Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

Fapt divers *** ️ Poliţistul împuşcat a murit     Fapt divers *** ️ Turist polonez căzut pe munte     Fapt divers *** ️ Şoferul obosit a ajuns e contrasens     Sport *** ️ Derby de tradiţie în Trivale!     Social *** ️ Adormirea Maicii Domnului     Fapt divers*** ️ Turist polonez căzut pe munte     Social*** ️ Comparaţia este făcută cu mediul privat     Social *** ️ Datoria externă a României a crescut     Social *** ️ Nu vă căutaţi perechea pe internet    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 03 June 2019

Tractorul l-a băgat în spital


Viteza l-a băgat în spital pe un bărbat de 34 de ani din Stoe­neşti. Acesta condu­cea un tractor pe DN 72 A şi a ajuns în decor. Şoferul s-a ales cu o fractură la umărul drept.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 923

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 03 June 2019


Depozita lemne pe calea ferată


O firmă din comuna Schitu Goleşti a fost ţinta unui amplu control după ce, poliţiştii de la transporturi au constatat că depozitate lemne pe calea ferată de manevră din Staţia Lăzăreşti. Administratorul a fost amendat dar s-a ales şi cu dosar penal după ce s-a constatat că nu avea documente pe întreaga cantitate de material lemnos şi întocmise acte false ca să justifice provenienţa lor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1060

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 03 June 2019

Şofer urmărit de poliţişti

Conducea fără permis şi cu numere false


Inconştienţă la volan, de asta a dat dovadă, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Merişani. Vineri, acesta a fost prins la volanul unui BMW deşi nu posedă permis de conducere. În plus, circula având plăcuţe de înmatriculare false. A ajuns în arest.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1201

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 03 June 2019

Condamnat la 3 ani şi 4 luni, pentru că

Şi-a pipăit nepoata, de 12 ani!


La 66 de ani, un bărbat din comuna Valea Danu­lui, a ajuns la închisoare, în loc îşi ducă liniştit bătrâneţea. Bărbatul are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 2 luni, pen­tru agresi­une sexuală. În luna noiembrie a an­ului trecut, bărbatul, beat criţă, a intrat în casă peste o ne­po­ţică de-a lui, o copilă în vârstă de 12 ani. A dezbrăcat-o şi a pipăit-o, fiind deferit justiţiei pentru fapta lui.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1366

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 03 June 2019


S-a urcat băut la volan

Vineri, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Buzoeşti au oprit la control, un bărbat, în vîrstă de 30 de ani, din comuna Recea, care mergea cu maşina prin respectiva localitate. S-a constatat că omul băuse înainte de a se urca la volan şi de a pleca la drum. În urma testării făcute de oamenii legii, aparatul etilotest a afişat o valoare mai mica de 0,40 mg/l de alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar maşina avea inspecţia tehnică periodică expirată. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, fiind sancţionat contravenţional cu o amendă de 870 lei, De asemenea, i-au fost reţinute şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare pentru suspendarea înmatriculării.

Comentarii (1) | Vizualizari: 850

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 01 June 2019

Ca să-şi scape amicul de puşcărie

A spus că mituieşte un poliţist şi-un procuror


De la o infracţiune la alta a trecut un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Budeasa. Acesta s-a ales cu dosar penal, sub acuzaţia de agresiune sexuală, după ce şi-a pipăit soacra şi cumnata. Ca să scape, a găsit un „binevoitor“ care i-a promis că îl poate ajuta, în schimbul a 1.000 de euro. Din suma amintită, ar fi trebuit să mituiască un poliţist şi un procuror. În urma unui flagrant delict au fost prinşi. Unul dintre ei a fost deja condamnat după ce şi-a recunoscut fapta. Agresorul sexual a fost trimis în judecată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1180

Continuare
 
(1 vot)
Saturday, 01 June 2019


A murit o tânără profesoară de la Brătianu


Doliu la Colegiul I.C Brătianu după ce o tânără profesoară s-a stins din viaţă, la vârsta de 34 de ani. Anda Elena Moldovan, profesor de limba şi literatura română, fusese diagnosticată, în urmă cu un an, cu o formă gravă de can­cer. A fost supusă unei operaţii, dar fără succes. Va fi condusă pe ultimul drum, ast­ăzi. Colegii, şocaţi de vestea tristă, au pus în holul de la intrarea în Colegiu, tabloul ti­ne­­­rei profesoare şi au aprins lumânări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2672

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 01 June 2019


Vitezomani lăsaţi pietoni

C. George de 33 ani, din Piteşti, a rămas pieton, din cauza vitezei. A fost prins de  poliţiştii Biroului Rutier Piteşti în timp ce conducea un autoturism pe strada Târgu din Vale, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 105 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile. Aceeaşi problemă a avut-o şi C. Gheorghe de 67 ani din Câmpulung.  Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat în timp ce conducea pe un autoturism pe DN73, pe raza comunei Stâlpeni cu viteza de 105 km/h în localitate. La fel ca în primul caz, a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere pe o periodă de  3 luni.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1003

