Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ Schimbări la vârf în instanţe din Argeş     Fapt divers *** ️ I-au furat pensia din casă     Fapt divers *** ️ Sasha, câinele salvator s-a pensionat     Social *** ️ Producţia Dacia va creşte     Sport *** ️ CS Mioveni a început pregătirea!     Social *** ️ Azi se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională     Fapt divers *** ️ Deputatul Drăghici a devenit inculpat în dosar     Fapt divers *** ️ Reţinut pentru loviri şi distrugere     Social *** ️ Logan Sedan scoasă de la vînzare în mai multe ţări     Social *** ️ Va fi o sesiune extraordinară a Parlamentului     Sport *** ️ Adrian Preda, premiat de Consiliul Local!     Sport *** ️ RALLYCROSS DE TOP ÎN MIOVENI    
 Publicitate pdf
Patronul cu „otrăvurile” a scăpat de puşcărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 martie 2019

După ce a contestat decizia Judecătoriei Cîmpulung

Patronul cu „otrăvurile” a scăpat de puşcărie


După incendiul devastator din 2 octombrie 2013, izbucnit pe fosta platformă ARO, în urma căruia a fost distrus depozitul de deşeuri deţinut de firma Global Eco Center, pe lîngă anchetele derulate de reprezentanţii ISU, ITM, Garda de Mediu şi Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, care s-au soldat cu sancţiuni drastice, a rezultat şi o anchetă penală , care s-a aflat mult timp pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, fără să se ajungă la niciun rezultat concret.Ulterior, cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1214

Continuare
 
Recent ieşit din spital, a căzut de la etaj Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 martie 2019

La Beleţi-Negreşti!

Recent ieşit din spital, a căzut de la etaj


Nenorocire, petrecută sîmbătă, în comuna Beleţi Negreşti. Un bărbat în vîrstă de 59 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul I al casei în care locuia. Omul se externase de două zile din spital şi era grav bolnav, poliţiştii nu au reuşit să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de un gest făcut cu intenţie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1126

Continuare
 
Incendiu la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 martie 2019


Incendiu la Ştefăneşti

Sîmbătă noaptea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a Fost solicitat să stingă un incendiu de vegetaţie uscată în Ştefăneşti, pe strada Goleasca. Focul a ars vegetaţia pe o suprafaţă de aproximativ două hectare, focul fiind pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1002

Continuare
 
Trei cîmpulungeni, urmăriţi internaţional Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 martie 2019

Suspecţi de trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional organizat

Trei cîmpulungeni, urmăriţi internaţional


De la începutul anului şi pînă în prezent, trei cîmpulungeni au fost săltaţi de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi cei ai Poliţiei Municipiului Cîmpulung şi duşi la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeş. Oamenii legii au pus astfel în aplicare trei mandate europene de arestare, tinerii, pe numele lor Laurenţiu Andrei Toader, de 29 de ani, Alexandru Ionuţ Măceşi, de 28 de ani, şi Costinela Anca Coman, de 23 de ani, fiind urmăriţi internaţional de autorităţile judiciare din Belgia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1237

Continuare
 
Condamnat după ce şi-a sechestrat familia Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Condamnat după ce şi-a sechestrat familia


Un bărbat din comuna Moşoaia a fost acuzat de soţie şi proprii copii că i-a sechestrat timp de două săptămîni, în locuinţă. Marian Ciobotea, de 49 de ani, despre el fiind vorba, a negat însă instanţa l-a găsit vinovat şi l-a condamnat. Bărbatul a fost ridicat de acasă joi, fiind dus la penitenciar, acolo unde va trebui să execute o pedeapsă de 2 ani, 3 luni şi 946 zile închisoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1293

Continuare
 
Şoferul groazei a ajuns în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Şoferul groazei a ajuns în arest!


Ieri, oamenii legii au prins un şofer care conducea un autoturism, avînd permisul suspendat. Pînă aici, nimic ieşit din comună, numai că, bărbatul era prins pentru a treia oară, de la începutul anului pînă în prezent. Ieri, oamenii legii au decis să ia o măsură împotriva lui, poate că în acest fel va înţelege că legea trebuie respectată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1522

Continuare
 
Patru tineri grav răniţi în accident Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019

La Budeasa,

Patru tineri grav răniţi în accident


Accident ce ar fi putut avea urmări dramatice, petrecut în noaptea de joi spre vineri, la Budeasa. Patru tineri, răniţi grav, au ajuns la spital. Totul din cauza vitezei. Şoferul a pierdut controlul într-o curbă şi a izbit violent un gard. În timpul impactului violent toţi ocupanţii din autovehicul, între ei şi fratele conducătorului auto, au suferit leziuni.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1417

