Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Social*** ️ Vor fi ucişi 20.000 de porci     Fapt divers*** ️ Trenul l-a izbit în plin!     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Social*** ️ Voucherele au scumpit vacanţele cu 55%!     Fapt divers*** ️ Romii de la Berevoeşti cer să fie respectaţi     Fapt divers*** ️ Fiind beat şi fără permis, a rănit un om     Fapt divers*** ️ Anchetatorii i-au sigilat magazinele     Fapt divers*** ️ Poliţist care îşi respectă uniforma    
 Publicitate pdf
(1 vot)
Tuesday, 14 July 2015

Din neglijenţă, la Spitalul de Pediatrie s-a preparat

Ceai cu fosfat de sodiu

Domnule director Stan, eliminaţi mafia produselor alimentare cu E-uri şi serviţi copiii cu produse naturale!

 

 O tragedie de proporţii a fost evitat dumi­ni­că la Spitalul de Pe­di­a­trie din Piteşti. Micii pa­ci­enţi au fost la un pas de a bea ceai otră­vit, după ce o în­griji­toa­re de la blocul ali­mentar din cadrul uni­tăţii a în­curcat punga de zahăr, cel mai pro­babil, cu una de fosfat de so­diu ori o altă solu­ţie to­xi­­că. Din feri­cire, ceaiul nu a a­juns la copii. Două în­gri­ji­toa­re şi un medic l-au gustat şi au simţit cum le ia gura foc. Ime­diat, cea­iul a fost oprit spre a fi dis­tri­buit copi­i­lor. În cadrul uni­tăţii a fost de­ma­rată o an­che­tă internă, fiind anun­ţa­tă şi Direcţia de Să­nă­ta­te Publică Ar­geş. Mana­­ge­rul Vasile Stan a dat asi­gu­rări că, dacă va fi cazul, va sesiza şi Poli­ţia, şi Parche­tul.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 3828

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 13 July 2015

Exces de zel al paznicilor de la Spitalul Judeţean:

Vizitator atacat cu spray lacrimogen

 

 Doi agenţi de pază de la Spitalul Judeţean şi-au luat în serios munca, sîmbătă, în timp ce erau de serviciu. Totuşi, prea în serios! Viorel Ciobanu şi Cornel Dinescu au atacat un bărbat, pulverizîndu-i spray lacrimogen în faţă, din cauză că vizitatorul îndrăznise să-şi scoată soţia, gravidă, la plimbare, în afara curţii spitalului!   

Comentarii (13) | Vizualizari: 3571

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 13 July 2015

Comercianţi de legume şi fructe, luaţi la ochi de poliţişti

Percheziţii la evazionişti!

 

 Mai multe percheziţii au fost efectuate, sîmbătă, la comercianţi de legume-fructe, atît la sediile societăţilor pe care suspecţii le deţin, dar şi la domiciliile acestora. Printre cei „călcaţi“ de oamenii legii se numără şi patronul clubului Yoko. Suspecţii sînt acuzaţi de evaziune fiscală în domeniul agroalimentar, unul dintre ei fiind suspectat şi de cămătărie. Anchetatorii au ridicat sume importante de bani şi sute de kilograme de legume şi fructe.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2732

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 13 July 2015

Proiectată de o maşină în şanţ

 

 Ieri, în comuna Rociu o altă biciclistă a fost lovită de maşină, fiind proiectată în şanţ. De data aceas­ta, vina i-a aparţinut şoferului. Constantin Tiţa, în vîrstă de 48 de ani, din comuna Călineşt, se afla la volanului unei Dacia 1310, îndreptîndu-se dinspre Piteşti către co­­mu­na Rociu, Într-o curbă, şoferul nu a adaptat viteza şi din această cauză a pierdut controlul volanulu, ajungînd pe contrasens. Acolo, a lovit-o pe Georgeta Marin, de aceeaşi vîrstă, care circula cu bicicleta pe marginea şoselei. Femeia a fost proiectată în şanţ cu tot cu vehiculul pe două roţi, suferind multiple leziuni. Victima a fost rănită la cap, la omolpatul drept şi la braţul drept. În timpul verificărilor, poliţiştii au stabilit că cel de la volan era băut, avînd o concentraţie de alcool de 0,11 la mie în aerul expirat. Conducătorul auto a mărturisit că băuse ceva cam mult seara, iar dimineaţă, crezînd că alcoolul din sînge a fost eliminat, a pornit la drum cu maşina.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2128

