Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

Social *** ️ Echitaţie de înaltă ţinută!     Social *** ️ Urşii gunoieri au târât tomberonul în stradă     Fapt divers *** ️ Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor     Sport *** ️ Noul sezon începe pe 3 august!     Economic *** ️ Oportunităţi pentru tinerii care vor să înveţe o meserie     Fapt divers *** ️ Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent     Fapt divers *** ️ Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii     Social *** ️ Nu puteţi fi concediat fără preaviz!     Social *** ️ Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp     Social *** ️ Contestaţiile blochează construcţia Austrăzii Piteşti - Sibiu     Social *** ️ Clasele de vară pentru copii    
 Publicitate pdf
Ameninţă că nu vor mai păzi deţinuţii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 martie 2019

Protest al angajaţilor din puşcării

Ameninţă că nu vor mai păzi deţinuţii


Nemulţumiri în rîndul angajaţilor din penitenciare după ce au aflat că bugetul alocat Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu acoperă nici măcar plata integrală a salariilor. Asta înseamnă că ANP se va afla în imposibilitatea de a plăti orele suplimentare şi nici actualizarea normei de hrană. În aceste condiţii, sindicaliştii ameninţă cu blocarea activităţii. Altfel spus, nu mai are cine să păzească deţinuţii.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 906

Continuare
 
Şoferul beat a ajuns în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2019


Şoferul beat a ajuns în şanţ


Un bărbat în vîrstă de 45 de ani, din comuna Bradu, a dat dovadă de multă inconştienţă joi, cînd a urcat la volanul unui autoturism şi a plecat la drum, deşi era băut. Mihai B., a provocat un eveniment rutier şi astfel a ieşit totul la iveală. S-a ales cu răni, cu dosar penal şi o pagubă de cîteva mii de lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
Elevii au simulat un proces Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 martie 2019

Proiect inedit al Şcolii Traian, la Tribunalul Argeş

Elevii au simulat un proces 


Un proiect interesant s-a desfăşurat ieri, într-una din sălile Tribunalului Argeş. Elevii clasei a VIII-a B, de la Şcoala Traian, sub coordonarea dirigintei lor, Gabriela Isacovici şi a judecătoarei Manuela Eros, au pus în scenă simularea unui proces. Totul s-a derulat exact ca în cadrul unei şedinţe normale de judecată. Elevii au îmbrăcat robe, jucîndu-şi rolurile mai ceva ca nişte actori.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 931

Continuare
 
Zece incendii de vegetaţie Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2019


Zece incendii de vegetaţie

Joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat să intervină la peste zece incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş care au izbucnite în localităţile Răteşti, Cîmpulung, Merişani, Moşoaia, Leordeni, Davideşti, Băiculeşti, Arefu şi Godeni. Toate aceste incendii au fost provocate de folosirea intenţionată a focului pentru a genera incendiul. În urma focului, au fost afectate aproximativ 17 hectare de vegetaţie uscată, dar şi pomi fructiferi şi gard din lemn.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 757

Continuare
 
Şoferiţă însărcinată rănită Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 martie 2019


Şoferiţă însărcinată rănită


Un accident rutier a avut loc ieri, în intersecţia străzii Băilor cu strada Crinului, în Piteşti. Un şofer neatent nu a cedat trecerea unui autovehicul, cele doi maşini lovindu-se. În urma coliziunii, o şoferiţă însărcinată a ajuns la spital. Femeia necesita investigaţii medicale după ce a fost lovită în momentul impactului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1107

Continuare
 
5 ani închisoare pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 martie 2019


5 ani închisoare pentru tentativă de omor


Un bărbat din comuna Coşeşti şi-a primit pedeapsa după ce a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor. Omul şi-a lovit un consătean cu o bîtă, pînă l-a lăsat inconştient. Inculpatul are de plătit daune atît victimei, cît şi cheltuielile de spitalizare, după ce Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti s-a constituit parte civilă în dosar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
Interceptările SRI anulate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 martie 2019

Procesul psihiatrilor continuă  

Interceptările SRI anulate


De mai bine de doi, ani dosarul de corupţie al medicilor psihiatrii Valeriu Azamfire şi Eli Morman, dar şi a asistentelor medicale Eleonora Stoicescu şi Carmen Cristina Constantinescu se judecă la Tribunalul Argeş. Acuzaţi că au primit mită de la pacienţi în schimbul emiterii unor documente medicale, cei patru au obţinut o victorie în instanţă. Interceptările şi fotografiile făcute de SRI în timpul urmăririi au fost anulate de instanţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1220

Continuare
 
Cupa presei la tir, la jandarmi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 29 martie 2019


Cupa presei la tir, la jandarmi!


