Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 
Într-o săptămînă, amenda trebuie plătită! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 mai 2015

Medicii suspendaţi trebuie să achite 10.000 de lei

Într-o săptămînă, amenda trebuie plătită!

 

 Doar o săptămînă, atît mai au la dispoziţie medicii care l-au tratat cu superficialitate pe Andrei Turcu, pentru a plăti amenda de 10.000 de lei aplicată de DSP în urma anchetei administrative. Copilul de 8 ani a murit la mai puţin de 24 de ore de la internare, pe patul Spitalului Municipal Curtea de Argeş. Micuţul diagnosticat greşit avea şanse la viaţă. Pentru asta era nevoie să i se facă o banală radiografie şi să fie trimis la un alt spital. Ce au făcut medicii în mîinile cărora a ajuns? L-au privit nepăsători cum strigă după ajutor în braţele mamei sale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2615

Continuare
 
Încă trei copii suspecţi de scarlatină Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 mai 2015

Boala s-a transmis în şcoli şi grădiniţe

Încă trei copii suspecţi de scarlatină

 

 De la începutul acestui an, în judeţul nostru s-au înregistrat o mulţime de cazuri de scarlatină în grădiniţe şi şcoli. În luna ianuarie au fost cinci cazuri, dintre care trei la Şcoala 11 Piteşti şi cîte unul la Liceul Iulia Zamfirescu Mioveni şi Şcoala Nr. 20 Piteşti, în februa­rie, un singur caz, la Şcoala 18, iar în luna martie, 21 de cazuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2782

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Copil, accidentat la Budeasa

Un băiat de 9 ani a ajuns marţi seară la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Asta, după ce a fost victima unui accident rutier pe a­leea Zoicăneşti din Budeasa. George L., 40 de ani, din Curtea de Argeş, conducînd un autoturism dinspre Piteşti către Mălureni, a dat peste minorul aflat pe partea dreaptă a carosabilului. Poliţiştii rutieri Piteşti au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit a­cestora, şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2426

Continuare
 
Acuzaţi de mărturie mincinoasă Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 07 mai 2015

Procurorii DNA au disjuns un nou dosar din cel al avocatului Cocaină

Acuzaţi de mărturie mincinoasă

 

 Un nou dosar penal a fost trimis în judecată de procurorii DNA Piteşti, după cel al avocatului Aurică Cocaină, acuzat că ar fi primit mită de la un tîlhar pentru a obţine eliberarea lui. Magistraţii au făcut un nou dosar, în care trei persoa­ne, iniţial martore în cel al avocatului, vor răspunde în faţa legii pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Anchetatorii spun că Doru Vlad, Gherghina Vlad şi Costel Vlad au minţit în faţa instanţei, deşi existau probe cum că aceştia au remis mita.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2867

Continuare
 
După o noapte la fermă, a lovit maşina poliţiei Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 07 mai 2015

Agentul şef Bogdan Pătrulescu,

După o noapte la fermă, a lovit maşina poliţiei

 

 Grădina plăcerilor lumeşti e deschisă şi pentru cei în uniformă! Asta şi-a spus, probabil, şi un poliţist din Cetăţeni, ajutor de şef de post în localitate, care a mers să-şi întîlnească fericirea la o fermă din satul Lăicăi, profitînd de faptul că stăpînul nu-i acasă. Nimic anormal pînă aici, pentru că poliţiştii sînt şi ei oameni, ce naiba?! Numai că personajul nostru, agent şef principal Bogdan Pătrulescu, chiar dacă era în afara orelor de program, era îmbrăcat în uniformă şi s-a folosit de maşina de serviciu, pe care a mai şi lovit-o pe deasupra, gurile rele afirmînd că era şi cam „afumat“. În plus, agentul a fost surprins în fapt de proprietarul fermei şi de-aici a ieşit un scandal în toată regula, care a ajuns şi la urechile superiorilor. Poliţistul este acum cercetat disciplinar şi riscă să-şi piardă serviciul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3631

Continuare
 
Nicolescu refuză interviul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 mai 2015

Dorind să facem o analiză politică, în penitenciar

Nicolescu refuză interviul

 

