Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Apă cu bacterii la Izvoru şi Popeşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018


Apă cu bacterii la Izvoru şi Popeşti!


Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au recoltat şi analizat, de curînd, probe de apă din sisteme publice de aprovizionare cu apă potabilă din judeţul nostru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 850

Continuare
 
Fără memorie, a umblat rătăcind pe jos Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Cazul: A dispărut îmbrăcat în alb şi ghete roşii

Fără memorie, a umblat rătăcind pe jos


Timp de două zile, bărbatul dispărut din Ştefăneşti a umblat rătăcind pe jos zeci de kilometri. Gheorghe Virgil Muşetescu de 65 de ani a fost găsit ieri dimineaţă de un vecin de-al său. Era dezorientat în intersecţia de la Podul Viilor după ce coborîse dintr-un maxi-taxi. Poliţiştii au refăcut traseul bărbatului şi şi-au dat seama că acesta a umblat fără o ţintă anume, suferind o pierdere de memorie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 897

Continuare
 
Proaspăt asfaltat, DN 73, spart din nou Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018


Proaspăt asfaltat, DN 73, spart din nou


Drumul Naţional 73 pare o telenovelă fără sfîrşit. Cînd şoferii credeau că au scăpat de craterele din carosabil, dar şi de semafoare, constructorii s-au apucat din nou să spargă covorul asfaltic proaspăt turnat. De ce? Pentru că, cel mai probabil, dacă nu din ignoranţă, au uitat să mai adauge ceva la nişte podeţe


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 901

Continuare
 
Agresorul nu mai are voie în cîrciumă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Pedeapsă cruntă dată de Curtea de Apel Piteşti

Agresorul nu mai are voie în cîrciumă


În luna mai a acestui an, Vicenţiu Lucian Pîrnuţă, agresorul preşedintelui UNPR Rucăr, a fost condamnat la amendă penală şi obligat să suporte daune materiale şi morale, plus alte cheltuieli aferente.

   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 860

Continuare
 
Şoferul beat a lovit un pieton beat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

S-au întîlnit pe drum la Costeşti

Şoferul beat a lovit un pieton  beat


Au băut separat dar ghinionul a făcut să se întîlnească! Unul s-a ales cu dosar penal altul a ajuns la spital. Este vorba de un şofer de 28 de ani, care, fiind băut a provocat un accident. Cel rănit este un pieton care de asemenea, era beat. Din fericire bărbatul nu are leziuni grave. Asta nu-l va scăpa însă pe şofer de răspunderea penală.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 984

Continuare
 
Poştaşul a murit în Oficiul Priboieni! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018


Poştaşul a murit în Oficiul Priboieni!


Tragedie ieri la Priboieni! Poştaşul comunei a murit la serviciu. Omul se afla chiar în Oficiul Priboieni cînd i s-a făcut rău. Manevrele de resuscitare la care a fost supus au rămas fără rezultat. Bărbatul în vîrstă de 48 de ani, a fost declarat decedat, tragedia fiind raportată ca accident de muncă. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1765

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 10 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Avea autorizaţia de circulaţie expirată  

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş l-au tras pe dreapta, la control, pe Constantin A., în vîrstă de 73 de ani, din Piteşti. Omul mergea cu maşina pe strada Calea Cîmpulung, avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Menţionăm că, pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, pedeapsa este închisoare de la unu la trei ani sau amendă.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
Românii îşi cumpără locuinţe în Italia Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Primul loc printre străinii care devin proprietari

Românii îşi cumpără locuinţe în Italia


Un studiu realizat de Finanza.com arată că românii care muncesc în Italia ocupă primul loc la creditele ipotecare acordate de băncile din peninsulă pentru cumpărarea unei locuinţe. Adoptînd obiceiurile din ţara natală, conaţionalii noştri preferă să plătească rate la bănci pentru propria casă, în loc să achite lunar chirii care uneori, pot depăşi valoarea ratei impotecare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1195

Continuare
 
Ursul, a prins gustul şoriciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Moş Martin, o prezenţă obişnuită şi constantă la Cîmpulung!

