Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 04 May 2019


Avea permis fals

Oamenii legii de la Poliţia Oraşului Mioveni l-au tras pe drepta pe Costică M., în vîrstă de 47 de ani, din comuna Mihăeşti, care mergea cu maşina prin oraşul Mioveni. Cu ocazia verificărilor, el a prezentat la control un document care este emis de autorităţile din Republica Cehă, şi care, este susceptibil a fi fals. Pe numele şoferului, oamenii legii au întocmit un dosar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 886

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 May 2019


Din neatenţie a provocat tamponare în lanţ


Un şofer neatent este responsabil de provocarea unei tamponări în lanţ ieri, pe centura care face legătura între autostrada Bucureşti-Piteşti şi DN 65, şoseaua Piteşti-Slatina. Bărbatul în vîrstă de 38 de ani, a semnalizat că opreşte pe marginea străzii, dar s-a răzgîndit. Ce a urmat? Trei maşini au fost avariate.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 May 2019


Trafic închis pentru competiţia de raliu


În perioada 2- 4 mai se va desfăşura în judeţ Raliul Argeşului-Catena 2019.  Pe durata desfăşurării competiţiei în cîteva localităţi din judeţ va fi închis traficul rutier. Aflaţi din cele de urmează, rutele ce vor trebui ocolite de şoferi, în perioada amintită. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 993

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 May 2019


„Haiducii” au pus mîna pe 300 de mioare...


În Săptămîna Patimilor un măţăuan a fost prădat de hoţi. Omul deţine o turmă de ovine pe care le ţine la o stînă închiriată în satul Bilceşti, comuna Valea Mare Pravăţ. La stînă are nişte oameni care-i păzeşc turma, iar el se duce permanent acolo. În ziua de 22 aprilie a fost la stînă, iar noaptea l-au călcat hoţii.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1158

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 03 May 2019


Tăiat la păcănele pentru o datorie!


Un incident violent a condus la întocmirea unui dosar penal pentru tentativă de omor. Procu­ro­rul de caz a decis acest lucru după ce o victimă s-a ales cu o tăietură la nivelul capului. Totul a pornit de la o sumă de bani pe care una dintre victime ar fi împrumutat-o de la agresori.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 2016

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 03 May 2019


26 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 50.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 26 de permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019

Turiştii nu au voie să hrănească animalele

Urşii au ajuns ca maidanezii!


Incredibil cum îşi riscă unii turişti viaţa, pentru un selfie, sau o filmare pe care să o publice pe Facebook. O ursoaică şi cei doi pui, au fost filmaţi, marţi, la circa 20 de metri de intrarea în hotelul Posada, de pe Transfăgărăşan. Aflaţi la mică distanţă cîţiva bărbaţi şi o femeie, în loc să fie preocupaţi de propriile vieţi, erau mai intere­saţi să surprindă imagini cît mai de aproape. Ho­telierii atrag atenţia turiştilor să nu mai hrăneas­că urşii, animalele fiind atrase de mîncare în apropierea pensiunilor şi hotelurilor, reprezentînd astfel un risc pentru cei prezenţi.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 956

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 02 May 2019

 Noroc cu jandarmii!

Şi-a uitat banii şi cardul la bancomat


Grăbit, nevoie mare, un bărbat din Cîmpulung, a lăsat la un bancomat din centrul oraşului banii pe care i-a re­tras şi cardul bancar. Din fericire, pen­tru el, la scurt timp, prin zonă a trecut o patrulă de jandarmi. Oamenii legii i-au înapoiat bunurile păgubaşului care nici nu îşi dăduse seama cît de uituc fusese.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1303

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019


Motociclist rănit grav, în accident


Sîmbătă, cu cîteva ore înainte de Înviere, un tînăr în vîrstă de 26 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Acesta a fost victima unui accident de motocicletă, datorat vitezei excesive. Tînărul a fost transferat în comă, la un spital din Bucureşti. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1267

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019


Accident cu trei maşini şi şase răniţi


Un accident rutier soldat cu rănirea a şase persoane a avut loc marţi, a treia zi de Paşte! Trei maşini s-au lovit, din cauza vitezei, neadaptate la condiţiile de drum. Şoferul vinovat a ajuns pe contrasens unde a lovit alte două autovehicule.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019

Decedat într-un accident cu motocicleta,

Poliţist înmormîntat după Paşte!


