Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Cozile de topor din pădurea românească     *** 8 miniştri noi şi un nou vicepremier     *** Avem stocuri de antiderapant     *** PASTILA de UMOR      *** „Un secol de muzică tradiţională românească”     *** Workshop pentru formarea profesională      *** Autorităţile din Mioveni pregătite pentru iarnă      *** Incendiu la Vlădeşti     *** Crimă, la un pahar de ţuică!     *** Spărgătorii de la Primăria Leordeni, prinşi!     *** Prima zăpadă a venit cu accidente şi evenimente     *** Bărbat paralizat, scos din incendiu     *** Spaniolii preferă familii de români, căpşunari!     *** Următorul meci al Mioveniului, vineri la 17:00     *** „Nu putem rata obiectivul!“     *** Pelici: „Am întîlnit o echipă bună“     *** 4 medalii de bronz la Focşani     *** Pe frig, doar 20 de goluri     *** Raicu s-a oprit în turul 2      *** Meci crucial pentru tricolori     *** Show baschetbalistic la Piteşti!     *** „3 puncte foarte importante”     *** Popa: „Am pierdut pe greşeli individuale”    

 
Biciclistă lovită de un Opel Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 27 aprilie 2015

În timp ce traversa neregulamentar pe trecerea de pietoni,

Biciclistă lovită de un Opel

 

 Vineri seară, o tînără în vîrstă de 17 ani, din Piteşti, a căzut victimă a propriei neatenţii! Fata a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o maşină. Ea are leziuni uşoare, iar poliţiştii au demarat cercetări pentru a se stabili cu exactitate îm­prejurările în care s-a petrecut neplăcutul eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2113

Continuare
 
Reziduurile sînt încă pe platforma ARO Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 aprilie 2015

ECO Global Center nu respectă graficul de evacuare a deşeurilor toxice

Reziduurile sînt încă pe platforma ARO

# De la ultimul control, cel din martie, nu s-a mişcat un gram din deşeurile existente pe amplasament

 

 O nouă comisie mixtă de control, formată din re­pre­­zentanţi ai Prefecturii, Gărzii de Mediu, ISU Argeş, IPJ Argeş şi ai Primăriei Cîmpulung, a făcut, marţi, un nou control pe fosta platformă ARO, pentru a verifica modul în care societatea Global Eco Center a dus la îndeplinire obligaţiile de eli­mi­nare pro­gre­sivă a deşeurilor periculoase şi neperi­culoase, o­bligaţii asumate în cadrul comisiei de avizare teh­nică din cadrul Agenţiei pentru Pro­tec­ţia Mediului. Cu acest prilej s-a dovedit încă o dată că Vasile Tofan, administratorul firmei men­ţio­nate anterior, sfidează autorităţile şi face ce-l taie ca­pul, echipa de control constatînd că, de la ul­tima verificare şi pînă acum, nu s-a mişcat un gram din deşeurile existente. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1754

Continuare
 
Risc mare de avalanşă! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Traseele montane sînt închise în Făgăraş

Risc mare de avalanşă!

 

 Conform buletinului nivometeorologic emis de Centrul de Prognoză Sibiu, riscul de avalanşă este de gradul 4 la altitudini de peste 2.000 de metri şi de gradul 3 la altitudini între 1.600 şi 2.000 metri, astfel că toate traseele montane din judeţul Argeş care se află în acest ecart de altitudine sînt şi vor rămîne închise.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1768

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Copil oprit să se omoare

Un copil de 15 ani, din Buzoieşti, a fost oprit cu cîteva minute înainte de a-şi pune ca­păt zilelor. Tatăl băiatului a fost sunat, ieri după-amiază, de către fiul acestuia că o să se arunce în barajul de la Recea, sat Deagu. A sunat imediat la 112, să cheme ajutoare, anunţînd şi cîţiva apropiaţi despre intenţia minorului. La scurt timp, copilul a fost găsit de o mătuşă pe un cîmp. Era foarte agitat şi nu voia să discute cu nimeni. Anchetatorii s-au deplasat la faţa locului şi au aflat că copilul fusese certat de părintele său, discuţia pornind de la banii risipiţi fără rost de acesta. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1660

