Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 19 August 2019

Din cauza unei insecte

Accident cu 7 victime


Minivacanţa de Sfânta Maria a început cu un accident petrecut la Poiana Lacului, în urma căruia 7 răniţi au ajuns la spital. Coliziu­nea a fost provocată de un tânăr care se întor­cea de la mare. S-a stabilit că a pierdut contro­lul volanului după ce o insectă a intrat în maşi­nă iar şoferul a vrut să scape de ea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 814

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 19 August 2019


Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş


Sâmbătă dimineaţă, un alpinist celebru a fost dat dispărut în Munţii Făgăraş. Trupul lui a fost căutat de echipe ale Salvamont Sibiu şi Argeş, de jandarmi sibieni şi argeşeni dar şi de un elicopter al MAI. Zsolt Torok, de 45 de ani, din Arad şi-a găsit sfârşitul pe Vârful Negoiu. Deşi s-a încercat recuperarea cadavrului cu un elicopter, nu s-a putut din cauza condiţiilor nefavo­rabile, trupul fiind transportat pe braţe de salvamontişti, până la Piscul Pegru, acolo unde a fost predat unei echi­pe de la Serviciul de Medicină Legală Sibiu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 720

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 19 August 2019

La Călineşti,

A murit la nuntă!


Un bărbat în vârstă de 49 de ani, a făcut a­tac de cord şi a murit în timp ce se afla la o nuntă, în Călineşti. Bărbatul a petrecut o vre­me şi în cursul nopţii i s-a făcut rău. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă nu l-a putut salva.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1830

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 19 August 2019

S-a întâmplat la Băiculeşti

Principele Nicolae a rămas fără permis


Timp de 90 de zile, principele Nicolae nu mai are dreptul de a conduce autovehicule. Po­li­ţiştii din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş i-au reţinut permisul de conducere după ce l-au prins rulând cu viteză excesivă. Nicholas Mi­cha­el de Roumanie Medforth-Mills are de plătit şi o amendă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 861

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 19 August 2019


A furat maşina de serviciu

A furat maşina patronului , după o ceartă teribilă. Nicolae G, de 39 de ani, din Piteşti  era angajatul unei firme cu punct de lucru în comuna Domneşti. Vineri, acesta s-a certat cu patronul societăţi, plângându-se de condiţiile de muncă. După ce şi-au spus vorbe grele, salariatul a plecat, fără să predea cheile şi actele autovehiculului. Piteşteanul a urcat la volanul maşinii de serviciu, o autoutilitară Dacia Dokker şi a demarat. Autovehiculul a fost găsit de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti, parcat în apropiere de locuinţa angajatului. A fost înapoiat proprietarului. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele salariatului. Acesta nu doar că şi-a pierdut locul d emuncă, dar s-a ales şi cu dosar penal pentru furt.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019


Viteza a dus Loganul în şanţ


Viteza combinată cu neatenţia, au fost motivele producerii unui eveniment rutier soldat ieri, doar cu pagube materiale. Şoferul unui Logan nu a adaptat viteza pe DN 7, într-o zonă în care se efectuează lucrări şi a ajuns cu maşina în şanţ. Asta după ce a acroşat şi un autoturism.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 15 August 2019

La Muşăteşti,

Şoferul obosit a ajuns pe contrasens


Ieri dimineaţă, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comu­na Corbeni, a provo­cat un acci­dent în comuna Muşăteşti, la intersecţia cu dru­mul care ducea că­tre Curtea de Argeş. Deşi iniţial s-a anun­ţat că ar fi vorba de două victi­me, din fe­ricire a ajuns la spi­tal o singură per­osa­nă. Este vorba de şo­ferul vinovat care, a­ces­ta suferind leziuni uşoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 734

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 15 August 2019

A avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor argeşeni

Turist polonez căzut pe munte


Marţi, un turist polonez rănit, în Munţii Fărăgaş, a fost preluat de salvamon­tişti, fiind predat unui echipaj SMURD. Bărbatul avea o fractură la un braţ şi răni la un picior, după ce a căzut. Făcea parte dintr-un grup care urma un traseu în apropiere de Cota 2000.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 722

