Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Friday, 01 November 2019


Şi-a iertat violatorul…


Judecătoria Câmpulung a hotă­rât încetarea procesului penal pentru infracţiunea de viol, care l-a avut ca inculpat pe Ionel Ma­rius Bughea­nu din Albeştii de Mus­­cel, după ce partea vătăma­tă, F.D, din aceeaşi lo­calitate, şi-a retras plângerea. În acelaşi timp, instanţa a constatat că a încetat de drept şi măsura pre­ven­tivă a arestului la domiciliu sub care se afla inculpatul, lă­sând nesoluţionată acţiunea civi­lă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1622

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 01 November 2019

După ani de procese,

Stareţul a demolat casa rromilor


Stareţul Mănăstirii „Cetăţuia Negru Vodă” a fost şi încă este ocupat să scape de rromii care şi-au făcut case la baza mă­năstirii, mai mult sta­­­reţul a umblat şi prin instanţe să-şi facă dreptate. Părintele Mo­dest vrea să stopeze ela­nul imobiliar al ruda­rilor, care înlocuiesc ca­sele bă­trâ­neşti cu cons­trucţii noi, spaţioase, în care să încapă familiile nume­roa­se. Ieri o casă cons­truită ilegal pe tere­nul de aparţine mănăstirii a fost demo­la­tă cu buldozerul. Executorul ju­de­căto­resc care a pus în apli­care o sentinţă, înso­ţit de jandarmi, nu a ţinut cont de strigătele de dis­pe­rare ale romilor. Casa a fost pusă la pă­mânt de un buldozer.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 2793

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 01 November 2019


Şi-a ameninţat nevasta cu pistolul!


Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns în atenţia oamenilor legii du­pă ce şi-a ameninţat nevasta cu pistolul. Poliţiştii au făcut o perche­zi­ţie acasă la suspect contatând că deţine arma ilegal. cea care l-a dat în vileag este chiar soţia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1778

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 01 November 2019


Vilă distrusă de foc la Albota


Incendiu la o vilă din comuna Albota, satul Mareş, ieri după-amiază. Focul a pornit de la jarul căzut de la co­şul de fum, spun reprezentanţii ISU Argeş. A ars terasa, acoperişul, mobilier şi aparate electrice şi electronice. Unei femei, rudă cu proprietarul, i s-a făcut rău.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2189

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 01 November 2019


A murit carbonizat în casă


Un bărbat în vârstă de 86 de ani, din comuan Râca, a pierit ieri, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de incendiu. Cadavrul carboni­zat a fost descoperit de pompieri după ce au stins focul. Bătrânul îşi în­călzea locuinţa cu un calorifer electric şi se pare că incendiul a fost pro­vocat de un scurt circuit la aparat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1405

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 01 November 2019


A ameninţat cun bărbat cu cuţitul pe stradă

Un piteştean în vârstă de 30 de ani a fost trimis în judecată după ce, de ziua lui, a atacat un cetăţean cu cuţitul, pe stradă. În urma scandalului provocat, s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniștii publice. Romululs C., de 30 de ani, este acuzat că a atacat un cetăţean cu cuţitul, în timp ce se afla pe stradă, în cartier. Între cei doi avusese loc un conflict.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1272

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 31 October 2019


Traficant împuşcat în picior de poliţişti


Acţiune în forţă a poliţiştilor Brigăzii de Com­baterea Criminalităţii Or­ga­nizate Piteşti, marţi seara, la Bucureşti. Oamenii legii au orga­nizat un flagrant delict, urmând să aibă loc o tranzacţie cu droguri. Ceea ce a urmat, pare desprins din scenariile de film. Suspecţii au încercat să fugă şi s-au tras mai multe focuri de armă. Un traficant, pricipalul sus­pect, a fost împuş­cat în picior. De asemenea, o poliţistă a fost rănită u­şor, după ce unul dintre indivizi a vrut să o lovească cu maşina.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1410

