Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Meditaţii gratuite pentru elevi, în şcoli     *** ️Cinematografele din Cîmpulung, încotro?     *** Se schimbă programul de ridicare a gunoiului      *** 2 miliarde lei pentru Prima Casă     *** Taxa auto, înapoi pînă în iunie     *** Atenţionări privind arderea miriştilor      *** Sfinţii zilei      *** Relaxare şi generozitate!    *** PLĂCINTĂ CU CARNE ŞI CIUPERCI    *** Evenimente 23 februarie de-a lungul vremii    *** Filmele săptămînii 22-28 februarie    *** Conducea o maşină neînmatriculată    *** Transporta muncitori fără permis    *** Elevi chiulangii, prinşi la păcănele!     *** Bucureşteni, în arest pentru contrabandă    *** Instanţele din Argeş sufocate de dosare     *** Cu gîndul doar la victorie     *** Vor să ia 3 puncte la Baloteşti!    *** CS Mioveni, nenvinsă şi în retur!     *** Cum se păstrează coropişniţele     *** Curierul zilei vă prezintă speciile de pescuit    

 Publicitate pdf
Condamnată că şi-a lovit fetiţa Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 ianuarie 2019


Condamnată că şi-a lovit fetiţa


O tînără de 26 de ani, din comuna Bogaţi, a fost condamnată la 3 ani închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului. Aceasta se sustrăgea executării pedepsei şi a fost dată în urmărire naţională.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 857

Continuare
 
Medici acuzaţi de corupţie Imprimare E-mail
(8 voturi)
luni, 28 ianuarie 2019

Dosar cu 50 de inculpaţi, trimis în judecată

Medici acuzaţi de corupţie


Medici, asistente, infirmiere, dar şi pacienţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş într-un dosar de corupţie. În total sînt 50 de inculpaţi, unii dintre aceştia fiind angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. În dosar sunt inculpaţi şi 5 medici acuzaţi că au emis concedii medicale, fişe medicale sau acte de pensionare, false. Avînd numărul mare de inculpaţi, la Judeţean funcţiona o adevărată maşinărie de emiterea unor documente medicale ilegale, toate contra cost!   

Comentarii (6) | Vizualizari: 3616

Continuare
 
20 de permise reţinute Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 ianuarie 2019


20 de permise reţinute

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi pentru limitarea efectelor vremii nefavorabile şi au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 281 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 69.805 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 844

Continuare
 
Copacul căzut a blocat strada Plopilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 26 ianuarie 2019


Copacul căzut a blocat strada Plopilor!


Ieri dimineaţă, strada Plopilor din Piteşti a stat blocată din cauza unui copac căzut pe asfalt. Vineri dimineaţă, oamenii au chemat pompierii. Locatarii din zonă spun că problema ar fi putut fi rezolvată de mult timp, dacă pădurarul care se ocupă de pădurea din zonă ar fi ţinut cont de sesizările cetăţenilor. Oamenii l-au anunţat că mai mulţi arbori de pe marginea drumului s-au uscat şi trebuie tăiaţi. Deşi acest lucru s-a întîmplat în urmă cu aproximativ un an, pădurarul a promis, dar nu a rezolvat problema.                              

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
Hoţii de la Orange Shop, rămîn în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Chiar dacă au cerut instanţei altă măsură,

Hoţii de la Orange Shop, rămîn în arest la domiciliu


În luna decembrie 2018, cei doi bărbaţi acuzaţi că au furat de la Orange Shop Cîmpulung au cerut înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, iar instanţa a fost de acord cu solicitarea lor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 773

Continuare
 
„Accidentul“ i-a adus 5 ani de închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Proaspăt eliberat din penitenciar

„Accidentul“ i-a adus 5 ani de închisoare


Crezînd că va scăpa nepedepsit, un bărbat a comis mai multe înşelăciuni prin  metoda „ Accidentul“, în cele din urmă a fost prins iar acum, s-a întors în penitenciar. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare, fiind ridicat de la locuinţa lui din Priboieni de oamenii legii. A fost încarcerat din nou, la aproximativ o lună după ce se eliberase.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1061

Continuare
 
7 permise reţinute de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 ianuarie 2019


7 permise reţinute de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost limitarea efectelor vremii nefavorabile, prevenirea evenimentelor rutiere şi  conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 94 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.894 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 780

Continuare
 
Peste 12.000 de misiuni pentru jandarmii argeşeni Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019