 Constantin Nicolescu re­fuză orice comunicare cu lumea exterioară, ex­cepţie făcînd doar mem­brii familiei sale. Acesta este încarcerat din fe­bru­arie anul acesta, du­pă ce a fost con­dam­nat de­finitiv la 7 ani şi 8 luni în­chisoare în dosarul „Re­a­bilitării şcolilor“, la Peni­tenciarul Colibaşi. Fostul preşedinte al Con­siliului Judeţean Argeş nu do­reş­te să discute cu pre­sa, dovedind acest lucru în repetate rînduri. A­ces­ta nu a fost de a­cord să acorde un in­ter­viu pe te­me politice coti­dianu­lui Curierul zilei. Con­si­de­răm că a fost un foar­te bun om politic, ma­na­ger şi ad­ministrator al ju­deţului, tocmai de a­ce­ea am do­rit să reali­zăm ma­te­rialul jurna­lis­tic cu el.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3238

Continuare
 
A „rîvnit“ la Audi, dar a furat un Logan! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 mai 2015

Localnicii din Căteasca, terorizaţi de hoţii de autoturisme

A „rîvnit“ la Audi, dar a furat un Logan!

 

 Localnicii din Căteasca nu mai au linişte! În ultima perioadă, tot mai mulţi oameni se plîng de faptul că au fost la un pas să rămînă fără autoturisme. Elena Năstase, din satul Cătanele, a căzut pradă hoţilor. În weekendul trecut, a rămas fără Loganul pe care, recunoaşte, îl lăsase în curte, cu cheile în contact.

Comentarii (2) | Vizualizari: 3358

Continuare
 
Fata decapitată a fost înmormîntată! Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

 Cazul: Viteza a ucis-o pe Ioana

Fata decapitată a fost înmormîntată!

 

 Un accident rutier cumplit a îndoliat pe veci familia Gherghina, din Piteşti! La numai 34 de ani, Ioana Mădălina a fost condusă ieri pe ultimul drum de toţi cei care au iubit-o. Era un om foarte credincios, sensibil, iubitor de viaţă, o fată frumoasă, deşteaptă, cu un viitor strălucit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4491

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Zeci de amenzi, într-o zi

 Poliţişti ai Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti au dat zeci de amenzi, vineri, şoferilor indisciplinaţi în trafic. Într-o singură zi, au fost aplicate nici mai mult, nici mai puţin de 70 de sancţiuni, valoarea totală a lor ridicîndu-se la 12.850 lei. Cele mai multe amenzi au fost date pentru viteză excesivă. Au existat şi cazuri în care conducătorii auto au rămas fără permisele de conducere. Au fost 4 permise reţinute în vederea sus­pendării dreptului de circulaţie.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2994

Continuare
 
I-a pus cuţitul la gît! Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Pentru un cartuş de ţigări, noaptea în magazin,

I-a pus cuţitul la gît!

Curierul propune: Fetele să nu mai lucreze noaptea sau să li se asigure securitate maximă!

 

 Clipe de coşmar a trăit în noaptea de luni spre marţi o tînără de 18 ani, din co­mu­­na Băbana! Fata, vînzătoare într-un magazin de produse alimentare, din car­tie­rul Nord, a fost ameninţată cu cuţitul de un bărbat care a vrut să lase impre­sia că vrea să cumpere salam. Tînăra a reuşit să fugă din magazin şi, no­ro­cul ei, a fost văzută de o patrulă de jandarmi, care l-a imobilizat pe agresor. Indivi­dul, Adrian Pulpă, are 29 de ani, reuşise să plece din magazin cu un cartuş de ţigări. Agresorul le-a povestit anchetatorilor că intenţia lui n-a fost să-i facă rău fetei, nici să fure. A urmărit un singur lucru, să fie arestat sau, şi mai bine, îm­puşcat de oamenii legii. Tînăra, care n-a reuşit să-şi revină din şoc, se teme că oricînd i se poate întîmpla ceva rău. O femeie singură noaptea într-un magazin poate deveni oricînd victimă a unui psihopat. De asemenea, ea poate fi ţinta hoţilor, sau, ca în cazul de faţă, poate fi la un pas să fie ucisă. Curierul zilei propune ca patronii să găsească soluţii ca vînzătoarele să nu mai fie expuse unor situaţii care să le pună viaţa în pericol.

