Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Copii din Argeş abuzaţi sexual de milionari germani     Fapt divers *** ️ Afacerist în comă după o şicanare în trafic     Fapt divers *** ️ Accident cu 3 maşini şi 3 victime, la Mărăcineni     Social *** ️ Avem 23 de elevi de 10!     Social *** ️ Campania În primul rând, ASCULTĂ !     Sport *** ️ 20 jucători la reunirea lotului     Fapt divers *** ️ Camionul cu lemne a strivit trei maşini     Fapt divers *** ️ A furat motorină, bani şi accesorii auto     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Se opreşte curentul în Călineşti     Social *** ️ Se inaugurează Renault Bucharest Connected     Sport *** ️ România, calificată în semifinale!    
 Publicitate pdf
Şoferi lăsaţi fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 03 aprilie 2019


Şoferi lăsaţi fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 218 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 20 de permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1013

Continuare
 
Poliţiştii au donat sînge Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


Poliţiştii au donat sînge


Ieri, campania de colectă mobilă organizată de Centrul de Tranfuzie Sanguină Piteşti, a ajuns la Lunca Corbului. Poliţiştii au dat startul în acest gest umanitar.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
Pompier argeşean, salvator în Ilfov Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019

Omul potrivit, la locul potrivit!

Pompier argeşean, salvator în Ilfov


Aflat în drum spre Capitală, unde se ducea cu o ambulanţă SMURD la reparat, un pompier argeşean a fost martorul unui accident rutier, petrecut în judeţul Ilfov. Omul nu a stat cu mîinile în sîn, ci împreună cu colegul său, şoferul echipajului au scos victimele blocate din maşină şi le-au acordat primul-ajutor pînă la sosirea echipajelor de salvare din judeţul amintit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 930

Continuare
 
Delegaţie militară americană, la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


Delegaţie militară americană, la Piteşti!


Ieri, o delegaţie militară americană împreună cu o echipă de specialişti din cadrul Batalionului 1 CIMIC al Statului Major al Forţelor Terestre au avut o vizită de lucru la Piteşti. Întîlnirea a avut loc la Prefectura Judeţului Argeş însă au participat şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. S-a discutat despre o colaborare pe zonele de risc din Argeş şi acordarea sprijinului în vederea tranzitării judeţului de convoaiele militare, în vara acestui an cînd va fi organizat un exerciţiu militar de amploare la Braşov.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
A delapidat firma la care lucra Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019


A delapidat firma la care lucra


Condamnat la un an şi 2 luni închisoare plus plata daunelor civile, cu asta s-a ales un piteştean fost angajat al unei edituri. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru dela­pidare după ce a fost găsit cu o lipsă mare din gestiune. Va trebui să înapoieze pînă la ultimul leu reprezentanţilor societăţii de la care a luat banii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1889

Continuare
 
Sub control judiciar după ce a vrut să ucidă un om Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 02 aprilie 2019

Cazul: A scos cuţitul şi l-a înjunghiat

Sub control judiciar după ce a vrut să ucidă un om


Decizie suprinzătoare a judecătorilor ieri, cînd au dispus eliberarea unui bărbat acuzat de tentativă de omor. Inculpatul a fost plasat sub control judiciar, deşi a înjunghiat de două ori, în abdomen un alt bărbat. Victima a ajuns la spital, iar medicii au constatat că i-a fost pusă viaţa în pericol. Cu toate acestea, judecătorii au dispus eliberarea celui acuzat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1119

Continuare
 
Mumia de la Miceşti, un mister nedezlegat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 aprilie 2019


Mumia de la Miceşti, un mister nedezlegat


Cadavrul mumifiat al unui om a fost descoperit duminică, în capela de la vila lui Ceauşescu din Miceşti. Scheletul fusese rezemat de un perete al clădirii aflate în stare de degradare. Nu avea cap, în locul acestuia fiind aşezată o pasăre, din care, de asemenea rămăsese doar scheletul. Misterul mumiei nu a fost dezlegat dat fiind faptul că doar se presupune că ar fi vorba de un membru al familiei Micescu, propretarii de drept ai vilei de la Miceşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1398

Continuare
 
Zece incendii de vegetaţie într-o zi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 02 aprilie 2019


Zece incendii de vegetaţie într-o zi

Într-o singură zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la peste 10 incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş izbucnite în localităţile Ştefăneşti, Mălureni, Călineşti, Priboieni, Cetăţeni, Oarja, Pietroşani, Costeşti şi Godeni. Toate evenimentele menţionate au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În urma acestor incendii, au fost afectate aproximativ 54 de ha de vegetaţie uscată, dar şi 90 de puieţi de pruni, 4 sălcii, 20 de salcîmi, 50 ml gard şi peste 300 stîlpi din lemn pentru gard.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 805