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 31 May 2019


Autostrada Piteşti-Sibiu, blocată de contestaţii

Nici nu se lansează bine o licitaţie privind autostrada Piteşti-Sibiu, că ne mai trezim cu o contestaţie! Astfel, deşi este cel mai important proiect rutier al României, nu are încă un constructor care să demareze lucrările pe capătul dinspre Piteşti. Se bat în contestaţii italienii de la Astaldi, cei care au  efectuat lu­crări şi pe A1 în urmă cu mulţi ani, şi o socie­tate din China.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1077

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 30 May 2019


Taximetrişti pirat sancţionaţi drastic

Taximetrişti pirat "taxaţi" de poliţişti! Doi bărbaţi Gheorghe O., de 41 de ani, din comuna Lunca Corbului şi Cristian C. de 65 de ani, din Topoloveni au fost prinşi de poliţişti în timp ce efectuau activită'i de transport persoane, contra cost, fără a de'ine autoriza'ie taxi. Cei doi taximetrişi pirat au fost sancţionaţi drastic de oamenii legii.  Primul a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, cel de-al doilea o sancţiune de 1.000 de lei. Mai mult de atât, conducătorilor auto le-au fost ridicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare în vederea imobilizării autovehiculului pentru 6 luni. Astfel, oamenii legii au reuşit să le întrerupă activitatea ilegală timp de jumătate de an, niciunul dintre cei doi neputând să mai folosească maşina. n

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 670

 
(0 voturi)
Friday, 31 May 2019

Încă un necaz s-a abătut asupra familiei!

Grav rănit, în accident de motocicletă


Un accident rutier a trimis un tânăr direct pe patul unui spital din Bucureşti. Acesta s-a ales cu fracturi la nivelul braţului stâng şi la bazin. Laurenţiu Cataramă, este fratele vânătorului de munte caporalul clasa a III-a George-Emilian Cata­nă, care a decedat în groaznicul accident de pe serpentinele de pe culoarul Rucăr-Bran, la Dâmbo­vicioara în 2017.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1316

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 31 May 2019


Spiderman a căzut în timpul acrobaţiei!


Accident la circul Bellucci din Piteşti, miercuri seară! Un acrobat deghizat în Spiderman a căzut de la aproximativ 3 - 4 metri înălţime. A suferit o dublă fractură la piciorul drept. Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Ucraina a fost transferat ieri, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la cererea colegilor de ser­viciu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1057

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 31 May 2019

Curtea de Argeş

Elevă lovită de maşină în curtea liceului


Accident petrecut ieri dimineaţă, în curtea Liceului Tehnologic Ferdi­nand I, din Curtea de Argeş. O ele­vă a fost lovită de o maşină condu­să de un coleg de-al său. Tânăra a ajuns la spital având contuzii de coloană lombară. Pe numele şofe­rului în vârstă de 20 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru vătă­mare corporală din culpă.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1255

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 31 May 2019


Hoţ trimis în judecată

Costica Cristinel B., de 46 ani , din Piteşti a dat lovitura în mai multe magazine din Piteşti. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal ce-l vizează  piteştean în vârstă.  Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada aprilie –iulie 2018, acesta ar fi sustras bunuri, în repetate rânduri, din incinta unor maga­­­­­­zine din municipiul Piteşti. Prejudiciul, în valoare totală de 1000 de lei a fost recuperat integral şi restituit părţilor vătămate. Individul fura băuturi alcoolice şi mâncare. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de emitere a rechizitoriului şi trimitere în judecată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 834

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 30 May 2019

 

 

 

 

Spiderman s-a rănit grav!


Accident aseară la circ, Spiderman a căzut de la înălţime şi s-a rănit grav. Este vorba de un tânăr ucrainean, în vârstă de 21 de ani, care ajuns la spital având dublă fractură deschisă la piciorul drept. Acesta este angajat la un circ ce a poposit în Piteşti. În timp ce se antrena a căzut de la aproximativ 4 metri, în gol. Vom reveni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 560

 
(0 voturi)
Thursday, 30 May 2019


 Hoţii de bijuterii trimişi în judecată 


La mijlocul lunii martie, poliţiştii au efectuat percheziţii la o grupare de hoţi specializată în spargeri de case. Indivizii au furat biju­terii  produse electro­nice şi electrocas­nice. După descinderi, patru bărbaţi au fost reţinuţi. Cercetările s-au finalizat în dosar, inculpaţii fiind trimişi în judecată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 698

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 361 - 390 din 8648


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info