Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Copii din Argeş abuzaţi sexual de milionari germani     Fapt divers *** ️ Afacerist în comă după o şicanare în trafic     Fapt divers *** ️ Accident cu 3 maşini şi 3 victime, la Mărăcineni     Social *** ️ Avem 23 de elevi de 10!     Social *** ️ Campania În primul rând, ASCULTĂ !     Sport *** ️ 20 jucători la reunirea lotului     Fapt divers *** ️ Camionul cu lemne a strivit trei maşini     Fapt divers *** ️ A furat motorină, bani şi accesorii auto     Fapt divers *** ️ Doi pompieri s-au pensionat!     Social *** ️ Se opreşte curentul în Călineşti     Social *** ️ Se inaugurează Renault Bucharest Connected     Sport *** ️ România, calificată în semifinale!    
 Publicitate pdf
30 de şoferi lăsaţi pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 martie 2019


30 de şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost  prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 392 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 104.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1115

Continuare
 
Şoferul dispărut căutat în toată Europa! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 09 martie 2019


Şoferul dispărut căutat în toată Europa!


În ediţia de ieri a ziarului nostru v-am prezentat cazul unui şofer piteştean de TIR care a fost dat dispărut de către familie şi prieteni de cîteva zile. Bărbatul este căutat atît de poliţiştii argeşeni, cît şi de cei belgieni. Piteşteanul de 36 de ani, şofer al companiei Hoedlmayr Lazar România, a fost văzut ultima dată în Belgia, la Antwerp, în seara zilei de sîmbătă, 2 martie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1506

Continuare
 
Prins cu lemne fără acte Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019


Prins cu lemne fără acte


Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu l-au depistat joi pe M.E., de 31 de ani, din oraşul Ocna Mureş, judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN 7 în localitatea Morăreşti, cu care transporta material lemnos prelucrat, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1118

Continuare
 
I-a furat banii din geantă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019

În loc de o floare

I-a furat banii din geantă!


Un bărbat de 33 de ani, din Piteşti a fost reţinut joi de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti, după ce a furat bani din vestiarul unui cabinet stomatologic din zona Tudor Vladimirescu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1429

Continuare
 
12 permise reţinute Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019


12 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au făcut controale pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. Controalele au avut loc pe drumurile din oraşe şi municipii, precum şi pe cele din afara localităţilor. În urma abaterilor constatate, au fost date 278 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1205

Continuare
 
Doamnele şi domnişoarele „amendate“ cu flori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 martie 2019


Doamnele şi domnişoarele „amendate“ cu flori

Pentru a marca ziua de 8 Martie, poliţiştii argeşeni au desfăşurat acţiuni prin care au împărţit doamnelor şi domnişoarelor ,,amenzi” sub formă de flori, însoţite de urarea de a avea parte de o primăvară frumoasă. Reprezentantele sexului frumos s-au bucurat de „amendă“ şi au apreciat gestul făcut de oamenii legii. Aceştia le-au cerut femeilor să fie atente în trafic şi să nu aibă evenimente nedorite.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1004

Continuare
 
Vehicule noi la Jandarmerie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019


Vehicule noi la Jandarmerie


Jandarmeria Argeş a prezentat ieri un centru de comunicaţii mobil instalat pe un Volswagen Transporter T6, o autospecială unică aflată în dotarea Jandarmeriei Române.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1139

Continuare
 
Poluare cu borhot pe un cîmp din Aninoasa Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Localnicii sînt revoltaţi că Primăria nu ia măsuri,

Poluare cu borhot pe un cîmp din Aninoasa


Mai multe persoane din comuna Aninoasa ne-au sesizat faptul că pe un cîmp din localitate se deversează periodic borhot (zăborină), provenit de la o distilerie artizanală, care ar pune în pericol mediul înconjurător. Oamenii se plîng de mirosul neplăcut ce se face simţit de la cîţiva kilometri, dar şi de faptul că borhotul afectează pînza de apă freatică şi pîrîul Slănic care trece prin apropiere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1051

Continuare
 
Şofer dispărut căutat de familie! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019


Şofer dispărut căutat de familie!    


