Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist     Fapt divers *** ️ Ciocnire între un autobuz şi două autoturisme     Fapt divers *** ️ La 38 de ani, a murit electrocutat     Editorial *** ️ Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?     Sport *** ️ Regal atletic la Piteşti!     Social *** ️ Rezultatele la evaluarea competenţelor la BAC    
 Publicitate pdf
Soţ şi soţie răniţi, de pe trotuar Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 mai 2019

O şoferiţă a scăpat maşina de sub control

Soţ şi soţie răniţi, de pe trotuar


Accident petrecut sîmbătă, pe strada Bănănăi din Piteşti! Doi pensionari, soţ şi soţie, au ajuns la spital după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control. Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului, au stabilit că cea de la volan conducea cu viteză excesivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1143

Continuare
 
Director mort în accident la Mihăeşti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 mai 2019

A şerpuit pe DN 73 şi s-a izbit de un podeţ!

Director mort în accident la Mihăeşti!


Un bărbat de 55 de ani a decedat după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod pe raza comunei Mihăeşti. Accidentul a avut loc sîmbătă după-amiază. La faţa locului au plecat cadrele Detaşa­mentu­lui de Pompieri din Cîmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD, dar şi echipa operativă a Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Cîmpulung.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2712

Continuare
 
Firmă amendată Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 mai 2019


Firmă amendată


Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeş, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Ploieşti, au acţionat  pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos. Cu această ocazie, au verificat punctul de lucru al unui agent economic din Albota, cu privire la respectarea legislaţiei privind regimul silvic. În urma verificărilor s-a constatat că societatea a completat necorespunzător documentele de expediţie a materialului lemnos.  A fost dată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Şerpii la drumul mare! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 mai 2019

Ploile torenţiale au scos

Şerpii la drumul mare!


Cîmpulungenii sunt îngroziţi pentru că au ajuns să calce pe şerpi aceştia făcîndu-şi apariţia pe asfalt, la drumul tranzitat de maşini. În mai multe zone ale Cîmpulungului, localnicii au reclamat apariţia reptilelor care se pare că nu sunt veninoase, dar destul de înspăimîntătoare la vedere. Din păcate, şerpii, chiar dacă sunt inofensivi, nu sunt îndrăgiţi de oameni şi, de cele mai multe ori, sunt omorîţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1166

Continuare
 
Din nouă suspecţi reţinuţi, doar doi, arestaţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019

Cazul: Jandarm atacat în timpul percheziţiilor

Din nouă suspecţi reţinuţi, doar doi, arestaţi!


Zeci de percheziţii au avut loc miercuri, la patru grupări bănuite că folosind diverse dipozitive, clonau carduri şi retrăgeau banii unor străini. În timpul descinderilor, a avut loc şi un incident, un jandarm fiind agresat de un suspect. Omul legii a ajuns la spital avînd maxilarul rupt. Noaptea au fost reţinute 9 persoane, toate avînd roluri importante în constituirea grupurilor organizate vizate de DIICOT şi de poliţiştii de crimă organizată. Din cele 9 persoane au fost prezentate Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă, 7 persoane. Anchetatorii au avut parte de o surpri­ză neplăcută, după ce instanţa a admis doar două dintre cereri. Asta în ciuda faptului că, în timpul descinderilor au fost descoperite numeroase dispozitive de copiere a datelor stocate pe banda magnetică a cardurilor şi documente care dovedeau faptul că acuzaţiile nu sunt nefondate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
Copil accidentat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Copil accidentat


Un băieţel în vîrstă de 4 ani, a fost ieri după-amiază, victima unui accident rutier, petrecut în cartierul piteştean Războieni. Damian F., în vîrstă de 60 de ani, conducea prin cartierul amintit, un autoturism Ford, înmatriculat în străinătate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 526

Continuare
 
Percheziţii la „Haiducii Guiman”! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Percheziţii la „Haiducii Guiman”!


