Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** Trivale Fest la Piteşti      *** Gabriel Cazan şi-a lansat noua carte      *** Primarul vine la muncă pe bicicletă      *** A crescut producţia la Dacia      *** 260 de vehicule, pentru pompierii români      *** „Misiune îndeplinită!”     *** Chinezi prinşi muncind la negru     *** Agresor sexual, în arest la domiciliu     *** S-a aruncat de la etajul V     *** Bătut de un poliţist pe motocicletă     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Mergem să cîştigăm la Timişoara!“     *** Chindia - CFR, la Mioveni, în Cupă     *** România a urcat pe locul 27     *** Între 30 şi 90 lei biletele la meciul cu Serbia     *** Bishop a ajuns la Piteşti     *** Doar 4 partide vor fi televizate!     *** Victoria îi urcă pe podium!     *** Negocieri cu doi jucători     *** Năstăsie: „Mergem la Bacău să cîştigăm“    

 
Bătută de amanta soţului Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

A ajuns pe patul spitalului

Bătută de amanta soţului

 

 Telenovelă amoroasă, cu accente dramatice, în comuna Bughea de Sus! O femeie de 40 de ani, din localitate, mamă a patru copii, susţine că ar fi fost bătută, în plină stradă, de o presupusă amantă a soţului ei şi de bărbatul acesteia. Motivele scandalului sînt învăluite în ceaţă, cert fiind faptul că femeia încornorată a ajuns în urma acestui incident la Spitalul Municipal Cîmpulung, fiind internată la secţia Chirugie cu traumatisme cranio-faciale.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2267

Continuare
 
Era să intre cu Fordul în stomatologie! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Puştanii fac prăpăd în trafic!

Era să intre cu Fordul în stomatologie!

 

 Un tînăr de 25 de ani, din comuna Bogaţi, a fost la un pas să provoace o tragedie în trafic. N-a respectat regulile de circulaţie şi, în loc să oprească şi să dea prioritate de trecere, a intrat cu maşina în care se afla într-o alta, pe care a proiectat-o într-un gard de protecţie. L-a dărîmat şi puţin a lipsit ca autoturismul să nu ajungă într-un cabinet de stomatologie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1856

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Hoţul nu scapă de arest

Arestat pentru comiterea mai multor furturi, Mihai Cosmin Drăghia a aflat ieri că nu va scăpa de celulă. Judecătoria Piteşti a dispus ca bărbatul să rămînă în arest, stabilind că măsura este legală şi temeinică. De asemenea, s-a constatat că sesizarea instanţei este legală şi a fost fixat primul termen de judecată al procesului pentru data de 31 martie. Instanţa i-a anunţat pe pagubaşi că se pot constitui părţi civile în timpul procesului. Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă cel puţin 3 ani de închisoare.   

 M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 1930

Continuare
 
Din cauza vitezei, şi-a distrus maşina Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Profesorul şi-a parcat Citroen-ul în gard

Din cauza vitezei, şi-a distrus maşina

 

 Un tînăr de 31 de ani, din Corbeni, profesor de muzică, a văzut moar­­tea cu ochii! A­ces­ta, aflat, ieri dimi­neaţă, la volanul unui Citroen, a călcat mai tare pe ac­ce­le­raţie. N-a mai putut să men­ţină controlul asupra maşinii, care a ajuns într-un gard din beton, apoi a fost pro­iectată într-un stîlp de sus­ţine­re a reţelei de elec­tricitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2370

Continuare
 
Casă, mistuită în incendiu Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Casă, mistuită în incendiu

 

 O familie din comuna Uda a rămas, luni dimineaţă, fără un acoperiş dea­su­pra ca­pului. Din cauza unui conductor neizolat co­res­punzător, flăcările au mistuit aproape toată agoniseala pe care oa­me­nii o strînseseră de-o viaţă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2164

Continuare
 
A murit mama lui „Firezu“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

A murit mama lui „Firezu“

 

 Felicia Grancea, 80 de ani, din satul Şelari, comuna Valea Mare Pravăţ, a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung, în prima zi din 2015, după ce a fost găsită aproape îngheţată în propria locuinţă. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2119

Continuare
 
Ţiganii au pierdut procesul cu statul Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

Rromii deportaţi cereau despăgubiri de sute de mii de euro

Ţiganii au pierdut procesul cu statul

 

 Peste o sută de familii de rromi din Argeş au intentat proces statului român, cerînd despăgubiri pentru străbunii lor deportaţi în perioada 1942 - 1944, la ordinul mareşalului Antonescu, în Transnistria. Procesul s-a judecat la Tribunalul Argeş, unde cererea lor a fost respinsă. Ieri, rromii au pierdut definitiv procesul, după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins apelul.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2089

Continuare
 
Băgaţi în spital de caii din ogradă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 11 martie 2015

Băgaţi în spital de caii din ogradă

 

Doi musceleni au ajuns, săptămîna trecută, la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce au căzut victime cailor din gospodărie, ambii fiind chiar la un pas de moarte. Unul dintre ei s-a ales cu coastele rupte, iar cel de-al doilea cu un picior fracturat, amîndoi fiind acum în suferinţă pe patul spitalului.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2098

Continuare
 
Dispensar construit cu voluntari Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 11 martie 2015

 De ce nu fac toţi primarii ca Bebe Ivan de la Băbana?

