Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Aniversare
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Băut şi fără permis a făcut accident!


Joi seară, un accident a avut loc în Moşoaia. Când au ajuns la faţa lo­cului, poliţiştii au constatat că şoferul nu poseda permis de condu­ce­re şi era băut. Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanţă de reţine­re, fiind dus în arestul IPJ Argeş. Asta din cauză că nu era la prima faptă de acest gen.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Femeie rănită în explozie, la Mălureni


O  deflagraţie s-a produs ieri dimineaţă, într-o gospodărie din comuna Mălureni, satul To­pliţa. O femeie în vârstă de 69 de ani, a ajuns la spital cu arsuri şi un traumatism de coloană, în urma deflagraţiei. Au avut loc şi distrugeri importante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 14 September 2019


Biciclist accidentat

Un accident rutier a avut loc ieri, în comuna Poiana Lacului. Daniel B. de 66 de ani, din localitate, circula spre satul Sămara. A efectuat viraj dreapta prin fa'a autoturismului care se deplasa regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. A fost lovit de maşina condusă de Ionel Cosmin T. un bărbat de 33 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, bărbatul care circula pe vehiculul pe două roţi a fost rănit uşor. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 410

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 September 2019


Bătut cu grebla pentru un loc de parcare


Incredibil până unde s-a ajuns! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, şi-a atacat un vecin cu grebla după ce acesta din urmă, îi ocupase lo­cul de parcare închiriat. Întreg incidentul a fost filmat de un locatar din cartierul Trivale iar i­ma­ginile au devenit virale. Poliţiştii au des­chis o anchetă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 901

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 13 September 2019

Pentru avere,

I-au dat fratelui în cap cu lopata!


Bătaie pe viaţă şi pe moarte între trei fraţi, din comu­na Cetăţeni. În loc să se bucure de venirea fratelui mai mare, mezinii l-au atacat lovindu-l cu lopata, de tea­mă că vrea să ia casa şi terenul părinţilor. Încăierarea a avut urmări extrem de grave. Agresorii au fost reţinuţi pentru tentativă de omor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 929

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 September 2019

Cazul Agent împuşcat la vânătoare

Acuzat de omorârea poliţistului


Doi bărbaţi, tată şi fiu, au ajuns în arest aseară, fiind reţinuţi sub acu­zaţia de braconaj, omor şi mărturie mincinoasă.  Numai cei doi se a­flau în pădure la Muşăteşti, împreună cu agentul Nicolae Cătălin R., de 28 de ani, când a fost împuşcat. Agentul a murit după două săptămâni pe patul spitalului. Oamenii legii au stabilit că bărbaţii vânau ilegal când a omul legii a fost împuşcat accidental.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1134

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 13 September 2019


Nonagenară salvată de pompieri

Miercuri dimineaţă, un echipaj cu o autospecială de intervenţie de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, strada Emil Gârleanu, pentru deblocarea uşii unui apartament. Acolo se afla o femeie de 95 de ani cu stare de rău. Femeia era singură în casă şi nu se putea deplasa. Aceasta a fost auzită de vecinii care nu puteau descuia uşa şi au solicitat ajutorul pompierilor. A fost transportată la spital de un echipaj al Ambulanţei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 September 2019


Accidentată în timp ce şoferul număra banii!


Un accident a avut loc ieri, în comuna Stolnici din cauza unui condu­cător auto neatent. Bărbatul, şofer profesionist a făcut o gafă de neiertat. În timp ce se afla la volan, s-a apucat să numere banii, după cum susţin martorii. A acroşat o femeie care circula pe marginea şo­selei, aceasta ajungând la spital.    

