Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(3 voturi)
Tuesday, 10 November 2015

Amenzi de peste 22.500 lei pentru şoferi şi pietoni  

Campania „Nu trece dincolo!“, la Piteşti

 

 Timp de o săptămînă, în perioada 2 - 8 noiembrie, poliţiş­tii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş au avut mai multe activităţi pentru a preveni şi a combate accidentele de circulaţie în care ar putea fi implicaţi pietonii.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1678

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 10 November 2015

Duminică, la Corbeni,

A adormit şi a ajuns în gard

 

 Oboseala la volan şi-a spus cuvîntul în cazul unui tînăr din comuna Arefu. Acesta a adormit în timp ce conducea maşina şi a făcut accident. A ajuns apoi pe patul spitalului, avînd nevoie de îngrijri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1687

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 10 November 2015

În timp ce folosea o rută ocolitoare,

Accident în rîu

 

 O tînără şoferiţă, aflată la volanul unei Dacii Duster, a fost rănită, din propria-i vină. Aceasta este concluzia la care au ajuns poliţiştii, în urma cercetărilor efectuate. Tînăra folosea o rută ocolitoare de la Vedea şi nu s-a asigurat, lovind un Volkswagen Polo. A fost singura rănită, celălalt şofer implicat scăpînd nevătămat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2025

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 10 November 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Scarlatină la o grădiniţă din Curtea de Argeş

După ce săptămîna trecută a fost confirmat un caz de scarlatină la Şcoala Săpata, a mai apărut un alt caz la un copil de la Grădiniţa Nr. 4 din Curtea de Argeş. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, dr Sorina Honţaru, ne-a spus că la Săpata nu este vorba de un focar de scarlatină, fiindcă este doar un caz confirmat atît clinic, cît şi prin analize de laborator. Pentru a fi declarat focar, trebuie să fie minimum trei cazuri confirmate. Ceilalţi contacţi ai copilului bolnav sînt clinic sănătoşi, dar sînt purtători ai streptococului care provoacă scarlatina. Şi la Grădiniţa din Curtea de Argeş s-au prelevat probe de la cei care au intrat în contact cu copilul bolnav, pentru a vedea dacă aceştia sînt purtători ai streptococului betahemolitic grupa a.   

  I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1879

Continuare
 
(3 voturi)
Tuesday, 10 November 2015

Din cauza unei şoferiţe care a ajuns pe contrasens,

Logan strivit de camion

 

 Grav accident rutier, pe­trecut duminică sea­ra, în comuna Lunca Corbu­lui  ! Trei persoane au fost rănite, iar circulaţia a fost blocată timp de circa 40 de minute. Mai multe ambulanţe, un e­chipaj al Descarcerării, unul de pompieri şi cî­teva de la poliţie s-au deplasat la faţa locu­lui. Totul, după ce şofe­riţa unui Logan a intrat pe contrasens şi s-a iz­bit violent de un camion care s-a răsturnat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4097

Continuare
 
(4 voturi)
Tuesday, 10 November 2015

Şeful APC doreşte drept de vot în Consiliul Local  

Ciculescu vrea invitaţie la şedinţe 

 

 Vă mai aduceţi aminte de Ion Ciculescu? Probabil că nu. Dacă exerciţiul de memorie nu vă dă nici un rezultat, vă reamintim noi povestea acestui personaj, care acum s-a dat în stambă din nou. Deci, Ion Ciculescu. Fost consilier local în Cîmpulung, om de afaceri, reprezentant al Protecţiei Consumatorului în teritoriu şi multe alte cele... El le ştie... Cert este faptul că nu lipseşte un eveniment din Muscel, unde se lasă cu „lingere de blide“, şi unde Ciculescu să nu fie prezent. Hîrtieşti, Lereşti, Mioarele, Poienarii de Muscel, Albeştii de Muscel etc. etc... Tot ce ţine de băutură şi mîncare e aproape de sufletul lui. Şi nu e singur. Are aproape alte persoane, şi ele în Asociaţia Protecţiei Consumatorului din Cîmpulung, cu care chefuieşte de cîte ori are ocazia. Mai mult decît atît, Ion Ciculescu se consideră mereu o personalitate locală, mai ales că a candidat şi la funcţia de primar al municipiului, şi de aceea crede că pe unde se duce trebuie să i se dea atenţie şi importanţă. Tocmai de aceea, el vrea, mai nou, invitaţie la şedinţele consiliu, cuvînt în plen la ordinea de zi, vot şi invitaţie la chiolhanurile Primăriei!