 
(1 vot)
Monday, 13 July 2015

În timp ce trecea de pe o bandă pe cealaltă,

Biciclistă, accidentată

 

 O clipă de neatenţie a dus-o sîm­­bătă la spital pe Simona D., o piteşteancă în vîrstă de 32 de ani. Femeia se deplasa cu bicicleta, cînd a fost victima unui accident rutier petrecut în apro­pie­re de intersecţia amplasată lîngă Poliţia Municipiului Piteşti. Victima a suferit leziuni uşoare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2222

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 13 July 2015

A atins cu undiţa de firele electrice

Electrocutat la pescuit!

 

  Tragedie, sîmbătă, în comuna Merişani, în aval de barajul Vîlcele! Un bărbat a pierit după ce a atins cu undiţa de firele de electricitate care treceau prin zonă. Deşi medicii au încercat să-l readucă la viaţă, manevrele de resuscitare s-au dovedit ineficiente. Victima este tatăl unui bebeluş de numai două luni, care a rămas acum orfan de unul dintre părinţi.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2309

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 13 July 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Apartament în flăcări, la Curtea de Argeş

 Panică într-un bloc din Curtea de Argeş, după ce un apartament situat la ultimul etaj al imo­bilului a fost cuprins de foc! Locatarii care au simţit mirosul de fum au sunat la 112 şi, sesizînd pericolul, au ieşit în stradă. Trei echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, în zonă mergînd şi un echipaj medical SMURD.  În apartamentul cu pricina, la etajul IV se aflau o femei şi trei copii. Toţi patru au ieşit din locuinţă din cauza fumului gros. Femeiaîn vîrstă de 59 de ani a fost preluată de echipajul SMURD, fiind dusă la spital după ce a fost intoxicată cu fum. Flăcările au făcut prăpăd în apartamentul IV, fiind distrus mobilierul, tîmplărie din PVC de la balcon şi dormitor, dar şi acoperişul blocului, pe o porţiune de circa 150 de metri pătraţi. Au fost afectate şi apartamentele vecine de apa care a curs la etajele inferioare, după intervenţia pompierilor. Urmare a cercetărilor, pompierii au ajuns la concluzia că incendiul s-a datorat fumatului în locuri nepermise.   

M.Sandu  Foto: C Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2065

Continuare
 
(5 voturi)
Monday, 13 July 2015

La peste o săptămînă după scandal, rudele victimei se întreabă:

„De ce este liber agresorul?“

Cazul: I-a tăiat gîtul cu sabia!

 

 Noi amănunte despre scandalul în urma căruia un bărbat a fost tăiat cu sabia ies acum la iveală. În timp ce victima se află în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca, cel care l-a adus în stare critică este încă liber. Rudele lui Iulius Cezar Cîrţu, cel rănit, sînt nemulţumite de modul în care decurge ancheta. Acestea se întreabă cum, de nici pînă acum, agresorul nu a fost reţinut, dat fiind modul extrem de violent în care a acţionat. 

Comentarii (12) | Vizualizari: 4963

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 13 July 2015

Ignoranţa şi neatenţia la volan au mai făcut o victimă, la Cîmpulung

Lovită de maşină, pe trecerea de pietoni

 

 O femeie de 61 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, sîmbătă dimineaţă, în stare destul de gravă la Spitalul Municipal, după ce a fost lovită, chiar pe zebră, de o maşină al cărei şofer a sfidat una dintre cele mai elementare regului privind circulaţia pe drumurile publice: acordarea de prioritate la trecerea de pietoni. Conducătorul auto a rămas fără permis şi va răspunde penal pentru fapta sa.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2405

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 13 July 2015

După o ceartă sănătoasă,

Şi-a tîrît soacra cu maşina

 

 Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc, tot sîmbătă, în comuna Vlădeşti. O femeie de 42 de ani a fost lovită cu maşina chiar de ginerele său, după o ceartă în familie, şi a ajuns la spitalul din Cîmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3037

Continuare
 
(4 voturi)
Monday, 13 July 2015

Pentru că nu i-a plăcut de iubita fiului,

Marian Nistor, înjunghiat de mamă!