Ursul, a prins gustul şoriciului


În zona Cîmpulung, apariţia urşilor pe străzi şi în gospodăriile oamenilor nu mai este de mult timp o noutate, din contră, vorbim deja de un fenomen obişnuit, pe care autorităţile par să-l tolereze. Fie că sînt autohtone, fie că au fost aduse în codrii Muscelului din alte zone (Valea Prahovei, Poiana Braşov etc.), fiarele sălbatice s-au învăţat cu oamenii şi nu mai au frică de nimeni şi de nimic atunci cînd vine vorba de procurarea hranei, în condiţiile în care şi habitatul lor a fost grav afectat de defrişările masive. Ultima apariţie a lui Moş Martin, la Cîmpulung, s-a înregistrat în această săptămînă, mai precis marţi seara, pe strada Livadiei, sub dealul Măţăului. Un urs de mărime medie a venit pînă în gospodăriile oamenilor, distrugînd mai multe garduri şi mursecînd un porc.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 927

Continuare
 
Se închide traficul la Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Va avea loc concursul Ditatlon Regal Invictus

Se închide traficul la Curtea de Argeş


Sîmbătă şi duminică va avea loc la Curtea de Argeş cea de a doua ediţie a concursului Duatlonul Regal Invictus. Pe durata desfăşurării competiţiei traficul va fi închis în oraşul Basarabilor. De asemenea, este interzisă parcarea maşinilor pe un anumit tronson din oraş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
S-a răsturnat cu maşina într-o livadă de meri Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Accident spectaculos la Slănic!

S-a răsturnat cu maşina într-o livadă de meri


Accident spectaculos, din fericire fără urmări grave, joi după-amiază, în comuna Aninoasa! Patru persoane s-au răsturnat cu maşina în decor după ce şoferul acesteia a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. În urma accidentului, trei copii s-a ales cu traumatisme uşoare fiind acum în afara oricărui pericol.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 981

Continuare
 
A întors pe linie dublă continuă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Accident pe I.C Brătianu

A întors pe linie dublă continuă


Accident, pertecut ieri dimineaţă, pe bulevardul I C Brătianu, din Piteşti, din cauza unui şofer neatent. Conducătorul auto avrut să întoarcă în mijlocul străzii, pe linie dublă continuă. A fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. A ajuns la spital, fiind rănit, şoferul nevinovat. Poliţiştii care au efectuat cercetările la faţa locului i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corproală din culpă, şoferului vinovat.                    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1222

Continuare
 
Reţinut că a agresat o copilă de 12 ani Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Ar fi putut să-i fie bunic

Reţinut că a agresat o copilă de 12 ani


La 65 de ani, băutura i-a luat minţile unui bărbat din comuna Valea Danului. Altfel, nu se explică, cum de a profitat de o copilă în vîrstă de 12 ani, care suferă de probleme psihice, mai mult îi era şi nepoată, fiind fiica vărului său. Ion Maria a ajuns în arest sub acuzaţia de agresiune sexuală, după ce, s-a stabilit că i-a dat pantalonii jos fetiţei şi a pipăit-o.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1234

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 09 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Bărbat supraponderal adus la Piteşti

Un bărbat a avut nevoie miercuri de ajutor pentru a ajunge de la Spitalul din Curtea de Argeş, la Spitalul Judeţean. Deoarece omul care avea afecţiuni renale, era supraponderal, s-a apelat la ajutorul unui echipaj cu autospecială de transport victime multiple de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti care l-a transferat pe om la spitalul din Piteşti.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 931

Continuare
 
Permisul suspendat la 45 de puncte penalizare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 08 noiembrie 2018

Nou proiect de lege privind Codul Rutier:

Permisul suspendat la 45 de puncte penalizare


Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.146/2008 pentru modificarea art.111 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice a fost adoptat de Senat. Şi Comisia Transporturilor a dat raport preliminar favorabil proiectului de lege. Proiectul urmează să fie dezbătut şi votat de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, iar acesta prevede suspendarea permisului la acumularea unui număr mai mare de puncte.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 824

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 301 - 330 din 7639


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info