Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

La Spitalul Câmpulung, concursul se mută pe rolul instanţei

Scandal pentru postul de manager


Postul de manager al spitalului Câmpulung ră­mas vacant a fost scos la concurs în luna mai a acestui an, după ce fostul director Gore Stănes­cu şi-a dat demisia şi a fost înlocuit cu Marinela Cristian. Au fost trei candi­daţi, doi dintre ei a­vând respinse dosarele. Ulterior, toa­te cel trei dosare au fost validate, fiind desemant un câş­­tigător. Există neconcordanţe cu privire la or­gani­za­rea concursului de aceea cei nemulţumiţi vor să contes­te în instanţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 800

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019


Elicopterul a preluat doi pacienţi de la Piteşti


Elicopterul SMURD a preluat ieri un bărbat grav rănit. Bărbatul a­vea suspiciune de fra­ctură de coloană după ce a căzut de la înăl­ţi­me. La numai două ore după ce a fost prleuat primul pacient, elicop­etrul SMURD a ateri­zat şi a două oară la Pi­teşti, pentru a prelua un nou năs­cut.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 903

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

 La 43 de ani,

A sfârşit strivit de maşină


Tragedie ieri, la Dâr­mă­neşti. Un şofer în vârstă de 43 de ani a murit după ce s-a răs­turnat cu ma­şina. Din primele cercetări ale oamenilor le­gii, reiese că bărbatul circula cu viteză. Ion Că­tălin C. din loca­li­ta­te, a pie­dut controlul ma­şinii într-o curbă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1182

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019


 Prinşi cînd furau lemne 


În urma unei acţiuni a jandarmilor argeşeni, care a avut loc sîmbătă, în zona localităţii Valea Corbului, pentru prevenirea şi combaterea sustragerii ilegale de lemn, doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce încercau să fure lemn.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 784

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

După ce a atacat un poliţist cu toporul

Agresorul a fost arestat preventiv


Joi seara, la Bughea de Sus, un scandal a fost oprit cu focuri de armă, după ce unul dintre pro­tagonişti, Gabriel Cruceru, i-a atacat pe poli­ţişti cu un topor. După două zile de la incidental în care Cruceru a fost împuşcat în picior, pe nu­mele acestuia a fost emisăordonanţă de reţine­re pentru 24 de ore, iar tot sâmbătă, Cruceru a fost prezentat în faţa instanţei de judecată de la Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 802

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

La Deduleşti,

Depăşea coloana şi a lovit două maşini


Ieri, pe DN7, în comuna Morăreşti, într-o zonă în care traficul este restricţionat, un şofer grăbit a provocat un accident în urma căruia au fost rănite uşor două persoa­ne şi au fost avariate trei maşini, dacă o luăm în calcul şi pe cea a şoferului vinovat. Deşi aveau leziuni doi soţi, au refuzat să fie transportaţi la spital. Traficul a fost îngre­unat o vreme, formându-se o coloană de peste un kilome­tru spre Vâlcea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 829

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

La Câmpulung

Moartea l-a smuls de pe bicicletă


Duminică în jurul prânzului, pe Centura Câmpulungului, s-a produs un accident rutier grav soldat cu decesul unui bărbat de 72 de ani din Câm­pulung. Condu­cătoa­rea auto de 51 de ani se angajase într-o de­păşire şi l-a izbit în plin pe băr­ba­tul pe bicicletă care circula din sens opus.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019


 A refuzat să meargă la spital

Vineri, un echipaj cu o autospecială şi unul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu şi din Piteşti au fost trimise, pe strada H.C.C., pentru a debloca uşa unui apartament care se află la etajul doi. Pompierii au intrat în apartament pe geamul de la balcon, folosind accesoriile din dotare. În interior l-au găsit pe proprietar, un bărbat în vîrstă de 79 de ani, care se simţea rău, fiind în imposibilitatea de a se deplasa. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale  la faţa locului, omul a refuzat să fie transportat la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 08 June 2019