Miercuri se va sărbători 169 de ani, de la înfiinţarea jandarmeriei Române. Cu acest prilej, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş a organizat mai multe manifestări. Ieri, a avut loc „Cupa presei la tir“, fiind invitaţi toţi jurnaliştii acreditaţi. Astfel, ziariştii au avut prilejul să tragă cu pistolul, dovedind că se descurcă bine şi în astfel de situaţii. Activităţile vor continua şi în zilele următoare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Hoţul de Dacii s-a întors! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 29 martie 2019


Hoţul de Dacii s-a întors!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ionuţ Praţă, de 44 de ani din comuna Bîrla a făcut o pasiune pentru Dacia! Asta nu ar fi nimic neobişnuit, numai că, bărbatul are o pasiune bolnavă care contravine legii: le fură! Astfel, de fiecare dată cînd din Piteşti dispare o Dacia, oamenii legii ştiu unde să o caute. S-a întîmplat din nou în noaptea de joi spre vineri, săptămîna trecută. „Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş au reţinut un barbat de 44 de ani, din comuna Bîrla, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de furt şi conducere a unui vehicul fără drept. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 21 spre 22 martie a.c., bărbatul de 44 de ani ar fi sustras un autoturism de pe raza Municipiului Piteşti, pe care l-ar fi condus fără a deţine permis de conducere. Autoturismul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. Bărbatul în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive“, preciza Florin Popa, purtătorul de cuvînt al IPJ Argeş. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Judecătoria Piteşti. Ionuţ Praţă a mai fost condamnat pentru furt calificat şi conducere fără permis. De asemenea, în ultimele luni el a ajuns de cîteva ori în arest din acelaşi motiv.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1075

Continuare
 
Şoferii pot fi condamnaţi şi dacă n-au avut motorul pornit Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 martie 2019

Decizie ICCJ

Şoferii pot fi condamnaţi şi dacă n-au avut motorul pornit


O decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a creat precedent într-o situaţie ce-i poate afecta pe şoferii care încalcă legea. Potrivit deciziei pot fi condamnaţi şi conducătorii auto care nu au pornit motorul maşinii dar au comis o infracţiune, la volan. Pedeapsa prevăzută de lege este de pînă la 5 ani. Totul a pornit de la un conducător beat care a condus o maşină pe o pantă, fără a porni motorul. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2156

Continuare
 
Pompierii au răspuns la 43 de solicitări pe zi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019

Bilanţ la ISU Argeş pe primul trimestru de activitate

Pompierii au răspuns la 43 de solicitări pe zi


Ieri, la sediul din strada Mărăşeşti al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a avut loc bilanţul activităţii pe primul trimestru. Au fost prezentate datele statistice privind intervenţiile, controalele, numărul de autorizaţii emise.S-a făcut vorbire şi despre incendiile de vegetaţie care au dat multă bătaie de cap pompierilor. De asemenea, au fost evidenţiate şi cele mai importante intervenţii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 612

Continuare
 
BMW-ul i-a adus sfîrşitul Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019

La Bîrla,

BMW-ul i-a adus sfîrşitul


Accident mortal petrecut marţi seară, în comuna Bîrla. Un bărbat în vîrstă de 43 de ani, şi-a găsit sfîrşitul după ce a fost izbit în plin de un BMW. Ulterior, cercetările poliţiştilor au stabilit că victima mergea pe carosabil şi a fost observată prea tîrziu de şoferul autoturismului. Cu toate că pietonul a fost supus manevrelor de resuscitare, acestea nu l-au putut readuce la viaţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1338

Continuare
 
Hoţii au furat seiful cu 260.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019


Hoţii au furat seiful cu 260.000 lei


Doi hoţi au ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş după ce au dat un tun de 260.000 lei. Au dat lovitura la hanul Valea Ursului, de unde au furat seiful cu suma amintită. Bărbaţii sînt recidivişti, unul dintre ei fiind în arest la domiciliu. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti şi ulterior Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1864

Continuare
 
Şi-a bătut nevasta de faţă cu copiii minori Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019

Bănuind-o că l-a înşelat

Şi-a bătut nevasta de faţă cu copiii minori


Cu un caz mai puţin obişnuit s-au confruntat poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a avut o stare conflictuală, recunoscînd că şi-a bătut soţia. Cînd au ajuns la adresa indicată, individul a vrut să o lovească pe femeie şi de faţă cu oamenii legii. A fost emis un ordin de protecţie provizoriu, însă, bărbatul le-a spus verde-n faţă poliţiştilor că le nu va respecta interdicţiile. A fost reţinut, fiind dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.         


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2274

Continuare
 
Intervenţii SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019


Intervenţii SMURD

 Marţi, echipajele SMURD au fost solicitate şi au gestionat 19 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La şase cazuri mai grave a fost asigurată intervenţia de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta merge la solicitări cu medic, pentru a interveni în cazurile deosebite. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 927

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 361 - 390 din 8355


embedgooglemap.net


Google AnalyticsZi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info