Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Poştaşul din Căteasca, mort la Arad!     Fapt divers *** ️ Starea afaceristului, critică     Fapt divers *** ️ Accident cu descarcerare la Valea Ursului     Fapt divers *** ️ BMW distrus de foc pe A1     Editorial *** ️ Trei dovezi că ni se spune în faţă: PROŞTILOR!     Sport *** ️ Finala Cupei şi premierile AJF!     Social *** ️ Sâmbătă şi duminică se fac stropiri contra insectelor     Fapt divers *** ️ Trei fraţi erau liderii grupării     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Vijelia a doborât mai mulţi copaci     Sport *** ️ 40 de ani de la al doilea tiltu în Trivale!    
 Publicitate pdf
Audi izbit violent de un tir Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 mai 2019

La Mărăcineni,

Audi izbit violent de un tir


Neatenţia la volan ar fi putut avea ieri urmări dramatice. Un şofer de tir nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism care cir­cula în faţa s-a lovindu-l. Două persoane au a­juns la spital. Din fericire, mastodontul nu avea viteză mare astfel că, deşi a proiectat autotu­ris­mul cît colo, cei din maşină au scăpat, din feri­cire, cu leziuni uşoare.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 813

Continuare
 
Adolescentul a tîlhărit o fetiţă de 13 ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 mai 2019


Adolescentul a tîlhărit o fetiţă de 13 ani


O fetiţă a fost atacată duminică, în timp ce se afla cu un grup de prie­teni de vîrsta ei, în car­tierul piteştean Tudor Vladimirescu. Un tînăr de 18 ani a ameninţat-o şi i-a smuls telefonul din mînă. Agresorul a fost prins în Gara Sud, în timp ce voia să urce în tren şi să dispară din zonă. A fost reţinut, însă instanţa a consi­de­­rat că nu reprezintă pericol public şi l-a pla­sat sub control judiciar. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 1063

Continuare
 
Doi fraţi s-au bătut şi au dat şi foc casei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 mai 2019


Doi fraţi s-au bătut şi au dat şi foc casei!


Pe strada Richard din Cîmpulung, locuieşte o familie care periodic îşi dă foc la casă. Cei doi fraţi care locuieşc într-o căsuţă modestă, fraţii Verze, cînd şi cînd, se apucă de ceartă, ajung să se bată, iar la final, poc şi un incendiu. După ultima boacănă de acest fel, au reuşit să repare casa, asta cu sprijin, acum nu se ştie dacă le va mai sări cineva în ajutor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
Intervenţii SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 mai 2019


Intervenţii SMURD

Echipajele SMURD au gestionat duminică, 32 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar într-o situaţie intervenţia a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În acest caz a fost necesară intervenţia cu medic, fiind vorba de un pacient cu afecţiuni grave.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 600

Continuare
 
Saloane de înfrumuseţare amendate! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 mai 2019

Poliţiştii au făcut controale în Piteşti

Saloane de înfrumuseţare amendate!


Pentru a-şi menţine frumuseţea, doamnele scot din buzunar sume importante. Şi cum „obrazul subţire cu cheltuială se ţine“, în funcţie de salonul ales dar şi răsfăţul de care vrea să beneficieze fiecare, sumele sunt tot mai ...ridicate. De la această idee au pornit şi poliţiştii de investigarea infracţiunilor economice, sîmbătă, cînd au pornit să viziteze saloanele de top din Piteşti. Nu pentru înfrumuseţare, evident, ci în control! Au fost descoperite nereguli la 12 unităţi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1425

Continuare
 
Şi-a găsit tatăl decedat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 mai 2019

După ce a anunţat dispariţia

Şi-a găsit tatăl decedat


Sîmbătă dimineaţă, trupul neînsufleţit al unui bărbat în vîrstă de 82 de ani, din comuna Valea Iaşului a fost descoperit pe malul unui pîrîu din locali­tate. Cel care a făcut descoperirea este fiul victimei. Cu puţin timp înainte de a găsi cada­vrul, acesta din urmă sunase la 112 pentru a anunţa dispariţia tatălui său. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 997

Continuare
 
Soţ şi soţie răniţi, de pe trotuar Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 13 mai 2019

O şoferiţă a scăpat maşina de sub control

Soţ şi soţie răniţi, de pe trotuar


Accident petrecut sîmbătă, pe strada Bănănăi din Piteşti! Doi pensionari, soţ şi soţie, au ajuns la spital după ce o şoferiţă a scăpat maşina de sub control. Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului, au stabilit că cea de la volan conducea cu viteză excesivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1167

Continuare
 
Director mort în accident la Mihăeşti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 13 mai 2019

A şerpuit pe DN 73 şi s-a izbit de un podeţ!

