Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ S-a spînzurat după ce a rămas şomer     Fapt divers *** ️ Percheziţii la un hoţ din Leordeni!     Social *** ️Tot ce trebuie să ştiţi despre alegerile din 26 mai!     Fapt divers *** ️ Arestaţi pentru a fi predaţi autorităţilor franceze     Editorial *** ️ Gusturile şi voturile nu se discută!     Sport *** ️ CS Mioveni şi FC Argeş ştiu locurile pe care vor termina!     Social *** ️ Lucrările la giratoriul de pe DN 73, în grafic     Social *** ️ Pe lângă europarlamentare să votăm şi referendumul!     Social *** ️ A scăzut rata şomajului     Social *** ️ Sute de proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării     Social *** ️ Subvenţiile acordate au dus la performanţă     Social *** ️ Secţie de votare închisă din cauza lucrărilor    
 Publicitate pdf
Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 martie 2019

Poliţiştii au organizat „Cupa presei la tir“

Jurnaliştii pricepuţi şi să tragă cu arma!


Ieri, zi de foc, la propriu pentru mulţi jurnalişti din Argeş. Reprezentanţii presei au răspuns invitaţiei Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi au participat la „Cupa presei la tir“. Astfel, cei prezenţi s-au dovedit a fi la fel de pricepuţi la trasul cu arma cum sînt şi la scris. Ziariştii au tras la ţintă aceasta fiind prima parte a competiţiei. În cea de a doua parte, jurnaliştii au concurat pe echipe, împotriva unor echipe formate din poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale, ( n.r mascaţii). Rezultatul? Aflaţi din materialul următor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 564

Continuare
 
Escrocul plasat în arest la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019

Cazul: Obţinea credite cu un buletin găsit

Escrocul plasat în arest la domiciliu


Reţinut pentru 24 de ore după ce a obţinut credite în numele altei persoane, un vîlcean a fost plasat de instanţă, în arest la domiciliu. Iulian Constantin T., de 35 de ani, din Rîmnicu Vîlcea a luat împrumuturi în valoare de aproximativ 60.000 lei. Nu este la prima infracţiune de acest gen.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
Spărgătorul, prins la păcănele! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 21 martie 2019


Spărgătorul, prins la păcănele!


Un tînăr piteştean a fost prins la scurt timp după ce a dat o spargere. Dorel C., de 25 a forţat un geam de la pizzeria Maestro situată peste drum de Prefectura Argeş. Cu banii furaţi s-a dus într-o sală de jocuri, fiind săltat de poliţişti, de la păcănele. Imaginile surpinse de camerele de surpaveghere ale societăţii au fost cele care l-au dat de gol.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1234

Continuare
 
Gabi a pierdut lupta cu boala! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 21 martie 2019


Gabi a pierdut lupta cu boala!


Gabriel Bălăşoiu fost cameraman la Antena 1 a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea de mai bine de un an. Încercările medicilor de a-l salva au fost inutile. Gabi a plecat la cer, marţi seară, să filmeze îngeri. Îşi va veghea familia şi prietenii de acolo de Sus!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2349

Continuare
 
Transport de lemne ilegal Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 martie 2019


Transport de lemne ilegal

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Stîlpeni au prins un tînăr, în vîrstă de 24 de ani, din comuna Coşeşti, care conducea o autoutilitară în care transporta lemne. Şoferul, nu a putut prezenta acte de provenienţă şi însoţire a lemnului pe care îl transporta. Cu ajutorul unui specialist silvic s-a stabilit că, tînărul transporta o cantitate de 0,7 metri cubi de lemn de foc, de salcîm. Totodată, cu ocazia verificărilor a reieşit că autoutilitara nu avea poliţă RCA valabilă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare totală de 5.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010 şi Legii nr. 132/2017, fiind luate şi măsurile complementare de imobilizare a vehiculului prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare. De asemenea, lemnele au fost confiscate şi predate Ocolului Silvic Codrii Verzi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 martie 2019


Înjunghiat în timp ce se afla pe stradă


Aseară, un bărbat a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla la ieşirea din cartierul Tudor Vladimirescu, în apropiere ştrand. Acesta a fost atacat în timp ce afla pe stradă, de un individ despre care susţine că nu-l cunoaşte. Agresorul l-a înjunghiat în abdoment. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind preluată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1943

Continuare
 
Obţinea credite cu un buletin găsit Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019


Obţinea credite cu un buletin găsit


Un vîlcean în vîrstă de 35 de ani, a fost reţinut ieri, de poliţiştii de la Ştefăneşti. El este acuzat că după ce a găsit o carte de identitate, a folosit-o pentru a obţine mai multe credite. A obţinut de la IFN-uri, zeci de credite în valoare de aproximativ 60.000 de lei în numele titularului documentului. În trecut, bărbatul a mai fost condamnat pentru comiterea de înşelăciuni şi tănuire de furturi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1191