Ca şi zicala din zilele noastre „Eu te-am, făcut, eu te omor!“

 

 Un tînăr de 30 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, sîmbătă dimineaţă, la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost înjunghiat chiar de mama sa. Totul s-a petrecut după o ceartă la „cuţite“ între cei doi, pe fondul consumului exagerat de alcool. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar acum se află în afara oricărui pericol. Poliţia a des­chis în acest caz dosar de cercetare penală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5111

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 11 July 2015

Pompierii argeşeni au fost foarte solicitaţi de cetăţeni

Zeci de intervenţii într-o zi

 

 Ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a fost prezentat bilanţul activităţii pompierilor argeşeni pe primele şase luni din acest an. Inspectorul şef Ion Popa a vorbit nu doar despre intervenţiile militarilor, ci şi despre unele proiecte pentru perioada următoare şi realizările unor sportivi de excepţie, care au obţinut rezultate bune la un concurs mondial de judo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2666

Continuare
 
(2 voturi)
Saturday, 11 July 2015

Aflată în divorţ, a dat foc maşinii, să se răzbune

Piromană, reţinută

Cazul: Mercedes incendiat în garaj

 

 Un divorţ cu scîntei, la propriu, are loc între soţii Ion Nicolae, de 61 de ani, şi Maria Nicolae, de 62 de ani, din Curtea de Argeş. Despărţirea a avut loc în fapt încă de anul trecut, însă nici pînă acum cei doi foşti parteneri de viaţă nu au ajuns la o înţelegere în ce priveşte bunurile comune. Mărul discordiei este un Mercedes, pe care îl voia atît femeia, cît şi bărbatul. De necaz că nu-l poate obţine, Maria Nicolae s-a dus şi i-a dat foc. Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă de poliţişti, petrecînd o noapte în arestul IPJ Argeş, ieri fiind prezentată Parchetului de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeş.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2296

Continuare
 
(3 voturi)
Saturday, 11 July 2015

Cea mai longevivă femeie din Cîmpulung

Anastasia „Maia“ Negulici a murit la 103 ani!

 

 Cea mai longevivă cîmpulungeancă, Anastasia Negulici, s-a stins din viaţă joi, 9 iulie 2015, la venerabila vîrstă de 103 ani! „Maia“, aşa cum îi spuneau prietenii şi membrii familiei, a fost văduva unui descendent al pictorului I.D. Negulici, Gheorghe Negulici, fost avocat, procuror, judecător şi preşedinte al Tribunalului Cîmpulung. Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii Sf. Nicolae, din Cîmpulung, înmormîntarea urmînd să aibă loc astăzi, începînd cu ora 13.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2054

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 11 July 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Lan de grîu, în flăcări!

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti, Punctul de Lucru Stolnici, a intervenit în comuna Bîrla, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lan de grîu. A ars în incendiu un lan de grîu de  2.000 mp, iar pompierii au concluzionat că flacăra a pornit de la o ţigară aruncată acolo.

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1922

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 11 July 2015

Soţii Dinicu au mai cîştigat o luptă cu autorităţile locale

O nouă evacuare cu scandal, dar eşuată, la Cîmpulung

 

 O nouă evacuare eşuată în cazul familiei Dinicu, din Cîmpulung! Chiar dacă au o restanţă foarte mare în raport cu posibilităţile lor financiare la plata chiriei şi sînt obligaţi prin două hotărîri judecătoreşti să părăsească apartamentul primăriei, Veronica şi Neculai Dinicu refuză cu încăpăţînare să plece din imo­bil. Ei au cîştigat, ieri, încă o bătălie în lupta cu executorul judecătoresc şi reprezentanţii primăriei, care i-au mai păsuit o lună, timp în care trebuie să rezolve problema datoriei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2024

Continuare
 
<< Start < Înapoi 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8131 - 8160 din 8990


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info