Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent


Accident spectaculos ieri, la Albota, pe DN 65. O Skoda a fost proiectată de pe şo­­se­a, pe câmpul din apro­piere acolo unde a a­te­rizat cu roţile în sus. Câţiva şoferi aflaţi în trafic au oprit să-i dea o mână de ajutor celui de la volan. Din feri­cire, bărbatul a scăpat nevătămat, în ciuda saltului care nu a­nunţa nimic bun!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 393

Continuare
 
Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii


Accident grav petrecut ieri, în apropiere de biserica din Mărăcineni. O femeie în vârstă de 82 ani, a ajuns la spital cu răni grave. În timpul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că femeia traversa neregulamentar. După cercercetări s-a constatat că parte din vină ar avea-o şi cântăreţul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 444

Continuare
 
Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Scandal la o grădiniţă din Mioveni!

Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor


Câteva fotografii în care angaja­tele unei grădiniţe din Mioveni se văd cărând sacoşe pline, au cre­at un imens scandal la o grădi­niţă din Mioveni. Primarul oraşu­lui a ce­rut să fie declanşată o an­chetă, îngriji­toarele fiind bănuite că furau din mâncarea copiilor. Cel care a pos­tat imaginile a pre­cizat clar: „Cam aşa se fură mân­carea copiilor de la grădiniţa Tic Pitic Mioveni”. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 755

Continuare
 
200 de amenzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


200 de amenzi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 61.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 257

Continuare
 
Rănit grav pe ATV Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Rănit grav pe ATV


Medicii musceleni au avut în ultimele zile două cazuri care le-au dat emoţii. Primul, o fată de 18 ani din Nămăieşti, comuna Valea Mare Pravăţ, care a căzut de pe cal. Iar cel de-al doilea un bărbat în vârstă de , 37 de ani, din Bucureşti. Acesta a juns în stare gravă la spital, fiind operat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

Continuare
 
Strivit de tractor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

La Cicăneşti, a pierit

Strivit de tractor


Ieri, în timp ce conducea un tractor pe un drum comu­nal, din comuna Cicăneşti, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a pierit. Omul s-a răsturnat cu vehiculul fiind prins dedesubt. A murit strivit, echipajele de salvare sosite la faţa locului , nemaiputând face altceva decât să cons­ta­te decesul tractoristului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 555

Continuare
 
A murit pasagera din spate Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Ciocnire incredibilă pe strada Gheorghe Şincai

A murit pasagera din spate  


Accident cumplit petrecut ieri după-amiază, pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti! Un şofer în vârstă de 70 de ani, nu a acordat prioritate. A virat la stânga fiind lovit, în plin, de un autotu­rism care circula regulamentar. În urma impac­tului, cinci persoane au fost rănite şi una a mu­rit pe loc. Femeia decedată, în vârstă de 74 de ani, se afla pe bancheta din spate, în maşina sep­tu­agenarului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1238

Continuare
 
Au spart cafeneaua unui consilier Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Au spart cafeneaua unui consilier

La sfârşitul lunii ianuarie, cafeneaua consilierului local Cristian Mitrofan, de la Curtea de Argeş a fost ţinta unei spargeri. Descoperirea a fost făcută de către angajaţii "Boulevard Cafe", atunci când au ajuns la serviciu şi au realizat că uşa era deschisă. Hoţii au furat două cutii de valori, cu 7.000 de lei şi un telefon mobil, găsit în local. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor, miercuri, au reţinut pentru 24 de ore doi tineri de 21 şi 22 de ani, ambii din Curtea de Argeş. Andrei-Marian Ş., de 21 ani şi Ionuţ-Sebastian O., de 22 ani, ambii din Curtea de Argeş, au fost duşi în arest, ulterior fiind prezentaţi instanţei. Pentru primul instanţa a admis cererea, şi s-a întors în arest. Ionuţ Şerban Ş a fost fost pus în libertate. Nu mai departe de săptămâna trecută, Andrei Marian Ş. a mai fost reţinut pentro o noapte, tot sub acuzaţia de furt. Se pare că tinerii fac parte dintr-o gaşcă specializată pe spargeri. Intră prin efracţie şi fură numai bani, bijuteri sau telefoane.
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 533

