Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Peste un milion de contribuabili, în Spaţiul Privat Virtual     *** ️21 de persoane munceau la negru      *** Gunoiul trebuie pus în saci diferiţi!      *** Euro creşte la sfîrşit de săptămînă     *** Pompier argeşean, campion naţional     *** Jandarmi în acţiune pe durata slujbelor religioase    *** 12 proxeneţi reţinuţi    *** Percheziţii la hoţii din Miceşti    *** Le-a dispărut fata de acasă    *** A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!     *** Momitoarele grele, ideale pe ape curgătoare     *** Monturi de pescuit la crap în Delta Dunării     *** Misiune grea în Capitală     *** Cupa Lalelelor, la Bazinul Olimpic     *** Fotbal la TV în week-end     *** Barajul de promovare în iunie     *** Bilete online la meciurile din Norvegia şi Malta     *** Putere, flexibilitate şi reguli!    *** Sfinţii zilei     *** BlackBerry Messenger se desfiinţează în curînd    *** CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ    *** Evenimente 20 aprilie de-a lungul vremii    *** Aceşti români fantastici    *** „Fraţii Sisters“ şi „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“    *** „Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti     *** Liga Campionilor1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** 1,4 tone de deşeuri adunate din Lacul Prundu    *** Au rămas fără drujbe    *** Mîine este Paştele la catolici    *** Ortodocşii sărbătoresc Floriile    *** Tîrg de Florii la Cîmpulung   

 Publicitate pdf
Trei oameni au ajuns în spital de la o pară Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Un motiv banal, urmări tragice

Trei oameni au ajuns în spital de la o pară

 

 Un motiv banal a dus, joi seara, la un incident cu urmări dramatice. Doi copii s-au certat pentru o pară, iar părinţii s-au luat la bătaie. În urma conflictului, trei persoane au ajuns la spital, după ce au fost tăiate cu un ciob de sticlă. Soţia agresorului a cerut să plece acasă, refuzînd internarea, însă rudele ei, ceilalţi doi răniţi, au rămas sub supraveghere medicală, avînd plăgi adînci care vor necesita mai multe zile de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2417

Continuare
 
Rupt de beat, cu căruţa în gard! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Un bărbat din Bughea de Sus,

Rupt de beat, cu căruţa în gard!

 

 Un căruţaş din Bughea de Sus, aflat într-o stare avansată de ebrietate, adică, mai pe româneşte, rupt de beat, a fost la un pas de a provoca o tragedie, joi seara, în municipiul Cîmpulung, după ce a scăpat de sub control atelajul hipo pe care-l conducea. Din fericire, căruţa s-a oprit într-un gard metalic şi nimeni nu a avut de suferit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1785

Continuare
 
Penescu, liber după 2 ani de puşcărie Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

Penescu, liber după 2 ani de puşcărie

 

După doi ani petrecuţi în închisoare, Cornel Penescu, fostul patron al clubului FC Argeş şi al grupului de firme Pic, a fost eliberat, miercuri, din penitenciarul Rahova. Omul de afaceri piteştean a fost condamnat la aproape 6 ani de puşcărie în dosarul „Mită pentru arbitri“, în care fostul preşedinte al Consiliului Ju­­deţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost condamnat pentru fraudarea fondurilor europene, dar şi dosarul în care fostul primar al municipiului Craiova, Antonie Solomon, a fost condamnat pentru corupţie. Decizia dată de instanţă este definitivă.   

 M.Duinea

 

Comentarii (3) | Vizualizari: 1912

 
Motociclist rănit Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

  După ce a depăşit neregulamentar,

Motociclist rănit

 

 Ieri după-amiază, pe DN 7, în localitatea Valea Ursului, din comuna Bascov, un motociclist a fost acroşat de o maşină, fiind proiectat pe asfalt. În urma impactului, conducătorul vehiculului pe două roţi a fost rănit. Din cercetările oamenilor legii a reieşit că şoferul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1525

Continuare
 
Tot ciobanii sînt vinovaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

Autorităţile CRSC Ploieşti dau vina pe crescătorii de animale

Tot ciobanii sînt vinovaţi!

