Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Copii din Argeş abuzaţi sexual de milionari germani     Fapt divers *** ️ Afacerist în comă după o şicanare în trafic     Fapt divers *** ️ Accident cu 3 maşini şi 3 victime, la Mărăcineni     Social *** ️ Avem 23 de elevi de 10!     Social *** ️ Campania În primul rând, ASCULTĂ !     Sport *** ️ 20 jucători la reunirea lotului     Fapt divers *** ️ Camionul cu lemne a strivit trei maşini     Fapt divers *** ️ A furat motorină, bani şi accesorii auto     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Se opreşte curentul în Călineşti     Social *** ️ Se inaugurează Renault Bucharest Connected     Sport *** ️ România, calificată în semifinale!    
 Publicitate pdf
Zece percheziţii în Argeş! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019

În mega dosarul celor 100 de descinderi

Zece percheziţii în Argeş!


O acţiune de o amploare a avut loc ieri, în 22 de judeţe şi în Capitală. Jumătate din ţară a fost răscolită de oamenii legii, pentru destructurarea unor grupări suspecte de contrabandă cu tutun. Suspecţii introduceau în ţară tutun şi prezentau la vamă documente potrivit cărora marfa se afla doar în tranzit prin România, destinaţia fiind alte ţări din Europa. În realitate tutunul rămînea în ţară şi era vîndut vrac.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1754

Continuare
 
Gravidă moartă la 23 de ani! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019


Gravidă moartă la 23 de ani!


Tragedie, ieri, la Spitalul Judeţean! O tînără însărcinată în luna a VI-a, a decedat, fiind internată din cauza unor complicaţii neurologice. Timp de cîteva zile, medicii argeşeni au încercat să o transfere la un centru universitar din Capitală, însă nu au reuşit. Ieri, ca o ironie a sorţii, cînd Spitalul Elias acceptase să o primească, fata a murit înainte să fie preluată de elicopterul SMURD.    


Comentarii (3) | Vizualizari: 5665

Continuare
 
Cu maşina pe ţeava de gaze Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 martie 2019


Cu maşina pe ţeava de gaze

O clipă de neatenţie a unui şofer a dus ieri la un incident petrecut în comuna Budea­sa. Conducătorul unui autoturism a reuşit isprava de a-şi suspenda maşina pe con­ducta de gaze. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Pompierii au intervenit cu o autos­pecială pentru a asigura măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. De asemenea, la faţa locului a fost solicitată o echipă de la firma furnizoare de gaze pentru a remedia situaţia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
Bătăuşul cu crosa de golf, condamnat Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 martie 2019

După un an de procese,

Bătăuşul cu crosa de golf, condamnat 


Pe 12 martie 2017, într-o zi de duminică, Nicolae Kacenco, de 50 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost lovit puternic în cap, cu o crosă metalică de golf, de amantul fostei concubine, în urma unui conflict spontan, pe fondul unor neînţelegeri privind partajarea unor bunuri.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1208

Continuare
 
Teodorescu a scăpat de acuzaţiile DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 martie 2019

Motivarea Curţii Supreme

Teodorescu a scăpat de acuzaţiile DNA


Fostul deputat PNL Cătălin Teodorescu a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul retrocedărilor ilegale în care fusese trimis în judecată de procurorii DNA, alături de Alina Bica şi Dorin Cocoş. Completul de 3 judecători a considerat că fostul parlamentar, ca şi alţi inculpaţi din dosar, nu este vinovat de acuzaţiile ce i se aduc. Curierul zilei a intrat în posesia motivării Curţii Supreme, emisă după aproximativ 8 luni. Iată mai jos, cum explică judecătorii motivele pentru care fostul deputat a fost achitat.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 933

Continuare
 
Cîine legat de maşină şi tîrît de viceprimar Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 martie 2019

Imagini revoltătoare, surprinse la Vlădeşti!

Cîine legat de maşină şi tîrît de viceprimar


Scene revoltătoare filmate, miercuri, pe o şosea din comuna Vlădeşti! Un cîine care era legat de o maşină a fost tîrît, pur şi simplu, zeci de metri pe asfalt, spre indignarea martorilor. Un tînăr aflat în trafic, a surprins momentele şocante şi a postat un filmuleţ  pe pagina sa de socializare, stîrnind zeci de reacţii. Surprinzător, la volanul autoturismului se afla chiar viceprimarul localităţii, Leonard Iustinian Şerban.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1236

Continuare
 
Ciocnire violentă între două camioane Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 martie 2019

Pe DN 73, la Stîlpeni

Ciocnire violentă între două camioane


O persoană a fost rănită, ieri de dimineaţă, după ce două autocamioane au fost implicate într-o coliziune, pe DN 73, în localitatea Stîlpeni. Victima a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Din fericire, aceasta era conştientă, fiind transportată cu o ambulanţă la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1216

Continuare
 
Tăiau leme ilegal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 martie 2019


