Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist     Fapt divers *** ️ Ciocnire între un autobuz şi două autoturisme     Fapt divers *** ️ La 38 de ani, a murit electrocutat     Editorial *** ️ Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?     Sport *** ️ Regal atletic la Piteşti!     Social *** ️ Rezultatele la evaluarea competenţelor la BAC    
 Publicitate pdf
Trafic închis Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 aprilie 2019


Trafic închis

În intervalul 02-04 mai, pe raza judeţului Argeş se va desfăşura Raliul Argeşului-Catena 2019, prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2019. Pe raza Municipiului Piteşti, competiţia va necesita închiderea circulaţiei pe strada Nicolae Dobrin, în intervalul 2 mai, orele 22.00, pînă în ziua de 3 mai, orele 23.45.  Pe raza comunei Budeasa, circulaţia va fi închisă în ziua de 3 mai, în intervalul 07.00-13.00, pe tronsonul D.J.703 K intersecţie cu DC 220 şi strada Sudeaua intersecţie cu strada Argesului.  Pe raza comunei Tigveni, circulaţia va fi închisă în ziua de 3 mai, în intervalul 14.00-18.00, pe tronsonul DN 73C, km.48+300 - DN 73C, km.52+000, respectiv start DN 73C Curtea de Argeş- sosire DC 239 comuna Tigveni. Pe raza comunei Arefu, circulaţia va fi închisă în ziua de 4 mai, în intervalul 09.30-16.00, pe tronsonul DN 7C, km.56+500(Parcare Cetate Poenari) pînă la km.105+000 (Cabana Conacul Ursului). Informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe siteul oficial al Poliţiei Române, la secţiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic. Poliţiştii recomandă să verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca la drum şi să adoptaţi în permanenţă o conduită preventivă la deplasările pe drumurile publice.
    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 975

 
Au băut şi s-au încăierat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 aprilie 2019

A doua zi nu au mai ştiut motivul scandalului…

Au băut şi s-au încăierat!


Doi ciobani şi proprietarul stînei situată în Berevoeşti, au chefuit de Sfîntul Gheorghe pînă seara tîrziu. După ce au băut, s-au şi certat. Dacă la început au fost discuţii minore, pînă la sfîrşitul zilei s-au luat şi la bătaie.  Persoanele aflate sub influenţa alcoolului, în situaţia implicării în conflicte de orice fel, se manifestă mai agresiv decît le stă în fire în mod obişnuit, ajungînd fie victime ale unor fapte cu violenţă, fie autori.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1655

Continuare
 
La împăcare s-au bătut de au ajuns la spital! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 aprilie 2019


La împăcare s-au bătut de au ajuns la spital!


Acum, că se apropie Sărbătoarea Paştelui, două familii, una din Mihăeşti şi cea de-a doua din Cos­teşti, cuscrii în fapt, au decis să se întîlnească la Mihăeşti, pentru a-şi împăca cei doi copii de 20 de ani, care au un bebeluş de doar 4 luni. Nu s-a întîmplat aşa, s-a ajuns la bătaie…   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1392

Continuare
 
Prins sub maşină la 84 de ani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 aprilie 2019

La Miceşti,

Prins sub maşină la 84 de ani!


Accident teribil ieri, în comuna Miceşti, satul Purcăreni. Un bătrîn în vîrstă de 84 de ani, s-a aflat la un pas de moarte după ce, a fost prins sub un Matiz. Singurul vinovat este cel rănit. Acesta nu asigurase maşina parcată în pantă. Din fericire a scăpat cu multiple contuzii şi o coastă fracturată, însă evenimentul rutier s-ar fi putut sfîrşi tragic.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1221

Continuare
 
Nu se dau testări Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 aprilie 2019


Nu se dau testări

Programul de lucru cu publicul la Ghişeul de restituiri permise de conducere şi certificate de înmatriculare din cadrul Serviciul Rutier Argeş, se va suplimenta în data de 30 aprilie, între orele 08:30 – 12:30. În aceeaşi perioadă, nu vor putea fi susţinute testări pentru reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1268

Continuare
 
A ajuns cu mîna distrusă la spital! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 25 aprilie 2019

Accident de muncă  în Muscel

A ajuns cu mîna distrusă la spital!


Un salariat al unei so­cietăţi de pe raza co­munei Berevoeşti a a­juns la CPU Cîmpu­lung după ce a suferit un accident de muncă. Acesta şi-a prins mîna într-o presă. Cercetă­rile accidentului vor fi făcute de o comisie constituită la nivelul societăţii, apoi tran­s­mise ITM Argeş.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1418

Continuare
 
S-a spînzurat în Săptămîna Patimilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 aprilie 2019


S-a spînzurat în Săptămîna Patimilor


Tragedie! În Săptă­mî­na Patimilor, un bărbat în vîrstă de 44 de ani, din comuna Miroşi, s-a sinucis. Bărbatul a fost găsit de fratele său după ce s-a spînzurat în grajdul animalelor. Imediat după descope­rire, fratele nu s-a pier­dut cu firea, ci a înce­put manevrele de re­sus­citare. Nu a reuşit să-l întoarcă la viaţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Ser­viciul de Medicină Le­gală Argeş pentru au­topsie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1436

