Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Schimbări la vârf în instanţe din Argeş     Fapt divers *** ️ I-au furat pensia din casă     Fapt divers *** ️ Sasha, câinele salvator s-a pensionat     Social *** ️ Producţia Dacia va creşte     Sport *** ️ CS Mioveni a început pregătirea!     Social *** ️ Azi se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională     Fapt divers *** ️ Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar     Fapt divers *** ️ Reţinut pentru loviri şi distrugere     Social *** ️ Logan Sedan scoasă de la vînzare în mai multe ţări     Social *** ️ Va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului     Sport *** ️ Adrian Preda, premiat de Consiliul Local!     Sport *** ️ RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI    
 Publicitate pdf
Amenzi de 50.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 aprilie 2019


Amenzi de 50.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 50.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 32 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 867

Continuare
 
Misiuni ale jandarmilor argeşeni Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Misiuni ale jandarmilor argeşeni

Inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, colonel Gheorghe Lupescu a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, activitatea oamenilor din subordinea sa. „Pe raza judeţului Argeş luna trecută au fost executate 1.020 activităţi de menţinere a ordinii publice, din care: 867 acţiuni din competenţa Jandarmeriei Române conform Legii 550/2004 (în staţiuni montane şi pe trasee turistice adiacente, acţiuni punctuale executate în pieţe, tîrguri, acţiuni punctuale executate în domeniul silvic, cinegetic, piscicol); 426 patrule mixte cu organele de poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 708

Continuare
 
Poliţiştii locali trebuie să păzească ouăle! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 aprilie 2019

Misiune grea pentru ei!

Poliţiştii locali trebuie să păzească ouăle!


Pentru a întîmpina aşa cum se cuvine sărbătoa­rea Învierii Domnului, la nivelul Municipiului au fost amplasate o serie de decoraţiuni specifice Paştelui. Cam pe ultima sută de metri, dar nicio­dată nu e prea tîrziu. Acţiunea de amenajare a debutat, joi după amiază, cînd patru poliţişti locali au apărut în Grădina Publică cu un ou roşu, gigant, care depăşeşte doi metri înălţime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1115

Continuare
 
Dragostea l-a băgat în spital! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Dragostea l-a băgat în spital!


Pentru cîteva minute de sex sălbatic cu o iubită din Muscel, un bărbat din Curtea de Argeş şi-a luat o bătaie, care îl va face să se lase de sportul ăsta pentru o vreme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2516

Continuare
 
Cer ajutor pentru un copil şi fură ce găsesc Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019

Aveţi grijă cui îi deschideţi uşa!

Cer ajutor pentru un copil şi fură ce găsesc


Hoţi filmaţi în timp ce operau într-un bloc din apropierea Colegiului Alexandru Odobescu, din Piteşti. Un bărbat şi o femeie, sînt căutaţi de poliţişti în baza înregistrărilor. Aceştia au intrat în imobil sub pretextul că se află într-o campanie umanitară şi strîng bani pentru un copil grav bolnav. Au plecat din bloc furînd o bicicletă. Oamenii legii atrag atenţia că este o practică a hoţilor, metoda fiind folosită des de cei certaţi cu legea.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 975

Continuare
 
Petrecerea i-a dat de gol! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


 Petrecerea i-a dat de gol!


După ce au spart un magazin din comuna Lunca Corbului, hoţii s-au întors acasă şi au făcut o petrecere de zile mari, consumînd tor rezultatul muncii lor din acea noapte. După chermeza cu băutură, ţigări şi cafea la discreţie, indivizii au intrat în atenţia oame­nilor legii. Din unitate lipseau tocmai astfel de produse... 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1724

Continuare
 
Athos a furat din nou! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019

Abia i se încheiase măsura controlului judiciar

Athos a furat din nou!