Un şofer piteştean de TIR care lucra în Belgia a fost dat dispărut de familie şi prieteni de cîteva zile. Bărbatul este căutat atît de poliţiştii argeşeni cît şi de cei belgieni. Piteşteanul de 36 de ani, şofer al companiei Hoedlmayr Lazar România, a fost văzut ultima dată în Antwerp, în seara zilei de sîmbătă, 2 martie. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el. Dispariţia Lui Cosmin Florea a fost sesizată în Belgia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1367

Continuare
 
Incendiu lîngă rezervoarele cu motorină! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Pericol de explozie la Slobozia

Incendiu lîngă rezervoarele cu motorină!


Pompierii argeşeni au fost solicitaţi ieri să intervină la o hală de reparaţii utilaje în comu­na Slobozia. La faţa locului s-au deplasat 5 autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD cu o autospecială CBRN, destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1155

Continuare
 
Hoţii găinari, încătuşaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 08 martie 2019

Au spart două filtre de poliţie

Hoţii găinari, încătuşaţi!


Scene demne de „Cascadorii rîsului”, miercuri seara în comuna Stîlpeni! Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii secţiei rurale din localitate după ce  în maşina cu care se deplasau au fost găsite mai multe păsări domestice care s-au dovedit a fi furate.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1361

Continuare
 
A încercat să intre cu un cuţit în Tribunal Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 martie 2019


A încercat să intre cu un cuţit în Tribunal

Pe 18 februarie, jandarmul aflat în serviciul de pază şi protecţie în postul de acces nr. 1 la Tribunalul Argeş a anunţat dispeceratul unităţii despre faptul că un bărbat în vîrstă de 48 ani a încercat să pătrundă în sediul instituţiei avînd un cuţit asupra sa. La faţa locului a fost direcţionată o patrulă de ordine publică care a procedat la efectuarea percheziţiei corporale, asupra bărbatului găsindu-se un cuţit tip briceag cu lamă rabatabilă, avînd dimensiunea totală de 31 de centimetri, din care 15 centimetri lungimea lamei. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Port, fără drept, a unui cuţit în sediul instituţiilor publice conform Art. 372, alin.(3) Cod Penal.  Bărbatul, actele întocmite şi obiectul infracţiunii au fost predate lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei 1 Piteşti pentru continuarea cercetărilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1283

Continuare
 
La 20 de ani, judecat pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

După ce l-a înjunghiat pe concubinul mamei,

La 20 de ani, judecat pentru tentativă de omor


La începutul lunii august 2018, un tînăr din Bughea de Jos a fost reţinut preventiv, fiind suspect de tentativă de omor. Băiatul de 20 de ani este acuzat că l-a tăiat cu cuţitul pe concubinul mamei sale. După incident, cei implicaţi au încercat să ascundă adevărul, însă totul a ieşit la lumină în timpul cercetărilor. Din august, anul trecut, şi pînă la finele lui ianuarie 2019, tînărul a stat în arestul IPJ Argeş, iar, de atunci, instanţa a fost de acord cu cererea lui şi l-a plasat în arest la domiciliu, avînd de respectat mai multe măsuri, printre care şi aceea de a nu comunica cu mama sa, martor în dosar, chiar dacă locuiesc în acelaşi imobil.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1078

Continuare
 
Femeie accidentată de un octogenar! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

Traversarea prin loc nepermis a băgat-o în spital

Femeie accidentată de un octogenar!


O femeie din Ploieºti s-a ales cu o fracturã de coloana cervicalã ºi traumatism toraco-abdominal, genunchi bilateral ºi bazin în urma unui accident rutier petrecut marþi searã în Piteºti. Ion B. de 86 de ani din Piteºti conducea un Hzundai dinspre Calea Bucureºti cãtre Tîrgul din Vale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 930

Continuare
 
Tînăr reţinut după ce şi-a bătut concubina! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 martie 2019

Mutaţi de doar cîteva zile împreună

Tînăr reţinut după ce şi-a bătut concubina!


Un bărbat de 25 de ani din Piteşti a fost reţinut de oamenii legii, după ce în noaptea de 4 martie şi-ar fi agresat concubina. Cei doi împărţeau aceeaşi casă de doar cîteva zile, însă acest lucru nu l-a împiedicat să devină violent. Problemele au apărut destul de repede între îndrăgostiţi, iar tînărul şi-a bătut iubita, după nici o săptămînă de locuit împreună.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1841

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 511 - 540 din 8401


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info