Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** Hoţ filmat cînd fura dintr-un centru pentru copii     *** Un medic şi-a transformat maşina-n tomberon!     *** Detenţia la domiciliu, neconstituţională!     *** Delict pe insula Caprelor!     *** „O creatură delicată” şi „Scurtcircuit”, la Cinema Bucureşti     *** Academicianul Gheorghe Păun vorbeşte despre globalizare     *** Chinezii, interesaţi de domeniul agro-alimentar din Argeş      *** Afacerile din comerţ, în creştere     *** Spionaţi de adversari     *** Culisele meciului FC Argeş - U Cluj     *** La doar 1 punct de podium!     *** „Diferenţa trebuia să fie mult mai mare!“     *** „N-am găsit soluţii să desfacem apărarea“     *** Liga Campionilor, Etapa 1     *** „Am crezut în echipă, de la început!“     *** Unirea Bascov, pe locul 4     *** Codin şi Preda au adus primul punct al lui Bradu     *** 24 de goluri, 7 penaltiuri, o eliminare    

 
Elevi evacuaţi din clase la Colegiul Vlaicu Vodă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Elevi evacuaţi din clase la Colegiul Vlaicu Vodă

 

 Alarma a sunat prelung, ieri dimineaţă, la Colegiul Vlai­cu Vodă, anunţînd un pericol. Peste 600 de elevi şi 30 de profesori au fost evacuaţi, în timpul unui exerciţiu de evacuare organizat de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Scenariul avea la bază producerea unui cutremur puternic, activitatea făcînd parte din campania de la nivel naţional „Nu tremur la cutremur“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2405

Continuare
 
Ţepar de profesie, vinde iluzii naivilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Atenţie ce cumpăraţi de pe site-urile de anunţuri!

Ţepar de profesie, vinde iluzii naivilor

 

 Postează anunţuri pe site-urile de vînzări on-line în care spune că are de vînzare diverse produse şi trimite la destinaţie cutii goale! Acesta este modul de operare al unui individ ca­re a ţepuit zeci de persoane. Pe numele lui sînt întocmite dosare în mai multe oraşe ale ţării, în judeţul Argeş fiind cercetat pentru trei înşelăciuni. Escrocul este judecat pentru înşelăciuni la mai multe instanţe, însă nu pare să se sperie de consecinţe. Culmea este că, deşi se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Vicenţiu Bogdănel Forgaci, de 29 de ani, din Bucureşti continuă să facă victime.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3715

Continuare
 
De ce fug procurorii de la DNA? Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 06 martie 2015

Alte două procuroare s-au mutat la Parchete

De ce fug procurorii de la DNA?

 

 Volumul mare de muncă, presiunea care se pune în rezolvarea dosarelor de corupţie sau dorinţa de a avea un loc de muncă mai liniştit? Acestea pot fi motivele pentru care procurorii care ajung să lucreze la Direcţia Naţională Anticorupţie îşi cer transferul după puţin timp. În ultima vreme, două magistrate detaşate la DNA - Serviciul Teritorial Piteşti au dorit să plece la alte Parchete. Este vorba de Antonia Dia­conu, care a lucrat doar două luni la DNA Piteşti, şi Simona Ştefania Constantinescu, ce urmează să se mute la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş, la mijlocul lunii martie.

Comentarii (3) | Vizualizari: 4324

Continuare
 
Viţica l-a băgat în spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 martie 2015

Viţica l-a băgat în spital

 

 Un bărbat în vîrstă de 75 de ani, din Stoeneşti, a ajuns pe patul spi­talului din cauza unei viţici pe care a crescut-o cu dragoste în propria gospodărie. Drept recunoş­tinţă, viţica l-a atacat în grajd şi i-a provocat o rană destul de urîtă la cap.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2471

Continuare
 
21 de primari, cu averea sub sechestru Imprimare E-mail
(9 voturi)
joi, 05 martie 2015

În dosarul consultanţei instrumentat de DNA Piteşti,

21 de primari, cu averea sub sechestru

 

 Celebrul dosar al consultanţei instrumentat de procurorii DNA Piteşti a trecut într-o nouă etapă de cercetare. Numărul învinuiţilor s-a micşorat, la fel şi valoarea prejudiciului. În schimb, procurorii au decis să pună sechestru pe averea a 21 de primari care sînt urmăriţi penal în acest dosar. Toţi învinuiţii sînt suspectaţi că ar fi încheiat contracte de consultanţă cu o firmă care în trecut i-ar fi aparţinut deputatului Mircea Drăghici, la îndemnul lui Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţan Argeş.