Comentarii (2) | Vizualizari: 1940

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 10 November 2015

Guvernul îi ajută, dar nu prea

Bani puţini pentru victimele din Colectiv!

 

  Solicitările vizînd acordarea ajutorului de urgenţă de la Guvern pentru familiile victime­lor incendiului din clubul Colectiv se fac prin Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspec­ţie So­cială (AJPIS) sau, în Bucureşti, la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, anunţă cei de la Mediafax. În urma discuţiei cu cei de la AJPIS Argeş, un reprezentat desemnat de aceştia şi un asistent social de la primăria de domiciliu a fa­miliilor decedaţilor vor merge acasă la aceştia, spre a demara procedurile pentru pri­mirea ajutorului de urgenţă. Familiile celor morţi vor primi 5.000 lei, iar cei in­ternaţi în spitale din străinătate, 7.500 de euro lunar. Asea­ră, înainte de închiderea ediţiei, a mai murit o persoană. Numărul victi­melor a ajuns astfel la 47.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1956

Continuare
 
(5 voturi)
Monday, 09 November 2015

Printre pacienţii transferaţi în străinătate, 

Nepoata lui Valeca, în Olanda 

 

 Flăcările din Colectiv au frînt aripile a doi ti­neri frumoşi din Argeş. Pentru alţi cinci, me­di­cii fac tot ce este ome­neşte posibil, pentru a le salva viaţa sau pen­tru a le alina suferin­ţe­le. Să fim alături de Oana, Marius, Cătălin, Sanda şi Andrei în lupta pentru viaţă! Să fim ală­turi de familiile greu în­cer­cate în aceste mo­mente! Consiliul Jude­ţean Argeş şi Fundaţia Solidaritatea Arge­şea­nă au iniţiat o am­plă campanie umanitară pentru a veni în sprijinul răniţilor din incendiu şi vor face demersurile necesare pentru ca ori­ce ajutor oferi­t să ajungă la familiile victimelor. Îm­pre­ună putem alina suferinţa! Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, aseară, la 45 de morţi, iar printre ultimele decese nu se află argeşeni. 13 dintre răniţii grav au decedat weekend-ul trecut. 21 de răniţi în incendiul din clubul Colectiv au fost transferaţi, pînă ieri după-amiază, din spitalele din Capitală în clinici din Belgia, Olanda, Austria, Israel şi Germania, potrivit unui bilanţ al Ministerului Sănătăţii. Printre aceştia, se află şi Oana Rotariu, nepoata senatorului PSD Şerban Valeca, transferată într-un spital din Olanda. Ieri la prînz, erau internaţi în spitalele din Bucureşti 95 de răniţi în incendiu, dintre care 36 în stare gravă şi critică, iar 57 stabili. Vă pre­zen­tăm în continuare informaţii despre răniţii argeşeni şi starea aces­tora, puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 7713

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 09 November 2015

Zeci de piteşteni, în stradă şi sîmbătă seară

Patru amendaţi că s-au luat la bătaie!

