Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Thursday, 12 September 2019


Elevii instruiţi cum să se ferească de pericole


La nivelul judeţului Argeş se desfăşoară campania sub sloganul ,,10 pentru sigu­ran­ţă” în mai multe instituţii de învăţământ. Poliţiştii prezenţi la două licee din Câmpu­lung mai precis la Colegiul Tehnic şi Liceul Minier i-a învăţat pe elevi cum să ferească de pericole atât la şcoală cât şi pe stradă. Au ales Câmpulungul pentru că aici sunt multe probleme cu traficul de persoane.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 612

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 12 September 2019


Prinşi în timp ce se drogau lângă liceu


Doi tineri de 24 de ani, respectiv 26 de ani, au fost săltaţi de o patrulă de jandarmi după ce au fost prinşi în timp ce se drogau. Cei doi se aflau în apropiere de Liceul Tehnologic Dacia Piteşti. Aveau asupra lor doar ţigările din care trăgeau de zor, nu şi alte resturi vegetale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1203

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 September 2019


O şansă la viaţă pentru Norbert!

 Un tânăr din Moşoaia, cu cancer în cavitatea bucală are nevoie de ajutor financiar


Norbert Papp Dragomir are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. După ce a început într-un spital din Craiova şedinţele de chimioterapie, tumora – apărută ca un punct negru, minuscul, lângă o măsea – a crescut foarte mult, încât tânărul abia dacă îşi mai poate ţine acum limba în gură. În vârstă de 31 de ani, el se hrăneşte ca un bebeluş, nu mai poate vorbi şi, în fiecare secundă, se luptă să respire.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 981

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 September 2019


Fiul a dat foc casei părinteşti

Două echipaje cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Secţia de Pompieri Costeşti şi Punctul de Lucru Stolnici au intervenit în localitatea Stolnici, la un incendiu izbucnit la o locuinţă. Din imobil a fost evacuat, de către persoanele prezente, un băiat ce se deplasa doar cu ajutorul unui cărucior cu rotile. La solicitarea organelor de Poliţie, echipajul SMURD a transportat la spitalul de psihiatrie pe unul dintre fii proprietarului. Acesta dăduse foc casei părinteşti. La intervenţie a participat şi personal al SVSU Stolnici. Au ars: acoperişul pe aproximativ 35 mp, aproximativ 35 mp din locuinţă, un cărucior cu rotile, aproximativ 500 kg de lemn de foc şi alte elemente de mobilier şi materiale textile din interiorul unei camere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 858

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


O femeie are 10 dosare penale pentru furt


Specializată în furturi din maşini şi furturi din magazine, o femeie de etenie rromă din comuna Băiculeşti are nici mai mult, nici mai puţin de 10 dosare penale pe rolul instanţelor din Argeş. Majoritatea faptelor au fost comise împreună cu sora ei, în prezent arestată preventiv. Şi fiul acesteia s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 955

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 11 September 2019


A fost prins violatorul!


După o zi întreagă de căutări, poliţiştii l-au capturat pe bărbatul suspectat că a violat o tânără în vârstă de 29 de ani, la Curtea de Argeş. Costel Z., de 41 de ani se pregătea să fugă când a fost prins. Acesta a fost dus la audieri, fiind reţinut în cursul nopţii. Indignat de ceea ce s-a întâmplat, un fidel cititor al Curierului zilei vine cu o propunere legislativă pentru infracţiunile de acest gen. Profesorul Ştefan Ropcea propune castrarea violatorilor! Cititţi în materialul ce urmează declaraţia cutremură­toa­re a victimei.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1306

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 11 September 2019

Accident pe Calea Drăgăşani!

Jaguar făcut zob de un Opel


Accident spectacu­los, ieri, pe Calea Drăgă­şani, din Piteşti! O maşină de zeci de mii de euro, a fost distrusă din cauza unui şofer ne­atent. Două persoane au ajuns la spital în urma impactului deosebit de violent. Şoferul vinovat nu a acordat priori­ta­te de trecere şi a izbit în plin, un Jaguar.                              

Comentarii (1) | Vizualizari: 1143

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


Un nou proiect de lege pentru şoferi


Un proiect care prevede ca, în cazul suspen­dării provizorii a permisului auto, şoferul să îşi poată alege perioada în care a­ces­ta va fi suspendat, a fost a­dop­tat de Senat. Proiectul de le­ge urmează să fie dezbătut în Ca­mera De­putaţilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 528

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019

În arest după ce a încălcat ordinul de protecţie

La instanţă, concubina bătută, l-a iertat!


