Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Rezultate slabe la simularea evaluării     *** ️Peste 5.000 de fermieri şi-au depus cererile la APIA     *** Transportatorii români protestează la Strasbourg     *** 60.000 de elevii vor primi mere     *** Proiect pentru tinerii din Mioveni      *** Sfinţii zilei      *** Alături de prieteni şi familie!     *** Ruladă de porc cu ciuperci    *** Evenimente 26 martie de-a lungul vremii    *** Atelier de reciclare    *** Augustin Lucici, expoziţie în Italia!    *** Ansamblul Dorul la Forumul European al Roboticii     *** Concert pentru vibrafon şi orchestră      *** Inginer mort pe stradă, în drum spre serviciu     *** Reţinut că a încălcat iar ordinul de protecţie     *** Gol puşcă, pe Bulevardul Pardon     *** Trei maşini lovite de un şofer neatent     *** Lovit de maşină cînd traversa pe trecere!     *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei Române     *** A revenit Siriscevic     *** Doar 1 punct, deşi meritau 3!     *** „Am pierdut două puncte!”    *** „Sîntem pe drumul cel bun”    *** Victorie obţinută cu emoţii!    *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020    *** 23 de medalii la Naţionale    *** CS Dacia Mioveni s-a întors cu 6 medalii de la CN de Înot de la Bacău    *** Demisii şi rezultate bombă!   

 Publicitate pdf
Tribunalul îl caută, să-l aducă la proces Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 august 2015

Judecătoria Piteşti l-a eliberat pe tîlhar

Tribunalul îl caută, să-l aducă la proces

 

 Săptămîna trecută, prezentam cititorilor cazul unui om al străzii reţinut sub acuzaţia de tîlhărie. Nicuşor Tinu, în vîrstă de 24 de ani, este acuzat că a furat dintr-un magazin o sticlă de whisky şi le-a lovit pe vînzătoarele care au încercat să-l oprească. Judecătoria Piteşti nu l-a considerat pericol public şi a dispus cercetarea lui în stare de libertate. Scăpat de arest, Nicuşor Tinu a uitat de obligaţiile pe care le are şi nu s-a prezentat la procesul care ar fi trebuit să aibă loc, marţi, la Tribunal. Din acest motiv, este căutat de jandarmi pentru a fi adus la următorul termen.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2079

Continuare
 
Cititorii comentează Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 06 august 2015

Cazul: Prins de poliţişti, eliberat de procuror

Cititorii comentează

 

 În numărul de ieri al Curierului zilei, prezentam cazul unui cetăţean turc, reţinut de poliţiştii Secţiei 1 sub acuzaţia de înşelăciune. Individul a vrut să păcălească un piteştean prin metoda „Accidentul“. Dacă i-ar fi reuşit figura, l-ar fi păgubit pe om de 30.000 de euro. Din fericire, bărbatul şi-a dat seama ce se petrece, a luat legătura cu Poliţia şi a fost pus flagrantul. Yildiz Ildat, de 41 de ani, a fost săltat de oamenii legii chiar în timp ce lua pachetul în care el presupunea că sînt banii ceruţi. După această operaţiune bine organizată, procurorul de caz a dispus eliberarea turcului sub control judiciar. Cititorii au comentat pe baza deciziei magistratului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2262

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni i-au aflat ascunzătoarea Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 06 august 2015

Din culisele arestării „Spintecătorului“ în Suedia

Poliţiştii argeşeni i-au aflat ascunzătoarea

 

 Cazul revoltător al ten­tativei de omor petre­cute în faţa restau­ran­tului „La Strada“ din Piteşti nu le-a dat pa­ce anchetatorilor arge­şeni. Atacul sîn­geros petrecut în plin centrul oraşului nu a ajuns nici acum la final, deşi au­torul a fost reţinut. Nu în ţară, aşa cum se aş­tepta toată lumea, ime­diat după comi­te­rea faptei, ci în Suedi­a, un­de Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Pi­teşti, se ascun­dea. Ci­tiţi informaţii din culi­se­se arestării lui în ma­terialul ur­mă­tor.

Comentarii (6) | Vizualizari: 6342

Continuare
 
Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 august 2015

 Acuzaţi de tîlhărie, lăsaţi liberi

 

Trei bărbaţi, tată, fiu şi ginere, au ajuns în arestul IPJ Argeş, fiind suspectaţi că ar fi comis o tîlhă­rie, anul trecut. Ieri, procurorul a dispus cercetarea în libertate a acestora, după ce a constatat că probele de la do­sar nu sînt concludente.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2204

Continuare
 
Folosiţi rutele ocolitoare! Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Pentru a evita blocajele din trafic la Podul Viilor,

Folosiţi rutele ocolitoare!

