Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** A scăzut rata inflaţiei     *** PASTILA de UMOR      *** Românii vor să facă Revelionul în ţară     *** 2,5 milioane de leduri în aranjamentele festive de Sărbători     *** Legătura dintre tehnologie şi artă, făcută de 5 artişti      *** „Femeie în război”, la Cinema „Bucureşti”     *** Profesorul Constantin I. Năstase este iniţiatorul unei colecţii muzeistice     *** Atenţionări de la pompierii din Mioveni     *** Cinci persoane, reţinute pentru furt şi tăinuire     *** A stat 3 zile în casă cu fratele ucis!     *** Autopsierii, condamnaţi cu suspendare     *** Incendiu la Alpitex!     *** Localii au confiscat căruţele rromilor     *** Liga Naţiunilor     *** „Echipa stă bine în clasament!“     *** 5 egaluri şi 5 roşii     *** Meci demonstrativ cu Colegiul Brătianu     *** Vlad Mariea luptă pentru podium!     *** 8 medalii la Târgu Secuiesc     *** Mircea Sibiceanu, premiat la două competiţii!    

 
Nicolescu refuză interviul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 mai 2015

Dorind să facem o analiză politică, în penitenciar

Nicolescu refuză interviul

 

 Constantin Nicolescu re­fuză orice comunicare cu lumea exterioară, ex­cepţie făcînd doar mem­brii familiei sale. Acesta este încarcerat din fe­bru­arie anul acesta, du­pă ce a fost con­dam­nat de­finitiv la 7 ani şi 8 luni în­chisoare în dosarul „Re­a­bilitării şcolilor“, la Peni­tenciarul Colibaşi. Fostul preşedinte al Con­siliului Judeţean Argeş nu do­reş­te să discute cu pre­sa, dovedind acest lucru în repetate rînduri. A­ces­ta nu a fost de a­cord să acorde un in­ter­viu pe te­me politice coti­dianu­lui Curierul zilei. Con­si­de­răm că a fost un foar­te bun om politic, ma­na­ger şi ad­ministrator al ju­deţului, tocmai de a­ce­ea am do­rit să reali­zăm ma­te­rialul jurna­lis­tic cu el.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3225

Continuare
 
A „rîvnit“ la Audi, dar a furat un Logan! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 mai 2015

Localnicii din Căteasca, terorizaţi de hoţii de autoturisme

A „rîvnit“ la Audi, dar a furat un Logan!

 

 Localnicii din Căteasca nu mai au linişte! În ultima perioadă, tot mai mulţi oameni se plîng de faptul că au fost la un pas să rămînă fără autoturisme. Elena Năstase, din satul Cătanele, a căzut pradă hoţilor. În weekendul trecut, a rămas fără Loganul pe care, recunoaşte, îl lăsase în curte, cu cheile în contact.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3349

Continuare
 
Fata decapitată a fost înmormîntată! Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

 Cazul: Viteza a ucis-o pe Ioana

Fata decapitată a fost înmormîntată!

 

 Un accident rutier cumplit a îndoliat pe veci familia Gherghina, din Piteşti! La numai 34 de ani, Ioana Mădălina a fost condusă ieri pe ultimul drum de toţi cei care au iubit-o. Era un om foarte credincios, sensibil, iubitor de viaţă, o fată frumoasă, deşteaptă, cu un viitor strălucit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4473

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Zeci de amenzi, într-o zi

 Poliţişti ai Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au dat zeci de amenzi, vineri, şoferilor indisciplinaţi în trafic. Într-o singură zi, au fost aplicate nici mai mult, nici mai puţin de 70 de sancţiuni, valoarea totală a lor ridicîndu-se la 12.850 lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru viteză excesivă. Au existat şi cazuri în care conducătorii auto au rămas fără permisele de conducere. Au fost 4 permise reţinute în vederea sus­pendării dreptului de circulaţie.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2980

Continuare
 
I-a pus cuţitul la gît! Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Pentru un cartuş de ţigări, noaptea în magazin,

I-a pus cuţitul la gît!

Curierul propune: Fetele să nu mai lucreze noaptea sau să li se asigure securitate maximă!

