Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist     Fapt divers *** ️ Ciocnire între un autobuz şi două autoturisme     Fapt divers *** ️ La 38 de ani, a murit electrocutat     Editorial *** ️ Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?     Sport *** ️ Regal atletic la Piteşti!     Social *** ️ Rezultatele la evaluarea competenţelor la BAC    
 Publicitate pdf
12 proxeneţi reţinuţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


12 proxeneţi reţinuţi


Percheziţiile de joi s-au lăsat cu 12 reţineri. Au ajuns în arest, indivizi suspectaţi că din anul 2014 au exploatat sexual mai multe femei. Aceştia nu le obligau să se prostitueze dar le înlesneau practicarea celei mai vechi meserii din lume şi le asigurau protecţie. Mare parte din bani ajungeau la suspecţi era investită în case, maşini de lux, terenuri sau bijuterii. Ieri, doar 7 dintre cei 12 au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2062

Continuare
 
Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase

 Jandarmii argeşeni vor asigura ordinea şi linştea acest sfîrşit de săptămînă la manifestările religioase care vor avea loc în Argeş. Pentru siguranţa cetăţenilor patrulele de ordine publică vor acţiona, pentru prevenirea infracţiunilor stradale şi descurajarea faptelor ilegale. Măsurile de ordine publică vor viza mai multe activităţi printre care enumerăm: Slujba Religioasă dedicată Paştelui Catolic, în acestă seară, în municipiile Piteşti, Curtea de Argeş şi Cîmpulung, Tîrgul anual tradiţional de Florii care va avea loc astăzi şi mîine, în comuna Slobozia, spectacol de muzică populară astăzi şi mâine, în Municipiul Cîmpulung. Mîine, în duminica Floriilor jandarmii vor fi prezenţi la manifestările religioase care vor avea loc în judeţul Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 703

Continuare
 
Pompier argeşean, campion naţional Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


Pompier argeşean, campion naţional


Plutonierul major Oprescu Vlad, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, a cîştigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie a.c., în  localitatea Buziaş, judeţul Timiş şi a reunit reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă. „Pompierul argeşean a intrat în concurs la categoria +100 de kg şi, aşa cum ne-a obişnuit, a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 939

Continuare
 
Cinci bărbaţi reţinuţi după descinderi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019

Cazul: Percheziţii la tiriştii care furau marfa

Cinci bărbaţi reţinuţi după descinderi


Din cei 11 suspecţi vizaţi de percheziţiile efectuate, miercuri, la indivizi suspectaţi că furau marfa cu tirurile, cinci au ajuns în arest. Aceştia sînt consideraţi a fi liderii grupării. Trei dintre cei care au petrecut noaptea în arest sînt argeşeni. Ei au fost reţinuţi pe bază de ordo­nan­ţă fiind acuzaţi că folosind acte false, ar fi încăr­cat mărfuri de la zeci de societăţi din Europa şi nu au dus produsele la destinaţie. Au vîndut marfa oprind banii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1131

Continuare
 
Tată şi fiu, spărgători de case! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019


Tată şi fiu, spărgători de case!


Profitînd de since­rita­tea vecinilor lor care fără să îşi dea seama se lăudau cu sumele mari de bani pe care le ţineau „ascunse“ în casă, doi indivizi tată şi fiu au dat spargere după spargere. Astfel în mai multe luni, au furat din locuinţele unor săteni din Poiana Lacului bani, bijuterii şi bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei. Dorian Liviu L., de 50 de ani, din Poiana Lacului şi fiul său Alin Ionuţ C.L de 27 de ani, din comuna Cocu, au fost reţinuţi în noaptea de joi spre vineri. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1229

Continuare
 
42 de percheziţii la proxeneţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019


42 de percheziţii la proxeneţi


Zeci de percheziţii au avut loc ieri, la indivizi despre care poliţiştii au indicii că se ocupau cu proxenetis­mul. Acţiunea s-a derulat atît în Argeş cît şi în Vîlcea, Dîmboviţa şi Bucureşti. Au avut loc descinderi la locuinţele celor 18 suspecţi, în imo­bile folosite pentru prostituţie şi la locuinţele unora dintre prostituate. Cele mai multe percheziţii s-au derulat în Piteşti. Printre cei care au primit vizita „mascaţilor“ se numără şi fratele unui cunoscut interlop şi un afacerist.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2162

Continuare
 
Record de amenzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019


Record de amenzi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi oră­şeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru con­ştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 298 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 736

Continuare
 
Nu se ţin slujbe în bisericile unde au loc renovări Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019

Pompierii avertizează!

Nu se ţin slujbe în bisericile unde au loc renovări


Apropiatele sărbători pascale vin cu o serie de măsuri de prevenire impuse de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş atît pentru cetăţeni cît şi pentru lăcaşurile de cult. Pompierii atrag atenţia preoţilor să nu ţină slujbe în interiorul bisericilor unde sînt amplasate schele şi să nu permită accesul unui număr mare de credincioşi în interiorul bisericilor din lemn unde nu există suficiente căi de evacuare în caz de pericol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
Duster vs glisieră la Schitu Goleşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019


Duster vs glisieră la Schitu Goleşti!