Comentarii (13) | Vizualizari: 7535

Continuare
 
Mamă şi fiu, sub cerul liber Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 martie 2015

După ce le-a luat casa foc,

Mamă şi fiu, sub cerul liber

 

 O familie din Cîmpulung trăieşte de cîţiva ani o adevărată dramă, povestea lor putînd fi oricînd scenariul unui film cutremurător. Cornelia Bărcăcilă, de 78 de ani, fostă învăţătoare, şi fiul acesteia, Cristian Bodea, de 54 de ani, bolnav psihic, au rămas pe drumuri în plină iarnă, după ce casa în care locuiau, situată în cartierul mărginaş Va­lea Româneştilor, a fost distrusă de flăcări la începutul lunii februarie. Neavînd alte rude ori prieteni care să-i găzduiască şi fiindu-le imposibil să achiziţioneze o altă locuinţă, cei doi au ajuns să doarmă prin grajduri şi imobile părăsite, găsind în cele din urmă un refugiu pe timp de noapte la subsolul Spitalului Municipal. Cazul lor a ajuns în atenţia autorităţilor locale, care încearcă acum să le găsească un adăpost. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2745

Continuare
 
Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Panică într-un bloc din cartierul Găvana

Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu

 

 Panică, marţi seară, într-un bloc din cartierul Găva­na! Locatarii, care abia mai respirau, au fost scoşi din apartamente de pompieri. Totul, din cauza unui in­cen­diu izbucnit la parterul imobilului, în urma că­ruia fumul gros a pătruns în toate locuinţele. Cînd a văzut că flăcările i-au mistuit munca de-o viaţă şi că fumul i-a omorît cîinele, proprietarului aparta­mentului i s-a făcut rău, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2442

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Amendaţi că n-asigurau paza

Marţi, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei din cadrul Secţiei Rurale Călineşti au efectuat controale pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului la operatorii care au ca obiect de activitate organizarea jocurilor de noroc, agenţiile de pariuri sportive şi staţiile de comercializare a carburanţilor. Cu această ocazie, au fost verificate trei societăţi comerciale, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.000 de lei. La două dintre punctele de lucru controlate, poliţiştii au constatat că administratorii nu asiguraseră cerinţele minime de securitate, iar la al treilea, au constatat că proiectul de instalare a sistemului tehnic antiefracţie nu a fost avizat în conformitate cu legea în vigoare. 

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2330

Continuare
 
Copiii au dat foc la grajdul cu fîn! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Curioşi să vadă cum ard furajele,

Copiii au dat foc la grajdul cu fîn!

# De la joacă  la tragedie era doar un pas!

 

 Joaca unor copii putea să se termine tragic! Marţi după-amiază, cîţiva ţînci din comuna Căteasca s-au jucat cu chibriturile. Au reuşit astfel să facă scrum mii de kg de fîn. Au fost al un pas să dea foc şi unui grajd, intervenţia pompierilor a limitat proporţiile dezastrului. Din fericire, n-au existat decît pagube materiale, nu şi victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2382

Continuare
 
Arestat pentru viol Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 05 martie 2015

 Pentru că a abuzat de o fată de 12 ani,

Arestat pentru viol

# Concubina l-a înfundat după ce minţise prima dată

 

 La aproximativ un an după ce a comis un viol, Ma­rius Marian Voinea, 49 de ani, din co­mu­na Hîr­seşti, a ajuns în arest. Bărbatul este a­cu­zat că a profitat de nepoata concubinei lui, o copilă în vîrs­tă de 12 ani. Victima se află într-un centru ce a­par­ţine unui ONG, ce se ocupă cu salvarea şi rea­bilitarea victi­melor unor abuzuri sexuale. De ce a fost tras la răspun­dere bărbatul abia acum? Din cauză că, abia acum, concubina acestuia le-a măr­turisit anchetatorilor ce s-a petrecut cu ade­vărat, făcînd o plîngere pe numele bărbatului. Fe­me­ia le-a spus procurorilor că nu a vorbit de fri­ca lui Marius Marian Voinea, fiind ame­nin­­­ţată de acesta. În ciu­da acuzaţiilor extrem de gra­ve, chiar cea care a dezvăluit totul an­cheta­to­rilor este de părere a­cum că pro­cu­rorii exa­gerează cu arestarea bărba­tului, cînd, de fapt, indiviul nu a violat-o pe fată, ci „doar a pipăit-o“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3205

