Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Se opreşte curentul la Călineşti     *** ️Elevii primesc bani de la şcoală     *** Ultima zi de achiziţionare a titlurilor Tezaur     *** DN 73 C, cel mai distrus din judeţ     *** Prins băut la volan      *** Pensionarul a donat 46.000 lei     *** Un şofer beat, a lovit un biciclist beat!     *** Boxerul i-a rupt maxilarul pentru o ţigară    *** Jandarmul, a prins-o pe ţigancă în flagrant    *** Incendiu într-o hală de prelucrare a lemnului    *** Viteza a distrus două maşini    *** Sesiune de comunicări     *** Două concerte Paula Seling la Mioveni într-o zi!      *** Ziua Cercetaşului, sărbătorită la Mioveni      *** Evenimente 22 februarie de-a lungul vremii     *** Sfinţii zilei      *** Schimbări, cadouri şi stres!     *** PUI CU USTUROI ŞI BUSUIOC ÎN SOS DE UNT ŞI ROŞII     *** Liga 1 Cifrele etapei a 24-a     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Au prezentat jucătorii transferaţi!     *** Programul şi televizările „sferturilor” Cupei României    *** Cursuri gratuite de înot, pentru elevii din Mioveni    *** Voleibalistele din Mioveni joacă duminică     *** Vor pe podium    *** Piteştiul va găzdui Cupa României!    *** „Întîlnim cel mai incomod adversar posibil“    *** Încă un transfer după termenul limită   

 Publicitate pdf
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Se pensionează judecătorul Avram

Un alt magistrat argeşean a îna­intat Consiliului Superior al Magistraturii cerere de pen­sionare, aceasta fiindu-i aprobată în şedinţa plenului de marţi. Este vorba de judecătorul A­vram Tudor, fostul preşedinte al Judecătoriei Cîmpulung. Absolvent al Facultăţii de Drept Bucureşti în anul 1988, Avram Tudor a început să lucreze ca magistrat la Judecătoria Giurgiu, unde a stat trei luni, în anul 1990 devenind judecător în cadrul Judecătoriei Cîmpulung. A fost pre­şedinte al instanţei amintite o pe­rioadă lungă, din aprilie 2001 şi pînă în decembrie 2013. Judecătorul Avram Tudor îşi încheie, aşadar, cariera de magistrat, după mai bine de 25 de ani de muncă. 

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1837

Continuare
 
În două ore, 18 şoferi amendaţi Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 02 iulie 2015

În cadrul unei acţiuni a Poliţiei Rutiere Piteşti,

În două ore, 18 şoferi amendaţi

 

 Ieri, la prima oră, 11 poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti au participat la o acţiune, formînd filtre la ieşirea dinspre Piteşti pe strada Prelungirea Craiovei. Timp de două ore, cît a durat activitatea oamenilor legii, au fost date 18 a­menzi şi a fost reţinut un permis de conducere. Ghinionistul căruia i-a fost sus­pendat permisul se afla sub influenţa alcoolului.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 2488

Continuare
 
Începe judecata în procesul senatorului Zisu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Magistraţii Curţii Supreme au decis în Camera Preliminară:

Începe judecata în procesul senatorului Zisu

 

 La începutul lunii aprilie din acest an, procurorii Parchetului General au dispus trimiterea în judecată a senatorului de Argeş Ionuţ Elie Zisu, acesta fiind acuzat de evaziune fiscală, împreună cu alte zece persoane, foşti angajaţi de-ai săi. Dosarul a trecut zilele trecute de Camera Preliminară, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dînd undă verde procesului, după ce au constatat că procurorii au administrat în mod legal probele din dosar şi au respectat legislaţia privind urmărirea penală.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2110

Continuare
 
Judecători numiţi în funcţii de conducere Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 02 iulie 2015

După ce au promovat concursul organizat de CSM,

Judecători numiţi în funcţii de conducere

 

 De ieri, două instanţe importante din judeţul Argeş au noi şefi numiţi de Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba de judecătoarea Maria Ruxandra Ionescu, devenită preşedinte al Tribunalului Specializat Argeş, şi judecătorul Marius Gabriel Săndulescu, numit vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti. Cei doi au participat la concursul organizat în perioada martie - iunie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2210

Continuare
 
Au vîndut primăriei produse la preţuri piperate Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 02 iulie 2015

