Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** 642 de locuri de muncă în Argeş     *** Investiţie importantă în amenajarea unui pîrîu     *** Tîrg de adopţii de cîini la Mioveni      *** „Jake şi femeile lui”      *** „Coşmarul Vraciului“      *** Muzică şi sport în faţa Primăriei Piteşti     *** Filmele săptămînii 21 - 27 septembrie      *** Dispărutul era spînzurat!      *** Omorît de un BMW     *** Doi şoferi răniţi grav, la Moşoaia!     *** Spărgătorii şi tăinuitorul, colegi de celulă     *** Pod reabilitat,după turnarea asfaltului!     *** Şapte oi omorîte şi şase stupi distruşi de urs     *** Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii     *** Vor victoria în Moldova      *** Europa League, Etapa 1     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul carasului pe Dunăre     *** După puncte, la Timişoara     *** Atletic Bradu şi Unirea Bascov joacă astăzi în campionat     *** 80 de piloţi la Trofeul Câmpulung!     *** Fotbal la TV în week-end    

 
Barza refuză cuibul ministerial! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 19 martie 2015

Degeaba i-au dărîmat şi strămutat „casa“:

Barza refuză cuibul ministerial!

 

 Barza din Schitu Goleşti, al cărei cuib a fost dărîmat şi apoi stră­mutat prin ordin de ministru, a revenit acasă din ţările calde. Din păcate, pasărea nu şi-a mai găsit „casa“ la care a trudit atîţia ani şi din care au rămas doar cîteva beţe şi paie, aşezate pe o structură metalică, pe un alt stîlp de electricitate, la 600 de metri de fosta locaţie. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2240

Continuare
 
Femeia a murit sub privirile soţului imobilizat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 martie 2015

Familie intoxicată cu monoxid de carbon, la Stolnici

Femeia a murit sub privirile soţului imobilizat

 

 Tragedie, miercuri seară, în comuna Stolnici! Soţii Uţă au fost găsiţi inconştienţi în casă, de către un vecin care a sunat imediat la 112. Pentru Elena, 80 de ani, nu s-a mai putut face nimic: murise intoxicată cu monoxid de carbon. În schimb, Constantin, în vîrstă de 84 de ani, ce zăcea întins pe jos într-o altă cameră, avea încă puls. Bătrînul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1968

Continuare
 
S-au spînzurat la aceeaşi vîrstă Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 19 martie 2015

 Ieri, doi tineri nu au vrut să mai trăiască

 S-au spînzurat la aceeaşi vîrstă

Tragedie în Piteşti! De ce ne mor tinerii? 

 

 Doi bărbaţi, ambii în vîrs­tă de 33 de ani, au hotă­rît, ieri, să-şi pună capăt zilelor. La prima oră a di­mineţii, Alin Di­na, ce lo­cu­ia cu chirie într-un bloc din cartierul Găva­na, a fost găsit de sora lui spîn­­zurat cu un cearceaf de uşa de la dor­mitor. A­propiaţii sus­ţin că tînărul suferea din dragoste, a­cesta fi­ind motivul pen­tru care a recurs la ges­tul necu­getat. Cîteva ore mai tîrziu, o femeie şi-a gă­sit soţul, pe Ion Grecu, atîrnînd în ştreang în a­partamentul de pe stra­da Fraţii Goleşti, în care lo­cu­iau împreună cu copi­lul lor în vîrstă de 4 ani­şori. De această dată, ru­dele tînărului spun că stre­sul de la locul de mun­­că a des­trămat o fa­milie.

Comentarii (2) | Vizualizari: 6876

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Deputatul Nicolescu, din nou la DNA

Ieri, deputatul argeşean Theo­dor Nicolescu a fost din nou che­mat la DNA. Este pentru a doua oră în ultimele trei zile cînd parla­men­tarul are de dat explicaţii an­chetatorilor. Acesta este ur­mărit pe­nal sub acuzaţia de abuz în ser­viciu, fiind suspectat că, pe vre­mea cînd era vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), în perioada octombrie 2005 - mai 2008, împreună cu membrii Comisiei de acordare a despă­gubirilor a a­probat trei dosare ale căror pre­ţuri au fost supra­eva­luate. Într-unul dintre ele, be­ne­ficiar este Valentin Vişoiu, patronul Co­narg, despre care se spune că ar fi făcut un denunţ împotriva depu­tatului argeşean. Procurorii au extins
urmărirea pe­nală pe nume­le său pentru luare de mită. La intrarea în sediul DNA, Nicolescu le-a spus jur­naliştilor că nu îşi construieşte o apărare în faţa pre­­sei, ci o va face în faţa instanţei.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1924

Continuare
 
L-au mîncat viermii de viu! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 19 martie 2015

La 73 de ani, cu o viaţă în mizerie,

L-au mîncat viermii de viu!