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 996

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 12 September 2019


Elevii instruiţi cum să se ferească de pericole


La nivelul judeţului Argeş se desfăşoară campania sub sloganul ,,10 pentru sigu­ran­ţă” în mai multe instituţii de învăţământ. Poliţiştii prezenţi la două licee din Câmpu­lung mai precis la Colegiul Tehnic şi Liceul Minier i-a învăţat pe elevi cum să ferească de pericole atât la şcoală cât şi pe stradă. Au ales Câmpulungul pentru că aici sunt multe probleme cu traficul de persoane.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 526

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 12 September 2019


Prinşi în timp ce se drogau lângă liceu


Doi tineri de 24 de ani, respectiv 26 de ani, au fost săltaţi de o patrulă de jandarmi după ce au fost prinşi în timp ce se drogau. Cei doi se aflau în apropiere de Liceul Tehnologic Dacia Piteşti. Aveau asupra lor doar ţigările din care trăgeau de zor, nu şi alte resturi vegetale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1071

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 September 2019


O şansă la viaţă pentru Norbert!

 Un tânăr din Moşoaia, cu cancer în cavitatea bucală are nevoie de ajutor financiar


Norbert Papp Dragomir are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. După ce a început într-un spital din Craiova şedinţele de chimioterapie, tumora – apărută ca un punct negru, minuscul, lângă o măsea – a crescut foarte mult, încât tânărul abia dacă îşi mai poate ţine acum limba în gură. În vârstă de 31 de ani, el se hrăneşte ca un bebeluş, nu mai poate vorbi şi, în fiecare secundă, se luptă să respire.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 807

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 12 September 2019


Fiul a dat foc casei părinteşti

Două echipaje cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Secţia de Pompieri Costeşti şi Punctul de Lucru Stolnici au intervenit în localitatea Stolnici, la un incendiu izbucnit la o locuinţă. Din imobil a fost evacuat, de către persoanele prezente, un băiat ce se deplasa doar cu ajutorul unui cărucior cu rotile. La solicitarea organelor de Poliţie, echipajul SMURD a transportat la spitalul de psihiatrie pe unul dintre fii proprietarului. Acesta dăduse foc casei părinteşti. La intervenţie a participat şi personal al SVSU Stolnici. Au ars: acoperişul pe aproximativ 35 mp, aproximativ 35 mp din locuinţă, un cărucior cu rotile, aproximativ 500 kg de lemn de foc şi alte elemente de mobilier şi materiale textile din interiorul unei camere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 771

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


O femeie are 10 dosare penale pentru furt


Specializată în furturi din maşini şi furturi din magazine, o femeie de etenie rromă din comuna Băiculeşti are nici mai mult, nici mai puţin de 10 dosare penale pe rolul instanţelor din Argeş. Majoritatea faptelor au fost comise împreună cu sora ei, în prezent arestată preventiv. Şi fiul acesteia s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 831

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 11 September 2019


A fost prins violatorul!


După o zi întreagă de căutări, poliţiştii l-au capturat pe bărbatul suspectat că a violat o tânără în vârstă de 29 de ani, la Curtea de Argeş. Costel Z., de 41 de ani se pregătea să fugă când a fost prins. Acesta a fost dus la audieri, fiind reţinut în cursul nopţii. Indignat de ceea ce s-a întâmplat, un fidel cititor al Curierului zilei vine cu o propunere legislativă pentru infracţiunile de acest gen. Profesorul Ştefan Ropcea propune castrarea violatorilor! Cititţi în materialul ce urmează declaraţia cutremură­toa­re a victimei.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1151

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 11 September 2019

Accident pe Calea Drăgăşani!

Jaguar făcut zob de un Opel


Accident spectacu­los, ieri, pe Calea Drăgă­şani, din Piteşti! O maşină de zeci de mii de euro, a fost distrusă din cauza unui şofer ne­atent. Două persoane au ajuns la spital în urma impactului deosebit de violent. Şoferul vinovat nu a acordat priori­ta­te de trecere şi a izbit în plin, un Jaguar.                              

Comentarii (1) | Vizualizari: 1039

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 11 September 2019


Un nou proiect de lege pentru şoferi


Un proiect care prevede ca, în cazul suspen­dării provizorii a permisului auto, şoferul să îşi poată alege perioada în care a­ces­ta va fi suspendat, a fost a­dop­tat de Senat. Proiectul de le­ge urmează să fie dezbătut în Ca­mera De­putaţilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 31 - 60 din 8805


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info