După cum reiese din bilanţul activităţii pe 2018

Peste 12.000 de misiuni pentru jandarmii argeşeni


Jandarmii argeşeni au fost la raport! Nu în faţa superiorilor, ci în faţa cetăţenilor, prezenînd bilanţul activităţii lor pe anul 2018. Evenimentul a avut loc zilele trecute la  Universitatea Constantin Brîncoveanu din Piteşti, fiind prezent şeful Jandarmeriei Române, Ionuţ Cătălin Sindile. Inspectorul şef Gheorghe Lupescu a făcut o scurtă prezentare a activităţilor întrepinse în cursul anului trecut de către subalternii săi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
Au furat ca să joace la păcănele Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019

Distrugînd o moară utilată din fonduri europene

Au furat ca să joace la păcănele


Inconştienţă! De asta au dat dovadă doi tineri din comuna Buzoeşti, care au produs o pagubă imensă, distrugînd o moară utilată modern din fonduri europene. Au furat motoarele de la utilaje ca să aibă bani de păcănele. Au ajuns în arest! Anchetatorii au ţinut cont de faptul că tinerii nu aveau antecedente penale fiind prim a infracţiune comisă şi au dispus împotriva celor doi, măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1126

Continuare
 
Primar achitat de Curtea de Apel Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019

A cîştigat procesul penal

Primar achitat de Curtea de Apel Piteşti


Primarul comunei Vlădeşti, Cristian Dică Hristu, a fost găsit, în 2015, la primul său mandat, de către Agenţia Naţională de Integritate în conflict de interese şi abuz în serviciu după ce ar fi direcţionat mai multe sume de bani, de la bugetul local, către două firme de familie, una administrată de de cumnata sa, iar cealaltă chiar de soţie. Totul s-ar fi întîmplat în perioada 2008 – 2012, atunci cînd Cristian Dică Hristu ocupa funcţia de viceprimar. După mai multe procese, în urma cărora a fost condamnat la închisoare şi şi-a pierdut fotoliul de primar, edilul a avut în final cîştig de cauză, fiind achitat de Curtea de Apel Piteşti, printr-o hotărîre dată pe 23 ianuarie 2019.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 971

Continuare
 
Condamnat în Cehia, adus la un penitenciar din ţară Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 ianuarie 2019


Condamnat în Cehia, adus la un penitenciar din ţară


Un argeşean a fost condamnat de Tribunalul Regional Praga la 2 ani închisoare pentru tîlhărie  şi obţinerea abuzivă, falsificarea şi modificarea unui intrument de plată. Se află încarcerat în Cehia însă autorităţile pragheze vor ca deţinutul să fie transferat într-un penitenciar din România şi să îşi termine executarea pedepsei pe banii statului român. Curtea de Apel Piteşti a admis cererea.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 832

Continuare
 
Au comis 48 de furturi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 ianuarie 2019

Spărgătorii din Bascov, judecaţi  

Au comis 48 de furturi


Judiciariştii Biroului Investigaţii Criminale Cîmpulung au finalizat, în decembrie 2018, cercetările în dosarul de furt calificat, care-i are ca protagonişti pe trei tineri din Bascov, autori a numeroase spargeri şi în Muscel.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 988

Continuare
 
Explozie în blocul fostului primar Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 ianuarie 2019

O sobă metalică, racordată la reţeaua de gaze a provocat

Explozie în blocul fostului primar  

O persoană a fost rănită, ajungînd la spital cu arsuri la nivelul feţei şi căilor respiratorii


Clipe de groază, ieri de dimineaţă, într-un bloc din cartierul Rotunda, din Cîmpulung! Mai mulţi locatari, cuprinşi de panică, au dat alarma la 112, după ce într-un apartament situat la etajul trei s-a produs o explozie puternică, pe fondul unei acumulări de gaz, urmată de un incendiu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1487

Continuare
 
Conducea un ATV fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 ianuarie 2019


Conducea un ATV fără permis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au depistat un bărbat care conducea fără a deţine permis de conducere.  Marian I., de 24 de ani, din localitatea amintită, conducea un ATV pe raza aceleiaşi localităţi. Fiind vorba de un vehicul pentru care necesita permis, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat. Va fi cercetat penal şi pentru punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 866

Continuare
 
A provocat un accident rutier soldat cu trei morţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 24 ianuarie 2019

Cîmpulungeanul urmărit internaţional pentru trafic de persoane

A provocat un accident rutier soldat cu trei morţi

Tragedia a avut loc în august 2004, la Pescăreasa


După cum v-am informat, pe 16 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi colegii lor de la Cîmpulung, l-au identificat pe Ionuţ Crinu Niţoi, de 34 de ani, din municipiu, pe numele căruia autorităţile judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare pentru infracţiunea de trafic de persoane.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1022

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 151 - 180 din 7815


embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Luni, 28.01.2019

--- 4.246 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info