Continuare
 
Spargere la un depozit de ţigări Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Spargere la un depozit de ţigări

 

 Hoţii au intrat în depozitul unei firme de distribuţie, situat în Ştefăneşti, şi au plecat de acolo cu o cantitate mare de ţigări. A fost sesizată poliţia, fiind demarate cercetări. Oamenii legii verifică şi firma care asigura paza şi protecţia obiectivului, despre care se spune că nu ar fi intervenit ca la carte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2413

Continuare
 
Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Pînă la noi ordine de la „Împărăţie“,

Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar

 

 După cum v-am informat, din 12 februarie 2015, preotul Petre Moşoianu este noul protopop de Cîmpulung, învestirea sa în această funcţie fiind făcută, într-o discreţie totală, de doi consilieri ai Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, trimişi speciali ai ÎPS Calinic. Numirea părintelui Moşoianu în fruntea Protoieriei Cîmpulung a venit înainte ca fostului protopop Eugeniu Matei, retras între timp la biserica din satul natal, Valea Popii, să-i expire perioada de suspendare cu care s-a ales de pe urma scandalului imens generat de neregulile financiar-contabile scoase la iveală de un control al Arhiepiscopiei, care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Noul protopop n-a fost uns în această funcţie pe o perioadă nedeterminată, el asigurînd deocamdată interimatul, pînă la noi ordine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2171

Continuare
 
Tîlharul a ajuns în arest Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Tînără lăsată fără telefon, în plină stradă

Tîlharul a ajuns în arest

 

 Un tînăr a tîlhărit o femeie în plină stradă. A profitat de faptul că aceasta vorbea la telefon şi, fără să-i pese dacă îl vede cineva, i-a smuls mobilul de la ureche, făcîndu-se nevăzut. Poliţiştii l-au căutat şi i-au şi dat de urme. Pentru fapta comisă, tîlharul a ajuns în arest!      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2236

Continuare
 
„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Misterul morţii bărbatului tăiat de tren se adînceşte

„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“

Ce ştie soţia şi nu ştie presa?

 

 Moarte misterioasă la Piteşti, luni seară, cînd un băr­bat de 35 de ani, din Piteşti, şi-a pus capăt zilelor, a­run­cîndu-se înaintea trenului. Ca o ironie a sorţii, în timp ce poliţiştii efectuau cercetările la locul trage­di­ei, soţia victimei se afla la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, unde anunţa dispariţia băr­batului. Ea le-a spus poliţiştilor că nu ştie ce motiv a avut soţul de s-a sinucis. Ieri, trupul neînsufleţit al tînărului a fost ridicat de la morgă. Văduva a refuzat să discute cu jurnaliştii, preferînd să păstreze secret motivul sinuciderii.

Comentarii (7) | Vizualizari: 5234

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Stănescu, consilier local şi muncitor calificat

Agenţia Naţională de Integritate aduce în faţă un alt caz de ales local din Argeş care a fost găsit în stare de incompatibilitate. Potrivit comunicatului transmis ieri de ANI, este vorba de Georgel Sebastian Stănescu, consilier local în comuna Ungheni. ANI a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către 14 foşti sau actuali aleşi locali (cinci primari, un fost primar, doi viceprimari, şase consilieri locali), ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcînd, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003. Printre cei 14 în cazul cărora agenţia a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor se numărăr şi un argeşean. Conform inspectorilor de integritate, George Sebastian Stănescu „se află în stare de incompatibilitate începînd cu data de 20 iunie 2012, întrucît deţine, simultan cu funcţia de consilier local, şi calitatea de muncitor calificat IV în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Ungheni, încălcînd, astfel, dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003“. Consilierul poate ataca în justiţie concluzia ANI.

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2502

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7021 - 7050 din 7061
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info