Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019


Reţinut pentru o alcoolemie de peste 2,50 la mie 


Beat la volan şi fără permis, aşa a fost prins un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din comuna Mozăceni, luna trecută. Bărbatul a fost testat cu etilotestul iar oamenii legii şi-au dat seama că omul nu băuse doar un păhărel şi mai degrabă toată sticla. Poliţiştii au primit rezultaul alcoolemie şi au dispus reţinerea lui, joi, pentru 24 de ore după ce s-a contatat că avusese o alcoolemie de peste 2,50 la mie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 858

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019

La Mărăcineni

Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul drumului


Accident petrecut ieri dimineaţă, pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Un şofer grăbit a făcut o manevră riscantă, întorcînd în mijlocul dru­mului. A lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma coli­ziunii, o femeie a fost rănită şi a ajuns la spital. După impact, trafi­cul în zonă a fost paralizat. Asta, cu atît mai mult cu cît în intersecţia cu pricina se efec­tuează şi lucrări de reamenajare a sensului giratoriu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 802

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 mai 2019

Tone de bere pe şosea

Raiul beţivilor pe A1!


Un accident petrecut ieri dimineaţă pe A1 i-a făcut să pălească de invidie pe iubitorii de bere. Raiul beţivilor s-a mutat pentru cîteva ore, pe A1. Şoferul unui tir încărcat cu cutii, sticle şi bidoane de bere a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu glisiera. Toată marfa s-a împrăştiat pe şosea. Au curs rîuri de bere, irosindu-se, spre dezamăgirea şoferilor care treceau prin zonă şi se uitau cu părere de rău la recipientele împrăştiate pe şosea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 978

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 mai 2019


Vindeau produse expirate

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au desfăşurat activităţi privind protejarea populaţiei împotriva acte­lor de comerţ ilicit, menţinerea unui climat de siguranţă publică şi identificarea de persoane pretabile la săvârşirea de fapte ilicite. Au fost verificate 14 agenţi economici de pe raza aceleiaşi localităţi, la patru dintre acestea fiind descoperite produse alimentare cu termen de valabilitate expirat şi produse fără documen­te de provenienţă. Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţională, în valoare de 7.000 de lei, conform Legii 12/1990, totodată fiind luată măsura complementară a confiscării sumei de 500 de lei, reprezentînd contravaloarea produselor fără documente de provenienţă, precum şi confiscarea în vederea distrugerii bunurilor cu termen de valabilitate expirat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019


Şoferul băut a plonjat în şanţ


A scăpat ca prin mi­nu­ne dintr-un acci­dent fără a avea vreo zgîrietură, dar s-a ales cu dosar penal. Este povestea unui bărbat, în vîrstă de 59 de ani, din Mioveni. Acesta s-a răsturnat cu maşina ieri dimi­neaţă, într-un şanţ la Racoviţa. În timpul cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul era băut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 mai 2019


Tîlhar minor, în arest la domiciliu


Are numai 17 ani şi o carte de vizită „impresio­nantă“ cînd vine vorba de infracţiuni. Alexandru M., din Merişani a fost plasat în arest la domiciliu ieri, pentru tîlhărie calificată. Tînărul are însă un trecut destul de încărcat în această privinţă, fiind reci­divist după ce a mai primit o condamnare, tot pen­tru tîlhărie. În plus, în timpul sărbătorilor de Paşte, a ajuns în arest după ce, împreună cu tatăl său a bătut măr un vecin.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019

Au fost scoşi din casa cuprinsă de foc

Soţ şi soţie morţi!