Participanţii la trafic, dar şi localnicii din comuna musceleană Schitu Goleşti au asistat miercuri după amiază la un eveni­ment rutier care putea avea urmări deosebit de grave. Un Duster a intrat într-o glisieră de pe marginea DN 73, însă nimeni nu a su­ferit vătămări corpo­rale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
Exerciţiu de amploare al pompierilor la spitalul TBC Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 aprilie 2019


Exerciţiu de amploare al pompierilor la spitalul TBC

Un exerciţiu de am­ploare a avut loc joi, 18 aprilie la spitalul de Pneumofiziologie din Cîmpulung. Trecă­torii s-au speriat cînd au văzut că pompierii acţionează în forţă la această unitate spita­li­cească cunoscîndu-se faptul că aceste clă­diri sunt de patri­mo­niu şi sunt foarte vechi. Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a executat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren la spitalul TBC. Scenariul exerciţiului a presupus o intoxicaţie cu fum a unui pacient din spital în urma unui incendiu izbucnit la corpul unei clădiri. Incendiul s-a extins rapid şi a afectat şi etajele superioare ale clădirii. Pacientul intoxicat cu fum a fost preluat de un echipaj Smurd unde a primit primele îngrijiri medicale. În tot acest timp, două autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea incendiului în cel mai scurt timp, fiind pericol de propagare şi la celelal­te corpuri ale spitalului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 733

Continuare
 
Militarii musceleni, la Cincu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 aprilie 2019

Vînătorii de Munte au participat la cel mai amplu exerciţiu cu NATO  

Militarii musceleni, la Cincu


Exerciţiul Vigorous Warrior 19 s-a desfăşurat în perioada 1-15 aprilie, iar în cadrul acestuia au participat aproximativ 2.000 de militari şi voluntari civili (800 militari străini, 850 militari români, 50 voluntari străini, 300 reprezentanţi DSU şi IGSU).Exerciţiul a fost organizat de Statul Major al Forţelor Armate din Direcţia Medicală a Ministerului Apărării şi a avut ca scop principal testarea mai multor aspecte pe linie medicală, nivelul de pregătire, capacitatea de răspuns, îmbună­tăţirea cooperării pe linie militară a forţelor internaţionale şi române, precum şi cooperarea civil-militară.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 585

Continuare
 
I-a ars casa de la o lumînare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 aprilie 2019


I-a ars casa de la o lumînare!


Incendiu la Godeni, la o locuinţă a unei femei de 51 de ani. Focul a fost văzut pe la ora 23:00 de cîţiva localnici care au dat şi alarma. De la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung au ple­cat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi echipajul SMURD. Casa din comuna Go­deni, s-a aprins de la o lumînare uitată probabil de proprietăreasa casei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 927

Continuare
 
Concurs de simulare de procese Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 aprilie 2019

Proiect unic în România, a prins rădăcini la Cîmpulung

Concurs de simulare de procese


Fundaţia Olanda-România (Haga) şi Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” (Cîmpulung Muscel) organizează cea de-a doua ediţie a concursului internaţional de pro­cese simulate: „Moot Court Europe 2019“.Proiectul este unic în Ro­mânia şi se adresează elevilor de liceu din întreaga lume.Iniţiativa a fost lansată în premieră de către cele două instituţii în anul 2017, marcînd împlinirea a 150 de ani de activitate a Colegiului Pedagogic – instituţie înfiinţată prin decretul Regelui Carol I în anul 1867. Monu­ment istoric şi una din bijuteriile arhitecturale româneşti, şcoala s-a impus încă de la înfiinţare drept una dintre cele mai de seamă instituţii de învăţămînt din România.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 776

Continuare
 
Falşi angajaţi de la Salubritate, cereau bani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 18 aprilie 2019


Falşi angajaţi de la Salubritate, cereau bani!


O locatară a unui bloc din cartierul piteştean Nord a sesizat Poliţia Locală Piteşti, anunţînd că doi indivizi care pretind că ar fi angajaţi de la firma de Salubritate bat la uşile oamenilor şi cer bani. Pînă la sosirea echipajului, locatara i-a urmărit pe indivizi şi le-a indicat agenţilor locul unde se află cei doi. A fost prins numai unul dintre ei. Din nefericire, bărbatul a scăpat basma curată după ce locatarii au refuzat să depună plîngere.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 915

Continuare
 
Percheziţii la tiriştii care furau marfa Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 18 aprilie 2019


Percheziţii la tiriştii care furau marfa


Nici mai mult, nici mai puţin de 46 de percheziţii, au fost organizate ieri dimineaţă, de poliţiştii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Piteşti. Oamenii legii au organizat descinderi atît în Argeş cît şi în alte trei judeţe. Gruparea vizată este acuzată că obţinea curse pe bursa de transporturi, încărca mărfuri în tirurile ce le aparţineau dar nu le duceau la destinaţie. Astfel, au adus un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro, în mai multe ţări din Europa.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 2322

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 271 - 300 din 8371


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info