Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(4 voturi)
Wednesday, 10 July 2019


Primar şi funcţionari publici condamnaţi


Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în care au fost trimişi în judecată fostul primar al comunei Drăganu, secretarul primăriei şi un inginer agricol. Aceştia sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual. Funcţionairi au fost condamnaţi la câte 3 ani închisoare cu suspendare, pedeapsa fiindu-le majorată la apel.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 2713

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 10 July 2019


 Acroşată de pe trecerea de pietoni

Accident petrecut ieir dimineaţă, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din piteşti. Maria c., de 57 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, aflată la volanul unui Fiat a lovit o femeie care traversa. Şoferiţa mergea către Centru, venind dinspre Bascov, iar la trecerea de pietoni de lângă Kaufland Nord nu a ţinut cont de culoarea roşie a semaforului. A lovit-o pe Nicoleta T., de 40 de ani, din Piteşti care se afla pe trecerea de pietoni, traversând regulamentar. În urma coliziunii, victima a suferit o contuzie la mâna stângă şi a refuzat transportul la spital. Şoferiţa a rămas fără permis.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 689

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019


Băut pe ATV neînmatriculat

Poliţiştii de la Biroul Rutier Cîmpulung au prins un bărbat, în vîrstă de 31 de ani, din comuna Dîrmăneşti, care mergea pe DJ 731A, cu un ATV care nu era înmatriculat sau înregistrat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019

La Albota,

Din neatenţie...a rănit o femeie!


Un piteştean în vârstă de 63 de ani, este considerat responsabil de producerea unui accident rutier la Albota.  În urma coliziunii, soţia celuilalt şofer implicat, a fost rănită uşor şi a ajuns la spital. Totul spun poliţiştii, din cauză că cel de la volan nu a fost atent şi a lovit maşina care oprise în faţa sa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 805

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019


A intrat cu Solenza sub TIR


Accident ce ar fi putut avea urmări dramatice, ieri dimineaţă. Un şofer neatent, aflat la volanul unei Dacia Solenza a intrat cu maşina sub un TIR. Totul din cauză că nu păstrase distanţa regulamentară în timpul mersului. Trei persoane au ajuns la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1140

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019

Suprinşi de ape,

Mamă şi fiu captivi pe o insulă


Un apel disperat la 112 anunţa duminică, faptul că două persoane au fost surprinse de apă, în mijlocul râului la Bascov. Cei doi, mamă şi fiu se aflau la pescuit, când angajaţii de la barajul Bascov au început să uzine­ze apa, debitul crescând considerabil, în scurt timp. Cele două persoane au fost salvate însă, au rămas fără bunuri, acestea fiind luate de apă.                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1318

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019


Cârnaţi confiscaţi!

Pe  6 şi 7 iulie 2019, DSVSA Argeş a desfăşurat o acţiune de control în zona turistică Dâmbovicioara – Valea Urdii, la producătorii particulari care comercializează produse lactate şi unele peparate din carne (cârnaţi, pastramă, slănină). Au fost controlaţi 14 producători particulari, iar în urma controlului, pentru expunerea produselor alimentare în condiţii necorespunzătoare, au fost date 7 amenzi în valoare de 8400 lei şi au fost confiscate 15 kg cârnaţi uscaţi,4 kg slănină afumată şi 6 kg caş proaspăt. Controalele vor continua pe toata durata sezonului estival şi vor fi vizate toate zonele turistice din judeţ.   
I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 677

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 09 July 2019

Mama în mormânt tatăl în puşcărie

Drama unor copii loviţi de soartă


Au numai 4 ani, respectiv 10 ani şi nu înţeleg prea bine ce li se întâmplă. Alexandra şi Mihai şi-au pierdut în mod brutal mama, femeia fiind ucisă, la vârstă de 29 de ani, de tatăl lor. Astfel, micuţii au rămas fără părinţi după ce mama a ajuns în mormânt iar tatăl a fost închis. Acum sunt crescuţi de bunica maternă care a fost nevoită să îşi lase serviciul pentru a-i putea îngriji. Femeia povesteşte că ar dori să îşi crească nepoţii în casa care i-a aparţinut fiicei, locul unde s-a petrecut crima, dar imobilul are nevoie de reparaţii. În plus, pe numele micuţilor, moştenitori legali a sosit o somaţie de plată, în urma unei datorii a tatălui către firma de electricitate. Citiţi în continuare povestea impresionantă a celor doi copii   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1878

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019


A murit profesorul de geografie!