Nenorocire petrecută la Miceşti, în satul Purcă­reni! Două persoane, soţ şi soţie şi-au pierdut viaţa după ce casa lor a luat foc. Cadavrele au fost găsite în dormitorul locuinţei sărăcăcioase, cînd a fost dată alarma. Soţii erau debranşaţi de la energie electrică şi foloseau o lumînare pe care au uitat-o aprinsă într-o cameră.  Bărbatul de 45 de ani şi soţia lui de 39 de ani, au murit intoxicaţi din cauza fumului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1264

Continuare
 
Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 17 mai 2019


Medic condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare


Instanţa a decis! Anca Alexandrescu, medic în cadrul Camerei de Pri­miri Urgenţe, de la Spita­lul Judeţean de Urgenţă Piteşti, a fost condam­nată la 3 ani şi 6 luni închisoare. A fost trimisă în judecată pentru înşe­lăciune în formă continua­tă după ce procurorii au constatat că prin farmacia al cărei asociat unic era, ar fi decontat sute de reţete fictive. Judecătoria Piteşti a achitat-o pe fosta şefă a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, însă, mier­curi Curtea de Apel Piteşti a dat hotărîrea defini­tivă prin care Anca Alexandrescu a primit o sen­tinţă cu executare. La cîteva ore după decizie, aceasta s-a predat, fiind încarcerată. 

Comentarii (5) | Vizualizari: 2324

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 mai 2019


A condus băut şi fără permis

Un tînăr în vîrstă de 26 de ani, din comuna Sălătrucu, aflat la volanul unei autoutilitare a fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, pentru verificări. Dragoş Gigel C. era în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 73C, pe raza localităţii Valea Iaşului. Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că cel de la volan nu deţine permis de conducere. Mai mult de atît, era şi băut. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,54  la mie în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 721

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 mai 2019


Elevă cu suspiciune de meningoencefalită


Caz grav, descoperit de medicii de la Spitalul de Pediatrie Piteşti! O elevă în vîrstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional Zinca Golescu, a fost trans­fe­rată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Pr. dr.Matei Balş“, din Bucureşti, avînd suspi­ciune de meningoencefalită. Tînăra este elevă în clasa a X-a. S-a simţit rău marţi. La liceu a fost făcută dezinfecţie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1519

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 mai 2019

Abia eliberat din închisoare,

S-a întors în arest pentru furt


Recent eliberat din penitenciar, un piteştean s-a întors în arest mai devreme decît s-ar fi aşteptat! Nicuşor Florin A. a fost reţinut marţi, pentru furt dintr-o maşină. După o noapte petrecută în arest, a fost plasat de Parchetul de pe lîngă Judecăto­ria Piteşti, sub control judiciar. Imediat cu i-a expirat ordonanţa de reţinere a fost ridicat din nou de poliţişti, într-un alt dosar de furt, aşa că după audieri s-a întors în arest.     

Comentarii (3) | Vizualizari: 958

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 mai 2019

Accident în faţa Spitalului Militar

Cu roţile în sus, după ce a lovit un pom


Accident spectaculos, ieri dimineaţă, în apro­piere de Spitalul Militar din Piteşti. O maşină s-a răsturnat, aterizînd cu roţile în sus, după ce a lovit un alt autoturism şi un pom. Traficul a fost blocat în zonă, zeci de minute. Conducătorul auto a rămas încarcerat la volan, fiind scos de pompieri. A suferit leziuni uşoare, fiind dus la unitatea medicală din apropiere.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1450

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 16 mai 2019

Îşi învăţa elevul să conducă

Instructor băut, în camionul de şcoală

 

Descoperire incredibilă, ieri dimi­neaţă, în timpul unei acţiuni a po­liţiştilor rutieri. Oamenii legii au prins un instructor auto care, deşi băuse, era la cursuri cu un elev care conducea un camion. Cel puţin teoretic, instructorul ar fi trebuit să intervină la coman­da dublă a maşinii dacă elevul făcea vreo greşeală. Avînd în vedere starea lui, greu de spus dacă  Marian T. ar mai fi avut reflexele necesare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1105

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 16 mai 2019


16 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 227 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 60.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 740

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 mai 2019


Un camion a lovit un autoturism


Marţi seară, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Bascov, la un acci­­-

dent rutier. La intrarea pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 15 mai 2019


Examen de foc în munţii Muscelului


Începutul verii i-a găsit pe apărătorii crestelor carpatine din Cîmpulung în febra tragerilor de luptă. După o perio­a­dă intensă de pregătire, vînătorii de munte de aici au luat calea poligonului temporar Voina-Portăreasa pentru a demonstra nivelul de pregătire la care se află.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 301 - 330 din 8520


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info