 

 Lucrările care au început în zona Podul Viilor, la intrarea în Piteşti, au paralizat traficul. Zilnic, coloane lungi de maşini stau şi aşteaptă zeci de minute pînă trec podul, astfel că nervii şoferilor sînt puşi la grea încercare. Deşi în zonă sînt poliţişti din cadrul Serviciul Rutier şi poliţişti locali, care încearcă să fluidizeze circulaţia, aceştia nu fac faţă valului de autovehicule care aşteaptă în coloană. Şeful Serviciului Rutier Argeş, comisarul şef Marian Badea, vine cu o soluţie în folosul conducătorilor auto care tranzitează zona. Aceştia sînt sfătuiţi să folosească rute ocolitoare.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3045

Continuare
 
A luat un poliţist local pe capotă Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Ca să scape, un şofer băut

A luat un poliţist local pe capotă

 

  Un agent de la Poliţia Locală Piteşti s-a aflat într-o situaţie urîtă, după ce un şofer refuzase să oprească la semnalele oamenilor legii. Din fericire, agentul nu a fost rănit, un coleg reuşind să-l tragă pe şofer din maşină înainte să accelereze. Au fost chemaţi poliţiştii de la Biroul Rutier Piteşti şi atunci toată lumea a înţeles de ce nu dorea conducătorul auto să dea ochii cu oamenii legii. Era băut zdravăn, avînd o concentraţie de alcool de 1,08 la mie în aerul expirat.

Comentarii (4) | Vizualizari: 3724

Continuare
 
La 34 de ani s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Părăsit de iubită, şi-a anun­ţat moartea pe Facebook

La 34 de ani s-a spînzurat!

 

 A scris un bilet de adio şi s-a spînzurat! Şi-a pus capăt zilelor în casă, de cîrligul lustrei. Mircea Dumitrana, din Piteşti, şi-a încheiat în acest mod socotelile cu viaţa, la 34 de ani. Descoperirea cruntă a fost făcută de bunica acestuia. Femeia crede că nepotul s-a sinucis din cauză că iubita lui şi-a luat copilul şi a ple­cat, lăsîndu-l pe Marius singur. Înainte de a-şi curma zilele, bărbatul şi-a anunţat moar­tea pe Facebook. Din păcate, prietenii nu au luat în seamă mesajele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2828

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Minoră accidentată

Un şofer neatent a rănit o adolescentă, în timp ce traversa regulamentar. Cornel S., de 58 de ani, din comuna Căteasca, se afla la volanul unui autovehicul pe bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti, îndreptîndu-se către Vama Piteşti. Acesta nu a oprit la una dintre trecerile de pietoni şi a lovit-o pe fata în vîrstă de 15 ani, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal. În urma loviturii, minora a suferit leziuni uşoare. Pe numele celui de la volan a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reţinut şi permisul.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2102

Continuare
 
Soloholmes, reţinut pentru ultraj Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 05 august 2015

După o încăierare între două clanuri de rromi,

Soloholmes, reţinut pentru ultraj

 

 Acţiune în forţă a poliţiştilor argeşeni, luni seară, pe strada Plopilor, din Piteşti, acolo unde fraţii Gardian s-au luat la ceartă. Pe de-o parte, Soloholmes Gardian cu ai lui, de cealaltă, Constantin Gardian, zis Împăratul, cu ai lui. Conflictul a degenerat, astfel că a fost necesară intervenţia poliţiştilor de la Secţia 2 şi a mascaţilor. Cînd toată lumea credea că apele s-au liniştit, tabăra rromilor şi-a îndreptat furia asupra poliţiştilor care încercau să restabilească ordinea şi liniştea. Astfel s-a ajuns la ultraj, iar Soloholmes Gardian, în acelaşi timp şi bulibaşa al ţiganilor, şi-a petrecut noaptea în arest, fiind reţinut pentru ultraj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2662

Continuare
 
Electrocutatul a scăpat cu viaţă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 05 august 2015

Pescarul a atins cu undiţa firele electrice

Electrocutatul a scăpat cu viaţă

 

