Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
Reţinut pentru a fi extrădat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 iunie 2015

I-a înşelat pe spanioli pe Internet

Reţinut pentru a fi extrădat

 

 Un bărbat din Vîlcea, urmărit internaţional, a fost încătuşat de poliţiştii argeşeni şi dus în arest. Ovidiu Sorin Rujan, în vîrstă de 37 de ani, a fost gă­sit în Piteşti, pe numele său e­xistînd un mandat european de arestare. Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă, urmînd să fie extrădat în Spania. El este acuzat de comiterea unor înşelăciuni pe Internet.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3052

Continuare
 
Frecventat de fete de liceu Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 17 iunie 2015

Cazul: Patronul arab, acuzat de sex cu minore

Frecventat de fete de liceu

 

 Cetăţeanul arab Abdul Ahmed R., de 58 de ani, intrat în atenţia oamenilor legii, fiind acuzat de sex cu minore, era foarte cunoscut în rîndul liceenelor din Piteşti. Se spune că bărbatul ar fi avut de-a face cu peste 40 de tinere, două dintre ele avînd vîrste cuprinse între 13 şi 15 ani. Majoritatea adolescentelor au profitat de generozitatea omului de afaceri, la rîn­dul lor făcînd recomandări şi altor colege.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3751

Continuare
 
Incendiu la Primăria Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 17 iunie 2015

Bine c-a fost doar o simulare!

Incendiu la Primăria Cîmpulung

 

 Alarmă în plin centru al Cîmpulungului, ieri, la primele ore ale dimineţii! Sediul Primăriei Cîmpulung a fost luat cu asalt  de pompieri şi echipaje medicale de urgenţă după ce a izbucnit un incendiu într-unul din birourile clădirii. Pompierii au salvat mai multe persoane rămase blocate în interiorul Primăriei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2553

Continuare
 
Magazin cuprins de flăcări Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 iunie 2015

Din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect, la Cîmpulung,

Magazin cuprins de flăcări

 

 Pompierii cîmpu­lun­geni au fost soli­ci­taţi, luni seară, pen­tru a stinge un in­cen­diu care a izbuc­nit într-un magazin de produse agroali­mentare, situat în com­plexul comer­cial Rotunda, din Cîm­pu­lung. Intervenţia a durat în jur de 35 de minute, pompierii reuşind să împiedice extinderea focului la alte spaţii comer­cia­le, dar şi să se sal­veze cea mai mare parte dintre mărfu­rile aflate la vînzare în magazi­nul curprins de flă­cări.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2773

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Făceau contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de la Secţia Nr. 1 Piteşti au realizat mai multe controale pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări. Cu a­ceastă ocazie au fost prinşi Oana Sabina B., în vîrstă de 41 de ani, din Piteşti, care avea asupra ei 1.200 de ţigarete nefiscalizate, de provenienţă din Elveţia. Din cercetările făcute, a rezultat faptul că ţigările au fost cumpărate de la Adrian Valentin B., în vîrstă de 30 de ani, şi Iulian Georgel F., de 26 de ani, ambii din Piteşti. Adrian şi Iulian mai sînt cercetaţi de poliţiştii de la respectiva secţie şi în alte cauze de contrabandă cu ţigări nefiscalizate. Toţi trei s-au ales cu dosar penal, iar toată cantitate de ţigări a fost confiscată.

A. Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2523

Continuare
 
Accident grav la Budeasa Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Şoferul băut a ajuns cu maşina-n şanţ

Accident grav la Budeasa

 

 Inconştienţa de care a dat dovadă un bărbat din comuna Budeasa a avut efecte grave! Nicolae Mocanu, în vîrstă de 30 de ani, a urcat la volanul maşinii sale, un Volkswagen, deşi consumase alcool. Din acest motiv a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns în şanţ. Atît şoferul, cît şi un pasager au ajuns la spital, fiind răniţi. Nicolae Mocanu are leziuni grave, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3771

Continuare
 
A căzut în canal şi şi-a spart capul Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Bolnav de epilepsie,

A căzut în canal şi şi-a spart capul

 

 Un bărbat de 45 de ani, din Lereşti, a ajuns, la sfîrşitul săptămînii trecute, în stare gravă la spitalul Municipal din Cîmpulung, după ce a avut parte de un accident stupid în timp ce se îndrepta spre casă. Omul a căzut într-un canal şi s-a lovit puternic la cap, el fiind şi bolnav de epilepsie. Medicii cîmpulungeni l-au stabilizat, însă, dată fiind situaţia critică în care se afla, au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2376

Continuare
 
„Fitofagu“, prins cu zeci de muncitori la negru Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Transportator cercetat penal

„Fitofagu“, prins cu zeci de muncitori la negru

 

 Un control efectuat de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş a scos la iveală că patronul unei firme de transporturi din Piteşti are zeci de angajaţi „ la negru“. Daniel Constantin, cunoscut sub porecla Fitofagu, este pa­tronul societăţii amintite, firma figurînd pe numele Floricăi Constantin. Urmare a neregulilor descoperite, a fost sesizat Par­chetul, fiind vorba de mai mulţi de salariaţi fără forme legale, ceea ce atrage răspunderea penală.