Profesorul argeşean Valentin Badea a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 78 de ani, după o luptă grea cu boala. Acesta a fost direc­tor al Şcolii Gimanzi­ale „ Adrian Păunes­cu“ din Piteşti şi la Colegiul Naţional I.C. Brătianu, ocupând după 1990 şi funcţia de inspector în cadrul I.S.J Argeş. În plus, a fost şef al Salvamont Piteşti, până în anii `90.          

Comentarii (1) | Vizualizari: 3355

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 09 July 2019


 A ajuns cu maşina în stâlp

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost trimise în comuna Ţiţeşti, unde a avut loc un accident rutier în care o maşină a ieşi de pe şosea şi a lovit doi stîlpi de electricitate. Echipajul de pompieri a luat toate măsurile necesare de prevenire şi stingere a incendiilor.    Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 682

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 08 July 2019

Instanţele intră în vacanţă

Vezi ce dosare se pot judeca


Timp de aproximativ două luni, instanţele din Argeş intră în vacanţa judecătorească. Astfel, în perioada 15 iulie-2 septembrie se vor judeca numai dosarele de urgenţă. Aflaţi ce fel de cauze pot intra pe rolul Curţii de Apel Piteşti, în perioada amintită şi  programul cu publicul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 08 July 2019

Cazul: A anunţat că se sinucide şi a dispărut

Găsit mort în canalul de fugă


Bănuielile sumbre s-au confirmat! Sâmbătă, a fost des­coperit cadavrul băr­batului dispă­rut luni, din comuna Băicu­leşti, satul Valea Bra­­­zilor. Trupul neîn­sufleţit a fost găsit în ca­na­lul de fugă de la Băiculeşti. Un local­nic a fost cel care a văzut trupul şi a sesi­zat autori­tă­ţile.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 08 July 2019

Accident în cartierul Găvana  

A răsturnat o maşină în intersecţie


Accident, petrecut sâmbătă în cartierul piteştean Găvana III. O maşină a fost răsturnată, de un şofer care nu a cedat trecerea. Autoturis­mul a aterizat pe plafon. În intersecţia amintită, au loc deseori astfel de eve­nimente rutiere, majorita­tea, din pricina neacordă­rii de prioritate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 911

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 08 July 2019


A murit traversând neregulamentar


Un pas greşit, l-a dus spre moarte. Un bătrâ­nel în vârstă de 80 de ani, a fost victima u­nui acident rutier. Omul a ajuns la spital în sta­re gravă şi a murit după o zi. El suferise multi­ple fracturi şi o lovitură puternică la cap. Totul, după ce a traversat neregulamentar, fără să se asigure, potrivit cercetărilor poliţiştilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1777

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 08 July 2019


Rănit după ce a condus beat şi fără permis


Inconştienţă, la volan! De asta a dat dovadă un băr­bat în vârstă de 35 de ani, din comuna Crângurile, jude­ţul Dâmboviţa. Bărbatul a lo­vit două maşini parcate în a­pro­piere de Piaţa Smârdan. Când au ajuns poliţiştii la fa­ţa locu­lui, au constatat că şo­ferul era băut şi nu deţinea per­mis. Pe numele lui a fost în­toc­mit dosar penal.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 686

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 08 July 2019

A comis două infracţiuni

De la distracţie în arest!


După ce a băut zdravăn la o pe­tre­cere, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Cotmea­na a plecat la drum cu maşina. Nu a fost singura infracţiune comisă. Pe drum, a fost oprit de un echi­paj al Secţiei Rurale Dră­ganu, astfel că, de la distracţie, băr­batul s-a trezit în a­rest!   

Comentarii (2) | Vizualizari: 791

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 211 - 240 din 8679


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info