Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt diversl *** ️ I-a dat cu şutul în testicule unui poliţist     Fapt divers *** ️ Ciocnire între un autobuz şi două autoturisme     Fapt divers *** ️ La 38 de ani, a murit electrocutat     Editorial *** ️ Are Viorica Dăncilă ochi albaştri sau are doar lentile de contact?     Sport *** ️ Regal atletic la Piteşti!     Social *** ️ Rezultatele la evaluarea competenţelor la BAC    
 Publicitate pdf
Primar trimis în judecată Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 07 iunie 2019


Primar trimis în judecată


Procurorii DNA Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar de corupţie şi au trimis în judecată un primar. Edilul este acuzat că a depus documente false pentru a obţine fonduri europene nerambursabile. Edilul a fost deferit justiţiei doar pentru intenţie, dosarul său nefiind aprobat pentru acordarea fondurilor.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1103

Continuare
 
Pendiuc, interzis la candidatură! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 07 iunie 2019

Condamnat cu suspendare!

Pendiuc, interzis la candidatură!


Sentinţă definitivă ieri, în dosarul fostului primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc. Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendare, în dosarul asfaltării unui drum despre care procu­rorii spun că nu intra în administraţia Domenilui Public Piteşti.Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi Flo­rentin Mircea Branişte, directorul Admi­nis­tra­ţiei Domeniului Public Piteşti. Decizia vine după ce Tribunalul Argeş i-a achitat pe cei doi în pri­mă instanţă. Tudor Pendiuc nu mai are dreptul că deţină o funcţie publică 3 ani iar Florentin Mir­cea Branişte pierde funcţia de director al ADP.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1038

Continuare
 
Hoţii au primit mandate Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 07 iunie 2019


Hoţii au primit mandate

După cum anunţam din numărul de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, au reţinut doi tineri din Curtea de Argeş. Oamneii legii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
Percheziţii la tineri suspectaţi de furt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Percheziţii la tineri suspectaţi de furt


Trei tineri din Curtea de Argeş au fost treziţi din somn ieri dimineaţă, de poliţişti. Oamenii legii aveau mandate de percheziţii pentru locuinţele acestora. Suspecţii erau bănuiţi că au comis mai multe furturi din locuinţe şi societăţi co­mer­ciale de pe raza municipiului. Doi dintre ei au a­juns în arest. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
Poliţiştii în dialog cu cetăţenii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Poliţiştii în dialog cu cetăţenii


Poliţiştii Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii Argeş, împreună cu specialişti ai Direcţie de Asistenţă Socială a Primăriei Curtea de Argeş şi reprezentanţi ai comunităţii au desfăşurat o întâlnire pe linia prevenirii şi combaterii violenţei domestice, la Curtea de Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 645

Continuare
 
Furau motorină din locomotivă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Furau motorină din locomotivă


Ieri dimineaţă, au avut loc 20 de percheziţii la mai mulţi angajaţi ai unei societăţi de transport feroviar. Erau suspectaţi că vreme de mai multe luni, au sustras combus­tibil din locomotivă. Cel care a descoperit totul este administratorul so­cietăţii care a constatat că crescuse foarte mult, în mod nejustificat,  consu­mul de motorină. Dacă ini­ţial au planat suspiciunile, ieri, în timpul descin­de­ri­lor, bănuiala s-a confirmat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1933

Continuare
 
Ca să o violeze,I-a rupt chiloţii pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 06 iunie 2019

Copil crescut la stat!

Ca să o violeze,I-a rupt chiloţii pe stradă


Caz incredibil petrecut în cartierul piteştean Găvana, marţi! Un tânăr în vârstă de 18 ani, a a­tacat o tânără în vârstă de 29 de ani, cu intenţia a de a viola. Întreaga scenă s-a petrecut pe stra­dă, în apropierea unui bloc. Dezlănţuit, ata­catorul i-a ridicat fusta şi a tras de chiloţii fetei, trântind-o la pământ. Fata s-a luptat cu el şi a ţi­pat reu­şind să scape din mâinile lui. Autorul a fost ares­tat preventiv.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 3130

Continuare
 
Au furat dintr-o maşină 4.500 de lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019