Comentarii (26) | Vizualizari: 8614

Continuare
 
Patronul arab, acuzat de sex cu minore Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Om de afaceri din Argeş, pus sub control judiciar

Patronul arab, acuzat de sex cu minore

 

 Un cetăţean arab sta­bilit în România de pes­te 10 ani a intrat în a­tenţia ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Crimi­na­lităţii Organizate Piteşti şi a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Cri­mă Organizată şi Tero­rism Piteşti. Abdul Ahmed R., 58 de ani, originar din Dubai, este acuzat că ar fi între­ţi­nut relaţii sexuale cu mai multe minore. Îm­po­triva sa a fost luată măsura con­trolului ju­diciar pentru 60 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4068

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Concurs al pompierilor privaţi şi voluntari

Un concurs organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ Argeş, s-a desfăşurat în week-end pe stadionul Başcov. Competiţia a fost destinată pompierilor privaţi şi voluntari. Este vorba de etapa judeţeană în urmă căreia au fost desemnaţi cîştigătorii. La categoria serviciilor private, lideri au fost pompierii de la SC Falck Fire Service SRL, urmaţi de cei de la ICN Piteşti, locul al III-lea fiind ocupat de SC Automobile Dacia SA. În ce-i priveşte pe pompierii voluntari, competiţia a fost cîştigată de SVSU Domneşti, urmată de SVSU Mioveni. Echi­pajele au primit di­plome. S-au acordat şi diplome pentru fair-play, dar şi pentru concurentul cel mai tînăr, un pompier în vîrstă de 18 ani, şi cel cu cea mai multă experienţă, un pompier de 55 de ani. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2148

Continuare
 
Condamnat după ce şi-a omorît socrul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Sentinţă dată la doi ani după tragedie

Condamnat după ce şi-a omorît socrul

 

 La sfîrşitul anului 2013, mai precis pe 27 decem­brie, pe şoseaua de centură a Cîmpulungului, în apropierea cimitirului Apa Sărată, a avut loc un cumplit accident rutier, în urma căruia un bărbat a murit, iar alte trei persoane, toate copii, au fost rănite. Nicolae Eugen Bălan, din Craiova, a pierdut controlul volanului autoturismului Logan, a derapat pe carosabilul înghe­ţat, a rupt balustrada metalică şi s-a pră­buşit în albia Rîului Tîrgului. Ca urmare a impactului cu solul îngheţat, maşina s-a turtit şi toţi cei cinci pasageri au rămas blocaţi între fiarele contorsionate. În cel mai scurt timp, la locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, Ambulanţei, Descarcerării şi Poliţiei Rutiere, pentru salvarea victimelor. Din păcate pentru socrul şoferului, Gheorghe Alexandrescu, de 61 de ani, care a ocupat locul din dreapta faţă, impactul a fost fatal, acesta decedînd pe loc în urma gravelor traumatisme craniene.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2435

Continuare
 
Fabrică de mobilă distrusă de foc Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Incendiu puternic în Piteşti

Fabrică de mobilă distrusă de foc

 

 Incendiu devastator, sîmbătă, la o fabrică de mobilă din Piteşti. Flăcările au izbucnit într-o hală de depozitare, se spune că de la centrala termică ce funcţiona pe lemne. Clienţii unui restaurant din apropiere au fost primii care au intervenit la stingerea focului. O casă situată la mică distanţă a fost în pericol să ia foc. Fabrica de mobilă Atlas a suferi pagube importante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3524

Continuare
 
Patron argeşean, arestat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 15 iunie 2015

 Asociatul lui Nemeş, prins după trei ani de urmărire internaţională

Patron argeşean, arestat!

 

 Condamnat definitiv la 6 ani închisoare, Mircea Amedeo Amariei, în vîrstă de 43 de ani, din Piteşti, a ajuns în arest în acest week-end. Băr­batul era în urmă­ri­re naţională şi interna­ţio­­nală încă din anul 2012, cînd Tribunalul Argeş a dat sentinţa. Este vorba de ni­meni altul decît a­so­ciatul lui Radu Nemeş, mîna dreap­­­tă a fostului şef ANAF, Blejnar, la rîndul lui condamnat pentru afaceri ilegale cu pe­trol. Tot de la afaceri cu petrol i se trage şi piteşteanului, acuzat de afaceri ileagle cu motorină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7227

Continuare
 
Traversa în scaunul ergonomic Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iunie 2015

Traversa în scaunul ergonomic

 

 Mare e grădina Domnului! Zilele trecute, şoferii aflaţi în trafic pe strada Negru Vodă au rămas uimiţi cînd au dat cu ochii de un pieton mai puţin obişnuit. Un bărbat traversa în timp ce stătea relaxat într-un scaun ergonomic. Acesta avea în mînă o pungă cu aurolac, din care trăgea din cînd în cînd, în acelaşi timp, împingînd cu picioarele scaunul pentru a ajunge în partea cealaltă a şoselei. Individul nu s-a arătat deloc impresionat de claxoanele şo­ferilor din trafic, preferînd să se deplaseze liniştit şi destul de greoi, fără să ţină cont  că îngreuna circulaţia. Unul dintre şoferi l-a fotografiat, postînd poza pe un cont de socializare.  

     M.Sandu

Comentarii (2) | Vizualizari: 2361

 
Bărbat salvat din fîntînă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iunie 2015

În timp ce lucra la un puţ, a căzut în el

Bărbat salvat din fîntînă

 

  Un accident ce ar fi putut avea urmări tragice s-a petrecut, ieri, în comuna Oarja. Ştefan Gheorghe, în vîrstă de 58 de ani, lucra la un puţ, iar l-a un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în el. Din fericire, a scăpat nevătămat, fiind scos de pompieri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2288

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6931 - 6960 din 7627


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info