Director mort în accident la Mihăeşti!


Un bărbat de 55 de ani a decedat după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod pe raza comunei Mihăeşti. Accidentul a avut loc sîmbătă după-amiază. La faţa locului au plecat cadrele Detaşa­mentu­lui de Pompieri din Cîmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD, dar şi echipa operativă a Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Cîmpulung.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2746

Continuare
 
Firmă amendată Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 13 mai 2019


Firmă amendată


Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeş, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Ploieşti, au acţionat  pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos. Cu această ocazie, au verificat punctul de lucru al unui agent economic din Albota, cu privire la respectarea legislaţiei privind regimul silvic. În urma verificărilor s-a constatat că societatea a completat necorespunzător documentele de expediţie a materialului lemnos.  A fost dată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Şerpii la drumul mare! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 11 mai 2019

Ploile torenţiale au scos

Şerpii la drumul mare!


Cîmpulungenii sunt îngroziţi pentru că au ajuns să calce pe şerpi aceştia făcîndu-şi apariţia pe asfalt, la drumul tranzitat de maşini. În mai multe zone ale Cîmpulungului, localnicii au reclamat apariţia reptilelor care se pare că nu sunt veninoase, dar destul de înspăimîntătoare la vedere. Din păcate, şerpii, chiar dacă sunt inofensivi, nu sunt îndrăgiţi de oameni şi, de cele mai multe ori, sunt omorîţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1182

Continuare
 
Din nouă suspecţi reţinuţi, doar doi, arestaţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019

Cazul: Jandarm atacat în timpul percheziţiilor

Din nouă suspecţi reţinuţi, doar doi, arestaţi!


Zeci de percheziţii au avut loc miercuri, la patru grupări bănuite că folosind diverse dipozitive, clonau carduri şi retrăgeau banii unor străini. În timpul descinderilor, a avut loc şi un incident, un jandarm fiind agresat de un suspect. Omul legii a ajuns la spital avînd maxilarul rupt. Noaptea au fost reţinute 9 persoane, toate avînd roluri importante în constituirea grupurilor organizate vizate de DIICOT şi de poliţiştii de crimă organizată. Din cele 9 persoane au fost prezentate Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă, 7 persoane. Anchetatorii au avut parte de o surpri­ză neplăcută, după ce instanţa a admis doar două dintre cereri. Asta în ciuda faptului că, în timpul descinderilor au fost descoperite numeroase dispozitive de copiere a datelor stocate pe banda magnetică a cardurilor şi documente care dovedeau faptul că acuzaţiile nu sunt nefondate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Copil accidentat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Copil accidentat


Un băieţel în vîrstă de 4 ani, a fost ieri după-amiază, victima unui accident rutier, petrecut în cartierul piteştean Războieni. Damian F., în vîrstă de 60 de ani, conducea prin cartierul amintit, un autoturism Ford, înmatriculat în străinătate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
Percheziţii la „Haiducii Guiman”! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Percheziţii la „Haiducii Guiman”!


În luna aprilie vă pre­zen­tam un caz al unui măţăuan care îi acuza pe fraţii Guiman că i-au furat oi şi miei din stînă, Marian Boambeş spunea la acea oră că Guimanii i-au spart şi casa şi că nu este sin­gurul care se confrun­tă cu aşa ceva, dar pe el l-au nenorocit cu fur­turile. Vineri, poliţiştii cîmpulungeni au des­făşurat percheziţii la şase adrese pe raza comunelor Aninoasa, Stoeneşti şi Mioarele, la locuinţele fraţilor Guiman, persoane bănuite de furt de animale.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 970

Continuare
 
Lovită de maşină cînd traversa pe marcaj Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Lovită de maşină cînd traversa pe marcaj


O pensionară din Piteşti a fost ieri victima unui accident rutier petrecut pe strada Exerciţiu. O şoferiţă neatentă nu i-a acordat prioritate femeii care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Victima a ajuns la spital, iar şoferiţa la poliţie, pentru a fi audiată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
Accident mortal la Şuici Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 11 mai 2019


Accident mortal la Şuici


Un bărbat în vîrstă de 58 de ani, din comuna Şuici şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier. Bărbatul venea de la birtul din sat, spun localnicii, atunci cînd a avut loc tragedia. Deşi cel mai probabil era băut zdravăn, nu el este vinovat de produce­rea accidentului. Constantin G., chiar şi beat fiind, mergea pe acostament cînd a fost izbit de o maşină care ajunsese pe contrasens.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 211 - 240 din 8407


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info