Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Monday, 22 July 2019

Şi-a băgat familia în spital!

A ajuns cu Trabantul în şanţ


Grav accident rutier petrecut ieri dimineaţă pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Şoferul unui Trabant a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod din beton situat pe marginea drumului. Din cercetările făcute de poliţişti a reieşit că bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers după ce s-a aplecat după un obiect căzut pe podeaua maşinii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019

Au văzut moartea cu ochii

Au căzut cu maşina într-o râpă


Trei tineri din Bistriţa care se întorceau de la o plimbare la munte se pot considera cei mai norocoşi oameni din lume. Aceştia au scăpat doar cu leziuni minore după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă de 6 m ! Accidentul în care tinerii au fost protagonişti s-a petrecut ieri pe DN 7C, la kilometrul 19, pe sensul de mers dinspre Bâlea Lac spre Curtea de Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 877

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019


Două caramboluri cu 6 maşini!


Nepăstrarea distanţei în trafic, aglomeraţia şi condiţiile meteo nefavorabile au dus la două accidente rutiere în care au fost implicate 6 maşini. Ambele au avut loc pe Austrostrada A 1 la mică distanţă între ele. Din fericire acestea nu s-au soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 682

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 22 July 2019


Acţiune de prevenire a faptelor antisociale

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţiştii Secţiilor de Poliţie 1-4 Piteşti şi cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, cu sprijinul Poliţiei Locale Piteşti şi al A.T.O.P. Argeş, au desfăşurat o acţiune de prevenire a faptelor antisociale privind persoanele fără adăpost.Au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti  79 de persoane, dintre care 27 au fost amprentate şi fotografiate în vederea stabilirii identităţii şi implementării în bazele de date ale Poliţiei Române.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 551

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019

În atenţia şoferilor!

O nouă zi pentru testare!


Urmare a modificării programului de testare a per­soa­nelor în vederea reducerii peri­oadei de sus­pendarte la nivelul Inspecto­ratului de Poliţie Judeţean Arges, pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor, Com­par­timentul de Relaţii Publice al I.P.J. Argeş anunţă că s-a mărit programul pentru testarea şoferilor care vor să reducă perioada de suspendare a per­misului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 683

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 20 July 2019

Cazul BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair

Şase suspecţi în arest pentru o noapte


În urma percheziţiilor efectuate joi, în dosarul de contrabandă, şase persoane au fost reţinute,şi o alta a primit control judiciar. Este vorba de cinci bărbaţi şi o femei. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau în Piaţa Ceair ţigări netimbrate. Ieri, toţi cei reţinuţi au fost eliberaţi sub control judiciar, asdtfel că, din cei 21 de suspecţi, 7 sunt sub măsura preventivă, restul fiind liberi.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1029

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019


Reţinut pentru că îşi bătea nevasta


Îşi făcuse un obicei şi în mod constant, îi aplica soţiei câte o „corecţie“, astfel încât scandalurile din casa lor au ajuns de noto­rietate. De mai mutle ori, poliţiştii sesizaţi adesea, de vecini au mers la uşa lui. Nu a înţeles cu vorbă bună. În cele din urmă, poliţitii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Deşi femeia se teme să mai stea în casă cu el, bărbatul a fost eliberat ieri.                                     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 818

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 20 July 2019


Bătaia-i ruptă din Rai în Muscel!


Pe principiul „bătaia-i rupta din Rai”, un mus­celean, a aplicat o corec­ţie pe care o să o ţină min­te până la sfârşitul zilelor, soacra sa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 827

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 20 July 2019


 A căzut din maşina cu lemne

Joi după-amiază, un bărbat, în vîrstă de 77 de ani, din Budeasa, a murit după ce a căzut din maşina cu lemne pe care le descărca. La faţa locului a fost trimis, de urgenţă, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Ei l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. De asemenea, se lovise foarte tare la cap în urma căzăturii. S-a început imediat efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut şi sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care le-a continuat, dar din păcate, acestea nu i-au mai putut salva viaţa bărbatului.   
Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


Ambulanţa a provocat accident


Accident provocat ieri, la intresec­ţia de pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti, de o ambu­lan­ţă. Şoferul echipa­jului medical nu a res­pectat semnifica­ţia indicatorului „cedează trecerea“ şi a lovit două ma­şini.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 815

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


L-a primit de milă şi el s-a răzbunat


Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comu­na Drăganu a ajuns în arestul IPJ Argeş după ce şi-a lovit soţia şi fiica. Cele două au obţinut în instanţă un ordin de protecţie împo­triva bărbatului. Acesta nu avea voie să se a­propie la mai puţin de 50 de metri de ele sau de casă. Cum nu avea unde să se ducă, cele două femei l-au primit din milă în casă. În loc să aprecieze, bărbatul s-a răzbunat şi le-a bă­tut din nou!  

Comentarii (1) | Vizualizari: 697

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!

Femeia l-a iertat!


Un caz de violenţă domestică, petrecut la Mioveni îi pune pe poliţişti în imposibilitatea de a lua o măsură. Săptămâna trecută, o femeie a sesizat Poliţia şi s-a plâns că este agresată de soţ. La scurt timp ea s-a răzgândit şi a retras plângerea. A fost bătută din nou! Bărbatul a ajuns în arest, însă soţia l-a iertat!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 881

Continuare
 
(4 voturi)
Friday, 19 July 2019


BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair


Zeci de percheziţii au fost organizate ieri, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimina­lităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti. Cele mai multe dintre descinderi au avut loc în Piteşti. Acţiunea a fost demarată pentru destructurarea unei gru­pări care făcea contrabandă cu ţigări. Indivizii vindeau ţigări netimbrate în Piaţa Ceair.  

Comentarii (6) | Vizualizari: 2014

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


Patron de local, condamnat


A condus băut, a refuzat să fie testat şi a încercat să-i ducă pe anchetatori pe o altă pistă, venind cu martori falşi. Este pe scurt, povestea omului de afaceri Daniel Otobîcu, con­damnat recent de Judecătoria Piteşti. A­cesta a primit o pedeapsă de 1 an şi 2 luni, în­chisoare cu suspendare. Are obligaţia să exe­cute şi zile de muncă în folosul comunităţii şi i s-a iterzis dreptul de a mai conduce orice tip de autovehicul.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1635

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019


De două ori în arest, într-o zi!


Performanţă greu de egalat pentru un patron arge­şean. Constantin S., de 54 de ani, din comuna Bas­cov, a ajuns de două ori în arest, în aceeaşi zi. Băr­batul tocmai ieşise pe poarta Inspectoratului Judeţean de Po­liţie Argeş când a fost luat din nou, la audieri şi a fost emisă a doua ordonanţă de reţinere pe numele său. De această dată, este acuzat de loviri şi alte violenţe.                                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1022

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 19 July 2019

La Curtea de Argeş

Restaurant distrus de incendiu


Incendiu devastator ieri, la un local situat pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Ar­geş. Old House Pub a fost dis­trus de flăcări, în ciuda inter­ven­ţiei pompierilor. Militarii au reuşit să limiteze extinderea flăcărilor la o clădire situată la mică distanţă care avea acope­riş din şiţă. Incendiul a fost pro­vocat de un scurt cirucit care a avut loc la o hotă din bucătărie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1248

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 151 - 180 din 8679


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info