În luna aprilie vă pre­zen­tam un caz al unui măţăuan care îi acuza pe fraţii Guiman că i-au furat oi şi miei din stînă, Marian Boambeş spunea la acea oră că Guimanii i-au spart şi casa şi că nu este sin­gurul care se confrun­tă cu aşa ceva, dar pe el l-au nenorocit cu fur­turile. Vineri, poliţiştii cîmpulungeni au des­făşurat percheziţii la şase adrese pe raza comunelor Aninoasa, Stoeneşti şi Mioarele, la locuinţele fraţilor Guiman, persoane bănuite de furt de animale.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 939

Continuare
 
Lovită de maşină cînd traversa pe marcaj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Lovită de maşină cînd traversa pe marcaj


O pensionară din Piteşti a fost ieri victima unui accident rutier petrecut pe strada Exerciţiu. O şoferiţă neatentă nu i-a acordat prioritate femeii care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Victima a ajuns la spital, iar şoferiţa la poliţie, pentru a fi audiată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 707

Continuare
 
Accident mortal la Şuici Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Accident mortal la Şuici


Un bărbat în vîrstă de 58 de ani, din comuna Şuici şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier. Bărbatul venea de la birtul din sat, spun localnicii, atunci cînd a avut loc tragedia. Deşi cel mai probabil era băut zdravăn, nu el este vinovat de produce­rea accidentului. Constantin G., chiar şi beat fiind, mergea pe acostament cînd a fost izbit de o maşină care ajunsese pe contrasens.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 822

Continuare
 
Intervenţii SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


 Intervenţii SMURD

Joi, echipajele SMURD au fost solicitate să intervină 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La cinci dintre solicitări erau cazuri grave în aceste situaţii intervenţia fiind asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 594

Continuare
 
Cuţitarul prins la Vîlcea Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019

Cazul:Tăiat la păcănele pentru o datorie

Cuţitarul prins la Vîlcea


O tentativă de omor a avut loc în ziua de Paşte într-o sală de jocuri din centrul Municipiului Cîmpulung. Trei indivizi de etnie rromă au intrat în local şi au atacat un client, ulterior, lovind şi un alt bărbat. Unul dintre agresori, înarmat cu un cuţit l-a tăiat pe faţă pe cel căruia îi reproşa că nu i-a înapoiat o datorie. Imediat după comiterea faptei, cei trei au dispărut, fiind daţi în urmărire. Ieri, cuţitarul a fost prins la Vîlcea. Florian B., de 22 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor. Nu poate nega acuzaţiile, atacul fiind surprins de camerele de supraveghere ale localului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 735

Continuare
 
Inginerul a vrut să se sinucidă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019


Inginerul a vrut să se sinucidă!


Cînd ai 26 de ani, nimeni nu s-ar gîndi că ai putea avea probleme.Cei din jur cred că viaţa la o aşa vîrstă înseamnă distracţii. Pentru un tînăr din Cîmpulung însă, nu este chiar aşa. Petru B. a demonstrat asta, a încercat să-şi pună capăt zilelor, însă a avut o şansă, a fost găsit la timp de apropiaţi şi dus la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1616

Continuare
 
A plecat după ţigări şi şi-a găsit concubina moartă! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 mai 2019


A plecat după ţigări şi şi-a găsit concubina moartă!


Un bărbat de 56 de ani din Cîmpulung locuia alături de prietena lui cu 11 ani mai mare, la un bloc din Cîmpulung. Omul nu are niciun ve­nit şi aşa a ajuns să o găsească pe femeie.  Cei doi au locuit ani buni împreună, iar de la finele anului trecut, femeia a ajuns la pat.


Comentarii (1) | Vizualizari: 980

Continuare
 
Deţinut rănit cînd lucra la o fundaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 10 mai 2019


Deţinut rănit cînd lucra la o fundaţie


Accident de muncă ieri, pe un şantier din Piteşti. Un deţinut de la Penitenciarul Găeşti, a ajuns la spital după ce un cofraj a căzut peste el. Bărbatul în vîrstă de 41 de ani, se afla la muncă, în apropiere de Universitatea Constantin Brîncoveanu. A fost declanşată o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a survenit accidentul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 665

Continuare
 
Avea capul cît găleata! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 10 mai 2019

Bătut luni, a ajuns la spital miercuri

Avea capul cît găleata!


Doi bărbaţi din Cîmpulung, au băut pînă s-au luat la bătaie. Cei doi sunt prieteni de pahar, iar alcoolul i-a făcut să se încaiere. La trei zile după ce s-au bătut, unul dintre cei doi a ajuns la spital cu probleme destul de grave. Acesta a fost trimis la Spitalul Judeţean Argeş şi de aici, la Colentina. Agresorul este cunoscut în Muscel, a mai comis acte de violenţă, iar cu 10 ani în urmă, victima lui a decedat! Acum tot de la alcool a pornit scandalul şi victima se află în spital. Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1551

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 181 - 210 din 8371


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info