 

 Clipe de coşmar a trăit în noaptea de luni spre marţi o tînără de 18 ani, din co­mu­­na Băbana! Fata, vînzătoare într-un magazin de produse alimentare, din car­tie­rul Nord, a fost ameninţată cu cuţitul de un bărbat care a vrut să lase impre­sia că vrea să cumpere salam. Tînăra a reuşit să fugă din magazin şi, no­ro­cul ei, a fost văzută de o patrulă de jandarmi, care l-a imobilizat pe agresor. Indivi­dul, Adrian Pulpă, are 29 de ani, reuşise să plece din magazin cu un cartuş de ţigări. Agresorul le-a povestit anchetatorilor că intenţia lui n-a fost să-i facă rău fetei, nici să fure. A urmărit un singur lucru, să fie arestat sau, şi mai bine, îm­puşcat de oamenii legii. Tînăra, care n-a reuşit să-şi revină din şoc, se teme că oricînd i se poate întîmpla ceva rău. O femeie singură noaptea într-un magazin poate deveni oricînd victimă a unui psihopat. De asemenea, ea poate fi ţinta hoţilor, sau, ca în cazul de faţă, poate fi la un pas să fie ucisă. Curierul zilei propune ca patronii să găsească soluţii ca vînzătoarele să nu mai fie expuse unor situaţii care să le pună viaţa în pericol.

Comentarii (2) | Vizualizari: 4792

Continuare
 
Pedepsele cămătarilor, micşorate la Curtea de Apel Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Instanţa superioară, mai blîndă ca Judecătoria Cîmpulung

Pedepsele cămătarilor, micşorate la Curtea de Apel

 

 Pe 27 ianuarie 2015, magistraţii Judecătoriei Cîmpulung s-au pronunţat în cazul celor opt indivizi a­restaţi preventiv anul trecut, în toamnă, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie şi fals în declaraţii. Şapte dintre ei au fost condamnaţi la închisoare cu executare, primind între doi şi şase ani de detenţie, iar cel de-al optulea s-a ales cu suspendarea condiţionată a pedepsei. Membrii grupării au făcut recurs, şi Curtea de Apel Piteşti le-a redus condamnările. Mai mult, unul dintre ei a fost eliberat sub supravegherea executării pedepsei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3538

Continuare
 
Deputatul Rădulescu cere modificarea Codului Penal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Alături de alţi nouă colegi din Parlament, a depus un proiect de lege

Deputatul Rădulescu cere modificarea Codului Penal

 

 Zece deputaţi cer modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, deşi acestea au intrat în vigoare din februarie anul trecut. Curios este faptul că, printre semnatarii proiectului, patru sînt trimişi în judecată, cercetaţi penal sau chiar con­damnaţi în primă instanţă. Printre ei, şi deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, aflat sub control judiciar într-un dosar de co­­rupţie instrumentat de procurorii DNA Piteşti. Dacă ar fi a­probate modificările propuse de cei zece, va fi îngreunată obţinerea denunţurilor, arestarea şi reţinerea suspecţilor. Avînd în ve­dere că mai mulţi dintre iniţiatorii proiectului au probleme cu legea, se poate presupune că deputaţii se gîndesc să îşi uşureze situaţia juridică prin introducerea unor noi prevederi.

Comentarii (7) | Vizualizari: 4685

Continuare
 
Gospodărie distrusă de flăcări, la Coteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Posibil de la un scurtcircuit la instalaţia electrică,

Gospodărie distrusă de flăcări, la Coteşti

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, ieri, în jurul prînzului, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie în comuna Godeni. Flăcările au mistuit un imobil vechi şi cîteva anexe gospodăreşti, incendiul dezvoltîndu-se pe o suprafaţă de circa 200 mp. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza declanşării incendiului, o i­poteză preliminară fiind aceea că la mijloc a fost vorba despre un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3404

Continuare
 
Percheziţii urmate de reţineri Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Spărgătorii au dat o lovitură de 100.000 de lei

Percheziţii urmate de reţineri

 

 Casele a trei indivizi suspectaţi de comiterea mai multor spargeri au fost răscolite, ieri dimineaţă, de oamenii legii. Poliţiştii au acţionat la timp, unul dintre cei vizaţi fiind prins chiar în timp ce intenţiona să fugă în străinătate pentru a scăpa de anchetă. Doi dintre indivizi au fost reţinuţi, al treilea fiind dat în urmărire. Aceştia spărgeau apartamente din Piteşti, cel mai probabil la pont, reuşind să fure bunuri în valoare de 100.000 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4866