 Fără doar şi poate, Mihai Cojocaru, un bărbat în vîrstă de 57 de ani, din Piteşti, se poate considera un om norocos. Ieri dimineaţă, omul a păcălit moartea, scăpînd cu viaţă după ce a fost electrocutat. Este evident că a trecut cu bine peste o cumpănă, piteşteanul fiind convins că va trebui să-I mulţumească lui Dumnezeu pentru şansa de a se naşte a doua oară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2374

Continuare
 
Preotul Mărgăritescu, la un pas de moarte Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Ieri, zi cu ghinion pentru consilierul lui ÎPS Calinic:

Preotul Mărgăritescu, la un pas de moarte

 

 O clipă de neatenţie a unui şofer ar fi putut provoca o adevărată nenorocire, ieri, la Curtea de Argeş. Din fericire, coliziunea s-a soldat doar cu avarierea serioasă a celor două maşini. Şoferul vinovat a fost transportat totuşi la spital, din cauză că acuza dureri, dar investigaţiile au stabilit că nu suferise leziuni grave.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3423

Continuare
 
Prins de poliţişti, eliberat de procuror Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 05 august 2015

Încercînd să înşele prin metoda „Accidentul“,

Prins de poliţişti, eliberat de procuror

 

 Un cetăţean turc ce intenţiona să înşele un bărbat prin metoda „Accidentul“ şi-a găsit naşul la Piteşti. Po­li­ţiştii i-au întins o capcană şi l-au prins în flagrant chiar în timp ce lua banii. După ce a fost reţinut, Yildiz Ildat, de 41 de ani, a susţinut că el doar dorea să fa­că un serviciu unui pri­e­ten care îi ceruse să ridice un pachet de la Piteşti. Scuza lui nu a ţinut în faţa anche­ta­torilor, care ştiau foarte bine ce rol a avut turcul în acest caz.

Comentarii (4) | Vizualizari: 4194

Continuare
 
„În arest m-am îngrăşat 4 kg“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 04 august 2015

Interviu în exclusivitate cu primarul Florin Frătică:

„În arest m-am îngrăşat 4 kg“

# „Mîncam trei mese pe zi, mai bine ca acasă“

 

 Primul interviu, după 175 de zile în arest, cu primarul Florin Frătică aduce în prim-plan un om. Un simplu om, cu bune şi cu rele, care a trecut printr-o perioa­dă dificilă, dar peste care a reuşit să treacă. Un alt­fel de Florin Frătică, faţă de cum mulţi îl ştiau, care acum s-a îngrăşat 4 kilograme, vorbeşte precaut şi-şi măsoară cuvintele, dar e pus pe treabă şi vrea să-şi termine mandatul, ca apoi să-şi dedice tot timpul familiei. A stat în celulă cu oameni celebri, i-a cu­nos­cut pe fiecare în momentele grele, a resimţit şi el lipsa libertăţii, a lăsat acasă un copil de două luni şi, cînd s-a întors, l-a găsit de opt luni. Vorbeşte cu vo­ce duioasă despre fetiţă şi parcă vrea să-i surprindă acum fiecare moment. Nu vrea să mai piardă nici o clipă departe de ea! Despre aceste simţiri, dar şi despre povestea din spatele gratiilor am vorbit ieri cu Florin Frătică.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 4715

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A lovit cu maşina un autobuz

Duminică, Aurelian D., în vîrstă de 73 de ani, venea dinspre Budeasa către strada Depozitelor. El nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz care era condus regulamentar de Constantin D., în vîrstă de 47 de ani, din comuna Copăceni, judeţul Vîlcea, iar cele două autovehicule s-au lovit. În urma acestui accident a fost uşor rănită Florica G., 67 de ani, din Piteşti, care era pasageră în maşina ce a provocat accidentul rutier, condusă de Aurelian D. Nici unul dintre şoferi nu consumase înainte băuturi alcoolice, conform poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier din Piteşti. Aurelian D. s-a ales cu dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă.   

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1971

Continuare
 
Femeie lovită de un scuter Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 04 august 2015

Accident la Ziua Comunei Boteni

Femeie lovită de un scuter

 

 Petrecere mare, duminică, la Boteni, unde s-a sărbătorit Ziua Comunei. Cînd distracţia era în toi, un accident nefericit a întrerupt buna dispoziţie. Aurelia I., în vîrstă de 56 de ani, care tocmai plecase de la petrecere către casă, a fost lovită de un scuter, care a proiectat-o pe asfalt. În urma impactului, localnica a suferit leziuni grave la faţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2090

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6961 - 6990 din 7973


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info