 

 Imagini de coşmar, ieri, la Spitalul Municipal Cîm­pulung! Un bărbat de 73 de ani, din Cîmpulung, a ajuns la Unitatea de Pri­miri Urgenţe într-o stare deplorabilă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2317

Continuare
 
Din salvatori, au ajuns victime Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 martie 2015

Cazul: Vilă în flăcări, la Bălileşti

Din salvatori, au ajuns victime

Maşina de pompieri, blocată în nămol!

 

 A fost nevoie de intervenţia pompierilor, miercuri sea­ră, la Bălileşti. O familie a rămas fără acoperiş deasu­pra capului, după ce vila în care stătea a fost cuprin­să de flăcări. Aproape două ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările. Misiunea lucrătorilor ISU nu s-a ter­minat cu una, cu două. Salvatorii au trebuit să fie salvaţi, şi asta pentru că una dintre autospeciale a rămas blocată ore întregi în noroi. Ca masto­dontul ce ajunsese în şanţ să fie scos, a fost nevoie de un trac­tor şi de zeci de localnici din zonă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2101

Continuare
 
Alexuţan a cerut mită pentru un deputat Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 19 martie 2015

Arestat în urmă cu o lună, afaceristul a fost trimis în judecată

Alexuţan a cerut mită pentru un deputat

 

 După cum anunţam într-unul din numerele trecute, omul de afaceri Gheorghe Alexuţan a fost trimis în judecată de procurorii DNA, sub acuzaţia de trafic de influenţă. Bărbatul în vîrstă de 51 de ani, patronul SC Alex Com Turist Int SRL, se află în stare de arest preventiv. Din rechizitoriul procurorilor reiese că afaceristul a cerut unui patron suma de 240.000 lei, bani pe care susţinea că-i va da unui deputat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1758

Continuare
 
Primarul din Davideşti, trimis în judecată Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 19 martie 2015

Pentru că a plătit lucrări neefectuate,  

Primarul din Davideşti, trimis în judecată

# În loc să execute lucrări de care comuna avea nevoie, Ion Sandu a achitat peste un miliard pe execuţii realizate doar pe hîrtie

 

 Un alt primar din Argeş a fost tri­mis în judecată de procurorii DNA -Serviciul Teritorial Piteşti. Ion San­du, edilul comunei Davideşti, este acuzat de abuz în serviciu, compli­citate la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi neglijenţă în serviciu. Odată cu el au fost deferiţi justiţiei oamenii de afaceri George Dumitrescu, cunos­cut drept George Hoţu, Ştefan Lă­zăroiu, Adrian Sorin Nedef, Aure­lian Adrian Călinescu, diriginţii de şantier Valeriu Mihai Istrate şi Dumitru Moise, dar şi secretarul Pri­măriei Davideşti, Aretia Călines­cu, şi referenta Corina Luci Dinescu.       

Comentarii (4) | Vizualizari: 4288

Continuare
 
Andrei, Ghinea şi Ilie, cercetaţi penal pentru abuz în serviciu şi înşelăciune Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Pentru că au refuzat să-i vîndă apartamentul fostului comandant al Poliţiei Cîmpulung,

Andrei, Ghinea şi Ilie, cercetaţi penal pentru abuz în serviciu şi înşelăciune

 

 Fostul primar Călin Andrei, secretarul Nicolae Ghinea şi şefa Serviciului Juridic, Emiliea Ilie, sînt cercetaţi penal în două dosare deschise ca urmare a plîngerilor formulate împotriva lor de Florian Popescu, fost şef al Poliţiei Municipale şi chiriaş al Primăriei Cîmpulung. Acesta îi acuză pe cei trei de abuz în serviciu şi înşelăciune, plîngerile fiind înaintate atît la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, cît şi la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în urma refuzului autorităţilor locale de a-i vinde apartamentul închiriat, în decembrie 1999,  pe scara A a blocului D22, din cartierul Grui, deşi două instanţe de judecată i-au dat cîştig de cauză.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2357

Continuare
 
Vrea despăgubiri de 50.000 de lei! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 martie 2015

Victima unui accident feroviar îşi cere dreptul la o viaţă normală

Vrea despăgubiri de 50.000 de lei!

 

 Pînă în vara anului trecut, Manole Damu, un bărbat originar din Albeştii de Argeş, dar care locuieşte alături de soţia sa în Vaslui, ducea o viaţă normală. Pe 29 iulie, un accident feroviar l-a făcut pe bărbatul acum în vîrstă de 61 de ani să îşi vadă moartea cu ochii. Nu mai poate munci şi se mişcă cu greutate. Totul, pentru că a avut neşansa să fie pasager într-un tren care a deraiat între Borleşti şi Dobrogostea din cauză că inundaţiile au distrus linia ferată. Acum, bărbatul, ce a fost operat pe 11 august la coloa­nă, vrea banii pe care i-a cheltuit în săp­tămînile petrecute în spital şi despăgu­biri ca să poată să-şi ducă mai departe traiul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1944

Continuare
 
I-a ars fundul şi a ajuns la psihiatrie! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Celei mai mari strîngătoare de gunoi din Piteşti

I-a ars fundul şi a ajuns la psihiatrie!