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Vreme caldă

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 17 mai a.c. Potrivit acesteia, la începutul intervalului, valorile termice vor fi în creştere, spre maxime ce vor atinge medii regionale  în jurul a 26 de grade şi minime de aproximativ 13 grade Celsius, caracterizînd o vreme caldă pentru această perioadă. După data de 7 mai, vor fi temperaturi în limite normale, respectiv maxime în jur de 22 de grade şi minime de 9...10 grade. Aceste temperaturi se vor menţine pînă spre finalul intervalului, cu menţiunea că, în zilele de 11 şi 12 mai, este posibilă o scădere uşoară a temperaturilor diurne, pînă la o medie regională de 20 de grade. Pentru data de 7 mai, creşte probabilitatea de apariţie a ploilor, izolat însemnate cantitativ. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată şi săptămîna viitoare.  

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3584

 
Tecău, de la DNA la Ateneu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

După audiere, relaxare la concert

Tecău, de la DNA la Ateneu

 

 Ce poate fi mai relaxant după o întîlnire cu procurorii DNA ca o seară liniştită, petrecută la Ateneul Român, în compania unui pianist celebru! Probabil asta a gîndit şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, după ce joi a fost citat la DNA Bucureşti. Seara, preşedintele CJ a fost prezent la spectacolul susţinut de pianistul rus Andrei Gavrilov la Bucureşti.

Comentarii (3) | Vizualizari: 4412

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 05 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Şofer băut, blocat în trafic de poliţişti

Ştiindu-se cu musca pe căciulă, un tînăr şofer a refuzat să o­preas­că atunci cînd poliţiştii i-au făcut semn să staţioneze pentru un con­trol de rutină. Oamenii legii l-au blocat în trafic şi i-au cerut documentele. Pînă aici, totul părea în regulă, numai că l-au pus să sufle în etilotest, dar acesta a refuzat ca­tegoric. Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni l-au condus  pe Marin Marius M., în vîr­stă de 31 de ani, din localitate, la Spitalul Sfîntul Spiridon, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. 

 M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3640

Continuare
 
Oră de dirigenţie negociată cu scandal Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Profesorul vrea, directoarea ba

Oră de dirigenţie negociată cu scandal

 

 Din toamna anului trecut, în Şcoala Gimnazială Theodor Aman, din Cîmpulung, domneşte o stare conflictuală, întreţinută din plin de un profesor de Educaţie Fizică, nemulţumit de modul în care este tratat de directoarea unităţii de învăţămînt. Neînţelegerile dintre cei doi au încolţit la începutul anului şcolar 2014 - 2015, iar cu timpul s-au accen­t­uat atît de mult, încît, la ora actuală, profesorul de sport vede roşu în faţa ochilor şi nu se gîndeşte decît la răzbunare.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 5895

Continuare
 
Muşcat de viperă, la Voina! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Minivacanţă de 1 Mai cu ghinion pentru un piteştean:

Muşcat de viperă, la Voina!

 

 Un bărbat de 46 de ani, din Piteşti, a ajuns, duminică după-amiază, la Spitalul Municipal Cîmpulung în stare de şoc, după ce a fost muşcat de o viperă în apropierea Cabanei Voina. Medicii cîmpulungeni au reuşit să-l stabilizeze, administrîndu-i tratamentul de urgenţă şi serul antiviperin, însă, pentru siguranţa sa, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Argeş. Victima se poate considera extrem de norocoasă că a scăpat cu viaţă, în condiţiile în care, dacă muşcătura nu a fost „uscată“, veninul de viperă poate ucide în cinci ore de la inoculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5168

Continuare
 
Tecău la DNA Imprimare E-mail
(9 voturi)
luni, 04 mai 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, audiat într-un dosar al DGASPC

Tecău la DNA

 

 Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi-a început ziua de joi, într-un mod pe care nu şi-l doreşte nimeni: dînd declaraţii în faţa procurorilor DNA Bu­cureşti. Florin Tecău a fost chemat în calitate de martor, după cum susţine, într-un dosar ce vizează un proiect european derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.   

Comentarii (8) | Vizualizari: 4801

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6931 - 6960 din 7358
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 16.10.2018

--- 3.988 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info