Mort în Vinerea Patimilor, un poliţist din cadrul Poliţiei Muni­cipiului Piteşti a fost condus pe ultimul drum luni,  a doua zi de Paşti. Colegi, prieteni şi rude l-au plîns pe Ion Adrian Luca, dece­dat la 35 de ani, în urma unui accident rutier. Acesta a fost înmormîntat în comuna Miceşti, unde locuise.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2313

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019

La Drăganu,

Tirul răsturnat a blocat şoseaua


Ieri dimineaţă, s-a cir­culat cu dificultate pe DN 7, în comuna Dră­ga­nu după ce un tir s-a răsturnat pe şosea. Ma­şina frigorifică era în­cărcată cu produse din carne congelată, iar şoferul a pierdut con­trolul din cauza vi­tezei neadaptate la condiţiile de drum. Con­ducătorul auto a scăpat nevătă­mat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1154

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 02 May 2019


Bătrînă rănită grav, la Ţiţeşti

Ieri, pe 1 mai, un pensionar în vîrstă de 70 de ani, a provocat un grav accident rutier în comuna Ţiţeşti. Bărbatul se afla la volanul unui Renault Symbol, venind de la Cîmpulung către Piteşti, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului. Maşina condusă de Emil S., de 70 de ani, din Bucureşti a ajuns în şanţul din beton. În urma izbiturii, şoferul a scăpat nevătămat, însă au fost rănite două pasagere. Viorica S., de 81 de ani, din comuna Rucăr, a suferit fractură deschisă la un picior. Femeia ocupa locul de lîngă şofer, supranumit şi „locul mortului“. A fost rănită uşor şi Ana a., de 61 de ani, din Bucureşti care se afla pe bancheta din spate. Cele două femei au fost transportate la spital. Şoferul septuagenar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce poliţiştii au stabilit că a pierdut control volanului „pe fondul vitezei“.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 885

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 26 April 2019


De la o măicuţă a luat foc o casă...


Miercuri seara în jurul orei 18:00, la 112 s-a anunţat că în comuna Valea Mare Pravăţ, satul Nămăeşti, a izbucnit un incendiu la o casa situată în apropierea Mănăstirii din localitate. La faţa locului au plecat două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spu­mă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la De­taşamentul de Pompieri Cîmpulung.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1688

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 26 April 2019


Trafic închis

În intervalul 02-04 mai, pe raza judeţului Argeş se va desfăşura Raliul Argeşului-Catena 2019, prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2019. Pe raza Municipiului Piteşti, competiţia va necesita închiderea circulaţiei pe strada Nicolae Dobrin, în intervalul 2 mai, orele 22.00, pînă în ziua de 3 mai, orele 23.45.  Pe raza comunei Budeasa, circulaţia va fi închisă în ziua de 3 mai, în intervalul 07.00-13.00, pe tronsonul D.J.703 K intersecţie cu DC 220 şi strada Sudeaua intersecţie cu strada Argesului.  Pe raza comunei Tigveni, circulaţia va fi închisă în ziua de 3 mai, în intervalul 14.00-18.00, pe tronsonul DN 73C, km.48+300 - DN 73C, km.52+000, respectiv start DN 73C Curtea de Argeş- sosire DC 239 comuna Tigveni. Pe raza comunei Arefu, circulaţia va fi închisă în ziua de 4 mai, în intervalul 09.30-16.00, pe tronsonul DN 7C, km.56+500(Parcare Cetate Poenari) pînă la km.105+000 (Cabana Conacul Ursului). Informaţii actualizate despre situaţia traficului găsiţi pe siteul oficial al Poliţiei Române, la secţiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic. Poliţiştii recomandă să verificaţi starea traseului pe care urmează să îl parcurgeţi, înainte de a pleca la drum şi să adoptaţi în permanenţă o conduită preventivă la deplasările pe drumurile publice.
    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1297

 
(0 voturi)
Friday, 26 April 2019

A doua zi nu au mai ştiut motivul scandalului…

Au băut şi s-au încăierat!


Doi ciobani şi proprietarul stînei situată în Berevoeşti, au chefuit de Sfîntul Gheorghe pînă seara tîrziu. După ce au băut, s-au şi certat. Dacă la început au fost discuţii minore, pînă la sfîrşitul zilei s-au luat şi la bătaie.  Persoanele aflate sub influenţa alcoolului, în situaţia implicării în conflicte de orice fel, se manifestă mai agresiv decît le stă în fire în mod obişnuit, ajungînd fie victime ale unor fapte cu violenţă, fie autori.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1992

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 511 - 540 din 8654


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info