Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Costul locului de la masa bogaţilor     *** Campanie de informare şi concurs în Şcolile din Mioveni      *** Cartofii şi utilităţile s-au scumpit!     *** PASTILA de UMOR      *** Mai puţine naşteri decît decese     *** Maşini multe, vînzări rare, în tîrgul auto     *** Pregătiţi-vă de Black Friday!     *** Ursul l-a muşcat de cap     *** Ameninţa că se aruncă de pe pasaj     *** Spărgătorii de la Orange Shop, rămîn în arest      *** Furau din maşini, locuinţe, societăţi...     *** Costache a fost achitat     *** Accident, cu trei răniţi şi trei maşini     *** O piteşteancă, campioană mondială     *** Învinşi greu de olteni!     *** Florin Nini: „Nu am fost constanţi”     *** Todorov: „Formăm o echipă unită“nbsp;    *** Stupu şi Ankomah, doar spectatori la Piteşti!     *** Liga 1 - Etapa 13     *** Victorii şi medalii la oină, handbal, volei şi karate     *** Gazdele, victorii pe linie    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

I-a intrat uluca în burtă

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Căteasca,  la un pacient de 40 de ani. Bărbatului i-a intrat o ulucă în abdomen. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital unde a fost operat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 936

Continuare
 
Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

A provocat un accident la Pietroşani

Şoferul beat şi-a rănit grav prietenul


Accident grav, petrecut sîmbătă seară, în comuna Pietroşani! Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un cap de pod, din beton. În urma impactului, cel de la volan a scăpat cu răni uşoare, însă, prietenul care ocupa locul din dreapta a suferit două fracturi. Acesta a fost scos de echipajul descarcerării dintre fiarele maşinii. Şoferul vinovat, era beat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 911

Continuare
 
Urmărit naţional prins la Piteşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 17 septembrie 2018

 De un an era căutat de poliţişti

Urmărit naţional prins la Piteşti!


De mai bine de un an, Constantin Tomescu, un bucureştean în vîrstă de 58 de ani, era căutat de poliţişti. Bărbatul era dat în urmărire naţională, fiind condamnat la 3 ani închisoare. Acesta are de ispăşit o pedeapsă pentru conducere fără permis. A fost încarcerat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1035

Continuare
 
Turista germană a vrut să se sinucidă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

În timp ce era la munte în Făgăraş,

Turista germană a vrut să se sinucidă


După o noapte de beţie şi distracţie, a vrut să moară! O turistă de cetăţenie germană s-a tăiat pe mîini, ieri dimineaţă, fiind descoperită în apropiere de Cabana Capra. Fata, în vîrstă de 20 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Medicii au constatat că leziunile nu îi puneau în pericol viaţa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1266

Continuare
 
Tînără, moartă în Piatra Craiului Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

După ce s-a prăbuşit circa 50 de metri într-o prăpastie,

Tînără, moartă în Piatra Craiului


Tragedie, vineri după-amiază, în masivul Piatra Craiului! O tînără în vîrstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a prăbuşit aproape 50 de metri, într-o prăpastie. Jandarmii montani şi salvamontiştii au avut nevoie de mai bine de 14 ore pentru a recupera cadavrul, misiunea lor fiind extrem de dificilă.                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2298

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 17 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

S-a ales cu dosar penal

Oamenii legii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi a Sustragerilor de Produse Petroliere al Serviciului Ordine Publică Argeş au efectuat un control în zona Miceşti. Cu această ocazie, au depistat un bărbat de 31 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce transporta cu un tractor cu remorcă artizanală cantitatea de 4,5 mc material lemnos fără forme legale. În urma verificărilor a fost întocmit dosar penal, totodată fiind dispusă ridicarea în vererea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Piteşti, precum şi a mijlocului de transport.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 849

Continuare
 
Turişti străini, rătăciţi în Piatra Craiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Amplă acţiune de salvare montană în zona Dîmbovicioara!

Turişti străini, rătăciţi în Piatra Craiului


Un exerciţiu de simulare a unei acţiuni de căutare-salvare a persoanelor rătăcite în mediul montan s-a derulat, ieri, începînd cu ora 11:00, în zona Cheile Dîmbovicioarei – Punctul Roşu – Pietricica Pietrei Craiului.La această acţiune au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor cu atribuţii în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă, iar exerciţiul a simulat o serie de intervenţii specifice pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate pe traseele montane din masivul Piatra Craiului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 877

Continuare
 
Povestea celui mai căutat tîlhar din ţară! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

A comis 40 de jafuri, în Argeş

Povestea celui mai căutat tîlhar din ţară!