 

 Potrivit Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Ploieşti, în conformitate cu convocările efectuate de către Primăria Rucăr, au fost înregistrate, în acest an, nouă atacuri ale urşilor la stîne. Drept urmare, au fost trimise la faţa locului echipe mixte, formate din reprezentantul comunei Rucăr, reprezentantul structurii teritoriale de specialitate a autorităţii publice centrale pentru protecţia mediului, reprezentantul struc­turii teritoriale de specialitate a autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură, reprezentantul Direcţiei pentru Agricultură Argeş, reprezentantul fondului cine­getic şi persoana păgubită, care au luat măsurile legale care se impun pentru dovedirea îndeplinirii obligaţiilor ce-i revin persoanei păgubite şi/sau gestionarului faunei cinegetice de pe cuprinsul fondului de vînătoare. Totodată, procesele verbale întocmite ca urmare a pagubelor produse de urşi au fost aprobate prin decizii ale inspectorului şef şi trimise la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru analiză şi acordarea despăgubirilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1735

Continuare
 
ASF plăteşte despăgubirile asiguraţilor Astra Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

ASF plăteşte despăgubirile asiguraţilor Astra

 

Vestea că firma de asigurări As­tra a intrat în faliment i-a bulversat pe proprietarii care au încheiat po­liţe de asigurare cu firma amintită. Oamenii se tem că au pierdut banii şi nu vor primi despăgubirile cuvenite. Ieri, am încercat să a­flăm ce se întîmplă cu poliţele argeşenilor. Am mers atît la Agenţia Astra, din strada Fraţii Goleşti, din Piteşti, cît şi la Sucursala Astra, situată pe Bulevardul Republicii, însă am fost trimişi dintr-o parte în alta fără a reuşit să discutăm cu cineva din conducere. Ceea ce este important de reţinut este faptul că falimentul firmei Astra nu-i afectează pe clienţi. Preşedintele Autorităţii pentru Supravegehere Financiară, Mişu Ne­griţoiu, spune că ASF va proteja interesele celor 1,8 milioane de clienţi ai Astra. „În termen de 30 de zile, dosarele de despăgubire se trans­feră de la Astra la Fondul de Garantare a Asiguraţilor. Asiguraţii au posibilitatea să denunţe poliţele. Atîta timp cît asiguraţii nu denunţă poliţele, poliţa e valabilă. În consecinţă, despăgubirile funcţionează în baza poliţei existente“, a spus Negritoiu. „Impactul despăgubirilor în cazul Astra Asigurări, calculat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), este de 700 de milioane de lei, iar Fondul de Garantare a Asiguraţilor are aproape un 1 miliard de lei“, a mai spus preşedintele ASF. Ceea ce nu spun oficialii este însă faptul că banii din fondul ASF, care vor fi cheltuiţi pentru plata poliţelor Astra, vor trebui puşi la loc, fondul urmînd a fi reîntregit. Acest lucru se va face, cel mai probabil, prin scumpirea asigurărilor, scumpire ce va fi suportată de fiecare cetăţean care îşi încheie o poliţă.     

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1280

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nereguli privind asigurarea pazei

Poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeş şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Stîlpeni au efectuat verificări la patru societăţi, cu puncte de lucru în Stîlpeni, privind modul în care sînt respectate prevederile  privind asigurarea pazei. Cu această ocazie, la trei dintre societăţile controlate, oamenii legii au descoperit deficienţe la modul în care era asigurată paza obiectivelor. Pentru două dintre aceste societăţi, au fost stabilite termene concrete de asigurare a măsurilor minimale de securitate, conform prevederilor art. 16 din Anexa 1 la HG nr. 301/2012. Reprezentanţii celei de-a treia societăţi comerciale au fost amendaţi cu 2.000 de lei pentru neexecutarea măsurilor stabilite pentru remedierea deficienţelor în domeniul pazei obiectivului, cu ocazia controalelor anterioare.

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1471

Continuare
 
A lovit cu maşina un motociclist Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

Accident pe Calea Craiovei

A lovit cu maşina un motociclist

 

 Ceartă mare, după producerea unui accident rutier, pe Calea Craiovei, din Piteşti, miercuri seara. O şoferiţă a virat de pe o bandă pe alta şi a lovit un motociclist, acesta din urmă fiind rănit. Ulterior, conducătoarea auto a susţinut că vinovat este tînărul care a lovit maşina în partea din spate. Poliţiştii au fost cei care au clarificat totul, stabilind că cea de la volan nu s-a asigurat corespunzător.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2376

Continuare
 
Slt. Dragoş Traian Alexandrescu, comemorat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

După şapte ani de la tragedia din Afganistan

Slt. Dragoş Traian Alexandrescu, comemorat

 

 Militarii  Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, indiferent de spaţiul şi timpul în care se găsesc, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară, nu uită nici o clipă momentele de referinţă din tradiţia şi istoria militară a unităţii din care provin, a armatei în ansamblul ei, chiar şi atunci cînd vorbim de tragedii. În urmă cu 7 ani, pe 31 august, murea la datorie, în teatrul de operaţiuni din Afganistan, militarul cîmpulungean Dragoş Traian Alexandrescu, care activa în cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1790

Continuare
 
Căzut din prun, a murit Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 28 august 2015

Tragedie în timp ce culegea fructe!

