Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Wednesday, 12 June 2019

Într-un bloc turn din Câmpulung,

Mort în casă de două luni


Luni, poliţiştii mus­celeni au făcut o  şocantă, asta după ce o femeie care locu­ieş­te în blocul Turn din Câmpulung i-a sesizat că pe scara blo­cului se simte un miros pu­ter­nic de ca­davru. O femeie care locuieşte pe scară, nu a mai su­por­tat mirosul şi a de­cis să sune la 112.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1230

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 12 June 2019

Deşi era invalid

La 92 de ani, bătut în casă de un tânăr


Gest revoltător! Un piteştean a atacat un bătrân invalid, în vârstă de 92 de ani şi l-a bătut măr, după ce bietul om în­cercase să îşi apere nepoata. Agresorul a fost reţinut sub acuzaţia de loviri cu cosecinţe grave, având în vedere că a agresat un om aflat în imposibilitatea de a se apăra. Cu­rios este faptul că în ciuda acuzaţiilor grave, concubina băr­batului, cea pentru care a fost lovit bătrânul, a refuzat să depună plângere împotriva agresorului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1046

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 12 June 2019


Primarul şi afaceristul condamnaţi!


Decizie finală în dosarul de corupţie al prima­rului comunei Davi­deşti, Ion Sandu. Edilul alături de omul de afa­ceri  Ştefan Lăzăroiu, au fost con­damnaţi la pedepse cu suspen­dare. Cei doi sunt obli­gaţi să pres­teze şi zile de mun­­că în folosul comunităţii. Ion Sandu nu îşi va putea duce mandatul la bun sfâr­şit, după ce instanţai-a in­terzis să deţină o func­ţie publică. Alţi a­face­rişti din dosar au fost achitaţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1847

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 12 June 2019


Tâlhar trimis în judecată

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind savârşirea infracţiunii de tâlhărie. Din cercetări a rezultat că în noaptea de 19 spre 20 mai, anul acesta, un bărbat de 34 de ani din Băileşti, judeţul Dolj, ar fi deposedat prin violenţă pe o femeie de 56 de ani din Pietroşani, de geanta ce conţinea aproximativ 150 de lei şi bunuri persoanale. Reamintim că cel în cauză a fost depistat de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti la scurt timp după comiterea faptei. După administrarea probatoriului, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă.  Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 756

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 11 June 2019

A ars mocnit timp de câteva zile

În casă totul s-a făcut scrum


Pompierii câmpulungeni au intervenit astăzi în localitatea Schitu Goleşti la stingerea unui in­cendiu izbucnit la o casă situată la DN 73 chiar la intrarea în comună. A ars mocnit în interior mai mutle zile, fiind distruse toate aparatele din interior, mobilierul şi alte lucruri. Incendiul a fost sesizat de vecini abia când fumul a ieşit pe sub acoperiş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 903

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 11 June 2019


Persoane evacuate din cauza unui panou electric


Un incendiu izbucnit la un panou electric al unui bloc din Câmpulung a băgat în sperieţi mai multe persoane. 9 a­dulţi şi 3 copii au fost evacuaţi dintr-un bloc situat pe stra­da General Simionescu din cartierul Rotunda. Trei per­soane care au suferit atacuri de panică au avut nevoie de îngrijiri medicale  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 11 June 2019

La Cotmeana!

Urşii au omorât oile în gospodărie


O gospodărie din co­mu­na Cotmeana a fost atacată de urs! Fiara înfometată a omorât 5 oi şi a rănit altele 11. Proprietarul a rămas uimit când şi-a găsit ograda însângerată. A­u­torităţile recunosc fap­tul că fenomenul urşilor a scăpat de sub control. Numărul animalelor s-a triplat de când nu a mai fost permisă uciderea lor iar relocarea nu mai este de mult, o solu­ţi­e.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1074

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 11 June 2019

La Ziua comunei Mărăcineni,

Contabil beat, s-a luat la bătaie cu poliţiştii


A băut, a petrecut şi i-a picat pe poliţişti. Un con­tabil din Mărăci­neni a ajuns în arestul Ins­pec­toratului Jude­ţean de Poliţie Argeş, fiind a­cuzat de ultraj. Acesta se afla la Zi­lele comu­nei Mărăci­neni când i-a lovit cu piciorul pe doi a­genţi de la Secţia Rurală Bas­cov. Bărbatul era furios că angajaţii de la o terasă refuzau să îi mai dea alcool.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1755

Continuare
 
(3 voturi)
Tuesday, 11 June 2019


A murit o cunoscută directoare de şcoală!


