Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 
S-a înecat în lacul din curte Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 februarie 2019

În timp ce lua apă ca să spele,

S-a înecat în lacul din curte


La 70 de ani, o femeie din comuna Băbana, satul Groşi şi-a găsit sfîrşitul înecată. Femeia a pierit în lacul din curtea gospodăriei sale. Trupul a fost găsit de un vecin, la insistenţele fiicei victimei care nu reuşea să dea de mama ei. Cadavrul a fost scos de pompieri. Victima nu mai putea fi întoarsă la viaţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 796

Continuare
 
Scos din maşina în flăcări de un trecător Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 februarie 2019

Mort de beat

Scos din maşina în flăcări de un trecător


Inconştienţă, de asta a dat dovadă un afacerist argeşean! Miercuri seară, Cristian V., de 36 de ani, din Ştefăneşti a urcat băut la volan. Bărbatul şi-a incendiat maşina de teren, fără să vrea. Odată cu autovehiculul s-au făcut scrum şi mai multe documente ale firmei. Urmare a celor petrecute s-a ales cu dosar penal.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 988

Continuare
 
Scandal mare între acţionarii Muntenia Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 februarie 2019

Ce se ascunde în spatele vînzării hotelului

Scandal mare între acţionarii Muntenia


Detalii surprinzătoare despre vînzarea Hotelului Muntenia ne-au fost dezvăluite ieri, de un grup din rîndul acţionarilor. Patru femei au venit la redacţia noastră cu dorinţa de a face cîteva precizări în completarea articolului apărut în numărul nostru de ieri. Acestea au insistat asupra faptului că Nicolae Ivănescu nu era acţionar majoritar, ci deţinea numai 100 de acţiuni. În materialul ce urmează vedeţi cine a fost interesat să cumpere Muntenia şi cine a participat la licitaţie.


Comentarii (2) | Vizualizari: 2824

Continuare
 
Incendiu la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 februarie 2019


Incendiu la Ştefăneşti

Două echipaje cu două autospeciale  cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  au  intervenit în localitatea Ştefăneşti, strada Aleea Staţiunii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată. A ars gunoiul menajer pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp. Incendiul a pornit de la focul deschis în spaţii închise.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 825

Continuare
 
Dacia Solenza distrusă de flăcări pe DN 73 Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 februarie 2019


Dacia Solenza distrusă de flăcări pe DN 73


Un autoturism a ars ca o torţă, ieri, în jurul prînzului, pe DN 73 , Cîmpulung – Curtea de Argeş. Chiar dacă un echipaj de pompieri a intervenit cu promptitudine, flăcările s-au propagat cu repeziciune şi au cuprins întreaga maşină, cauzînd daună totală. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 743

Continuare
 
A bătut păgubaşul ca să-şi retragă plîngerea Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 06 februarie 2019

Cazul: Tîlharul a fugit cu maşina victimei!

A bătut păgubaşul ca să-şi retragă plîngerea


Experienţa pe care a trăit-o după ce a ajuns în arest, nu i-a fost învătăţură de minte unui tînăr de 18 ani, din comuna Negraşi. Acesta era acuzat de tîlhărie calificată, furt spre folosinţă şi conducere fără permis, după ce îşi atacase un vecin în locuinţă pentru a-l jefui. A fost plasat sub control judiciar şi cu toate că avea interdicţia de a lua legătura cu victima, tînărul  a comis-o din nou. Nu doar că a luat legătura, ci l-a bătut măr. A primit mandat de arestare preventivă.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 915

Continuare
 
A lovit femeia cu TIR-ul şi a fugit! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 februarie 2019

A fost reţinut

A lovit femeia cu TIR-ul şi a fugit!


Inconştienţă la volan, de asta a dat dovadă un şofer profesionist! Ion C., de 51 de ani din Piteşti a provocat un accident grav, în zona Depou, din cartierul piteştean Prundu. În timp ce se afla la volanul unui TIR, a lovit o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. După eveniment conducătorul auto a tras maşina ceva mai departe şi a fugit. A fost prins cîteva minute mai tîrziu. Era băut!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
Activităţi de combatere a delictelor silvice Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 februarie 2019


Activităţi de combatere a delictelor silvice


Poliţiştii argeşeni au acţionat pe raza de competenţă pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au au depistat 17 persoane cu vîrste cuprinse între 30 şi 52 de ani, în timp ce transportau material lemnos pe drumurile publice cu atelaje şi mijloace auto, fără documente legale. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010, în valoare totală de 66.000 de lei.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Mascaţii în acţiune Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 februarie 2019