Lega un cort de nuntă la energie electrică

A murit electrocutat pe stâlp


Un bărbat a murit electrocutat pe stâlp, în com­una Mozăceni, ieri dupăăamiază. Bărbatul elec­tri­cian de meserie încerca să conecteze la reţeaua electrice un cort de nuntă. Tensiunea nu fusese întreruptă iar în timp ce lucra, bărba­tul a atins de fire. A fost secerat de curentul care i-a străbătut trupul şi a rămas agăţat de fire.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 2122

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 08 June 2019


Elevii au depus flori la Monumentul Eroilor

Elevii clasei a IX-a A, din   c adrul Colegiului I.C Brătianu, coordonaţi de profesorul Constantin Vărăşcanu, redactor şef al revistei Argeş-Cultul Eroilor, au participat, joi, la ceremonialul organizat de Garnizoana Piteşti, la Cimitirul Eroilor. Liceeni au depus flori la monumentul eroilor. La final s-au pozat lângă monument alături de viceprimarul Laurenţiu Zidaru şi de Jean Dumitracu, directorul Filarmonicii Piteşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 690

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 08 June 2019


Profesoara moartă, comemorată


În ziua Înălţării Domnului, sala multimedia a Colegiului Naţional I.C. Brătianu s-a umplut până la refuz de elevii care au ţinut să o omagieze prin versuri pe fosta profesoară de limba şi literatura română Andra Elena Moldovan. Aceasta a decedat la vârsta de 34 de ani, din cauza unei boli necrutăţoare, fiind condusă pe ultimul drum în urmă cu o săptămână.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1152

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 08 June 2019

În urma încăierării

Poliţiştii l-au împuşcat în picior


Joi seara, în comuna musceleană Bughea de Sus a izbucnit un scandal între doi băr­baţi. Totul a pornit pe fondul consumului de alcool. După mai mul­te schimburi de replici între cei doi indivizi, aceştia s-au luat la bă­taie. La sosirea e­chi­pajului de poliţie, unul ditnre bărbaţi şi-a îndreptat furia asupra oamenilor legii pe ca­re i-a fugărit cu un to­por. S-a făcut uz de ar­mă, agresorul fiind îm­puşcat în picior.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1024

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 08 June 2019


 Focul a ajuns la casă

Joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Leordeni, sat Leordeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. S-a stabilit că flăcările au ajuns la casă după ce cineva dăduse foc unor resturi vegetale şi a plecat lăsînd făcul nesupravegheat. Au ars: plante furajere, deşeuri menajere şi o fereastră a casei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 07 June 2019

A vrut să moară

S-a tăiat la gât şi la abdomen


Un bărbat în vârstă de 50 de ani, s-a tă­iat la gât şi abdo­men, în încercarea de a se sinucide, ieri.  Acesta a fost preluat de un echipaj medi­cal pentru a fi trans­portat la spital. Cel care a dat alarma es­te un nepot al victi­mei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1409

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 07 June 2019


Primar trimis în judecată


Procurorii DNA Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar de corupţie şi au trimis în judecată un primar. Edilul este acuzat că a depus documente false pentru a obţine fonduri europene nerambursabile. Edilul a fost deferit justiţiei doar pentru intenţie, dosarul său nefiind aprobat pentru acordarea fondurilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1329

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 07 June 2019

Condamnat cu suspendare!

Pendiuc, interzis la candidatură!


Sentinţă definitivă ieri, în dosarul fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc. Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare, în dosarul asfaltării unui drum despre care procu­rorii spun că nu intra în administraţia Domenilui Public Piteşti.Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Flo­rentin Mircea Branişte, directorul Admi­nis­tra­ţiei Domeniului Public Piteşti. Decizia vine după ce Tribunalul Argeş i-a achitat pe cei doi în pri­mă instanţă. Tudor Pendiuc nu mai are dreptul că deţină o funcţie publică 3 ani iar Florentin Mir­cea Branişte pierde funcţia de director al ADP.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1283

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 331 - 360 din 8654


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info