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 31 October 2019


Primarul Bascovului, lovit de o tânără


Ieri dimineaţă, edilul co­munei Bascov, Gheor­ghe Stan­cu a fost urmărit de ghinion. În drum spre servi­ciu, pri­ma­rul a fost implicat într-un accident în care au fost im­pli­cate trei maşini. Nu a fost vina acestuia pentru cele pe­tre­cute.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1687

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 31 October 2019


Tudor Pendiuc rănit în accident


Un accident petrecut ieri după-amiază la Mă­răcineni, l-a avut ca protagonist pe fos­tul primar al Piteştiului Tudor Pendiuc. Fostul edil a fost rănit uşor la cap, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 2440

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 31 October 2019

Modificările  intră în vigoare din ianuarie

Poliţistul are dreptul să folosească forţa fizică


În Monitorul Oficial au fost publicate marţi, noile modificări legis­lative prinvd ordinea şi siguranţa publică. Po­trivit reglementărilor din legea 192/2019, poliţiş­tilor li se atribuie puteri sporite. S-au înăsprit amenzile pentru cei care refuză să se legitimeze şi oamenii legiii au drep­tul să intervină în forţă, dacă situaţia o ce­re. Nu pot fi încătuşate femeile gravide şi co­pii, în schimb se poate folosi forţa împotriva in­fractorilor care se opun încătuşării. Legea va intra în vigoare la începutul lunii ianuarie. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1275

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 31 October 2019


Accident între două TIR-uri pe A1

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineaţa,  între două tiruri, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1092

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 30 October 2019


Accident mortal la Mihăeşti


Un bătrân de 71 de ani din Mihăeşti a fost accidentat mortal luni seara pe DN 73, în zona satului Furnicoşi. Acesta se deplasa destul de greu, avea o proteză la pi­ciorul drept şi se ajuta de un baston pentru a putea mer­ge. Omul, se pare că nu a auzit că vine un camion, a­tunci când s-a angajat în traversarea străzii. Impactul a fost mortal.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1137

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 30 October 2019


Condamnat la 25 de ani închisoare


Tribunalul Argeş a dat ieri, sentinţa în cazul crimei de la Călineşti, comisă în octombrie anul trecut. Atunci, Alin Gheorghe Ţurlea, de 36 de ani a fost acuzat că şi-a ucis soţia, o tânără de 29 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul a încercat să îşi ascundă crima şi nu a recunoscut că el ar fi comis fapta. Doi copii, o fetiţă şi un băieţel au rămas fără ambii părinţi după ce mama s-a dus în mor­mânt iar tatăl a fost închis. Instanţa l-a con­dam­nat pe bărbat la ani grei de detenţie.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2370

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 30 October 2019


 Incendiu la Cicăneşti

Luni noaptea, două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentele de Pompieri din Curtea de Argeş şi personal al SVSU Cicăneşti cu mijloace de primă intervenţie au mers în comuna Cicăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o anexă gospodărească care era construită din lemn. Focul se putea oricând extinde la casa şi la o altă anexă aflate în apropiere. Focul a distrus anexa pe aproximativ 50 de metri pătraţi, aproximativ 10 metri cubi de lemn de foc, aproximativ 1.500 kg de fân şi circa 1.000 kg de cereale. Se pare că, incendiul a fost produs de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric care era defect sau care nu era izolat corespunzător.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 717

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 30 October 2019


Numiri în funcţie la ISU Argeş


Au avut loc noi numiri în funcţie la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la conducerea a trei detaşamente de pompieri, o secţie de pompieri şi a serviciului logistic. De asemenea a avut loc şi o festivitate de trecere în rezervă a unui subofiţer după aproxi­ma­tiv 24de ani de activitate.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1234

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 30 October 2019


Tracta cu ATV-ul o căruţă şi s-a răsturnat


Un accident mai puţin obişnuit, a avut loc în comuna Morăreşti, luni. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a s-a răsturnat cu un ATV. Omul căra nisip cu o căruţă care era tractată de vehiculul de teren. Poliţiştii care au făcut cercetările la faţa locului, au stabilit că băr­batul este vinovat de producerea accidentului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1021

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 301 - 330 din 9337


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info