Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Copii din Argeş abuzaţi sexual de milionari germani     Fapt divers *** ️ Afacerist în comă după o şicanare în trafic     Fapt divers *** ️ Accident cu 3 maşini şi 3 victime, la Mărăcineni     Social *** ️ Avem 23 de elevi de 10!     Social *** ️ Campania În primul rând, ASCULTĂ !     Sport *** ️ 20 jucători la reunirea lotului     Fapt divers *** ️ Camionul cu lemne a strivit trei maşini     Fapt divers *** ️ A furat motorină, bani şi accesorii auto     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Se opreşte curentul în Călineşti     Social *** ️ Se inaugurează Renault Bucharest Connected     Sport *** ️ România, calificată în semifinale!    
 Publicitate pdf
Intervenţii SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 martie 2019


Intervenţii SMURD

 Marţi, echipajele SMURD au fost solicitate şi au gestionat 19 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La şase cazuri mai grave a fost asigurată intervenţia de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta merge la solicitări cu medic, pentru a interveni în cazurile deosebite. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 944

Continuare
 
Liber, dar cu condiţii impuse! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019

Cazul: Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie

Liber, dar cu condiţii impuse!


După o noapte petrecută în arest, Constantin Sorin T., de 39 de ani, din comuna Priboieni, a fost eliberat ieri. Bărbatul a fost reţinut că a încălcat o sentinţă judecătorească şi şi-a sunat fosta soţie ameninţănd-o, în ciuda faptului că nu avea voie să ia legătura cu ea. Individul a fost plasat sub control juduciar, fiindu-i impuse mai multe obligaţii. Greu de spus dacă omul se va abţine, avînd în vedere că a fost condamnat după ce a încălcat un ordin de protecţie şi s-a eliberînd încălcînd şi obligaţiile impuse de instanţă după eliberare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 736

Continuare
 
Primul termen în procesul lui Ionică Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 martie 2019


Primul termen în procesul lui Ionică


Fostul primar al Piteştiului, Cornel Constantin Ionică a contestat ordinul de demitere al prefectului, la Tribunalul Argeş. Instanţa a dat termen în procesul lui Ionică. Primul termen va avea loc săptămâna viitoare, urmînd să se judece suspendarea executării actului administrativ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 969

Continuare
 
Nicolescu condamnat, scapă de închisoare! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019


Nicolescu condamnat, scapă de închisoare!


Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş a scăpat de problemele cu justiţia. Ieri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa în dosarul Podului Cătesca, ultimul aflat pe rolul instanţei. Curtea Supermă l-a condamnat pe Constantin Nicolescu la 7 ani şi 8 luni închisoare, însă acesta nu se va întoarce la închisoare, pedeapsa fiind contopită cu cea executată în dosarul reabilitării şcolilor. Şi ceilalţi inculpaţi din dosar au scăpat de pedeapsă, după ce au fost achitaţi sau s-a prescris fapta.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1479

Continuare
 
A luat foc bucătăria Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019


A luat foc bucătăria

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Cotmeana, sat Zamfireşti,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locuinţe. Au ars mobilierul din bucătărie şi tîmplăria. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de supraîncălzirea unei cablu electric defect sau neizolat corespunzător.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 831

Continuare
 
Paradă militară cu cîni şi cai de serviciu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019

De Ziua Jandarmeriei,

Paradă militară cu cîni şi cai de serviciu


Săptămîna viitoare, pe 3 aprilie se sărbătoresc 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Romîne. Cu acest prilej Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, va organiza încă de zilele acestea diverse activităţi. Manifestările se vor încheia săptămîna viitoare, miercuri, cu o paradă militară, la care, pe lîngă jandarmii argeşeni din toate structurile, vor fi aduşi în faţa publicului cîinii de serviciu şi, în premieră, caii de serviciu folosiţi în misiuni de ordine publică, în Capitală.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 785

Continuare
 
Găsit căzut pe stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019


Găsit căzut pe stradă

Un bărbat în vîrstă de 67 de ani, a fost găsit ieri, de un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti, căzut pe stradă. Omul se afla prăbuşit în cartierul Găvana, în apropiere Parcul Lumina, prăbuşit între două maşini. I se făcuse rău. Localii l-au ridicat şi i-au acordat primul ajutor, sunînd la ambulanţă pentru a fi preluat şi transportat la spital. Pensioanrul era cunoscut cardiac şi cel mai probabil starea de rău s-a datorat acestei afecţiuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 905

Continuare
 
Pensionarii s-au tîlhărit la barbut Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 martie 2019