Continuare
 
Legat cu lanţul de cumnatul său Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Din cauza banilor,

Legat cu lanţul de cumnatul său

 

Scandal cu iz penal într-o familie de rromi din comuna Berevoeşti! Ion Onică, în vîrstă de 53 de ani, din cătunul de rudari Gămăceşti, susţine că a fost lipsit de libertate de cumnatul său, care l-ar fi ţinut legat cu un lanţ, în locuinţa sa, timp de trei zile. Mai mult, presupusa victimă spune că ruda sa, care derulează afaceri cu material lemnos, i-ar fi confiscat calul şi căruţa şi l-ar fi ameninţat cu moartea. Totul din cauza unei sume de bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1822

Continuare
 
Arestat pentru a fi extrădat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Argeşean căutat de austrieci, după o încăierare

Arestat pentru a fi extrădat

 

 Un scandal izbucnit într-o localitate din Austria l-a avut ca protagonist pe argeşeanul Şor Ra­colţea, de 26 de ani, din comuna Ţiţeşti. Tînărul este acuzat de loviri şi alte violenţe, numai că, atunci cînd ar fi trebuit să răspundă pentru faptele sale, a părăsit ţara şi s-a întors în România. A fost dat în urmărire internaţională, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare. Prins de poliţişti, acesta a ajuns în arest, urmînd a fi extrădat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1696

Continuare
 
Trei maşini incendiate, în Găvana! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Dacă un locatar nu sesiza, pagubele erau mult mai mari

Trei maşini incendiate, în Găvana!

 

 Două autoturisme, un Mercedes şi o So­lenza, şi o autoutilitară au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de joi spre vineri, în Găvana. Focul a izbuc­nit la unul dintre autoturisme,  extinzîndu-se şi la celelalte. Toate trei erau parcate. În urma anchetei, pompierii au stabilit că e vor­ba despre o acţiune intenţionată. Po­­liţia face cercetări pentru a stabili cine se face vinovat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2260

Continuare
 
La 15 ani, a dispărut de acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 aprilie 2015

Dacă aţi văzut-o, sunaţi imediat la 112!

La 15 ani, a dispărut de acasă

 

 Poliţia este în alertă, după ce o adolescentă în vîrs­tă de 15 ani a dispărut de acasă de la Cio­frîn­geni. Georgiana Theodora Creangă locuia la mă­tuşa ei, iar miercuri a fost văzută ultima dată de membrii familiei. A fost zărită de un localnic în timp ce urca într-o maşină de culoare albă. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de ea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2165

Continuare
 
Proiectil găsit la Bradu Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 aprilie 2015

Proiectil găsit la Bradu

 

 Unul dintre muncitorii care executau lucrări la o reţea de canalizare pe strada principală din comuna Bradu a găsit, ieri, în jurul orei 11.30, un pro­iectil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1590

Continuare
 
Arestaţi de DNA Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Adjunctul Gărzii Naţionale de Mediu şi un afacerist vîlcean,

Arestaţi de DNA Piteşti

 

 Gheorghe Deaconeasa, omul de afaceri care le-a povestit procurorilor cum mergea şpaga la Elena Udrea prin intermediul lui Tudor Breazu, a fost reţinut de DNA Piteşti. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru directorul adjunct al Gărzii de Mediu, Ion Marius Bărbulescu. Cei doi sînt suspectaţi de procurori că au dat, respectiv, au luat mită pentru o serie de terenuri din zona celebrei pîrtii de schi de la Voineasa. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2196

Continuare
 
Pendiuc, la al şaselea mandat... de arestare Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Din noiembrie, de la prima reţinere, şi pînă în prezent,

Pendiuc, la al şaselea mandat... de arestare

 