Continuare
 
Controale la comercianţii de flori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 martie 2019


Controale la comercianţii de flori

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au desfăşurat o acţiune pentru respectarea legislaţiei fiscale de către comercianţii de flori. În urma neregulilor constatate, au fost date 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.500 de lei, totodată fiind dispusă măsura confiscării sumei de 779 de lei, sumă nejustificată ce a fost identificată cu ocazia activităţilor de control. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 993

Continuare
 
Amendaţi din cauza centurii de siguranţă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019


Amendaţi din cauza centurii de siguranţă


În cadrul unor acţiuni organizate în cursul săptămînii trecute, poliţiştii rutieri au dat sute de amenzi şoferilor care nu purtau centura de siguranţă, în timpul mersului. Oamenii legii au încercat să îi determine pe şoferi să conştientizeze cît de important este să poarte centura de siguranţă. În continuare, atrag atenţia asupra pericolului la care sunt expuşi în cazul unui accident, atît celor de la volan, cît şi pasagerilor , dar mai ales pentru copii care nu sînt aşezaţi în scaun special.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1553

Continuare
 
Avansări în grad de ziua Protecţiei Civile Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


Avansări în grad de ziua Protecţiei Civile


Ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a avut loc festivitatea prilejuită de Ziua Protecţiei Civile din România. La ceremonie au participat şefi de instituţii din Argeş, jurnalişti, dar şi copii. Au avut loc discursuri şi au fost acordate diplome. De asemenea, au fost făcute exerciţii demonstrative şi o expoziţie cu tehnica din dotare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1268

Continuare
 
A gonit tîlharii cu o sticlă de suc Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 01 martie 2019


A gonit tîlharii cu o sticlă de suc


Deşi incidentul este mai vechi (s-a petrecut în urmă cu două săptămîni), merită să fie prezentat, pentru că în mod sigur mulţi cîmpulungeni s-au săturat de haimanalele din oraş, fie ele ţigani sau români, care ameninţă, tîlhăresc, bat, sfidează. Dacă autorităţile nu pot face faţă acestei provocări, poate că fiecare cetăţean în parte va reuşi să schimbe, cît de cît, situaţia urmînd exemplul din acest material.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1394

Continuare
 
Nu are voie să vorbească cu mama lui! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019

 Deşi locuiesc împreună,

Nu are voie să vorbească cu mama lui!


În luna august a anului trecut,  Gheorghe Bold, un tînăr de 20 de ani, din comuna Bughea de Jos a ajuns în arest fiind acuzat de tentativă de omor. Tînărul este acuzat că l-a tăiat cu cuţitul pe concubinul mamei sale. După comiterea faptei, cei implicaţi au încercat să ascundă adevărul, însă în cele din urmă totul a ieşit la iveală. După mai bine de şase luni  de stat în arest preventiv, tînărul a fost plasat în arest la domiciliu. Are însă o problemă. Nu are voie să comunice cu partea vătămată, nici cu mama lui, deşi locuiesc în aceeaşi casă!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1256

Continuare
 
Au scăpat şi de arestul la domiciliu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019

Autorii spargerii de la Orange Shop,

Au scăpat şi de arestul la domiciliu


Acuzaţi că au sustras mai multe telefoane şi tablete de la Orange Shop Cîmpulung, doi tineri din judeţul Olt sînt judecaţi pentru furt calificat.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1148

Continuare
 
Spărgătoare de maşini la 18 ani! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 01 martie 2019


Spărgătoare de maşini la 18 ani!


La 18 ani, o tînără de etnie rromă din comuna Băiculeşti a devenit atît de cunoscută de poliţişti încît, de fiecare dată cînd vine vorba deun furt comis de o femeie, oamenii legii se duc cu gîndul la ea. Are dosare penale pe raza mai multor Secţii de Poliţie, într-unul dintre acestea, fiind plasată sub control judiciar. face parte din rîndul hoţilor, avînd o îndemînare care a păgubit multe persoane. Fură din magazine, din buzunare şi din maşini. Tînăra a ajuns în arest miercuri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1362

Continuare
 
S-a dorit şofer, cu preţul libertăţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 01 martie 2019


S-a dorit şofer, cu preţul libertăţii!


Se vede treaba că pasiunea pentru şofat nu îi dă pace unui bărbat în vîrstă de 31 de ani, din Piteşti. Acesta este hotărît să treacă peste orice, chiar şi peste lege, numai să se afle la volan. Bărbatul a ajuns în arest, după ce a fost prins conducînd un autovehicul, avînd dreptul de a conduce anulat! Ieri la fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1633

Continuare
 
<< Start < Înapoi 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 541 - 570 din 8394


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 11.06.2019

--- 2.989 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info