Tăiau leme ilegal

Oamenii legii au acţionat în activităţi independente sau împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Ploieşti, pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos. Au fost verificate trei societăţi comerciale şi o exploatare forestieră, fără a fi constatate nereguli. Totodată au fost depistaţi 8 bărbaţi cu vîrste cuprinse între 24 şi 49 de ani, care au tăiat, deţinut sau transportat material lemnos pe drumurile publice fără respectarea regimului silvic. Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010, în valoare totală de 27.000 de lei, totodată fiind confiscată cantitatea de aproximativ 8 de metri cubi material lemnos, care a fost predată ocoalelor silvice competente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1176

Continuare
 
Moartă în canalul mănăstirii Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 14 martie 2019


Moartă în canalul mănăstirii


Descoperire şocantă ieri dimineaţă, într-un canal ce străbate curtea Mănăstirii Curtea de Argeş. Cadavrul unei femei a fost găsit de un credincios care îşi face ucenicia în cadrul lăcaşului sfînt dorind să ajungă călugăr. Victima nu avea ce să caute în acea zona care este închisă publicului. Oamenii legii încearcă să afle ce căuta bătrîna în vîrstă de 84 de ani şi cum a avut loc accidentul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1014

Continuare
 
A şantajat-o cu filmări fierbinţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 martie 2019

L-a cunoscut pe Facebook şi

A şantajat-o cu filmări fierbinţi!


O relaţie începută pe internet, a sfîrşit prost pentru ambii parteneri! Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, au vorbit o vreme online dar cînd s-au întîlnit faţă în faţă, lucurile au luat o întorsătură urîtă. Tînăra în vîrstă de 22 de ani, a fost şantajată, iar oamenii legii l-au reţinut pe amorez. Ce s-a întîmplat între cei doi, aflaţi din materialul ce urmează.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1837

Continuare
 
Fost poliţist mort,la 38 de ani! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 14 martie 2019

De la gater i-a sărit aşchia în piept

Fost poliţist mort,la 38 de ani!


Accident cumplit ieri, în comuna Ştefan cel Mare! Patronul unui societăţi de prelucrare a lemnului a murit într-un mod extrem de bizar. De la un utilaj de prelucrare a sărit o aşchie care i s-a înfipt ca o suliţă în zona inimii. Deşi un elicopter SMURD a aterizat la Ştefan cel Mare în încercarea de a-l salva pe bărbatul în vîrstă de 38 de ani, medicul nu a putut face altceva decît să constate decesul. Antreprenorul este fost poliţist, acesta demisionînd cînd a preluat afacerea tatălui. Afacere, care din nefericire i-a adus moartea!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3664

Continuare
 
Recomandări pentru arderea miriştilor, la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 martie 2019


Recomandări pentru arderea miriştilor, la Mioveni


Nerespectarea măsurilor specifice la efectuarea arderilor de vegetaţie uscată, mirişti şi resturi vegetale poate avea consecinţe grave asupra comunităţii prin pierderi de vieţi omeneşti, importante pagube materiale şi afectarea mediului înconjurător. Cunoaşterea şi respectarea strictă a acestor măsuri este soluţia cea mai simplă şi mai puţin costisitoare, precum şi o obligaţie morală şi civică a fiecărui cetăţean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 899

Continuare
 
Percheziţii la doi patroni Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Percheziţii la doi patroni


Ieri dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţan de Poliţie Olt, au efectuat 7 percheziţii în Argeş, Olt şi Vîlcea.  Printre cei vizaţi se numără un bărbat din comuna Lunca Corbului, patron al unei societăţi. Un altul, este afacerist din Balş. Cei doi sînt suspectaţi că prin intermediul firmelor pe care le deţin ar fi înscris în contabilitate operaţiuni fictive.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1504

Continuare
 
Braconieri săltaţi de poliţişti Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 14 martie 2019

La Merişani,

Braconieri săltaţi de poliţişti


Ieri dimineaţă, oamenii legii au efectuat 3 percheziţii în comuna Merişani, la persoane suspecte de braconaj. Au fost vizaţi doi bărbaţi, de 39 ani, respectiv 29 de ani, suspectaţi că au folosit ilegal şi arme de vînătoare. Ieri în timpul descinderilor, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş au găsit doar cartuşe, nu şi arme, în schimb, au ridicat mai multe trofee de căprior.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1299

Continuare
 
Tîlhar reţinut! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 14 martie 2019


Tîlhar reţinut!

Un tînăr în vîrstă de 17 ani, din Ştefăneşti a fost reţinut ieri după-amiază, fiind acuzat de tîlhărie. Adolescentul, a ajuns în arestul IPJ Argeş, după ce poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Totul după ce-a atacat un adolescent în vîrstă der 16 ani căruia i-a furat telefonul şi banii. Suspectul i-a promis unui adolescent că îl ajută să cumpere o boxă de la un prieten care locuieşte în cartierul Trivale din Piteşti. Cei doi împreună cu un al treilea amic au pornit către cartierul amintit prin parcul Trivale. În timp ce se aflau în parc, agresorul i-a cerut banii adolescentului, ameninţîndu-l că dacă refuză va lua bătaie. După ce a obţinut banii i-a luat şi telefonul folosind ameninţările. Victima a reclamat totul la poliţie şi oamenii legii l-au reţinut pe tîlhar. Deşi este minor, acesta a mai avut probleme cu legea şi în urmă cu un an, atunci cînd a fost acuzat tot de tîlhărie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1099

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 481 - 510 din 8401


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info