Fiind suspect într-un caz de loviri şi alte violenţe, amănunte, cu mult mai grave,  au ieşit la iveală în cazul unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Vlădeşti. Individul poate fi considerat tâlhar de profesie, având, până acum, zeci de jafuri comise. Între anii 1995-1998 a fost cel mai căutat tâlhar din România. După ce l-au prins, oamenii legii au reuşit să-i probeze, nici mai mult, nici mai puţin, de 37 de tâlhării însoţite de viol.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1703

Continuare
 
Instanţa i-a menţinut condamnarea Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Ca să scape de pedeapsă a cerut revizurie

Instanţa i-a menţinut condamnarea


Trimisă în judecată alături de doi foşti primari, Nicoleta Sarmiza Stoica a încercat să scape de pedeapsa cu suspendare primită în 2017. Femeia, fost agent agricol în cadrul primăriei Lereşti, a înaintat o cerere de revizuire, considerînd că este nevinovată. Curtea de apel Piteşti i-a respins ieri, cererea.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1200

Continuare
 
Cinci primari musceleni, cu jalba-n proţap la ANRE Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Nemulţumiţi de creşterea exagertă a taxei de branşare la reţele de gaze naturale

Cinci primari musceleni, cu jalba-n proţap la ANRE


Nemulţumiţi de creşterea extrem de mare a taxei privind branşarea la reţelele de gaze naturale, cinci primari din Muscel au luat atitudine şi au trimis o petiţie Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, solicitînd redimensionarea taxei sau instituirea unui prag marginal. Edilii susţin că după intrarea în vigoare a noii legi a Energiei electrice şi a gazelor naturale , această taxă a crescut de la 1.500 – 1.700 de lei la 5.000 – 5.3000 de lei pentru o branşare. Asta înseamnă că, proporţional cu mărimea sumei, va scădea numărul celor care doresc să beneficieze de gaze naturale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1202

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Albota

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Albota, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetaţie uscată. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de  focul deschis în spaţii deschise.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 987

Continuare
 
Vînzătorul şi cumpărătoarea, reţinuţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 14 septembrie 2018

Cazul Captură record de ţigări de contrabandă

Vînzătorul şi cumpărătoarea, reţinuţi!


După cum anunţam din numărul de ieri, o captură mare de ţigări de contrabandă a fost făcută la Bascov. Un bărbat, în vîrstă de 36 de ani, a fost reţinut, fiind găsite în maşina lui 300.000 de ţigări, mai exact 15.000 de pachete. oamenii legii au mesi ordonanaţă de reţinre şi pe numele unei piteştence în vîrstă de 33 de ani, care, în momentul flagrantului, cumpăra ţigări netimbrate.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1734

Continuare
 
Celebru hoţ din buzunare, arestat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 septembrie 2018

Nici la bătrîneţe nu s-a potolit

Celebru hoţ din buzunare, arestat


Pentru poliţişti, dar şi pentru angajaţii Penitenciarului Mioveni, Valerică Oane a devenit unul de-al casei. Cunoscut hoţ din buzunare, bărbatul a petrecut pînă în prezent mai mulţi ani în închisoare, decît în libertate. Ei bine, marţi seară, Oane a ajuns din nou în arest, fiind acuzat, ca de obicei, de furt calificat după ce a furat borseta cu bani a unui piteştean. Deşi se află aproape de vîrsta pensionării, recidivistul ar putea să-şi treacă la „vechime“ anii petrecuţi în celulă, ani de muncă neavînd.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1682

Continuare
 
Vindea ierburi care pot aduce moartea Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 septembrie 2018

Condamnat pentru comerţ cu substanţe etnobotanice

Vindea ierburi care pot aduce moartea


Moartea unui tînăr a şocat comunitatea în marte 2018, după ce cadavrul lui a fost abandonat de prieteni pe stradă. Cadavrul a fost aruncat dintr-o maşină, în apropierea blocului în care locuia. S-a constatat că tînărul de 28 de ani a murit după ce a fumat o ţigară cu substanţe etnobotanice. A fost arestat preventiv cel care îi vînduse substanţele extrem de periculoase. Instanţa a dat dovadă de foarte multă clemenţă în ce-l priveşte pe inculpat, condamnîndu-l  la 1 an şi 4 luni închisoare. Acesta va executa mai mult avînd o altă pedeapsă cu suspendare în trecut, pentru acelaşi gen de infracţiuni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1423

Continuare
 
Ţiganii din Pojorîta, debranşaţi de la apă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 14 septembrie 2018

Din cauza datoriilor foarte mari,

Ţiganii din Pojorîta, debranşaţi de la apă!


Rromii, ca orice cetăţean român, au drepturi, dar şi obligaţii, pe care, însă, cei mai mulţi dintre ei nu le respectă, din ignoranţă, cu bună-ştiinţă sau pun asta pe seama uitării. Ei ştiu una şi bună: numai să primească, cît se poate de mult şi fără prea mari eforturi, dar să nu li se ceară nimic la schimb. Nici măcat bani pentru utilităţile pe care le folosesc ca să trăiască cît de cît civilizat. Aşa se face că, în multe localităţi din zona Muscel (fenomenul e însă generalizat la scara întregii ţări), cătunele de rromi sînt fruntaşe la amenzi neplătite şi facturi restante, iar sumele cu cu care sînt prejudiciate societăţile de furnizare a utilităţilor şi bugetul statului sînt imense şi greu de recuperat. Singura soluţie, în cazul utilităţilor, rămîne debranşarea şi acţionarea în judecată a rău-platnicilor, în vederea recuperării datoriilor. Ieri, mai multe persoane din Pojorîta, comuna Lereşti, au rămas fără apă la robinete chiar dacă unii dintre ei sînt cu facturile la zi. Oamenii au ajuns în această situaţie din cauza unor rău-platnici care au acumulat datorii mari către societatea furnizoare de servicii de apă-canal Edilul CGA.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 1396

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 301 - 330 din 7351
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info