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 15 August 2019


Poliţistul împuşcat a murit


La aproximativ două săptămâni de la data la care a fost împuşcat, poliţistul din comuna Muşăteşti a murit. Acesta şi-a dat ultima sufla­re pe patrul spitalului, la Floreasca.  Nicolae Cătălin R., de 28 de ani, era agent la Secţia 1 Poliţie Bucureşti şi a fost rănit, se pare, în tim­pul unei partide de vânătoare.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1540

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 15 August 2019


Hoaţă capturată din autobuz

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Argeş se afla în patrulare pe strada Negru Vodă, din Piteşti. Oamenii legii au fost sesizaţi că unui bărbat aflat într-un autobuz pe traseul Centru- Bascov i-au fost furaţi banii. Echipajul a oprit autobuzul şi în urma verificărilor au stabilit că Maria B., de 22 de ani, din comuna Băiculeşti, o tânără de etnie rromă era cea care l-a buzunărit. Întreaga sumă i-a fost înapoiată păgubaşului, un pensionar în vârstă de 74 de ani, din comuna Hârtieşti. Persoana depistată a fost predată Secţiei 1 Piteşti, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele Mariei B. a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 989

Continuare
 
(3 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

S-au afişat rezultatele la examenul de admitere 2019

Doar 6 argeşeni la Academia de Poliţie


Dacă în anii prece­denţi argeşenii a­veau rezul­ta­te bune la admiterea la Academia de Poliţie „Alex­andru Ioan Cuza“, anul acesta, doar 6 tineri din judeţul nostru au pro­mo­vat exa­menul. din totalul de  peste 2700 de candidaţi din întreaga ţară.  

Comentarii (8) | Vizualizari: 2210

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

Fura ce apuca din boxe şi garaje

A dat 4 spargeri în două luni!


Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Bradu a ajuns în arestul IPJ Argeş, ieri după-amiază, sub acuzaţia de furt calificat. Este bănuit că în două luni a comis patru spargeri la boxe şi garaje din cartierul piteştean Găavana. Prejudiciul a fost evaluat la 7.000 de lei. Bărbatul a mai fost cercetat şi în alte dosare de furt, fiind cunoscut de oamenii legii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 921

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019

Turiştii erau epuizaţi  

Familie salvată din Piatra Craiului


Luni seară, un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutorul salvamontiştilor şi jandarmilor argeşeni. Omul era împreună cu soţia şi copilul în vârstă de 13 ani. Fiind epuizaţi, nu puteau con­tinua drumul, aflându-se pe un traseu din Munţii Pia­tra Craiului. Se înnopta şi riscau să cadă pradă animalelor.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 605

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019


A întors în drum şi l-a lovit TIR-ul


Accident soldat cu rănirea a două persoane, petrecut ieri dimineaţă pe DN 7, în Valea Ursului. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce angajatul unei firme de pază şi protecţie, aflat la volanul maşinii de serviciu a întors în mijlocul drumului. Autoturismul a fost izbit de un TIR care mergea în aceeaşi direc­ţie. A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 967

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 14 August 2019


Punct de prim ajutor la Câmpulung

Întrucât în CâmpulunPg se înregistrează temperaturi foarte ridicate (+33 ˚C) şi un indice de confort termic ce depăşeşte 80 ITU, primăria municipiului Câmpulung, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a deschis un punct de prima ajutor în primărie la subsol. Punctul de prima ajutor înfiinţat funcţionează de la ora 09.00 până la ora 17.30, astfel încât cetăţenii din tot oraşul să poată primi, în caz de nevoie, chiar şi unele servicii medicale primare. De asemenea, prin acest punct câmpulungenii vor beneficia de apă plată şi apă minerală, deoarece din cauza caniculei gradul de deshidratare este cât se poate de ridicat, ceea ce poate duce la reale probleme de sănătate, mai ales persoanelor în vârstă sau cu tulburări cardiace.   
 Bogdan Radu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 519

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 13 August 2019

S-a emis mandat euroepan pe numele său

Acuzat în Spania de infracţiuni informatice


Curtea de Apel Piteşti a respins cererea înaintată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti privind arestarea pre­ven­tivă, în baza unui mandat european, a lui Constantin Cătălin Spiridon. Bărbatul a stat o noapte în arestul IPJ Argeş, fiind plasat sub control judiciar. Nu a scăpat definitiv, pe data de 20 august urmând să se rejudece cererea. Este acuzat de comiterea de infracţiuni infor­matice, în Spania.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 692

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 451 - 480 din 9103


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info