Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Primarul Dochinoiu cere strămutarea Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 14 mai 2015

În timp ce judecătorii au rămas în pronunţare,

Primarul Dochinoiu cere strămutarea

Judecat pentru ucidere din culpă, edilul vrea să scape

 

 Dosarul de ucidere din culpă în care este judecat primarul comunei Vedea, Niculae Dochinoiu, pa­re să fi ajuns din nou în impas. Pri­ma­rul acuzat că a ucis un om într-un accident rutier, în timpul căruia se afla sub influenţa alcoolului, a găsit o nouă strategie să tergiverseze judecata. Acesta a depus la Curtea de Apel Piteşti o cerere de strămutare a procesului la o altă instanţă din ţară. Pare să fie un tertip al lui Dochinoiu de a scă­pa de sentinţă, altfel nu se explică fap­tul că a depus cererea la o săptămînă după ce Judecătoria Piteşti a anunţat că va da pronunţarea pe data de 21 mai.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2833

Continuare
 
Pendiuc, mutat la Rahova Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 14 mai 2015

După ce dosarul său a fost trimis în judecată,

Pendiuc, mutat la Rahova

 

 Au trecut 5 luni de cînd primarul sus­pen­dat al Piteştiului, Tu­dor Pendiuc, se află în arest pre­ven­tiv. El a fost transferat din a­restul Direcţiei Ge­ne­rale a Poliţiei Bucu­reşti în Penitenciarul Rahova, după ce do­sarul de corupţie în care este acuzat de abuz în serviciu a fost trimis în jude­ca­tă. Deşi avocaţii au spe­rat că vor obţine în­locuirea măsurii cu una mai blîndă, jude­că­torii au menţinut sta­rea de arest, în ciu­da faptului că sta­rea lui sănătatea nu este deloc bună, după cum ne-a decla­rat Dan Panţoiu, unul dintre avocaţii săi.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 3152

Continuare
 
Elevă beată, la şcoală! Imprimare E-mail
(7 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Adolescenta căreia i s-a făcut rău a fost dusă la Pediatrie

Elevă beată, la şcoală!

 

 O adolescentă în vîrstă de 16 ani a în­ce­put săptămîna cu stîngul. S-a simţit rău, iar pentru a-i acorda ajutor medical a fost solicitat un echipaj SMURD. De la şcoală, fata a fost transportată la Spitalul de Pe­diatrie Piteşti. Spre surprinderea tuturor, eleva era beată.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 3972

Continuare
 
Schitu Goleşti, invadat de melci! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

În timp ce autorităţile se fac că plouă,

Schitu Goleşti, invadat de melci!

 

 Grădinile de legume şi zarzavaturi ale orăşenilor de la marginea Cîmpulungului şi ale vecinilor acestora, din comunele limitrofe, au fost iarăşi invadate de melci. Oamenii sînt disperaţi şi nu ştiu cui să se mai adreseze pentru a scăpa de moluştele care le distrug culturile. În ultimii ani, pagubele au fost destul de însemnate, însă, pentru 2015, sătenii se aşteaptă la daune-record. Autorităţile locale trag nădejde la o finanţare din partea Ministerului Agriculturii sau de la Autoritatea Fitosanitară, însă, deocamdată, cadrul legal nu permite acordarea de fonduri pentru combaterea acestor dăunători.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2115

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A murit jurnalistul Mircea Pally

Cunoscutul om de radio Mircea Pally, corespondent al judeţului Argeş la Radio România Actualităţi, a încetat din viaţă, în noaptea de 11 spre 12 mai, la Spitalul Judeţean din Piteşti, la vîrsta de 63 de ani. Conform informaţiilor primite de la fosta soţie a celui trecut în nefiinţă, Filofteia Pally - director al Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, Mircea Pally a suferit un accident vascular cerebral, dar avea şi alte probleme medicale. Trupul neînsufleţit al jurnalistului este depus la capela cimitirului „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, din sat Vrăneşti, comuna Călineşti, unde cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu. Înmormîntarea este preconizată să aibă loc, cel mai probabil, joi, în jurul prînzului. Mircea Pally s-a născut la Piteşti, pe 8 ianuarie 1952. A învăţat la Liceul Nicolae Bălcescu, fiind absolvent al Facultăţii de Ziaristică, Bucureşti. De asemenea, a fost director la Casa de Cultură a Ştiinţei şi Tehnicii pentru Tineret în perioada 1978 - 1987 şi corespondent Radio România Actualităţi pentru Argeş din anul 1987. Anul acesta, pe 1 noiembrie urma să sărbătorească 28 de ani de activitate jurnalistică. În 2011 a devenit Fiu al Argeşului şi Muscelului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!  

  A. Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1746

Continuare
 
Minori, la plimbare cu maşina furată! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Poliţiştii le-au stricat plimbarea din miez de noapte

Minori, la plimbare cu maşina furată!

