Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ Gravidă moartă, la Judeţean!     Fapt divers *** ️ Tâlhărit în bar, la păcănele!     Fapt divers *** ️ Au plecat cu mortul, a luat foc casa!     Economic *** ️ România, cea mai mare inflaţie din Europa     Sport *** ️ „Am controlat jocul, mai puteam marca!“     Social*** ️ Majorarea accizelor la ţigări, amânată     Fapt divers*** ️ Motociclist rănit, în accident     Fapt divers *** ️ Femeie dispărută de acasă!     Social *** ️ Trei viitori pompieri de nota 10!    
 Publicitate pdf
(4 voturi)
Wednesday, 26 June 2019


Doi pompieri s-au pensionat!


Moment emoţionat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, luni. Doi pom­pieri s-au pensionat după 30 de ani de ac­tivitate. Aceştia au fost felicitaţi de ins­pec­torul şef, Bogdan Olar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1070

Continuare
 
(3 voturi)
Thursday, 27 June 2019


Va fi extrădat în Austria

Florin C de 46 de ani, din comuna Aninoasa a fost rdicat de acasă de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Politie Rurală Schitu Goleşti. Oamenii legii au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Piteşti. Bărbatul va fi extrădat autorităţilor din Austria acolo unde este acuzat de furt. Argeşeanul este cercetat după ce a furta un aragaz şi două butelii. El a fost arestat preventiv în baza unui mandat european. Până la sosirea docuemtnelor traduse , Florin C. a stat în arest la domiciliu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 955

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 27 June 2019

Cazul Copii din Argeş abuzaţi sexual de milionari germani

Trei fraţi erau liderii grupării


În dosarul de pornografie infantilă trei femei şi un bărbat au reţinuţi. Trei dintre ei sunt fraţi, aceştia fiind liderii grupării. Inculpaţii sunt acuzaţi că au făcut filmări cu co­pii chiar şi de 3 ani, care simulau acte sexuale. Acestea erau vândute în Germania unui cetăţean bogat care plă­tea între 200 şi 600 de euro pe înregistrări. Imediat după percheziţiile de marţi, 13 copii au fost luaţi de repre­zen­tanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţie a Copilului Argeş. Unii dintre ei sunt victime ceilalaţi sunt copii ai inculpaţilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1398

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 28 June 2019


Trafic închis la Topoloveni

 Circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7 (km 94+380) începând cu data de 27.06.2019, ora 07:00 – 28.06.2019, ora 24:00, în vederea executării unor lucrări de montare grinzi la podul peste râul Cârcinov. CNAIR recomandă ca rută ocolitoare: DN 7 (km 91+230) Leordeni – DJ 703B Căteasca– DJ 702G Coşeri – DC 105 – DN 7 km 95+010 şi retur.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 28 June 2019


Afacerişti, soţ şi soţie, închişi


Miercuri, doi afacerişti din judeţul Argeş, soţ şi soţie au fost încar­ceraţi după ce au fost condamnaţi definitiv la pedepse cu închi­soarea. Ion Petcu şi Ecaterina Petcu pa­troni ai firmei Cere­al Agro Denis au de ispăşit pedepse de 5 ani şi 6 luni, respectiv la 6 ani închisoare pen­tru evaziune fis­cală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2349

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 June 2019


23 de solicitări pentru SMURD

Pentru echipajele SMURD ziua de duminică a fost una extrem de solicitantă, dat fiind numărul mare de pacienţi la care s-a intervenit. Echipajele SMURD au fost chemate la 23 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La unul dintre pacienţi a fost necesară deplasarea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 514

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 June 2019


Tânără accidentată când traversa pe marcaj


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe DN 7, în comuna Morăreşti. O tânără a fost accidentată în timp ce traversa regulamentar. Fata a ajuns la spital, având traumatism de bazin.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 June 2019


A mers călare pe iapa furată zeci de kilometri


O iapă a fost furată de la Curtea de Argeş săp­tămâna trecută. Hoţul a intrat în gră­dina în care păştea animalul a încălecat şi dus a fost! Acesta a plecat din oraşul Ba­sa­rabilor călare şi a parcurs peste 40 de kilometri ajungând la Ştefăneşti. Acolo i s-a pierdut urma. Propri­etarul oferă recom­pensă 500 de euro ce­lui care îl ajută să-l gă­sească pe hoţ.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 20 June 2019