S-a stins din viaţă, Irina Cârstea, profesor de biologie şi director a două unităţi de învăţământ din Piteşti. A pierit un dascăl care a îndrumat mai multe generaţii de elevi, unii dintre ei, cunoscuţi medici. Irina Cârstea va fi con­du­să pe ultimul drum astăzi, înmormântarea având loc la Ci­mi­­tirul Sfântul Gheorghe, din Piteşti.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 2707

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 11 June 2019


Copil de 3 ani, căzut de la etajul III


Clipe teribile ieri în cartierul piteştean Trivale un­de un copil a căzut de la etajul III. Micuţul în vârstă de 3 ani, s-a prăbuşit în gol de la geamul bucă­tăriei. Din fericire, a scăpat cu viaţă! Im­pac­­tul cu solul i-a fost atenuat de o terasă pes­te care s-a prăbu­şit înainte să ajungă la sol. Bă­ie­­ţelul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pedia­tri­e Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.                            

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1377

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 11 June 2019


Avea 124 km/h

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Gheorghe T., 31 de ani, un bărbat de 31 ani din Câmpulung, care conducea pe un autoturism Honda, 124 km/h  pe DN73, pe raza comunei Schitu Goleşti . Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1081

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

La Spitalul Câmpulung, concursul se mută pe rolul instanţei

Scandal pentru postul de manager


Postul de manager al spitalului Câmpulung ră­mas vacant a fost scos la concurs în luna mai a acestui an, după ce fostul director Gore Stănes­cu şi-a dat demisia şi a fost înlocuit cu Marinela Cristian. Au fost trei candi­daţi, doi dintre ei a­vând respinse dosarele. Ulterior, toa­te cel trei dosare au fost validate, fiind desemant un câş­­tigător. Există neconcordanţe cu privire la or­gani­za­rea concursului de aceea cei nemulţumiţi vor să contes­te în instanţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 863

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019


Elicopterul a preluat doi pacienţi de la Piteşti


Elicopterul SMURD a preluat ieri un bărbat grav rănit. Bărbatul a­vea suspiciune de fra­ctură de coloană după ce a căzut de la înăl­ţi­me. La numai două ore după ce a fost prleuat primul pacient, elicop­etrul SMURD a ateri­zat şi a două oară la Pi­teşti, pentru a prelua un nou năs­cut.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 985

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

 La 43 de ani,

A sfârşit strivit de maşină


Tragedie ieri, la Dâr­mă­neşti. Un şofer în vârstă de 43 de ani a murit după ce s-a răs­turnat cu ma­şina. Din primele cercetări ale oamenilor le­gii, reiese că bărbatul circula cu viteză. Ion Că­tălin C. din loca­li­ta­te, a pie­dut controlul ma­şinii într-o curbă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1290

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019


 Prinşi cînd furau lemne 


În urma unei acţiuni a jandarmilor argeşeni, care a avut loc sîmbătă, în zona localităţii Valea Corbului, pentru prevenirea şi combaterea sustragerii ilegale de lemn, doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce încercau să fure lemn.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 857

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 10 June 2019

După ce a atacat un poliţist cu toporul

Agresorul a fost arestat preventiv


Joi seara, la Bughea de Sus, un scandal a fost oprit cu focuri de armă, după ce unul dintre pro­tagonişti, Gabriel Cruceru, i-a atacat pe poli­ţişti cu un topor. După două zile de la incidental în care Cruceru a fost împuşcat în picior, pe nu­mele acestuia a fost emisăordonanţă de reţine­re pentru 24 de ore, iar tot sâmbătă, Cruceru a fost prezentat în faţa instanţei de judecată de la Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 885

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 481 - 510 din 8815


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info