 
Pompieri argeşeni la un amplu exerciţiu, în Bulgaria Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Pompieri argeşeni la un amplu exerciţiu, în Bulgaria


Începând de ieri până sâmbătă, 11 pompierii argeşeni vor parc­ticipa la un exerciţiu internaţional ce are loc în Bulgaria. Miliarii din judeţul Argeş fac parte din echipa naţională, şi simulează operaţiuni de salavare în caz de cutremur. Deşi este vorba doar de un exerciţiu, pentru a fi cât mai aproape de o situaţie reală, participanţii vor fi campaţi în corturi în diferite zone şi în condiţii similare celor care apar în situaţiile de urgenţă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 324

Continuare
 
Ambulanţă performantă la ISU Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019


Ambulanţă performantă la ISU Argeş


În această săptămâ­nă, Inspectoratul pen­tru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” Argeş a primit, o am­bu­lanţă SMURD de te­rapie intensivă mobilă – tip C, proiectată con­form normelor eu­ro­pene. Acesta se va deplasa cu medic la urgenţel majore.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 414

Continuare
 
La 82 de ani, a ajuns cu maşina în şanţ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 13 iunie 2019


La 82 de ani, a ajuns cu maşina în şanţ


Un accident spectaculos a avut loc la Ţiţeşti, miercuri după-amiază. Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum conduce la zeci de victime lunar pe drumul care leagă Piteştiul de Câmpu­lung, adică DN 73 fiind numit şi drumul morţii. Periodic acest drum îşi ia tributul, iar de când a fost reabilitat numărul accidentelor rutiere a cre­scut de la an la an. Zeci de cruci străjuiesc pe marginea drumului. Multe dintre ele au fost dărâmate atunci când s-a lucrat la lărgirea dru­mului naţional iar crucile nu au mai fost puse la loc.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 618

Continuare
 
Familie băgată în spital de calul care a văzut nălucă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019

 La Mioarele

Familie băgată în spital de calul care a văzut nălucă


Patru membrii dintr-o familie au ajuns în spital miercuri la orele prânzului după ce calul care trăgea atelajul în care ei se aflau a prins nălucă, după cum se spune din popor. Calul s-a speriat şi a început să gonească timp în care cei din căruţă s-au dezechilibat şi au căzut pe rând. Un trecător a văzut tot ce s-a întâmplat şi a sunat imediat la 112.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 675

Continuare
 
A ameninţat că se taie, în stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019

Pentru că soţia a divorţat

A ameninţat că se taie, în stradă


Circ în cartierul Găva­na, din Piteşti, ieri di­mineaţă. Un bărbat î­narmat cu un cuţit, ameninţa că se sinu­cide. Omul în vârstă de 60 de ani, striga şi de fiecare dată când cineva încerca să se apropie de el, îşi pu­nea lama la piept. S-a tăiat de mai multe ori pe braţe şi la piept. Du­pă mai bine de ju­mă­tate de oră de ne­go­ciere timp în care nu a cedat, bărbatul a fost păcălit de oa­menii legii, fiind imo­bilizat. A fost dus la spi­tal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 984

Continuare
 
La volan, fără permis! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 13 iunie 2019


La volan, fără permis!

În noaptea de  luni spre marţi, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe Daniel Iulian M., 34 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe Calea Craiovei din acelaşi municipiu, în urma verificărilor reieşind că acesta nu deţine permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 559

Continuare
 
Din neatenţie şi-a băgat nevasta în spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 12 iunie 2019


Din neatenţie şi-a băgat nevasta în spital


Ieri după-amiază, în timp ce afară ploua, un şofer în vârstă de 57 de ani, a provocat un accident în comuna Bascov.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 382

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 8355


embedgooglemap.net


Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info