 

 Dacă vineri seară au fost în jur de 50 de tineri în stradă, sîmbătă, numărul acestora a crescut puţin, ajungînd undeva la 70. A fost înregistrată, în cadrul marşului de vineri seară, şi o altercaţie în urma căreia patru piteşteni au fost amendaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2329

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 09 November 2015

Problemele la sistemul de canalizare din Budeasa au dus în această situaţie:

„Fîntînă arteziană cu fecale!“

 

 „Zilnic, am fîntînă artezi­a­nă cu fecale!“, ne-a spus o femeie din Budeasa, săptămîna trecută, revol­ta­tă de faptul că frecvent canalizarea refulează şi toată mizeria se împrăştie pe gard. Cît despre miros, acesta este de-a dreptul insuportabil. Autorităţile locale, de cealaltă parte, recunosc problema, însă spun că oamenii n-ar tre­bui să mai arunce pam­perşi în WC.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1882

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 09 November 2015

Brînzeturile şi cîrnaţii la tarabe,

„Bombe“ alimentare, pe culoarul Rucăr - Bran

 

 Brînză afumată cu păr în ea şi mucegai, topită la soare sau uscată de vînt, cîrnaţi, lapte, slănină şi caş afumat cu praf de pe şosea, sirop din fructe fermentat sînt noile sortimente de produse agro-alimentare cu care te îmbie la tot pasul aşa-zişii producători-comercianţi care au împînzit în ultimii ani culoarul Rucăr - Bran.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2372

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 09 November 2015

Alte ştiri pe scurt

 

24 de şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au efectuat controale în trafic. Cu această oaczie, au dat 285 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.620 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.580 lei şi au retras 7 certificate de înmatriculare.  

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1575

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 09 November 2015

După o ceartă cu iubitul,

A leşinat în stradă

 

 Atît de rău s-a supărat, sîmbătă, o tînără în vîrstă de 29 de ani, după o ceartă cu iubitul, încît a căzut ca secerată pe stradă. Fata a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, însă a refuzat să fie transportată la spital. Avînd în vedere că în trecut a avut grave probleme medicale, i s-a recomandat un control medical amănunţit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1708

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 09 November 2015

Din cauză că a trecut pe roşu, pe strada Dumbravei,

Accident în intersecţie

 

 Ceaţa care a acoperit Piteştiul, sîmbătă, dar şi graba unui şofer care a forţat semaforul au dus la producerea unui accident rutier, pe strada Dumbravei din Piteşti. Victimă a coliziunii a căzut şoferul nevinovat. Cercetările poliţiştilor au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu consumaseră alcool.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2209

Continuare
 
(4 voturi)
Saturday, 07 November 2015

Manevrele de resuscitare nu l-au mai putut ajuta

A murit revoluţionarul Doru Enăchescu

 

 În faţa morţii, chiar şi cei mai puternici oameni pierd! Cunos­cu­tul revoluţionar Eleodorus Enăchescu a pierdut, ieri dimi­neaţă, lupta cu viaţa. S-a întîmplat în Gara de Sud, acolo unde băr­batul cu o personalitate şi spirit puternice a căzut ca sece­rat de un infarct miocardic. Echipajul de terapie intensivă mo­bilă nu l-a mai putut salva, manevrele de resuscitare la care a fost supus fiind fără rezultat.

Comentarii (16) | Vizualizari: 5445

Continuare
 
(5 voturi)
Saturday, 07 November 2015

Infracţionalitatea juvenilă, un fenomen greu de stăpînit

Puradeii ursarilor din Tabaci, spaima elevilor

# Aproape zilnic, copii care merg la şcoală la Dinicu Golescu sau la Carol I sînt buzunăriţi de ţigani minori, puşi de părinţi să fure bani şi telefoane

 

 Este cunoscut faptul că numărul copiilor care comit fapte antisociale este în creştere de la an la an în ţara noastră, limitarea acestui fenomen fiind una dintre priorităţile naţionale ale Poliţiei Române. Acţiunile preventive desfăşurate de autorităţi în lo­cu­rile şi mediile frecventate de minori nu prea au rezultatul scontat - scăderea numă­rului de infractori în rîndul minorilor, acest lucru resimţindu-se din plin şi la Cîmpu­lung, unde fărădelegile comise de copii şi adolescenţi, în special de etnie rromă, par să fi scăpat de sub controlul autorităţilor.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2125

Continuare
 
<< Start < Înapoi 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 7021 - 7050 din 8667


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info