Continuare
 
Cîinele l-a împiedicat pe hoţ să plece cu prada Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 aprilie 2019

Prins în flagrant după ce,

Cîinele l-a împiedicat pe hoţ să plece cu prada


A ajuns în arest după ce a fost dat de gol de cîine! Răzvan Gheorghe B., de 29 de ani, din comuna Sălătrucu, a sărit gardul într-o curte, cu intenţia de a intra în casă, unde intenţiona să fure. Cîinele proprietarei a început să latre furios. Văzînd că nu poate potoli animalul hoţul a făcut cale-ntoarsă, numai că, atunci cînd a sărit gardul înapoi a fost văzut de vecinii alertaţi de cîine.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1644

Continuare
 
Accident cu trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 aprilie 2019


Accident cu trei maşini

O manevră greşită a dus ieri la rănirea unei persoane şi avarierea a trei maşini. Acciden­tul s-a petrecut pe stra­da Costache Negri ieri după-amiază. Be­nedict G., de 57 de ani, din Piteşti condu­cea un autoturism Toyota mergînd către Podul Viilor. Poliţiştii au stabilit că cel de la volan nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stînga şi astfel a provocat accidentul. A lovit un BMW condus din sensul opus de Ionuţ Gabriel S. de 37 de ani, din Piteşti. În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-o Dacia Duster la volanul căruia era Ion Paul P., de 58 de ani, din Mioveni. Coliziunea în lanţ a avut ca rezultat, pe lîngă avarierea autovehiculelor implicate, rănirea uşoară a lui Ionuţ Gabriel S. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1327

Continuare
 
Viceprimar găsit incompatibil Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 aprilie 2019


Viceprimar găsit incompatibil


Viceprimarul Mărgărin Blidaru din Cîmpulung a fost găsit incompa­tibil de Agenţia Naţio­nală de Integritate, după ce timp de un an ar fi deţinut în acelaşi timp şi funcţia de viceprimar şi cea de membru în Consiliul de Administraţie a Şcolii de Muzică Cîmpulung.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 807

Continuare
 
Suspecţii au fost eliberaţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 aprilie 2019

Cazul: Hoţi urmăriţi cu focuri de armă pe A1

Suspecţii au fost eliberaţi!


După cum anunţam în numărul de ieri, Alexandru Ionuţ D., în vîrstă de 23 de ani, din comuna Bo­gaţi şi Ştefan A., de 49 de ani, din aceeaşi comu­nă au fost reţinuţi după ce au furat motorină dintr-un tir pe A1. Suspecţii au fugit fiind fugăriţi de poliţişti pe A1, aproximativ 5 kilometri. Au fost nevoiţi să oprească după ce oamenii legii au tras focuri de armă în cauciucuri.  După ce au petre­cut o noapte în arest suspecţii au fost eliberaţi. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti a dispus cercetarea în libertate a bărbatului de 49 de ani şi a luat măsura controlului judiciar împotriva tînărului de 23 de ani.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1218

Continuare
 
Socrii terorizaţi l-au băgat în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 aprilie 2019


Socrii terorizaţi l-au băgat în arest!


Un scandalagiu din car­tierul piteştean Turceşti a ajuns în arest după ce şi-a terorizat foştii socrii. Bărbatul a mai făcut un „popas“ de o noap­te în arestul IPJ Argeş, în luna martie, fiind plasat sub control ju­diciar. Deşi măsura îl obliga să nu ia legătu­ra în vreun fel cu păr­ţile vătămate, acesta s-a dus din nou peste foştii socrii, amenin­ţîndu-i cu moartea da­că nu îşi retrag plînge­rea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1563

Continuare
 
S-a sinucis de ziua lui în Săptămîna Patimilor Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 aprilie 2019


S-a sinucis de ziua lui în Săptămîna Patimilor


Un bărbat de 78 de ani din Cîmpulung, a decis să-şi încheie conturile cu viaţa spînzurîndu-se. Omul a recurs la acest gest radical în ziua în care ar fi trebuit să îşi serbeze onomastica, de Sfîntul Gheorghe. Acesta a mai avut tentative de suicid, însă a fost găsit de familie în timp util.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1375

Continuare
 
Militar mort în postul de pază Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 24 aprilie 2019

La 33 de ani,

Militar mort în postul de pază


Descoperire şocantă, ieri diminea­ţă, la Unitatea de Transmisiuni Spe­ciale din Băbana. Un militar a fost găsit de colegii săi, fără suflare. Ca­poralul în vîrstă de 33 de ani, zăcea prăbuşit. A fost anunţată imediat conducerea unităţii, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lîngă Tri­bunalul Militar Bucureşti, un procu­ror venind la faţa locului pentru a conduce în­treaga anchetă. Cercetă­rile au durat pînă în cursul după-amiezii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2390

Continuare
 
7 permise reţinute de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 aprilie 2019


7 permise reţinute de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost  prevenirea evenimentelor rutiere şi  conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 226 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 65.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1056

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 241 - 270 din 8371


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info