Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Şi-a tîlhărit fosta soacră! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

Femeie arestată preventiv sub o acuzaţie gravă:

Şi-a tîlhărit fosta soacră!

 

 La 33 de ani, o femeie din judeţul Dolj riscă să ajungă după gratii pentru minimum 7 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată! Georgeta Elena Avram, din satul Piscul Vechi, este acuzată de tîlhărie calificată, după ce şi-a atacat fosta soacră şi i-a furat bijuteriile din aur. Autoarea jafului a ajuns duminică seară în arest, ieri, fiind prezentată Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2087

Continuare
 
Bărbat găsit mort în bazinul de apă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Descoperire macabră la Rociu

Bărbat găsit mort în bazinul de apă

 

 Sfîrşit cumplit pentru un bărbat de 54 de ani, din comuna argeşeană Rociu! Omul a mers ieri dimineaţă să repare o defecţiune la o conductă. A alunecat însă în bazinul de apă din curtea locuinţei. Acolo a fost găsit de un vecin, care a sunat imediat la 112. Tot ce s-a putut face a fost constatarea decesului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2008

Continuare
 
Actorul Focşa şi-a luat soţia după el Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 martie 2015

 După trei ani de despărţire,

Actorul Focşa şi-a luat soţia după el

 

 La sfîrşitul săptămînii trecute, s-a tras cortina definitiv pentru actriţa Ileana Focşa, de la Tea­trul Al. Davila, din Pi­teşti, soţia regreta­tului actor Ion Focşa. La peste 90 de ani, actriţa a fost răpusă de boală, după o lungă suferinţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2950

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Constănţean dispărut, găsit în Piteşti

Duminică, agenţii de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au găsit pe strada M.Eminescu, din localitate, pe Yasemin A., 22 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa. În urma verificărilor, s-a stabilit că tînărul figurează plecat voluntar de la domiciliu din data de 14 martie a.c.. În cauză au fost anunţaţi poliţiştii Poliţiei Municipiului Constanţa, tînărul fiind încredinţat familiei.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2001

Continuare
 
Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Poliţiştii l-au prins, instanţa l-a lăsat sub control judiciar

Tînărul care şi-a înscenat tîlhăria, în libertate!

 

 Silviu Alexandru Badea, în vîrstă de 19 ani, a ajuns la finele săptă­mînii trecute în arestul IPJ, după ce şi-a înscenat tîlhăria. Acuzat de furt calificat şi inducere în eroare a poliţiştilor, piteşteanul a fost reţi­nut doar 24 de ore. Instanţa a hotărît să-l cerceteze sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2461

Continuare
 
Minor prins cu droguri! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Ieri, la ora prînzului,

Minor prins cu droguri!

 

 Mai mulţi adolescenţi, aflaţi ieri în zona Calea Bucureşti, au luat-o la sănă­toa­sa cînd au văzut că o patrulă a Poliţiei Locale se îndreaptă către ei. Agenţii au reuşit să-i oprească pe cei şapte, toţi minori, elevi la Colegiul Tehnic Di­mitrie Dima şi Liceul Tehnologic Astra, din Piteşti. S-a aflat rapid şi motivul pen­tru care tinerii s-au speriat că au dat nas în nas cu poliţiştii. Unul dintre băieţi ascundea în pumn o punguţă în care se pare că avea droguri. A fost alertată Poliţia Naţională. Specialiştii Andidrog au demarat o anchetă pentru a stabili dacă minorul avea asupra lui substanţe interzise şi dacă acestea urmau să fie plasate sau erau pentru consum propriu.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2970

Continuare
 
Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 17 martie 2015

Vicepreşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor,

Theodor Nicolescu, dus cu mandat la DNA

Pînă unde merge corupţia?

 

 Ieri dimineaţă, deputatul PNL de Argeş Theodor Nicoles­cu a fost dus la DNA Bucureşti cu mandat, pentru a fi audiat. Parlamentarul a fost nevoit să răspundă între­bă­rilor procurorilor, într-un dosar ce vizează retrocedarea ilegală a unor imobile supraevaluate. În acelaşi dosar a fost audiat şi Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2752

Continuare
 
Aurolacii au rămas fără adăpost Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 16 martie 2015

Casa în care îşi făcuseră cuib, scrum de la o lumînare

Aurolacii au rămas fără adăpost

 

 Casă în flăcări, ieri la prînz, în Piteşti! Un trecător care a văzut cum locuinţa arde ca o torţă a alertat autorităţile. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului şi au stins incendiul, înainte ca flăcările să se extindă. Nu au fost victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1925

Continuare
 
Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 16 martie 2015

Condamnat în trecut pentru terorism, fostul lider de sindicat revine

Cotescu îi cheamă la luptă pe musceleni

 