 

 Maria şi Florea Popa au reuşit, în nenumărate rînduri, să adune în propria curte munţi de gunoaie, spre dispera­rea vecinilor, sătui să suporte mirosul şi să îşi protejeze copiii de zona focarului de infecţie în care mişună zeci de şobolani. De fiecare dată, pentru binele comunităţii, cheltuielile de curăaire a zonei au fost suportate din bani publici. În loc să aprecieze gestul autorităţilor, şoţii Popa au iscat de fiecare da­tă cîte un scandal monstru, pentru aplanarea căruia a fost nevoie de intervenţia mascaţilor. Ieri, în urma sesizărilor localnicilor din Fundatura N. Bălcescu, autorităţile au ajuns în zonă să adune cîinii aciuaţi pe lîngă casa celor doi. Evident, ca să impresioneze, mai ceva ca pînă acum, femeia şi-a dat foc, iar bărbatul ei a leşinat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2476

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 L-a lovit calul

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD, luni la prînz, în comuna Muşăteşti. Acesta a fost solicitat pentru a-i acorda îngrijiri unui bărbat de 64 de ani, lovit de un cal. Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral şi buza spartă.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2025

Continuare
 
Elevul riscă să ajungă în puşcărie! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Minor prins cu etnobotanice

Elevul riscă să ajungă în puşcărie!

 

 În loc să fie la ore, Alexandru, un elev de la Colegiul Tehnic Di­mitrie Dima, din Piteşti, a fost prins de poliţiştii de la Locală împreună cu alţi 6 adolescenţi de la Liceul Tehnologic Astra în zona Calea Bucu­reşti. Minorul de 17 ani, de la Dima, as­cun­dea în pumn un pliculeţ cu cî­te­va gra­me de seminţe cu efect ha­­lu­ci­nogen, pe care anche­tatorii au stabilit că le folosea în a­mes­tec cu alte ierburi sau cu tutun. Spe­cialiştii Andidrog au demarat o anchetă. Minorul riscă să ajungă în puşcărie.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2021

Continuare
 
Deputatul Theodor Nicolescu, urmărit penal Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

Vişoiu, unul dintre beneficiarii retrocedărilor supraevaluate

Deputatul Theodor Nicolescu, urmărit penal

# Theodor Nicolescu ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, din cauză că nu mai are credibilitate morală, avînd în vedere că este cercetat într-un dosar penal

 

 Noi amănunte ies la iveală din dosarul retrocedărilor supraevaluate în care a fost au­diat, luni, la DNA Bucureşti şi deputatul de Argeş Theodor Nicolescu. Unul dintre cei trei beneficiari la care fac procurorii referire este, se pare, Va­lentin Vişoiu, afaceristul cercetat pînă acum în mai multe dosare de corupţie. După arestarea lui Horia Geor­ges­cu, fostul şef al Agenţiei de Integritate Na­ţio­nală şi al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, procurorii au dispus reţinerea altor 7 persoane, au impus măsura controlului judiciar pentru un al optulea inculpat, iar în cazul deputatului arge­şean Theodor Nicolescu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1883

Continuare
 
A murit aşteptînd să facă o ecografie Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 martie 2015

O copilă de 16 ani a declanşat o serie de anchete

A murit aşteptînd să facă o ecografie

 

 A murit în braţele bărba­tu­­lui care a crescut-o de la vîrsta de 6 ani, la uşa unui cabinet din Spitalul Muni­cipal Cîmpulung, a­colo un­de aştepta să-i fie fă­cut un examen eco­gra­fic. Ana Maria Fodor, de 16 ani, a pierdut lupta cu viaţa în unitatea medicală în care spera să fie salva­tă. După moartea fetei, la autopsie s-a stabilit că a­do­lescenta, care era înca­dra­tă la gradul de handi­cap grav, a fost răpusă de o insuficienţă respiratorie şi sindrom alergic de ca­u­ză necunoscută. Copila se afla în grija unui asis­tent personal, după ce fu­sese părăsită de la naş­tere de părinţi. Atît po­li­ţiştii, cît şi repre­zen­tanţii Direcţiei Ge­nerale de A­sis­tenţă So­cială şi Pro­tec­ţie a Copi­lu­lui Ar­geş au demarat o an­che­tă pen­tru a se sta­bili îm­pre­jurările în care a avut loc decesul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3084

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6931 - 6960 din 7084
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info