Căzut din prun, a murit

 

 O tragedie a avut loc, miercuri, în comuna Valea Danului. Vasile Mînzatu, de 50 de ani, a murit în timp ce se afla la cules de prune. Bărbatul a căzut de la circa patru metri înălţime şi a fost atît de grav rănit, încît nimic nu l-a mai putut salva.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2861

Continuare
 
Ucis de o viespe Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 28 august 2015

După ce a fost înţepat, a făcut şoc anafilactic

Ucis de o viespe

 

 Moarte fulgerătoare, miercuri, în comuna Arefu. Un bărbat din localitate a decedat la scurt timp după ce l-a înţepat o viespe. Omul se ştia alergic şi, deşi soţia a făcut tot ce este posibil ca să-l salveze, în cele din urmă, bărbatul a murit. Nu l-au mai putut scăpa de moarte nici medicamentele antialergice, nici medicii.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3426

Continuare
 
Accident cu două victime, pe Teilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 27 august 2015

Din cauza unui şofer grăbit,

Accident cu două victime, pe Teilor

 

 Ieri după-amiază, două femei au ajuns la spital, fiind victime ale unui accident rutier petrecut în Piteşti, pe strada Teilor. Cele două erau pasagere într-un autoturism lovit de un şofer neatent. Din fericire, ambele au răni uşoare, însă conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier este cercetat sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2310

Continuare
 
Urşii ucigaşi din Rucăr nu pot fi vînaţi! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 27 august 2015

Fiindcă nu s-a aprobat încă o cotă de vînătoare în rezervaţia Piatra Craiului,

Urşii ucigaşi din Rucăr nu pot fi vînaţi!

Cine suportă pagubele oamenilor?

 

 Urşii au făcut prăpăd în munţii din zona Ru­căr şi probabil din cauza secetei care i-a lăsat fără hrană au început să atace frecvent stînele. În numai trei săptămîni, au omorît 17 vaci, peste 25 de oi şi 2 măgari. Ciobanii susţin că urşii s-au înmulţit şi se tem nu numai pentru animale, dar şi pentru viaţa lor. Fiarele au ajuns să atace nu numai oile, dar şi animalele mari, precum vacile şi măgarii, iar ce nu reuşesc să mănînce la faţa locului tîrăsc spre pădure, probabil pentru a-şi face provizii. În România, legea interzice uciderea urşilor, fără aviz de la Ministerul Mediului.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2204

Continuare
 
„Au omorît 3 oi şi o găină“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 august 2015

Cîinii vagabonzi au făcut prăpăd într-o gospodărie

„Au omorît 3 oi şi o găină“

 

 Ieri dimineaţă, la Poliţia Curtea de Argeş, a fost fă­cută o sesizare neobişnuită. O femeie care locuieşte pe strada Valea Iaşului, din Curtea de Argeş, a recla­mat faptul că o haită de cîini vagabonzi i-au decimat animalele din gospodărie. Cînd s-au deplasat la faţa locului, hingherii nu au găsit nici urmă ce cîine comunitar. Au dat totuşi peste cadavrele sfîşiate ale animalelor atacate.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1535

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Trafic deviat, la Podul Viilor

În vederea finalizării lucrărilor aferente proiectului „Pasaj rutier Podul Viilor din Piteşti“, pe strada Costache Negri şi strada Depozitelor (banda a treia), municipiul Piteşti a anunţat că, pînă pe 29 august 2015, ora 19, traficul de pe strada Costache Negri se va devia pe strada Gh. Şincai (sensul spre Calea Bucureşti). Traficul de pe Calea Bucureşti şi strada Gh. Şincai se va desfăşura normal, iar intrarea pe Podul Argeş spre Calea Câmpulung se va desfăşura pe o singură bandă.  

  A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1737

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6931 - 6960 din 8104


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info