Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 aprilie 2019


Expozant decedat în hotelul Muntenia


O expozantă de la Simfonia Lalelelor şi-a găsit sfîrşitul, ieri dimineaţă, în camera sa de la Hotel Muntenia. Femeia în vîrstă de 55 de ani, din Sibiu, era împreună cu mai mulţi membrii ai familiei. Înainte de deces le spusese că se simte rău. S-a prăbuşit în faţa lor. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru autopsie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1775

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 aprilie 2019


A murit după ce a plecat de la spital


Poveste învăluită în mister, privind moartea unui bărbat în vîrstă de 63 de ani. Acesta a murit pe drum, după ce plecase de la Spitalul Curtea de Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă sub acuzaţia de ucidere din culpă. Oamenii legii încearcă să afle împrejurările în care a survenit decesul.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1835

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 aprilie 2019


Şoferiţa avea 110 kilometri la oră

A apăsat pedala acceleraţiei cu mult peste cît permite legea şi acum, suportă consecinţele. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung au depistat-o pe Daniela  E. de 56 ani, Mărăcineni, care conducea cu viteză excesivă. Se afla la volanul unui BMW X1, pe DN 73 cînd aparatul radar a înregistrat o viteză de 110 kilometri la oră, cu 60 de kilometri mai mult faţă de limita în zona respectivă. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1165

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 aprilie 2019


Microbuz în flăcări, în pădure!


Incendiu pe un drum forestier din comuna argeşeană Vultureşti. O autoutilitară care era staţionată a ars ca o torţă. Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit la sistemul electric. Maşina a fost abandonată în pădure de cel care a condus-o pînă să ia foc. Poliţiştii fac cercetări pentru a-l depista pe suspect.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 914

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 aprilie 2019

La Ştefăneşti

Înjunghiat în timpul scandalului


Un scandal a izbucnit sîmbătă seară, în zona blocurilor de la Ştefă­neşti acolo unde, locatarii a două blocuri s-au luat la ceartă. Un bărbat înjunghiat şi un copil lovit la umăr au ajuns la spital după ce găştile s-au încăierat între ele. Poliţiştii nu au reuşit să stabileas­că cine este cel care a atacat cu cuţitul, acela lovind pe furiş, în în­văl­măşeală. Cercetările continuă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1238

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 aprilie 2019

La Schitu Goleşti!

Copil de 8 ani victimă într-un accident rutier


Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat  şi un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpu­lung au intervenit sîmbătă în localitatea Schitu Goleşti, pe DN 73, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, un copil de 8 ani a suferit traumatism cranio-cerebral minor şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 892

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 aprilie 2019

Mergeau în excursie

11 elevi răniţi din cauza unei depăşiri


Bucuria unor copii care ar fi trebuit să meargă în excursie s-a transformat într-o traumă după ce maşina care trebuia să-i ducă la destinaţie, a fost implicată într-un accident rutier. 11 elevi şi două cadre didactice au ajuns la spital. În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul microbuzului care ar fi trebuit să-i ducă la Ocnele Mari, a vrut să depăşească şi s-a lovit frontal cu un tir.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1852

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 15 aprilie 2019


29 de permise reţinute

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat controalele pentru prevenirea accidentelor şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, oamenii legii au dat 349 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 29 de permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 881

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 aprilie 2019


Viitorii poliţişti din Argeş frumoşi şi talentaţi!


La Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Cîm­pina, Cătălina şi un alt ca­det, Flavius Cataramă, au cîştigat concursul de fru­museţe la care au partici­pat tinerii care visează la o carieră în Poliţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1209

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 aprilie 2019

Dosar penal pentru un muscelean!

Conducea microbuz fără să aibă permis


Poliţiştii rutieri argeşeni au desfăşurat pe raza judeţului activităţi specifice acţiunii „Slow Down Europe”, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive. Acţiunile poliţiştilor de la circulaţie au continuat, iar asta a condus la scăderea numărului de evenimente rutiere. Aşa a fost prins un bărbat care conducea un autoturism fără sa deţină permis de conducere. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1139

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 aprilie 2019


Cinci răniţi în accident pe A1


În noaptea de joi spre vineri, cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe A1, la kilometrul 104. Un şofer italian nu a păstrat distanţa în timpul mersului şi a lovit maşina din faţa sa. În urma impactului violent, autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile. Au suferit leziuni şoferii autoturis­melor implicate şi trei pasageri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 976

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 aprilie 2019

Percheziţii în Zăvoi

Au furat motoare să le ducă la fier vechi!


Ieri dimineaţă, au avut loc 15 percheziţii la Şte­făneşti, în Zăvoi. Au fost vizaţi 14 suspecţi, acuzaţi de furt calificat. Cei călcaţi de mascaţi sînt sus­pectaţi că ar fi furat din societăţi comerciale de la Mioveni şi Bascov, motoare şi componente auto metalice şi din plastic. Deşi valoarea bunurilor despăşeşte suma de 100.000 lei, hoţii au cîştigat sume infime de pe urma bunurilor sustrase. Aceştia, fără să aibă habar cît de valoaroase sînt motoarele furate, le-au vîndut la centre de colectare a fierului vechi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1269

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 aprilie 2019


Amenzi de 50.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 50.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 32 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 915

Continuare
 
Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Misiuni ale jandarmilor argeşeni

Inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, colonel Gheorghe Lupescu a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, activitatea oamenilor din subordinea sa. „Pe raza judeţului Argeş luna trecută au fost executate 1.020 activităţi de menţinere a ordinii publice, din care: 867 acţiuni din competenţa Jandarmeriei Române conform Legii 550/2004 (în staţiuni montane şi pe trasee turistice adiacente, acţiuni punctuale executate în pieţe, tîrguri, acţiuni punctuale executate în domeniul silvic, cinegetic, piscicol); 426 patrule mixte cu organele de poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 748

Continuare
 
Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 aprilie 2019

Misiune grea pentru ei!

Poliţiştii locali trebuie să păzească ouăle!


Pentru a întîmpina aşa cum se cuvine sărbătoa­rea Învierii Domnului, la nivelul Municipiului au fost amplasate o serie de decoraţiuni specifice Paştelui. Cam pe ultima sută de metri, dar nicio­dată nu e prea tîrziu. Acţiunea de amenajare a debutat, joi după amiază, cînd patru poliţişti locali au apărut în Grădina Publică cu un ou roşu, gigant, care depăşeşte doi metri înălţime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1151

Continuare
 
Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 12 aprilie 2019


Dragostea l-a băgat în spital!


Pentru cîteva minute de sex sălbatic cu o iubită din Muscel, un bărbat din Curtea de Argeş şi-a luat o bătaie, care îl va face să se lase de sportul ăsta pentru o vreme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2583

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 451 - 480 din 8525


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info