La Curtea de Argeş,

Pensionarii s-au tîlhărit la barbut


Doi bărbaţi aflaţi la o vîrstă la care ar fi trebuit să-şi plimbe nepoţii prin parc, au fost implicaţi într-un scandal care nu le face cinste! Pensionarii în vîrstă de 64 de ani, fiecare, au jucat barbut şi s-au încăierat din cauza jocului de noroc. Unul, mai iute la mînie l-a pocnit pe adversar şi l-a tîlhărit, considerînd că banii au fost cîştigaţi necinstit. A ajuns în arest pentru fapta lui.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1310

Continuare
 
Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La IPJ Argeş,

Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române


Ieri, cînd s-a sărbătorit Ziua Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au marcat momentul din două manifestări. Una le-a fost destinată argeşenilor şi a constat într-o expoziţie logistică, fiind prezentate maşinile de serviciu şi tehnica de lucru a oamenilor legii, dar şi un exerciţiu demonstrativ cu cîini special antrenaţi. Cea de a doua parte a fost şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1423

Continuare
 
Lovit de maşină cînd traversa pe trecere! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!


Accident petrecut ieri dimineaţă, în apropiere de benzinăria OMV la ieşirea spre Ştefăneşti, din Piteşti. Un bărbat în vîrstă de 62 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Pietonul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni cînd a fost trîntit la pămînt de autoturismul care l-a izbit. Din fericire, în urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că bărbatul nu este rănit grav.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1062

Continuare
 
Trei maşini lovite de un şofer neatent Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019


Trei maşini lovite de un şofer neatent

Accident petrecut ieri, în interescţia de lîngă Biserica Sfîntul Ilie, din Piteşti. Ionuţ C., de 37 de ani, din Piteşti, aflat la volanul unui Volkswagen circula dinspre Centru către Calea Craiovei. Nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, Skoda, condus de Alin G., de 36 de ani, din Mioveni şi l-a izbit proiectîndu-l în faţă. La rîndul său, Skoda a lovit un Matiz la volanul căruia era Cătălin M., de 30 de ani, din comuna Albota. Cele două maşini opriseră pentru a  acorda trecerea, iar şoferul Volkswagenului, nefiind atent le-a izbit proiectîndu-le una în cealaltă. Astfel, toate cele trei maşini implicate au fost avariate, iar şoferul Matizului a suferit o contuzie cervicală.              
  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 793

 
Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019

La Cîmpulung,

Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon


Imagini incredibile surprinse de un şofer, în centrul Municipiului Cîmpulung, în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat gol puşcă mergea pe bulevardul Pardon, vorbind nestingherit la telefon. Individul a parcurs întreg centrul ajungînd pînă în apropierea primăriei, acolo unde a dispărut în spatele clădirilor. Pînă ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cîmpulung nu primiseră vreo sesizare cu privire la acest incident.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1348

Continuare
 
Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 martie 2019

După ce a făcut puşcărie că şi-a bătut nevasta

Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie


A fost reţinut pentru 24 de ore pentru încălcarea măsurii de siguranţă, impusă prin sentinţă judecătorească! Este motivul pentru care Sorin Constantin T., de 39 de ani, din comuna Priboieni a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, ieri. Bărbatul, recent eliberat din penitenciar şi-a sunat fosta soţie şi a ameninţat-o în repetate rînduri asta deşi, exista o sentinţă judecătorească, iar timp de 2 ani de la eliberare nu avea voie să ia legătura cu femeia. De remarcat că bărbatul a fost închis tot din cauza fostei soţii, după ce încălcase ordinul de protecţie obţinut de aceasta în instanţă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1052

Continuare
 
Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 26 martie 2019


Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu


Prăbuşit pe caldarîm, aşa a fost găsit, ieri dimineaţă, un bărbat în vîrstă de 65 de ani, din Piteşti. Florin M., din Piteşti zăcea fără suflare pe o alee din apropierea blocului în care locuia. Omul a decedat, în timp ce se ducea la serviciu. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cauza decesului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2849

Continuare
 
Pieton beat făcut una cu pămîntul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 martie 2019


Pieton beat făcut una cu pămîntul


Un bărbat din comuna Dîmbovicioara a ajuns vineri la spital. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. A fost izbit în plin de o maşină, la Miceşti, pe DN 73. După impact, victima a rămas ţintuită pe asfalt, astfel încît, martorii l-au crezut mort! Şi-a revenit după ceva timp şi cînd a mişcat, cei de faţă, au răsuflat uşuraţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1046

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 421 - 450 din 8401


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info