 Trimis în judecată de procurorii DNA în do­sa­rul privind închei­e­rea şi prelungirea con­­trac­tului de tran­sport pu­blic local din Piteşti, primarul sus­pendat Tudor Pen­diuc s-a ales cu o no­uă prelungire de man­dat. E cel de-al şaselea mandat de arestare preventivă emis de judecători pe numele edilului. Pendiuc a ajuns în celulă pentru prima dată pe 8 noiembrie anul trecut, a fost e­liberat, fiindu-i înlo­cu­i­tă măsura cu a­restul la domiciliu, dar s-a întors în arest după două săptămîni, pe motiv că a încăl­cat condiţiile impuse de judecători.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 2664

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

După gratii pentru furt

Zilele trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş - Compartimentul Urmăriţi, şi poliţişti din Ştefăneşti i-au depistat şi reţinut pe Marius Constantin M., 22 de ani, Adrian Doru Ş., 30 de ani, şi Bobi Gheorghe Ş., 22 de ani, toţi din oraşul Ştefăneşti. Aceştia au fost condamnaţi de Judecătoria Piteşti la executarea unor pedepse de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvîrşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Bărbaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Colibaşi.  

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2045

Continuare
 
Fără crime în spitale! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Incompetenţa, nepăsarea şi neglijenţa trebuie să dispară

Fără crime în spitale!

Să nu mai comenteze medicii cînd presa acuză!

 

 Pentru a trata un pacient, cheia este să găseşti diag­nosticul corect. Foarte important este şi timpul. Cîteva secunde pot face diferenţa între viaţă şi moarte. Cînd ajungi pe mîna unor specialişti în cu totul altceva decît în medicină, care prescriu antibiotice după ureche, ori care te pasează de la unul la altul, fiecare avînd cîte o versiune asupra diagnosticului, dar nici una reală, tu, pa­ci­ent, n-ai nici o şansă să supravieţuieşti. Din cauza incompetenţei medicilor, mor oameni cu zile! Cazul micuţului Andrei, care, la 8 ani, a ajuns în mormînt din cauza medicilor de la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, a ajuns în atenţia presei din întreaga ţară. E revoltător să mori în mai puţin de 24 de ore de la internare şi doar pentru că doctorii aşa ştiu să-şi facă treaba! Aşa nu se mai poate! Cineva trebuie să facă repede cură­ţenie în sistemul medical românesc! Jurna­liştii scot în evidenţă ce n-ar trebui să exis­te, iar autorităţile abilitate să-şi facă dato­ria, să-i tragă la răspundere pe vinovaţi! Oricînd, fiecare dintre noi le putem fi victi­me celor plătiţi să fie salvatori!

Comentarii (9) | Vizualizari: 2537

Continuare
 
Poliţiştii, pe urmele evazioniştilor! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 aprilie 2015

Percheziţii în Argeş şi în alte trei judeţe

Poliţiştii, pe urmele evazioniştilor!

 

 Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Olt, Argeş, Teleorman şi Vîlcea, au descins, ieri dimineaţă, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală, dar şi la mai multe sedii de firme. În urma descinderilor au fost ridicate documente de evidenţă contabilă, ştampile, unităţi de calculator şi alte înscrisuri nece­sare probării activităţii infracţionale. De asemenea, două persoane au fost conduse pentru audieri la sediul IPJ Olt. În judeţul nostru s-a descins la Costeşti şi la Bradu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2135

Continuare
 
3.000 de euro, şansa la viaţă a unei piteştence! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 23 aprilie 2015

Un diagnostic greşit, o femeie la un pas de moarte

3.000 de euro, şansa la viaţă a unei piteştence!

 

 În luna martie, acum un an, Daniela Stroe a primit vestea cumplită că suferă de cancer la sîn, în faza a IV-a. Abia împlinise 44 de ani. Nu putea accepta că o să moară, aşa că a hotărît să lupte cu boala. Nu are de gînd să renunţe pînă nu va ieşi învingătoare. Din păcate, pe lîngă voinţă, ajutorul Lui Dumnezeu şi al medicilor, e nevoie de bani... mulţi bani. Pentru o primă intervenţie care trebuie făcută cît mai urgent, piteşteanca are nevoie de 3.000 de euro.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2124

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7021 - 7050 din 7393
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info