Procurorii doljeni cercetează firme de construcţii din Argeş

Au vîndut primăriei produse la preţuri piperate

 

 Două percheziţii au avut loc, ieri, în comuna Bradu, la două firme de materiale de cons­truc­­­ţii. Acţiunea s-a derulat simultan în mai multe judeţe, într-un dosar de evaziune fis­cală şi comercializarea de bunuri şi servicii la preţuri supraevaluate, instrumentat de ofiţerii Ser­vi­ciu­lui de Investigare a Criminalităţii Eco­no­mice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Dolj.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2538

Continuare
 
Toţi inculpaţii au avut avocaţi din oficiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 01 iulie 2015

Cazul: I-a dat în gît pe toţi la DNA

Toţi inculpaţii au avut avocaţi din oficiu

 

 Fostul paznic al Primăriei Şuici a făcut mai multe denunţuri la DNA împotriva funcţionarilor publici de la fostul loc de muncă. Supărat că a fost concediat, Constantin Marina, în vîrstă de 58 de ani, din localitatea amintită, a vrut să se răzbune. În urma sesizărilor lui, procurorii au trimis în judecată un dosar cu 9 inculpaţi, aceş­tia fiind acuzaţi de fapte de corupţie. Ieri a avut loc primul termen la Tribunalul Argeş, toţi cei 9 funcţionari publici fiind reprezentaţi în sa­la de judecată de avocaţi din oficiu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2585

Continuare
 
Prietenii îl plîng pe Sorin Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 01 iulie 2015

Cazul: Motociclist rupt în bucăţi pe şosea!

Prietenii îl plîng pe Sorin

 

 Trupul neînsufleţit al lui Sorin Ionescu, de 28 de ani, din Tîrgovişte, a fost ridicat de la morga Spitalului Ju­deţean, iar rudele se pregătesc de înmormîntare. Prie­tenii nu şi-au revenit din şocul pierderii lui. Mesajele de condoleanţe curg pe reţelele de socializare sau în ziare. Printre cei care au dorit să-i aducă un ultim o­ma­giu se numără şi un deputat de Dîmboviţa, pentru care Sorin Ionescu lucrase ca inginer.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2465

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 01 iulie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă găsită moartă-n locuinţă

 O bătrînă în vîrstă de 93 de ani, din Cîmpulung, a fost găsită, luni, în jurul prînzului, decedată în locuinţă, după ce pompierii au intervenit la solicitarea vecinilor, îngrijoraţi că femeia nu a mai dat nici un semn de viaţă de cîteva zile. Bătrîna locuia singură la parterul unui bloc de pe stra­da Dr. Nicolae Fălcoianu şi a fost văzută în viaţă ultima dată la începutul săptămînii trecute, pe 22 iunie. Echipa de intervenţia de la Detaşa­mentul de pompieri din Cîmpulung a pătruns în locuinţă după ce a forţat uşa de la intrare şi a găsit-o pe proprietară decedată în dormitor, cu rigiditate cadaverică. Organele abilitate au preluat cazul.   

  N.Manole

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1803

Continuare
 
Deţinuţii s-au transformat în „biblioteca vie“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 iulie 2015

De Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, protectorii închisorilor,

Deţinuţii s-au transformat în „biblioteca vie“

 

 De ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii închisorilor, la Penitenciarul Colibaşi a fost sărbătorită „Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România“. Cu acest prilej, în perioada 22 - 29 iunie au fost organizate o serie de activităţi ce au vizat personalul din unitate şi deţinuţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1789

Continuare
 
Arestul la domiciliu, maximum 180 de zile Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 01 iulie 2015

Guvernul a stabilit, pentru perioada urmăririi penale:  

Arestul la domiciliu, maximum 180 de zile

 

 Ieri, printr-o Ordonanţă de Urgenţă, Guvernul a făcut unele schimbări în  ce priveşte arestul la domiciliu. Prin această ordonanţă sînt modificate prevederile referitoare la durata a­res­tului la domiciliu incluse în Codul de procedură penală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2618

Continuare
 
Tîlharii purtau salopete GDF Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 01 iulie 2015

Au fost prinşi spărgătorii de la blocul M2

Tîlharii purtau salopete GDF

 