Avea plăcuţele expirate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au depistat pe Ionuţ-Lucian I., 30 de ani, din Curtea de Argeş, care conducea, pe strada Victoriei, din localitate,  un BMW X6, care avea număr de circulaţie provizoriu emis de Marea Britanie. În urma verificărilor a rezultat că autovehiculul avea valabilitatea numerelor provizorii expirată. Totodată, bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest afişând o valoare de 0,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehiucl neînmatriculat, iar faţă de cel în cauză a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 814

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 19 June 2019

Curtea de apel Piteşti a dat sentinţa

Arestat pentru furturi comise în Franţa


Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Bu­jo­reni, judeţul Vâlcea, a primit mandat de a­res­tare european, după ce a fost dat în urmă­rire de autorităţile franceze. Curtea de Apel Pi­te­şti a ad­mis cererea şi a emis mandatul ur­mând să fie demarate procedurile de extrădare. Acesta este acuzat că ar fi comis mai multe fur­turi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 20 June 2019

Trimis în judecată pentru ultraj

I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist


Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Dârmăneşti a fost trims în judecată sub acuza­ţia de ultraj. Dosarul lui, instrumen­tat de Par­che­tul de pe lângă Ju­decătoria Piteşti, a fost înregis­trat pe rolul ins­tanţei. Totul, după ce incul­pa­tul a lovit cu pum­nul în faţă un poli­ţist iar în momentul în­că­tuşării, s-a opus şi l-a lovit cu pumnul în piept şi cu şutul în zo­na in­ghinală. De dure­re, o­mul legii a căzut la pă­mânt, fiind dus la spital.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1997

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 29 June 2019

Salvare în doi timpi

Pompierul, asistenta şi angiograful i-au salvat viaţa


O a două şansă la viaţă, a primit un bărbat care a făcut infarct miocardic, pe stradă. Omul s-a pră­buşit pe caldarâm, joi, după-amiază. Norocul lui a fost că în acel moment au trecut prin zonă, mai întâi un pompier şi apoi o asistentă medicală de la Camera de Primiri Urgenţe, de la Spitalul Ju­deţean de Urgenţă Piteşti. Bărbatul în vârstă de  60 de ani a fost resuscitat de cei doi, fiind trans­portat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde i-a fost montat un stent. Angiograful de care dispune unitatea amintită a contribuit la salvarea bărbtului care nu ar fi rezistat unui drum pînă în Capitală pentru intervenţia de urgenţă pe care o necesita   

Comentarii (2) | Vizualizari: 946

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 29 June 2019


Operaţiune dificilă de salvare


Joi, în timp ce se deplasa pe un traseu dificil, o turistă în vârstă de 35 de ani a su­erit un accident groaznic. Femeia şi-a frac­turat un picior şi nu a mai putut merge alături de grup. 18 salvamontitşi argeşeni şi doi jandarmi montani au plecat în canionul Valea lui Stan acolo unde s-a petrecut acci­dentul. Turista a fost transportată pe targă pe întreg traseul care este extrem de dificil.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 28 June 2019


Poliţistul local bătăuş, arestat!


Amănunte şocante ies la iveală în cazul poli­ţis­tului local acuzat de abuz în serviciu şi lipsire de libertate. Reţinut pentru 24 de ore, Octavin F. agent la poliţia Locală Piteşti a fost eliberat sub control judiciar de Judecătoria Piteşti. Procurorii au atacat sentinţa şi cer aresta­rea lui pe motiv că  ”inculpatul a dat dova­dă de o agresivi­tate ieşită din comun“.  În referatul înaintat Tri­bu­nalului Argeş, ma­gis­traţii au descris în detaliu comporta­men­tul poliţistului lo­cal. Acesta l-a lovit în mod repetat şi l-a umilit pe şoferul care parcase ilegal.   

Comentarii (10) | Vizualizari: 1789

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 27 June 2019


BMW distrus de foc pe A1


Ieri, un BMW a luat foc în mers pe Autos­trada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 110! Condu­cătorul auto a tras au­to­turis­mul pe banda de ur­genţă şi a anunţat pom­pierii.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 982

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 27 June 2019


Starea afaceristului, critică


Starea afaceritului bătut măr după ce a fost şicanat în trafic este în continuare gravă. Deşi a fost operat de ur­genţă, Cătălin Plăiaşu se află în continuare în stare critică. Pacientul nu este transportabil, neputând fi transferat la un alt spital. Fiica lui, care ar trebuie să îşi susţină exa­menul de bacaluareat peste câteva zile se roagă ca tatăl ei scape cu viaţă.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 1502

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 271 - 300 din 8662


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info