 În octombrie 2006, Secţia Penală a Curţii de Apel Piteşti a pronunţat prima condamnare pentru terorism din istoria practicii judiciare din România. Cel vizat era fostul lider de sindicat de la ARO şi preşedinte al Asociaţiei disponibilizaţilor „Salvaţi Muscelul!“, Ion Cotescu, o persoană pitorească şi care cu cîţiva ani înainte devenise celebru în lumea întreagă după ce a lansat ideea - devenită între timp subiect de film - de a salva uzina din Cîmpulung de la faliment prin donarea de spermă de către muncitori. Ion Cotescu nu a reuşit să pună în practică ideea sa utopică (probabil că nu a urmărit decît publicitatea), dar a reuşit să devină primul român condamnat pentru terorism, după ce a fost „dovedit“ de anchetatori că s-a aflat la originea unui „bileţel“ anonim, denumit de presa locală „Armaghedon“, care a apărut la începutul lunii ianuarie 2006 şi care conţinea ameninţări cu moartea la adresa unor politicieni şi afacerişti locali, vinovaţi, în opinia autorului, de dezastrul de la ARO. Astfel, Ion Cotescu a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, fiind supus şi unor măsuri speciale de supraveghere timp de 3 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1690

Continuare
 
S-a trezit cu pompierii peste el, în baie! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Nici cînd se spăla n-a avut intimitate

S-a trezit cu pompierii peste el, în baie!

 

 Speriat că tatăl lui a păţit ceva rău, de nu-i răspunde la telefon, un bărbat din Piteşti a alertat autorităţile, sîmbătă. La faţa locului, la un bloc din cartierul Banat, au ajuns pompierii cu o autospecială, dar şi un echipaj SMURD cu medic. Repre­­zentanţii ISU au pătruns prin balcon  în apartamentul situat la etajul 1. Aici, l-au găsit pe bărbatul de 66 de ani teafăr şi nevătămat... făcîndu-şi baie.          

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1979

Continuare
 
Bătut de prostituată! Imprimare E-mail
(7 voturi)
luni, 16 martie 2015

Un bărbat de 50 de ani a trecut de la extaz la agonie:

Bătut de prostituată!

Caftit, cu banii luaţi, dar... satisfăcut!

 

 Şi bătut, şi cu parbrizul maşinii spart, şi cu ba­nii luaţi, dar.... satisfă­cut! Cel vizat e un băr­bat de 50 de ani, din Curtea de Argeş, care a apelat în acest week­end la serviciile unei prostituate. După parti­da de sex, femeia s-a gîndit să schimbe tari­ful. Aşa că, în loc de 100 de lei, i-a cerut 200 de lei clientului. Bărba­tul n-a acceptat să plă­tească dublu, iar femeia şi-a ieşit din minţi şi a început să-l snopească în bătaie. L-a zgîriat pe faţă şi i-a spart parbri­zul maşinii. Omul, văzîn­du-se încolţit, a ripostat şi el. Femeia ciufulită şi rănită uşor la cap a a­juns la spital, iar băr­batul la poliţie, unde a depus plîngere pentru lovire şi distrugere.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3729

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A scăpat de arest

Ajuns în arest pentru comiterea unor furturi, Dan Florin Bobeanu, din comuna Bogaţi, a fost eliberat vineri. Tînărul în vîrstă de 30 de ani a obţinut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar, sentinţa fiind dată de Tribunalul Argeş. Magistraţii au dispus punerea de îndată  în libertate a inculpatului, fiindu-i precizate o serie de obligaţii pe care va fi nevoit să le res­pecte. Acesta va trebui să fie supravegheat în perioada con­trolului judiciar de poliţişti, urmînd să se prezinte periodic la ofiţerul desemnat. Nu are voie să ia le­gătura direct sau indirect cu ceilalţi 4 inculpaţi din dosar, nici cu cei doi martori. În cazul în care va încălca dispoziţiile, măsura va fi revocată şi se va întoarce în arest.     

     M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2074

Continuare
 
„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Cu macaraua în ţeava de gaze!

„Dorel“ a blocat traficul trei ore, la Bascov

 

 Vineri seară, „Dorel“ a paralizat traficul, la Bascov! Şofe­rul, ce se îndrepta la volanul unei macarale, dinspre Piteşti spre Vîlcea, pe deasupra pasarelei, cu braţul de la macara ridicat, n-a aproximat distanţa faţă de o conductă de gaze aeriană şi s-a oprit fix în ea. Din fericire, conducta n-a fost spartă, dar dalele foarte mari din beton pe care mastodontul le transporta s-au împrăştiat pe carosabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2110

Continuare
 
Au dat în judecată Primăria Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 16 martie 2015

Zece angajaţi, nemulţumiţi de banii primiţi ca stimulente salariale,

Au dat în judecată Primăria Cîmpulung

 

Patru func-ionari publici din cadrul Pri­mă­riei Cîmpulung au acţionat în judecată instituţia, pe 28 martie 2013, solicitînd re­calcularea suplimentelor salariale. Ei au fost nemulţumiţi de cuantumul stimulen­telor primite în baza HCL 140/30.11.2010, considerate a fi mult prea mic în raport cu activitatea desfăşurată.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1807

Continuare
 
George Hoţu, arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 martie 2015

După o lună de stat în celulă,

George Hoţu, arest la domiciliu

 

 Tribunalul Argeş a admis, vineri, cere­rea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru George Dumitrescu, cunoscut sub po­recla de George Hoţu. Decizia nu este definitivă, urmînd să se judece con­tes­taţia la Curtea de Apel Piteşti. Patronul firmei Amfora Plus Trading SRL a ajuns în arest la mijlocul lunii februarie, fiind suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. În acelaşi dosar mai sînt cercetate alte şase persoane, el fiind singurul împotriva căruia s-a luat măsura privării de libertate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2553

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6961 - 6990 din 7098
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info