 

 I-a furat maşina tatălui, un Ford, şi a plecat la plimbare în miez de noapte. Isprava îi a­par­ţine unui minor în vîrstă de 15 ani, din Piteşti. Băiatul n-a plecat singur, ci şi-a luat cu el alţi trei prieteni, toţi minori, dornici de distracţie. Cei patru intenţionau ca după plimbare să ducă maşina în parcarea de unde o luaseră. Planul le-a fost însă dat peste cap de poliţişti, care i-au oprit în trafic şi i-au lu­at la întrebări pe băieţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1886

Continuare
 
Bătută crunt de concubinul gelos Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

A venit după mîncare, dar s-a ales doar cu pumni

Bătută crunt de concubinul gelos

 

 Scandal în plin centru al municipiului Cîmpulung, duminică, la orele amiezii! Un bărbat de etnie rromă, aflat într-o stare avansată de ebrietate, şi-a luat concubina la bătaie, convins fiind că aceasta îl înşală. Totul s-a petrecut sub privirile celor doi copii ai lor, care au încercat în zadar să-şi apere mama. Bărbatul a fost potolit de doi poliţişti locali, care au intervenit cu promptitudine, chiar dacă se aflau în timpul liber.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2032

Continuare
 
Hoţii de biciclete, lovitură după lovitură, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Hoţii de biciclete, lovitură după lovitură, la Cîmpulung

 

 Atenţie, se fură bicicletele din scările blocurilor, curţile caselor şi chiar de pe stradă, la Cîmpulung! Oamenii legii atrag atenţia muscelenilor să aibă grijă unde îşi lasă vehiculele cu două roţi peste noapte. Acestea devin ţintă sigură pentru hoţii specializaţi în astfel de fărădelegi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1670

Continuare
 
Dat jos din ştreang, a luat-o la sănătoasa! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 13 mai 2015

Spînzuratul fugar, găsit după trei ore de poliţişti

Dat jos din ştreang, a luat-o la sănătoasa!

 

 Un bărbat din comuna Ciomăgeşti şi-a găsit fiul în ştreang. Speriat, tatăl şi-a adunat forţele şi a mers şi l-a dat jos. Îl găsise la timp, trăia! Cel care fusese oprit să-şi pună ca­păt zilelor a luat-o la fugă. De teamă că îşi va pune planul în aplicare, tatăl i-a alertat pe po­liţişti. Oamenii legii l-au găsit pe spînzuratul fugar după trei ore de căutări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2136

Continuare
 
Gabriel Şerbănescu, înmormîntat mîine Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 13 mai 2015

Fostul adjunct al IPJ Argeş a făcut infarct

Gabriel Şerbănescu, înmormîntat mîine

 

 Doliu la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ar­geş! Colonelul în rezervă Gabriel Eugen Şerbă­nes­cu, fost adjunct al şefului IPJ Argeş în pe­rioada 2005 - 2009, a murit, luni seară, la Spitalul Jude­ţean Argeş, din cauza unui infarct miocardic. Ofi­ţerul în rezervă, în vîrstă de 57 de ani, era cu­nos­cut cu afecţiuni cardiace şi diabet.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2683

Continuare
 
A murit fostul adjunct al IPJ Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 12 mai 2015

A murit fostul adjunct al IPJ Argeş

 

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Argeş, comisar-şef Gabriel Eugen Şerbănescu, a murit aseară la Spitalul Judeţean Argeş. Ofiţerul a fost răpus de un infarct miocardic la vîrsta de 57 de ani. Manevrele de resuscitare ale medicilor au ră­mas fără rezultat, aceştia fiind nevoiţi să declare decesul. Comisarul-şef Ga­briel Eugen Şerbănescu a fost adjunct al IPJ Argeş pînă în anul 2009, cînd s-a pensionat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!     

M.Sandu

Comentarii (2) | Vizualizari: 2257

 
Ionuţ Dolănescu, cu autoturismul în stîlp! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Viteza a făcut trei victime, la Hîrtieşti

Ionuţ Dolănescu, cu autoturismul în stîlp!

 

Accident cu trei victime, duminică, pe DN 73D, în comuna Hîr­tieşti. Protagonistul este Io­nuţ Dolănescu. Nu celebrul cîntăreţ, ci un argeşean de 21 ani, din comuna Miceşti, sat Purcă­reni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1833

Continuare
 
Prinşi la furat de stupi! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Au poftit la miere, dar s-au ales cu dosare penale

Prinşi la furat de stupi!

 

Urmărire ca-n filme, duminică seară, în Argeş! În urma unui apel telefonic, poliţiştii au pornit pe urmele unor bărbaţi care au încercat să fure mai mulţi stupi dintr-o fermă din comuna Popeşti. Poliţiştii au reuşit să o­prească maşina cu care cei doi din Bradu au încercat să se facă nevăzuţi, după ce fuseseră văzuţi de proprietarul fermei transportînd peste gard opt stupi. Argeşenii sînt cercetaţi pentru tentativă de furt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1644

Continuare
 
Au omorît un copil şi se vor basma curată! Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Medicii de la Curtea de Argeş

Au omorît un copil şi se vor basma curată!

 

 Sanda Cernat, Ionela Dăneţ şi Tomiţă Perju au fost chemaţi, ieri, la audieri la Colegiul Medicilor Argeş. Doctorii acuzaţi de nepăsare de familia Turcu, din Corbeni, al cărei copil de 8 ani a murit la mai puţin de 24 de ore de la internarea în Spitalul Municipal Curtea de Argeş, au refuzat să dea declaraţii presei.

Comentarii (6) | Vizualizari: 2127

Continuare
 
A distrus cinci maşini! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 12 mai 2015

Un şofer a făcut prăpăd în intersecţia de la DNA

A distrus cinci maşini!

 

 Un şofer cu un Audi a făcut prăpăd, ieri după-amiază, în intersecţia din zona DNA Piteşti. Acesta a reuşit în doar cîteva secunde să lovească alte patru maşini. Iniţial a lovit un Logan care se de­plasa regulamentar. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt Logan parcat, care a fost împins într-un BMW şi un alt Logan, ambele parcate. Şoferul îşi susţinea nevinovăţia, dar poliţiştii nu i-au dat crezare şi au întocmit dosar penal pe numele acestuia. Doi tineri au primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanţa SAJ sosit la faţa locului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2178

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6901 - 6930 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info