 Trei indivizi suspec­taţi că ar fi vrut să co­mită o spargere într-un apar­tament din Piteşti au fost identi­fi­caţi de po­li­ţişti, luni. Unul dintre in­divizi se află în ares­tul Inspec­to­ratului de Poliţie al Judeţului Ar­geş, cei­lalţi doi fiind în arestul Capitalei, fi­ind arestaţi în alte ca­uze. Cei trei au vrut să spar­gă un apartament în blo­cul M2, situat pe stra­da Episcop Grigorie Leu, din Găvana. Lo­cu­in­ţa era situată la mică dis­tanţă de vila soţilor Cristescu, patro­nii fir­mei Semiramis, atacaţi în propria casă în scop de jaf. Deşi ini­ţial s-a cre­zut că cele două ca­zuri au legă­tu­ră, an­che­tatorii au stabilit că sînt autori diferiţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3851

Continuare
 
A dat cu maşina peste un biciclist băut Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 30 iunie 2015

În timp ce încerca să iasă cu spatele dintr-o curte, un piteştean

A dat cu maşina peste un biciclist băut

 

 Un bărbat în vîrstă de 50 de ani, din comuna Vlădeşti, a fost rănit uşor, duminică, în jurul prînzului, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în comuna Bălileşti. Pentru mai multă siguranţă, victima a fost transportată cu o ambulanţă la spita, spre a primi îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1752

Continuare
 
Bani ascunşi în spatele oglinzii, în Blocul Operator Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 30 iunie 2015

Descoperire inedită şi scandaloasă, la Spitalul Municipal Cîmpulung, dacă ar fi adevărată:

Bani ascunşi în spatele oglinzii, în Blocul Operator

 

 Blocul Operator din cadrul Spitalului Municipal Cîmpulung a fost introdus într-un program de reabilitare, lucrările demarînd pe 29 iunie. Un lucru foarte bun şi important, care face cinste conducerii unităţii medicale, responsabilă de altfel şi de alte proiecte asemănătoare, dar care, din punct de vedere jurnalistic, nu este decît o ştire ca oricare alta. La sfîrşitul săptămînii trecute, însă, în timpul pregătirilor de şantier, o descoperire inedită, care a stîrnit numeroase zîmbete şi interpretări, a schimbat radical monotonia materialului.

Comentarii (3) | Vizualizari: 3565

Continuare
 
Lui Frătică i s-au interzis drepturile! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 30 iunie 2015

Din arestul Capitalei, primarii se revoltă

Lui Frătică i s-au interzis drepturile!

 

 Primarul comunei Bradu, Florin Frătică, este foarte supărat că nu îşi mai poate suna prietenii şi familia din arestul Capitalei. Edilul e arestat încă din februarie anul acesta, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin firmele pe care le deţinea. El este coleg de celulă cu primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie, şi el, se pare, în aceeaşi situaţie, privitoare la îngră­direa anumitor drep­turi în spaţiul de deţinere. Soţia edilului ar­geşean, Alina Fră­tică, este cea care a sesizat presa, transmiţînd un e-mail site-ului stiripesurse.ro, în care se plînge că, dacă pînă vineri era sunată de soţ şi de trei ori de zi, în week-end, acesta a reuşit să dea doar un apel scurt, în care i-a relatat situaţia. Ce au spus reprezentanţii Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti despre acuzaţii, aflaţi din materialul următor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2160

Continuare
 
Dvs. întrebaţi, noi publicãm Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 iunie 2015

Dvs. întrebaţi, noi publicãm

Aveţi o întrebare la ca­re nu ştiţi unde sã cãu­taţi rãs­­­­puns? Sîn­teţi ne­lã­mu­­­rit în le­gã­­turã cu ac­ti­vi­tã­­ţile în­tre­prin­se de au­­­­­­to­­r­i­­­tã­­ţi, dar nu a­veţi timp su­fi­ci­ent sã ba­teţi la u­­şi­­le a­ces­to­ra? Da­cã da, re­­­dac­torii coti­dia­nu­lui Cu­rie­rul zi­lei vã aju­tã sã gã­siţi a­ces­te rãs­­­­­­pun­suri. Ast­fel, în pa­gi­nile zia­rului nos­­tru va a­pã­rea zil­nic a­ceas­tã ru­bricã: Dvs. în­tre­baţi, noi publi­cãm. 

 

Schimbarea permisului auto

Gheorghe: De ce acte am nevoie pentru preschimbarea permisiului de conducere românesc, locuind în străinătate?“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1569

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7021 - 7050 din 7810


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info