştilor argeşeni


Ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Au fost înscrişi doi candidaţi: comisarul şef Tudorel Pieleanu şi comisarul şef Gabriel Gherghe. În urma examenului, nota cea mai mare a obţinut-o Tudorel Pieleanu, acesta devenind noul şef al poliţiştilor argeşeni.

Comentarii (2) | Vizualizari: 743

Continuare
 
S-au salvat din maşina în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

La Podul Viilor, după ce au ieşit din service

S-au salvat din maşina în flăcări


La un pas de să ardă de vii s-au aflat, ieri, cinci bărbaţi de cetăţenie bulgară. Aceştia se aflau într-un autoturism care a luat foc în timpul mersului, în timp ce erau la Podul Viilor, la intrarea în Piteşti. Inexplicabil este faptul că bărbaţii tocmai veneau de la service unde au avut maşina la reparat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1233

Continuare
 
Bărbat dispărut de acasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 septembrie 2018

Dacă l-aţi văzut, sunaţi la 112

Bărbat dispărut de acasă!


Ion Adrian Joiţa, în vîrstă de 51 de ani, din comuna Moşoaia, a dispărut de acasă, vineri. Mama acestuia a sesizat Poliţia, duminică, după ce încercase să-i dea singură de urmă. Rudele sunt de părere că dispariţia bărbatului ar avea legătură cu un incident pe care l-a avut la serviciu. Oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor care pot furniza informaţii despre bărbat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

I-a intrat uluca în burtă

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Căteasca,  la un pacient de 40 de ani. Bărbatului i-a intrat o ulucă în abdomen. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital unde a fost operat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

A provocat un accident la Pietroşani

Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul


Accident grav, petrecut sîmbătă seară, în comuna Pietroşani! Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un cap de pod, din beton. În urma impactului, cel de la volan a scăpat cu răni uşoare, însă, prietenul care ocupa locul din dreapta a suferit două fracturi. Acesta a fost scos de echipajul descarcerării dintre fiarele maşinii. Şoferul vinovat, era beat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 539

Continuare
 
Urmărit naţional prins la Piteşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

 De un an era căutat de poliţişti

Urmărit naţional prins la Piteşti!


De mai bine de un an, Constantin Tomescu, un bucureştean în vîrstă de 58 de ani, era căutat de poliţişti. Bărbatul era dat în urmărire naţională, fiind condamnat la 3 ani închisoare. Acesta are de ispăşit o pedeapsă pentru conducere fără permis. A fost încarcerat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
Turista germană a vrut să se sinucidă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

În timp ce era la munte în Făgăraş,

Turista germană a vrut să se sinucidă


După o noapte de beţie şi distracţie, a vrut să moară! O turistă de cetăţenie germană s-a tăiat pe mîini, ieri dimineaţă, fiind descoperită în apropiere de Cabana Capra. Fata, în vîrstă de 20 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Medicii au constatat că leziunile nu îi puneau în pericol viaţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 813

Continuare
 
Tînără, moartă în Piatra Craiului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

După ce s-a prăbuşit circa 50 de metri într-o prăpastie,

Tînără, moartă în Piatra Craiului


Tragedie, vineri după-amiază, în masivul Piatra Craiului! O tînără în vîrstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a prăbuşit aproape 50 de metri, într-o prăpastie. Jandarmii montani şi salvamontiştii au avut nevoie de mai bine de 14 ore pentru a recupera cadavrul, misiunea lor fiind extrem de dificilă.                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1219

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7061
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info