Au dat lovitura la mall

Au furat dintr-o maşină 4.500 de lei


Două tinere, de etnie rromă au ajuns, din nou, în arest după ce au spart o maşină aflată în parcarea unui mall din Piteşti. Cele două, surori, au sustras suma de 4.500 de lei şi s-au făcut ne­văzute. Prima, în vârstă de 19 ani, a fost reţi­nu­tă marţi de poliţiştii Secţiei 1 Piteşti. Cea de-a doua, a fost prinsă ieri la Vâlcea. Ambele au fost prezentate Judecătoriei Piteşti cu propu­ne­rea de arestare preventivă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 810

Continuare
 
Şoferul a refuzat transportul la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 iunie 2019


Şoferul a refuzat transportul la spital

Uun echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Săpata,  la un accident rutier, în urma căruia se anunţase faptul că şoferul a rămas blocat în maşină. La sosirea echipajelor la faţa locului, şoferul, un bărbat de 30 de ani, reulise să iasă singur din autovehicul şi nu prezenta leziuni, refuzând transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat  măsuri specifice şi de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 737

Continuare
 
Reacţii acide ale unui medic! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Supărat pe politicieni şi pe colegi

Reacţii acide ale unui medic!


Purtătorul de cuvânt al spitalului Câmpu­lung, medicul Mădălin Iordache a avut reac­ţii acide pe pagina sa de socia­lizare. Acest lucru s-a întâmplat după ce Cătălin Rădu­lescu, poreclit depu­tatul „Mitralieră”, a de­cla­rat că medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. 

 


Comentarii (2) | Vizualizari: 1212

Continuare
 
14 permise reţinute de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


14 permise reţinute de poliţişti


În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 632

Continuare
 
Condamnaţi că au falsificat liste electorale Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


Condamnaţi că au falsificat liste electorale


Mai mulţi fiuncţionari publici din cadrul Primăriei Pribo­ieni au fost condamnaţi defintiv într-un dosar privind falsi­ficarea documentelor şi evidenţelor electorale. Con­cret, aceştia au falsificat listele alegătorilor la refe­ren­dumul din anul 2012, privind demiterea preşedintelui de la acea dată, Traian Băsescu. Ancheta a fost dema­rată după ce s-a constatat că la cele două secţii de pe raza comunei amintite, procentul prezenţei la vot a fost de 88,83% cu mult peste media naţională. Cei 14 incul­paţi din dosar şi-au primit pedepsele.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1754

Continuare
 
De două ori în arest din acelaşi motiv Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019

Nu se potoleşte!

De două ori în arest din acelaşi motiv


O pasiune bolnavă a făcut Eduard T., de 40 de ani, din Piteşti, pentru şofat. De ce bolnavă? Până acum, bărbatul s-a ales cu trei dosare penale pentru infracţiuni comise la regimul rutier. Mai grav de atât, a ajuns de două ori în arest într-o singură săptămână, încălcând şi măsura controlului judicar ce fusese luată împotriva lui după ultimul „popas“ din celulă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 995

Continuare
 
Infractor voiajor, judecat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 05 iunie 2019


Infractor voiajor, judecat

Poliţiştiii Secţiei de Poliţie Rurală Albota au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din ceretări, poliţişii au stabilit că în noaptea de 14 spre 15 septembrie 2018, un bărbat de 34 de ani, Iulian C., din comuna Erbiceni, judeţul Iaşi,  a pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din comuna Bradu cu obiect de activitate vulcanizare auto şi comerţ cu amănuntul de jante şi anvelope, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei.Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată. În prezent bărbatul este arestat în altă cauză, după ce a comis furtuir şi în alşte judeţe, fiind infractor voiajor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 609

Continuare
 
Valiză suspectă lângă Judecătoria Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 04 iunie 2019


Valiză suspectă lângă Judecătoria Piteşti


Alertă pentru poliţişti, ieri dimineaţă! O valiză suspectă, lăsată lângă un cabinet de avocatură de pe strada Eroilor, din Piteşti a necesitat mă­suri speciale. Grupa pirotehnică a mers la faţa locului. A fost delimitată zona fiind securizat perimetrul, aşa cum se procedează în astfel de situaţii, pentru a fi îndepărtat şi cel mai mic pe­ricol. În cele din urmă s-a dovedit că întreaga desfăşurare de forţe a fost inutilă „coletul sus­pect“ fiind plin cu haine!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 643

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 61 - 90 din 8371


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info