Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Monday, 29 July 2019


Foc la un atelier auto

În week-end, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Puică Nicolae" al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe evenimente. Astfel, vineri după-amiază, la ora 16.43, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj cu autoscara mecanică şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în municipiul Piteşti, strada Dobrogeanu Gherea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unui atelier de reparaţii auto. Au ars elemente combustibile din componenţa tavanului pe o suprafaţă de aproximativ 8 mp, incendiul pornind de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 27 July 2019


Passat lovit de microbuz


Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz şi un autoturism a avut loc ieri în comuna Mărăcineni, la intersecţia cu Argeşelu.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 473

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 27 July 2019


O depăşire neregulamentară i-a băgat în spital!


Un accident rutier produs joi după amiază pe DN 73, la intrarea în comuna mus­celeană Valea Mare Pra­văţ, s-a soldat cu însemnate pagube material, dar şi cu vătămarea corporala uşoară a trei personae, doi conducă­tori auto şi un pasager.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1681

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 27 July 2019


Casă arsă la Lereşti!


Vineri dimineaţă în jurul orei 7.00 la 112 s-a anunţat faptul că un imobil de pe raza comunei Lereşti arde.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1505

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 27 July 2019


De la bar, în arest!


Patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, printre care şi fostul pă­durar Haica, au ajuns în a­res­tul IPJ Argeş, după ce s-au bătut. Scandalul a izbucnit între doi indivizi, la un bar din Călineşti, în seara zilei de miercuri. Totul a plecat după ce unul dintre cei aflaţi în câ­r­ciumă l-a ironizat pe celălalt abia venit: "Hai, bă sărăcule, să-ţi dau şi ţie ceva de bă­ut". Nici celălalt nu s-a lăsat mai prejos şi i-a reproşat celuilalt că nu l-a ajutat cu lemne. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2435

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 27 July 2019

După o ceartă cu iubita

S-a spânzurat în pod!


Un tânăr de 28 de ani din Cor­beni şi-a pus capăt zilelor du­pă o ceartă cu prietena sa. Gheorghe O., a fost găsit spân­zu­rat în podul unei pensiuni din Curtea de Argeş la care lucra şi locuia fără forme legale. Desco­perirea a fost făcută de sora băr­batului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2972

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 27 July 2019


Le-a ars mansarda

La ora 07.05, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Lereşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mansarda unei case în construcţie. Au ars pe aproximativ 100 mp mansarda din lemn şi acoperişul, un contor electric şi s-au degradat cinci ferestre şi aproximativ 40 mp asterială din lemn. Sursa probabilă, efectul termic al curentului electric, produs de siguranţele fuzibile sau alte echipamente defecte ori supradimensionate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
(18 voturi)
Saturday, 27 July 2019

Comentarii (2) | Vizualizari: 1812

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 26 July 2019


Vindea fără documente legale


Lucrătorii de la Postul de Poli­tie Răteşti au depistat pe raza aceleiaşi localităţi doi cetăţeni bulgari, de 46 şi 53 de ani, care ofereau spre vânzare un motofe­răs­trău fără documente legale de provenienţă. În urma verificărilor, bărbatul de 53 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicit, iar motoferăstrăul a fost confiscat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 533

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 26 July 2019

Poliţiştii fac controale pe toate drumurile din judeţ

Câmpulungean prins beat la volan


Poliţiştii rutieri argeşeni participă în aceste zile la ac­ţi­u­nea TISPOL TRUCK&BUS pen­tru creşterea gradu­lui de siguranţă în trafic şi diminuarea riscului de impli­ca­re în evenimen­te rutiere de orice fel a conducătorilor de au­tovehicule de transport marfă, respectiv de trans­port persoane.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 624

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 26 July 2019


Băut, a lovit trei maşini!


În noaptea de joi spre vineri, un tânăr piteş­tean care s-a urcat băut la volan le-a dat de furcă poliţiştilor după ce a provocat un acci­dent chiar în faţa Secţiei 2 din cartierul Găva­na. Bărbatul de 24 de ani se afla la vo­la­nul u­nui bolid, iar într-un moment de neatenţie nu a mai putut controla maşina şi a lovit trei maşini parcate chiar în faţa secţiei de poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 26 July 2019

Caz grav la Câmpulung

Dus cu elicopterul la Bucureşti


Elicopterul SMURD a fost solicitat miercuri la Câmp­ulung pentru transferul unui pacient la un spital din Capitală. Bărbatul a fost operat în Capitală, în urmă cu circa două săptămâni iar când a fost adus acasă a ră­mas sub stricta supraveghere a doi medici musceleni, Iordache şi Gheorghe, oameni cărora familia bolnavului le-a mulţumit pentru tot ce au făcut pentru pacientul de 62 de ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 865

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 26 July 2019


Reţinuţi când vindeau droguri!


Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procuro­ru­lui de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Te­ri­torial Piteşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţi­uni Speciale-Brigada de Operaţiuni Speciale Pi­teşti, au depistat în flagrant delict trei per­soa­ne, care ar fi oferit spre vânzare 350 de com­primate de esctasy.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1633

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 26 July 2019


Amenzi de 60 mii lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 316 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 60.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 488

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 25 July 2019

Două locuiţe din Leordeni racordate ilegal la reţea

Dosare penale pentru furt de curent electric


Ieri dimineaţă, efective din cadrul Inspectora­tului de Jandarmi Jude­ţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribu­ţie Energie Oltenia, în co­muna Leordeni din jude­ţul Argeş.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 615

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 25 July 2019

Din motive necunoscute,

A furat banii din fântâna mănăstirii!


Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Ciofrângeni, a fost prins marţi de poli­ţişti după ce a furat banii aruncaţi de cre­­­dincioşi în fântâna din incinta Mă­năs­tirii Cozia, din ju­deţul Vâlcea. Pentru fapta sa oa­menii legii i-au întoc­mit dosar penal.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 820

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 121 - 150 din 8679


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info