Continuare
 
Cadavrul şoferului de TIR era în canal Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 aprilie 2019

Bărbatul a dispărut în Belgia la începutul lunii martie

Cadavrul şoferului de TIR  era în canal


Autorităţile belgiene au anunţat sîmbătă, că a fost găsit cadavrul şo­ferului de tir piteştean dispărut în data de 2 martie, la Antwerp (n.r. Anvers). Trupul ne­însu­fleţit al lui Cosmin Flo­rea, fost jandarm, a fost descoperit într-un canal, în port. Astăzi va fi fă­cută autopsia. Se iau în calcul mai multe ipoteze privind moartea băr­batului în vîrstă de 36 de ani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1506

Continuare
 
Angajat de la Dacia, găsit mort! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019


Angajat de la Dacia, găsit mort!


La mai bine de patru luni de la dispariţie, a fost des­coperit cadavrul unui bărbat din comuna Coşeşti. Tru­pul neînsufleţit a fost găsit sîmbătă, pe malul rîului Doamnei în comuna Pietroşani. Fiind în stare de des­compunere, cadavrul nu a putut fi identificat. Prima pistă însă, duce către angajatul de la Dacia, dispărut fără urmă în luna noiembrie. Rudele acestuia au fost chemate la faţa locului şi au confirmat că dantura celui decedat seamănă izbitor de mult cu cea a lui Ion Zăvoianu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2666

Continuare
 
Cadavru mumificat, la vila lui Ceauşescu, la Miceşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019


Cadavru mumificat, la vila lui Ceauşescu, la Miceşti


Descoperire şocantă, ieri, în capela de la vila de protocol al lui Ceauşescu, din Mi­ceşti! Un cadavru mumificat, fără cap, a fost găsit rezemat, de perete, în picioare. Descoperirea a fost făcută de un copil care a făcut o foto­gra­fie pe care i-a arătat-o tatălui. Acesta din ur­mă, cînd şi-a dat seama că este vorba de un ca­davru a sunat la 112 şi a alertat autorităţile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2247

Continuare
 
Poliţişti loviţi de un scandalagiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 01 aprilie 2019

La Mioveni,

Poliţişti loviţi de un scandalagiu


Reţinut pentru ultraj după ce a înjurat şi a lovit un poliţist, iar altuia i-a rupt epoleţii de la uniformă. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sîmbătă, la Mioveni. Vlăduţ George Ţ, de 25 de ani, din comuna Dîrmăneşti, s-a comportat ca ieşit din minţi supărat fiind că oamenii legii i-au a­mendat iubita, în urmă cu ceva timp. În ciuda comportamentului huliganic, individul a fost eliberat sub control ju­diciar, de către procu­rorul de caz.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1341

Continuare
 
A scos cuţitul şi l-a înjunghiat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019

Apostrofat pentru că nu salută

A scos cuţitul şi l-a înjunghiat


Un scandal iscat într-un bar din comuna Negraşi, a avut urmări dramatice, sîmbătă seară. Un bărbat în vîrstă de 40 de ani, a ajuns în sala de operaţii după ce a fost înjunghiat de două ori, în abdomen. Omul nu făcuse altceva decît să-l apostrofeze pe un tînăr că nu salută. Agresorul a fugit, fiind prins ieri.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1108

Continuare
 
Dosar penal din cauza alcoolului Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 01 aprilie 2019


Dosar penal din cauza alcoolului

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni l-au depistat pe Ştefan Laurenţiu P. de 39 de ani, din Bogaţi, care conducea un autoturism în Topoloveni, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Şoferul avea o concentraţie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a  întocmit dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 970

Continuare
 
Agresorul a cerut să fie şterse imaginile Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2019

După ce a bătut un client într-un bar

Agresorul a cerut să fie şterse imaginile


Agresorul din restaurnatul Brisetto a fost trimis în jduecată după ce i-a rupt maxilarul unui client. În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că cel învinuit a încercat să influzenţeze un martor, cerîndu-i să şteargă imaginile surprinse de camerele de suprave­ghere. Astfel, ar fi fost distrusă cea mai importantă probă din dosar. Dan Florin C. este cunoscut pentru firea lui violentă, după ce în anul 2015 a tăiat un tînăr cu sabia, certîndu-se cu acesta în restaurantul La Strada.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1225

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 391 - 420 din 8401


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info