Dispensar construit cu voluntari

 

 Iniţiativă demnă de urmat a prima­ru­lui comunei Băbana, Bebe Ivan. Edilul a profitat de ajutorul dat de OMV Pe­trom, care subvenţionează un proiect social, şi a decis să construiască în comună un dispensar. Ca să scape de costurile suplimentare, acesta a cumpărat materia primă direct de la furnizori, iar lucrările sînt efectuate de voluntari şi de persoanele care be­neficiază de ajutor social de la pri­mă­rie. Primarul Ivan a înaintat o adresă către preoţi prin care le solicită să strîngă donaţii de la enoriaşi pen­tru contruirea edificiului ce va fi în folosul întregii comunităţi. Este convins că, prin metodele sale, preţul dispensarului se va reduce la jumătate.

Comentarii (7) | Vizualizari: 2879

Continuare
 
I-au putrezit picioarele Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Din cauza degerăturilor, unui bărbat din Stoeneşti

I-au putrezit picioarele

# Deşi viaţa sa îi este pusă în pericol, bărbatul refuză amputarea membrelor

 

 Situaţie dramatică pentru un bărbat din Stoeneşti, care luptă să supravieţuiască după ce în urma unor degerături puternice picioarele i s-au cangrenat de la genunchi în jos! Ion Andrei e ţinut sub observaţie medicală într-un salon de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung. Potrivit medicilor, bărbatului ar trebui să-i fie amputate picioarele, însă acesta refuză cu desăvîrşire.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2282

Continuare
 
Ambulanţă SMURD nouă la Topoloveni Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Ambulanţă SMURD nouă la Topoloveni

 

 Ieri, la Topoloveni a fost pusă în funcţiune o nou ambulanţă SMURD  de prim ajutor, de tip B2. Maşina cu dotări speciale a fost repartizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş Detaşamentului de Pompieri Topoloveni. Va deservi oraşul Topoloveni şi alte şapte comune arondate. Maşina a fost dată în primire în cadrul unei ceremonii la care au participat personalităţi locale.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1808

Continuare
 
Fostul comandant Pioarcă îşi aşteaptă sentinţa Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 10 martie 2015

După un proces ce a durat un an şi jumătate,

Fostul comandant Pioarcă îşi aşteaptă sentinţa

 

 Fostul comandant al Detaşamentului de Pompieri Curtea de Argeş, Nicolae Pioarcă, trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de corupţie şi delapidare, îşi aşteaptă sentinţa. Colonelul în rezervă a fost trimis în judecată la începutul lunii noiembrie 2013. Pînă acum, au fost audiaţi mai mulţi pompieri din cadrul detaşamentului pe care îl conducea, dar şi maica stareţă de la Mănăstirea Robaia.

Comentarii (3) | Vizualizari: 4097

Continuare
 
Plecat la serviciu, a ajuns în comă la spital Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 10 martie 2015

Un accident lîngă Grădina Zoologică a nenorocit mai multe familii

Plecat la serviciu, a ajuns în comă la spital

 

 Patru oameni au ajuns la spital, după ce maşi­na în care se aflau, un Tico, a intrat în plin în alta, al cărei şofer n-a acordat prioritate, apoi s-a oprit într-un cap de pod din beton. Pentru scoaterea a două victi­me din maşina care a ajuns un morman de fia­re a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Acci­dentul rutier a avut loc ieri dimineaţă, la mar­gi­­nea Piteştiului, în pă­du­rea Trivale. Dacă nu era polei şi n-ar fi încer­cat să evite o groa­pă, şoferul care a ajuns la spital nevino­vat pro­babil ar fi reuşit să evi­te impactul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 4947

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Procurorii big-brother

 O lege dată acum un an obligă Parchetele să înregistreze audio-video audierile inculpaţilor. În ciuda acestei prevederi, pînă acum, numai la DIICOT Bucureşti au fost amenajate 7 camere de anchetă, în care au fost amplasate dispozitivele în discuţie. În acest fel, depoziţiile inculpaţilor şi interpelările procurorilor sînt înregistrate, fiind eliminate suspiciunile cu pri­vire la modul în care a decurs ancheta. Înregistrarea urmează să fie depusă la dosar, astfel că, în faţa instanţei, nici un învinuit nu poate să susţină că a făcut declaraţii sub presiunea procurorului. Prevederea va fi pusă în aplicare şi în alte Parchete din ţară, urmînd ca, pînă la sfîrşitul anului, să fie implementate dotările necesare, în acest sens.  

   M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2010

Continuare
 
S-au ciocnit maşinile fără şoferi Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 10 martie 2015

Accident neobişnuit, pe strada Rahovei

S-au ciocnit maşinile fără şoferi

# Unul dintre autoturisme îi aparţine unui avocat, celălalt unui fost poliţist

 

 Accident neobişnuit, pe strada Rahovei din Piteşti! Două ma­şini s-au ciocnit, dar nici una nu avea, la momentul impactului, şofer. Un trecător care a văzut că nimeni nu mişcă autoturismul Volvo ce bloca strada, chiar pe trecerea de pietoni, a sunat la 112. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi la cîteva minute şi conducătorii auto, un avocat şi un fost poliţist. Primul susţinea că nu ştie ce s-a întîmplat, că îşi lăsase maşina asigurată, parcată corespunzător. Cel de-al doilea, făcînd haz de necaz, a pus totul pe seama ghinionului: „E ziua bărbatului, dar nu una norocoasă pentru mine!“.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2474

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6991 - 7020 din 7076
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info