Un individ din comuna Băiculeşti, care a mai fost reţinut de cîteva ori, nu se potoleşte! Athos S., de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, a fost reţinut miercuri, de poliţiştii Secţiei Rurale Albota fiind suspect de comiterea unui furt dintr-un autocamion. Tînărul a fost cercetat în ultimele luni în mai multe dosare şi de puţin timp abia scăpase de măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1246

Continuare
 
Plantaţie de droguri la Cocu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Plantaţie de droguri la Cocu


Doi bucureşteni au transformat grădina bunicii unuia dintre ei, într-o adevărată oază... cu miros specific. Femeia care habar nu avea cît de valoroasă este plantaţia de pe pro­prietatea sa, s-a trezit ieri diminea­ţă, cu oamenii legii la uşă. Aceştia veniseră să strîngă „recolta“, de can­nabis care nu crescuse întîm­plă­tor. Joi, bărbaţii pasionaţi de gră­dinărit au ajuns în arest pentru tra­fic de droguri de mare risc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2075

Continuare
 
Gripa a făcut multe victime în Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 aprilie 2019


Gripa a făcut multe victime în Argeş

La finalul sezonului gripal 2018-2019, Direcţia de Sănătate Publică Argeş  a prezentat bilanţul. Astfel au fost înregistrate, în total, 143 cazuri de gripă,  din care, 111 cu virus gripal AH1,  30 cu virus gripal AH3 şi 2 cu virus A nesubtipat. Dintre cei 143 de pacienţi confirmaţi cu gripa 76 sînt copii şi 67 sînt adulţi. Dintre cei 67 de adulţi  50 au vîrste sub 65 de ani si 17 au vîrste de peste 65 de ani. DSP Argeş anunţă că niciunul dintre pacienţii cu virul gripal nu fusese vaccinat. Cinci dintre persoanele confirmate cu virusul gripal AH1( patru bărbaţi şi o femeie) au decedat, toate avînd multiple comorbidităţi şi condiţii medicale pre-existente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 870

Continuare
 
Urmărit din Argeş, prins în Dîmboviţa Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Urmărit din Argeş, prins în Dîmboviţa


A nesocotit măsura controlului judiciar, iar instanţa l-a pedepsit, înlocuindu-i măsura cu controlul judiciar. În loc să se predea, bărbatul în vîrstă de 55 de ani, din Piteşti, a părăsit judeţul, deşi nu avea voie şi s-a as­cuns la prietenii din Dîmboviţa. De acolo a fost capturat de oa­menii legii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 929

Continuare
 
A doborît un stîlp! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019

Accident la ieşirea din Piteşti

A doborît un stîlp!


Neatenţie! Aceasta a fost cauza producerii unui eveniment rutier care a avut loc ieri după-amia­ză, la ieşirea din Piteşti către Bascov. Două ma­şini

s-au lovit, după ce unul dintre conducători nu a cedat trecerea. Din fericire, nici unul dintre con­ducătorii implicaţi nu a suferit leziuni, fiind „rănit“ doar un stîlp de susţinere a firelor elec­trice, care din cauza impactului a fost retezat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1000

Continuare
 
Biciclist în comă după accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Biciclist în comă după accident!


Ieri dimineaţă, un acci­dent grav s-a petrecut în comuna Mălureni, sa­tul Buneşti. Un biciclist a fost acroşat de o maşină, fiind proiectat pe asfalt. În urma im­pactului extrem de vio­lent, acesta a suferit leziuni grave. A fost preluat în stare de in­conştienţă de la faţa locului. Poliţiştii au sta­bilit că vina îi aparţine şoferului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1205

Continuare
 
Patroni păcăliţi pe internet! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Patroni păcăliţi pe internet!


Trei indivizi au ajuns în arest fiind acuzaţi că au păcălit mai mulţi agenţi economici. Suspecţii au postat numeroase anunţuri pe site-uri specializate, în care ofereau spre vînzare lemne de foc dar şi pentru exploatare în diverse scopuri. Preţul fiind unul tentant, 12 agenţi economici s-au arătat interesaţi, aceştia fiind păcăliţi. Au livrat banii dar au primit la schimb...nimic.  Unul dintre cei înşelaţi este argeşean, din Costeşti şi în acest fel cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor de crimă organizată din cadrul BCCO Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1548

Continuare
 
Amenzi de 75.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 aprilie 2019


Amenzi de 75.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 282 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 75.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 903

Continuare
 
Accesul la Judecătorie, pe uşa din dos! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 aprilie 2019


Accesul la Judecătorie, pe uşa din dos!


De cîteva luni, în centrul oraşului Cîmpulung au loc lucrări de reabilitare. Se întîmplă acest lucru, după aproape 40 de ani. Este o lucrare care a restricţionat intrarea principală în mai multe clădiri din zonă. De exemplu, în Primăria Cîmpulung nu se mai poate intra prin spatele clădirii de cînd au început lucrările, adică din vara anului 2018, pentru că au fost montate containerele pentru organizarea şantierului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 773

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 331 - 360 din 8394


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info