Mascaţii în acţiune

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au acţionat în perioada 1-3 februarie, pe raza localităţilor Bascov, Budeasa, Mărăcineni, Miceşti şi Merişani, pentru prevenirea şi combaterea faptelor contra patrimoniului, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea evenimentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor la regimul rutier. Ca urmare a activăţilor desfăşurate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, în valoare totală de 7.220 de lei. Totdată, au fost dispuse măsurile complementare de reţinere a unui permis de conducere, a patru certificate de înmatriculare precum şi a unui set de plăcuţe cu numere de înmatriculare.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1167

Continuare
 
Îngrijitorul de la şcoală s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 06 februarie 2019


Îngrijitorul de la şcoală s-a spînzurat!


Momente cumplite pentru o mamă, ieri dimineaţă. Femeia şi-a găsit fiul în vîrstă de 49 de ani, în ştreang. Era mort! Ceea ce este cu mult mai greu de suportat pentru femeie, este faptul că bărbatul şi-a pus căpăt zilelor. Nimeni nu cunoaşte motivul, nici măcar mama lui care este cutremurată de tragedia prin care trece.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1377

Continuare
 
Acasă, în coşciug de plumb! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 06 februarie 2019

Ucisă cu bestialitate, tînăra de 19 de ani, a ajuns

 Acasă, în coşciug de plumb!


Au trecut 2 ani şi 9 luni de cînd Mariana Tudor Szekereş, o tînără în vîrstă de 19 de ani, din Berevoeşti, plecată, ca mulţi alţii, să-şi încerce norocul în străinătate, a fost găsită moartă pe un cîmp, în apropierea oraşului italian Salerno, într-o pustietate între Via San Leonardo şi Via Dei Carrari. Potrivit informaţiilor postate pe o reţea de socializare de o comunitate de români din Italia, Mariana Tudor Szekereş a ajuns, ieri seară, în sfîrşit acasă, ea urmînd să fie condusă pe ultimul drum joi, 7 februarie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2594

Continuare
 
Bărbat captiv între ape Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 februarie 2019

 La Curtea de Argeş,

Bărbat captiv între ape


Bărbat captiv între ape, la Curtea de Argeş! În zona Tîrgului Săptămînal, o persoană a încercat să traverseze rîul Argeş. Omul s-a aventurat, în ciuda insistenţelor unor trecători care l-au sfătuit să nu îşi rişte viaţa. Între timp muncitorii Hidroelectrica au început să uzineze apa, iar bărbatul în vîrstă de 71 de ani a rămas captiv pe o limbă de pămînt, în mijloc. A fost necesară intervenţia pompierilor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
Mercedes făcut sandviş între TIR-uri Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 05 februarie 2019

La Drăganu,

Mercedes făcut sandviş între TIR-uri


Ieri dimineaţă, un autoturism Mercedes a fost făcut sandviş între două TIR-uri pe DN 7, în comuna Drăganu. Vinovat de impact a fost un şofer turc. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, prin urmare turcul a scăpat cu o amendă. Traficul a fost îngreunat în zonă din cauza maşinilor lovite care ocupau  banda de mers.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 886

Continuare
 
Băut şi fără permis a făcut maşina zob Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 februarie 2019

A văzut moartea cu ochii!

Băut şi fără permis a făcut maşina zob


Accident spectaculos, duminică seara, în comuna Valea Mare Pravăţ! Un tînăr în vîrstă de 29 de ani, băut şi fără permis, a văzut moartea cu ochii după ce maşina pe care o conducea, scăpată de sub control, s-a-nfipt într-un gard şi s-a răsturnat cu roţile-n sus în afara părţii carosabile. Şoferul a fost scos din maşină de un echipaj de descarcerare şi a ajuns la spital cu suspiciune de fractură de bazin. Poliţiştii Biroului Rutier au demarat cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor producerii accidentului.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 857

Continuare
 
A murit scriitorul George Stanca Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 05 februarie 2019


A murit scriitorul George Stanca


Ieri, a încetat din viaţă scriitorul şi cunoscutul jurnalist George Stanca. Acesta a murit la un spital din capitală, la vîrsta de 71 de ani. Începînd din anul 2000, George Stanca a avut o rubrică permanentă în cotidianul Curierul Zilei. Ani de-a rîndul acesta a scris pentru argeşeni, sport sau pamflet politic. Cititorii ziarului îşi amintesc, desigur, de rubrica „George Stanca-dixit“, care a fost publicată încă din anul 2009.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 855

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 61 - 90 din 7786


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info