Comentarii (2) | Vizualizari: 4805

Continuare
 
Pedepsele cămătarilor, micşorate la Curtea de Apel Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Instanţa superioară, mai blîndă ca Judecătoria Cîmpulung

Pedepsele cămătarilor, micşorate la Curtea de Apel

 

 Pe 27 ianuarie 2015, magistraţii Judecătoriei Cîmpulung s-au pronunţat în cazul celor opt indivizi a­restaţi preventiv anul trecut, în toamnă, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie şi fals în declaraţii. Şapte dintre ei au fost condamnaţi la închisoare cu executare, primind între doi şi şase ani de detenţie, iar cel de-al optulea s-a ales cu suspendarea condiţionată a pedepsei. Membrii grupării au făcut recurs, şi Curtea de Apel Piteşti le-a redus condamnările. Mai mult, unul dintre ei a fost eliberat sub supravegherea executării pedepsei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3557

Continuare
 
Deputatul Rădulescu cere modificarea Codului Penal Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 06 mai 2015

Alături de alţi nouă colegi din Parlament, a depus un proiect de lege

Deputatul Rădulescu cere modificarea Codului Penal

 

 Zece deputaţi cer modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, deşi acestea au intrat în vigoare din februarie anul trecut. Curios este faptul că, printre semnatarii proiectului, patru sînt trimişi în judecată, cercetaţi penal sau chiar con­damnaţi în primă instanţă. Printre ei, şi deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, aflat sub control judiciar într-un dosar de co­­rupţie instrumentat de procurorii DNA Piteşti. Dacă ar fi a­probate modificările propuse de cei zece, va fi îngreunată obţinerea denunţurilor, arestarea şi reţinerea suspecţilor. Avînd în ve­dere că mai mulţi dintre iniţiatorii proiectului au probleme cu legea, se poate presupune că deputaţii se gîndesc să îşi uşureze situaţia juridică prin introducerea unor noi prevederi.

Comentarii (7) | Vizualizari: 4700

Continuare
 
Gospodărie distrusă de flăcări, la Coteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Posibil de la un scurtcircuit la instalaţia electrică,

Gospodărie distrusă de flăcări, la Coteşti

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, ieri, în jurul prînzului, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie în comuna Godeni. Flăcările au mistuit un imobil vechi şi cîteva anexe gospodăreşti, incendiul dezvoltîndu-se pe o suprafaţă de circa 200 mp. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza declanşării incendiului, o i­poteză preliminară fiind aceea că la mijloc a fost vorba despre un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3411

Continuare
 
Percheziţii urmate de reţineri Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 06 mai 2015

Spărgătorii au dat o lovitură de 100.000 de lei

Percheziţii urmate de reţineri

 

 Casele a trei indivizi suspectaţi de comiterea mai multor spargeri au fost răscolite, ieri dimineaţă, de oamenii legii. Poliţiştii au acţionat la timp, unul dintre cei vizaţi fiind prins chiar în timp ce intenţiona să fugă în străinătate pentru a scăpa de anchetă. Doi dintre indivizi au fost reţinuţi, al treilea fiind dat în urmărire. Aceştia spărgeau apartamente din Piteşti, cel mai probabil la pont, reuşind să fure bunuri în valoare de 100.000 de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4878

Continuare
 
Vreme caldă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 mai 2015

Vreme caldă

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 17 mai a.c. Potrivit acesteia, la începutul intervalului, valorile termice vor fi în creştere, spre maxime ce vor atinge medii regionale  în jurul a 26 de grade şi minime de aproximativ 13 grade Celsius, caracterizînd o vreme caldă pentru această perioadă. După data de 7 mai, vor fi temperaturi în limite normale, respectiv maxime în jur de 22 de grade şi minime de 9...10 grade. Aceste temperaturi se vor menţine pînă spre finalul intervalului, cu menţiunea că, în zilele de 11 şi 12 mai, este posibilă o scădere uşoară a temperaturilor diurne, pînă la o medie regională de 20 de grade. Pentru data de 7 mai, creşte probabilitatea de apariţie a ploilor, izolat însemnate cantitativ. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată şi săptămîna viitoare.  

I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3591

 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6961 - 6990 din 7393
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info