Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 30 September 2019


S-a răsturnat cu maşina la Lereşti!


Un bărbat de 30 de ani din Turnu Măgurele, a pus maşina pe pavilion în Argeş, pe drumul dintre Câmpulung şi Cabana Voina. Din acci­dent o femeie de 25 de ani a fost transferată la Spitalul Judeţean Argeş pentru investigaţii medicale de specialitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 30 September 2019

Accident mortal cu patru maşini

Şi-a omorât partenera de drum pe autostradă!


O femeie de 43 de ani din Piteşti şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie petrecut sâmbătă noapte, pe autostrada A1, la km 99, pe sensul Bucureşti-Piteşti. O autoutilitară, care era staţionată pe banda de urgenţă, a fost lovită de o altă autoutilitară, iar apoi un auto­­turism BMW a intrat ele.  


Comentarii (6) | Vizualizari: 2111

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 30 September 2019


28 de permise supendate

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 410 sancţiuni contraven‘ionale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei, au fost re‘inute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 28 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 505

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019


A crescut mortalitatea infantilă


Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sta­tistică Argeş, evoluţia fenomenelor demo­grafice din judeţul Argeş înregistrate în luna iunie a.c. s-a caracterizat prin reducerea faţă de luna precedentă atât a natalităţii cu 14,5%  cât şi a mortalităţii generale cu 10.9%. De a­semenea a crescut numărul căsătoriilor şi a scăzut cel al divorţurilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 561

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 28 September 2019

Spitalul Judeţean reacţionează după articolul „Sistemul medical condamnă pacienţi la moarte“

Vinovaţii vor fi sancţionaţi


CĂTRE,PUBLICAŢIA ”CURIERUL ZILEI”

În atenţia dnei. Secretar de redacţie, MONICA SANDU adresa de corespondență: fax: 0248- 21 57 26

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 575

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019

Argeşean cercetat sub control judiciar

A bătut un elev la Sibiu


Un tânăr de 21 de ani din comuna Cepari a fost reţinut de poliţişti du­pă ce a agresat fizic un elev şi a ameninţat alţi doi elevi cu un bri­ceag, în interiorul unui liceu din municipiul Sibiu, în timpul orelor de curs. Poliţia a fost sesizată de incident după cinci ore.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 653

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019


Familie trimisă în judecată pentru acte de violenţă


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiu­nilor de loviri sau alte violenţe, răzbunare pen­tru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 860

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019


Reţinut că şi-a bătut iubita!


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Ar­geş au reţinut joi pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din localitatea Domneşti, care şi-a forţat fos­ta prietenă, o tânără aflată acum la vârsta majora­tu­lui, să se urce în maşina sa. După ce a determinat-o să urce în autovehicul, argeşeanul ar fi lovit-o. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019

Cazul Accident mortal la Valea Ursului

Procuror ucis de tir!


În ediţia de vineri a ziarului nostru v-am relatat despre un accident ru­tier grav petrecut joi seară pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, în ur­mă căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa. În evenimentul rutier au fost impli­cate trei autoturisme şi un tir. Din cercetările efectuate de poliţiştii so­siţi la faţa locului a reieşit că acest eveniment tragic a avut loc ca urma­re a nepăstrării distanţei de către şoferul Tir-ului, Horia S., de 58 de ani din Aiud, deşi afară ploua.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1664

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 28 September 2019


19 cazuri de asistenţă de urgenţă   

Joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la următoarele evenimente mai multe evenimente. Astfel, echipajele SMURD au gestionat 19 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar în patru situaţii intervenţia a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 535

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


Pieton băut, accidentat pe trecere


Un bărbat de 51 de ani din Bucureşti, care conducea ieri un autoturism Renault, pe bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti, a lovit si accidentat un piteştean de 62 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a preluat victima.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 544

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


Delicte silvice


Poliţiştii argeşeni au acţionat pe raza de competenţă pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos. Cu această ocazie au fost depistate 8 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 61 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 27 September 2019


Incendiu la Buzoieşti

Miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente. Astfel, echipaje cu autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu şi Secţia de pompieri Costeşti au intervenit pentru stingerea a aproximativ 42.000 mp de vegetaţie uscată şi mărăciniş în localitatea Buzoieşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 498

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019

Trei autoturisme şi un tir implicate

Accident mortal la Valea Ursului!


Un accident rutier grav s-a petrecut ieri seară pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, în urmă căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1174

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 27 September 2019

Poliţiştii argeşeni au lansat proiectul Edward

Campanie pentru prevenirea accidentelor


Proiectul „#EDWARD – The European Day Without A Road Death” îşi propune ca ziua de 26 septembrie să devină Ziua europeană fără niciun accident rutier mortal. Acest proiect este destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă normele rutiere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 520

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 27 September 2019


A intrat în capul de pod!


Un accident rutier produs pe DN 73 a trimis un bărbat de 51 de ani din Curtea de Argeş, direct pe patul u­nui spital. Acesta a pierdut controlul asupra volanului şi a ajuns în şanţ. Poliţiştii de la rutieră au demarat cerce­tările în acest caz. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 121 - 150 din 8977


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info