După ce i-a adminis­trat concubinei o bătaie zdravănă, a fost emis un ordin de pro­tecţie provizoriu împo­triva bărbatului agresiv. În loc să ţină cont de măsurile impuse, acesta s-a dus din nou la poarta concubinei. A fost reţinut, urmând a fis dus în fa­ţa instanţei pentru confirmarea ordonului d eprotecţie. În mod surprin­zător, când a ajuns în faţa judecătorilor, concubina care ar fi trebuit să fie audiată în dosar le-a spus magistraţilor că s-a împăcat cu bărbatul şi nu doreşte să fie luată o măsură împotriva lui.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 566

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019

O câmpulungeacă,

Dispărută de trei săptămâni


O femeie în vârstă de 67 de ani, din Câmpulung a dis­pă­­rut de acasă pe data de 20 august. Soţul ei a sesi­zat poliţia abia luni seară, după aproximativ trei săptă­mâni de când femeia nu s-a mai întors acasă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


Jandarmi sub acoperire în şcoli!


Se pare că numă­rul infracţiunilor a crescut în ultima pe­rioadă la Câmpulung ceea ce i-a determi­nat pe oamenii legi să intervină cât mai des cu mascaţi în o­ra­şul de la poalele Mateiaşului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 758

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


Jandarmii au depistat şapte infracţiuni

În timpul activităţilor de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, jandarmii argeşeni au fost direcţionaţi spre îmbunătăţirea continuă a serviciilor de ordine şi siguranţă publică prestate pentru cetăţeni şi orientată către scăderea criminalităţii stradale, ca principal indicator de eficacitate. "Privitor la activitatea de constatare a infracţiunilor, în lunile iulie - august ale acestui an, au fost constatate independent 27 fapte de natură penală, fiind depistaţi 22 făptuitori. Constatarea acestor fapte de natură penală a făcut obiectul întocmirii a 16 dosare care au fost înaintate organelor de poliţie competente teritorial. În aceeaşi perioadă de timp, au fost constatate în comun cu organele de poliţie 7 infracţiuni şi au fost depistaţi 7 autori. De asemenea, în perioada supusă analizei, au fost aplicate 479 sancţiuni contravenţionale, din care 285 amenzi şi 194 de avertismente“, a precizat Gheorghe Lupescu, inspector şef al IJJ Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

 
(0 voturi)
Tuesday, 10 September 2019


Clopotniţă făcută scum

Pompierii au intervenit, duminică noaptea, în localitatea Teleşti, din oraşul Costeşti, acolo unde clopotniţa unei biserici a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de stingere, un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD. Focul a fost văzut în jurul orei 23.30. Clopotniţa era amplasată la distanţă de biserică, totuşi, focul s-a extins ajungând şi la lăcaşul de cult. În urma flăcărilor, a ars complet clopotniţa, acesta fiind construită din lemn, uşa bisericii, izolaţia termică şi două geamuri de la lăcaşul sfânt. De asemenea, au mai fost distruse nişte scaune şi lemne de foc.
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au stabilit că incendiul a fost provocat de un foc aprins în apropiere de clopotniţă şi lăsat nesupravegheat.n


 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 624

 
(0 voturi)
Tuesday, 10 September 2019

La Curtea de Argeş,

Violată în drum spre serviciu!


Ieri dimineaţă, o tânără în vârstă de 29 de ani, a trăit clipe de coşmar. Fata se ducea la serviciu când a fost atacată de un individ care a bă­tut-o şi a violat-o. Agresorul a fugit iar victima a ajuns la spital. Se ştie despre cine este vorba, însă acesta a fugit după comiterea faptei. Poli­ţiştii îl căutau pe agresor.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2244

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 10 September 2019


S-a spânzurat de dorul fiului


Tragedie! După ce şi-a pierdut fiul, o femeie în vârstă de 79 de ani, nu a putut să trăiască fără el. Ieri dimi­neaţă, Elena T. a fost găsită moartă în casă. Femeia îşi pusese capăt zilelor. Cea care a făcut descoperirea e­ste fosta noră.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1521

Continuare
 
(3 voturi)
Tuesday, 10 September 2019

La Coşeşti,

Copil rănit grav în prima zi de şcoală


Un grav accident ru­tier a avut loc ieri dimineaţă, în co­muna Coşeşti. Un co­pil a a­juns la spital în stare critică, după ce a fost lovit de un camion în­cărcat cu lemne. Co­pilul s-a speriat de un câine şi de teamă să nu fie muşcat s-a dat îna­poi, pe şosea. Atunci a avut loc impactul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1207

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 211 - 240 din 8977


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info