Continuare
 
A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019

După ce a rămas fără benzină pe autostradă

A vrut să oprească tirul şi i-a fost fatal


Tragedie, petrecută în noaptea de luni spre marţi, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 98. Un bărbat a fost spulberat de un TIR. Iniţial, s-a crezut că victima încerca să traverseze pe timp de noapte, pe A1. Abia după audierea şoferului şi a altor doi martori, omenii legii au înţeles ce se întîmplase de fapt. Bărbatul a murit la 41 de ani, după ce rămăsese în pană de benzină.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1858

Continuare
 
Prins cu 122 km/h Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 martie 2019


Prins cu 122 km/h

Poliţiştii de la Biroul Rutier din Cîmpulung au prins conducînd cu viteză, un bărbat, în vîrstă de 29 de ani, din respectivil municipiu. Şoferul mergea cu maşina pe DN 73, în momentul în care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 122 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 943

Continuare
 
Controale în cluburi şi discoteci Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 martie 2019


Controale în cluburi şi discoteci


În week-end-ul care a trecut, pompierii au făcut mai multe controale în cluburi şi discoteci. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, au făcut 5 controale şi au dat tot atîtea amenzi şi avertismente pentru neregulile despistate. Valoarea totală a scanţiunilor date se ridică la 4.500 lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 826

Continuare
 
Există un cerc de suspecţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 martie 2019

Cazul: Moş Crăciun mascat a jefuit cazinoul

Există un cerc de suspecţi


Cercetările continuă în cazul jafului de la cazinoul din Piteşti. Autorii nu au fost prinşi însă poliţiştii au un cerc de suspecţi. Ieri au fost audiate alte persoane printre care şi paznicul sălii de jocuri. Acesta a fost dus şi la medicul legist avînd unele zgîrieturi pe care le-a căpătat în timpul atacului. Ancheta nu este nici pe departe încheiată. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1227

Continuare
 
Agresorii poliţistei, reţinuţi Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 19 martie 2019


Agresorii poliţistei, reţinuţi


Aşa după cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, un scandal iscat, pe fondul consumului de alcool, într-un local din comuna Mihăeşti, s-a lăsat cu intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, solicitaţi să intervină pentru a restabili ordinea de mai mulţi martori ai incidentului prin numărul unic de urgenţă 112. În timp ce încerca să-l încătuşeze pe unul dintre scandalagii, o poliţistă a fost lovită de un alt bărbat, întîmplarea fiind surprinsă de la distanţă, cu un telefon mobil de un localnic.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1120

Continuare
 
Zăcea mort în mărăciniş Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 martie 2019

Cazul: Povestea bărbatului dispărut fără urmă

Zăcea mort în mărăciniş


La sfîrşitul lunii februarie, Adrian Stan un bărbat în vîrstă de 56 de ani, din comuna Brăduleţ, a dispărut de acasă. Era cunoscut cu multiple afecţiuni, omul deplasîndu-se cu greutate şi avînd grave probleme cu vederea. Dispariţia bărbatului era cu atît mai bizară cu cît, omul ieşise noaptea din casă cu intenţia de a merge la WC şi nu a mai revenit. A fost căutat zile la rînd, însă rezultatul a fost sub aşteptări. Trupul bărbatului a fost descoperit duminică, la circa 1, 5 kilometri de casa lui.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1214

Continuare
 
Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 19 martie 2019

La Spitalul Judeţean,

Medic cercetat disciplinar pentru că a făcut gripă


Un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti va fi cercetat în comisia de disciplină după ce în timpul epidemiei de gripă s-a îmbolnăvit. Gheorghiţa Dumitru, medic specialist în cadrul Secţiei de Diabet Zaharat, despre aceasta fiind vorba, a fost citată pentru a se prezenta în faţa comsiei. Susţine că este complet nevinovată şi că, acuzaţiile ce i se aduc sînt nefondate. Totul i se trage de la faptul că i s-a făctu rău la serviciu şi a fost nevoită să îşi ia concediu medical, după ce apucase să scrie recomandările necesare, în fişele unor pacienţi pe care îi avea internaţi.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2117

Continuare
 
Prinsă copiind din telefon la simulare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 martie 2019


Prinsă copiind din telefon la simulare

Dezinteresul elevilor pentru şcoală a fost cît se poate de evident, ieri, cînd în întreaga ţară s-a desfăşurat simularea la proba scrisă la limba şi literatură română, la examenul de bacalaureat. Au lipsit sute de elevi de la un examen care îi poate ajuta să treacă de cel din vară. La clasa a XI-a, din totalul de 4.545 elevi înscrişi au fost prezenţi 3.857. Şi la clasa a XII-a au fost înregistraţi absenţi, din cei 4.430 de elevi înscrişi au fost prezenţi 4.028.  O elevă a fost eliminată la Liceul Tehnologic ,,Astra’’Piteşti, conform metodologiei, fiind surprinsă cu un telefon asupra ei. Mîine, se va desfăşura proba scrisă obligatorie a profilului.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 866

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 301 - 330 din 8244


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info